Rendik vagytok, hogy ennyire gyámolitotok!

Igy viszont csak gyűlik és gyűlik a tejcsi a hűtőben

Lassan már nem tudom hova rakni

Na jó ez azért erős tulzás...
De....
Este 9 kor ettünk és utána negyed 4 kor kelt Lénácska kajálni.....
Eredetileg azt terveztem, hogy csak egyik cicit üritem ki(az egyikből utoljára este 6 kor evett, a másikból meg fél 9.kor), a másik marad reggelre, de annyira be voltak durranva, hogy muszáj volt lefejnem..
Monjuk éjjel is kb 50-60-70 grammokat evett Léna, és én utána fejtem 150!!!!!!!ml.-t...
Tele volt a fejősüveg

Ismét a fagyiban landolt a zacsi

Szegény Hari, irtam neki sms-t....hogy mielőbbi gyógyulást....ha válaszol netán nagy kinjában, akkor megirom mit irt....

Szegény, hogy minden rossz neki jut

Zsófy!
Ma jön anyós
Már jó előre hergelem magam

, meg azon morfondirozom, hogy hogy ne vágjam pofán ha megint elkezdi osztani az észt kéretlenül

Most én is kiraktam Lánát a teraszra szunyálni....remélem jól bekajál ha felébred.
Annamami!
Kakis pelus minden nap van, pisit nem tudok számolni, de gondolom rendben, mert jó nehezek a pelusok

, viszont mosolygásról még mindig nem tudok beszámolni

Amikor meg fent van, akkor nem igazán tudom leszűrni a kedélyállapotát, ugyanis a legritkább esetben van el egyedül, ha kiságyba van vonyit(szerintem azért amiért Zsófy babája, mert nem tud jól nézelődni), amikor kézben van, akkor ok...
Zsófy!
Tényleg nem próbáltad még Lillát úgy vinni, hogy az alkarodon hason fekteted...
Mi 2 napja próbáltuk, nagyon bejött Lénának, olyan édi, ahogy elalszik, csak úgy lógnak lefelé a kezei, ma reggeli után igy aludt el apa karján, majd teszek fel képet....

Jányok!
VALAKI EGY NAGYON SZÉP VERSET RAKOTT FEL A KÖZELMÚLTBAN AZ ANYASÁGRÓL....KI VOLT AZ???
NEM TUDNÁ FELTENNI MÉGEGYSZER???
KI AKAROM MÁSOLNI ANYUKÁMNAK ANYÁKNAPJÁRA....
Megann