A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Réka!
Én is az 1 cn-tól szedtem 2x1 5 napig.Nem vettem észre mellékhatást, bár hozzá tartozik az igazsághoz,hogy a januártól márciusig tartó kúra nem volt eredményes.Vagy nem a megfelelő napon voltam UH-gon akkor.De ez már soha nem derül ki.Didonak igaza van, úgyis Te döntöd el, hogy beszeded v nem.A doki is max javasolja...

Szép álmokat mindenkinek!

Brill

Kép
brill

sziasztok segítsetek hova tünt a MEGINT MEGJÖTT TOPIC nem jön be a gépen csak én látom vagy ti is?
gilingalang

Szép jó reggelt!

Szia Heda!
Üdv a cspatban. Meg lehet kérdezni, hogy mire műtöttek, hogy a közepébe vágjak. Mi történt?

Bogica!
Redoxot szedek. Ez ugyanaz, mint a metabol, csak harmadannyiba kerül. Van benne jód, L-karnitin - rendezi a zsíranyagcserét, króm - rendezi a cukoranyagcserét, A,C,E- vitamin. Ennyi. Igazából az anyagcserét teszi rendbe. Nekem a jódhiány miatt kell igazából szednem, mert igaz, hogy a hormonjaim szintben vannak, de közelítenek a határértékhez. Meg én nem nagyon éreztem jól magamat. De 1 hét után érzem, hogy kezdek pörögni, mint béka a turmixgépben.Kép

Nárcó

Kép
narco

Szejesztok(ahogy ocsemmondana)Kép

narco koszi mindent,rendi csaj vagyKép

csibe mennek a drukok,de mihez is?most kellet hogy megrepedjen a tuszod?

uh kepekhez nagy gratulaKép

ujaknak sok sikert,mielobbi zebrasodast.

Ha felebredek talan osszeszedem magamKép
monyoka almosKép

Kép
monyoka

Jó reggelt mindenkinek!

Narco!
Az igazi nevem a Judit, de a párom elnevezett Rozinak, úgyhogy mindkettőre hallgatok. Bármelyiket használhatod.

Judit
Rozi8

Sziasztok!

Először is üdv az újaknak! Kép

Nos nem vesztem ám el, bármennyire is úgy tűnik, igyekszem minden nap olvasni Titeket, csak nem mindig van eröm írni. Kép Szinte minden nap nagyon kimerült vagyok és semmire sincs már eröm, ha hazamegyek. Na de most jön 1 hét szünet, amikor talán jut egy kis idöm magamra is... Kép Na nem panaszkodni akarok, csak ezek a tények, így tényleg nem tudok minden nap jönni... Meg hát nekem nincs is olyan sok minden mesélnivalóm, nem megyek orvosi vizsgálatokra, mint Ti. Kismamik esetbén Kép, kismami-jelöltek esetében Kép.

Annácska!
Merre vagy? Mi újság Veled? Hogy van a babóca, na és a kislányod, tudja már a nagy hírt??? Kép

Nos most mennem kell, hamarosan kicsöngetnek az elsö óráról és nekem is elindul a napom... Kép

Szép napot mindenkinek. Kép

Zsu

Zsu
valér

Duddu!

Tényleg olyan érdekes ez a fajta "nyilvánosság". Nagyon fura, hogy bárki olvashatja, amit írunk és én voltam olyan "balek", hogy megadtam a valódi nevem... Kép
Na de akkor legalább nyílt lapokkal játszunk... Kép

Zsu

Zsu
valér

Jó reggelt mindenkinek!
Úgy döntöttem tesztelek. Kíváncsiságból és nem fogok elkeseredni ha nem lesz kétcsíkos, mert jelenleg női megérzésem ezt súgja amúgy is.
Majd beszámolok.
Niki

kancellárka

Szép jó reggelt Mindenkinek Kép !

Heda!
Téged is üdvözöllek minálunk Kép
Annak idején, július elején én is úgy csatlakoztam a Lányokhoz, hogy éppen akor nem próbálkozhattunk. (persze még ez a ciklusom még mindig csak gyakorló hónap) Sok erőt adtak ahhoz, hogy ezt a várakozást kibírjam. Biztos Veled is így lesz Kép , de azért had kívánjak Neked is hatalmas pocit amint lehet Kép

Zsu!
Akkor a jövőhéten gyakrabban olvashatunk majd? Kép

Niki!
Drukkolok a tesztedhez Kép és persze kíváncsian várom az eredményt Kép

dido

dido
dido

rozi meselj meg magadrol.
miota vagytok hazasok?van e mar gyermeked stb?

csibe rajottem.Mehnyalkahartya vastagito drukok mennek++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
enyire vastag szerintem eleg lesz.

bril itt mindig lesz aki hozzad szol,nefelj.ha mas nem en foglak nyaggatniKép

parocskam reggel ugy adot puszit hogy kozben azt mondta "szeretlek"azthitte alszom,olyan edes voltKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Végre péntek! Kép

Brill
Szerintem spermavizsgálatra akkor is érdemes elmenni, ha veled gond van. Nehogy későn derüljön ki, hogy a pároddal is van valami probléma.

Duddu
De, ha esetleg beszedet a clostyt, akkor ugye UH-ra is mész? Vagy most mi van ő sem biztos benne, hogy van peteérésed? Volt UH-val követett ciklus?

Az újakat üdvözlöm. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Monyoka!
29 éves vagyok, nincs gyermekünk. Jövőre lesz az esküvőnk, de már egy éve együtt élünk Gödöllő mellett a házunkban a két rossz kutyusunkkal.
Vámügyintézőként dolgozom egy kozmetikai cégnél.

Ti hogy bírjátok a mai napot? én mióta beértem el akarok aludni. De jön a négy napos pihi!

Rozi/Judit
Rozi8

Sziasztok Kép
Restellem magam, hogy nem jövök hozzátok Kép
Annyira sokat írtok, hogy képtelenség mindig visszaolvasni Kép

Először is köszöntök minden új topik lakót Kép Kívánom, hogy mielőbb pocakosok lehessetek Kép

Többen kérdeztétek már, hogy Annamari mit szólt hozzá Kép Kicsit mesélek:
Este beraktuk neki a kazit és a párom mondta, hogy hoztunk egy új mesefilmet aminek az a címe, hogy Kistestvér érkezik!
Először még fel sem fogta, de azt azonnal látta, hogy egy baba van rajta Kép Felismerte a fejecskéjét, kezét lábát Kép Aztán mondtunk, hogy ez a baba anya pocijában van Kép Hitetlenkedve a hasamhoz fordult és odabúlt hall-e valamit Kép
Mondtam, hogy még nem hallja és nem érzi, de már ott van a baba és rugkapál Kép Megkérdezte nem fáj-e Kép A végén azonnal felállt és elszaladt rajzolni a babának Kép Azt is megmondtuk, hogy kisfiú. Nagyon örül, mert azt szeretett volna Kép
Annyira édes a kislányom Kép Azóta minden reggel és délután kapok puszit a pocimra. Tegnap odabújt és közölte, hogy már most nagyon szereti, majd elolvadtam Kép

Nem örömködöm tovább!
Azért majd néha még benézek hozzátok Kép

Drukkolok továbbra is mindenkinek ererrel KépKépKép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szia Lányok!

Monyó!
ÉBRESZTÕ! Híreket hoztam.

Szóval van egy jó, meg egy rossz hírem. A jó az, hogy valószínűleg megvan a bibi nálunk és nem túl nagy. A rossz, hogy van bibi, de ezt most tegyük félre.

Szóval friss kiskatonákat beeresztettük a méhnyaknyák sűrűjébe és elég durván hullottak. Maradtak élve is, de nagyon lelassultak. Hát nem mondom, hogy jó volt látni Kép
Szóval immunulógiai védettséget alakított ki a szervezetem valamilyen összeférhetetlenség miatt.
Ez nem zárja ki a teherbeesést, de erősen csökkenti az esélyeket.

Most két megoldás van:
1. Két-három hónap óvszeres védekezés után elfelejtheti az én kis "nyákom", hogy mi ellen is kellett védekeznie és utána lehet próbálkozni, vagy bejön, vagy nem alapon. Persze idővel újra kialakul ez a védekező mechanizmus.
Doki bácsi ezt támogatja (mert kíváncsi voltam a személyes véleményére is), de mindemellett megértő volt teljesen.
2. Inszem.

Szóval ez van. Mondott még egy olyat is, hogy Salvus víz, amivel irrigálni kellene. Ezt ajánlotta, hogy használgassam ebben a hónapban, meg amíg nem döntünk, hogy mi legyen, hátha ez is segít.

Nárcisz doktornéni!
Kíváncsi lennék a véleményedre. Mert te azért jobban érted a dolgokat, mint én. Bár kivételesen azt hiszem, mindent maradéktalanul felfogtam. Kép

Gili!
Meglett a "topikod"?

Monyó!
Bírom a humorod! Kép

Zsu!
Tök jó, hogy benézel, mégha nincs is annyi mesélni valód! Mindig érdekel, hogy hogy vagy. Kép

Én is valódi néven írok, de pont ma jutott eszembe, hogy lehet, hogy szükségem lesz egy névváltásra. De majd közlöm az új nevemet, jó? Kép
Még nem tutti.

Kancellár-Niki!
Mizú' a teszttel?

Majcsi!
Nem volt még UH-val követett ciklusom, de a doki szerint a pozitív LH-teszt egyértelművé teszi, hogy van pé. Ennek ellenére nem zárkózik el a Closty-tól, illetve azt mondta, hogy akkor UH-z, ha panaszom lesz. Szerinte nagyon kicsi az esélye, hogy ciszta legyen, de ha úgy döntök, hogy beszedem, akkor ciklus végén mindenképpen látni akar.
Szerintetek ez kevés?

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

AnnácskaKép
De jól megoldottátok! Jó kis meglepi lehetett a nagylánynak Kép!
Annamari nagyon édes, de nem is vártunk mást!

TündiKép
Ha lesz időd, légyszi mesélj, hogy mit mondott a doki bácsi!!!!!!!!!!!!
Hétfőn nálunk is pihi van, de majd szerdán jövünk és jól kifaggatunk!
Puszi és jó hétvégét!!!

RékaKép
Jól látod, az a lényeg, hogy megvan a bibi.
Én úgy hallottam fél évet kell ilyenkor védekezni, de nem akarok kötekedni a dokiddal. Mégiscsak ő a szakértő ebben!

Én, amilyen türelmetlen vagyok, az inszemet választanám...
Stella

Kép
stella9

Duddu
Kérdezd meg Babust. Õ szedett Clostyt, de nekem úgy rémlik, hogy kevés. Ha meg van pé-d, akkor minek a closty? Nem akartok még egy pár hónapot várni és ha addig nem sikerül spontán inkább meddőségi szakemberhez fordulni?
Amúgy PCT-ről azt tartják, hogy nem túl megbízható. És az a lényege, hogy pé-kor kel csinálni, mert csak akkor olyan a nyák, hogy átengedi a fiúkat. Amennyiben összeférhetetlenség van kb. 6 hónap óvszeres védekezést javasolnak.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Duddu! Még melóhelyen vagyok itt nem igazán lenne jó nekiállni a tesztnek, de azért örülök az érdeklődésnek Kép És remélem nálatok használni fog a módszer.
Niki

kancellárka

Stella, Majcsi!
Köszi a gyors választ.
Háát, már ketten mondjátok, hogy 6 hónap. Az azért egy kicsit soknak tűnik.

A Closty-t pedig, mint veszély nélküli "rásegítést" kezeli a doki, de még egyáltalán nem biztos, hogy beszedem. Pont azért dobálózom vele, hogy megtudjam többetek véleményét.

Még annyi van, hogy párom elmegy egy teljes andrológiai kivizsgálásra, mert a fehérvérsejtszáma magas volt. Majdnem biztos, hogy nem gyulladás okozta, de végülis ki nem zárták a dolgot.
Ja és (ne kérdezzétek hogyan vizsgáltuk), de idegen spermiummal nem művelte ezt a "nyákom" Kép, úgyhogy ezért lehet érdekes a párom vizsgálata.

réka
Vendég

Dudu! Kép
A lényeg, hogy megvan a hiba. Én megpróbálnám amit a doki ajánlott, 2-3 hónap már igazán nem sok. Vagy nem is tudom. Te hogy gondolod?

Kancelárka!
Na mi van azzal a tesztel? Kép

Szia Rozi! Kép
j.
Vendég

Sziasztok!

Látom hétfőm már megint alig fogok tudni visszaolvasni Kép
Elintéztem a fél órás melómat, mindjárt indulok a dokihoz, az az igazság, hoyg irtóra ideges vagyok, szó szerint remeg a kezem lábam, ez nem olyan jó érzés. Na, majdcsak túl leszek rajta Kép

Puszi mindenkinek!

Öööööööö......... esteleg drukkolnátok nekünk, hoyg végre történjen is valami a jövőben ne csak vizsgálgassanak? Kép Hálás köszönet! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok,

TündiKép
Kellemes hétvégét és nagyon drukkolok, hogy történjen valami!!! Kép

DudduKép
Hááát, nem tudom. Jó, hogy megvan a bibi. Elsőre ezt érzem. Másodikra pedig azt, hogy inszem. Lehet inszemezni gyógyszerezés nélkül is, ha van pé-d. És szerintem is inkább szakember. Mert ha vártok 2-3-6 hónapot óvszerezve, attól még utána ha pl. nem jön össze 1-2 hónapon belül, megint kialakul ez a dolog. Akkor már jobb előbb túllenni. És ha tényleg ez a baj, akkor az inszem tökéletes megoldás Nektek! Az még nem olyan drasztikus beavatkozás, nem fáj, nem érzed, és teljesen kiküszöböli ezt a problémát. Teljesen.

KancellárkaKép
Én is nagyon várom az eredményt! Kép

AnnácskaKép
Fantasztikus lehetett a bejelentés Annamarinak! Olyan édi az a lány!!! Kép

RoziKép
Üdv közöttünk! Mielőbbi babásodást kívánok!

Pusza

Unique, akinek most muszáj elindulni kajcsizni, mert kilukad mindene Kép Délután még benézek...

KépKép
unique

Sziasztok!
Köszönöm a meleg fogadtatást. Fél év alatt két nagy méretű fibroadenómával műtöttek. A nő.doki szerint problémát okozott volna a mostani, ha elkezdek pocakosodni. Az előző meg két esélyes volt, de hál Istennek túl vagyok rajta.
Heda
heda

Tündi!!!!
nagyon nagyon szorítok!!! Ne izgulj. Most már nagy történések lesznek hamarosan. Kép

Dudu!
Igazából amit Unique írt azzal egyetértek. Azért bizonytalanodtam el az előző levelem végére. vagy nem is tudom.
Na inkább nem írok semmit, mert így velem nem sokra mész. Kép

junko
Vendég

Junko!
Tudod, az is jó, hogy egyáltalán írsz. Kép Nem is tőletek várom ám a megoldást, csak jó diskurálni.
Szóval írjál csak, ha bizonytalan vagy, akkor is!
Egyébként én is azon a véleményen vagyok, amin a mi Unique-unk, csak párom kivizsgálását azért támogatom előtte. Főleg, hogy ő ajánlotta fel, illetve neki jutott eszébe, hogy ezt azért még nem zártuk ki, még ha kicsi is az esélye.

Niki!
Akkor várjuk az eredményt. Javaslom, hogy holnap reggel tesztelj, mert reggeli vizeletből biztosabb az eredmény. Hányadik ciklusnapon is vagy?

Puszi:
réka
Vendég

Duddu!
a 30-on vagyok.

kancellárka

Sziasztok!

Réka!
Én beszedtem a clostyt, rendszeresen jártam uh-ra. A többi erdményt tudod, a végkifejletet meg várjuk!
De ha van p.érésed, akkor minek a closty?
Én amióta ismerem a férjem és még nem akartunk babát, mindig óvszerrel védekeztünk.A 6 hónap szerintem sok idő, addig a stresszhormonok dolgoznak és az nem tesz jót!

Dido, Narco!
Köszi a drukkokat! Remélem igazatok lesz!Kép

Bogi
Neked is köszi!Kép
Bírom még a gyerekeket, bár már nagyon szeretnék az enyémre az energiámat elhasználni, nem mindig máséra!Most éppen szünetváró osztálybulink lesz, úgyhogy lassan mennem kell!

Monyó!
Épp akartam a kérdésedre írni, hogy "Te nem figyelsz?"Kép Na, a lényeg, hogy leesett.

Annácska!
Nagyon jó volt az ötlet, ahogy elmondtátok a lánykádnek!Tetszik!Kép

Tündi!
Mennek a drukkjaim++++++++++++++++++++++++!Kép

Heda!
Üdv itt!Kép

Sziasztok!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Valér!
Én sem járok vizsgálatokra, de azért fárasztok szegényeket a dolgaimmal. Neked is ajánlom.

Duddu!
Ez így igaz, ahogy leírtad. Végül is az egy idegen anyag számodra. 3 hónapot javasolnak, hogy elfelejtse, de sokkal könnyebben újra fellép ellene.
Én az inszemre szavaznék, minek várni annyit, ha megvan a probléma oka. Ezt orvsolni kell, és egy kétes esélyű dologra várni még 3 hónapot. Hát...

Tündi!
Naná, hogy drukkolunk, ideje lenne, ha tényleg történne valami már, valami pozitív.
na hajrá.Kép

Nárcó

Kép
narco

Nárcisz!
Köszi a választ.
És fárassz csak te is nyugodtan!

De még én fárasztalak egy kérdéssel.
A progi hiány miatt utrogestant is felírt a doki és azt mondta, hogy szedjem a köv. ciklus 19. napjától.
Ez a már esetlegesen megfogant terhességet segíti ugye a beágyazódás idején? Szóval ebben a hónapban nem sok értelme van szednem, ugye?

Tündi!
A jó a rosszban, hogy ha te dolgozol hétfőn, az azt jelenti, hogy nem dolgozol jövő szombaton, ami viszont munkanap Kép és mi robotolunk majd.

Eszter, Seszi, Adriana, Juca, Réka (korek)!
Hiányollak Benneteket!

Csibe!
Köszi, a Closty kérdést egyenlőre félretettem, van még 2 hetem, hogy eldöntsem, fogyasszam-e. És addig még esélyt kap egy-két minden nehézségen áthatoló kiskatona és hátha nem is lesz gondom a closty kérdéssel Kép
Bár ez, a mai fejlemények figyelembevételével elég esélytelen Kép

réka
Vendég

Lányok!
Tanultam ma még valami érdekeset:
A meddőség pszihés tényezőiről mindannyian hallottunk már, de én eddig azt gondoltam, hogy csak tapasztalatból, esetleírásokból tudunk ezekről.
Pedig bebizonyították, hogy stresszes esetben a petevezetők - amelyek alaphelyzetben rugalmasan mozognak és "csillószőreikkel" beszippantják a petefészekből épp kiszabadult tüszőcskét - megmerevednek és a csillócskák sem úgy működnek.
Ez az oka sokszor a sikertelenségnek.
Úgyhogy csak nyugi-nyugi. Kép Ezt magamnak is üzenem. Adjátok át! Kép

Nárcó!
Szólj, ha nem túl jó az "orvosi magyarom"!! Kép

réka
Vendég

Duddu!
Valóban 19. naptól kell szedni. Most nem tudom hánydikon vagy. A lényeg az, hogy a beágyazódás a 12-14. napra fejeződik be, addig a zygóta lebeg a méh üregében és vándorol. nem sok köze van ahhoz, hogy mit eszel és termel a szervezeted. Ha még most következik csak be a beágyazódás vége, akkor nyugodtan elkezdheted szedni. A ciklus 29-től fölfelé nem tudom mi van, hogy érdemes-e akkor is. A dokid nem mondta ezt el?

Nárcó

Kép
narco

Sziasztok!

Duddu!
Nagyon nagy előrelépés, hogy sikerült megtalálni a probléma okát. Nekem az jutott most eszembe, hogy még igaz lehet, amit korábban a jósnő mesélt Neked: vagyis, hogy november és március között lehet valami (ha jól emlékszem, egyszer ezt írtad). Majd a végén még tényleg bejön!!! Isten adja, hogy úgy legyen!!! Kép

Annácska!
Örülök, hogy végre jelentkeztél. Kép Nem semmi lehetett a leánykád! Szívesen megnéztem volna ezt a jelenetet... Kép

Bocsi lányok, de lenne egy kérdésem. Mi is az az inszem pontosan? El tudnátok nekem magyarázni? Van egy elképzelésem, de nem vagyok benne biztos.

Niki!
Na, mi lett az eredmény???? Kép

Heda!
Ha jól látom a profilodban, Te is tanár-társ vagy? Vagyunk egy páran kollegák ezek szerint itt a fórumban! Kép Mit tanítasz?

Ma este már nem fogok tudni jönni, vagy ha igen, akkor csak később. Ma hála Istennek rajta van a fizu a számlámon, így elmegyünk egy kicsit vásárolgatni, hisz nemcsak a hűtő tök üres, hanem minden más is... Kép Pl. ha nem mennénk el ma vásárolni, nem biztos hogy este tudnék fogat mosni, hisz a fogkrém is elfogyott... Kép Ma este ilyen izgalmas feladatok várnak rám... Kép

További szép estét!
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Duddu!
Elolvastattam a férjemmel is amit leírtál a vizsgálatról.Hümmögöt..., de egy kicsit felnyílt a szeme is!Nálunk is jönnek hamarosan ezek a vizsgálatok!Nálatok már legalább tudni a problémát...Közelebb az út vége!

Annácska!
Nagyon édesen reagált a kislányod!Hát kérem ennyit tesz a gondos odafigyelés.Gratula a neveléshez is!

Niki!
Reggel várjuk az eredményt!

Többiekkel is gondolatban ott vagyok, csak most nincs időm írni, mert hosszú idő után végre szabadnapos a férjem! Kép
Ja még annyit, hogy ma meglepett a kedvesem és elvitt orchidea kiállításra.Ez az egyik gyengém Kép és Õ tudja ezt!

Puszi mindenkinek!Holnap jövök .

Brill

Kép
brill

Szióka!
25 éves vagyok és 3.éve tanítok enyhe ért.fogy. gyerekeket. Az osztályomba vegyesen járnak (5.,6.,7.,8.-os) gyerkőcök. Mindent én tanítok. Jászberényben végeztem tanító, magyar műv.területtel és jelenleg a gyógypedet taposom.
Próbálok lassan bekapcsolódni, de nem vagyok túl rutinos netező, ezért így mindenkinek írom a soraimat:
Kitartást lányok!
heda

Szia Heda!

Írjál csak bátran! Nagyon szép szakmád van, elismerésem.

junko
Vendég

Junko
Köszönöm szépen.
Hétfőn tervezem a nődokihoz menést. Meg szeretném tudni, hogy van-e peteérésem stb.
Egy kicsit izgulok.
Heda
heda

Sziasztok!

Annácska!
Tetszik, ahogy bemutattátok Annamarinak a Kistesót Kép Minden szülő azt szeretné, hogy így szeressék egymást a testvérkék Kép

Dudu!
Legalább kiderült, hogy mi a bibi, és még megoldás is van rá Kép
Majd eldöntitek, hogy Nektek melyik megoldás a legjobb, de végre jöhet majd az a rakoncátlan zebra Kép

Tündi!
Gondoltam ám Rád napközben Kép Remélem Nálatok is történt előrelépés Kép de én csak szerdán fogom megtudni?!?!?! Kép

Heda!
Hétfőn is rendel a dokid?
Majd mindenképpen írd meg, hogy mire jutottatok Kép

Most búcsúzom valszeg szerdáig.
Addig is Mindenkinek kellemes hétvégét, és sok-sok pihenést kívánok Kép

dido

dido
dido

Sziasztok Lányok!Kép

Ma este 9 kor lesz a National Geographicon egy jó műsor,az a címe hogy:Élet az anyaméhben.
Akit érdekel nézze meg én már nagyon várom!Kép

Holnap majd jelentkezem!Kép

Sysy
sysy77

Dido
De jó, hogy rákérdeztél nem hétfőn, hanem én is szerdán megyek a dokihoz.
Amióta betegen vagyok azt se tudom mikor milyen nap van, csak azt, hogy három naponta kötözés.
Köszi!
Heda
heda

- [/b]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:45-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:42-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:43-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:40-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:41-kor.
seszi

Sziastok!

Mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok: Nárcó

Kép
narco

Szia Nárcisz!

Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!
Élvezd ki a hosszú hétvégét!

Puszi

Unique

KépKép
unique

Seszi
Mostanra már én is kezdek biztos lenni benne, hogy ez fogacskaKép Nagyon édi lesz majd, ha kibújik neki, azzal az 1 fogacskájávalKép
Amúgy egyelőre feltűnően jól viseli (kopp-koppKép), éjszakánként még mindig 12 órát horkol egyhuzamban, és rászokott az ebéd utáni 1-másfél óra alvásra is. A többi időben pedig adja a szokásos formájátKépPörög ezerrel és kúszva jön utánam mindenhováKép
Bár biztos meg lesz ennem még a böjtjeKép

Sysy
Én is néztem a műsort a Nazional Geographic-onKép
Hú, tisztára bezsongtam tőleKép Olyan nagyon jó volt pocakosnak lenniKép A legfantasztikusabb 9 hónap az ember életében. Pocakosok, élvezzétek ki!
Este viccből mondtam is Apucimnak, hogy csináljunk gyorsan egy kistesót, mert én újra pocakos akarok lenniKép Persze csak viccbőlKép Ezzel még várnék egy darabigKép

Babus

Kép
babus2005

Nárcisz!

BOLDOG NÉVNAPOT!Kép
Vendég

Szia Lányok!

Narco!
Köszi a választ, még csak ma vagyok a 11. cn-on, úgyhogy még nem is volt pé-m. Viszont mostmár kicsit máshogy állok a dolgokhoz, mint tegnap és mivel szinte semmi az esély erre a hónapra, nem biztos, hogy elkezdem az utrót. Majd még addig eldöntöm.

Neked is nagyon kellemes hétvégét kívánok!
Te is megérdemled a kikapcsolódást! Kép

Zsu!
Hogy emlékszel az asztrológus jóslatára! Nagyon megdöbbentem! Kép Igen, azt mondta, hogy nov. 16 (akkor kell megjönnie pont) és márc. között lát termékenységet, vagy gyermeket (ez nem derült ki pontosan).
Jól kivásárolgattátok magatokat? Néha kell ilyen "shopping"-nap. Annyira jól tud esni az ember lányának. Én tegnap már azon ábrándoztam, hogy megyünk Bécsbe kismama-kisbaba cuccokat venni.
És a fogacskádat megmostad, mielőtt ágyba bújtál? Kép

Inszem:
A lényege, hogy egy csövecske segítségével közvetlenül a méhbe juttatják a kiskatonákat. Ez a mi problémánkon konkrétan segítene, hiszen nem kell átvergődniük a "gyilkos méhnyákomon", de szokták más esetekben is, pl. ha kevés a kiskatona, vagy kicsit lassúak.
Annyira sokat még én sem tudok, de itt olvashatsz bővebben: http://www.oviklub.hu/betegeknek/medd_intr.htm

Brill!
Ne haragudj, mióta is próbálkoztok?
Csak, mert én ezidáig elég idiótának éreztem magam, hogy már ilyen korán elkezdtem a vizsgálódást, meg elég sokszor hülyének is néztek.
Mostmár tudom, hogy jól tettem, hiszen nagyon kis esélyünk van így a babóra (juj, de rossz ezt leírni) ezért várhattunk volna a semmire.

Heda!
Üdvözöllek köztünk! Mielőbbi babásodást kívánok!
Szerdán talán okosabb leszel az doki után. Kép

Dido!
Köszönöm. Jó pihenést kívánok a hétvégére!

Sysy!
Köszi az infót. Én sajnos lemaradtam a műsorról tegnap este, de gyorsan utánanéztem és
most vasárnap 18:00 és 19:00 -kor újra leadják (2 részes)

Tündi!
Ez tök jó, hogy elmentek a Szerkövekhez!
Jól gyűjts be ott az energiákat! Kép

SesziDrága!
Hát te aztán bepótoltad a lemaradásod!
Hát persze, hogy randizhatnánk, úgyis feltolult kicsit bennem ez a sok minden, s ha bírnád, szívesen kiadnám a dolgokat magamból kicsit, mert szegény párocskám kicsit nem érti, hogy mi van velem.
Teljesen érthető, de nem érti, hogy nem negatív, vagy pozitív vagyok, egyszerűen csak felkavarodott. Tudjátok, olyan "too much" volt ez az egész. Persze ez le fog üllepedni meg minden, csak kell egy kis idő hozzá.

Azért este, mikor "belestünk a paplan" alá rossz érzés volt, hogy még az a kicsiny esélyke is kisebb lett... Kép De azt gondolom, hogy ez csak egy új helyzet legalább annyi előnnyel, mint amennyi hátránnyal járt a korábbi, csak egyszerűen hozzá kell szokni a gondolathoz.
Meg remélem, hogy jó hamar történnek majd az események és nem lesz időm türelmetlenkedni. Kép

Egyébként megvan a tervünk:
Első lépés: párom elmegy andrológushoz.
Második lépés: Ha köze van a fehérvérsejtszámának az összeférhetetlenséghez, akkor gondolom kezelés, ha nem akkor inszem.
Nem látjuk igazán értelmét az x hónapos felfüggesztésnek egy bizonytalan eredményért. Hiába vagyok én is a természetesség híve, meg úgy érzem, hogy már lelkileg is elég edzett vagyok, de ezt azért nehezen bírnám. Persze fel kellene majd készülni az inszem esetleges eredménytelenségére is, de ez azért még tényleg ráér. Kép

Úgyhogy, ha így lesz, akkor a dokim is ajánlotta, hogy menjünk meddőségi kp.ba. Neki a Dévainál vannak kapcsolatai, jól működik a beteg oda, aztán visszairányítása, úgyhogy ha Wish is megerősít ebben, oda fogunk menni.

Ja és mostmár 200 %-ban biztos vagyok abban, hogy jó orvos mellett vagyok. Ez ebben a néhány napban bebizonyosodott. Ez hihetetlenül megnyugtató érzés, kívánom mindannyiótoknak, hogy sikerüljön ilyen kapcsolatot kialakítania orvosával! Kép

Nnno most én is jól kiírtam mindent magamból és most elvonulunk pihengetni!
Szép napokat kívánok Nektek is és kedd-szerdán "találkozunk"!

Puszi:
réka
Vendég

Nárcisz!
Látod? Most, hogy nem Dömötör napja van, majdnem el is felejtettelek felköszönteni, hát:

Kép

Puszi:
réka
Vendég

Dorka!
A sors furcsa fintora, hogy egy pillanatig irigykedtem, hogy nálatok megvan a megoldás, erre lehet, hogy ránk is az inszem vár. Kép
Mindenből lehet tanulni. Itt, a fórumon mindig több leszek! Kép

réka
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?