Jiny

mindig minden úgy jó, ahogy a szívedben érzed. Az ész csak okoskodik és általában mindig veszít. A szív viszont gyengébb, de megéri, hogy rá hallgass. Nagyon sajnálom, hogy a lombik most nem megy tovább, de az öribaba biztosan nagyon sokat fog változtatni a dolgokon.
Rengeteg erőt kívánok nektek a pároddal. Az a fő, hogy ti szeressétek egymást. Én is bevállalnám az öribabát, ha nem lenne más. Ezerszer inkább, csak a párom velem legyen. Annyira szeretem.
Azért gyere néha, hiányzol ám innen, bár én is nagyon ritkán jövök mostanában.
Ella

ez szóköz nélkül : )
A vigyori szóköz nélkül : O
A szomorú szintén szóköz nélkül : (
Barbi

nagy drukk az utolsó inszemre! Akkor veled is együtt leszünk kismamik, remélem!!!!
Tündi30

nagyon örülök, hogy az átjárhatósági után kezditek az inszemet. Nagyon ügyes vagy, hogy szóltál a dokinak, mi mindenre jó a babanet, én is nagyon hálás vagyok nap, mint nap. Ne aggódj a Karácsony miatt, októberben is születnek babák, és olyan gyönyörű az ősz, akkor is jó lesz, hidd el. Lezártok egy évet, egy hosszú időszakot, és az új évben újult erővel indultok neki az inszemnek. Naggyon jó érzés lesz. Erre gondolj inkább. Ez az egy hónap már nem számít. A 17 az már igen. Ezen az egyen nem múlhat ez a hosszú kitartásotok. Nemsoká a babás topikban drukkolunk majd a baba fejmérete és súlya miatt. OK?
GTündi

neked is nagy-nagy drukk az inszemhez! Neked most hányadik napod is van? Mikor kezditek?
Nagyon tetszettek a fotók, kedvet kaptam az utazáshoz. Van két üzlettársunk Pécsett, azt hiszem meglátogatjuk őket mostanában.
Kandi

mizújs drága? Örülök a rövidülő ciklusodnak! Ez igen! De nagyon sokat dolgozol. Pihenned is kéne egy kicsit. Amicának nagyon jókat írtál. Remélem amikor majd a mi gyerekünknek kell bölcsit keresni, még dolgozol majd, mert bajban leszek

. Terhesség és szoptatási időszak persze kivétel

Fruzsival

mizújs? Tudtok róla valamit?
Wish

nem hívtál. Remélem jól vagy. Miért nem mész táppénzre? A fizunélküli kiszúrás veled és nagy szívesség a cégnek. Én nem hagynám ott a pénzt.

Ha van kedved, csörögj, összefuthatnánk

. Az istenhegyiről mi is hallottunk, érdekelne majd, hogy mi a különbség a Szabolcshoz képest. Mi nem mentünk el a két vérvételre, remélem szükségtelen is lenne.
Babcsi

remélem hamarosan sikerül nektek a baba, egyre nagyobb az esélyetek, ahogy telnek a hónapok, ugye tudod??? De jó lesz, egyszerre megyünk majd a babás topikba is