A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Köszi a tippet egyébként, én is regisztráltam a német oldalra. Kiváncsi leszek mit hoz ki Kép
Egyébként én is szájba mérem.

Úgy sajnállak, hogy még hétfőn is dolgoznod kell Kép

Kép
Kép
beuka

Editke most meg elmentél Kép

Kép
Kép
beuka

Na jó, én is lépek.
KÉsőbb, vagy holnap benézek, mert akartam egy csomót írni mindenkinek.

Üdv: Bea

Kép
Kép
beuka

Kata!

Légyszi tegyél a tábla aljára legalább így lehet, hogy hamarabb megjön.
Most úgyis szedem ezt a mensi meghozó tabit.

Köszike!

Kép
lara26

Helló csajok!

MÉg ma szép idő van, ki kell élvezni!!!

Zsu LÁttam kérdezted Anitát. Jó van, csak most egy kicsit szünetelteti a fórumot.
Én is szájban mérem 5 percig, hagyományossal, de van aki azt mondja, hogy a legjobb és legbiztosabb módszer hüvelyben 10 perig. Én nem bírnék még reggel 10 percet az ágyban feküdni, és engem zavar, ha a ott van benn. Úgyhogy marad a száj Kép Szerintem így is mutat valamit.

Moni úgy örülök, hogy jó lett a vérvételed eredménye! Megkérdeztem a dokit, hogy miért kaphatott a férjem clostyt, és azt mondta, hogy ez nem hormon gyógyszer, hanem hatással van, arra a receptorra, amely a spermiumok képzéséért felelős. Kikapcsolja akkor, amikor leszabáélyozná a spermiumok termelődését. Szóval növelheti a számot. MI most maradunk ennél, aztán ha 3 hónap múlva sem lesz eredmény, akkor jön valami más.

Kamilla szerintem ne izgulj, biztos akkor lehetett pé-ed. És egyáltalűán nem biztos, hogy meg fog jönni! NAgyon szorítok, hogy Ne jöjjön meg!!

Ági mit takar a papairodalom?

Angel Hormonvizsgálat is lesz nov.7-én? Én nov 9-én megyek vérvételre (22.cn) és akkor megnézi a hormonokat a doki.
KÉrdeztem tőle a barnázást, de azt mondta, hoyg sok oka lehet, majd talán a hormoneredmény megmondja.

Ancsa látom nagyon a padlón vagy, úgy sajnálom! Kép
Csak annyit tudok mondani, hogy próbálj meg fölállni, látod egyszer- vagy többször mindannyian végigmegyünk rajta, aztán egy kicsit jobb lesz.
KITARTÁS!!!
HOgy van a nővéred? nagyon szorítok, hogy csak a terhesség jelei legyenek!

Lara mikor mentek az Andrológiára? és a Te vizsgálataid mikor lesznek?
NEkem a doki tavasszal azért írt föl norcolutot, mert alacsony volt a progeszteron szintem. MOst már értem, hogy abban az időben miért jött meg pontosan 28 napra.
Egyébként am ostani dokimnak mondtam, hogy az a msik Norcolutot írt föl nekem, erre Õ azt mondta, hogy attól már vannak jobbak is.
De ezt a progeszteron hiány megszüntetésére mondta.
Nem is tudtam, hogy mensimeghozó hatása is van!

Szóval én csütörtökön voltam dokinál. Citológiát nézett, meg megvizsgált "tapintással" és azt mondta, hogy minden rendben.
a 22. ciklusnapra behívott vérvételre, azt mondta, abból Õ már látni fog valamit. Addigra meglesz a rákszűrés eredménye is.
Azt tanácsolta, hogy várjuk ki a 3 hónapot, amikor újra megyünk megnézetni a kiskatonáka, akkor lépjünk tovább, ha még egyáltalán kell.

na most megint jó hosszú lettem, bocsi Kép

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!
Tegnap este sikerült hazaérni.Úgy néz ki csak átmenetileg,mert a férjemnek Debrecenben kell töltenie 3 hónapot.
Most dokihoz sem jutok így el.
Ma megjött,az 50. napon.
Kata légyszi javítsd ki a ciklusom 34-50 napra,és rendszertelenre.Köszi!
Ja és akkor ma 1 cn.

Tegnap visszaolvasgattalak benneteket,de már fogalmam sincs,mit is olvastam.Igyekszem azért képben lenni.
Eléggé letörtem,mert titkon reménykedtem.
Most kb. 5 percenként rámtör a sírás.Soha nem fog sikerülni.Kép
Már ha elsőre összejön,akkor most szülnék.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok,bar nem tudom van-e valaki!

Kriszti!Sajnalom hogy megjottKép!Ti is mentek a paroddal?Mit dolgozik?3honap nagyon sok ido!!!Az utolso mondatod magamat juttatja eszembe!En is szoktam erre gondolni!Nekem mar 16honapos lenne!
Ne keseredj el!Egyszer ugy is sikerulni fog!Szerintem kene menned dokihoz,mert ez az 50nap kicsit sok!!

Lanyok!Koszonom a vigasztalast!Neha ramjon,hogy kicsit odabusulok!Csak ez most egy kicsit sokaig tart!!Majd hetfon megyek dokihoz es utana hatha jobb kedvem lesz!Vagy megroszabb!

Jo pihenest a hosszu hetvegere!(mar akinek az van)

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Úgy alakult,a jövő héten még maradunk itthon.Aztán még nem tudom hogyan lesz,majd kialakul.
Így aztán szerdán el tudok menni a dokihoz.

Veled mi újság?Lesz vmilyen vizsgálat,vagy csak megbeszélitek hogyan tovább?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Ma van az első cn-m. Kép Akkor már csak 20 nap és mehetek vizsgálatokra!

Kép
lara26

Lara
Nálam is az 1 cn.
Remélem együtt izgulhatunk hó végén.

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!
Most néztem, hogy te is új ciklusnak vetted kezdetét. Kép

Viszont én már nagyon vátram ezt a napot.

Beuka!

Nekem a 21.cn-n kell mennem vizsgálatokra, csak elfelejtettem, hogy mikor kell vissza mennem a dokihoz. CSAk az maradt meg a fejemben, hogy amikor visszamegyek a dokihoz addigra meglesznek az eredmények. De hogy mikor azt nem tudom. Kép

Kép
lara26

Kriszta!

Csak ne úgy izguljunk mint most! Kép

Kép
lara26

Lara
Milyen hosszú volt most a ciklusod?
Olvastam gyógyi kellett ,hogy megjöjjön.Kép
Most milyen vizsgálat lesz nálad?Szedsz még vmi gyógyszert?
Azt hiszem, egy cipőben járunk.

KépKép

KépKép
okr

Ez a ciklus 45 naposra sikeredett.

Most csak ezt a norcolutot szedem naponta 2*2 -t!
Ez legalább meghozza rendesen remélem.
Lesz hormon vizsg PCO és a férjemnek andrológia. Mindez a 21.nc-n lesz megcsinálva.

Kép
lara26

úgy döntöttem, hogy nem szedem az elevitet.

Kép
lara26

Szia Kriszta mennem kell.
Szép napot mindenkinek!

Kép
lara26

Kriszti,
szerintem is oldd meg valahogy ezt a dokihoz menést. Vmi tuti nem stimmel veled hormonok terén. Ha minden klappolna is eltelhet jópár hónap, mire teherbe esel, de így... Nem tudod megoldani a dokihoz az ingázást? A lelkeden is dobna szerintem, ha nem halasztanád még 3 hónapot. Legyél elszánt, és vágj bele!!! Drukkolok neked! Kép

Vica, Móni, Beuka,
Dr. Komlósi Piroska: Babavárás kettesben
Nem kifejezetten papairodalom, de végre ez nem csak nőknek íródott, hanem sok hasznos info van benne kifejezetten papáknak, sokat leír két ember viszonyáról, nekem nagyon szimpi. Ár nincs rajta, szerintem nem kapható boltban. Olvastam vhol, hogy van kifejezetten papáknak szóló könyv is, kerestem, de még nem leltem könyvesboltban.
Vica,
az idézet is itt szerepelt, a könyv, amiből ez a könyv is kiírta ezt a szöveget: Hidas-Raffai-Vollner: Lelki köldökzsinór. Beszélgetek a kisbabámmal. Válasz Könyvkiadó 2002.

Angyal,
nagyon tetszett az eszmefuttatásod, aminek a végén azt írtad, hogy persze mi máshogy bíztatjuk egymást. KépKépKép Oké, Ötye-társ, akkor húzzatok bele! KépKépKép
Én is a falra másztam az olyan kérdésektől, hogy mikorra tervezitek? Ez olyan sztereoptip kérdés, hogy nőiesen bevallom, eccer még én is megkérdeztem egy kollegámtól, el is szégyelltem magam egyből.

Ancsa,
remélem már jobban vagy, és a nővéred is.
potter_76

Potter
Szerdán irány a doki!Szerencsére úgy alakult a helyzet,hogy jövő héten még itthon leszünk.
Az ingázást nem tudom megoldani.Képha érdekel,miért szívesen leírom,de csak mailben.
Nem tudom láttad-e a hormonjaimat?
A prolaktint még értem,miért magas,de az LH-ra semmi tippem nincs.

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Sajnálom, hogy így alakult!
Ez az 50 nap miért volt?

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsóka
Fogalmam sincs!
Veled mi újság?Ciklusnap,hő,görbe???

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti!
Ma voltam 37.1 !
A Fertility a pé-t persze oda tette, mikor a párom kétnapos továbbképzésen volt..
Azért bizakodom. És szorítok neked!
Látom, szerdán eljutsz dokihoz. Majd írd meg, mi volt!
Most vagyok a gyógyszer abbahagyása után 5 hónappal. A dokim azt mondta, hogy 6 hónap után 70% az esély a teherbeesésre.
Bizakodom egyelőre és mindenkinek szorítok, hogy sikerüljön! KépKépKép

Kép
Kép
zsazsóka73

Szia Zsóka!
Pont benéztem.Rakj már légyszi ide egy görbét hagy lássuk!!!!
Ja ,az ovuláció nálam is olyankor szokott lenni,mikor férj sehol.Sztem kiszagolja a munkáltató.Úgy látszik jobb infoi vannak,mint nekem/nekünk!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Igérem, amint lesz netünk nem hagylak benneteket békén. Addig csak itt anyuéknál tudok bekukk. Most úgy néz ki, egy jó darabig nem lesz net, mert se UPC, se Matáv nincs az utcában. De majdcsak lesz valami. Addig Beán, és Katán keresztül értesítek mindenkit mindenről.

Bea, én voltam az az idióta, aki névtelenül küldöt sms-t Kép. Remélem rájöttél Kép.

Különben holnap fogunk költözni. Teljesen még nem vagyunk kész, konyhabútor sincs, de idővel készülget Kép. Majd addig a földön főzőcskézek Kép.

Kata, nagyon sok szeretettel várlak ha erre jársz. Csörögsz és elirányítalak hozzánk Kép. Sőt mindenkit várok aki Tatabányán jár esetleg.

Ti is vigyázzatok magatokra, és mindenki menesetre mindenki mentse el a címemet vkhajnalka@citromail.hu. Nagyon várom a méleket, igazából csak innen fogok tudni rólatok.

Na jó, tényleg abbahagyom, mert itt bőgök mint egy hülyegyerek. Pedig inkább boldog vagyok hogy megyek az új házikóba.

Puszi nektek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Kép
Ime.. Szerinted??
Már én is azon gondolkodtam, hogy a munkáltató honnan tudja!
És a következő hónapban nekem néz ki egy több napos továbbképzés. Bízom benne, hogy nem pont akkor...Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Hajni
Azért adj hírt magadról néha!Grat az új házikóhoz!

Zsóka
Szuper a görbéd!Tessék vigyázni,a hő vonal alá ne kússzon!!!!!Kép
Sztem nagyon bíztató!!!!!!Persze én úgy látom,pár nappal előbb volt p.é.,ott ahol nagyon leesett a hőd.
A fertility mit ír,mekkora az esély?Ott írja,ahol van a -2-1 0 +1.
A ChartGallery-ben össze lehet hasonlítani kül. görbékkel a tiédet,ha érdekel nézd meg!

KépKép

KépKép
okr

Kata! ciklus napra ne írj semmit, mert nem jött meg rendesen: Amikor azt hittem, hogy elkezdődött csak 1 pici valami volt: Ma abszolút nincs semmi!!!!!!!!!! Kép

Kép
lara26

Kriszti!
0-3,0-2,0-1 ide egy zöld pöttyöt tett a fertility. Fogalmam sincs, ez mit jelent.
Azt írja, hogy holnap meg fog jönni, ha nem, akkor 10-én teszteljek.
És ad egy 07.19-i dátumot.. jó lenneKépKép
Te hogy vagy?
Szerdán doki, ha jól olvastam. Szorítok neked!

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!
Csak gyorsan benezek,mert Marci meg alszik!Most jottem meg a dokitol,vegyes erzelmekkel!
Kivancsi vagyok ti hogy ertelmezitek!

Progeszteron a 27.napon31.4nmol/l.
Norm.konturu kp telt holyag mogott 43x36mm-es uterus corpus lathato 7mm-es nyalkahartya echoval.Art.uterinakon norm aramlasi viszonyok.Mko norm. nagysagu,polycystas jellegu ovarium.A legnagyobb follikulus a jobb oldali petefeszekben lathato,atmeroje 12mm.
Jav.kov. ciklus 3.napjatol,napi 1 tabl.Clostylbegit 5napon at,majd 12.vagy 13. ciklusnapon control.

NEM ERTEM!Mi az hogy cista heges a petefeszkem?Nekem eddig ezt senki nem mondta!!!A 12mm-es follikulus az kicsi?
Megint egy honap varakozasKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
ancsa81

Latom,sehol senki!Kép
Majd del korul jovok meg!
Sziasztok!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok
Ancsa
A progid jó ,megnéztem a laborpapíromon a határértéket és 5,3-86 nmol/L.(a lut.fázisban)
Milyen hosszú a ciklusod?Csak mert van egy 12mm-es follikulusod,ha jól értem a 27. napon!?
A polycystás jellegű ovárium nem a legjobb hír,de legalább már van vmi kézzelfogható dolog,amin elindulhattok!
A leletedet sztem másold be a "megint megjött" topikba.Ott jobban értenek a lányok ezekhez a dolgokhoz.Biztos mondanak vmi okosat!

Zsóka
A zöld pöttyök után írja hogy Low - High vagy ilyesmi.Azt jelenti milyen eséllyel foganhatott meg a baba.(alacsony-normál-magas)
remélem a 10-i teszt lesz inkább,mint a holnapi mensi.
Kérek egy görbét!!!Légyszi!!!
Ha van zöld pötty,esély is vanKép

KépKép

KépKép
okr

Azt mondta a doki hogy nem rosz de nem is jo ez az eredmeny.Nekem nem irt hatarerteket,nem tudtam hogy hogy jo!A 27.nap voltam a vervetelen ahol a progit nezte!Ma meg a 15.nap voltam az UH-on es most latta a 12mm-est!En arra gondolok hogy koran voltam,mert nekem szerintem kesobb szokott lenni PÉ-m!mar ha van egyaltalan!Olvastam az egyik oldalon hogy egy lany is igy volt.10-12mm-es volt neki,elkeseredett es 3 nap mulva megint megneztek es akkor mar 18-20mm volt!Majd kivancsi leszek hogy jovohonapban milyen lesz a closti utan!Azt mondta a doki hogy majd leroviditi kicsit a ciklusomat.

Kép
Kép
ancsa81

Három zöld pötty van.
Utána két rublikát kihagy ( 0 és 0+1), majd Score-High!!!És egy narancssárga pötty.
A Fertility nagy esélyt ad nekem....
????
A görbét délután tudom csak prezentálni, de nem változott(ugyanannyi a hőm,mint tegnap)

Kép
Kép
zsazsóka73

Zsazsóka!
Nem akarlka elkeseríteni, de nekem is volt iylen a fertilityn, görbém is nagykonyvbe illő volt, aztán meg semmi... Ez csak egy program, be vannak állítva mire, mit írjon ennyi. Az még nem biztos, hogy babát is jelent. Én a helyeben inkább a mensit várnám, mintsem, hogy koppanjak.

moni

sziasztok!
Gyors bekuk,csak 1 napig volt barnázás azota se jött meg,ma vagyok a 31 napon a höm változatlan.Tesztelni még nem merek mert félek a - tesztöl,várok még pár napot ha nem jön meg.
Tényleg van itt valaki?
Vendég

Na és ime a görbém:

Kép
Vendég

Szia Editke!
Nagyon jó a görbéd!!!!
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?Jól látom,ma kellett volna megjöjjön?
Én is megpróbáltam ide regisztrálni,ahol a görbéd van,de a kóddal nem tudok belépni.Neked hogyan sikerült?

KépKép

KépKép
okr

szia!
Ma kellett volna de eddig semmiKép barna seKép
De még bármi lehet!
Én a fertilitin vagyok ugy h nem tudok belépni a megadott koddal.de ez az oldal nagyon joo!Kép
Amit küldtek mailt azt a kék linkre ráklikeltél?!!mert csak ugy lehet belépni ,ha visszaigazolsz!!És még se jo?
Vendég

Na most meg elmentél??Kép
Vendég

Most olvastam h megjött Kép sajnálom!!
Hu de hosszu ciklusod voltKép!!Drukkolok ,hogy ez a hónap sikeres legyen!!Puszi!Nekem meg mennem kell a sütöbe a rétes azt alig várom elkészüljönKépKép
Vendég

En is csak belesek!Nagyon drukkolok neked Edit!
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Ancsa!
Ma mindenki csak belesKépKép
Vendég

Itt vagyok,csak foglalt volt a gép.

KépKép

KépKép
okr

Szóval ráklikkeltem a kékre,de mégsem jó!
A felhasználónevet sem fogadja el.
Már úgy is próbáltam,hogy kétszer a kód,de úgy sem jó.Kép
Nem értem,mi a hiba!!

KépKép

KépKép
okr

Akor nem értem mért nem jo.Máik mail cimmel nem probáltad?csinálj egy mail cimet és probáld meg azzal!
Vendég

Sehogy sem jó!
Írd már le légyszi,hogyan csináltad!?Talán meglátom,melyik lépés volt hibás!

KépKép

KépKép
okr

Kicsit feljebb leirtam ,nekem is kamilla segitett de mindjárt kikeresem ,én is azt követtem!aztán jo lett !
Vendég

Na igy csináltad??

Előszőr kattints a Registierungra. Ott beírod a neved meg az email címet meg a születési dátumod. (Csillagos mezők) Aztán a lap legalján be kell jelölni, hogy elolvastad a szabályokat. (forumsregel) és rá kell kattintani a registierung gombra. Ennyi.

Aztán az emailcímedre megkapod a jelszavad és kész.

Ha már be tudtál lépni, akkor az INTERAKVIVES alatt találod a hatodik menüpontot, az a Temperatukurve.

Ott be ki kell választani az első ciklusnapod dátumát és azt, hogy einheit: celsius aztán az OK gomb.

Minden napnál a hőt és a messzeit (mérés ideje) kell beírni és aztán lenn a lap alján a DATEN SPEICHERN gombbal minden napot külön el kell menteni. Mentés után automatikusan jön a követező nap.
Vendég

Figyelj!Nálam a Registierung nem is szerepel.Én oda írtam be,hogy neue angemeldet .Kaptam is jelszót,bár már nem tudom akkor hová,de belépni nem enged!
Kezdjük akkor ott,hogy mi a link neve?! -

KépKép

KépKép
okr

Vendég

"Köszi" Moni, hogy ilyen "bíztató" vagy!
Tisztában vagyok vele, hogy ez egy program.
Nem élem magam bele semmibe, csak jó néha eljátszani a gondolattal....

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?