A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi!

nem ismerek rád!Jól kikeltél magadból!De megértem.

Pocak!

Gyerekeknek is ezt az orrsprayt használom,k...va drága de tök rulez!
AZt mondják,hogy szénanáthára de nekünk rendes orrdugulásra szuper.Euphorbium comp.-Heel

Bogárka!

Tényleg buljál gyorsan,Soma már meggyógyult!

Juc
20170114224602

Johanna!

Én is már előre félek a holnapi BKV-zástól!
Emberek sajnos tényleg ilyen parasztok!Kép
Félek is mi lesz, ha járnunk kell majd kezelésre a Petőbe! Télen hetente átBKV-zni a városon...mire meggyógyulunk majd szedjük is össze a következő bacikat!Kép

Egyébként én a Körtéri Röltexben voltam múltkor babakocsival, a 3-as végállomásánál! Jó magas lépcsők vannak a bejáratnál meg egy kanyar is, úgy lehet lejutni az üzletbe! Hát kicsit kiakadtam! Csak én voltam az üzletben, az hagyján, hogy lefelé nem segített a két eladó, de amikor elköszöntem, mindkét csaj leült, hátradőlt és végig bámultak, ahogy szerencsétlenkedtem meg emelgettem a babakocsit a lépcsőkőn! Hát nem semmi!Kép

Holnap a Kútvölgyi út 6-ba kell mennünk! Volt már valaki ott vizsgálaton! Hogy jutunk el tömegközlekedve oda a legkönnyebben? Van ötletetek?

Ildi
ildi76

ő most egy kicsit morbid leszek:

Nőgyógyász a bíróságon:

- Az úgy kezdődött, hogy egy eléggé zsúfolt napom volt. Napközben hat
szülés, négy terhességmegszakítás, harmincnégy vizsgálat. Éjszaka
ügyeletes voltam, öt szülés, három küret, négy vizsgálat. Másnap
délelőtt bennmaradtam, mert egy páciensem szült, ha már ott voltam
levezettem még négy szülést, kilenc abortuszt és megvizsgáltam tizenhét
nőt. Délután szólt a kollégám, hogy vállaljam el a műszakját, mert
sürgős dolga van, elvállaltam, volt hat szülés, négy abortusz, huszonhat
vizsgálat. Este végre elszabadultam a kórházból, elindultam haza, de
annyira fáradt voltam, hogy le kellett ülnöm egy padra. Erre odajött egy
ribanc és azt mondta, hogy egy százasért megmutatja a p*náját ... Na,
ekkor öltem meg.
manó27

neharagudjatok de nekem ez nagyon tetszik:-))))
manó27

na, senki nem tudja a receptet citromos testápolóra??? mert akkor feliratnám mindenkinek, akinek kell...
Juc!
patikus bnéd nem tudja???egyébként jobban jársz a recepttel, mert egy 80 ft-os kenőcsért akár 1500 ft-ot is elkérnek, ha nincs recept.
Bog!
nekünk is száraz a pofink...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szal egyébként olvasgatlak titeket!

Ildi!
a 30-as kép a kedvencem egy tündér rajta a nagy szemeivel!!! Bkv, és Röltex no comment nagyon gáz!

Pocak!
Neked minek a Suttogó???Má felneveltél egy gyönyörű csajt anélkül!!
Énis most kezdem elolvasni ezé nem tudok neked válaszolni milyen....
manó27

Holnap viszem oltásra Zsombit megkérdezem a citromos testápolót ok?

Zsan és mi ez a vaniliás csoda?
manó27

Zsan!

Biztos tudja majd ezt is megkérdezem tőle.Mert ő csak kis asszisztens és jön doki egy héten 1x hozzájuk patikába és vele íratja fel Õ is,pont az ár miatt!

Juc
20170114224602

Ildi: én a kútvölgi kórházba jártam, és mellett van a pető. 156os busz és van ilyen nevű megállója. A moszkván indul onnan ahonnan az 56-so, 22es stb.

rohanok, ébred Bumbulka.

Kép
Kép
johanna1975

Ja, meg mégegy általános körkérdés: aki ismeri az aventes itatót (varázs itató), szerintetek ha az van ráírva hogy 3+, akkor tényleg lehet 3 hó felett használni?
Balu nem akar cumisüvegezni, aminek örülök is és nem is erőltetem, de azért szeretnék majdan egy kis kimenőt (dec 10.-én öcsém szalagavatója) és jó lenne, ha vmiből meginná a tejcsit a cicimen kívűlKép Apa poharazni tuti nem fogjaKépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsanci,
én nem ismerem ezt a citromost, nekünk egy nem citromos, hanem valamilyen karbamidos (jól írom!?) van, de annyira nem imádom. Vaníliás popsikenőcs viszont rulez.

Evés:
V. elég rendesen eszik, még az elején mindig szigorúan néztem rá, amikor ki akarta köpni a kaját vagy hasonló, és úgy látszik, neki ennyi szigor elegendő volt. Persze minden más lesz, amikor majd egyedül kell ennie, de az még messze van. De még mindig sokat szopizik, különösen a betegsége alatt nagyon akarta. Egyébként megeszik mindent, amit lehet és amit nem (pl. kedvence a papír Kép ) Votiv, én is adok neki sok gabona-pehely-szerűséget, bár asszem, az még inkább gabonakorpa, pl. kölespép gyümölccsel. Nagyon szereti! Tejtermékeket tartalmazó ételeket viszont nem kap, ahogy Neet írta, túl nagy a nyomás, hogy ne adjak még. Most már nem nő olyan ütemben, mint régen, most kb 9,5 kg lehet, de a derekam már nem bírja.
Gondolkoztam is, hogy pl. Fic, Te hogy fogod bírni V-t, ha most már több mint 9 kg, mi lesz később? És még sokára fognak úgy járni, hogy tök egyedül mindent intézzenek!

Votiv:
Jelentés a cicáról: már nem menekül őrölten V. elől, hanem néha megáll és hagyja magát kicsit megsimogatni, V persze vigyorog ilyenkor, nagyon boldog! Kép

Nyelvészet:
Mi nem használjuk a "megsimizni" szót, pedig sok helyen hallottam, hanem helyette: "ciróka" van, és már nagyon jól cirókázik mindent...
Kép
Blaye
blaye

Votív
köszi a recepteket, lehetne esetleg márkanevet kérni a pelyhekhez, + lelőhelyet( bár gondolom ha lemegyek a bio boltba akkor nem néznek mint Rozika)

altatás után még benézeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek Képmert most borul a rend
Kókusz
kókuszdió

Manó!
ez jó!!! Kép és úgy látom, ma nagyon vidám napod van!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó,
tényleg jó!
E-nek is vannak száraz foltok (pirosak) a szája körül, nekem is szokott, hol elmúlik, hol visszajön. Körömvirágkrém rulez. Mint a bazi nagy görög lagziban az a ... spré. Mindenre jó. Kép
neet
neet

Manó: gyönyörűnek gyönyürű, na de a természeteKépKépKép tiszta anyjaKépKép Szegénykém, tipikus első gyerekes szülők voltunk, rajta tanultunk és most igyekszünk nem elkövetni azokat a bakikat, amit nálaKép

Bogárka: megköszönném az infót, meg azt is, hogy az elsőből mit kell szerinted kiszelektálniKép
Én még csak ellenék azzal, hogy egész nap hurcibálom (pl. most is a kendőben) meg egész ügyes vagyok már egy kézzel, de Marcira is gondolnom kell!!!

Tök jó ősasszonyos fotókat csináltamKép Balu a kendőben szopizikKép Csak nincs itthon a kártyaleolvasóKép

pocakpacni

Pocak, Suttogo I-et szivesen kolcsonadom! Kov. tornara elviszem vagy Ficcel kuldom, ha megy.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Manó,
KépKép én is sokat gondolkodtam már azon, hogy vajon mi hozhat lázba egy nőgyógyászt... Kép
kisün

Dora: azt nagyon megköszönnémKép

Manó: egyetértek KisünnelKép

pocakpacni

itt a kép:
Kép
Kép

pocakpacni

Dora!
"Paramérő"-t pl. itt is találsz:
http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&cid=VkZaU1ZrMUZPVVZXVkZaUVVrWlZlUT 09

Az ideális egyébként a 60%, mi ezalatt mindig bekapcsoljuk a gépet, de most mondta egy barátnőm, hogy az ő gyerekdokijuk azt javasolta, hogy télen, fűtési szezonban mindig menjen a párásító, függetlenül a páratartalomtól... néha én is érzem, hogy hiába 60, elkelne még Mr. Pingvin Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak!
Ééééédes Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak!
tényleg ÉDES!!!!!!!!!! Igazi túlélő!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johanna!

Nagyon köszönöm az infót! Akkor 156-os busz! Gyalog akartam nekiindulni a 18-as végállomásától, de ezek szerint, ha busz is jár messze lenne!

Pocak!

Aranyos a kép!

Manó!

Tetszett a nődokis poén!Kép

Leraktam Timit aludni! Hihetetlen, hogy egész nap nyűglődött, most meg az esti szopitól teljesen megnyugodott, kisimultak a vonásai! Lefektettem hasra az ágyába, rámmosolygott és lerakta a fejét! Már alszik is, mint a tej!
Ritkán ugyan, de van ilyen is! KépLegtöbbször nyűglődve alszik el szegénykém!

Most megyek fürdeni, meg mosogatni, meg stb, mert jön a "feleségek" a TV-ben!

ILdi
ildi76

Ildi,
jot nevettem a Timis történetenKép En sem birom megnevelni a kölköt, a legujabb mutatvanya, hogy ha rakialtok vmiert, akkor hasra vagja magat, és mozdulatlanna dermed, jelezve, hogy Én nem csinaltam semmit, csak itt feküdtem nyugibanKépKép Hat hogy legyek igy kemeny?Kép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Pocak: Nekem tetszik a Suttogó, de szelektíven kell olvasni. Ez sem szentírás, ahogy a többi sem, de sztm vannak benne jó tippek.

Manoka: Sportos leszel akkor te is hamar, ha ezt így folytatod Kép

Manó: KépKépKép

Ildi: Történet: Kép

Juc: Passz. De biztos nem komoly Kép Pannónak fülbevalója lesz? Kép

Kezdünk átszokni az új időszámításra remélem, már "csak" fél óra a csúszás.

És csak jövő hét végén utazunk. Kép Nem lett kész anyum konyhája és most hétvégén csinálják, pedig már úgy mentem volna.

KépKép
oxigen
Györköny

Nektek HARAP a gyerköcötök?????? B egyre többet, hiaba szolok ra erelyesen... Kép Nem tudom, hogy ehes e, azert csinalja??? Mostanaban többet eszik, mindig kunyeral a kenyerembol is.

KépKép
fibi

Sziasztok lányok!

Tudom nagyon eltüntem, de annyira úszunk, meg sok minden történt, hogy erőm nem volt a gép elé leülni. Sajna megint csak sok rossz , de apával legalább BOLDOGOK vagyunk és minden okés, és nekem a legfontosabb hogy Domival is minden rendben egészséges, jó kissrác, és persze nagyon ügyes és édesKép

1-2 mondatban megpróbálom kifejteni miért voltam távol. Első és legfontosabb hogy nem volt gépem 1 hétig, mert olyan víruskavalkád volt rajta, hogy még a informatikus srác is csak nézettKép ezután már megint csak rossz jött. Apa megállt a kertben a kocsival és a garázskapun bekukucskált az autóKép valszeg nem volt jól behúzva a kézifék, a garázslejáró lejtős és lendületből legurult. Bár ez még a jobbik eset volt, mert ha a garázs kapu nyitva lett volna 3 autót lenullázunk. Igy meg a garázskapu lett csak 0. De apa ügyi és másnap egy egésznapos munkával megcsináltaKép nemrég elkezdtünk lakást rendezni, mármint átrendezni, és nálunk elég régóta a falra van fúrva a szekrény, ami tele van/volt poharakkal. Kb 50db pohár. Ez az éjszaka kellős közepén( pontosan hajnali 3kor) leesett mert kiszakadt a tipli a falbólKép senkinek nem kivánom azt amit akkor átéltemKép sírtam és azt sem tudtam mi történt apa megölelt hogy nincs semmi baj nyugodjak meg, de közben rohant a manóhoz mert szegény szintén sírtKép az egészből őt sajnáltam a legjobban. Bár kb 1 perc alatt megnyugodott míg az anyja csak 10perc alattKép Tömören röviden ennyi. Ja és most hitelt vállalunk át mert kivesszük a cégből apa mociját és iratjuk át a nevünkre. De azért hogy mindenki megvbocsájtson küldött nektek Domi egy mosolytKép

Képzeljétek 2 hete 4kézláb áll és föl-le rugózik meg néha 1et1et szökkenKép Nagyon édiKépKép ja és ezt mind 4hósan kezdte(most 4és fél) és ma kapta meg a 4hós szurit és semmi baja nem lettKépKép KépKépKép
eszti25

Eszti!
de jó, h újra itt!!!
Hát igen, a sz@r csőstül jön...de sebaj, már VÉGE!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Anyukák!
a csuklyás izom hun van????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti, Domi nagyon ügyi!Kép

Fibi, nálunk csipkedés van, de most még csak finoman.
zanza

Zsanci, a nyakad és a válladat összekötő izomköteg "hátulnézetből". Arra fogsz gyúrni?Kép
zanza

Eszti,
jo hogy visszajöttél, mar hianyoltunkKépKép
Durva ez a garazsos meg polcos eset, de lenyeg hogy mindenki jol van, es apaval is minden heppiKépKép

KépKép
fibi

Köszi Zsanci!

Hát igen reméljük hogy már vége! Az tuti hogy minket vki megátkozott!!Kép
eszti25

Zanza, Fibi!

KösziKép

Igen szerencsére most minden okésKép aztán ki tudja ma éjjel mi eik leKép
eszti25

Előkererültem, abár senki nem hiányolt...Kép vagy igen????

Pocak,
Avemt itatót tényleg használható 3 hós kor után, Bruninak mi is azt vettünk és semmi gond nem volt vele.

Kivehető rács: nagyobb korban van értelme amikor már önállósítja magát, de még nem akarod heverőn fektetni, mert leesik, így ki tud jönni az ágyból egyedül.

Citromos krém: én is akarok, de mire is?????

Bogárka, neked jobbulást.
Juc örülök, hogy Soma meggyógyult.

Oxi, értekeznünk kellene doki ügyben, itt minden doki hüle.
Brúnó ma már bölcsibe ment, remélem egy darabig járni fog.

Johi, köszi az anyagot, tesóm már egy csomó kérdést írt, majd továbbítom feléd Kép

megpróbálok mjd visszaolvasni valamikor....
zsebi2004

Zsebi,
nekem többször eszembe jutottal, ha ez vigasztalKép És miert nem jöttél sokaig?
"Citromos krém: én is akarok, de mire is?????" - ezen jot röhögtemKép

KépKép
fibi

ESzti, ahogy számoltam meg volt a 3 rossz, tehát több nem várható - legalábbis a babona szerint.Kép
zanza

Johi!

Nekem miért nem küldesz semmit?

Juc
20170114224602

vege a hetvegenek, es itt ujra beindult a nagyuzemi betuvetesKép
nekem most nagyon jo dolgom van, mert apa egesz heten itthonKép. igaz, ez azt is jelenti, h ebbe a nehany napba kell minden elinteznivalot besuriteni, mert kulonben annyiranagyon nem er ra sohaKép. igy aztan a mai napot is leginkabb a varosban toltottuk. a legjobb, h vegrevegre megvettuk a regota tervezett hatihordozot!!! (igaz, meg nem tudjuk hasznalni, de mar nem kell sok a biztos uleshez... asszem...Kép) ja meg vettunk hintat is! (koszonet Neetnek! bar amit te muvelsz azzal a cincogoval, hat... inkabb nem is mondok semmit... meg ugyis utalszKép)
szoval igy csak estenkent jutok gep ele, de most meg mar aligalig...Kép
azert vegigolvastam csak kevesre emlekszemKép
a kepek viszont szuperek! Timi komoly nagylany! Domi nagyon ugyes! Balu meg tudja, mi a legtutibb hely a vilagonKép
Eszti, jo, h itt vagy! es akkor most csak jobb legyenKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Eszti!
De jó újra itt!!! Kép Hiányoztál!
Domi édes, és nagyon ügyi!!! Kép

Zsebi!
Te is hiányoztál, én is gondoltam Rád, hogy vajon mi lehet Veletek Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zanza!

KösziKép de sajna van 1 ráadásKép remélem mondjuk az jó messzire elkerül! Kép
eszti25

Recca, Bogárka!

Nagyon kösziKép olyan arik vagytokKép van vkinek matávkábel tvs csomagja? dután 4óta nincs adásKép mérges vagyok! Kép
eszti25

ja, setattervezok, menjetek am setalni, mert ma is egesz jo ido lett, pl. siman lehetett kint a parkban "ebedeltetni" a babatKép ennel sokkal jobb mar nemigen lesz egy ideigKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Látta vki a legyen ön is milliomost? megnyerte a pasi a 40 milliót? sajna még azt sem láthattamKép
eszti25

Nem nyerte meg, nem mert válaszolni pedig tudta a megfejtést, és játékon kívül a helyes választ jelölte meg. Nagyon szimpatikus volt.
zsebi2004

HuuH!!! De nagyon ügyi volt így is! Szegény biztos most picit elmereng hogy de kár miért nem jelölte emg. Bár én most 2 milliónak is örülnék, nem hogy 20nak meg 40nek!
eszti25

Nem nyerte meg, nem mert válaszolni pedig tudta a megfejtést, és játékon kívül a helyes választ jelölte meg. Nagyon szimpatikus volt.
zsebi2004

Hello Lányok!

Tanulok, de lecsuklik a fejem Kép

Jó éjt.
Ada
ada007

Votiv, Zanza, Fic,
végül lesz ma séta Margitszigeten? Mert eszembe jutott, hogy vonattal is be tudunk menni, ami a Nyugatiig megy, onnan meg csak par vilimegallo... Hat, meg sosem vonatoztunk, elég magas a lépcsöje, de egyszer ki kell probalni...

KépKép
fibi

Jó reggelt mindenkinek Kép ilyen is régen volt, hogy én vagyok az első Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?