A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv!

Bájdövéj mi van?nem érteni.
20170114224602

Juc, Dóra írta, hogy megjött a páramérő! csak ő nem használ ékezetet! én meg bölcsész vagyok! KépKép

votiv 8)
votiv

Jól van na!Kép
20170114224602

Fic, holnap mikor, mert nekem délután egy kis elfoglaltságom van.
zanza

Ancsi, elképzelhető, h Heninek jön a foga? bár ez talán korai lenne. csak azt mondhatom, nem vagy egyedül, én már minden nap, minden étkezésnél ezt kapom...

tegnapelőtt anyáméknál ebédeltünk, és a kis energiavámpírom 10 perc alatt kikészítette a 23 éves öcsémet. tesóm kérte a másik öcsémet (25), h foglalkozzon vele egy kicsit, mire az: én már attól elfáradtam, hogy nézem...

votiv 8)
votiv

Juc Kép hogy van Somus? még nem mondtad, h meggyógyult-e

micsoda álomszuszék egy nap, döntöm magamba a kávét..

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
Végigolvastam az irományokat és röviden írok egy-két kommentet, aztán meg kérdezek jókat:
-fehér fogtömés: nekem kb. 10 éve van fehér tömésem és semmi, de semmi bajom vele. Nem kellett cserélni se meg semmi. Szerintem ez is doki függő, mint annyi más, hogy hogy teszi be a tömést.
-Votiv: ujjrácsapós kivédő szerkezet: talán a Börsi Kikába láttam ilyet, de nem tudom az árát, mert ez nekünk még odébb van. Fenn a baba-részlegen volt.
Kérdés:
-páramérőt honnan lehet beszerezeni?
-Nálunk sok a pára. Olyan szerkentyűt nem tudtok ajánlani ami elszívja a felesleges nedvességet a levegőből???
-Kislányos anyukák: A fülbevalót mikor és kivel helyeztettétek a gyermek fülébe? Ezt már a kórházban intézik, mint rég, vagy hogyan?

Minden gyerkőc fotó nagyon ari!
Etetős-sztorik nagyon ijesztőek...ahogy anyuka lesz belőlünk, úgy nő valamennyivel a türelem is??? Remélem igen! Mondjatok valami biztatót!
Nekem gyermek nagyon csápol odabenn, majd szétrúgja a ház falát ;)

Ada hol találom meg az e-mail címedet? Szeretném ha Te is megírnád a véleményed a szülésedről, illetve a dokiné+szülészné párosról. Dóriét már tudom :-) Köszi mégegyszer!
rylie

Rylie,
Ancsi és Manoka11 kislányának van fülbevalója, ők kórházban lyukaszttatták, majd megmondják, hogysmint kell Kép
Mi nem lyuggattuk, úgy voltam vele, hogy majd ha akar, kap fülbevalót Kép

Kókusz, Pocak,
eszméletlen szép gyerekeitek vannak Kép

Ancsi,
kaja passz Kép Dóci szerencsére nagyon komoly dolognak tekinti az evést, ilyenkor nem lehet ám beszélni hozzá vagy viccelődni, mert azonnal lekajabálja a fejed, hogy nyomass már kaját ide gyorsan Kép

Neet,
te MM (mouse murderer) Kép hát igen, ez egy OLYAN helyzet, ahol egérnek menni kő. Méregnél csak arra vigyázz, hogy se Eszti, se Marci ne férhessen hozzá, ill. az elhalálozott egerekhez sem.

Blaye,
örülök, hogy Vince jól van!!! Kép

v
kisün

Dejódejódejódejódejóóóóó!!!!!

Elaludt a drágám a babakocsiban végre, ill. oda raktam az ölemből.
Köszönjük a dícsérő sorokat, és képzeljétek, Máté hason fekve már most megtartja egy kicsit a fejét, azon szoktunk röhögni, ahogyan headbangel hason fekve a drágám Kép Na jó, nem kínozzuk azért ám! Kép

Bogárks, Soma
jobbulást! Nekem a vöröshagymatea szokott bejönni.

Figyke!

A tieiteknek is bedugul az orra éjjel?
Többedszerre fordul elő, hogy szegénykém alig kap levegőt, szopi sem megy, és akkor nagyműtét, miszerint tejci orrba, ettől sorozatos tüsszentések, aztán egyszer csak kicsusszan egy óriás fika, majdnen akkora, mint a kisujjam... Azt sem értem igazán, hogyan fér el az orrában, lényeg, hogy kijön, mindnesetre ma veszünk orrszívót. Még csak megfázva sincs szegénykém, és a sziba levegője is elég párás.
Na erre varrjon gombot valaki...

Pusztok

Sisotris és Máté, aki épp ma három hetes

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ha esetleg valakit érdekelne, egy kis lélekmelengető: cimbi volt orchideakiállításon.

http://harleqin.elte.hu/~sficzus/orchids20051029/

Tobzódjatok ti is a színek és formák kavalkádjában!

Pussz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Rájli,
még mi sem lövettük ki ded fülét, majd ha nagylány lesz, és akarja. (Mondjuk 4 évesenKép)

Jucus,
bár nem engem kérdeztél: a citromos krémet a patikárus keveri ki, egy ipari mennyiség úgy 100 ft körül mozog. De vényre. Anélkül nem tudom.

Votiv,
én olvastam bajvédőnek. Kép
Ez nagyon tetszik: Már attól elfáradtam, hogy nézem.Kép Kép Kép

Kisün,
méreg kihelyezve, védett helyen. Jaj, ha állatbari apa hazajön, biztos kivágja. Sebaj, van még 4 zacsi...

Zsanci,
te sorstárs. Kép
neet, a határozott
neet

Rylie! a "sók" elszívják a nedvességet, OBI-ban lehet is kapni ilyen sótöltetű (persze nem NaCl) izémicsodát, ami kb. 2-3 eFt, és a töltet is majdnem ennyi bele. összeszedi a víz egy részét és alul ki lehet öntetni.
én augban szülés után 1-2 nappal (hazamenéskor) betetettem Lencsi fülébe a fülbevalót, 2eFt-ot kértek érte a nővérkék, és gondolom kíméletesek voltak. inkább nem néztem Kép a csecsemősök maguktól kérdezték, hogy akarunk-e.

Vera! nálunk is így volt a kaja eddig, most is harcol érte, de csak a feléért. ma reggel egy csomó szennyest gyártottunk, még a hálócingemet is lekajálta. Kép

Sis, nekem a száraz levegőn (túl meleg) volt ilyen orrdugulásom, de Lencsénél nincs ilyen gond szerintem. múltkor hasrafektettem és kijött egy kis taxi az orrából, de töredék mérete volt a tiéteknek, én már azt is nagynak találtam. (utál hason lenni, ezért szevedett, és kifújta az orrát Kép )

ancsipancsi

Neet, ti egeret akartok riasztani?? mert létezik olyan, ami magas hangokat bocsát ki (talán UH), és elzavarja az egereket. nagymamámnak anno vettünk egy olyat.

ancsipancsi

Ancsi, jó az idő, és pára is van, napközben meg semmi baja, csak éjjel jön a fikusz... Az én orrom meg egy hete vérzik.... Szintén éjjel.... Apának meg kutya baja...

Mind1, csak lesz valahogy Kép Semmmi sem tart örökké.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jaa,

Proone,
nincs mit!

Manó,
40e körül van a közepes készülék, nemtom pontosan, mi kaptuk kölcsibe.

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Siso, nekem tök ugyanilyen, ha beindul a fűtés. más a klíma! régen ez egész télen tartott, amíg a pasim egy távfűtéses (agyonfűtött, száraz) lakásban lakott. most meg rövid ideig.

ancsipancsi

Ancsi,
jaj, hát ez lenne a leghumánosabb megoldás! De amikor kérdeztem, lehülyéztek, hogy ilyen nincs (nem létezik). Ezek szerint van? ÉS hol lehet kapni? És én nem hallom, ugye?
neet
neet

Ancsi

Lehet, sőt...
Én is úgy látom, hogy amióta nincs éjjel nyitva az ablak, azóta tart ez.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Votiv!
én is próbálkoztam mással a bölcsészet előtt, de rájöttem, hogy a sorsom elől nem futhatok el...Kép Kép Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kisün, jól beszéltél fülbevaló-témában.Kép

Ancsi, Rékánál sincs addig gond, amig jóllakik, utána megy a bohóckodás.
zanza

Neet!

Krém nektek is van?Ipari mennyiség?Kicsinyit nem tudnál adni?HA nincs akkor persze felejtő,majd kunyizok Adától!Kép
JA és nevét nem tudod?Bnőm patikai asszisztens,hátha...

Pusz:Juc
20170114224602

Mókusok,mókusok...!
Én most szervezem fülkilövést..
20170114224602

Juc,
épp most adtam le a rendelést a patikusnak, mert ki kell kevernie. Holnap megyek érte, ill. elszalajsztom apjukot. Ha gigatégelyben adják, szívesen adok belőle, nem kérdés. Egyébként van még egy tégelyem, ha érdekel, de annak már lejárt a szavatossága. Sztem semmi baja, magamra használom, dedre nem, bár nem hiszem, h baja lenne tőle, csak mint megtudtam, a patikusnak muszájlik ráírni egy dátumot. Jövő hétfőn talizunk nálatok? Kép
neet
neet

Neve sztem nincs, de megnézem a tégelyt. pill.
Ennyi van ráírva: külsőleg-kenőcs. Ill az én kézírásommal: testápoló. Kép És egy baba rárajzolva, szintén SK. (Mert a popsikrémet ugyanilyen dobozba kapjuk. Arra is egy babát rajzoltam, egy nyíl mutat a popsija felé. Hátha apa vagy akár én is, nem ismernénk fel állagról, illatról...Kép)
Ja, amit babára kenek, aug.ban lejárt. Kép Hm. A magamé tégely márciusban... még jó, hogy holnapra meglesz az új áru....
neet
neet

OK!ÉS köszi előre is!Régi is játékos,szerintem sincs semmi baja.De a neve is érdekelne majd,hogy ha bevállik akkor legyen nekem is a tarsolyombanKép

Nem tudja valaki hogy a Gamma-GT álnév mit rejt a labor leleten?Kissé magas lett és persze rögtön haldoklom is ettől a tudattólKép

Juc
20170114224602

Juc,
pisi vagy vér?
neet
neet

Sziasztok!

Kislányom ma jól megsétáltatott. Reggel voltunk tornázni, 9-10-ig, de a végére teljesen elfáradt, elindultunk hazafelé, és a babakocsiban bealudt. 3(!) órát sétáltam vele, találkoztunk egy másik anyukával és a kislányával, de Emma végig nyomta a szunyát. Elképesztő. Képzelhetitek, egy tornaóra+3 óra séta után (tornacuccal a hátamon) mennyire jó állapotban lehetnek a lábaim. Mondjuk hajnali f5-kor ébredt a csaj, tehát volt mit pótolnia. Ráadásul utána csak mellettem volt hajlandó visszaaludni, aminek nem örülök, nehogy rászokjon. De azért a f5-ös kelést túlzásnak tartottam, így engedtem. Ja, és éjjel 1-kor is fönt volt. Szóval köszönöm, jól vagyokKép
Na visszaolvasok.

Kép
Kép
manoka11

Neet!

Vér
20170114224602

Rylie!
Fülbelövés ahogy Ancsi leírta. Én sem vettem részt a dologban, de szerintem is kíméletesen csinálták, és szépen begyógyult.

Juc!
Nekünk is van valami citromos krémünk, de vényköteles. Milyen fülbevalója lesz Pannikónak?

Ada!
Hol vagy?

Kép
Kép
manoka11

Azért gondoltam a kórházas füllyukasztásra, mert ott talán még nem rám haragszik utána. Ha meg már nagyobb és én cipelem el, akkor tuttkóra engem fog utána utálni ezerrel, mert ez mégiscsak kínzásféle...
Ancsi és nem akadt a bébi keze bele a fülcsibe? Ok. persze nem J.Lo méretű karikákat akarok a jánynak, hanem az én régi lencse fülbevalómat.
A "sós" mizét köszi, megmondom otthon embernek. Õ ezekhez jobban ért.
rylie

Apropó! Gyerekágy ötlet? Hol lehet jót ócsóért kapni?
Vagy túl sokat akarok egyszerre?? Kép
Ja és véleményt kérek: olyan kiságy aminek néhány pálcikája kivehető - ennek van értelme????
rylie

sziasztok!
engem is érdekelne a citromos testápoló. Nem tudja vki bepötyögni ide a "receptjét"????????amit nekünk ir fel doki az nem más, mint amit sokan fürdetőnek használnak. Nekünk más a fürdetőnk viszont. Nem az ung. nonionic babámfüle...
sszóval, pliiiiz, citromos testápoló receptet kérek! cserébe vaniliás popsikenőcs receptet adok!!! királyságos!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie!

ócsó babaágy=IKEA!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie!
Emmának soha nem akadt bele a keze a fülcsibe, nem is szokta matatni, mintha nem is tudná, hogy ott van, nem zavarja. Szóval emiatt ne aggódj.

Kiságy: nekünk kivehető rácsos, de egyelőre még E túl kicsi, szóval nem tudom, van-e értelme.
Mi itt vettük az ágyat: www.gportal.hu/bababutor, és meg vagyunk elégedve vele.

Kép
Kép
manoka11

Manóka!

Elöször lőnek valamit Pannának amit majd kiválasztok,néni házhoz jön.Aztán majd betesszük a nagyitól kapott csecse fülbevalót.Pici,aranyos,semmi extra.

Citromos kence nektek is szárazbőrre van?

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Már nem is írom, hogy csak szelektíven olvastam, úgyis mindig ezzel kezdem!Kép
Timi egyébként tiszta hiszti ma! Lehet, hogy a foga? Bár nem nyálzik, inkább front lehet!

Sis!

Nálunk is u.ez volt tavaly télen! Minden reggel le kellett szívni Timi orrát! Napközben meg semmi baja nem volt! Valszín a fűtéstől volt! Párásító nem segített! Vagy lehet, hogy pont túl nagy volt a páratartalom! Nem tudom!

Valaki kérdezte...tényleg van páraelszívó berendezés is! Nagynénémék használnak olyat, mert sok a növény és kész pálmaház van náluk! De márkát sajnos nem tudok ajánlani!

Olyan édes volt Timi tegnap! Szándékosan rosszalkodik!Kép Általában, ha rosszalkodhatnékja van, vagy az internet vezetékét rángatja vagy a függönyt! Rohamban elkezdett mászni a függöny felé, körben hátra forgolódott, hogy mikor szólok rá, hogy nem szabad! Aztán leült elkezdte rángatni és közben hangosan kacagott meg sikongatott, ahogy mentem felé! Kicsit röhögőgörcsöt kaptam! Hát hogy neveljem így?Kép

Na, ennyi volt, már mennem is kell!
Holnap megyünk Petőbe vizsgálatra, majd jelentkezem!

ILdi
ildi76

Ezt azért még gyorsan iderakom! Rég raktam fel Timiről képet, főleg, hogy nem is tudom, hogy kell! KépHa valakit érdekel itt van Timiről pár friss kép!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=5128&page=3
ildi76

Jucus!
Igen, száraz bőrre kaptuk, de nem volt elég, így kapott egy másikat, ezt meg csak a pocakjára kenem, meg néha a hátára. De alig használom, meg tudok feliratni még, kéred? Szívesen odaadom!

Kép
Kép
manoka11

Most kommunikáltam patikusos bnőmmel és citromos krém nem vényköteles csak úgy olcsóbb!Juhéj!
20170114224602

Manoka!

Inkább a nevét szeretném mert akkor a bnőm intéz nekem belőle!

Köszi:Jucus
20170114224602

Ildi!
Timi nagyon édes, jó nagyot nőtt az utolsó tali óta! Akkor még csak kúszott, most meg már milyen ügyesen ül!

Kép
Kép
manoka11

Juc!
Nevét sajnos nem tudomKép, csak annyi van ráírva, hogy testápoló.

Kép
Kép
manoka11

Juc,
akkor nem tudom. Kép (Ha másik válasz lett volna: akkor sem. Kép)
De reméljük, semmi komoly, csak flancolnak a dokik ezekkel a latin rövidítésekkel.

Csak én mondom a csajomnak, hogy CSÜCSI, amikor azt akarom, h leüljön? Olyan hülye szó.. én találktam ki, vagy itt hallottam? Nem tudom.
na, csücsi..
neet
neet

Neet!

Én is "csücsizek" Timinek! Meg kézjeleket is tanítok! pl: pápá, nincs-nincs Kép
ildi76

Neet!

Azért köszi a próbálkozástKép

CSücsi is az általam nemszeretm szavak egyike mint a romizás brrr na ettől ki ver a víz például.DE eddig nem akartam okoskodni mert ugye bölcsész sem vagyok meg nyelvész sem meg más hülyeségeket én is használok.Szóval használd nyugodtanKép

Juc
20170114224602

Manóka!

Én is ki vagyok akadva, hogy milyen gyorsan nő és változik! Kép
ildi76

Gyerekek az emberek mekkora köcsögök.... már bocsánat. De bkvéztunk, már megbántam... mindenki ugat, köhög, rá a gyerekre, senkit nem érdekel, hogy ott egy csöppség. Faszi felszáll az utolsó slukk cigit már a villamoson eresztette ki a pofájából rá a gyerekre. Beszarok komolyan. Ja és persze senki nem segített se le se fel, mindenki baromi elfoglalt volt hirtelen.... na jól kipanaszkodtam magam. Biztos finnyás vagyok, mert sokat járok kocsival, de ezentúl is ez lesz, csak gyereket nem akartam felébreszteni, olyan szépen aludt.

J.

Kép
Kép
johanna1975

HellóKép Séta volt a boltba, hazafelé kivettem Rampuszt a babakocsiból, és újfent megállapítottam, hogy neki még nem való az utcán sétafika, mert csak olyan helyen veszem ki, ahol nincs autóforgalom, de még így sem hajlandó megállni, ha rászólokKép

Kérdés: valakinek van tapasztalata a Suttogó titkai című könyvvel kapcsolatban? Eddig ahol olvastam róla mindenhol dícsérték és nekem akkor már egyből fenntartásaim vannakKép
Balu kissé a fejemre nőtt, de talán még van remény, viszont sírni nem akarom hagyni, mert azt nem bíromKépKép

Sis: nálunk dettó szörcsögés hajnalra, párásító megy, de én sem veszek észre különbséget, csak nálunkKép

Holnapra jobb időt ígérnek? Mert akkor oké a sétaKép De, ha lehet választani akkor a szigetre léccccííííííKép

Jucus: milyen homeos orrspray? megfázásra? Gyerekeknek is?

Köszi a dicséreteket a kőcök nevében, egy ismerősöm megjegyezte Marcit látva, hogy fogjunk sorozatgyártásba és jött BaluKépKépKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat Kép Bulok-bulok, de még nem túl jól Kép Mindenestre ma hozott nekem Anyukám Grétről homeogenet, meg teát, meg más egyéb csodaszereket, úgyhogy remélem holnap már jobban ébredek Kép

Citromos testápolót én is én is!!! Ez jó arcra is??? Mindkét gyerkőcnek olyan kis cserepes lett a pofija... biztos a hidegtől. Kép

Ülés nálunk csüccs, viszont mikor Petra kicsi volt a séta tá-tá volt (ezt sokáig így használta ő is), de Anyósomék teljesen ki voltak akadva, hogy milyen szó ez, és mindig kijavították az 1 éves gyereket, hogy SÉ-TA... Szóval? Van másnál is tá-tá??? Kép

Ja, és nemtom, hogy bölcsész vagyok-e vagy sem, mert mikor jártam, akkor még BTK volt, mot meg már nem az...na? akkor mi vagyok???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak!
Suttogó nekem bejött, de nem minden Kép A csecsemőssel nekem is vannak fentartásaim, de a totyogós az nagyon jó (ez a II. kötet)
Most nem tudom jobban kifejteni, mert követelve vagyok.... majd, ha lesz időm...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?