A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok lányok!
Már lassan két hete hogy nem jártam itt, mert hogy akkor megjött (34. napra) és nagyon elkámpicsorodtam, de most már megint várom az újabb "lehetőséget". Kép
Ti hogy vagytok azóta? Próbáltam utánaolvasgatni, hogy kivel mi történt...
Babcsi, mi újság? Mi egyszerre izgultunk a múltkor...
Wish, tök szép ez a falevél-kompozíció Kép Én is csinálok ilyet, látom vidítod a társaságot!
budaidorka

Sziasztok,

Még 2 nap és tesztelhetek. ma vagyok a 27.cn. Furcsa, hogy most nem fáj a hasam, kicsit puffadt, de különösebb fájdalat nem érzek. Az előző sikertelen inszemnél, ebben az időben már nagy görcseim is voltak, sőt egy kis barnázás is volt. Most hogy mást érzek, kicsit reménykedek Kép

Fruzsina

fruzsina32

Amica Kép
Nagyon szép lett a csokrod Kép
Én még nem kezdtem neki, nem találtam szép leveleket hozzá itt a lakótelepen.

Jiny Kép
Sajnálom, hogy így lakult, de remélem elöbb utóbb lesz kisbabátok. Akár lombik, akár öribaba, drukkolok, hogy ne kelljesn sokat várni rá Kép

Üdv az újaknakKép

NoémiKép
<font color="aa00aa">Nem kaptam meg a leveledet Kép, azért nem hívtalak. Küld el még egyszer légyszi. Vagy a wish16@freemil.hu -re, vagy az anvil@ chello.hu-ra.
Drukk az inszemhez, ez most az utolsó lesz én érzem Kép</font>

Wish

wish

Fruzsi
Ez nagyon jól hangzik! Küldöm a drukkokat:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++
gtünde

Fruzsi Kép
Ez nagyon jól hangzik! Drukkolok ezerrel!

Kép
Kép
szilva069

Dorka
Ti mióta próbálkoztok? Spontán próbálkoztok?Voltatok már vmilyen viszgálaton? Ha jól számolom, akkor mostanában várható a peteérésed, nem?
gtünde

Tüncsibaba Kép
A számból veszed ki a szót!

Kép
Kép
szilva069

Szilvanyu
Ugyanazt írtukKép
gtünde

Szilvanyu
KépKép
gtünde

Sziasztok!
Ma reggel beszéltem a délelőttös óvónénivel. Kértem tőle pár perc időt, de csak a jövő héten tud fogadni, addig viszont szóltam, hogy ne piszkálják az evésselKép
Rohannom, kell!

Wish, sajna nekem sem volt időm többfélét keresni, de nem hagyhattam ki. Közben persze sokszor eszembe jutottálKép

Kép
Kép
Kép
amica

Noi Kép en a 7 en, vagy 8 an vagyok. olayn furan jott meg, hogy nem is tudom.

wish Kép kerhetunk egy tablat???? legysziiii

JinyKép nagyon sajnalom. Ez tok idegolo,,amikor ugy varod mar hogy vmi tortenjen...nem szedsz bromot a magas proklt.ra?

Babcsi Kép ja,,eleg lesz 1 baba

krisz Kép remelem lesz nemsokara a pe.-d. holnap is lh tesztezel?

amica Kép jo otlet, hogy beszeltel az ovonovel

Fruzsi Kép remelem most sikerult!! Drukk megy +++++++++

Manda Kép jo pihit, meg olvasast, meg "pocok mosast" tudod,,ez volt az , amikor elirtam, hogy ha vki nagyon raer,,akkor az mosson polcot,,mert arra sosincs ido. De most te csak a pockot mosd Kép az kevesbe faraszto. Felteve, ha nincs pockod.

Elizabeth Kép szia itt...

Mofly, barbi Kép sziasztok...
remelem nem hagytam ki senkit,,rohannom kell dolgozni..majd irok.
saci

Tundi Kép hanyadikon vagy? mikor mesz uh ra? mikor lesz az inszem kb.?
az ujabb hormontesztet csak kb a 3 cn on lehet csinalni,,az mar elmult,,majd akov. honapban - hogy hogy all a prolaktin. De varjunk csak : azt a 21 napon is kellene csinalni,,nem?
ha kov. megyek --> kerni fogom. ill. kerdezni.
saci

Saci
Pénteken UH, és szerintem szombaton inszemKép
Szerintem prolaktint bármikor tudnak nézni, mert nem függ az értéke attól, hogy a ciklus elején, közepén vagy végén vagy. Te mikor mész dokihoz?
gtünde

SaciKép
Nincs pockom, de majd szeretnék 9 hó múlva. Köszi!!!!Kép

manda

Manda
Addig meg csak a pocakod tudod mosniKép De az sem rossz, főleg, ha egyre csak növekszikKép
gtünde

Saci
Ja, és a 10. napon vagyok.
gtünde

Fruzsi ez jól hangzik,drukkolok, gyere majd a jó hírekkelKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci
Ne dolgozz annyit! Kép

Fruzsi Kép
De jó! Mikor tesztelsz?

Szilva Kép
Várom már a holnapi UH-dat!
Velem most nincs semmi. Várom h megjöjjön. Még csak a 27. cn-on tartok. Ebben a hónapban olyan lassan vánszorog az idő. Vissza kéne mennem a dokihoz a párom leletével. Meg akarom kérdezni mit gondol erről a gyógyszerszedésről, van-e egyáltalán valami értelme? Nekem meg az átfújást kéne megbeszélni. De valahogy nem jelentkezek érte két kézzel. Most nincs kedvem semmihez. Lelkileg ki kell pihennem magam.

Kép
mofly

TüncsibeKép
igen, növekvő pocakot akarok mosniKép

manda

Kép
Kép

wish

Szia Wish!
Köszi, hogy kijavítottál a táblában.

manda

Hali!
Uh eredmény: 20 mm-es tüsző a bal oldalon!!! Kép
A nyh-t nem mondta a sajna...de remélem jó vastag, mert iszom ám a sok vizet meg eszem a joghurtot. Kép
Igen, holnap is nézek majd egy lh tesztet.
Na ennyi. Most mennem kell dolgozni!
Jó babásodást mindenkinek!!!
Krisz

Kép
vizkriszisback

Krisz, gyönyörű a tüsződ, tessék tovább inni a vízet , ja és a párocskádat elkapniKép

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Tunde Kép nekem ezt az asszisztens mondta a telefonban (hanyadik napi vervetel szamit)
drukkolok nagyoooooon Szombatra !! ++++++++++++++
en a 9. napon vagyok, akkkor nagyon egyutt allunk Kép de jo !
holnap vagy holnap utan megyek uh ra,,es aztan kiderul, hogy mikor lesz a "loves"

wish Kép koszi a tablat !!!KépKép

Krisz Kép a 20 mm az nagyon jo ! abbol jo baba lehet !! biztos jo a nyh. is ...

mofly Kép koszi,, de nagy a hajtas kar. elott. Igen,,vagy ugy, hogy az ember belefarad a vizsgalatokba,,de majd remelem megjon a lelkesedes !++++
saci

Saci
Köszi, de a felét átrakom péntekreKép Tudod, hogy szép nagy tüszők és vastag mnyh-m legyenKép Én meg küldöm neked a tüsző- és mnyh.-növelőket: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta
Az szép méretes tüszőKép Jó babásodást neked is!

Wish
Köszi a táblát!Kép Mikor mentek kromoszóma viszgálatra? Abból mit tudnak megállapítani?
gtünde

Mofly Kép
Megértem, hogy nincs ínyedre ez a sok vizsgálat, és herce-hurca, de ne eressz le ennyire. Csináld tovább, ha már elkezdtétek! Az édes cél lebegjen elötted Kép És az akciózást nem felfüggeszteni Kép
Mensi érzés van már?

Manda Kép
El is felejtettem gratulálni a 11 mm-es mny.h-hoz! Ez nagyon ígéretesnek hangzik. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy nekem "csak" 9 mm-es volt!
Babatapik mennek folyamatosan! Nagyon izgulok érted, még mindig! Lassan eltelik egy újabb nap. Nem sokára hazér Karcsi, és szórakoztat Kép
Üdv Karcsinak!
Most megyek haza, holnap délután jövök a híreimmel!

Saci, Babcsibe, Tüncsibe, Noémi
Növesszétek azokat a tüszőcskéket!!!!!!

Puszi Lányok!

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Már egy jóideje olvasgatlak benneteket és drukkolok nagyon mindenkinek! Bocs, hogy így bepofátlankodom a kérdésemmel, de már nagyon izgat egy ideje a kövi dolog: mi lesz az LH-val, ha megtermékenyül a petesejt? Marad uolyan magas szinten, vagy lecsökken?
Mi február óta próbálkozunk, csinálom az LH teszteket, de eddig semmi. Az LH teszt, 1-2 napig halaványpozitív, aztán meg napokig erős a csík, akciózunk is, és mégse... Egyáltalán mikor "kell" akciózni? Egészen elbizonytalanodtam. Kép

További drukkok mindenkinek!

Zazi
zazi

Tundi Kép koszi koszi....elkel nekem a sok ++++

Szilva Kép de jo, hogy felbukkantal..remelem jol vagy es noveszted szorgalmasan a babakat.
szeretnenk am kovetni teged !

Manda Kép latod,,igy minden eselyed megvan,, hogy sikeruljon !!
hogy telnek a napjaid? gondolom nem unatkozol...mert pl a neveken gondolkodsz...meg a gyerekszoba falszinet valasztod a bolcso(k)hoz..:0Kép
saci

Aranyosak vagytok!Kép

SzilvaKép
Köszi!!! Drukkolok holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

SaciKép
Nem unatkozom netezem, tvzek, játszom, alszok.
Azért még nem merek annyira elöre gondolkozni, várjuk csak még meg azt a jövő hét pénteket!!!!
Neveim vannak, de még változhatnak.
Kicsit babonás vagyok, bababútor majd később.

manda

Szia Zazi!
Üdv nálunk. Segíteni teszt témában én nem tudok, majd a lányok, ajánlom figyelmedbe BabcsitKép

manda

Wish
Én ma már 3. cn vagyok, javíts kérlek. De ha gondolod, ki is vehetsz a táblából, mert olyan keveset tudok itt lenni köztetek. Majd ha lesz zebrám, akkor visszaraksz, jó? Kép Addig is ne kelljen rám pazarolnod az energiáidat! Kép
Köszönöm szépen!

Tündi
Vendég

Manda!
Köszi az üdvözlést. Aha, rémlik, hogy Babcsi nagy teszter! Kép
zazi

GTünde Kép
Igen, jól számoltál, ma van a 14. nap. Úgyhogy mostanában remélem minden összejön. Kép Ebben a hónapban meg amúgy is próbálunk belehúzni, mert múltkor már nagyon beleéltem magam, amikor 34 napig nem jött meg. Jó lenne egy baba karácsonyi ajándékként. Kép

Zazi Kép
Tök megértelek, már én is elbizonytalanodtam párszor, ami az "akciós" napokat illeti. Mielőtt elkezdtünk próbálkozni, tök pontosan minden ciklus közepén a 14. napon szúrt az oldalam, és biztos voltam benne, hogy majd, ha próbálkozunk, nagyon könnyű dolgom lesz. Ehhez képest, azóta ide-oda csúszik pár napot a szúrdogálás (ami szerintem jelzi a peteérést), meg a folyás is akkor nyálkássá válik, az is egy jel. De ezek persze csak a természetes jelek, plusz a hőmérőzés, de szerintem a lányok itt már sokkal profibbak, sok-sok tanácsot tudnak majd adni. Kép Drukkolok ám! És hanyadik napon vagy?

BD
budaidorka

Sziasztok!
Látom toppon van mindenki....csak Tündi-B szomorkodik a másik fele után...írj inkább levélkét!KépKépKép
Nálam a Niagara van itt,Piri néven...napi 6-7 dugó!KépKépKép-nem-nem fogok betétet használni,ne is tanácsoljátok.Kép
Noi Ez szép:Tőlem nem kellett a Puregon...,mert nem lett Tőle babám...brühaha-brühaha....pedig azt mondtad szólsz ha kell.....Kép
Jiny Nem is baj,ha koncentrálsz az öribabára...közben,meg mint S_Norkánál....félidőnél beköszönt a spontán bébi!Kipihened magad,felengedsz...nem stresszelsz stb. és...KépKépKépKépSzurkolok!
Szilva! Pocak fotót kérünk!Burkoltat és Uh-osat is....oksika??? KépKépKép
Üdv újak!!!Kép
VizKrisz! Szuper óriás béby lehet ebből a nagy tüszőből!Kép
Manda! Pihizz és kényeztesd a tested!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Manda Kép ertelek ...felig vicceltem am...a tervezessel kapcsolatosan. A sikerrel kapcsolatosan nem !

Zazi, Kép Dorka Kép udv itt. Lh teszt utan 12-36 oraig erdemes akciozni,,de ez esetelnkent /egynenkenk valtozhat. Ezert jo, ha ilyenkor uh (ultrahangos keszulek) -n kiserik, hogy valoban megrepedt -e a tuszo..A masik: akciozni "kell" minden nap,,es akkor osszejon !

Kandi Kép jo mensit,ha lehet ilyen banalis dolgot mondani..Kép
saci

Saci!
Nekem igen,Én egy ilyen nő vagyok...valaminek....örülnöm is kell néha KépKépKépLegalább ennek! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Saci!
Tetszik.....jó lövést neked! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Dorka!
Ma vagyok 15. napon, ha az első napnak azt a napot kell tekinteni, amikor megjött. Kép Még ezt se tudom pontosan. Kép Kép 2-3 napja szurkál, LH teszt is 3 napja tök pozitív, 4-5 napja pedig halavány. A hőmérőzéshez fegyelmezetlen vagyok, meg nem túl rendszeresen élek. Kép A nyákhoz meg ciki ide vagy oda, nemtom hogyan kell szabályosan venni. (Égőfej...)
Látom kb egyidőben vagyunk! Remélem ez vmi szerencsés előjel mindkettőnknek! Kép

Zazz
zazi

Kandi Kép kosziii

Zazi Kép a mehnyak...ujjad koze veszed,,ha "ragados" es nyulik,akkor kell akciozni !
az 1 ciklusnap = cn, az a nap, amikor megjon rendesen. Ha szoktal barnazni,,az nem szamit 1 cn - nak. A homerozest en sem birom,,es jol latod,,ahhoz ugyanabban az idoben kell fekudni, kelni. Itt a Babcsi a nagy mestere a hom.nek,,ha meggondolod magad...
saci

saci

Zazi
Üdv itt nálunk! Látom, már többen is adtak tanácsot. Én sem tudok mást mondani, ha pozitív az LH teszt, akkor akcióKép
Nekem sosem szokott többször, csak egyszer pozitív lenni. A pé után tényleg leesik az LH, pé-kor van LH csúcs. Ha jól emlékszem, Babcsibe azt mondta, hogy pé előtt a hő is leesik, majd pé-kor felmegy pár tizeddel, innen is lehet tudni, hogy volt pé. De ha nem sokat hagytok ki akciózás terén, akkor gond nem lehetKép
gtünde

Tündi
Ne vetsd ki magad a táblából! Egy-kettő túlleszel a laparon, és rögtön lehet is próbálkozni!! Eldöntötted, mész?? Ha igen, mikor?
gtünde

Ha valakit érdekel a toxoplazma, tudjátok, amit a macskától lehet elkapni:
http://www.inetcom.hu/andrea/babasmamas/toxoplazma.htm
gtünde

Sziasztok Csajok!

Most értem haza a rohangálásból. Ma éppen a csempét hozták ki a házhoz. Vagy 2 órát vártam a hidegben, még az ujjaim is lefagytak. Na nem panaszkodni akarok, mert szépen halad az építkezés.

Voltam a dokinál. Persze, hogy még mindig nem jó az UH. Holnap megyek a másik rendelőjébe tüszőnézőbe. Azért dobok ma is egy LH tesztet.

ZaziKép
Üdv. itt. Ne keseredj el mert 4 hónap tényleg nem olyan sok idő, bár tudom ha valamit nagyon akarsz akkor az. De itt azt hiszem mindannyian így vagyunk ezzel. Az LH teszt jó dolog mert az előre mutatja a pé-t. Én ált. 8-9. cn-on szoktam kezdeni és volt amikor a 10. napon volt pé-m és volt amikor a 20.-on. A hőmérőzés sokat segít még akkor is ha egy-két óra eltéréssel méred, még úgy is mutatja a pé-t.. Rakok ide neked egy linket az LH tesztről és az alaptesthőmérsékletről:

http://www.infertility.hu/bm.htm

http://www.szexualitas.hu/page.php?p=3&id=32&catid=5

MandaKép
Hogy vagy? Minden o.k. megy még több babatapi: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi,

SzilcsibeKép
Hogy vannak a kiscsibék és a tyúkocska?Kép

KriszKép
Nagyon szupi a tüsződ!!!! Megy a sok-sok drukk!!!!!!

DorkaKép
SziókaKép Látom visszatértél!!Kép Új hónap, új reményekKép Én ma vagyok a 10.cn.-on és holnap UH.

SaciKép
nagyon együtt járunk dokihozKép Neked is most lesz UH és aztán lövés! Ez tetszik!Képhihihi...

AmicaKépKandikaKépWishKép
Szióka! Mi van veletek?

Kép

KépKép
babcsi

TüöncsikeKép
Na megint nem volt jó az UH. Tiszta vicc, hogy mennyit kell várni, hogy megjavítsák! Nagyon drukkolok neked péntekre és küldöm a tüszőnövelőket:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép
Kíváncsi vagyok ebben a hónapban mikor lesz pé-m. Remélem nem megint a 20. napon.

SaciKép
Neked is mennek a tüszőnövelők:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

Csajok!
Ne feledjétek a november a mi hónapunkKép

Kép

KépKép
babcsi

TüöncsikeKép TüncsikeKép

Kép

KépKép
babcsi

Húúúúú csajok! Annyira rendik vagytok! Köszönöm a tanácsokat! Ezek szerint tényleg 15 cn vagyok, úgyhogy apának nem lesz tőlem nyugta! Kép Már csak azt nem értem, hogy lehet nálam több napig totál pozitív az LH teszt? Azt gondoltam, ha vége a pé-nek, elkezd halványulni stb... Látom a nyákvételt is jól gondoltam, csak oan hüle vagyok, hogy tartok az agyonfertőtlenített kézzel való mintavételtől is. Kicsit érzékeny vagyok az ilyesmire. Az a típus vagyok, aki ha csak ránéz egy gyanúsabb közülőkére, már elkap vmit. Kép Kép

Z.
zazi

Babcsibe
Köszike, fel is használom a növesztőketKép Nekem is valószínűleg a héten lesz lövésKép
Örülök, hogy haladtok a házzal. Költözés mikorra várható?
Én lehet, hogy reggel dobokKép egy LH-t.
gtünde

Zazi
Elvileg, ha WC-re mész és még pisilés előtt kitörlöd, akkor is észlelhető ez a fajta nyák. De szerintem pisilés után isKép Meg napközben isKép Én nem szoktam nyúlkálniKép
gtünde

Babcsi!
Most látom csak, hogy írtál, köszi, már nézem is a linkeket!
Ujjlefagyás Kép Jó épíktezést! Kép

Z.
zazi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?