A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Elizabeth
Nekem most 50 napra jött meg.Előtte mindig 34-re.
Szóval nagyon letörtem,egész nap sírdogáltam,mikor megjött.
Na de most már jól vagyok!!
(míg a dokim le nem tör vmi rossz hírrel)
Mi már a 9. próbálkozós hónapba léptünk.

KépKép

KépKép
okr

Okr, elhiszem, hogy mit élsz át, vagyis tudom, mert 3 hónapja én is folyton ezt. :-( A te dokid mit mondott? Voltál vizsgálatokon? Te számolgatok a peteérés középidejét, vagy hőmérőzől vagy ilyesmi? A mensi késés lehet, a hülye frontoktól meg a idővisszaállítástól is, én pl. rosszabbul alszom, a szervezetem nem tud átállni. Ti amúgy gyakran vagytok együtt? Mi heti 1-2 alkalmat, de középidőben majdnem minden nap együtt voltunk ebben a hónapban, és szerintem igy sem sikerült. :-((

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
Lehet benne valami Kép,
(bár nekem csak megjövetel után szokott leesni)

A sikertelen próbálkozásokat egyre nehezebben bírom. Magam sem hittem, hogy ez lesz. Gondolom eljön egyszer egy mélypont, aztán beveszem a lesz*rom kapszulát Kép

Kriszta,
köszi a drukkot Kép

angel37

Elizabeth
Elméletileg lehetséges!
Persze van,akinek csak a mensi után,vagy közben esik le a hője.

KépKép

KépKép
okr

Elizabeth!
Melyikre szeretnéd inkább,mindett nem írnám be.
52 m2-es a lakás,nem nagy de kettőnknek vagy hármónknak elég egyenlőre.Két nagy szoba van.Örülök hogy egyáltalán van lakásunk,majd később én is biztos vágyni fogok egy kertes házba.És a tiétek?

Kép
breni

Angyal
Nagyon szivesen.Tudok még küldeni rengeteget!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Elizabeth
Megpróbálunk minél többet akciózni.Persze gyerekfüggő is a dolog,mert van ,hogy mi előbb elalszunk,mint ő.KépKép

Na meg a munkáltatónak jók az infói,és folyton olyankor dolgoztataja a férjem,mikor p.é. lehetősége felmerül.Kép

Hőmérőzöm,már egy ideje.Most azt mondtam leteszem,de sajna úgy tűnik függő lettem.
Elvonóra kell a végén vinni!!!!!!KépKépKép

Ja,még a vizsgálatok:volt már UH.(p.é.-nézős),most meg labor.Azt akaro m megmutatni a dokinak délután.

Nálatok úgy látom minden rendben,egészségesek vagytok!!!KépMeglátod,fog az a baba jönni.Lehet már ott csücsül a pocakban,csak még nem tudsz róla.Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Még mindig pisiingerem van (már 2 hete), egyre erősebb, de a doki szerint a leletek tökéletesek. nem vagyok felfázva. A menszim késik már 5 napja. De néha fáj is a hasam, úgy ahogy akkor szokott mikor megjön.
Mi lehet az oka? Remélem semmi komoly!

Betti

Éreztél ilyet te is ? Amikor még nem tudtad hogy baba lesz fájt a hasad?
manó11

Huh, lányok köszi szépen a hőmérőzéssel kapcsolatos válaszokat, mindenkinek :-)

Okr, valószínű, hogy a gyakoribb együttlétnek hamarabb megvan, vagy meglesz az eredménye, szerintem legalább is. :-)

Breni a miénk is 52 nem2-es de én is úgy vagyok vele, ahogy te, kettőnknek tökéletesen elég, és remélem hármunknak (mármint, hogy legy olyan, hogy hármunk :-), is elég lesz!

Angel, lehet, hogy már nekem is bekelett volna vennem a l*****om kapszulát, és akkor már baba lenne a pocimban. Én is sokat görcsölök rajta, sokak szerint ez nagyon rossz! Máshogy kéne csinálni, de olyan nehéz!!!!!!

Kép
elizabeth25

Manó, hát akkor itt lehet hogy baba lesz? :-)
Nekem a dokim mondta, hogy gyakori az, hogy fájdogál az ember hasa, mintha megakarna jönni, valakinek hónapokig, a barátnőm már 5 hónapos terhes, és még neki mindig szokott úgy fájni, úgyhogy ez nem kizárt! :-) Tesztet még nem csináltál? (Amúgy ti mióta próbálkoztok?)

Kép
elizabeth25

Manó, bárcsak már én is itt tartanék, hogy késne 5 napot. :-(((

Kép
elizabeth25

Manó!
Bocs, hogy így betolakodok közétek, csak olvastam a tüneteid. Nem akarom, hogy elhamarkodottan reménykedj, de nekem ugyanez volt és most 7 hetes a babám. Folyamatos pisilési inger, pocifájás, mellfeszülés. És ha már 5 napja késik, szerintem megérne egy tesztet. De még egyszer ne haragudj, hogy beleszóltam, csak szerintem tényleg van remény!!
Mindenestre mennek a drukkok!!!
Pocak
pocak81

Angel!
Nem úgy gondoltam!!!!!
Sajnálom! Igazán jól esnek ezek a kismamiságra utaló poénok, csak nagyon nehezen viselem már a koppanásokat. És 14-edjére még nehezebben viselném és ha lehet most már kihagynám.
De ha felspanolom magam, hogy megint hátha...akkor még magasabbról fogok koppanni és még az előzőek is fájnak.
Szóval nem kell befognod egyáltalán, nem is arra értettem én, csak ne mondd, hogy kismama vagyok. Jó?
Nincs harag?
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Pocak!

Nekem hozzád lennének kérdéseim. :-) Ha lehet! :-)

Szóval ti mennyi ideig próbálkoztatok a babával mire összejött? És neked ugyan úgy fáj végig a pocid a terhesség elejétől mintha megakart volna jönni, de nem jött meg? Tehát lényegében mensis tüneteid voltak?

Kép
elizabeth25

Valamiről lemaradtam?
Manó, Pocak, ismerjük egymást?
A nicketek ismerős, de nem tudlak hova tenni beneteket.

Manó!
Máskor is írtál ebbe a topikba a felfázással kapcsolatban?
Ne haragudjatok, hogy értetlenkedek, csak itt dumálok már ttöbb mint fél éve és most úgy érzem magam, mintha most potyantam volna ide.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ja és Pocak, ti néztetek középidőszakot vagy hőmérőztél vagy ilyesmi?

Örülnék ha válaszolnál! :-)

Kép
elizabeth25

Amúgy lányok leírom az én "történetemet", mert kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye. Nekem okt. 21-26 között volt peteérésem, ebből mi 21-23-24-26.án együtt voltunk, sőt még 28.án is. Szerintetek lehet remény, hogy ebből összejöhetett esetleg "valaki"? :-) (Nekem 25 óta folyamatosan fájdogál a pocim, mintha megakarna jönni, holott csak 7.én kellene, sőt 25-26-27-28, án négy napig, tök erőss görcsölgetéseim voltak, aztán elmúltak)

Kép
elizabeth25

Elizabeth
Lehet a p.é.-t érezted,az volt a görcs.
Persze hogy lehet belőle baba!!!!!!Meglátod lesz is!!!!

KépKép

KépKép
okr

Elizabeth,
tudom, hihetetlen, de én nem is annyira görcsölök rajta, de amikor megjön, akkor k*rva sz*r, és ez az érzés erősödik minden újabb megjövetelkor. Egy kemény fél nap, aztán Angel magát megráz, és kiszámolja a köv. pé-t, és gyárt köré programot! Kép

A lesz*rom kapszulát nem kell bevenni, rosszul mondtam, az egyszer csak leküzdi magát a torkodon, ha már belefáradtál a reménykedésbe! Kép

Az akció mennyisége és időzítése jónak tűnik egy kis zebrához! Kép

Vica,
minden OK Kép Kép

angel37

Manó!

Nekem nem voltak semmilyen tüneteim, csak azután kezdett el fájni a cicim, miután + lett a teszt. Hasam egyáltalán nem fájt és nem is fáj azóta sem. Nekem mensi előtt sem fáj sosem a hasam. Szerintem próbálj meg egy tesztet.

Betti
betti73

Sziasztok!
Hát akkor bemutatkozom. Már régebben írogattam a megint megjött-ös topicba, kb. egy éve. Aztán inkább csak olvasgattam.
Elizabeth (na meg persze többiek)
Mi már egy éve próbálkoztunk a párommal, mikor sikerült. Az első hónapokat úgy éltem meg, mint te, rettenetesen el voltam kenődve, hogy már megint nem sikerült. Aztán szép lassan a hónapok múltával "lazultam". Szép lassan elmúlt a görcsös akarás, és maradt a baba utáni vágyódás. De már nem olyan görcsösen. Én hőmérőztem, aztán pár hónapja abbahagytam, hogy még emiatt se idegesítsem magam. Persze csak akkor hagytam abba, amikor már hónapokig szinte ugyanolyan görbéket produkáltam és láttam, hogy viszonylag minden ok. Egyszer ittam a cickafarkot, mert elhúzódott a ciklusom 35 napra, 28-ról. Aztán beállt szerencsére 26 napra és maradt is az utóbbi pár hónapban. Aztán úgy döntöttünk, hogy még várunk egy pár hónapot és utána megyünk dokihoz. De aztán másképp lett, mert pont a legzűrösebb hónapunkban, amikor szekrényt is huzigáltunk, meg tényleg nagyon sűrűek voltak a napjaink, egyszer csak spontán bementem a DM-be (a 25. napomon) és vettem egy tesztet. Aztán a 26. nap reggelén mentem pisilni, megcsináltam a tesztet és láss csodát, ott volt a két csík atomerősen.
Előtte már sokszor mentem pisilni, émelyegtem, vagyis inkább a közérzetem volt rosszabb. A cicijeim majd leszakadtak, de ezt nem vettem jelnek, mert a mensi előtt is ez volt. A pocim kicsiket görcsölget még most is és még fog is egy darabig. Mert ahogy húzódik, nyúlik a méhe az embernek, attól görcsöl, szúródik. Ez így van rendjén. Szóval lehetnek mensis görcsök (persze enyhébbek) babásan.
Azért mondtam Manónak, hogy teszteljen, mert elég bíztató amiket írt!
A babám most hét hetes, és már láttunk szívhangot is.
Ja és Elizabeth! A hőmérőzésnek köszönhetően tudtam, hogy kb. a 12. napon van tüszőrepedésem, úgyhogy mindig akörülre időzítettük az akciókat. Két naponta. Ami még fontos lehetett, hogy mi nem a misszionárius pózban akcióztunk, hanem "hátulról". Így sokkal mélyebbre jutottak a kiskatonák. Aztán persze szigorúan fekvés, nem szabad kimenni wc-re, zuhizni stb. Fekvés! Mondjuk én a gyertyázást nem csináltam, mert nem bírtam túl sokáig.
Na azt hiszem már kicsit sok voltam.
Nyugodtan kérdezzetek, ha gondoljátok, szívesen írogatok Nektek!
Ja és mindenkinek nagyon drukkolok!!!!!
Pocak
pocak81

Okr, azért én nem vagyok ilyen bizakodó. Amúgy szoktam érezni a peteérést, de ilyen görcsöm még a 13 év alatt sosem volt, ez valami új dolog volt, éreztem. :-) (de nem biztos, hogy baba!)

Angel, Gondolod te is, hogy jónak tűnne egy zebrához? Csak tudod mi a rossz, hogy ha megjön, akkor nem fogom érteni, hogy mit nem csináltunk jól! PEDIG ÚGY SZERETNÉK EGY ZEBRÁT! :-) (ráadásul együtt létek után, gyertya, (ezt tanácsolták), meg popsi alá párna és úgy aludtam el) DE amilyen "mázlimű" van, biztos nem sikerült most sem! :-(

Betti, nem lenne még korai a teszt, ha 7én kellene megjönnie? Aamúgy te reggel csináltad vagy napközben?

Kép
elizabeth25

Pocak, aranyos vagy, köszi a válaszokat! Amúgy te érezted a tüszőrepedés időponját, vagy a hőmérőzés segített, hogy rájöjj, hogy mikor van. Én azt olvastam, meg magamon is észrevettem, hogy ilyenkor a hüvelyválladék megváltozik pár napig, kb. 4-5 napig, átlátszó, nyúlós lesz. Legalább is ha jól tudom. JÓ hogy leírtad, hogy ti egy évig próbálkoztatok, mert én már tök nem szeretek a b.net chatre járni, mert ott mindenkinek elsőre sikerült, amit nagyon kétlek! A hülye dokikat meg nem kérdezem, mert azok annyi félét mondanak (pl. hogy fél év után már meddőségről beszélünk stb.), hogy az ember a végén elhiszi vagy bebeszéli saját magának, hogy van valami baja. :-( Neked mennyit késett a mensid, mire megcsináltad a tesztet?

Kép
elizabeth25

Pocak, amúgy ha jól olvasom, mensi megjövetele előtt csináltad még a tesztet?

Kép
elizabeth25

Tényleg lányok! Terhesség alatt lehet barna vagy fehér folyása az embernek?

Kép
elizabeth25

Elizabeth,
persze, hogy jónak tűnne! Kép

Én már 8 hónapja nem értem, mit csinálunk rosszul: Manó által írt pozitúra Kép, kispárna, icipici gyertya, utána egy óra mozdulatlanság, pé körbelövöldözve Kép

Mondjuk én jó eséllyel el vagyok záródva Kép

Ja, az előző ciklusban a hasam (tőle abszolút szokatlan módon) pezsgett, zizegett, furán fájogatott, egyszer igazi rókaingerem is volt! Beképzelésben nagy vagyok Kép Ebből a szempontból a múlt ciklus jó lecke volt! Most már csak a csíkoknak fogok hinni! (Remélem álterhes nem leszek!) Kép

angel37

Angel, hogy hogy elvagy zárórva? Ezt miből gondolod? :-((((

Igen, ebben igazad van, lehet, hogy már nálam is felmerül a bebeszélem magamnak szindróma, meg a túlreménykedem magamat, úgyhogy igazad van, a csíkoknak kell hinni, és nem másnak! Bárcsak hallod már itt tartanánk, nem?

Kép
elizabeth25

Angyal
Engem is jól átrázott az elmúlt ciklusom!
Mi van velünk?Már annira akarjuk,hogy a végén tényleg álterhesek leszünk!

KépKép

KépKép
okr

Ti amúgy hisztek a b.netes ovuálciós kalkulátornak?

(amúgy képzeljétek el, hogy az egyik barátnőmék asszerint voltak együtt, és az első babájuk 4 hónap, a másik 5 hónap alatt jött össze :-) )

Kép
elizabeth25

OKR, lehet, hogy már ennyira nagyon! :-(

Kép
elizabeth25

ELizabeth,
jaja, bár már ott tartanánk! Kép

Lehet, hogy veled nem így van, de én hónapról hónapra képes vagyok újabb tüneteket produkálni Kép

Az elzáródást régebbi műtétből valószínűsítjük (sajnos a dokimmal együtt), év végéig kaptunk haladékot...

Kriszta,
azért remélem, hogy nem!!!
az lenne az igazi árverés! Kép

angel37

Angel az nem jó hír! És lehet vele valamit csinálni?
Nem voltál ilyen petevezeték vizsgálaton? Hát mindenesetre nagyon drukkolok nektek is, meg a többieknek is, akik hasonló problémával küzdenek, mint mi. Sajnos én is hajlamos vagyok bebeszélni magamnak dolgokat, és a hónapról-hónapra való csalódás nagyon rossz, úgyhogy pont ma mondtam a páromnak, én már "l.....om" az egészet.

Kép
elizabeth25

Eliza,

Lehet, laparoszkópos műtéttel petevezető-átfúvást lehet csinálni. Gondolom előtte HSG-vel azért megbizonyosodnak, hogy valóban el vagyok-e záródva. Azért reménykedem, hogy nem! Kép

Te viszont jó esélyes vagy! Úgyhogy addig felejtsd el, hogy mit is kéne lesz*rnod!Kép
Tényleg, nem tesztelsz?

angel37

Jaj! Most nézem, hogy átverés helyett árverést írtam Kép természetesen r=t Kép

angel37

Sziasztok lányok! Köszönöm hogy válaszoltok, és így van pici reményem.
Már irogattam pár helyen, főleg a hőmérőzés topicban. Mérem a hőm már jó ideje, de még így sem sikerült összehozni egy babócát.

Elizabeth
még nem csináltam tesztet, nem mertem, pedig már 2 hete megbolondulok a pisiléstől. De érdekes hogy a cicim nem fáj, még csak nem is érzékeny.

Pocak
köszönöm a válaszod, örülök hogy segítetek. Én csak néha írok be, ha valami fontos kérdésem van.
manó11

Manó!
Szerintem pedig kéne egy teszt,akkor te is megnyugodnál.Nem?Neked késik 5 napja,ugye?
Addig is drukkolok.
Elizabeth!
Nekem 40 napos ciklusnál elég nehéz kitalálni mikor van pém,bár én azt hallottam 30 év alatti nőknél bármikor előfordulhat pé.Én még sosem hőmérőztem én reménykedem hátha anélkül is sikerül.Hétfőn akciózás közben a jobb petefészkemnél olyan furcsa érzésem volt,nem fájt,de nyomásra kellemetlen volt,egy kicsit le is kellett lassulni.Mi lehetett?

Kép
breni

Manó,
tesztelj egyet szerintem is Kép
5 nap késést én nem bírnék kivárni teszt nélkül Kép

angel37

Eliza!
Nekem 2 ovulációs kalkulátor van elmentve.Az szerintem csak akkor igaz ha mindig tutira egy hosszú a ciklusod.Nekem most azt írta hogy nov.1.-nov.6. kell próbálkozni,a másik pedig egy dátumot írt a nov.5.-öt.Vagy igaz vagy nem.Az én párom pont dolgozik,szóval csak a 4.-e jöhet szóba vagy a 7.-e.Te hiszel benne?

Kép
breni

Szia Angel! Aranyos vagy, hogy úgy gondolod jó eséllyel indulok, de majd meglátjuk! Azért drukkolhatsz, hogy ne jöjjön meg, én is szorítok nektek, mint állat! ;-) Lehet, hogy ma veszek egy tetszet, de nem sok értelmét látom, mert úgy is mindig negatív lesz, és akkor elszontyolodok, de akkor legalább nem várom reménytelenül a mensi napját, hogy megfog -e jönni, mert úgyis tudom, hogy megjön. :-((( (bár igy is 99%lékban érzem, hogy megfog jönni :-( )

Manó én ha a helyedben lennék, már 2 napi mensi késésnél csinálnám a tesztet ezerrel! Az tuti!

Breni, bár nem vagyok orvos, de nekem akkor szokott olyan lenni, ha peteérésem van! Lehet, hogy neked éppen akkor volt.

Kép
elizabeth25

Breni, nekem van a b.netes ovuláció kalkulátor, nekem az október 21-26ig irta a termékeny időszakot, (ha ez igaz, akkor jó esélyünk van elvileg, mert ebből 4 napot együtt voltunk, ha nem, szívás), a másik pedig 26.át irt, ami szintén jó, ha igaz. Én hiszek benne, bár biztos nem 100%-os. Mondjuk én abból indulok ki, hogy a bártnőmék ez alapján voltak együtt, mind a két babánál, az irt termékeny időszakban két naponta, és az első babájuk 5 hónapra, a másik pedig 4 hónapra össze is jött. Ezt ő ajánlotta nekem is. Hát most majd kiderül hatásos volt-e vagy nem, bár ez volt az első eset, hogy ez alapján is együtt voltunk.

Kép
elizabeth25

Eliza!
Neked még van 5 napod.Tuti hogy 7.-én kell hogy megjöjjön?Vagyis nem kell hogy megjöjjön.Remélem már nem jön meg neked sem meg nekem sem,mostanában.Te most dolgozol?

Kép
breni

Breni, hát tutira nem 100%lék, csak abból indulok ki, hogy az utolsó fél évben, vagy 7 vagy 8án jött meg, de semmi sem biztos. Igen, elvileg még van 4-5 napom, de azért nem görcsölök rajta, mert tuti, hogy megjön. A pocim igaz nem fáj, de a cicim feszül ezerrel, majd szét durran! :-(( Hát drukkolok, hogy neked se jöjjön meg, meg persze nekem se. :-))))) Igen, én dolgozom, csak a cégtől tudok sajnos netezni, mert otthon még nincs net, sem vezetékes telcsivonal. Neked mikor kellene megjönnie?

Kép
elizabeth25

Eliza!
Az a baj hogy mi csak pénteken tudunk együtt lenni és hétfőn mivel a barátom felszolgáló reggeltől hajnalig és hulla fáradt munka előtt is után is.Csak a szabad napok jöhetnek szóba.Abból is általában a 2.nap mivel első nap regenerálódik.

Kép
breni

Eliza!Én is dolgozom,nekünk sincs itthon net.
Cici feszülés is lehet....Nekem ha 40 napot számolunk akkor még 2 hét.Nekünk még rengeteg tennivalónk van addig.

Kép
breni

Breni, az igaz. Nektek még rengeteg tennivalótok van. :-) Figyu, ha pénteken meg hétfőn vagytok együtt az is jó, mert tudod, hogy a spermiumok 72 óráig életképesek, szóval ha peteérés előtt három nappal együtt vagytok vagy utána egy nappal, az még tök jó. Igy biztos eltudtok találni egy olyan napot, ami jó! :-) Figyu, mi is a párommal hetente 1-2szer vagyunk együtt, ő nem az a sexmániákus fajta, de megbeszéltük (akár milyen hülyén hangzik), hogy peteérés alatt, majdnem minden nap együtt leszünk, aztán lehet, hogy nem fog összejönni. DE PRÓBÁLKOZNI KELL! Ti egyébként merre laktok?

Kép
elizabeth25

Lányok szerintetek csináljak holnap reggel tesztet vagy ne? Úgy félek, hogy megint nem fog összejönni! :-( Pedig jöhetne már az a bébike!!!!! Már a nevek is megvannak! :-)

Tényleg Berni, Angel, Mano nektek már megvannak a nevek?

Kép
elizabeth25

Elizabeth!
Én a mensi megjövetel előtti napon csináltam meg a tesztet, meg rá pár napra még egyet, biztos ami biztos.
Igen minden hónapban éreztem a repit. Szúrkálás, nyálkás váladék. Hőgörbe alapján nem nagyon tudtam, hogy mikor is van, csak kb.
A bebeszélt tünetekben én is nagyon jó voltam. Az első pár hónapban mindig produkáltam mindenféle tüneteket. Most meg amikor valóban sikerült, igazából csak megéreztem. Ezt mondták már nekem, hogy úgyis megérzed, ha ott van a baba, és nem hittem el. És valóban így van. Egyszerűen valahogy érzi az ember, hogy most sikerült.
Csak légy türelemes még egy kicsit, próbálj meg egy kicsit mással foglalkozni. Tudom, hogy nem könnyű, de muszáj! Különben be fogsz képzelni mindenfélét és utána ha esetleg (drukkolok, hogy ne így legyen) megjön, akkor jobban fog fájni! Bizakodj, de csak óvatasan!
Mindenesetre nagyon drukkolok!! És ha bármi kérdésed van nyugodtan írj!
Pocak
pocak81

Eliza!
Szerintem ha csak 7-én kell megjönnie, akkor korai volna a teszt. Legeslegkorábban szerintem csak a mensi napján csinálj. Bár nálunk a topikon van egy fogadalom (Jó,jó, tudom, nem mindenki társult be és nem is mindenki tartja be, igaz Betti?KépKépKép), hogy legalább 5 nap, de inkább 1 hét késés után tesztelünk. De természetesen a te dolgod eldönteni.Kép

Pocak!
Először is gratulálok a babócátokhoz és jó egészséget kívánok Nektek.Kép
Jó volt olvasni a történetedet, mert nagyon sok hasonlóságot véltem felfedezni. Mi is már több, mint 1 éve próbálkozunk és pont így voltam én is, hogy már az első hónapban kiborultam, aztán ez így ment 4-5 hónapig, majd szépen lassan kezdtem "belefáradni". Persze kisebb-nagyobb kiakadás mindig volt, mikor megjött, de most legalább már 2 mensi között nem égek olyan hülye lázban mint az elején.
Ez a hónap is (egy pé körüli meghülyülést kivéve) egész jól alakul. Mármint a lesz*rást illetőleg.Kép
Remélem, hogy továbbra is hasonlóságok fognak történni velünk és én is hamarosan lebabásodom.Kép

Manó!
Én tesztelnék a helyedben.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Hüü mennyit irtatokKép,alig birtam visszaolvasni!
Nálam a helyzet változatlan,a höm még fennt van,de megvárom a 40 napot addig nem tesztelek.Nem szeretnék koppanni.Volt már h a 35.nap megjött,de mióta cickát ittam beállt a 30.napra.

Móni!
Én is büszke vagyok rád! Remélem meglesz az eredménye.

Vica!Kép nagyon ügyi vagy!!

Betti!Vigyázz magatokra,föleg az 3.hónapigKép!!Szerintem mát többet ne is menj dolgozni irasd ki magad,és pihizz sokat!!

Elizabeth!Pocak!
Üdv nálunk!
Drukkolok nagyon!!
Na és ime a görbém:

Kép
Vendég

Eliza!
Hány napos a ciklusod?Ha terhes is vagy még nem biztos hogy kimutatja.Annyiből jó lenne hogy megnyugodnál készülnél a köv.hónapra és közben mégsem jönne meg.Az én pasim sem szexmániákus,bár én sem vagyok.Debrecenben lakunk,ti Budaörsön ugye?Messze.Nevek?Csak úgy viccből beszéltünk róla,ha fiú lenne biztos hogy Milán lenne,ha lány hát az zűrösebb Enikő,Gréta,Lara.A Nagy vezetéknévhez majdnem minden név jó,de semmiféleképpen nem akarok hétköznapi nevet a Nagyhoz.Majd Látjuk.Nektek?
Rajtunk kívül más nem is beszélget a topicban.Eltűntek?

Kép
breni

Ó, a nevek már azelőtt megvoltak, hogy próbálkozni kezdtünk volna Kép
Parából inkább nem írom ki a netre Kép

Elizabeth,
most néztem, ha még 4-5 nap múlva (nem) jönne csak meg, akkor sztem várj a teszttel legalább addig a napig! Ha csinálnál egyet holnap, lehet, hogy negatív lenne, de csak ezért mert korán teszteltél... Kép

Pocak,
jól mondod! Kép
ez ember érez mindenféléket, és azt hiszi, hogy most aztán biztos, de a mikor tényleg ott a baba, akkor azt megérzed, azt nem lehet összetéveszteni semmivel Kép
valahogy így van ez az igazi párod megtalálásával is...

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?