A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jó kivánságokat!Tegnap jöttünk haza,Balázs szépen szopik.A napjainknak még be kell állnia,ami most egy kicsit nehéz,mert a többiek betegek lettek,de alakul a dolog.Olvasgatlak benneteket,meg majd ha több időm lesz,akkor még írok.

Csibe:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép napot:Évi
révi

Zita! képek??

Dancsi! A ti dolgotok hogyan hivjátok, engem sem érdekelt a család. Nálunk azt vették természetesnek hogy ha fiú lesz, akkor az apja nevét kapja. Tetszik a neve, de szerintünk nem praktikus igy nevezni, ezen ök meg elhültek teljesen.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, nálunk após az, aki egyfolytában azon van, ha fiúunokája lesz, akkor Ferenc legyen. Én kerek-perec kijelentettem, hogy nem lesz az, mivel a Ferenc, mint név, nekem nem jön be. Az apjából a vezetéknevét és a második keresztnevét kapja...
Még jó, hogy az én családomból senki nem mondja, hogy ha lány lesz, akkor legyen Mária.... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok ,itt vagyunk de úgy eltelt az idő!
Ma nagytakarítást csináltunk apával!

Vagyis leginkább ő csinált mindent,én meg néztem mert mindig azt mondta hogy pihenjek nehogy valami bajom legyen!
Be kell látnom hogy lassabban takarít mint én,de sokkal precízebben!!!

Enikő:Barbi nagyon örült a bureknak,még meleget vittem neki,bár beszélni nem nagyon tudtunk mert éppen szülése volt!

Én tudod a csiga pékségben dolgoztam,ott csinálnak burekot,és mindig frísset adnak a csajok..............

Ma összekészítettem a cuccom amit a klinikába kell vinnem ha megérkezik a törpe!

A babának most még semmit nem kell bevinni,ugye?Csak ha hozzuk haza?

Holnap megyek ctg-re,meg apa is jönn uh-ra!

Révi,remélem jól vagytok,majd ha ráérsz írd meg milyen volt!!Kiváncsi vagyok nagyon!Bár most első a baba!!!Mégegyszer gratulálok!!!

Nálunk szó nem volt róla hogy az apja után kapja a pici a keresztnevét,bár a második keresztnevét az én apukám után örökli!

Csibe ,mi a helyzet??????????

Dancsi, a Boldizsár szeintem tuti név!!!

Enikő ,nálunk laminált padló van régebben padlószőnyeg volt de a pici miatt lecseréltük májusban!Én nagyon szertem mert kevesebb por van bár az jobban meglátszik,és naponta porszívozok(Kb.10 perc alatt kész vagyok)!!
Puszancs:Bibi 36+2!!!

Kép
bibi226

Exi! engem tényleg kiakasztott ez, hogy megmondják mások hogyan kellene hivnunk a gyerekünket. Nekem József a férjem neve, tetszik is, de nem szeretnénk hogy azonos nevük legyen
és kész

Bibi! Neked talán. Én nagyot csalódtam most bennük, nem is megyek egy ideig oda. Vettem 2 hete egy vanília pudingos kiflit, a fele üres volt, igaz a másik fele meg tele volt krémmel (lehet átfolyt, nem tudom mennyi szokott lenni) Amugy az üres rész meg nagyon száraz is volt, megégett kicsit kivül. A cukros kifli egy része szintén szétszáradt, mint a piritos ropogott a fogam alatt. Nagyot csalódtam, van itt más is a közelben egyelöre oda járok
CTG-n biztos minden rendben lesz! Mi is a baba miatt kértünk parkettát pedig a padlószönyeg sokkal melegebb lett volna, nekünk irtó hidegek voltak a szobáink, mert alattunk gépkocsi átjáró volt

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kármen, engem is idegesít, de mint írtam, csak apósom volt odáig. Azt nem tudom, hogy tesóméknál majd mi lesz később, de ott még van rá esély, hogy az apja keresztnevét vigye tovább (György). Azt tudom, hogy a majdnem sógornőm (az öcsém barátnője) kijelentette, hogy nála lánynévnek most a Kira a nyerő. Kép
Nálunk padlószőnyeg van, az is marad. Nászajándékba kaptunk egy hiperszupi takarítógépet, az aztán mindent összeszed! Nekem a padló túl hideg, anyóspajtinál is az van, személy szerint nem gyere be, de kinek a pap, kinek a papné... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

sziasztok

Bibi, szerintem praktikus bevinni egy vékony sapit a babának. Ha a látogatóknak megmutatod a pici, jó ha adsz rá sapit, mert huzat van az üvegajtónál, illetve egy textil pelussal letakarhatod az arcát. Néha a gyermekágyas rész folyosóján sincs túl meleg.

Gigi
gigi1

Bibi,
szvsz ne engedj látogatókat a nagyszülőkön, meg apán kívül. AMikor Jozsót szültem, hozzám senki nem jöhetett, a pokolba kívántam mindenkit a közvetlen családon kívül.
Még tesómék sem jöttek.

Itthon pedig 6 hétig nem jött senki, csak a család.
Vendég

Sziasztok!

Dancsi köszi az altatással kapcsolatos biztatást, majd csak kialakul nálunk is!

Exdeus neked a tippet köszi! Kipróbálom, most A vitaminos krémet kezdtem használni, ha nem jön be váltok. (Pelenkázó nálunk sem kell már: annyira forgolódik, hogy egyszerűbb a játszószőnyegén cserélni a pelust Kép ).

Szilde, Enikő olyan jó, hogy sajnáltatok picit Kép. Viccen kívül azt hittem gyakori ez a fajta törés a szülésnél, nem gondoltam volna, hohy ilyen egyedi vagyok Kép. Nem bukott eléggé hárta a keresztcsontom, aztán az utolsó kitolásnál nyekk... Semmit nem tudtak csinálni vele, olyan, mint a lábujjtörés. Azóta is fekve szoptatok, ülni már nem gáz, csak néha felállni. (Szerintem rosszul forrhatott össze, majd megnézetem egyszer csak, csak ugye szoptató nő nem mehet röntgenbe, ut., meg ha akarjuk a köv. babát azért nem lehet...)

Enikő mi akkor fogunk bele a következő gyerek projectbe, ha Dorka leszokik a cicimről. 1-1,5 éves kora körül szeretnénk. Igaz, ha ennyire fáradt maradok, nem igen lesz energiám Kép. Ha végleg becsődölünk dolgozok kicsit (megszedjük magunkat), és majd ut. vmikor. Emailt megkaptad? Kép a kis kopaszról? Kép Nálunk a nappaliban laminált van, de nagyon hidegnek tatom, bár szebbnek tartom, mint a szőnyeget. Takarítani elég könnyű, csak sűrűn kell, mert fürdés után meglátszanak a tappancsnyomok rajta. Kép

Zita mondtam, hogy vaksi vagyok! Kép Gratulálok a keresztelőhöz! Szerintem mi elkezdtünk hízni, mintha jobb lenne az étvágyunk a vastól és a c vitamintól (remélem nem kiabáltam el).

Annyira kedvet kaptam tőletek ehhez a habitapihoz, hogy kisírtam 1-et a következő fizuból. Kép

Hajni
hajni_

Bibi én is vékony sapit, takarót vittem be Dorkának, ill. textilpelust. Ha kapsz ajándékcsomagot néha kérik, hogy abból használj törlőkendőt a tisztábarakáshoz. Látogatókat én is kitiltottam, ennek ellenére jött még olyan is , akit 1-szer láttam életemben, elveszik az időd a picitől, rosszkor jönnek... De mindenki más.

A csigában a pizzás csiga az isteni (remélem még mindig).

Erika szépek a fiúk.

Hajni
hajni_

Hajni,
Jozsó akkor szokott le a ciciről, amikor terhes lettem, ha nem esem teherbe, tuti, hogy a mai napig rajtam lógna éjjel-nappal. Kis büdös kölök engem használt cuminak, szó szerint értsd, nem kellett neki játszócumi, cumisüveg, nem volt és nincs is nyonyója, kedvenc állatkája, rongya, semmi. Akkoriban, 15 hós koráig csak rajtam nyugodott meg, ha valami bánata volt.
Vendég

Sziasztok!
Én kíváncsi leszek a látogatóimra. De lesznek csőstül az tuti, de nem tudok velük mit csinálni. Én tudom, hogy vannak olyan megértők, hogyha rosszkor jönnek, és megmondom nekik, nem sértődnek meg, viszont, ha kerek-perec megmondanám, hogy majd csak 6 hetes kora után jöjjenek, abból gondok lennének.
Mi is mentünk, minket se zavartak el... Kép
Ja, és magamat ismerve-mostani körülmények között-meg is őrülnék, ha senki nem jönne. És a szűk család is min. 20 fő.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exi: Mi is voltunk Pesten szombat reggel mentünk és vasárnap este jöttünk, nagyon jól éreztük magunkat.
Csak berágtam a bababoltokon. Az Árkádban a Kenguru szaküzletben NEM VOLT olyan overall, amit kinéztem már itt Szegeden a Cserepesen meg a Nagyában. Itt direkt nem vettünk, mert a férjem azt mondta, hogy majd Pesten úgyis nagyobb választék lesz, meg úgyse birom ki, hogy ne vegyek semmit, vásároljunk ott. Téli sapka sem volt normális. Úgyhogy kiakadtam.
Igaz, hogy Szegeden kisebb a választék, de sokkal jobb dolgok vannak.

Zita: Gratulálok a keresztelőhöz! Képeket kérünk!

Erika: Nagy legények már a srácok! Hihetetlen!

Enikő, Karmen: Én olvastam a BJ-t is meg a Terézanyut is, és BJ klasszisokkal jobb! És a film is nagyon tetszett. Terézanyut viszont nem láttam. Kép

Nevek: Nekem nem tetszik amikor a szülők/nagyszülők után nevezik el a gyerekeket. Vagyishát más esetében nem érdekel, de én nem mentem volna bele. Szerencsére nálunk ezt nem erőltette senki. Férjemnek sem tetszik. Meg nekem a 2 keresztneves megoldás se jön be.

Bibi: Férjek lassan de precízen dolgoznak. Egyetértek Kép

Vera: Üdv itt!

Gigi, Révi: Még egyszer gratulálok! Ha lesz egy kis időtök, meséljetek! És képeeeeet kérünk!

Képzeljétek, ma Gréti átfordult a hasáról a hátára és a hátáról is a hasára. És nem véletlen volt, mert látszódott, hogy küzd Kép
Mindezt a hab-tapin. Amit keresztelőjére kapott a keresztanyjától. Naná, hogy állatos, apró kis darabokkal. Kép No majd karácsonyra kérünk valamelyik rokontól számosat meg betűset. Kép
Ma raktam rá a hab-tapira, merthogy az keményebb, és hátha azon könnyebb neki forogni, mert a pelenkázóasztalon mindig átfordult oldalra, minden gond nélkül, de pl. az ágyon vagy a játszószőnyegen (ami alá raktam mindig még takarót, hogy melegebb legyen) nem. Ráfogtam, hogy biztos azért nem forgott ott, mert túl puha. Kép

Már többször több rokon és nem rokon kérdezte, hogy valami szemproblémája van Grétinek?!??! Merthogy szerintük bandzsal vagy kancsal vagy mi. Fujj ezek milyen ronda szavak. De ez nem teljesen normális még csecsemőkorban???
Amúgy én nem vettem észre. De már legalább 5-6 egymástól független "szakértő" is ezt vélte felfedezni. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok Mindenki!

Szeretnék Tőletek némi infót kérni. Elmondanátok, hogy a NUCHA-szűrés (nyaki redő vizsgálat) hogyan zajlik le? Mennyiben másabb, mint az ultrahang?

Köszi:

M.

vesm

Bea! Nagyon ügyes Gréti, milyen gyorsan fejlödik ö is! Szerintem még ilyenkor nézhet keresztbe, Orsinál is volt de nem emlékszek meddig

Bibi! Én sapit, takarót vittem be. Meg 4db nadrágpelenkát mert nem kell de 7végefele kevés van nekik ha szükség van rá akkor vettek csak el belöle. Maradt is. De nem kérik csak a többiek mondták hogy vigyek. Én vittem textilpelust is mert nagyon fojt a tejem, már szülés elött is, igy sürün kellett törölgetnem magam. Ja és ami nekem a tejcsi miatt nagyon kellett még a tejgyüjtö kagylo, hogy abba csorogjon ha nem szoptatok de folyik.
Én senkinek sem mondtam el hogy szülök ill. szültem, csak a család jöhetett be a férjem meg anyu, a többi (apu, meg anyosék csak a 4. napon) Én is a csudába kivántam a látogatokat. Ha nem lett volna császár akkor is. Volt aki utólag mondta hogy ö rohant volna (igy!) ha tudta volna de hiába nézte az ujságot. Hát azt valóban mert nem engedtem hogy beletegyék. Ja és itthon is csak 3 hónap! után jöhetett látogato (nem érdekelt ki mit gondol, és nem bántam meg igy is elég fáradt voltam). A korházban amugy szerencsére a rokonok is csak ablakon keresztül nézhették meg.

Vesm! A nucha szürés is UH, csak megmérik a baba nyaki redöjét.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Üdv!
Én beletetetem az újságba. Elfér. Ha meg nem, akkor is kiderül-szájhagyomány útján. Kép
Bea, ha zavar a rokonok "cseszegetése", akkor vidd el szemészetre, és akkor mindenki megnyugodhat. Nekem pl. kicsi korom óta van pápaszemem. Én azt mondom, hogy ha van valami gond-de ne legyen!-azt jobb előbb kideríteni.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
hozzám nem jönnek majd látogatók, csak anyukám, anyósom 1szer, tesóm, remélem csak 1szer és a férjem annyiszor ahányszor jól esik neki.
a hátam közepére nem kívánok senki mást.
semmi kedvem "szórakoztatni" őket, meg szerintem nem is illik egy friss mamit és a babát megrohamozni sem a kórházban sem otthon, sőt egyenesen pofátlanságnak tartom.
Én még azt sem akarom h. a szülést a folyosón izgulják végig, bát tesóm erre készül, de nem fog neki sikerülni.

Hétfőig még ki kell bírnunk, mert van pár dolog amit el kell intéznem. és dokibácsi sincs csak hétfőn. pedig már elég érdekesen érzem magam, de reménykedek h. ez még nem az, nincs időm szülniKép

Karmen!
beszéltem az orvossal, úgy néz ki elvállal, holnap megyek személyesen hozzá.

Zozo
38+2
Vendég

Zozo, azt én sem szeretném, ha a férjemen kívül élőben izgulnák végig a szülést.
Szvsz a többiről egyéne válogatja, mi társasági emberek vagyunk. Kép Én nem veszem rohamozásnak, ha meglátogatnak, megkérdezik, hogy vagyunk, stb. Azt én sem tűrném, hogy "szórakoztassam" őket, de fentebb írtam, hogy a mi családunk kultúráltnak mondható ebből a szempontból. És mondjuk azalatt az 5-6 nap alatt sok látogatót nem is tudsz fogadni... Kép
Ja, azért nem görcsösen koncentrálni a hétfőre!
Üdv. Ági (9+3)

Ági és
KépKép
exdeus

Szia Ági!
a férjem nem lesz bent, de szerintem a folyosón se, engem az is idegesítene, ha tudnám h. ott toporzékol, majd szépen felhívom ha végeztünkKép
gondolom én, de lehet h. a folyosón fog cövekelni.

Én nem is szeretem a társaságot, a család még oké, anyumékat is csak azért írtam h. 1szer jönnek, mert őket hozni-vinni kell, és a férjemnek ideje se lesz.
Végülis lehet jó, h. sokan örülnek a babának, sőt ez nagyon jó.
Attól félek inkább h. olyanok jelennek meg akiket évente 1szer vagy 1szer sem látok.

Kiegyezek a keddben isKép

Zozo
Vendég

Zozo, hát engem ez a veszély nem fenyeget, hogy olyanok is jöjjenek, akiket kétévente látok, szinte nincs is ilyen, ill. ha mégis, akkor egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot. Kép
Én szeretném, ha a férjem bent lenne, legalábbis még itt tartok.
Ja, nálunk a család 99%-a helyi...
(És ha holnap indulna meg a szülés, visszagyömöszölnéd? :S )

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza én, vagy rohangálnék vele tovább, és ha mindent elintéztem akkor szépen bevonulnánk a klinikára és nekifeküdnénk kettecskénKép
megbeszéltük a kiscsajjal h. még nem szabad elindulni pár napig bírni kell.Kép
Vendég

Sziasztok!
Enikő és akit még érdekel!Kép
Praktikerben sólámpa 1999Ft-ért,sógyertya 999Ft-ért!!!November 4-től.
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Én szerettem volna ha a férjem bejönn a szülésre,engem megnyugtatt hogy ott van velem!
Ha estleg zavar ,akkor még mindig mondhatom neki hogy menjen ki!

Ma a picit felébresztették a CTG,szegényt úgy sajnáltam,a szíve mindjárt 180 volt mert megijedt!

Az uh 2950gr mondtak a súlyára!!
BPD:93
FRONTO:100
THORAX:96
FEMUR:69

Csibe,nem irtad mi a helyzet????????

Vesm,nekem a nucha szűrésnél hüvelyi ultrahangot is csináltak,egy kicsit kellemetlen volt,alig vártam hogy vége legyen mert nagyon kellett pisilni!
Bár ugytudom hogy ez ilyenkor sokkal pontossabb mint a hasi ultrahang!Annyira nem gáz!!!

Én nagyon kiváncsi vagyok hogy ki fog bejönni meglátogatni!!!
puszancs:Bibi36+3

Kép
bibi226

Sziasztok!
Bibi!
Vettél már hősugárzót? A Tesco katalogusba láttam 3000 ft körüli pénzért. Te kerestél hősugárzót ugye?
A látogatásról annyit, hogy engem is nagyon zavart a férjemen, meg anyukámon kivűl mindenki. Eljöttek Beretyóújfaluból a sogornőmék is látogatni a klinikára. Hát, igazándiból nem hiányoztak. Mindig abból az időből vettek el, amikor pihenni tudtam volna. Ráadásul mivel a Márk besárgult, nem is mindig tudtam a látogatoknak megmutatni, Szóval nekem nyűg volt. Ha lesz még gyerekünk, korlátozni fogom a látogatások számát.Igazándiból a férjemnek örültem csak. Az ember általában nincs olyan hangulatban, hogy szórakoztassa a látogatokat.

Más. Azoktól kérdezném, akiknek van gyerekük.
Mikortól raktátok bébikompba a babát? Amikor már tudott önállóan ülni? És azt autóba rendes autósülésbe? Oda is akkor amikor már rendesen ül?
Köszi.
Zita
zita_29

Vesm! Igen hüvelyi UH-al nézik, mert akkor még az pontosabb mint a hasi.

Zozo! Remélem neked is beválik!

Nekem bizony jött olyan aki nem is rokon, anyu kolleganöje, nem is láttam évek óta, meg több olyan rokon is mondta jött volna ha tudta volna (szájhagyomány nem volt, megtiltottamKép) akiket nem látunk csak évente 1x v. még annyit sem

Bibi! akkor ezt lehet neked nem mondták de a hüvelyi UH mindig üres holyaggal kell menni (ugy lehet pontosabban látni) a hasira meg mindig telt hólyaggal!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita mi most hétvégén vettünk autósülést. Dorka még nem tud rendesen ülni, de ez olyan, amit lehet dönteni. (Nehéz volt, mert amit kinéztünk 50 e. volt, de a Micimackóban találtunk 16-ért 1 tök jót, majdnem ugyan olyat.) Mi bébikompot nem veszünk, mert csak rosszat hallottunk róla (később tanul meg járni), de a többieknek biztos van tapasztalatuk ami helytállóbb.
hajni_

Zita,
bébikomp: amikor fel tudott kapaszkodva állni, és lépegetett a fal, bútorok mellett, 8 hósan. De szvsz nem jó dolog, Jozsó kiesett belőle. Pedig puccos Peg Perego kompunk van......
Vendég

Sziasztok!

Kis infót szeretnék, a klinikán egyáltalán hogy tudnak látogatni??? Nekem azt mondták, hogy a folyosóra se jöhet be senki, a babát is csak megmutatni vihetem ki pár pillanatra az ajtóba, beszélgetni a társalgóban(??büfé?) tudok a rokonokkal. És mi van a kispapával? Ameddig a klinikán vagyunk ő is csak az ajtónál láthatja a gyerekét??

Csibe, mi a helyzet? Jól drukkoltunk? Kép

Rika, hogy vagytok? Mi most voltunk 28 hetes ultrahangon Emőkénél, nektek is mostanában esedékes, ugye?

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Egyébként az uh szerint Déneske szépen fejlődik, minden ok vele, és már jól látszott az arcocskája is, olyan helyes kis pofija van! Kép Nekem meg szigorúan feküdnöm kell mostantól. Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi: Hát igen csak a folyosóig (csapóajtó) jöhetnek a látogatók! És a kispapi is csak max szülés után foghatja karjaiban a kisbabátokatKép, addig míg haza nem mentek! SajnosKép
Örülök, hogy minden rendben DénesselKép

Zita: Bébikompról nem tudok nyilatkozni, mert nekünk nincsen! Az autósülés ha jól tudom súlyfüggő! Ha a gyerek eléri a pl 10 kilót akkor bele lehet ültetni, ez a szabály asszem!De ez minden ülésen rajta van!

Csibe: Helyzetjelentést nagyon várjukKép

Exi: Én nagyon örültem minden látogatónak, kiültem a Büfébe és dumcsiztunk. Mondjuk én szülés előtt is már bent feküdtem egy ideje, és úgy éreztem megőrülök, úgyhogy nekem nagyon nagyon jó volt, hogy jöttek a látogatók, tiszta depi voltam szóval ez emberfüggő! Van akinek KELL a társaság. Ráadásul a Viola bent volt inkubátorbba, megvolt szabva mikor mehettem én is be hozzá! Szal magam alatt voltam úgy rendesen. Én kértem mindenkit, hogy jöjjenek be hozzám, rajtam (lelkileg) sokat segítettek!!!Úgyhogy nem mindenkinek teher ez ne aggódj!Kép Meg kell nekik mondani mikor van szopiidő akkor hagyjanak békén, előtte-utána jöhetnekKép

Bibi: Hű már Te is mindjárt szülsz! Tök izgiKép Nagyon szépek Barni méretei!!

Szilde: Köszi az infót megnézem majd! Ezt a sólámpát nem tudod mekkora, méretileg, avagy hány kilós?

Zozo: Drukk hegyek mennek, hogy kibírja a csaj odabent keddigKép

Hajni: Igen megkaptam köszi majd válaszolok csak most el vagyok havazódva!! Van msn-ed?Kép

Gigi: Hogy vagytok? HOgy telnek napjaitok, összeszoktatok már?

Melinda: Lotti hogy van???

TFIldiék: hazaértetek már Zalából??? HOgy van NOncsi?

Puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Akkor a klinikán apás-szülés sincs?
Vagy félreértettem vmit?
E.

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Szilde: Félre! Papás szülés van, a szülőszobára bemehetnek a kispapák, csak a csecsemősosztályra nem!!!
E

ceniko
Szeged

Ezek szerint ez változott. Másfél éve mi bizony bemehettünk a folyósóra, és megfoghattuk a babát. Bárki besétálhatott, Orsit is vittük, 2 hónapos volt. Nem volt gond hogy X. éven aluli

Nekem sem ajánlották a bébikompot igy mi kértük sogornömet ajándékozzák el másnak.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen:én üres hólyaggal mentem,de nekem mégis nagyon kellett a vizsgálat alatt pisilnom......

Enikő:ne is mond,tegnap mondta az orvos,hogy még 5 napot húzzunk ki valahogy,aztán el is indulhat akár a szülés nem lesz semmi baj!!!

Zsuzsi:a látogatás pont úgy működik ahogy leírtad,kivéve ha fizetős szobába vagy,mert oda nekem azt mondták hogy oda BEMEHETNEK A LÁTOGATOK!naponta 10000ft,az 5 naptól pedig 5000ft!

Zita igen mi kerestünk hősugárzót van is már,de azért köszi hogy írtál!

Látogatásra visszatérve,a barátnőmnek a szülei és az anyósáik is vidékiek,a férjén kívűl csak én látogattam,a mai napig elmondja hogy neki milyen jól esett hogy mindennap bementem hozzá!
Ha elfáradt szólt hogy ne haragudjak de bemenne lefeküdni!

Szlide,nekem ami nagyon tetszik hogy ha simán szülsz,és apuka be van öltözve a klinikás ruhába ,a megfigyelőbe mindhárman eggyütt lehettek 2 órát!Én ezért is szeretnék inkább simán mint császárral szülni!
Na de ha már ott leszek ,lehet hogy másképpen gondolom!!!!

Kép
bibi226

Aha, ezt nekem is mondták, ha kiperkáljuk az 50ezret a fizetősre, ott jöhet-mehet egész nap 0tól 100 éves korig bármilyen látogató, a kispapa is foglalkozhat a babával. Nagyon reklámozták! De napi 10ért feküdjenek be ők...

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő!
nagyon-nagyon drukkolj, mert a hétvégén jön a hidegfrontKép remélem nem lesz ránk hatással.
mit érzel, mikor szülök?Kép

az elintéznivalóm csak szaporodik, nem fogy, nem lesz vége sohaKép és mindet azonnal kellKép

Nekem szimpi a fizetős szoba, de nem azért mert a látogatók bejöhetnek, viszont nagyon drága.

Karmen!
beszéltem az orvossal, nagyon szimpi.
nincsenek nagy igényeim csak, hogy jó legyen.

Zozo
Vendég

Sziasztok!
Nekem a fizetős szoba nagyon bejön. Addig megálmodom, és még van időm összerakni a rávalót, de az is lehet, hogy a leendő dédszülők ideadják egy részét, ha szépen kérem. Kép Persze alaphelyzetből én is sokallom, viszont sokkal közvetlenebb.
De majd meglátjuk, hogy ránk szakad-e a bank....

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok
Ime a keresztelő
KépKép
zita_29

Bibi! én a rendelöben szoktam még egyszer elmenni pisilniKép

Zita! ki lett a keresztanya? Nagyon csini ruhát találtatok, elegáns!

Zozo! Örülök nekiKép Nekem tesom tényleg csak dicséri, pedig sajna sürün kell menniük

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, csak mindenkinek üdvözletemet szeretném küldeni Egerszalókról, ahol az én kicsi, drága férjemmel már 3 napja csak lógatjuk a lábunkat és persze aktívan gyakoroljuk, hogyan is kell babát csinálni! Kép
Pusza Mindenkinek:
Csibe

ui.:Holnap már valószínű visszaolvasok és "helyzetjelentek"!Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Karmen!
A sogornőmék lettek a keresztszülők. Ruhát meg a bababörzén vettem, direkt olyat akartam, amit utánna is tudunk még hordani. Igy a sötétkék nadrágot biztos kitudjuk még használni.
Zita
zita_29

Karmen,nekem úgy lenntvan a pocim hogy 1/2 óránként járok pisilni.....

Szerdán 1/2 1-től 3-ig voltam a női klinikán éppen négyszer voltam kint....

Zsuzsi,én sem vágyom ennyi pénzért fizetős szobába!
Meg én szeretem a társaságot,és én nem szeretnék egyedül lenni!

Melinda, merre jársz??
puszancs:Bibi36+5

Kép
bibi226

Sziasztok,
szerintem az is jó a fizetős szobában, hogy oda állítólag kiviszik a mobil kékfényt, ha a baba besárgul. Így együtt lehet az anyukájával, nem csak három óránként hozzák szoptatni, ami az első napokban nagyon fontos.

Erika
wer

Sziasztok!

Wer: A nem fizetősbe is kiviszik a mobil fényt, de nem javasolják, mert nincs olyan ereje, mint a benti fénynek!Így 1-2 nappal tovább maradtok a klinikán, mert hosszabb ideig "sárgul ki" a baba! Úgyhogy nem éri meg! A csecsemősnővérek egyáltalán nem javasolják!! Volt egy szobatársam aki mindenáron kint akarta napoztatni a gyerekét, olyan szintem nem ért neki semmit a fény, hogy 1 nappal tovább élvezték a klinika vendégszeretetét, és bent kellett befejezni a fénykezelést!!

Csibe: Izgatottan várjuk a részletes beszámolótKépKépKép

Zita: Tényleg csini volt Márk!!Kép Rónát is Kati néni keresztelte!

Zozo: PasszKép nemsokáraKépKép Szvsz jövő hét eleje és simánKép

Karmen: Csak nemrégóta van ez a rendszer, hogy nem lehet bemenni csak a csapóajtóig! Állítólag azért, mert ki akartak lopni (vagy ki is loptak?) egy babát a rokonyok (digóéknál) vagy valami ilyesmi pletyka terjedt szájhagyomány útján a klinikánKép

Széééééép napotKép
E

ceniko
Szeged

Nekünk azt mondták, azért lehet csak az ajtóig menni, mert a rokonok visszaéltek a helyzettel és nem csak a folyosón ücsörögtek, hanem bementek a szobákba és ott csücsültek az ágyakon. Ez a gyerek kilopás új nekem, de el tudom képzelni! Kép
Bibi: Én is inkább lennék a 3 ágyasban, mint egyedül! A 10 ágyas azért húzósnak tűnik...
Ha nagyon lent van a pocid akkor már nagyon közeli a szülés, nem ? KépKép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Én a kórházban szültem, és pont akkor tényleg kiloptak egy egynapos gyerkőcöt kincstári takaróval, ruhával és cumival együtt. Mindenki rohangászott és kereste a gyereket.A csapóajtó sem gátolta meg őket, elég volt egy nagykabát...
kissvirag

Jozsó ma délelőtt elintézte a 2. metszőfogát is. Ez olyan randán tört le, hogy asszem a fotógépet végleg elteszem.

Kedden megyünk fogdokihoz, szerencsére nem mozdult el, de szörnyű a mosolya. A biztonság kedvéért megnézetem. És basszus, még legalább 5 évet kell leélnie ilyen csúnya fogakkal.

Totál magam alatt vagyok. Más gyerek egész életében nem tör le ennyi fogat, az enyém pedig még 1,5 éves sincsen. Kép
Vendég

Sziasztok

Ez a gyerekkilopás elég durva. A klinikás védőnő nekünk azt mesélte, hogy a látogatókkal volt gond, nem engedték vissza a kisbabát a csecsemőosztályra a növérekhez, még amikor a gyerekorvos kérte, azt is "leugatták".

Zozo, a szülésznőm azt mondta, a frontok előtt 24-36 órával szoktak beindulni a szülések, olyankor van telt ház a szülőszobán Kép.

Enikő, köszi meg vagyunk. Elég nehéz a két gyerkőccel itthon, de majd lesz könnyebb, legalább is remélem. Kép A reggelizés és a déli altatás elég macerás.
Zsófi hasfájóssága nem javul. Ismeritek a szélcső használatát? Hozzá szokhat a baba?

Karmen, uh pont fordítva Kép, kisterhesként kell a teli hólyag, néha mondja is az asszisztens, amikor összeszedi a beutalókat.

Gigi
gigi1

Dancsi, sajnálom hogy letört Jozsó foga.
gigi1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?