Zsófy, kicsi cicám. Először is én 170 cm vagyok és hamvas lánykoromban (kb. 18 évesen), legjobb formámban voltam 60 kg. Ne idegeskedj: GYÖNYÖRÛ ANYUKA VAGY!!!! Na. Én egyébként a terhességem elején (palástolandó a gyorsan felugró kilókat, mert akkor még én se hittem el az egészet...), vettem néhány 44-es gumisderekú nacit, de lassan lötyögnek rajtam ezért ma este kirúgtam a hámból és sör-ropiztam

. Pulcsiban meg jobb az egy számmal kisebb (Marline Monroe is ezzel vette le az amcsi elnököt a lábáról...).
Kocsi ügyben megértelek, nekem egy kőgazdag ismerősöm - aki gyermektelen, de évek óta veszegeti a gyerekcuccokat(!!!) - mondta, hogy van nála minden, semmit ne vegyek. Na, amennyit Te kaptál tőle, annyit én is.
De le vannak szrva, szép kiscsajaink vannak, ez a legfontosabb. A nagyajkak között én popsitörléskor és fürdéskor is ki szoktam tisztogatni.
Szerintem jól fejlődik a csajszi, de lehet, anorákból érdemesebb egy kicsit nagyobbat venni, hogy alá tudjál öltöztetni. Egyébként is enyhe tél lesz, ne készülj sarkvidéki kirándulásra

.
Ja! Az én csajomnak 35 cm kuglifeje volt szüléskor

. Szerdán megyek dokihoz, várom, hogy jókat mondjon. Én nagyon vágyom a pasimra, olyan jó hozzábújni meg kényeztetni. Én ezt az önmegtartóztatást nem birom. Aztán, lehet, hogy nem lesz olyan jó, de majd beszámolok

.
Zsóf! Hari ügyében nagyon egyetértek. Nekem is ez jutott eszembe. Én beperelném azt a fszt, aki orvosnak hazudja magát!!!
Hari! Gyors gyógyulást, drukkolok!!!
Annamami! Én két nappal a szülés előtt pakoltam össze, egy sokkal kisebb hasfájás miatt

. Szóval, hajrá! Ja, én is fogyasztok tejterméket, de nekem szülés után alig volt étvágyam, pedig a korházban nagyon szr a kaja.
Nyúlné! Ne izgulj, ennek a tündér kispasinak idővel elmúlnak a patijai (amikor megint visszajönnek, visszasírod ezt az időt

).
Viki! Nagyon édes Petike!
Mérlegeltem a gyereket fürcsi előtt 5,2 kg (csütörtökön csak 6 hetes lesz). Tegnap ünneplőbe öltözött a szülinapomra, majd amásik gépről teszek fel fotót

.
Legyen szép estétek!
Dudukly