A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi, mindent lemásoltam! könyvön ülj még nyugodtan!
dobozos bébiételt még nem is láttam (kivéve a humana tápot, amit az apukák is el tudnak készíteni, ugye...) drukkolok, h beinduljon az üzlet!

Fibi, ne vedd a lelkedre, és szójjál be nyugodtan! Kép szóval nem azért viszem le, hogy séta közben elaludjon, mert erre nincs reális esély, annyi minden érdekeset lát! inkább abban bízom, h utána alszik el. és hiába kéne akkor aludnia papírforma szerint, ha látnék esélyt rá, inkább altatnám tovább az ágyában, de azért viszem le, mert marhára nem úgy néz ki, mint aki akár 1 órán belül is el tudna aludni! sőt, úgy néz ki, mint aki 10 percen belül kirúgja a falakat Kép iszonyú energiabomba a fiam Kép apja tegnap azt ecsetelte, hogy muszáj lesz vmi jó nehéz sportra vinni a kölköt, mert különben meg fogunk bolondulni, ha nincs lefárasztva!!! Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Én kihagyom a mai sétát, Viki végre alszik, remélem ma egész nap és kipiheni a hétvégét Kép Kicsit sokszor keltünk az éjjel, jött a front is, meg a tegnapi nap azt hiszem végképp betette neki a kiskaput. Állandóan keresett, 2 óránként keltem. Meg hideg is van. És nincs is kedvem menni sehová Kép Szerintem én is kipihenem az éjszakát Kép

Jó sétázást!

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Fic, az idő tényleg eléggé szahara! de engem nem tántorííít el! eddig. ha fél óra múlva eső is esik, az már igen. szóval helyezkedjünk várakozó álláspontra, és 11 körül tárgyaljuk újra a kérdést, mit szólsz?

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Votiv, a délelőtti alvásért irigykedem, mert a csajt nem lehet már lelőni.Kép Vagy csak én adtam fel.Kép

Lesz séta? Bár ilyen időben....
zanza

OK, akkor most L Vincézni, aztán még jövök!
ficánka

Ficánka,
nagyon kedves vagy, hogy nem akarsz kihagyni a sétábólKép de rám nem érdemes várni, a szürke (napos) hétköznapok nagyon sűrűek. Heti 2x van suli, amikoris muszájlik a lányomat áthurcolnom a fél városon valakihez, így ha akad egy sima nap (lásd, vakációs) amikor nem kell kimozdulnunk, nem biztos, hogy erőltetjük. Szóval csak miattam le ne mondjatok egy randit, ha úgy alakul, hogy az idő is szép, rá is érünk és nem vagyunk túl elgyötörtek, úgyis megyünk! Kép
neet
neet

Votiv,
alvástéma: Eszter pont séta alatt szeret bealudni, miután jól kinézelődte magát. Kép Sztem ebben semmi rossz nincs, sőt, legalább a jó levegőn alszik, az tök egészséges.

Johanna,
weblaphoz drukk drukk!

Ebéd maradt tegnapról, így nem kell főznöm, ki van mosva, takarítva, E alszik... szinte unatkozom! Kép Csak a lelkiismeretem háborog a tanulás (hiánya) miatt...
neet
neet

Neet, és akkor még a "tortadara" sem tarthat vissza titeket.Kép
zanza

Zanza,
de nem ám! Kép
neet, akinagyonráérma
neet

Sziasztok!

Akkor Feneketlen-tó? Az nekem nem az igaziKép Rampuszt ott nem igazán tudom szabadon engedni, meg messze is vanKép Az idő meg tényleg szaharKép A gyerkők meg kezdenek náthásodni, legalábbis Marci, Balu egyenlőre csak a szokásos szörcsögését adja előKép

De azért cserébe megmutatom nektek a gyerkőcöketKép
HusibabaKép
Kép

Bújócska
Kép

Marci mint nagyapóKép
Kép

Bogárka gyógyuljál meg gyorsan!!!

Votiv: pedig tényleg kéne a segítséged!Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak,
Te mit szeretnél? én csak azért mondtam a fen.tlent, mert oda tudok 12-essel menni, ami alacsony padlójú, de ha Te máshová jönnél, akkor változtassunk! csak nem volt semmi konkrét Kép
képek szupik!!!!! Kép Balu olyan gyorsan növekszik, mint Vincenzó, lehet, h beelőztök? Kép

Neet,
oké, megértelek! heti kétszer suli, az nem semmi! mit tanulsz? az egerekhez pedig hajrá, úgyis Te fogsz győzni! Kép én több évig kint dolgoztam "terepen", konténerekben volt az iroda, aminek a falába be is költözött az egér. állatvédő kollégáim nem engedték a ragacs alkalmazását, megjegyzem, h már végső elkeseredésemben tettem ki, mert minden tele volt tortadarával, és büdös volt és undorodtam, és 9 pasi kollégám egyike sem tett semmit. na, akkor hoztak olyan egérfogót, amibe belemászik, de ki nem tud, és nem pusztul el, szabadon engedték, de visszajött, akkor megint elfogtuk, alkoholos filccel megjelölték a farkát, és többször újra és újra visszatalált 300 m-ről - ennyit a tanulékonyságról - amúgy vicces volt a kék farkával. Kép

Bogárka,
buljál jól! Kép
ficánka

Votiv,
okés, értem márKép Nalunk elalszik altalaban séta közben, persze ez sem törvényszerüKép

Most reggel viszont sokat sirt, mire elaludt. Nem tudom, hogy fájt e valamije, vagy kevés mar a tejci neki (még szopizik alvas elött). Azt olvastam h a legtöbb anyuka meg tudja különböztetni a sirasok okát, hat nekem ez sosem mentKép Nektek?? Biztos én vagyok balfékKép

Más: Azzal nincs gáz, hogy én közel 10 hó utan sem vagyok még ujra nagylány?Kép

KépKép
fibi

Fic,
ismered a régi viccet: Fiatalok a folyosón: -Figyu, te bölcsész vagy? -Áh, nem, csak elbambultam... na, valami ilyesmit tanulok, csak angolul. Épp szívrohamot kszülök kapni, meglestem a vizsgaidőpontokat. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Pl jan 2. vicces.

Pocak,
babás képek nagyon édeik! A nagypapás a kedvencem. Kép
neet, aki most L tanulni...
neet

Fibi,
nem gáz, hanem rohadt mázli. Téged is utállak. Kép De most tényleg el.
neet
neet

Fic, lehet Sziget? Száz éve nem voltam ott.

Pocak, képek nagyon szuperek!
zanza

Fic: szerintem ebben a rondaságban, inkább csak a boltba megyek le, ha tehetném még oda sem, mert ezt a nyálkás trutyit nem kívánom a gyerekeknek. A Zapa is betegKép és kint kell dolgoznia.
Megérkezett a babatornáztató, naggggyon jópofa. Balu csak lesett, hogy mi ez, Marci meg persze egyből lecsapott (volna) ráKép

pocakpacni

VUK van az M1-en!!! Kép

Neet,
az klassz lehet! Kép a jan. 2. tényleg gáz!

Zanza,
lehet, bizakodom, h a 15-ös is alacsony padlójú! Kép
ficánka

Pocak,
akkor menjünk holnap, v. után, amikor jobb az idő?
ficánka

Nehogy miattunk maradjon el a séta! Megyünk azért jóidőben is, és a 15-ös alacsonypadlós!Kép

pocakpacni

Neet,
ne utalj marKép Nekem meg mas "nyavalyaim" vannak biztosKép

Mi is csak Tescoba megyünk ma, ha felébred, oda mar muszaj, nincs kaja itthonKép Én is L tanulni, Neet-töl ihletet kaptamKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Tegnap mi is megjottunk a haromnapos rokonlatogatasbol, Kati egesz jol birta. A jo kis falusi levegon olyanokat aludt, amilyeneket itthon csak nagyon ritkan produkal...
Anyueknal nagyon elvezte, hogy mindenki ot abajgatja, milyen jo lenne itthon is par embert tartani, aki szorakoztatna, mig en a dolgomat vegeznem.Kép Nem lenne elkenyeztetve...aaa!

Kokusz, Pocak, gyonyoruek a kocok!!! Kép En is sok-sok gyereket akarok!!!KépKép

Megjott a parasitonk, meg a parameronkKép
Mennyi az idealis paratartalom, tudja valaki?

Meg irnek, de Kata szolit...

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ADA!

Dobd már át nekem majd a citromos illítú krémetek nevét.Vényköteles?ÉS kutyulni kell patikában?Pannának is van egy száraz foltocsak az arcán és nem múlik.

KÖszi:Jucus
20170114224602

Csá csajok!

Végre mindenki megreggelizett!
Most osonok a konyhába és kezdem az ebédet!Kép

Dora
Sok gyereket csak 3 évente és egymás után különben Kép
kókuszdió

Ada
Sokat emlegettelek az elmúlt hetekben, Bogi már 4 napja mászik és egyre jobban megy neki.Én meg kezdek megőrülni
Úgy emlékszem, hogy a bulin te adtál házi készítésü zabpelyhes, vagy milyen bébikaját a picurodnak. Kérlek írd meg, hogy mi volt benne.
Kókusz
kókuszdió

Dóri,
én úgy tudom, h 60! Örülök, h jól sikerült a 7vége!

Vincenzó még mindig húzza a lóbőrt az erkélyen! Kép
ficánka

Zsan,
vagy csináld azt, h leírod egy papírra, és odaadod a patikusnak! Kép akkor megúszod a beégést ... nem mintha számítana, engem biztosan nem érdekelne!

Votiv,
sajnálom, h ilyen nehézségek akadályozzák a beköltözéseteket!Kép majd ha ott laktok már, és kell infó, h mi hol van, akkor én "nyomom a pajesz alá"! Kép
fic
ficánka

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ancsipancsi

nem igaz, hogy beírok ötven sort, és minden elvész. miért nem lehet ezt a fórumot egyszer az életben stabilra megcsinálni??? így is van elég bajom!!! :/

ancsipancsi

megpróbálom megismételni:

SEGÍTSÉGETEKRE VAN SZÜKSÉGEM!
Henike 4-5 napja nem eszik rendesen. Úgy veszem észre, hogy éhes, de a kaja kb. 1/3-át csak "kínlódva" eszi meg. Folyton kiköpi a cumit, meg a kaját, én meg újra betuszkolom, akkor eszi. Közben rángatja a fejét, nézelődik, nevet, rángatja a lábát, "ugrál", én meg egyre idegesebb vagyok. A nyakába megy egy csomó kaja, pedig teszek előkét. Ha megunom a tuszkolást, nem adok többet neki, de akkor nyöszörgéssel jelzi, hogy mégis kér. Több mint egy óráig megy így egy kajálás, és nem tudom mi lehet a baja. Lehet, hogy csak érdeklődik a szoba iránt és nem tud egyszerre két dologra figyelni??

ancsipancsi

Mi most el egy kicsit könyvesboltozni, aztán visszatérek ám!Kép

Dóra, én is úgy tudom, hogy 60.
zanza

Ancsi, szerintem kinyilt a kisasszony csipája.Kép
zanza

Bocs, kicsit OFF:
Dóri,
itt az oldal, amiről meséltem: http://www.amstaff-hungary.com/

Ancsi,
sztem is, próbálj meg nyugodt maradni, mert megérzi a feszültséget, és attól még virgoncabb lesz. Nagy levegő, próbálj minél ingerszegényebb környezetet választani, és csak az evésre koncentrálni.

Vince még mindig alszik!!!Kép
ficánka

Hello evöbádi:-)))

Na mi is itt lenni a 4 napos csavargás után!
Kicsit elfáradtunk mi is, ezért ma tuti semmi aktív melo csak henyélés meg vasalás meg mosás meg ilyenek....

Bogárka!
Gyógyulást neked!!

Oxi!
Most olvasom, hogy ti pénteken is leléptek?? Hogy van ez kérem?:Ö

Kókuszdió!
Végre!! Jó, hogy itt vagy!
Babók édesek!!!
Ha kicsit sokalod a két csajt akkor átdobhatnád az egyiket és akkor már nekem nem kéne szülnöm:-)
manó27

elfelejtettem, hogy kell szmájlikat gyártani help!
manó27

Végre meggyógyult Vinci! A dokinénije egyébként nagyon jó fej és lelkiismeretes: nem maradt hátra fülfájás vagy egyéb hasonló más bibi. És köszönjük a drukkokat.

Kapott már mindent: orvos által felírt gyógyszert, lándzsás útifű szirupot, aloet stb stb. De ami végülis tutira segített és a legjobban bejött, mert másnap nem volt se láza, se egyéb panasza: az a kakukkfüves gyógyfürdő! Kakukkfű patikában nem drága, egy maroknyi kell belőle (felnőttnek min 3 maroknyi) 6 órán át áztatni, aztán felforralni, és az ebből készített fürdőben 20 percig üljön aztán még 20 percig melegben tartani, és KÉSZ!
Csak arra kell vigyázni, hogy ha valaki egészségesen immunrendszer erősítésre akarja használni, akkor nem szabad nagyon gyakran állítólag, csak félévente egyszer. Szóval kakukkfű rulez. Kép Kép Kép

Kókuszdió,
Nagyon jók a képek, édesek a gyermekek!!!

Blaye
blaye

Ancsi: hááááááááát nálunk Fanni hasonló, napközben nem eszik,m ert minden érdekesebb, mint a kaja. Bezzeg éjjel, akkor nyel, mint egy kisangyal, igy hát éjszaka kelek jó sokszor, napközbeni kajákat is ilyenkor pótolja be.
Remélem nálatok nem ez lesz.

Kókuszdió: bár nem engem kérdeztél, de szerintem Votiv volt, akinél olyan kaja volt. A receptet Õ tudja. Mert Ada bébije még csak szopizott akkor, lehet, hogy még most is. bocsi, hogy beleszóltam.

Én úgy mennék sétálni, de várjuk dokinénit, aki csak nem jön.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

ez a venta légmosó egy vagyon???
manó27

Unokatesómék voltak látogatni, hatalmas a pocakja! Kép Dec. 6-ra van kiírva, ugyanannál a párosnál jön világra a kiskőc, mint Balu, Marci és Vince Kép Kaptam tőle Milka Karácsonyi Mandulát, ISTENI!!! Kép
Vincenzó már ébredezik, de még vissza-visszaalszik.

Manó,
a vasalás meg a mosás az nálam aktívság, a tunyulás, henyélés és netezés az már döfi!!! Kép

Blaye,
de jó, h Vince jól van! Kép és tök jó Nektek, h ilyen jó a dokinéni, bezzeg a miénk elég gyenge (ld. Ada-LizaHanna). úgyhogy én is váltani készülök.
fic
ficánka

sziasztok!
Neet!
teccik a vicced...Kép a mai napig nem értem, mi történt velem azon a napon, amikor beirtam az egyetem kódját a felvételi papirra...Kép
még akartam irni ezt-azt, de elfelejtettem, hisz bölcsész vagyok...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Dóra!
a párásitó ára bruttó v. nettó volt???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi! én beletuszkolom az adagot (mivel kulacsból eszik Kép ), csak sokkal lassabban megy, mint régen. a legjobban utálom, ha elrántja a fejét és száll mindenfelé a kaja. emléletileg nem mutatom, hogy feszült vagyok, csak folyton mondogatom, hogy "Lencsike egyé má!" Kép , de biztos megérzi. viszont mosolyog rám szépen. (máskor meg úgy kell bohóckodni neki, hogy vigyori legyen)

Zanza! nálatok is volt ilyen?

ancsipancsi

Zsanci, a budaörsi MM-ben kb. 12-15 eFt között láttam két fajta párásítót, pingvines meg macis. de nekünk nem kell, csak nektek néztem, mert látom mindenkinek ilyen gondja van. (én adnék nektek párát!! Kép )

ancsipancsi

Brutto!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra, paramérő Kép el is gondolkodtam, minek az KépKép
ez majdnem olyan, mint a bajvédő KépKép

hülyeség magyarázni 1 poént, de annyira régen volt, h talán illik: 1x régen azt írtam, bájdövéj blablabla - amit aztán vki bajvédőnek olvasott...
és épp beleillett a képbe, mert gyerekvárással kapcs. termékekről dumáltunk, mint pl. légzésfigyelő Kép

Kókusz, azt a házi bébikaját én gyártotam Kép (bio) barnarizspelyhet leforráztam, és asszem egy barackkal volt összemixelve, de bármilyen más gyümivel (banánnal, almával, szilvával stb) lehet! szoktam mindenféle más pelyheket is vízben felfőzni, és friss gyümivel mixelni
aztán szokott enni köleskását, kukoricakását is, meg hajdinát körtével (múltkor nagyim be is szólt emiatt, hogy ők a vháború után ették, mert nem volt más, én meg ezzel tömöm a fiamat...Kép)

votiv 8)
votiv

Blaye, örülök, h jól van Vince! a kakukkfüves fürdőt megjegyzem! Vince hogy halad a kajálással? és a cicátokkal? Kép

Fic, először is kéne egy helyi villanyszerelő Kép tudsz esetleg valakit ajánlani? Kép

Pocak, cuki a család! a fürdőköpenyes háziúr nagyon édes!!! Balubabának egyre tekintélyesebb testméretei vannak, hűha, ez igen! Kép msn-en vagyok, ha tudok bármit segíteni

votiv 8)
votiv

Votiv,
V még mindig alszik! Kép tegyük át holnapra a sétát, okés? hátha jobb lesz az idő is, és hátha akkor Pocak is jön, meg más is kedvet kap!
fic
ficánka

Votiv,
lesz villanyszerelő! Kép
ficánka

Zsanci, akarsz róla beszélni? KépKép

én is bölcsész vagyok. de csak mert másra nem voltam elég jó Kép
voltam jogász is 1 évig, de otthagytam, mert ott is csak bölcsész tantárgyakhoz (pl jogbölcselethez) volt érzékem... siralmas, mi?

votiv 8)
votiv

Fic, nekem holnap is, jó, rendben! villanyszerelőért meg csókolom a kezedet Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci!

Én meg azt mondom patikusnak,hogy azt a ronda nevű pl.:homeos orrsprayt kérem.Vagy elkezdem az elejét,hogy osc...cocc..vagy valami ilyesmi.És akkor találja ki!Kép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?