A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Babus!Kép

Szerintem is nagyon jó volt a műsor én minden percét élveztem,és persze annyira szeretek pocakos lenni,hogy megértem az érzéseidet!Kép

Duddu!Kép

Tényleg két részes volt,de én nem bántam meg hogy fent maradtam,mert annyira csodálatos dolog hogy egy baba megfogan és teljesen kifejlődik a pocakban!Kép
Kívánom hogy Te is mihamarabb megérezd ezt az érzés!Kép

Képzeljétek holnap színházba megyek és megnézem a Rómeo és Júliát!Kép
Már annyira várom!Kép
4 hónappal ezelőtt sikrült erre az előadásra jegyet szerezni,remélem a várakozás kárpótolni fog!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Narco!

Boldog névnapot!

Refief??????? Pedig ezért jöttem!

Na megyünk vásárolni, remélhetően nem kap el rókinca.

Juca

UI: Steszi! Nem vagyok bánatos a pattik miatt mindössze arra céloztam, hogy ha valaki azt várja, hogy menzi előtt ne gyüjjön a patti, akkor lehet, hogy rossz úton jár, mert babásan is lehet ám rügyezni. Én pont azért keseredtem el, hogy na ok megint rügyezek, mint tini, és mégis lett második csikómKép

tjuca

Sziasztok!

Nárcisz!
Boldog névnapot!

Heda!
Mennyi ideig tart a gyógyulás?Nem tudom biztosan, de a cicidben volt?

Seszi!
Jól látod, nem vagyok egy "szapora" típus Kép

Duddu!
Szerintem ne érezd magad dilónak, mert (sajnos) Neked lett igazad, abban, hogy segítség kell a babához.Ti már jóval előrébb vagytok, mint mi.Mindenhol azt harsogják, hogy egy egészséges pár 1 évig próbálkozik eredmény nélkül, az még nem kóros...Aztán mire rájönnek,hogy mi a baj,orvosolják, hipp-hopp eltelt akár több év is.Én nem is tudom, hogy honnan számoljam a próbálkozási időnket.A gyógyszer abbahagyásától, vagy amikor 9 hónap múlva (a nászutunkon) megjött???2004.jan v 2004.szept?Akárhonnan is, nincs felmutatható eredmény...
Majd most!!!

Sysy!
Biztos jó lesz az előadás.Gondolom nem véletlenül kell ilyen sokat várni!Csak jót hallottam én is.

Mindenkinek szép napot! Kép

Kép
brill

Sziasztok!

Nárcisz!
Sok boldog névnapot! Kép

Duddu!
Köszi a híreket, most nincs időm elolvasni a cikket, majd legközelebb, de lementettem... Kép Hát igen, néhányotok dolgaira igen jól emlékszem. Mivel Te naponta többször is írsz, könnyebb megjegyezni, mi történik Veled. Pláne, hogy amikor júliusban csatlakoztam Hozzátok, Te voltál az egyik kismamijelölt, akivel együtt "vártuk", jobban mondva nem vártuk a (ahogy a párom mondaná) "holdállást"... Kép De azért igyekszem a többiek infóit is megjegyezni, de sajna nem mindenre tudok pontosan visszaemlékezni... Kép
Igen, meg volt a bevásárlás. A párom 19.30-kor telefonált a cégtől, hogy mehetek érte, és ezután kimentünk a Tescoba. Ma viszont folytattuk egy másik hipermarketben... Szóval bevásároltunk, most egy ideig elég lesz minden... Kép

Most ennyi voltam. Mindenkinek kellemes hétvégét és jó pihenést az elkövetkező 3 napra! Kép

Üdv
Zsu

Zsu
valér

Szióka!
Valóban a mellemben volt egy jóindulatú daganat(fibroadenoma).Három hete műtöttek és kb. még ennyi idő lesz a felépülés, hogy mehessek a hiányoló osztályomhoz.
A doki szerint viszont legalább két hónapot kell várnunk, hogy újra próbálkozhassunk.
Mindenkinek kellemes hétvégét, jó pihit!
Heda
heda

Sziasztok!

Tényleg nincs itthon senki, csak én?

Majd még írok magamnak!
Vendég

Sziasztok!
Duddu!
"Minden rosszban van valami jó"-milyen igaz is ez a mondás..Nem jó, hogy van probléma, de legalább tudjátok mi az és tudtok cselekedni, megoldást találni. Örülök, hogy azért "haladtok" a cél felé.Kép
Nárcisz!
Ez a gyógyi tul.képpen helyettesítheti a Jódaqua-t is? Ami a jódhiányt illeti? Csak azért kérdezem, hogy lehet-e orvosi ellenőrzés mellett szedni, mert, ahogy írtad, hogy múltak tőle a pattanásaid, én is elgondolkodtam, jó lenne nekem is.
Isten élessen sokáig névnapodon!
Kancellárka!
Teszt?
Annácska!
Szép lehetett amikor Annamari így reagált a jó hírre!
Jó pihenést erre a 4 napra mindenkinek!
Puszi:Bogi
dbogica

Sziasztok!

Nem hiába voltam szabin, jelentős előrelépés történt, fog történni.
Az én eredményeim teljesen rendben vannak, és az újabb kiskatona vizsgálattal sincs baj. Spermaszám 20 milla, motilitás 40%, egyirányban mozgó 30%, és normál mozgás 50% (össz mennyiség 8 ml körüli). ÉS LÁTTAM ÕKET! Kép Nagyon aranyos volt az asszisztens hölgy, és megvárhattam bent az eredményt, közben beszélgetünk, és kérdezte hogy akarom-e látni őket. Mondom persze, még sosem láttam. Rengeteg álló is volt benne, de egy csomó mozgott, olyan édesek voltak Kép, nagyon nagy élmény volt!
Ezután még sokat kellet várnom a dokira, de megérte, mert egy nagyon kedves mosolygós dokibácsi volt. Megnézte az eredményeinket, a múlt 2 havi UH-kat is, és azt mondta hogy nem kell foglalkozni a cisztámmal, volt peteérésem, és a múlt hónapban is, teljesen rendben vagyok és a férjem is. Hát ilyenkor szoktak inszemet csinálni, de ez megegyezés kérdése, hogy a páciens hogy dönt, legyen inszem vagy előtte laparoszkópia. Mondom inszemnek nem sok értelmét látom minimum egy átjárhatósági előtt (de jó, nem hiába lopom itt a napot több mint 1 éve....). Mondja, ez így van, akkor viszont laparoszkópia, egyben az átjárhatóságival és hiszteroszkópiával. Néhány kérdésemet tisztáztuk, ezután megbeszéltük, hogy ha megjön a menzim, akkor menjek vérvételre (éhgyomorral, ez nem csak hormonvizsgálat lesz), és egy vizsgálatra hogy altatható vagyok-e, ezután jelentkezzek időpontegyeztetésre a műtéthez. Úgyhogy ha minden jól megy, 2-3 héten belül tökéletesen tisztában leszünk azzal, hogy tényleg minden rendben van-e odabenn, nem csak látszatra.
Most nagyon örülök ennek a lehetőségnek, úgy érzem, megteszek mindent amit tudok, hogy végre nekünk is lehessen babánk! Nekem ez fontos a lelki nyugalmamhoz! És félreteszem azt, hogy rohadtul félek az egésztől!
2 dolgot már tudok biztosan:
ma reggel megjött a menzim és szerdán megyek vérvételre
karácsonykor a mi fánk alatt biztosan nem lesz gólyahozta ajándék... Kép

Most pedig nekiugrok a 2 napi melómnak, de szerintem délután vissza tudok olvasni, és majd írok még.

Tündi
Vendég

Tündi!

Van még egy jó hír, hogy elaltatnak! Ha kupánvágnak, onnantól már nem emlékszel semmireKép
Kívánom, hogy húsvétkor már meglegyen a hőn áhított zebrád!

Lányok!

Vettem nacikat, tényleg egy vagyon volt, de zongorázni lehet a különbséget, hogy mennyivel kényelmesebbekKép
Először egy kakaóbarnát próbáltam, tök érdekes fazona volt, és amikor Kofa meglátott közölte, hogy úgy nézek ki mint a TV maciKép
Végül nem azt vettem meg, mert én is láttam, hogy gáz. Na meg persze azt is meghallgathattam, hogy a kantáros naci csak a kisvakondnak áll jól (eredeti Szily László: Kitolás), na jó ebben egyetértünkKép
Most heppi vagyok, és lassan megyünk haza.
Majd jelentkezem:

Juca

tjuca

Sziasztok!

Csütörtökön voltam utoljára, most megpróbáltalak visszaolvasni benneteket, de úgy döntöttem hogy nem reagálok mindenki írására, mert akkor túl hosszú lenne a mondandóm, remélem nem baj. De van pár hozzászólás, amire mindenképpen írni akartam:

Brill!
Szerintem nincs igaza a dokidnak! Igenis érdemes kivizsgáltatni a párod minél előbb! Ha valami gond van nála, akkor az idő mire őt is rendbehozzák, és addig veled teljesen feleslegesen „kísérletezgetnek”. Barátnőmmel is mindenféle bogyókkal etették, hogy legyen peteérése, aztán amikor végre lett neki, akkor ugye még pár hónapig próbálkoztatták őket, majd kiderült, hogy a párjával is gond van, és fél év volt mire nála is rendbejöttek a dolgok. Egy csomó hónapot teljesen feleslegesen elpazaroltak azért, mert a párját nem vizsgálták meg rögtön az elején!
Jelenleg a férj és feleség egyforma arányban okozói a meddőségnek, ezért nem csak magunkat, hanem a párunkat is érdemes kivizsgálatatni! Egy spermavizsgálat nem fáj, sok helyen az is engedélyezett, hogy otthonról vigye be az ember a mintát. Szerintem ennyit érdemes megcsinálni!
De persze ez az én véleményem, de én az ilyen dokikkal nagyon nem értek egyet!

Duddu!
Nehéz kérdés hogy inszem, vagy várakoztok még pár hónapig. Az inszem nálad nem fog túl sok hormonnal járni, ha eleve van peteérésed, viszont azért az pénzbe kerül, meg mégsem a természetes módja a dolgoknak, meg azért arra sincs garancia, hogy úgy sikerülni fog.
Clostyt én is szedtem most ebben a ciklusban, pont azért hogy lássuk hogy inszemhez elég lesz-e vagy kell más is, de mivel nekem eleve rendben van a peteérésem, igy napi 1db-tól (5 napon keresztül) 3 tüszőm is megérett. Gondolom nálad is hasonló lesz a helyzet, ha minden rendben van.
A Closty egyébként nem hormon, hanem ha jól tudom az agyalapi mirigyre fejti ki hatását, és aztán azon keresztül hat a női szervekre.
Most látom, hogy az inszem mellett döntöttetek, és hogy párod elmegy mégegy vizsgálatra. Szerintem jó döntés, és kívánom hogy mihamarabb kétcsíkos eredménye is legyen a dolognak!

Seszi,
A páromnál 13-14mio a mennyiség, de nem igazán mozognak, és ez a baj. De szerencsére az inszemre való felkészítéssel közepesen jó állományt lehet nyerni belőle, így akár azzal sikerülhet is.

Tündi,
De jó, akkor végre ti is a finisbe érhettek! És mi az hogy biztos nem lesz gólyahozta ajándék! Ha mindkettőtökkel minden rendben, akkor még össze is jöhet a gyerkőc a maga természetes módján. Persze ha meg nem, akkor sem kell elkeseredni, hiszen megvan az út hogy merre tovább!

Nálunk viszont úgy tűnik ugrott az inszem egyenlőre, és a „gólyahozta ajándék” esélye a 0-ra redukálódott L
Párom összeszedett valamit, igy most az ágyban fekszik mandulagyulladással, és nagyon magas lázzal (tegnap este 39.5 volt). Ez viszont tuti kinyírta az összes kisfickót egy időre L
Így a következő ciklusban lévő inszem tuti ugrott (kb. 4 hét múlva lenne), a következő viszont pont karácsonyra esne, az azért marad ki, a januári után pont síelni megyünk, így akkor sincs értelme, vagyis legkorábban februárban tudunk próbálkozni! Sajnos az nem mostanában lesz…. L Kicsit el vagyok keseredve, de jelenleg inkább azon idegeskedek, hogy a párom meggyógyuljon, mert már 3. napja van 38 feletti láza. Ausztriába mentünk ki pénteken, szombat reggelre lett rosszul, majd irány a doki, és végül tegnap reggel haza is jöttünk. Nincs valami túl jó hétvégénk!
Egyébként jól tudom azt, hogy 2-3 hónap kell a spermiumok újratermeléséhez?

Na most megyek is tanulni, mert szerda reggel vizsgázom, és még alig tanultam valamit rá!

Dorka

Kép
szdorka

Sziasztok!

Duddu!
Egyetértek én is, nem jó, hogy gond van, de legalább tudjátok, hogy miképp lehet megoldani. Ez sokkal jobb, mintha a problémát sem ismernétek. Kitartás! Kép

Tündi!
Örülök a jó eredményeidnek, ezek szerint egy átjárhatósági megoldhatja a problémát, igaz? És a húsvét már csak 5 hónap! Kép (Persze tudom, hogy ilyenkor két hét is sok...)

Juca!
Lassan én is elkezdhetek gondolkodni, hogy milyen nacikat is vegyek magamnak, amiben nem úgy nézek ki, mint a kötözött sonka. Kép Érdekes, hogy "még" csak hat hetes vagyok, de én úgy látom, hogy már a hasam elkezdett nődögélni. Lehet, hogy csak beképzelem??? A fenekem növése viszont nem képzelődés... Kép

Aztán a kevésbé jó oldala is jelentkezett a dolognak: egypár napja reggelenként émelygek, a rókáig még nem jutottam el, de ma sem sok választott el tőle. Egy szelet rácsos linzert tudtam legyömöszölni, hogy az Elevitet bevehessem. Aztán ez úgy egész nap kitart, hol erősödik, hol meg gyengül. Mondtam is páromnak, hogy ki hitte volna, hogy egy "Mazsola" ilyen mellékhatásokat okoz! Kép

No, jók legyetek, pihizzetek sokat, és ha tudtok, írjatok!

Puszi

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!
Bocsánat,hogy igy eltüntem,de kicsit pihizni voltunk...igen magamalatt voltam, vagyok.
A múltkori tesztnél sajna csak látni szerettem volna a tesztet,mert ma megcsináltam és egyértelmüen egy csíkom volt.Sajna még a könnyem is kicsordult,annyira csalodótt voltam!!!
Szombat körül kellett volna megjönnie,és pénteken kicsit pöttyöztem is egy picikét,de akkor reggel már elkezdtem szedni a sreptococcusra felírt gyógyszer,talán az zavart be ??Nem tudom.
A férjem szerint jobb is igy,mert ha már teljesen jól vagyok akkor jöjjön a baba,nehogy valami gond legyen a gyógyszerek miatt.
Bár,hogy most szedem ezt a gyógyszert a mensim biztosan késni fog igy még az ultrahangos tüszönézés is jól eltolodik...
Köszi Tjuca,hogy gondoltál rám!
Még estefelé benézek!
Puszi mindenkinek
Zsuzsa
refief

SziasztokKép!

Nekem melóval telik a nap, de a kisfiammal lehet ellógunk egy moziba.

Õ inkább az Apjával maradna, de majd addig fűzöm, ameddig nem jön. Megnéznénk valami mesefilmet, az is kikapcsolódás.

További jó pihit mindenkinek!Kép

Kati
Vendég

Szisztok.

dudu orulok hogy megvan a megoldas,tundi neked is.Haladtok elore nem ugy mint mi.
Hetvegenk eleg rosszul telt.rengetek vitaval es sok sirassal.
az uj fejlemeny hogy a parom 5 evig,jol olvasatok,nem hajlando vizsgalodni.Mikor meghallotam azthittem osszeesek.Az rengeteg ido.
nem hajlando beszelni rola,ez lesz es kesz.Persze en mehetek ha akarok de o nem hajlando.
meg az is feljott hogy vedekezni fogunk hogy lenyugodjak,de azt elvetettuk.hat ez van,aztmondta nyugodjak bele es kesz.

refief,nagyon sajnalomKép

narcisz utolag kivanok boldog nevnapot.

Kép
monyoka

Monyoka, 5 év??? Az hihetetlenül hosszú idő! És miért? Nem lehet, hogy igazából ő nem is szeretne gyereket? Vagy ennyire fél attól hogy nála van a baj?
Az egyébként szerintem sem baj, ha pár hónapra félreteszitek a gyerektémát, lehet hogy akkor ő is jobban átgondolja hogy mit szeretne, hogyan tovább.
Õ hány éves?

Kép
szdorka

Monyoka!
Ezt csak hirtelen felindulásból mondhatta a párod! Mi az,hogy 5 év után? Kicsit önző dolog ez tőle, nem?????? Azok után, hogy te bármit megtennél azért, babátok lehessen!!! Ilyet is csak egy férfi tud mondani, mert fogalmuk sincs arról, hogy egy nőben milyen erős lehet a baba utáni vágy! (Bocs, hogy erős voltam, de egy kicsit felhúztam magam...)

Szóval mivel indokolja az öt évet? Olyan fiatal, hogy nyugisan várhattok még, nem probléma, igaz?
Nem tudom, mi oka lehet ennek az elzárkózásnak, de valószínűleg amit Dorka is mond: fél attól, hogy benne van a hiba. De legalább arra gondolhatna, hogy ÉRTED megtehetné, hiszen sokkal jobb, ha van egy probléma, de tudod a megoldást, mintha a problémáról sincs fogalmad, csak tudod, hogy valami nem stimmel...

Bocs, hogy így kifakadtam, de azt hiszem, hogy én nem tudnék ilyen könnyen beletörődni, és bár nem ismerem a párodat, nem hagynám annyiban, talán még veszekedések árán sem.
Ez az én véleményem, és még egyszer bocs, nem akartalak bántani, de számomra ez valahogy felfoghatatlan...

Norwell

Kép
Kép
norwell

Judit
Üdv köztünk!

Csibe
Szuper hoyg megrepedtek a tüszőid! Jó lesz az a duphaston, meglátod! Drukkolok tovább!

Nárcisz
A táblába kerülés nem méltóság kérdése!!!!!!!! És nem is az hoyg én szeretném-e vagy sem. Szeretném persze, de igazán akkor van értelme ha van project, hisz erről szól ez az egész topik! És te egyszer már benne voltál és úgy érezted hogy mégsem szeretnél benne lenni. Te tudod miért. Szerintem érezned kell egyértelműen ha eljön az idő, különben mindig találsz okot amiért halogatod a dolgot, közben meg belül esz a fene mert babát szeretnél. Olyan ellentmondás ez, amit muszály leküzdened magadban idővel! Szerintem... Úgyhogy ha úgy érzed ebben segít neked a táblában lét és szeretnél benne lenni, akkor írd meg ezt, de ne azt hogy "ja hogy szeretnéd ha a táblában lennék?" Mert ezt nem én döntöm el! Érted a különbséget?

Heda
Üdvözlet! Borzasztó amin keresztül mentél! Remélem, hoyg köztünk majd kicist gyorsabban telik az idő nekem mig lehet próbálkozni! Kitartás!

Annácska
Annamari nagyon édes lehetett! Örülök hogy ilyen boldogok vagytok végre!

Drága Réka!
Hát te sem vagy könnyű helyzetben. Azt hiszem, a helyedben megvárnám a párom vizsgálatát, és belevágnék az inszembe. Nagyjából a többiek is ezt írták, úgyhogy én csak leegyszerűsítettem a véleményem. De látom, közben megbeszéltétek a hogyan továbbot, ennek szívből örülök, és kívánom, hogy mielőbb a tettek mezejére léphessetek! Kép Még az is lehet hoyg együtt inszemelünk Kép

Seszi
Egyenlőre esélyünk nem volt túrázni a hétvégén, kicsit kirúgtunk a hámból, és a tegnapi nap nem bírtam magam összeszedni, csak ma reggelre jó sok alvással. Egyébként mint olvastad azóta bizonyára, biztos hoyg nem most volt peteérésem, hisz 15. napon sárgatest volt az UH-n. Ma reggelre több jelből tuti, hogy a 12. napon volt az a tüszőrepi.

Juca
Köszi, de sem a kupánvágás sem a húsvét nem vígasztal pillanatnyilag. Hamarosan nekünk is el kell gondolkodnunk az inszemen. Ha lesz valami baj akkor azért, ha nem, akkor azért. És ha lesz akkor boldog leszek ha CSAK az inszemen kell gondolkodnunk és nem a lombikon.

Dorka
Nagyon sajnálom hogy így alakult most nálatok, párodnak mielőbbi gyógyulást kívánok! 3 hónap várakozás az nem semmi. Egyébként igen, 3 hónap alatt termelődnek újra a kiskatonák, illetve ennyi az érési idejük.

Refi
Sajnálom!

Monyó
Azért ez elég durva, amit a párod eldöntött egyedül. Szerintem picit pihentesd a témát, és néhány hét, hónap múlva finoman hozd elő. Azt megértem hogy mostanság még nem akar vizsgálatra menni, na de az 5 év mégiscsak túlzás.

Tündi
Vendég

TündiKép
Azért én jó hírnek értékelem, az eredményeiteketKép
Reméljük, hogy a laparon sem derül ki semmi bibi és csak annyi a baj, hogy eddig sajnos pechesek voltatok. Én nem kívánom neked a lombikot egyáltalán. Ha már muszáj valami, akkor mondjuk inszem, amiből az első sikerül Kép

DudduKép
Majd összeszedem magam és írok neked mailt még a napokban az inszem-Dévai témában Kép

MonyoKép
Hú, elég hatáozott a párod, de azért szerintem semmi ok az elkeseredésre. Ha nem lesz eredménye a babaprojektnek, akkor azért biztos ő is hamarabb el fog menni vizsgálatra. Végülis az ortodox nőgyógyszok szerint két év próbálkozás után kell vizsgálódni, a modernebbek szerint meg egy év, csak mi vagyunk nagyon türelmetlenekKép És ki tudja, lehet, hogy ez a hónap hoz majd nektek szerencsét Kép

wish

Már nagyon izgulok a csütörtök miatt!
Reggel megyek a Péterfybe a cukororvoshoz, aki a terhesekkel foglalkozik. Csak az a bajom, hogy nagyon nagyon nem szeretnék befeküdni a kórházba! Egy műtétnél vagy szülésnél rendben van. Akkor sem a legjobb, de azt még el lehet viselni. De csak úgy befeküdni!Kép Már lelki beteg vagyok miatta. Nem is az inzulin miatt, hanem a kórház miatt!Kép

Narco!Kép

Tuti be kell feküdni? Nem lehet ambulánsan? Ha kell minden nap reggel 6-tól este 8-ig ott lennék, csak ne kelljen ott aludni.
Vendég

Sziasztok!
a babát szeretnékes topicból szoktam átolvasni hozzátok.

Monyo!
Megértelek teljesen. Az én férjem is sajnos hasonló beállítottságú, csodálkoztam is rendesen, amikor nyáron belement a kiskatonavizsgálatba. Nálunk ugye van már 2 gyerkőc, és ő hallani sem akart az elején semmilyen hókusz-pókuszról, mert szerinte ahogy lett kettő, úgy lesz 3. is. Na most uyge nem ez a helyzet, és megbeszéltük, hogy 2 évet várunk. Én nem hozom elő a babatémát oly módon, hogy nem sürgetem, és 2 év múlva lehet szó inszemről vagy lombikról. Én is lenyugodtam, ő lelkiismeretesen beszedi a bogyókat, vitaminokat. Majd valamikor nézetünk januárban kiskatonákat megint, addig pedig élvezzük az életet és egymást! Kép A férfiaknak ez a babatéma teljesen máshogy jön le, mint egy nőnek szerintem, ők máshogy működnek. Mindenestre azt csak tanácsolni tudom, hogy most egy darabig tényleg pihentesd atémát nála, és finoman hozd elő akkor, amikor olyan kedve van, hogy látod előhozakodhastz vele. Nálunk ez nagyon bejön, olyannyira, hogy egy hete amikor kibuktam v.min, és sírtam, nagyon kedvesen rákérdezett, hogy a baba miatt van-e. Pedig ez nem volt jellemző előtte, akkor inkább kiakadt. Szóval beszélgessetek, és próbáljatok kompromisszuot kötni! Nekünk nagyon bejött, én is nagyon megnyugodtam, és ő is máshogy áll a témához!

Moni

moni

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:39-kor.
seszi

Seszi
A húsvétot csak Juca tűzte ki számomra célul, nekem eszem ágában sincs semihez kötni, már rég megtanultam, hogy a babák nem köthetőek semmilyen ünnephez Kép Úgyhogy marad a majd amikor akar verzió Kép Ettől még tényleg jó lenne együtt pocakosodni ám! Kép
Örülök hoyg a reggeli pityergés után jobban érzed magad!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem hozzátok. (Ne röhögjetek ki nagyon, de beparáztam, amikor ezt olvastam...)

"A terhesség alatt kerülni kell a felesleges A-vitamin bevitelt /nem kell étkezési kiegészítőként szedni/, mert a korai időszakban fejlődési rendellenességet eredményezhet, később növeli a szülési komplikációk kockázatát. A krónikus A-vitamin hiány vagy a retinol nagyon magas szintje ugyancsak magzati károsodást idézhet elő. A máj túlzott fogyasztása nem ajánlott a kismamáknak."

Na jó, de mi az, hogy túlzott????? Nyilván nem fogok napi két kiló sertésmájat megenni rántva, de anyósom tegnap isteni májpástétomot csinált, és annyira, de annyira csábító... Nem merek enni belőle, nehogy gond legyen, merthogy szedem az Elevitet is...

Hülye vagyok szerintetek is, igaz? Tud nekem segíteni valaki??

Előre is köszönöm

Norwell

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Refief!
Sajnálom! Kép Igen, nézd a jó oldalát. Ha most bogyókat kell szedned, akkor legalább biztos lehetsz benne, hogy nem tesz kárt a babában. Kép

Monyó!
Sajnálom, gondolom nagyon rosszul esett az, amit hallottál... KépKépKép

Juca!
De jó!!! Kép Biztos egy csomó pénzt kiadtatok a ruhákért, de legalább már itt tartotok. Sokat nőtt már a pocakod??? Kép

Lányok!
Tegnap este volt egy igen hosszú és szívbemarkoló beszélgetésem a párommal. Kép Nagyon féltem ettől a beszélgetéstől, de hála Istennek minden nagyon jól sült el. Biztos emlékeztek, a múltkor írtam arról, hogy várat még a baba nálunk, főleg anyagi okok miatt. Viszont én nagyon nehezen viselten a "bizonytalan ideig elhalasztva" verziót. Tegnap aztán leültünk és megbeszéltük a dolgot. Arra jutottunk, hogy lesz, ami lesz, belevágunk a babaprojektbe teljes gőzzel!!! Kép Olyan nagyon jó volt ezt leszögezni és véglegesíteni. Kép Szóval újra van "igazi" esélyünk... Kép Olyan boldog vagyok!!! Kép Most akkor számolhatom a napokat és a heteket. Nem érdekel, csak az, hogy egyszer majd csak lesz nekem is zebrácskám... Most ezt sokkal közelibbnek érzem, mint 2 napja. Kép
Bocsi, hogy így kitörtem, de tényleg nagyon be vagyok sózva... Már alig várom, hogy aktívkodni tudjunk. Kép Persze tudom, nem szabad folyton erre gondolnom. Azt hiszem, meg tudom oldani. Kép

Most megyünk egyet sétálni, gondolom a baba téma is felmerül majd séta alatt!!! Kép

További szép estét mindenkinek.
Puszika
Zsu

Zsu
valér

Adri, merre vagy??? Olyan régen hallottam Rólad! Mizujs az oviban? Dolgozol még???

Zsu

Zsu
valér

Norwell!

Sajna én nem tudok Neked ebben segíteni, de szerintem, ha zöldségekben vagy más természetes formában veszed magadhoz a vitaminokat, abból semmilyen baj nem lehet. Ha van lehetőséged, beszélj egy dokival, ő biztos megnyugtat...

További szép estét Neked. Kép
Zsu

Zsu
valér

Sziasztok!

Heda!
Még három hét és láthatod az osztályodat, mert érezhetően Neked is hiányoznak már.Mekkora a létszám?Gondolom kisebb csoport, mert nagyobb odafogyelést igényelnek a gyerkőcök.Miélöbbi felépülést!Kép

Monyoka!
Szerintem hagyd ülepedni a dolgot.Biztos Õ is átgondolja majd az egészet és mivel szeret Téged, változtatni fog a véleményén.Ha ennyire határozott jellem, veszekedéssel nem érsz el nála célt, annál inkább "nem" lesz a válasz.Legyél okos!Ismered a gyengéit...Nyugi!

Refief!
Sajnálom!Kezeld ki magad és utána mindent bele!

Kati76!
Volt mozi?

Dorka!
Novemberben indul a vizsgálat.Különben nekem is ez a véleményem, és nagyon bizakodom, hogy nem lesz a párommal gond ( persze erre nincs garancia ).Csak nem vagyunk ennyire pechesek, hogy mind a kettőnkkel gond van...Talán elöbb kellett volna fórumoznom és akkor határozottabb lennék a dokival is, mert úgy vagyok vele, hogy Õ ért hozzá...

Tündi!
Jó dolog az előrelépés!Ti legalább már nem egy helyben topogtok.Nől az esély a babásodásra...Reméljük, ha inszem lesz, elsőre sikerül! Kép

Puszi mindenkinek!
Brill

Kép
brill

Brill, sajnos nem szabad úgy állni a dokikhoz, hogy ő ért hozzá. Főleg nem ha "sima" nőgyógyászhoz jársz. Sajnos a legtöbbjük nem nagyon ért ezekhez a dolgokhoz, és bár némelyek beismerik, és az alapvizsgálatok után ajánlanak egy specialistát, a legtöbbjük sajnos nem. Remélem te az előbbi típust fogtad ki, és akkor minden rendben lesz!
Egyébként ahogy látom nem kell hozzá sok pech, hogy mindkettőtöknél legyen valami bibi. Nem kell sok, csak egy-egy apróság, és rögtön nem jön a baba. És általában az apróságok könnyen javíthatóak, csak tudni kell róluk!
Remélem hogy hamarosan eredménnyel jártok, és nemsokára meg is lesz a kétcsíkos teszt!

Ez a topik egyébként azért jó, mert egy csomó dolgot megtanul az ember! Én egy jó oldalát látom annak, hogy ennyi ideig nem sikerült a baba, hogy sokkal jobban tisztában vagyok a testem működésével, az egész termékenységi és terhességi folyamattal mint eddig. Ezeket az ember biológia órán nem tanulja meg, utána meg aztán már nincs hol...

Kép
szdorka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:38-kor.
seszi

Norwell!

Ne izgulj a máj miatt! Ha jól esett, akkor egészségedre! Túl sokat nem tudsz enni belőle, mert úgysem fog jólesni. Olyan jól össze van rakva a szervezetünk, hogy jelzi, ha valami nem kóser.Kép Egyébként az első hetekben én is kifejezetten kívántam a májat. Egyszer nagyon beettem belőle, utána rá se bírtam nézni egy jó darabig. Szerintem ez egyébként nem-pocakosan is így van.
És ha ez vigasztal én is ilyen túlaggódós vagyok...Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!
Csak egy rövid beugrásra..nálunk már szinte diliház van és annyira nagy a pörgés, hogy alig vagyok otthon...de nagyon izgalmas és nagyon élvezem.

Csak az utolsó oldalt olvastam vissza, egyenlőre, bár nem tudom mikor lesz alkalmam azt a sokmindentKép

Duddu
Már hallotam erről a "betegségről" ami neked van. Remélem hamar megoldódik...amúgy minden más rendben volt? Jól tetted, hogy elmentél mindenféle kivizsgálásra.
Nagyon szorítok

Tündi
Örülök, hogy te is egyenesbe érsz lassan. Ne félj már majdnem a célvonalban vagyKép
Ami pedig a babát illeti -mármint a spontán babát-soha ne mond, hogy sohaKép
Akár így akár úgy szorítok, hogy legkésőbb tavaszra zebrás lehess te isKép

Monyó
Sajnálom...tudod miért mondja ezt a férjed??
Ez olyan furcsa 5 év az iszonyatosan sok...nekem ilyet mondana a férjem és semmivel nem lehetne meggyőzni nem tudom hogy tudnám elviselni.
Szorítok..próbálj vele beszélni mégegyszer erről.

Annácska
Örülök, hogy minden rendben veletekKép

Nárcisz
Boldog névnapot! Még nyolc napon belül vagyokKép
Kép

Menet közben én is eljutottam egy másik dokihoz, miután az előző lepatintott. Igaz magánorvos volt, de nagyon felszerelt és úgy gondolom anyagialag nem érdeke azt mondani valakiről, hogy rendben van ha nem mert magától veszi el a pénzkereseti lehetőséget.
Nagyon rendes doktorbácsi volt és örülök, hogy betelt annyira a pohár, hogy elmenjek hozzá.
Azt mondta, minden rendben van és azok az eltérések, amik a vérvizsgálat során megvoltam a fogamzásgátló elhagyásának következményei. Mivel a vizsgálat során mindent rendben talált és mivel a ciklusom is rendben van egyenlőre nem javasolt további vizsgálatot csak türelmet kért. Azt mondta, ha nem bírom tovább bármikor szívesen lát és elkezdhetjük a vizsgálatokat, de ő nem tartotta indokoltnak.
Valamikor félidőben lehettem és láttuk az érett petécskét is és képzeljétek 17 mm volt olyan büszke voltam ráKép..Szóval várakozunk tovább egyenlerőe, de mivel kezdtem becsavarodni eldobtam mindenféle méregetést és figyelgetést...pl azt sem tudom melyik cn-on vagyok, ha lett volna tábla azt is gyorsan elpörgettem volna, de nem voltKépKép

Amúgyis annyit dolgozom, hogy alig van alkalom hancúrozni, de talán jó is mert elfoglalom magamat és nem agyalok talán annyit ezeken a dolgokon.
Talán az is megnyugtató, hogy a férjem teljesen mellettem áll még akkor is, ha neki nem olyan égető vágy, hogy gyermekünk szülessen, persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeretné csak annyira, mint én egy nő sohasem akar majd babát--ezt nem is magyarázom továbbKép
Szóval mindenfajta féle kivizsgálásban benne van.

Puszi nektek mára ennyitKép
Ha lesz még egy kis időm valamikor majd írok még.
Remélem nem karácsonykor leszKép
Legyetek jók és pocakosodjatokKépaki még eddig nemKép

Virág
Virag2

Ja még egy valami kérek mindenkit boldogságom és optimizmusom megőrizniKép Nem írni olyanokat, hogy lehet, hogy valami mégis meg így meg úgy...én most boldog vagyok így és még bírom a várakozást, ha nem történik semmi és nem bírom tovább úgyis megyünk a kivizsgálásokra.
Puszi
Virág
Virag2

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:37-kor.
seszi

Jó reggelt mindenkinek!

Ma jó hírrel kezdődött a napom! Írtam az indexen a nőgyógyászati topikba, ahol mindig egy doki válaszol, és a következő választ kaptam:

Spermiumok max 5 napon belul ujratermelodnek (tehat nem jol tudod a 2-3 honapot). Penicillin tudtommal egyaltalan nem hat a spermara. Amikor mesz az inszemre, csak mond mindezt el az orvosnak.

Úgyhogy lehet hogy mégiscsak lesz inszem? :-)))))))))))))))))))

Én eddig mindig 2-3 hónapot hallottam, ha a fiúknak bármilyen kúra kell, arra is mindig azt mondják, hogy 2-3 hónap alatt lesz hatása...

Na mindegy, a doki többet tud mint én, szóval ez most jó hír!!!! :-)))))))))))))))))))))))))

Kellemes utolsó pihenős napot mindenkinek!

Dorka

Kép
szdorka

sziasztok.

Koszonom szepen a hozzaszolasokat,es az egyuterzest.
A lenyege a dolognak hogy en nem most akartam menni,csak azt szerettem volna letisztazni hogy mikor.En 1,5 evet mondtam neki,hogy mit szol hozza.Szeretem tudni mi van,mert errol meg nem beszeltunk soha.Erre o ravagta hogy 5 ev.Persze hogy rakerdeztem miert.A valasz,mert o elobb nem akarja,azt hogy pontosan miert nem tudom.
Mondott valami olyat hogy ez megalazo,meg en is hulye vagyok ha kinoztatom magam a vizsgalatokkal.Meg valami olyat is mondott amivel betelt a pohar,hogy nem jon az mindjart ossze.

dorka.A parom 26 eves.A korahoz kepest szerintem tul komoly,es akaratos nagyon.O elkepzelhetetlennek tartja hogy baj legyen.gyereket tuti akar,ebben semmi ketseg.Ez az egy amiben biztos vagyok.

norwel,kb en is igy reagaltam a dologra.Onzonek tartom a viselkedeset de nem tudok vele mit kezdeni.

seszi,ismerem a parom a velemenye nem fog valtozni.mikor mar nagyon kiakadtam es mondtam hogy ez nem igazsagos akkor megbeszeltuk hogy 3 ev mulva visszaterunk a temara.De addig nem hozhatom fel a temat egyszer sem(vizsgalodas).babatema olyan szinten jon csak fel,hogy egy ket mondat elhanzik de semmi tobb.Szerintem nem hozom fel surun.

lanyok a lenyeg a lenyeg hogy most teljesen megprobalom kitorolni az agyambol ezt a vizsgalodos dolgot,es arra oszpontositani hogy minden rendben van es ugyis osszejon spontan a baba.Mast ugysem tehetek.5 evig csak nem gondolhatok minden nap arra hogy esetleg gaz van velunk.
Osszejon a baba addigra talan mar a masodik isKép

Kép
monyoka

Sziasztok!

Monyóka!
Azt hiszem, talán tényleg ez a legjobb taktika. Pihentetni egy kicsit a dolgot, addig talán benne is megfordul, hogy mi van, ha épp őmiatta nem sikerül. Pláne, ha esetleg téged megvizsgálnak, és minden oké. Akkor talán elgondolkodik. Mindenesetre azt kívánom, hogy eddig ne jussatok el, hanem minél előbb összejöjjön a picur mindenféle vizsgálódás nélkül! Egyébként mióta próbálkoztok? Biztosan leírtad már, de nem emléxem, bocsi! Kép
Egyébként én pont ilyen vagyok, hogy szeretem előre megtervezni, hogy mikor mi legyen, utálom a bizonytalanságot. Meg a másik, hogy szerintem úgy a dolog kevésbé görcsös lenne nálatok, ha megegyeznétek, hogy mondjuk 2 év eredménytelenség után mindenképp doki mindkettőtöknél. Így sokkal könnyebb lenne szerintem...
Addig is kitartást kívánok nektek, és mielőbbi zebrát!!! Kép

Dorka!
Szurkolok, hogy lehessen inszem minél előbb!!!

Virág!
Akkor most akció indul, igaz? Kép

Évi!
Köszi a választ, jól be is reggeliztem belőle, és borzasztó érdekes, hogy egészen addig, amíg más reggelire gondoltam, a gyomrom erősen tiltakozott. Viszont amikor a májpástétommal megkent pirítóst ettem...Nna, hát nem volt semmi gondom! Kép Tényleg érdekesen vagyunk összerakva!

Brill!
Milyen vizsgálatokra mentek? Drukkolok nektek is!

Jó pihit mindenkinek, majd még benézek!

Sziasztok

Norwell

Kép
Kép
norwell

Monyoka!
Lehet, hogy az a legjobb taktika, ha nem hozod fel a dolgot, s így a párod fogja szóbahozni először. Ill. ha figyel rád és fontos vagy neki, akkor észre fogja venni rövidesen, hogy ez téged mennyire bánt.
Szorítok,hogy változzon a dologhoz való hozzáállása.Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Van egy picuri időm, gondoltam bekukkantok! Biztosan hiányoztam már! Kép
Visszaolvasni nem volt időm, kész katsztrófa volt a múlt hetem. Mondjuk ez a hét sem kezdődött túl jól, de már alakul! Kép
Na, most megyek tanulni, ígérem utána majd jövök!!! Kép

Ja, és még valami!!!! Kép
NÁRCISZ!!!!!
BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Kép
Kép

Puszi: Sziszka

szisszka

Megjöttünk a moziból a gyerekkel.
Csak ma mentünk, tegnap nem akart.Kép

Cápasrác és lávalány kalandjait néztük, 3 dimenziós volt.Kép

Nagy élmény volt, én még nem voltam ilyenen.

Puszi, Kati
Vendég

Sziasztok,

Tudom, jó régen voltam. Kép Nagyjából végigolvastalak Benneteket!

NorwellKép
Évinek tökéletesen igaza van. Én is beparáztam az elején a májtól, pont emiatt. Pedig nagyon kívántam. Viszont paradicsomot is nagyon kívántam, abból meg jól beburkoltam: leves, nyers, saláta, stb-stb. Lényeg a lényeg: kb. 2 hónapja rá sem bírok nézni a paradicsomra, még a gondolatától is a budira rohanok, semmilyen formában (pl. csirkepaprikás, ami régen a szívem csücske volt). Szóval a tanulság: a szervezeted pontosan mutatja, mire van szüksége. Kép

VirágKép
Ezek nagyszerű hírek, és most, hogy "leálltatok" a babatémáról, hamarosan be is kukkant Hozzátok is a gólya, ez egészen biztos. Kép

JucaKép
Milyen gatyókat vettél? Olyan egészséges női-kíváncsiság hajt Kép

SzisszkaKép
Jó tanulást! Nem szabad ám túlzásba vinni!!! Kép

Voltunk pénteken dokinál, volt UH is (videón, fotót nem kaptam, azt nem tud nyomtatni a magánrendelőjében). Minden rendben, már akkora a pocaklakóm, hogy csak a fejét tudta lemérni a doki, 4 cm átmérőjű. Úgyhogy korának megfelelő, 18 hetes volt. Kép
Párommal természetesen repkedtünk. Viszont olyan kis ezégyellős volt a drága, háttal volt nekünk, befele fordult a mama pocija felé. És felhúzta a lábikáit. Na győzze így nézegetni az ember lánya! Kép
Úgyhogy még nem tudjuk, hogy kislány vagy kisfiú.
Jövő héten megyünk a genetikai UH-ra a Szt Imre kh-ba, akkor talán többet fognak tudni mondani. Kép

ÉviKép
Neked is volt olyan, hogy Dorka bebútorozta magát az egyik oldaladra és sokáig ott táborozott? Az én picim most bal oldalra rendezkedett be, kicsit lentebb van (doki az UH-val alig tudott "alá nézni") és ott is maradt azóta, érzem, hogy hol van. Kép Ez normális szerinted?
Egyébként már érzem a kicsike mozgásokat, bár még csak olyan, mintha elhúznának odabenn egy bútort, de már határozott és jó helyen is érzem. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Sziasztok!

Nekünk ebben a hónapban ismét nem sikerült. Kép
Ma reggel megjött...Ha a pozitív oldalát nézem a dolognak, akkor örülök, mert beállt a ciklusom 26-28 naposra!Mindent előírásszerűen csinált a szervezetem, hőm reggel 36.6, a program mára írta a menstruációt, úgyhogy kezdek normálisan működni Kép
Indul a spermavizsgálódási project!Dorka írásának én is megörültem, mert ha ott a bibi, akkor nem kell 2-3 hónapot "tétlenül" tölteni, mert elég 5 nap is az újrratermelődéshez...
Érdekes módon nem vagyok magam alatt, mert apa vizsgálatának beindításával közelebb látom a célt!

Puszi mindenkinek
Brill

Kép
brill

BrillKép
Nagyon sajnálom. Az viszont irigylésre méltó, hogy ilyen optimistán látod a dolgokat, persze ezt csak így lehet. Drukkolok nagyon!

Unique

KépKép
unique

Unique!

Ez nálunk is így működik: Dorka baloldalon szeret lenni, lent. Biztos ott vannak a sürgős elintéznivalói, mindig ott dolgozik, sose ér rá. A 4D-s UH-n nálunk se tudtak benézni a szoknyája alá. És szintén törökülésben ült, pocijával a méhlepény felé fordulva. Lehet, hogy nektek is szemérmes kislánykátok lesz???Kép
Tök jó, hogy érzed a mocorgását, nemsokára apa is fogja, az ám a csúcs!!!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Szia Lányok!

Megjöttünk, kellemes 3 napot volt.
Eléggé próbatétel elé került a lelkierőm, mert ennyi csöppséget mindenféle korosztályban (beleértve a magzatkort is) ritkán lát az ember, s főleg 3 napon keresztül folyamatosan.

Brill!
Sajnálom, hogy megjött.
A kis célok mindig segítenek előremenni és nem leragadni, úgyhogy hajrá a vizsgálattal!

Heda!
Sajnálom, amin keresztülmentél, de ha már dolgozhatsz, meg ide írogatsz, hidd el, sokkal gyorsabban fog menni az idő.
Néha magam is megdöbbenek, hogy nemrég írtam először, erre rájövök, hogy már 6 hónapja volt Kép
(sajnos-szerencsére)

Tündi!
Tök jó, hogy kirúgtatok a hámból.
Párommal sokat mondjuk, hogy "élni tudni kell"! (Pl. este 10-kor, mikor nekilátunk jégkrémet falni Kép) És ez tényleg fontos.
Nem haragszol, ha kicsit kikérdezlek a sok "szkópiáról", hogy melyik mire való? Mert nem igazán tudom, mit is csinálnak majd neked. Örülök, hogy megjött és indul ez a hónap, mert sok minden múlik ezen. S talán együtt inszemezünk... Kép

Juca!
Nem baj, hogy nem a vakond-módit választottátok, a lényeg, hogy kényelmes legyen.
Én egyébként biztos, hogy "vakonddá válok", ha ott tartok majd, mert imádom a kertészgatyákat. Csak az a bajuk, hogy meglehetősen előnytelenek, de ha kismama leszek, jogom lesz kerekedni Kép

Dorka!
Köszi szépen, amiket írtál! A Closty-n még erősen gondolkodom, de terveim szerint, mire köv. hó elején járok, addigra beszéltem már meddőségi dokival legalább egyszer, s akkor okosabb leszek.

Azért jól pórul jártatok ezzel a hétvégével!
Remélem, párod azóta jobban van, jobbulást neki!
Szerintem kérdezd meg az orvosod az újratermelődésről. De az 5 nap nagyon bíztatóan hangzik.

Norwell!
Ezek szerint manapság egy kismamát sem kerül el rókakoma, de ez csak annyit jelent, hogy minden oksi belül és "Mazsola" rendezkedik, de nagyon! Kép

Refief!
Sajnálom a tesztet. Kép

Wish!
Köszönöm és várom a leveled.
De akkor írj, amikor kedved tartja. Nem oly sürgős. Kép
Bár már nézegetem a Dévai honlapját, amiről persze nem sok minden derült ki. Azért vágunk ennyire a közepébe, mert úgy döntöttünk, hogy párom andrológiáját is jobb, ha egy meddőségben rutinos helyen végzik el.
Gondolom jobb volna, ha dokim küldene, de ő még várna ezzel kicsit. Azért lehet, hogy holnap felhívom, hogy mi a véleménye (magyarul kell-ez az ő ajánlása indulásként).

Kati!
Drukkolok nagyon csütörtökre. De nem azt mondtad, hogy elintézed, hogy ne kelljen befeküdnöd? Nem sikerült semmit megtudnod erről? Talán saját felelősségre hazamehetsz.. Kép

Zsu!
Olyan jó volt olvasni az örömödet!
Ezt ilyen egyetértésben jó elkezdeni, azaz újrakezdeni. Kép Úgyhogy HAJRÁ!!

Seszi!
Ez így van rendjén. Néha ki kell engedni a fáradt gőzt. Szerintem mindannyian hullatunk egy-két könnycseppet.. Remélem, megkönyebbültél! Kép
Küldtem mail-t is!

Szép estét!
réka
Vendég

Szia Unique!

Még mindig olyan hihetetlen, hogy már ott csücsül a baba a pocidban, pedig már 18 hete!! Te jó ég!!?! Hát még az, hogy bútorokat tologat... Kép

Nagyon örülök az örömödnek! Kép Kép Kép
És most tényleg nem találom jobban a szavakat...

Hozz még ilyen élményeket máskor is!

És Évi és Stella és Juca és Eszter és Timik és Norwell és Annácska is! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Sziasztok!

Unique!
Köszönöm. Sikerült kihasználni. Iszonyatosat pihentem, és egyben tevékenykedtem hétvégén. Szép volt az idő nagyon, így meg sem fagytam.

Kati76,Duddu, Juca, Brill, Valér, Bogica, Monyóka,Virág2, Szisszka ! Kép
Köszönöm a névnapi kívánságot. Nagyon aranyosak vagytok. Bocsi, ha avlaki kihagytam volna, de nagyon teremeltetek a hétvégén.

Dorka!
Gyógyuljon mega párod mihamarabb.

Monyóka!
Szegényke. Sajnálom, hogy a párod nem áll melléd. Valahogy a férfiaknak mindig nehezebb ezt a tényt elfogadni, hogy nekik is lehet bajuk. És a globális felmelegedés miatt sajnos ez egyre gyakoribb. Annyira rossz olvasni, hogy veszekedtek. Azért én kívánom, hogy nyugodjatok meg egy picit, és sikerüljön átgondolni ezt. Lehet, hogy a párod látja, hogy szenvedsz, ezért majd lassan meggondolja magát. De valószíbű, hogy addig összejön majd a baba is.

Tündi!
Egyébként én nem szerettem volna kikerülni a táblából, csak kivettetek, mert nem írtam sokáig. Egy ideig még láttam, hogy benne vagyok, de aztán eltűntem. De mindegy, akkor hagyjuk ezta táblás dolgot. Azt hizsem, hogy nálunk nem lesz babaproject. Nem tudom miért, ne kérdezd, csak így van. Ezt én nem tudom így csinálni, vagy lesz, vagy nem, nem tudom.

Dorka!
1 db spermium kifejlődési ideje pontosan 72 nap, tehát igaz volt, amit mondtak neked. Sajnos ezne időn belül ami károsodás éri őkat, az bajságot csinál.

Puszi: Nárcó

Kép
narco

Narco, de nekem pont azt irta a doki, hogy 5 nap alatt újratermelődik a dolog, és nem kell 2-3 hónapot várni!
Most akkor mi is van?

Kép
szdorka

Sziasztok, Szép reggelt!

Dorka!
Hát akkor rosszul tudta a dokid.Sajnos az a sperma már 72 napja elindult fejlődni. Lehet, hogy idősebb doki és nem tudta, de mi már tanulnunk ilyesmit. Egyébként nagyon sok ilyen dolog van, amit mi már tanultunk nekik meg továbbképzésen kellene megtanulni.

Tündi!
Azt hizsem, hogy rosszul emlékszem most. De lehet, hogy tényleg kikéreckedtem. Bocsi, de nem tudom már. Bocsi. De végülis mindegy.
De akkor bekerülhetek?
Most vagyok a nem is tudom hányadik napon. De azt hizsem, hogy a 17. Azért keveredik, mert a múltkori 34 napos ciklus volt, és a mensim 1 napig tartott. Így most nem tudom, hogy mi van. de azt hiszem, hogy ez a 17. Ha nem, akkor majd a hónap végén megmondom, hogy melyik lesz az 1. cn. Így jó?Kép

Nárcó

Kép
narco

Nárcó!
Isten hozott a táblában! Kép
réka
Vendég

Sziasztok!

Nem sikerült mindent visszaolvasnom, de azt láttam, hogy sokan kíváncsiskodtak.
Hát én is az voltam, de végül úgy döntöttem türelemre intem magam és kibírom a négynapos ünnepet teszt nélkül. Spóroltam is így egy tesztet, mert hétfőn megjött.
Igazából azt hiszem így a jó, mert csoda is lett volna, ha már a "nulladik" próbálkozásra összejön a baba. Egyébként van egy olyan megérzésem, hogy nem is lesz velünk a babónk egy-két hónapig még, ez csak olyan női megérzés, de jó arra is, hogy ne görcsöljek rá a kérdésre. Igazából nem is akarom túlzásba vinni, nem hőmérőzök, nem nézek LH csúcsot, csak egyszerűen tesszük a dolgunkat Kép Aztán majd ha viszonylag sok idő múlva se lesz eredménye a dolgoknak, majd akkor ráérek hőmérőzni meg egyebek.
Üdv: Niki
Ui.: Megyek visszaolvasok...

kancellárka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?