A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi,
hát divatnak biztos nem divat. És újnak sem új, régen "mindenki" otthon szült. Egyébként igazad van. Kép

Olyan szépen süt a nap! Ha melegebb lesz, mi is sétálunk. Eszti, te merre vagy? Osváth Cuki?
neet
neet

Votiv!

Én is elmeséltem ,hogy az én dokim ezt mondta a nemoltósokról amit a Te Pasid.ÉS akkor Fibi férje jól megmondta nekem,hogy ez hülyeség.Ugye FIbi?Kép
De a linket elolvastam ám,nem hagytam figyelmem kívül,amit akkor mellékelt és nekem akkor is az jött le belőle,hogy oltassunk.De azért tegyetek helyre ha nem jól értelmeztemKép
ÉS autizmus nem oltástól lesz ezt az autista gyerekek szüleinek szervezete is megerősíti.Nem találom az oldalt de majd keresgélek.

Neet!

Én is rohantam kórházba a szabályos,10 perces fájásaimmal aztán tessék,hogy jártam!KépPedig ez már a 2. volt nekem.

Juc
20170114224602

Eszti szerintem eltünt a ködben:"in the fog"
na honnan idéztem?Egy kis kiruccanás Funérbácsi(alá SomaKép)főszereplésévelKép
Bocs!

Juc
20170114224602

Neet,
az uj divatot ugy értettem, hogy egy ujbol felkapott dologKép Fogalmazas orat kellene vennem, ugye Zanza?Kép

KépKép
fibi

Fibi,
én meg olvasásórára mehetnék: fogamzást olvastam. Kép Ez már csak egy ilyen topic. Kép

Juc,
akkor jó. (Hogy te is berohantál). Az "in the mist" nekem jobban hangzik.
neet
neet

Helló!

Sziasztok mi újság? Régen jártam erre. Néha azért futtában bele szoktam olvasni miket írtok ám. Kép Jó sokat szoktatok. Kép

De engem most annyira lefoglal Bendi, meg a suli. Egyébként jól vagyunk minden ok, Bendi már nagyon kis gézengúz, kúszik-mászik a földön és rosszalkodik. Kép Csak azokkal a dolgokkal szeret játszani, ami nem játék, pedig már az egész nappali szinte az ő játszótere, és hiába van ezer féle játéka, neki a telefon kell, meg a távirányító, meg a szemetes kuka, meg a babakocsi, meg a kábelek, meg a szőnyeg rojt, meg az ajtó, meg a szék stb. Szóval jól elvagyunk. Kép

Lindi írigy vagyok ám nagyon a medencés meg tevés képek miatt. Kép

Remélem mindenki jól van, senki sem beteg.

Mostanában nagyon on-ok vagytok. Kép Szent Imre rulez.

Nekem az a véleményem a H-ról, hogy én nem mertem volna otthon szülni, mert nem vagyok olyan bátor, mint Recca, és ha már nem otthon, akkor legalább, olyan helyen, ahol remélhetőleg csak jó és kellemes élményben lesz részem. A Szent Imre ilyennek tűnt. Azt nem mondom, hogy mindenben tökéletes volt a kórház, szóval VAN MÉG MIT JAVÍTANI (azért emeltem ki, hátha olvassák Kép ), de jók voltak nagyon a körülmények, egyágyas szobában voltam és nem volt nagyon kórház feelingem. Csak akkor toltam be a babát a csecsemősökhöz, ha jöttek hozzám, amúgy velem volt, jól elvoltunk, megmutatták, hogy pelenkázzak, meg a fürdetést majd hogy csináljam otthon, de egyébként sokat nem találkoztam velük.

Na megyek, mert Bendi megint vészesen megközelítette a szemeteskukát.

ruz
ruzicsky

Jucus,
igen, emléxemKép Férjem a tesójáék pártján áll, sok igazsag van abban, amit képviselnek, de azért mi is oltatunk ámKép Én meg nem igazán tudom eldönteni, kinek higgyek...
Amikor Votiv irta, h a pasija is ezt gondolja, mar inkabb nem is reagaltam... Kép

KépKép
fibi

a netezés nálam egyenlőre munkahelyhez kötött dolog, így csak most tudok válaszolni az orvoskeresésemmel kapcsolatos kérdésre
tehát milyen orvost szeretnék (hogy ajánljatok)? elsősorban, aki elviekben elvállal 26 hetesen... aztán, aki mondjuk egy egyszerű mondatnál többet szán rám HA VAN GONDOM (eddig azt hittem, azért egyszerű mondatokban beszélgetünk, mert nem volt..., de most, hogy van néhány komolytalan sem csiszoltam ki legalább egy bővített mondatocskát), ja és ha lehet legalább előreláthatólag legyen itthon a szülésem körüli időpontban (ez olyan megnyugtatólag hatna...)
ennél jobban nem tudom körülírni, várom javaslataitokat orvos ügyben
zebi

Szt Imre rulez. Kép
Az jutott eszembe, hogy a szobatársam, aki egy nappal előbb szabadult, azt mondta: végre hazamehetek, és lemoshatom magamról a kórházszagot! Akkor bólogattam, hogy persze, de aztán belegondolva: nem is volt H-szagunk. Annyira otthonos, nem? Meg lehet melegítőben, pólóban lenni, stb, szóval tényleg nem az a hagyományos dolog. Kép
neet
neet

recca,
szülés rulezKépsztem nekem azért nem fordult meg a fejemben mert a dokimhoz járok lyánykorom óta(15)és nem volt kérdés hogy most sem váltokKépmost már csak azt áruld el hogy mikor is születtett blaniKépmert azt nem találtamKép (ópa-perc)Kép

neet,
há' má' nemá hogy feleződjön a második szülés idejeKépakkor én 4 és fél óra alatt szülnékKépmire elkészülnék a fürdéssel meg kopasztással meg is lenne a gyerekKép

többször szülők,hogy is van ezKép????ugye neet csak rémisztetKép
Vendég

Neet!

Igen ez szebben hangzik de Olyan vicces a filmben.Kép

Juc
20170114224602

Ja GIgi,ezen a kopasztáson mindig kiakadokKép
Valahogy olyan fura a "szádból"
De lehet,hogy nekem van ma kicsit hüle hangulatom,ki tudja?!
JA és nekem a 2.is olyan hosszúra sikeredett,szóval no para.Neet különben is szuprszónikus szülőnő!

Juc
20170114224602

juc,
fejtsd ki ezt bővebbenKépmiért furi?rólam egy 3 méteres bunda jut eszedbeKép?????????vagy maga a kopasztás szó nem teccik?legyek diplomatikusabbKép?
Vendég

nem tom.Valahogy furcsa.Igen,lehet,hogy a kopaszt szó maga nem tetszik ebben az értelemben.De ez csak az én hülyeségem.
De tudom ám,hogy mire cáloztál evvel!

Juc
20170114224602

Neet

Szerintem sem volt H-szag. Kép Meg amúgy a szülészeti rész sem olyan kórházas. Meg a sima szülőszoba is kellemes volt sztem. Nem annyira otthonos, mint az Ikea, de itt viszont volt nyomogómbra le-föl emelkedő ágy. Kép

Meg mondjuk én jártam kétszer is az István kórházban, mert sógornőm ott szült és egyszerűen nem értem mi visz rá embereket, hogy oda menjenek szülni... azt mondják a szülészet ott is kafa, de a gyermekágy..., mocsok volt 5 ágyas szoba igazi lepukkant kórházfeeling, mosdó a folyosó végén...ááááááááááá. Na meg olvastam egy csomó születéstörténetet már és annyi olyan van, hogy nem lehet a babával, mert nincs baba-mama szoba, kihozzák a babát 10 !!! percre szopni, aztán elviszik, hogy ennyit szabad csak cicin lenni, utána lemérik és megtömik tápszerrel, mert, hogy keveset evett... és eszükbe sem jut vissza vinni szopni...szerintetek??????? és ez most volt, nem 20 éve.

Na meg több ágyas szülőszoba, jobb esetben van függöny választéknak stb...

Úgyhogy ezekhez képest naggggyon jó a Szent Imre, de ezt nem azért írom, hogy elbízza magát a Szent Imre és akkor már hipper szupper és semmit sem kell javítani! Remélem ezt olvassák! Kép Kép Mert azért vannak negatív élmények is, lehet olvasgatni!

Amúgy nekem még a szülésznő volt nagyon jó élmény! Már az NST-k alkamával tegeződtünk és olyan jól esett ez a közvetlen hangulat, nekem ez is sokat számított, olyan volt, mint egy barátnő. Úgyhogy én nagyon nem bántam meg, a választott szülésznőt, mert tudtam, hogy van egy jó fej csak, akihez bármikor fordulhatok és ott van, hogy segítsen. Kép Amúgy Kondor Katának hívják. Kép

ruz
ruzicsky

Macs, az új oltási rend a 2005 október 31 után születettekre vonatkozik teljes egészében...

Neet,Kép. egyebkent meg nincs olyan, h marhara ragaszkodni, mert ha nem megy valamiert, akkor menni kell (a korhazba). nincs mese. ez benne van a pakliban.

Lindi, hat igen a papirokkal (foleg: szul. anyakonyvi kiv.) voltak problemak. allandoan orvosi igazolast akartakKép, meg ilyenek. de azert megoldodott. ennyit meger. hisz ezen ma mar csak rohogunk, az elmeny viszont elmeny marad...Kép

Fibi, azert a "divat" szo egy kicsit meredek erre a temara... ja latom helyesbitettelKép

Macs, a vervetelt a vedono "intezte" itthon. aztan azt a papirkat en kuldtem el a vizsgalatra. a bcg-t meg a doki adta be kicsit kesobb a tanacsadobanKép

Gigi, 13.52Kép

Ruz, en egyetertek veledKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Korhazszagot en sem ereztem.Kép

Ruz, a tesom is az Istvanban szult, igaz o haromagyasban volt (bent volt a furdoszoba), de nekem sem tetszett. Nagyon agitalt, hogy milyen jofej es profi az orvosa...
En nagyon tudatosan keszultem a szulesre es mikor raleltem a Szt.Imre honlapjara, tudtam, hogy csak itt fogok szulni, sehol mashol. Csak ezutan kezdtem orvost keresni, lehetoleg not. Ismerosok ajanlottak az orvosomat, itt pedig Adat faggattam ki rola.Kép
Azota a sogornom is vilagra hozta a kisfiat, az Istvanban, o is az otagyasba kerult. A latogataskor megint halat adtam, hogy raleltem a Szt. Imrere! (Egyebkent napota ketszer huztam el mellette a hetes buszon, a korhaztol nem messze dolgoztam. Haj, harom eve meg nem is gondoltam, hogy 2005 nyaran ott fogok szulni.Kép)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Recca,
bocsanat, nem akartam degradalni a dolgot. Én nagyon becsülöm azokat, akiknek sikerül otthon szülniKép én is sokat gondolkoztam rajta, de én betoji vagyokKép És az arany középutat szoktam keresni, több-kevesebb sikerrelKép

KépKép
fibi

recca
Képti is belehúztatok és még minket is leköröztetekKép

amúgy ez tök érdekes,én nem H-t választottam hanem volt meg van egy dokim és én nála szültem meg szülök.pont.és mivel ő a szent imrében van ezért én is itt szültem meg fogokKép de ha ő máshol lenne akkor máshol szültem volnaKépde asszem ezt egyedülén csináltam így.....nem bajKép

gigiakimindentmásképpcsinál
Vendég

bogárka, de mennyi vízben? és milyen hőfokúban? múltkor állt benne 1 órát, de az alján lerakódott.

Fic, de még csak mini a babám, ő is elszopogatja?? mondjuk max lenyeli, az nem baj, de ha félre megy?

Neet! nekem megmondták előre, hogy csak 5 perces fájásokkal menjünk be, és csakis, ha rendszeres. aztán este 10-től jöttek a fájások, nem szóltam én senkinek, apa is az igazak álmát alukálta, és reggel 5-re ebből 5-7 percesek lettek. aztán egyszer kimaradt 15 perc és azt hittem ez nem rendszeres dolog és még otthon kell maradnom (fostam, hogy elzavarnak, ha így megyek be), de miután vérzést tapasztaltam, "megnyugodtam", hogy nem szülési szimuláns vagyok Kép . lényegében 5 percesekkel mentünk be, de azonnal műtöttek is.

Neet! nem tudom miért olyan nagy szám, hogy lehet melegítőben lenni egy kórházban. mivel nincs kötelező kórházi pizsama, így nem is kötelezhetnek arra, hogy miben légy. ráadásul apám 1993-ban törte el a bokáját, és már akkor is lehetett melegítőben a kórházban. szóval ez azért nem olyan nagy szám. az otthonosságról meg beszélhetnénk. az ágyak k. magasak és bakhátasak, a párnák nagy része egy csomó, és a szerencsétlen császárosoknak (hazabeszélek) sem tesznek ki egy kengyelt, amivel fel tudnák húzni magukat az ágyon. hanem inkább ugorjanak, mint a bolha, ha bőg a gyerök.
persze én egy 4 ágyasban voltam, a két ágyasok biztos kényelmesebbek voltak.
meg persze jártam én már sokkal sokkal randább kórházban is. csak azért ezt se hívjuk otthonosnak.

ancsipancsi

Bogárka, Fic,
köszi a párásítós infot! Kép Ti hol vettétek? Párom a Brendonban akarja megnézni, de ott biztos jó drága...

V-nek még mindig van kis hőemelkedése, de azért megyünk sétálni mindennap, mert ki tudja, meddig lesz ilyen szép idő! És olyan gyönyörűek az erdő színei: minden sárga-barna-piros árnyalatban!

ON: szerintem sem volt kórház-szag, és nagyon otthonos, hangulatos volt minden! Kivéve, hogy a szobában NEM lehetett felgyújtani az éjszakai fényforrást, vagyis olyan lámpát, amit akkor kapcsolok fel, ha babát nem akarom nagy fénnyel zavarni, de pl cicire teszem, szóval ilyen lámpa szerintem nagyon fontos lenne minden gyermekágyas szobába.

Blaye
blaye

Gigi: Én is a dokimhoz ragaszkodom, a H az jött hozzá, különben a fene se ment volna olyan messzire Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Hát igen Ancsi én is ezért írtam, hogy azér a Szent Imi sem tökéletes, csak mondjuk az Istvánban lévő körülménykhez képest már nyavajgásnak tűnik, hogy itt keskeny és k. magas az ágy és még a nem császárosnak is nehéz felkelni róla, de szerintem még az egészségesnek is...és amikor állítani akartam a háttámláját, akkor nem tudtam, hogy meg kell fogni, ahhoz, hogy nem zuhanjon hátra és ma is beleborzongok, ha eszembe jut, hogy mi lett volna ha alatta felejtem a kezem. Kép Kép

ruz
ruzicsky

Blaye

Nekem fel lehetett gyújtani éjszakai fényt. Kép

ruz
ruzicsky

Megint nem tudok mindent visszaolvasni Kép Kép

De Jucus, nehogy itthon hagyjál és egyedül menj a börzére!!!!! Látom már van jegyed, na majd lesz nekem is, vagy nem Kép

Blaye,
nekünk is pingvin van, és tényleg jó. Most már szertartás az esti utnántöltés, Brúnó nem hajlandó lefeküdni addig amíg az apja ki nem viszi a fürdőbe és fel nem tölti. Egy csomó ilyen dolog van, amihez ragaszkodik, néha kezdek aggódni, hogy valami baja van......

Ugye ilyen marad az idő a hosszú hétvégre is? Valaki tudja, hogy mit igértek a jósok?
zsebi2004

Ancsi: Minden nappal egyre több keserűség jön ki belőled a szüléssel-gyerekággyal kapcsolatban. Nem lehet, hogy te túlzod el egy kicsit?
Nem leszólni akarlak, de azért a 4ágyasnak is megvoltak a maga előnyei. Pl, hogy volt asztalotok, ami a kétágyasoknak nincs, és azt hiszem épp csak ott ment az éjjeli fény (legalábbis, amikor én voltam a Hban akkor ez így volt). Jah, és a 2 ágyas abszolút semmivel nem jobb, ha két frissenszült van benne. Ráadásul baromi keskeny.
És 3 pocakos között sztm azért sokat segít(h)ettek volna neked.
Tudod, az éremnek két oldala van és a jobbikat is lehet nézni utólag!
Nem bántani akarlak, de a többi Hhoz képest még tényleg sokkal jobb az Imre. A többi szvsz elsősorban a magyar eü hibája, nem a H-é.

KépKép
oxigen
Györköny

Zsebi, lehulestKép

Coolio
recca

Ruz,
jó Neked, én ezzel annyit szenvedtem, és szóltam, de azt mondták, hogy mire megcsinálják, én már úgyse leszek ott! De azért remélem, megcsinálták, hogy az utánam oda kerülő kismamának ez már ne legyen prb.
Nekem egyébként nem volt bajom az ággyal, kicsit magas, az igaz.
blaye

Fibi, bocsanatosKép
amugy en is betoji vagyok: iszonyatosan frusztralt a korhaznak meg a gondolata is. es ezert nagyon megnyugtatott az a tudat, h van mas lehetoseg is. hat, ki hol erzi magat biztonsagban. nincs ebben semmi.

abban meg persze igazatok vannak, h a sztimre klasszisokkal jobb, mint sok masik, de 1. attol az meg korhaz (szamomra brrr) 2. mindig lehet mit javitani (sokszor ilyen "aprosagok", mint magas agy, ejjeli feny, beszolasok stb.), es miert baj az, ha ezek emlitesre kerulnek?

Coolio
recca

Na visszaolvastam egy kicsit,
Oxi,
Viknek aloe vera-s cuccost adsz?

Gigi,
nem olvastam valszínűleg rendesen vissza, de mi ez a ne katéterezzen meg dolog? Mert engem is megkatétereztek szülés után, amikor nem tudtam pisilni, és azt nem viccből csinálják ám. Na meg én sem viccből szóltam, hogy nem tudok pisilni, bármit is csinálok.

Kórház, hát nem tudom, lehet, hogy igénytelen vagyok Kép Kép vagy inkább láttam már több kórház nőgyógyázati/szülészeti részlegét, de nekem semmi bajom nem volt a kórházzal, vagyis nem tudnék kiemelni semmi olyat ami megmaradt bennem mint nagyon rossz dolog. Persze lehetne javítani a kényelmen de az alatt a pár nap alatt kibírja az ember, főleg, hogy nem is ezekre a dolgokra koncentrál Kép Kép
zsebi2004

recca,
nem bajKépjó ha tudnak róla hogy mire a következőt szülöm kijavítsákKép

de sztem minden relatívKépvagyis kell vmihez viszonyítani!!!!az itthoni(értem ez alatt a pesti h-kat mert a vidékieket semmilyen szinten nem ismerem)a szent imre messze kimagasló!!!!és gyerekek,azért ez mégiscsak egy H és nem egy hotelKéppozitív hogy nincs kórházszag de túlzás lenne elvárni hogy rózsaillatú legyen az ágynemű Képbiztos megvan annak is az oka hogy miért ilyen magasak az ágyak a kórházakban,csak mi nem tudjuk...és ez a többi,lepukkant h-ban is így vanKép de majd megkérdezem hogy hogy is van ez Kép
LÉNYEG:szent imre az itthoni viszonylatokhoz képest kimagaslóan jóKép

én tavaly nov-ben voltam a barossba látogatni egy bnőmet.....Képhozzáteszem én is jártam oda,de akkor még nem voltam a mi h-nkba és nem tartottam annyira lesúlytónakKépakkorák voltak a szobák mint itt az egy ágyasak ahol 4 mama és 4 baba volt betuszkolvaKépszobba bemenni nem lehetett dedet lehetett kivinni egy folyosóra ahol az össze ablak nyitva volt és huzat volt és ezer idegen ember rohangáltKépleülni sehol nem volt hely!ott tolták el elötted a műtott meg szült meg mit tom én milyen nőketKépborzalmas volt!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Blaye!
párásitó a media marktban, vagy brico store-ban. És mi most veszünk még egyet, egy maci alakút, az nem solac, hanem vmi más. Brendonban csak drága van.
Neet, Macs!
akkor az én 18-20 éves amalgám töméseimet már ki kéne cserélni??? Kép Kép Utoljára 3 éve voltam dokinál (szégyell, szégyell) de akkor semmit nem mondott. Ja, és ha előtte amalgám volt, akkor lehet még fehéret rakni bele? szeretnék trendi lenni...
Ja, és Macs!
hallottál te már arról, hogy ezek miatt a tömések miatt a gyereked is nehézfém fertőzést kap? És ha igen, mi baja lehet??? Kép engem ezzel fenyegettek a 2. terhesség előtt, viszont nincs lóvé (na jó, most már talán lenne) hogy kicseréltessem a töméseket, és igy is nőtt az önutálatom, hogy képes vagyok a gyerekeimet nehézfémmel mérgezni...
Szt. Imre rulez, no kórház szag.
És attól, h az első szülés gyors volt, a második lehet lassú...Kép
Ja, és már irtam, h én mindkét szülésnél féltem, és arra gondoltam, h én bizony nem akarom megszülni, és mégis gyors lett. Ez még a Fibi gondoltaira reagálás. Belegondolni sem merek, h mi van, ha tényleg igaz, h a negativ gondolatok lassitják a szülést. Lehet, h ha pozitivan gondolok rá, akkor csak széttárom a lábam, és fiúk kicsusszanak a köldökzsinórba kapaszkodva?????????Kép Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

zsebi,
katéter dolog az volt hogy zsanci mondta hogy a másik h-ban kőkeményen megkatéterezték mikor nem tudott pisilni szülés után és hogy itt milyen jó volt mert nem!!!!és asszem többen is írták hogy őket nem katéterezték pedig nem tudtak pisilni.és erre írtam hogy én sem tudtam és engem is katétereztek,de én azt hittem hogy kell!és hogy akkor most ha nem mindenki csinálja biztos nem kell hanem szülésznőre válogatja és hogy akkor majd jól olyat keresek aki nem szadizikKépés engem 2x is katétereztekKépés brrrrrrrrr ha rá gondolokKép

remélem jól mondtam és nem kavartam össze semmit,mert különben ebből lesz a pletykaKép

ja és igen,zsebi,TE igénytelen vagyKép
Vendég

Oxi, Gigi,
ugyanaz nálam is: kis túlzással, ha dokim Kenyában van, akkor kenyába megyek szülni Kép

Recca,
az, hogy egy kórházban van rossz is, természetes, ezért is említjük. De tény, hogy sokat számít, milyen hozzáállással nézi az ember Kép nálad pl. minden kórház ROSSZ, akármit csinálnak is Kép
a szüléstörténetedet újraolvasva is széééép. Csodállak, hogy ilyen bátor voltál, én őszintén szólva úgy éreztem, a babám épségét tenném kockára azért, hogy otthon szüljek. Viszont mivel nekem nem minden kórház ROSSZ, ezért volt egy fantasztikuscsodálatos szülésélményem, szerintem pont olyan jó és szép, mint a tiéd Kép

Votiv,
én meg pont fordítva gondolkodtam: mi lesz, ha a gyerekem torokgyíkot kap és meghal? Kép

Aki kérdezte: TATONKA: ez egy hegymászási cuccokat gyártó cég, akik csinálnak hátihordozókat is, nagyon jók.

vera
kisün

Ruzy! aszittem, hogy csak nekem keskeny az ágy. mert én elfértem rajta, de már szoptatásra nem mertem odavenni a babát, mert féltem, hogy leesik.

Oxi! mondtam én, hogy a többi kórházhoz képest ez külsőre sokkal jobb (ezzel kapcs. egy szavam nem lehet), de a 4 ágyasban először is nem kapcsolták le azt az általad oly nagyon emlegetett "éjszakai" féjt, ami bevilágította az egész szobát, egészen éjfélig. mikor végre aludni tudtam volna, akkor is égett az a sz..r. (mellesleg az utcai fény pont bevilágított, úgyhogy nem kellett nekem soha az éjszakai fény az etetéshez.)
aztán meg mikor sírt a gyerek, akkor néha egy csaj segített, ha épp ott volt, vagy fel tudott kelni, de én a császár miatt a keskeny és magas ágyról csak tök lassan tudtam felkelni, és a többi nőci úgy nézett rám (meg az egyik hangosan "buffogott", mikor sírt a gyerekem!!!), mint a gyilkosra, hogy felébresztem őket éjjel a bömbivel. már úgy közlekedtem, mint egy szellem, hogy ne zavarjam őket. szóval nekem sokkalta jobb lett volna egy kétágyasban, már megszült mamákkal. a kajáló asztalt sajna nem sűrűn használtam, mert előbb nem kaptam, később nem igen akartam enni. na és az ablak éjjel-nappal nyitva volt!!! nem volt 20 fok akkor az utcán, mert épp esős idő volt. szóval huzatos volt a szoba, szerencsére a babát nem zavarta. és az egyik legnagyobb gond, hogy a császározott hasammal a legeslegtávolabbi szobából koslathattam folyton a csecsemősökhöz a babámért, fejőért, kajáért, ami a túlsó végen volt. egy rendesebb csecsemős még meg is jegyezte, hogy legközelebb nyugodtan szóljak oda, és kihozza nekem. sajna már ezerszer voltam kórházban (gyerekkoromban legalább 5-6x, de egyik sem viselt meg ennyire. talán az elanyátlanodás hozta ki belőlem ezt a keserű szájízt, és szerintem nem túlzok, mert már nagyjából letisztultak a dolgok. csak eddig nem beszéltem nagyon róluk.)
távozásomkor az egyik csaj azt mondta, hogy reméli neki nem lesz ilyen sírós a babája, és nem lesz ennyi gondja a tejjel. (ez volt a buffogós!) na bocs a litániáért, csak azt akartam, hogy ne hidd, hogy rosszindulatú vagyok a kórházzal. szerintem a második gyereknél már nem lesznek ilyen gondjaim, nem fog érdekelni, ha sír és az zavar másokat.

ancsipancsi

biztos mázlista voltam, mert én még szülés közben is folyton pisiltem...

Gigi, én is a dokim után lettem sztImrés Kép szóval már legalább 3-an vagyunk! Kép

Képzeljétek, épp az előbb találkoztam a kórházi szobatársammal!!!! 10,5 hónap után, véletlen összefutottunk a MOMban Kép
nagyon szép a kislánya, és már jár... durrrva!

Ruz, Isti is imádja a kukát! mikor a tévét nézi, azt gondoljuk, talán tv-riporter lesz. mikor a billenytűzetet püföli, azt h informatikus, vagy hacker. mikor a konnektort próbálja szétszedi, azt, h elektroműszerész. mikor beleül a lábosba, azt h szakács. mikor rémesen lálázik a zenére, azt, hogy táncdalénekes. mikor a táskámból pakol ki, azt, h vámos. na és mikor a kukában akar turkálni, azt hogy... helyszínelő?

votiv 8)
votiv

Gigi,

értem értem, tényleg nem kell automatikusan katéterezni, ez baromság, de ha egy bizonyos idő után sem tud az ember pisilni akkor viszont kell, mert csak probléma van a pangó vizelettel. Ja és a katéterezés is olyan dolog mint a beöntés meg sok hasonló dolog, hogy érteni kell hozzá, ha jól csinálják semmit nem érzel. Szóval Gigi, tudok egy jó szülésznőt Kép Kép Kép

Na tessék kiderül, hogy igénytelen vagyok, abár jobban megnézve magam lehet, hogy van benne igazság???? Kép Kép Kép
zsebi2004

ja és a mellettem lévő csajszinak a kisszekrénye a két ágyunk között volt, és nem akarta, hogy ott legyen a babám kiskocsija, pedig ott kényelmesebb lett volna nekem, de inkább az ablak mellé kellett tennem a huzatba Kép

úgyhogy szummázva, lehet, hogy legközelebb - mint Vera - egy ágyasba megyek, és semmi ilyen gondom nem lesz, csak én meg a baba leszünk egymásnak.

ancsipancsi

sztem itt igazából zsanci tudna mesélni.mármint ő szülte az elsőt máshol és neki van konkrét viszonyítási alapja.úgyhogy rajta zsanci mesélj nekünkKép

vera,
te is jól beszélszKépigazából sztem kenyában is lehet csodaszép szülésed...Kép
Vendég

Ancsi,
de legalább legközelebb tudod, mit kell csinálni: buffogós nőciket elküldeni a p*csába, csecsemősöknek szólni, hogy segítsenek - és tökmindegy, hogy néznek rád, azért vannak ott Kép
Egyébként én pont emiatt szeretnék 1ágyasba menni, mert nekem H-ban tényleg a legrosszabb élményem a szobatársam volt, pedig nem is volt olyan borzalmas, csak én vagyok egy kis önző szociopata, aki jobb szeret kettesben lenni a gyerekével Kép
kisün

Blaye: én láttam nemrégiben pingvines párásítót, a media markt-ban, a pólusban. Ott tuti olcsóbb mint a brendonban Kép Irígyellek az erdőséták miatt Kép

Recca köszi a választ Kép

Zsebi: vasárnap estig ígértek még napsütést Kép

Én tavaly voltam októberben H-ban, a SOTE-n, lágyéksérvvel műtöttek és ott is iszonyú magasak voltak az ágyak. Minden együttérzésem a császárosoké (is), mert friss vágással le-fel kecmeregni az ágyról... Kép
macskanyu

zsebi,
nekem asszem másfél órám volt hogy pisiljekKépaztán katéter.de mondjuk úgy sem jött túl sok mindenKépegyébként csodálkoztam is volna ha igen,este fél 11kor indult meg a szülés és reggel fél 8ra megvolt b.és közben nem ettem és nem is ittam de pisilni voltam néhányszorKépigazd van a katéter-beöntés viszonyítással csak...beöntést meg sem éreztem katéter brrrrrrrrrrr
szülésznőn még vacilálokKép 50-50 a kettő közül vmelyikKép
Vendég

Ancsi,
ujjaimból vetted ki a betűket Kép
kisün

Vera!
a szülésem nagyon klassz volt, azzal semmi gondom.
tulajdonképpen belegondolva tényleg nem igazán lett volna gondom, ha nem 3 születlennel vagyok összezárva. ráadásul nem tudtam, hogy természetesnek lehet venni a segítséget, így égett a pofám, ha kimentem zuhanyni, és a segítős csaj kezében találtam a gyerököt, mert mont akkor sírt mikor én kimentem persze.
a buffogóshoz nem lehetett hozzászólni, nagyon érdekesen látta a világot, valamint arról beszélt, hogy másnap hazamegy fél napra, mert megy hozzá a takarítónő, és nem szereti egyedül hagyni a lakásban. szóval biztos nagyon sok gondja lehetett Kép .

különben szerintem - így utólag visszagondolva - minden baba sírós, meg majdnem minden anyának van gondja a tejével, csak akkor én ezt nem tudtam.

ancsipancsi

csajok, rájöttem, hogy a SZENT IMRE SZÜLÉSZET RULEZ!!!!!!!!!!!!!!! Hátha még eccer lesz szülőház is, vagy mi a szösz...Kép Kép Éljen a Szt. Imre, éljenek a szülésznők, csecsemősök, a takaritónénik, és a dokik!!! A kivétel erősiti a szabályt!!!! Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kisün, és van hátihordozótok?
zsebi2004

Macskaanyu, eszembe juttattad a katéteremet... Kép

ójaj, KATÉTERREL LESZÁLLNI AZ ÁGYRÓL!!! AZ ÁM AZ IGAZI FINOMSÁG!! Kép nem elég, hogy császároztak, de még egy cső is kiáll "onnan", amidre csak azért tudsz ráülni, mert azt legalább nem vágták meg, mint a többi kismamának ...

ancsipancsi

Vera, a Tatonkába mikortól tudom beültetni a csajgépet? Mert férjem is ilyen sportszerőrült, ő is ezt javasolta, csak nem tom mikor vegyük meg. én szívem szerint már vennék egyet, hogy jobban tudjak mozogni vele, ha már a bábakocsit nem tudom úgy cepelni, ahogy szeretném.

ancsipancsi

Ancsi, sztem, nem baj, hogy kibeszéled magadból a negás élményeket, még akkor is, ha nem most töténtek, hanem hónapokkal ezelőtt. Részben tanulságos, nekem mindenképp, részben pedig kevébé nyomasztanak ha kimondják őket.
macskanyu

Kisün, megértem, oké, igazad van. de azt sem lehet vitatni, hogy az oltások némi veszéllyel is járnak. és minden egyes alkalommal attól kell fosni, hogy csak ne mi legyünk az az 1, akinél becsap a ménykő...

Jucus, mintha resztelt volna, máj flóversz ár bjutiful!

Recca, nekem is van kórházfóbiám, de az alapvető nyúlbélaságom erősebb volt ennél a fóbiánál is! Kép meg hát sajna nem is volt minden 100%, úgyhogy tán ha akartam volna, akkor se jött volna össze, de talán a következőnél Kép
Uszi milyen volt?

Fibi, itt a link a gyermek tévézéséről: http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=20995

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?