Szia Lányok!
Megjöttünk, kellemes 3 napot volt.
Eléggé próbatétel elé került a lelkierőm, mert ennyi csöppséget mindenféle korosztályban (beleértve a magzatkort is) ritkán lát az ember, s főleg 3 napon keresztül folyamatosan.
Brill!
Sajnálom, hogy megjött.
A kis célok mindig segítenek előremenni és nem leragadni, úgyhogy hajrá a vizsgálattal!
Heda!
Sajnálom, amin keresztülmentél, de ha már dolgozhatsz, meg ide írogatsz, hidd el, sokkal gyorsabban fog menni az idő.
Néha magam is megdöbbenek, hogy nemrég írtam először, erre rájövök, hogy már 6 hónapja volt
(sajnos-szerencsére)
Tündi!
Tök jó, hogy kirúgtatok a hámból.
Párommal sokat mondjuk, hogy "élni tudni kell"! (Pl. este 10-kor, mikor nekilátunk jégkrémet falni

) És ez tényleg fontos.
Nem haragszol, ha kicsit kikérdezlek a sok "szkópiáról", hogy melyik mire való? Mert nem igazán tudom, mit is csinálnak majd neked. Örülök, hogy megjött és indul ez a hónap, mert sok minden múlik ezen. S talán együtt inszemezünk...
Juca!
Nem baj, hogy nem a vakond-módit választottátok, a lényeg, hogy kényelmes legyen.
Én egyébként biztos, hogy "vakonddá válok", ha ott tartok majd, mert imádom a kertészgatyákat. Csak az a bajuk, hogy meglehetősen előnytelenek, de ha kismama leszek, jogom lesz kerekedni
Dorka!
Köszi szépen, amiket írtál! A Closty-n még erősen gondolkodom, de terveim szerint, mire köv. hó elején járok, addigra beszéltem már meddőségi dokival legalább egyszer, s akkor okosabb leszek.
Azért jól pórul jártatok ezzel a hétvégével!
Remélem, párod azóta jobban van, jobbulást neki!
Szerintem kérdezd meg az orvosod az újratermelődésről. De az 5 nap nagyon bíztatóan hangzik.
Norwell!
Ezek szerint manapság egy kismamát sem kerül el rókakoma, de ez csak annyit jelent, hogy minden oksi belül és "Mazsola" rendezkedik, de nagyon!
Refief!
Sajnálom a tesztet.
Wish!
Köszönöm és várom a leveled.
De akkor írj, amikor kedved tartja. Nem oly sürgős.
Bár már nézegetem a Dévai honlapját, amiről persze nem sok minden derült ki. Azért vágunk ennyire a közepébe, mert úgy döntöttünk, hogy párom andrológiáját is jobb, ha egy meddőségben rutinos helyen végzik el.
Gondolom jobb volna, ha dokim küldene, de ő még várna ezzel kicsit. Azért lehet, hogy holnap felhívom, hogy mi a véleménye (magyarul kell-ez az ő ajánlása indulásként).
Kati!
Drukkolok nagyon csütörtökre. De nem azt mondtad, hogy elintézed, hogy ne kelljen befeküdnöd? Nem sikerült semmit megtudnod erről? Talán saját felelősségre hazamehetsz..
Zsu!
Olyan jó volt olvasni az örömödet!
Ezt ilyen egyetértésben jó elkezdeni, azaz újrakezdeni.

Úgyhogy HAJRÁ!!
Seszi!
Ez így van rendjén. Néha ki kell engedni a fáradt gőzt. Szerintem mindannyian hullatunk egy-két könnycseppet.. Remélem, megkönyebbültél!
Küldtem mail-t is!
Szép estét!
réka