A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gyerekek,
a Clostitól megváltozik a ciklus hossza? Nekem csak 22-23 napos, és most a 2. naptól szedem. Ez az utolsó napom, és kíváncsi vagyok, hogy marad-e így.

Edelweiss
edelweiss

Ja, és szerintetek mikorra várható ilyen gyógyszeres kezelés esetén a pé. Vagy az ébredési hõmérséklet ugyanúgy megmutatja?

Edelweiss
edelweiss

bnemethm Kép
A patikában vettem és 1840.-ft volt pontosan.
Egyébként mennyire megbízható ez a peteérést kimutató kézi szerkentyûûûû??
És ha mégsincs peteérésem és csak átver a papát meg szét szadizom aztán egy hétig meg sem tud majd mozdulni

na akkor mi lesszKépKépKépKép

ZsuzsuKép
Nem mondok én el a páromnak ilyesmit,csak annyit hogy vetkõzzzKépKépKép

Pusszantás Alice
Alice

Mzsperx!Kép

Hol vagy? most te következelKép
Mi van veled,hogy áll a hõd???

Alice
Alice

Sziasztok!

Tegnap voltam megint a Káliban. A program: rákszûrés, uh + a 3. napi vérvétel eredmények megtekintése. Velem minden rendben, a hormonjaim is jók.
A párom spermaszáma 10 millió lett, ami még mindig nagyon kevés, de az elõzõnél sokkal jobb (akkor csak 3 millió volt). Jövõ héten szerdán konzultáció az andrológussal, hogy próbál-e még javítani a spermaszámon vagy indulhat a lombik. Õszintén szólva annak örülnék jobban, ha nem próbálkozna semmivel, mert már nincs türelmem újabb 2 hónapot várni az újabb eredményre. Már ezt az 1 hetet is alig bírom ki, hogy mit fog mondani.

Andy!
Üdv újra köztünk!Kép Én is emlékszem ám rád!Kép Ami sajnos azt jelenti, hogy én is õskövület vagyok itt.Kép Örülök, hogy nálad is jól alakulnak a dolgok. Ez a 6 hét már semmi a 6 hónaphoz képest. És itt köztünk az idõ is sokkal gyorsabban telik.

Alice!
Nem akarlak elkeseríteni, de a PG/53 nem nagyon jött be senkinek. Persze nem a páfrányokon múlik, úgyhogy hajrá, mindent bele, legyetek nagyon ügyesek!Kép

Eni!
Gratula a tüszõcskédhez! Pár nap és ti is ügyeskedhettek.Kép

Edi
Edi

Edelweiss!

Nekem a Clostitól állt be a ciklusom 29 naposra. De elõtte nekem egyáltalán nem volt peteérésem. A 22-23 napos ciklussal nem tudom mit csinál. Ha a második szakasz volt rövidebb a kelleténél, akkor biztos meghosszabbítja, mert javítja a progit. A hõmérõzés a Closti mellett is ugyanúgy mûködik.

Edi
Edi

Alice!
Csatlakoznék Edihez én is, mert a PG/53 nekem sem jött be pedig szedtem clostit és volt peteérésem is. Az UH mindig kimutatta.
Ha viszont látsz páfrányt akkor még ma akciózni kell!
Én nem igazán tudtam kinézni, hogy mit is látok.

Eni!
A MACA tényleg nagyon jó! Én is szedtem, de akkor még nem tudtam hogy endom van ezért nem segített.

Kedves Edi!
Jó érzés hogy így emlékszel rám. Tényleg jó újra itt lenni.
Veled mi történt az utóbbi idõben? Belevágtatok a lombikba.
Valószínû engem is a Kaáliba fognak küldeni.

Andy
Andy

Sziasztok Lanyok!

Andy udv ujra ittKép Hat igen, en is mint oskovulet....Kép Remelem mihamarabb tovabballsz innenKép

Nalam semmi ujsag, de elgondolkodtatott az, hogy ketnaponta akciozni kene es akkor biztos meglesz az eredmenyeKép Majd probalok apa fejevel beszelni....

Tenyleg, dokineni azt mondta mult heten, hogy a folsavbol 3x1-et kene szedni. Ti mit gondoltok errol? Azt tudom hogy nem arthat, amx kipisilem, de erdemes??

orsoly
orsoly

Sziasztok Lányok,

Egy párszor (2x) irtam már ide, ugyhogy gondoltam bemásolom a "terhesség magzatelhalás után" c. topicba irt kérésemet, hátha gyorsabban kapom meg a várva várt választ.

Tehát:
Sajnos nekem sem sikerült megtartani a babocámat, igy febr. 25-én mûszeresen kellett befejezni a terhességemet.

Ez 6 héttel ezelõtt volt és tegnap észleltem már a menzeszem elsõ jeleit. Kis barnás valami volt, aztán ma egy kis élénkpirossal folytatódott (eddig mivel gyógyszert szedtem ilyen problémám nem volt - barna valami).
Kérdésem az lenne, hogy az elsõ vérzésnek milyen intenzitásúnak kell lennie (mennyiség, idõtartam) és a barna trutyi az tényleg hormon elégtelenségre utal??

Segítségeteket köszönöm
Ribizli
Ribizli

Ribizli! Sajnalom ami veled tortent, ebben a tarsalgoban sajnos mar sokan ateltuk eztKép Szerintem a muszeres befejezes utani elso mensi nem baj, ha tobb mint szokott, illetve szerintem ebben az esetben nem jelent semmit a barnas sem. Ha a kovetkezo mensi is ilyen lenne, azert elmennek egy kontrollra, vagy hormonvizsgalatra.

orsoly
orsoly

Andy!
A Kaáli szuper hely, a lányok már tudják, az utóbbi hetekben lelkes Káli-rajongó lettem. Én nagyon bízom bennük.
De ha meggyógyultál miért küldenének a Kaáliba? Ahogy Moni mondta, szerintem is sitty-sutty és már babás is leszel.

Orsoly Drága!
Egyszer csak eljön az õskövületek ideje is.KépKépÉn itt leszek és kivárom.
A folsavhoz nem értek, de azért fölöslegesnek tartom, hogy kipisild.

Edi
Edi

Zsuzsu!
Macat csak én szedek (a mostani ciklus elejétöl), a párom nem nagyon hajlando az ilyesmire. A spermaeredménye rendben volt, ugyhogy nem eröltettem, föleg, hogy szexuális vágyat fokozo hatása is van. (Amugy se sok idejük van a matyiknak ujratermelödni Kép )

Edelweis!
UH-ra nem kell menned a closty miatt? Ott látszana, hogy mikor van a pé. Nekem egyébként hosszabb lett a ciklusom, de a Duphaston miatt. Ja, és a höm teljesen megkergült, már pé. elött is 37 fölött volt, nem esett le, amikor megrepedt (pedig tüszörepi szurit kaptam). De talán csak nálam van üzemzavar, lehet, hogy a te höd mindent szépen mutatni fog.

Ribizli!
Sajnálom, ami történt.
A barna trutyi általában progihiányt jelez, de itt az én esetem is, (már megint az üzemzavar) nekem jo a progim, mégis trutyizok. Erazmusz szerint kronikus gyulladás miatt is lehet, ami ellen a Gynevac ajánlott. (nekem persze ez se javitott a dolgon)

Eni
Eni

AndyKép

Hát párfány az van,de elmondanám hogy elõször én is fordítva kukkoltam aztám megpróbáltam a másik oldalról nézni a dolgot és bejöttKépKépKép.
Szerintem inkább hópelyheknek látszanak mint páfránynak de elég szépen kivehetõ.

Remélem bejönKép
Azzzé bízok benne,és remélem ebben a hónapban már lessz valami(én kis telhetetlen).

Pusz
Alice
Alice

Jaj még egy kérdés Lányok!

Még mindíg van abból a barna trutyiból az nem baj?????
Alice

Edi!

Engem a dokim már tavaly októberben a Kaáliba akart küldeni,
de mondtam hogy még nem megyek. Ezután mondta, hogy akkor még elvégez egy laparoscopiát.
Tulajdonképpen a lapar nálam azért kellett, mert még tavaly nyáron volt egy petevezetékátfúvásom és akkor derült ki, hogy a bal oldali petevezetõ el van záródva. Ezért vetettem alá magamat a mûtétnek, hogy majd sikerül újra átjárhatóvá tenni, de sajnos nem sikerült.
Szóval csak az egyik petevezetõm jó és kb. van 6-8 hónapom hogy terhes legyek, mert ez a betegség általában újra kiújul. Ebbõl a betegségbõl csak egy terhesség tudna kigyógyítani.
Sajnos eléggé pesszimista vagyok.

Szia Orsoly!

Látom te is ebben a topicban vagy még. Remélem az õskövületekre is hamarosan sor kerül.

Alice!

Én nem fordítva néztem, hanem nem tudtam kivenni mit is látok. De tuti volt peteérésem, mert UH-án nézték.

Andy
Andy

ZsuzsuKép
Nem tuntem el teljesen, csak felig, mert olvasni azert olvasokKép , hogy naprakesz legyek.
Valoban, mar az utolsokat rugom (mar ami a ciklusomat illeti).
Megadtam magam: jojjon, aminek jonnie kell.
Nagy valoszinuseggel uj ciklus uj remenyekkel...
Szerintetek befolyasolja a homerozes eredmenyet, ha rosszul alszunk, forgolodunk, kitakarozunk es remalmaink vannak?
Ugy ertem: lehet emiatt alacsonyabb a reggeli honk?
A derekam szaggat, a pocimban fura morajlast erzek.
Ma reggel legszivesebben osszetortem volna a homerot (36.8-at mutatott az a franya a soknapos 37.1 es 37 helyett), de nem bantottam, mert szegeny nem tehet semmirol, o csak mutatKép
Edelweis Kép
lassan, de biztosan feliratkozom a tablazatra.
Galuska

KépKép
galuska

EdelweissKép

Termeszetesen dupla "S"-selKép

Galuska

KépKép
galuska

Eni
Ezt én is furcsállottam, hogy nem kell UH-ra mennem, de a hõm eddig kb. olyan mint eddig. Bár... annyira mintha nem ugrálna. Lehet, hogy a Closti kiegyensúlyozta? Kíváncsi leszek a görbére. Kép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

GaluskaKép

de jó, hogy itt vagy.Kép
Sajnálom, hogy leesett a hõd, az sajnos rosszat jelent.Kép
Nálam is így volt, és amikor 36,8 volt, akkor megjött.
A rossz alvás úgy tudom a hormonokkal van összefüggésben. A nõk egészségkönyvében - azt hiszem ebben olvastam - az van, hogy a hormonszintváltozás, fõleg a progeszteron, az alvást és az álmokat is befolyásolja. De ez természetes dolog. Az már nekem is eszembe jutott, hogy a sok forgólódás miatt elfogadható e az ilyenkor mért reggeli eredmény, de sajnos nem sok idõm volt ebbe az utolsó reménysugárba kapaszkodni, mert még aznap megjött.
Azért lehet, hogy nem mindenkinél így van.

(Az én hõmérõm élete is forgott már többször veszélyben... eddig megúszta..KépKépKép )

Puszillak: Zsuzsu
zsuzsu

Galuska,
azért szoritok, hogy holnap reggel jo napja legyen a hömérödnek, meg neked is! Kép
Én ugy vettem észre, hogy nálam számit, hogy hogy aludtam. Az meg tuti, hogy ha joval korábban ébredek, alacsonyabb, ha viszont többet alszom, magasabb a höm. De ez csak egyéni tapasztalat.

Edelweiss,
ez tényleg fura, de sebaj. Majd kitalálod a hödböl. A lényeg, hogy legyen szép, kövér érett petéd.
Eni
Eni

ZsuzsuKépKépKépKépKép
Mar is sokkal jobb kedvem vanKép Az uj ciklusban majd igyekszem a reprodukcio technikai reszere gondolni minden percben, az eredmenye helyett, felhotlenul, jokat hancurozni legalabb ketnaponta. A minoseg ugyis fontosabb, nemdeKép
Javaslom, tegyuk ezt mindannyianKépKépKép

Puszpusz
Galuska

KépKép
galuska

EniKép
Mar meg is fenyegettem azt a franya merot: "Homero! Holnap jobb napod legyen am! Az eleteddel jatszol, ugye tudod?!" Szerintem nem rezelt be...Megvesztegetni pedig meg nem probaltamKép
Galuska

KépKép
galuska

GaluskaKépKépKép
Egyetértek!Kép Annyi minden furcsaságot lehet a Lányoktól hallani - például amit Melinda írt, hogy a 24. napon esett teherbe egy második tüszõrepedés után - hogy az az érzésem, tényleg az a legjobb, ha az ember megpróbálja elfelejteni a "célt" és csak - ahogyan Te is írtad - a technikai részre koncentrál.Kép Én is így fogok ebben a hónapban tenni!Kép
Jelszó a jövõben: Éljen a szex!Kép

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Edelweiss,
legyszi vegyel fel a tablazatba. Ma megint meg...

Galuska, 9c 1cn, Helsinki, 27 ev

Elore is koszi:
Galuska

KépKép
galuska

Galuska

Sajnálom nagyonKép

zsuzsu

Sziasztok!

Galuska
Sajnálom, de tudod új hónap új remények..

Lányok
Ma vettem a férjemnek Peponen kapszulát, de tanácstalan vagyok, hogy mennyit és mennyi ideig adjak neki? A 3×2 egy kicsit soknak tûnik. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Edi
A párodnál mivel sikerült elérni a spermaszám emelkedését? Igaz nálunk nem ennyire rossz a helyzet, az alsó határt súroljuk (20millió), de mozogni csak 10% mozog.

Gyógynövények
Én is találtam egy keveréket a Házi Füveskönyvben. A fogamzás elõsegítésére írja: 45g rétihere virág, 25g csalán, 10g borsmenta, 20g körömvirágszirom. Persze mindegyik szárított. 2 kiskanál keveréket egy csésze forralt vízzel leöntjük, 10 percig állni hagyjuk, majd leszûrjük.
Panka

Sziasztok!

Andy,
Nekem PCO gyanú miatt kellett a lapar, ami be is igazolódott. A mûtéttel sikerült rendet tenni odabent.
Ne aggodj elöre, elég lesz a 6-8 hónap. Lehet, hogy már az elsö hónapban beköltözik hozzád a baba.

Puszi: Tücsi
Tücsi

Sziasztok,

elõször is szeretnék gratulálni Katának! Olyan jó, hogy megint van kismami! Már kezdtem aggódni, hogy kicsit alábbhagyott a mi kis "babaesõnk".

Üdv az újaknak, és a régi vissztérõknek. Mindenkinek szorítok, és húzlak benneteket. Próbáljatok ne a bébire gondolni, és csak az öröm kedvéért együtt lenni. Tudom, könnyû mondani, de ne feledjétek, ezt az utat én is megjártam, és a ti segítségetekkel értem a végére!

Mi jól vagyunk, holnap töltjük be a 12. hetet! Azt hiszem, kezdek megnyugodni.

Legyetek ügyesek, kreatívak, és nyugodtak.

Pusz, Lora
Lora

Jó éjt lányok!

Tegnap írtam mindenkinek választ, vagy egy fél órán keresztül, mire elküldtem volna ledobott ez a szar gép. Azt hittem megüt a guta. Ma pedig totálisan kész vagyok úgy hogy megyek csucsulni. HOlnap megpróbálom bepótolni és majd apránként küldöm el, hogy ha le is dob ne vesszen minden.

Na aludjatok jól aki még ma olvas, aki holnap annak pedig jó reggelt!!!!!!!! Ébredni kéne már......Kép

Cuppppppppppp.: Gabó Kép
Gabómanó

Kedves Lanyok!
Csak ritkan tudok netkozelbe jutni, igy csak most tudok reagalni az olvasottakra.

Kedves Doris!
Fogadd oszinte reszvetem! Biztos nagyon nehez lehet most Nektek!

Kedves Orsoly!
En sem ertem az egeszet, hogy miert volt tuszorepi ilyen koran, de en meg mindig a orgazmusra gondolok. Fabian doki szerint tuti, hogy megrepedt a tuszom, mert a 11.Uh szerint a Douglasban keves szabad hasuri folyadek volt.

Lanyok!
Most le tudom irni a labor es UH eredmenyeimet. Szerintetek mely ertekek ternek el a normalistol?

Prolactin (uj modszer): 225 mIU/l ref.tart.: 59-619
FSH (uj modszer): 2.6 mIU/ml
Progeszteron (uj modszer): 22.1 nmol/l
LH (uj modszer): 3.4 UIU/ml
Testosteron (uj modszer): 2.2 nmol/l ref.tart.: 0.5-2.6
Thyreoidea stim. hormon: 2.30 UIU/ml ref.tart.: 0.35-5.5

Az UH eredmenyem a 11.napon:
Az uterus afv-ben, 25 mm AP. atm. A nyh. 4mm. A jobb ovarium: 24x25mm, benne 13mm-es tuszo. A bal ovarium: 40x27mm, benne a legnagyobb tuszo 12mm. Douglasban keves hasuri folyadek.

Kedves Moni!
Fabian nagyon jo fej!
Viszont most bizonytalan vagyok a progiszintemet illetoen. Mi a jo ertek? Nekem Fabian doki azt mondta, teljesen rendben van a hormonszintem. Meg ra is kerdeztem, hogy biztos legyek, hogy a progi is tuti rendben? Remelem, tenyleg igy van es a Maritban tenyleg mas a jo ertek. De ha tenyleg a 64 a helyes, akkor nem csodalkozom, hogy eddig miert is nem jott ossze a baba.
Kedves Breki es a Tobbiek!
Nektek mi a velemenyetek?
En is szeretnek Serophent vagy Clostyt szedni, de szerintem Fabian doki nem akarja, amig ki nem derul a laparon, hogy minden rendben. Juliusban megyunk haza hosszabb idore, ekkorra idozitenenk a lapart. En nagyon tartok tole. Mar egyre turelmetlenebb vagyok. Minden honapban csak remenykedem, amikor pedig megjon, nagyon elkeseredem. (Tudom, sokan vagyunk igy, de most annyira kijott belolem.A 6c eleg hosszu, mert mar tavaly augusztus ota probalkozunk) Raadasul, most, hogy hosszabb ideig otthon voltam, mindenki a csaladban, a baba temat feszegette. Szerintem emiatt is no a turelmetlensegem.
Mar egy hete visszajottunk Svajcba.
Te szeded a Duphastont?
Vigyazz az uszival, nehogy elkapj vmi. fertozest!

Kedves Kata!
Gratulalok Nektek es mielobb gyogyulj meg!

Bocsanat, hogy ilyen hosszura sikerult, de mivel ritkan irok, mindig annyi mondanivalom van.

Puszi Mindenkinek!

Edus
Edus

Orsoly!

Bocs, a 11.napon volt az UH.

Edus
Edus

Sziasztok Lanyok!

Edus! Hat innen nezve alacsony a progi, de csak akkor ha ovi utan volt! Vagy ez is 11. napi ertek? Mert akkor nincs vele semmi gond...Mondjuk ezt a Douglas-ben folyadekot nem ertem, de azert eleg nagy tuszok vannak meg ott, nem lehet hogy megis kesobb lesz ovi?

Nalam semmi hir, megint az jutott eszembe hogy aki megeccer nyavalyogni mer 25-28 napos ciklusnal hogy milyen hosszu, annak kitekerem a nyakatKép Ti mar epp oviznatok, nekem meg meg varnom kell vagy 10 napotKép Szal irgum-burgum!

orsoly
orsoly

Sziasztok!

Ma vagyok a 15. napon, tegnap 36.8 volt a hõm (hüv. mérve), akcióztunk is, ma reggel pedig már 37 volt a hõm, és feszül a mellem, eddig ez csak az ovi után egy héttel jelentkezett, na nem minden nap, de tartott a mensi megjöveteléig.
Mitõl lehet ez???
A kolléganõm (most 26.hetes terhes) mondta, hogy neki másnapra fájt a melle, feszült, érdekesnek tartottam,hogy lehet ilyen, de most nem tudom mire vélni, lehet, hogy azért?? Kép Vagy minden hónap tartogat valami új "meglepetést"? Kép
Tapasztalt már valaki ilyet???

Galuska!
Sajnálom! Kép De majd most! Kép Kép

Kata!
Hatalmas gratula! Kép

Üdv mindenkinek,
bnemethm
bnemethm

Ja és tegnap éreztem, hogy szurkál a bal petefészkem! Kép
Lehet, hogy tényleg jókor akcióztunk? Kép

bnemethm
bnemethm

BnemethmKép

Ez nagyon jó hír. Kép
Én azon a véleményen vagyok, hogy ha most másképp érzed magad, mint mondjuk a múlt hónapban és ilyen mellfeszülést még nem tapasztaltál ilyen korán, az csak jót jelenthet.Kép Hiszen a terhesség más szóval "más állapot". Kép
Én azért keseredtem el a múlt hónapban is már az ovi után rögtön, mert semmit nem éreztem, minden ugyanolyan volt, mint azelõtt. Azok a barátnõim, akik terhesek, mind azt mesélték, hogy mielõtt tesztet csináltak, már érezték, hogy lehet valami, mert máshogy érezték magukat. Az egyiknek például semmilyen mensis tünete nem volt, pedig elõtte minden hónapban ugyanaz a ceremónia zajlott le. A másik fémes ízt érzett a szájában, feszült a melle stb. Szóval annak ellenére, hogy sokak szerint csak az elmaradt mensi után jelentkeznek az elsõ tünetek, én mást is hallottam.
Én a magam részérõl annak nagyon fogok örülni, ha a ciklus második felében nem a szokásos tüneteket, érzéseket fogok magamon tapasztalni.

Szóval, szerintem ha valakinél minden rendben van és az új ciklusban valami különös dolgot fedez fel magán, az szerintem jót jelent.Kép Persze vigyázni kell arra is, hogy nehogy csak bebeszéljük magunknak a tüneteket, mivel már annyira szeretnénk kisbabát.

Na jó sokat írtam, de mindezzel csak azt akartam mondani, hogy szerintem a tüneted nagyon jó, az akció is jókor volt, a hõd is felment 2 tizedet. Szerintem jók az esélyeid, de azért még várni kell héhány napot-hetet, hogy hogyan alakulnak a dolgok.

Szorítok Neked Kép, puszi:
Zsuzsu
zsuzsu

BnemethmKép

Még egy dolgot elfelejtettem.Kép
Tudod együtt jöttünk, együtt megyünk!Kép Ha most összejött a zebra, remélem húzol majd MagaddalKép

zsuzsu

Zsuzsu!

Köszi a szoritást és biztatást.
Ari a párom, mert õ is mindent megtesz a baba érdekében, pl.a ciklusom elejétõl fogva csak zuhanyzik, pedig elõtte imádott - velem együtt - forró vizben lubickolni. Tegnap mikor mentem fürödni, nem tudom miért, de épp, hogy csak langyos vizet engedtem magamnak, valami azt súgta, hogy ezt tegyem.
Azt hallottam, hogy nem csak a pasinak kell mellõznie a forró fürdõtõl, hanem a nõnek sem ajánlatos. És hogy régen a nõk a nem kivánt terhességet úgy próbálták megszakitani, hogy forró vizbe ültek. (Volt egy ilyen ismerõsöm, aki egy egyéjszakás kaland után teherbe esett és forró vizbe ült. Elérte amit akart..Kép )

Dehát még két hét hátra van, addig pedig türelem (talán babát terem!!! Kép Kép Kép )

Pusz,
bnemethm
bnemethm

Zsuzsu!

Ez egyértelmû!!
Ha tetszik ha nem, de szerintem igen, viszlek magammal! Kép

A héten van utoljára a kolléganõm, aztán megy szabira, táppénzre, és aztán júniusban szül.
Szóval vettem neki egy kis ajándékot, egy cumit, meg egy cumisüveget. Olyan jó érzés volt ott a baba-dolgok között mászkálni, válogatni!! Mondtam is a páromnak, hogy remélem hamarosan a mienknek fogunk majd vásárolni! Kép Kép Kép

bnemethm
bnemethm

Zsuzsu! De ott a lenyeg, hogy van aki erez valamit, es van aki nem! Szal azert mert te az ovi utan (ami egyebkent szerintem nagyon ritka), meg nem erzel semmi kulonoset, nem jelent az egvilagon semmitKép Nekem pl a 6. heten derult ki a babo, es igazabol csak 3-4 nappal elotte ereztem hogy mintha valami nem lenne ugy mint maskor....Szal ez teljesen egyeni.

orsoly
orsoly

Zsuzsu, Bnemeth,
Hát ellent kell mondjak. Ha valami furcsát tapasztaltam a pé után akkor abból sohasem jött ki semmi jó. Pl. mellfeszülés, mellfájdalomfájdalom, hányinger, fáradékonyság, éhség, vagy éppen kajaundor, furcsa érzés a hasban, úszásnál lebegö érzet belül, egyik sem volt terhességi tünet. Pedig hogy reménykedtem! Aztán mindig jött a pofáraesés.Kép
Megtanultam nem bedölni a szervezetemnek keserves hónapok árán.

Edus, Kép
Szerintem a 4mm-es méhnyálkahártya kifejezetten nem jó, ha már volt péd! Egyszerüen nem tud a babó beágyazódni, mert nincs mibe. Peteéréskor legalább 10-12 mm-esnek kellene lennie. Ezt mondd el Fábiánnak is!

A progiszinted E. szerint valóban alacsony. 64-nek kell lennie. Fábián szerint pedig jó az eredmény, mert a Margitban ez az eredmény jónak számít, ha valóban pé után történt a vérvétel. A höd hogy alakult? Látsz rajta valami pé-re utaló dolgot?

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok!

Bnemethm
Remélem tényleg attól érzed magadat másképpen. Kép
Állítólag van aki rögtön megérzi,hogy van valaki a pocijában. Csak már ott tartanánk...

Galuska
Felvettelek a listára, remélem nem maradsz sokáig. Kép

Én meg úgy érzem hat a Closti. Hányingerem minden esetre volt már tõle. KépKép

Puszi,
Edelweiss

A mai vízállás jelentés: Kép

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Szami 12 c 81 cn Budapest 30 év
Fércegér 5 c 76 cn Dunaújváros 27 év
Melinda 7 c 69 cn N-o. 26 év
Éva 34 c 64 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 59 cn Budapest 25 év
Moni 10 c 59 cn Törökbálint 28 év
Cipomama 5 c 58 cn Los Angeles 35 év
Pilinke 2 c 57 cn Budapest 26 év
Panka 3 c 45 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 31 cn Budapest 28 év
Khjutka 42 c 29 cn Vidék 30 év
Tücsi 18 c 29 cn Debrecen 32 év
Lujza 14 c 28 cn Budapest 33 év
Edus 6 c 27 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 26 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 25 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 24 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 22 cn Budapest 30 év
Doris 12 c 20 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 20 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 17 cn Györ 29 év
Edi 13 c 17 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 15 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 15 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 13 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 12 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 12 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 12 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 7 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 7 cn Budapest 26 év
Ildi 1 c 5 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 4 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 2 cn Helsinki 27 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 83 cn Várpalota 25 év
Klari 9 c 80 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 73 cn Tatabánya 29 év
</pre>
edelweiss

Sziasztok Lányok!!

Örülök, hogy bekerültem a táblázatba.
2 napja megvolt a laparoszkópia + hiszteroszkópiát is csináltak egyben. Sajnos volt miért. A petevezetõk rendben voltak. Viszont a méhemben van egy sövény. Szerintetek ez születési rendellenesség, vagy késõbb is kialakulhat?? Azt mondták a dokik, hogy ezért vetéltem el. Nem tágul rendesen a méh, és a magzat nem tud fejlõdni, így mindig elvetélnék, már ha teherbe tudnék esni. Szóval lesz egy mûtét. Hallottatok már ilyenrõl? Szerintetek mennyire veszélyes a mûtét? Én úgy gondolom nem lehet rosszabb, mint egy császármetszés. Mit gondoltok meddig kell várni utána a babával, lesz-e probléma terhességnél és a szülésnél??? Kicsit aggódom.

Üdv: Hermi
Névtelen

BnemethmKépKépKép

Remélem nemsokára már tényleg olyan dolgokról beszélgethetünk, hogy melyik bababoltban mit lehet kapni ...Kép Jó lenne.

A forró víz szerintem se tesz jót a nõknek sem. Én is hallottam arról, hogy régebben a nõk többek között így védekeztek a teherbeesés ellen és sajnos a nem kívánt terhességet is így próbálták megszüntetni.

Én se szoktam emiatt forró vízbe ülni, ami nekem mondjuk nem nagy lemondás, mert amúgy is jobban szeretek zuhanyozni, de a párom nagy kádban ülõs - olvasós volt, és ez most számára is tilalmi listán van (sajnos csak kb. 3 hete, lehet, hogy ez volt a baj eddig???), amit be is tart, de neki nehezebben megy. Reméljük már nem sokáig kell errõl az élvezetrõl lemondania.Kép

zsuzsu

Hermi!

Én hallottam ilyenrõl. A sógornõm jár hasonló cipõben, csak õ szerecsésebb valamivel. Õ teherbe is esett, és aztán a 35. héten beindult a szülés, császározták és akkor vették észre ezt a sövényt (csak az az érdekes, hogy az UH-n miért nem látta a doki???) Szóvalb nem tudott a baba megfordulni, de a doki azóta sem mondta neki, hogy mûteni kellene vagy valami. Azt nem tudom, hogy ha akarnak majd még egy babát, akkor ki tudja-e hordani igy.

üdv,
bnemethm
bnemethm

Bnemethm ,

a barátnõm 6 hetes terhes, minden rendben van nála az UH szerint, de õ eddig nem érzett semmit. Szóval ki tudja, mindenkinél más tünetek vannak...

Hermi
Névtelen

Nekem az a gáz, hogy kettéosztja a méhemet. Semmiképpen se férne el benne egy növekvõ baba...

Hermi
Névtelen

Sziasztok!

Drukkolok ám mindenkinek, és gratulálok Katanak!
Én babás vagyok, úgyhogy elnézést a bepofátlanokásért, de néha beleolvasok ebbe a forumba és mindig szoritok mindeninek. Most Barbi irásán akad meg a szemem ahol a Cickafarkfûröl irt. Elõkerestem a gyógynövényes könyvemet amit Michael Tierra irt. A cickafark egyébként nagyon sok mindenre jó, Felsorolnám hogy mit irnak: meghûlés, nátha, influenza, láz magas vérnyomás, fájdalma menstruáció és vérzések kezelése. Könyvecském inkább a náthára ajánlja jobban. (persze ahány iró, és könyv annyi fajta..)
Ezzel szemben találtam egy növényt ami kifejezetten méherõsitõ. A latin nevét tudom: Chamaelirium luteum.
Ezt irja róla: A Chamaelirium luteum fájdalmas és rendszertelen illetve rendellenes menstruáció, a menstruáció kimaradása (dysmenorrhea és amenorrhea), valamit veszélyeztetett terhesség esetén használanó. Ugyancsak jó általános erõsitõ, tonizáló szer a szaporítószervek s a húgyutak (a teljes urogenitális rendszer) számára.
Huha Találtam erõs vérzésmeginditó növényeket amelyeket négen magzatelhajtásra használtak, nem biztos hogy valaha innátok ilyet még ha nem is tudjátok, de azért leirom, remélem nem baj.:csombormenta, boroka, tobzobogyo, mirhafa kérga, fürtös poloskavész, kerti ruta, orvosi angyalgyökér.

Sok- sok babát kívánok nektek
sasha
sasha

Orsoly, MoniKép

Tudom, hogy mindenkinél máshogy vannak a tünetek.
Tudjátok nálam az a helyzet, hogy 12 éves korom óta mindig rendesen megjött a mensim (csak egyszer késett 6 napot, akkor volt a dermoid cisztám), és már több éve minden hónapban ugyanaz a procedura zajlik le - felpuffad a hasam, sõt az egész testemet valahogy daginak érzem, pedig különben vékony vagyok, megnõ a mellem, fáj a derekam és a hasam (mindig ugyanúgy), sõt még azt is tudom, hogy "na ma fog megjönni" (nem a hõleesés miatt) - szóval - lehet hogy tévedek - de nekem az a fixa ideám, hogy ha terhes leszek, nem létezik, hogy minden ugyanígy fog lezajlani. Biztos, hogy máshogy fogom magam érezni.
Az persze lehet, hogy nem rögtön másnap, de hogy nekem nem kell majd teszt ahhoz, hogy tudjam mi a helyzet, hát az biztos. (Elárulom Nektek, hogy ennek nem mindig örülök. Mondtam is a férjemnek, hogy én még a tesztvásárlásig sem jutok el soha Kép, annyira tudom, hogy mizujs nálam. Pedig néha olyan jó lenne reménykedni... de hát a fránya tüneteim...)

Jó, hogy leírtátok, hogy Nálatok ez máshogy van, hiszen tényleg nem szabad általánosítani. Biztosat majd akkor fogok én is tudni, ha már a hasamban lesz a kis babóca. És akkor leírom majd, hogy miket éreztem ovi után.Kép

Hermi
ilyen mûtétrõl én még nem hallottam, sajnos nem tudok segíteni, de drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen.KépHogy mennyit kell a mûtét után várni, ahhoz egy dolgot tudok mondani. Engem dermoid cisztával mûtöttek - mivel már kacsatojás nagyságú volt, nem lehetett laparoszkópiával kiszedni, hanem felvágták a hasam a bikinivonalnál - kb. 10 cm-es vágás volt.
Az orvos azt mondta, hogy ha szeretnék kisbabát, várjak minimum fél évet, hogy a hasfal jól begyógyuljon.
Téged nem lehetne laparoszkópiával megmûteni, az nagyon hamar gyógyul?

zsuzsu

Ja és UH-n tényleg nem látszik semmi, pedig már több orvos is látott...

Hermi
Névtelen

Zsuzsu, fél év???? Mi lesz velem???Kép Egyébként ez rendes hasi mûtét... Másképp nem megy.

Hermi
Névtelen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?