Hanzi! De jó, hogy írtál! És hogy minden rendben van! Már tényleg aggódtunk,csak zavarni meg nem akartam, de ma délelőtt már nem bírtam tovább, és telefont ragadtam
Szörnyű lehetett, emlékszem, amikor Miksa hagyatt leesett a lépcsőről, én mit álltam ki. Pedig végül semmi nem lett, de annyit figyeltem, hogy majd belegolyóztam. Úgyhogy nektek ezerszer keményebb lehetett! örökmozgó Marcusnak természetesen jobbulást kívánunk, és Miksa üzeni, hogy ne ugráljon a franciaágyon, mer veszélyes!
Egyszer ő is beesett a résbe, és a fejét a parkettába verte, de azt is megúsztuk. Mielőtt még bárki azt hinné, hogy a mi kölkünk csak esik és kel, elmondom, hogy igazán nagy esés talán ez a kettő volt. Ildiéket pusziljuk, ha beszélsz velük! És kérünk szépen képet
Nyuszi! Szerintem mi több pelust használunk. Összeszámolom: reggel (inkább délelőttnek nevezném, ha 9-kor ébred) öltözésnél kap egy újat, aztán ebéd után, tehát délutáni alváshoz, majd ébredés után, végül éjszakára. Ez helyből 4, de ha valamellikbe bekaksizik, akkor fölmegy a szám 5-re is. Inkább 5, esetleg 6 a vége, mert mostanában simán megvárja, hogy kapjon tiszta pelust és abba nyomja. Szerintem én nem cserélem túl sűrűn, és a húgyúti fertőzés óta triplán óvatos is vagyok. Bár ez nem ilyesmi miatt volt, de mégis...
Tényleg, Hanzi, még azt akartam írni, hogy talán hihetetlen, de a DM-es pelus simán kibírta úgy este 9-től reggel 9-ig, hogy Miksa lefekvéskor 3 dl vizet biztos bedob, és éjjel is iszik. Meg kibírta a hosszabb bevásárlókörutakat is. Talán nem is volt vele balesetünk, komolyan. Ezért vagyok baromira pipa, hogy miért kell elrontani valamit, ami működik?
Kriszta! Huggiest vettem végül, most abban alszik. Remélem, jó lesz, és akkor éjjel ezt hordjuk, nappal meg elhasználom azért a DM-est, majd legfeljebb sűrűbben cserélem. Ennek tényleg nem vastag a ragasztópántja, a kisebbeknek valón régen kétszer ilyen széles volt.
Duma: nálunk az dívik, hogy "Szitta edeül", mármint hogy Miksa egyedül csinálja, meg hogy "Szittáé", merthogy ragoz is a szentem, és szerinte minden az övé
A katicát tácicinek mondja, a szomszéd Ibi nénit Ibibinek, a köszit töszinek, meg kell zabálni. De ma nyűgös egy kicsit, igaz, hogy elhúzódott a bevásárlásunk. Hopp, még mondom, hogy 1690 Ft-ért vettem az Auchanban 4 bodyt a kölöknek (mármint összeen ennyi volt a 4), egész szép fiúsak, 36 hónaposra valók persze
Ugye előtte csak a 24 volt, rövid távra pedig nem tervezünk, nem baj, ha kicsit nagy, nekem az a lényeg, hogy a dereka ne fázzon meg. Meg egy baromira jó benti mamuszt, mert a padlófűtést még nem kapcsoltuk be (végülis nem kell még), de zokniban azért hideg a kő.
szirom

. Érdekes módon arra nem emlékszem, hogy fájt volna, arra inkább, hogy megijedtem a vértől meg hogy mennyire utáltam a kötést a fejemen