A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi,
erre nem beelőztél Kép
kisün

Vagyok, csak leginkább read-onlyKép

Eszti!
Welcome back! Domi nagyon édes és ügyes!

Valaki tudna nekem is kölcsönözni egy Suttogót?

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Elina tegnap bagolyt játszott és 10 után volt csak hajlandó elaludni, aztán 11-kor már a Bogi kelt fel az aktuális szopizásra.

Szurkoljatok ma megyünk fogászatra a Benivel, kiváncsi leszek az első reakciójára. Semmi baja csak a bölcsibe kell a fogi igazolás.

Pusza
Kókusz
kókuszdió

Jó reggelt Mindenkinek!
Séta?????? Gyönyörű az idő! Hurrááá! Kép
fic
ficánka

Rylie,
nekünk ikeás van, és bevált. igaz, kisebb, mint a többi, de az én igazán nagyméretű fiacskám szereti. rajta van a pelenkázó, azt imádja esténként rugdosni. Kép

most mék tisztába tenni a gyerököt, negyed órája tettem rendbe, hát nem besz.rt? Kép ennél csak az a jobb, amikor akkor történik ez, amikor már teljesen felöltöztettem "őszibe": harisnya, két fölső, ilyesmi, és még ki is folyik ... Kép
ficánka

Votiv,
van egy villanyszerelő, de az időpontilag elég megbízhatatlan, úgyhogy most folyamatban van egy másik felhajtása, remélem ma délután lesz eredmény! Kép menjünk sétálni!!!!!!

Citromos krém engem is érdekel, vannak kis szárazságfoltok V orcáján, nem nagyon múlnak, úgyhogy plíííííííz!
ficánka

Én kozmetikus-fodrász "túrára" megyek ma, séta már biztos nem fér bele.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Menjünk sétára, de mikor?
zanza

Kifolyt Kép pedig olyan csini galléros body volt rajta, szép fehér, vasalt ... negyed óráig.
Ki jön sétálni, és mikor? Én beteszem kb. 9-kor V-t a babakocsiba menetfelszerelésben, és akkor részünkről ok. Majd kb. 12.30-kor kér enni, de lehet, h csak 13-kor, valahogy megoldjuk. Nos?
ficánka

Ada, jó duma, márhogy tanultál este, de tanulj is mert ha nem akkor kapol aztán mehetel Kép
Ja és ne csak más telószámát osztogasd hanem a sajátodat is add meg nekem!!!! Kép

Nekünk nem kellett igazolás a bölcsibe a fogorvostól, és minek az egyáltalán a bölcsibe? Hogy nincs-e vámpír foga a gyereknek, veszélyes-e a többiekre???? Ki érti ezt??

Ma egész nap értekezek meg tárgyalok, sőt most reggel még előadást is kell tartanom, ezért úgy döntöttem egy kicsit veletek relaxálok Kép Naaaaa tessék engem sajnálniKép Kép Én meg irigykedek rátok, hogy milyen jó nektek otthon.Kép
zsebi2004

Blaye,
csuklóm kivan, ki is nőtt valami kis dudor, úgyhogy el kell mennem megmutatni dokibának Kép meg néha a vállam, hátam, derekam ... nehéz tényleg! Kép és a ciróka sokkal szebb, mint a megsimiz, én is ciróka-párti vagyok! Kép

Zanza,
részemről bármikor! nálatok mi a helyzet?
ficánka

Sziasztok!

Séta!!!!
Hol és mikor tali????
Marci még alszik, de nemsokára ébred, akkor indulhatunkKép

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fic, éppen szekrényt szerel.Kép Mehetünk.

Zsebi, mennyire kell sajnálni?Kép
zanza

Zanza, NAGYON Kép Kép
remélem a mókusok nem hallják: de szeretem csinálniKép
zsebi2004

Apjuk természetesen elpakolta a mérget...
mondjuk én sem örülnék, ha takarítás közben innen-onnan döglött egerek potyognának alá... ez a méreg megalvasztja a vérüket és nyiff. De durva! Viszont újraaktíváltuk a csapdát és kidobtunk 3 egeret: éjfélkor és reggel apa, majd miután elment, egyet én. Remélem, nincs több. Vagy ne reménykedjek? Ez az utsó olyan bunkó volt, csak lesétált a csapdáról, éppcsak hogy nem ásított, és elügetett a csalitosba.

Rylie,
nekünk is IKEÁS az egyik kiságyunk. A másik Drewex vagy mi. Ezutóbbit használtan vettük szinte ingyé (apronet rulez), és ez is tökjó, meg a drágábbik újonnan vett is. De vigyázz, az IKEÁban is van 70000ért is ágy, meg 8000ért is. Asszem ennyi volt a mienk. (NEM 70!) Az IKEÁs tényleg kisebb egy kicsit, de pár centi a gyerek szempontjából semmit nem számít, viszont jobban elfér a pici galérián. Ja, és szerencsére nem kivehetős a 2 középső rácsa. E most jött rá, hogy a Drewex-nek forgatható, sztem hamarosan rájön, hogy kell kiszedni, és akkor nem lesz egy perc nyugalmam se majd.

Eszti,
csakhogy. A mindenféle kifogásod miatt tegnap take-away krémest kellett vennem Osváth-ban. Kép

Pocak,
ősanya, ez jó!

És a citromos krém kell, de mire? azt juttatja eszeme, amikor az ELSÕ babanetes talin valamelyik Manó(ka) (bocsi, nem emlékszm pontosan, még olyan zöldek voltunk ott.. Kép) megkérdezte: "Láttam egy ilyen izét a boltban, (vagy hallottam róla..) nem tudom mire jó, szerintetek megvegyem?" És ketten rávágtuk: NE!)
Szóval ami fölösleges, az fölösleges.
Bár ez a krém tényleg tuti, egy nagy bödöny és mamatestre is nagyon jó! Én idén még nem vettem magamnak ilyetén kencét, elhasználom a dedét. Kép Önző anya, mi?

Ada,
drukk és energy megy neked!!!

Regény ende,
neet
neet

'Reggelt!

Zsebi: Vagyok-leszek este, ha nem írj mailt, milyen adatok kellenek.
És saaaaajnállak! Kép

Jó sétázást csajok!

KépKép
oxigen
Györköny

Ok, akkor megszárítom a hajam, bekapok valamit Kép és indulhatunk. Mit szóltok 10 után egy randihoz? Én 15-össel megyek, onnan sztem séta a szigetig. Tehát randi helye részemről körút-Margit híd-sziget eleje ...
fic.
ficánka

Oké, mi a másik irányból támadunkKép De akkor valahol a híd környékén leszünk, majd meg sms, ha nem talállakKép

pocakpacni

Fic, villamosmegállóval szembe? A szigetbejárónál?Kép
zanza

ok, 10.15!
Votivnak tud valaki szólni?
Fibi, Neked jó?
Még valaki?
ficánka

Sziasztok lányok!
Mi is megyünk sétázni. Grétit mindjárt megetetem, felöltöztetem, és megyünk.
10 körül tudunk indulni, az út max fél óra, és a 4-6-os vilivel megyünk. Mi lenne, ha a szökőkútnál találkoznánk?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi Kép de jó! okés, odáig besétázunk.
ficánka

Csajok, mi útnak eredünk! Kép
ficánka

sziasztok!
jó sétát a sétázóknak!!!
én ma porszivózni fogok!
Zsebi!
már épp akartam kérdezni, h mi van Brúnóval. De megelőztél!!! Kép Kép
Vera!
és mi van a kétlábon járó Dócival??? Fáradtabb mostanság???Kép
Fic!
Igi is mindig úgy kakil...Kép de hát ez van, NEVELETLEN disznófül. Most is kábelt rág, pedig tisztán és érthetően mondtam neki a múlt héten, hogy nem szabad!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci,
neked meg jó porszívást! Én már túl vagyok rajta, bibibííí. Most főzök...Kép
neet
neet

Na, erröl a sétárol is lemaradtamKépKép Delelött elment az aram, gondoltam nem baj, biztos ebed utan lesz seta, addig gyorsan kiporszivoztam, sül a lasagna. Most jött vissza a net, tudnank indulni, de hiaba. ÉS nem tudtam senkinek mobilszamat, hogy racsörögjekKépKépKép

KépKép
fibi

Jucus! majd küldjél nekem előtte-utána édesPanka képet, mert Lencsi is hirtelen nő lett bébiből a fülbevalóval, kívácsi vagyok Pannusra.
bkv-n detto uezt tapasztalom. utálom a bagós figurákat!

Gamma gt egy májenzim. páromnak 300 körül van (krónikus, örökletes nála), szemben az 50-nel. akinek kicsit magas, akár lehet epétől, hirtelen zsíros kajáktól, piáktól (nem gondolnám, hogy szoptatás közben ittál Kép ). remélhetőleg visszamegy.

Rylie! egyszer kikapcsolva találtuk a fülbevalót, azóta folyton lesem. nem hiszem, hogy a keze, inkább a rucija akadt bele.

Zsanci!Rylie! az ikeás babaágyak nem szabványosak, legalábbis mikor mi néztük, csak eltérő méretek voltak, így mindent csak az ikeában lehet hozzá venni (lepedő, akármi), és sztem nincs is kókuszmatracuk, csak vastag süppedős matrac, amit a légzésfigyelők nem szeretnek túlságosan!

Ildi, sok sikert a Pethőhöz! Timi édi! a 31-es képen olyan szép!!!!

Manó! én röhögtem rajta, pedig úúúúúútálom a vicceket!

Eszti! nagyon gáz a szekrényleszakadós sztorid!!! Kép a baba fölött ne legyen polc, ez a lényeg!

Zanza! nálunk már Heni mardos engem, amikor nem adom kellő gyorsasággal a kaját neki. néha üt is Kép)

én is akarok citromos krémet! megfertőztetek!

Kókusz! én nem is tudtam, hogy az ikrek mellett is van még egy gyerkőcöd!!! te jó ég, hogy bírhatod!!! biztos rendben lesz minden a fogászaton.

Fic! nekem is soxor kifolyik a kaki hátul a derekánál Kép . aztán ma kaja közben hallottam, hogy kakilt, úgyhogy elkezdtem úgy a kezemben lecibálni róla a cuccokat, hogy akkor legalább azok ússzák meg. erre nem leböffentette úgy a ruhákat, hogy mindkettő mehetett a szennyesbe? Kép
amúgy nálunk is épp a galléros body volt rajta, amit nem annyira szeretek. olyan piké gallérja van. kettőt kaptunk, de szerencsére hamarost kinőjük.

ancsipancsi

ajjaj, lemaradtam a sétáról Kép

Pocak, nekünk a varázsitató nem vált be, de talán többet kellett volna próbálkoznunk... viszont ha van otthon avent cumid, elég, ha csak "csőrt" veszel. ezt is mindenhol lehet kapni, és ez olcsóbb és kombinálhatod.

votiv 8)
votiv

Votiv,
akkor menjünk mi delutan setalniKép

KépKép
fibi

Ancsi, ha kifolyik hátul, talán segítene, ha egyel nagyobb pelusra váltanátok! mi mindig akkor váltunk, mikor sűrűsödnek a balesetek Kép

Rylie, mi a Kikában vettünk ágyat meg mindent egyben, 28e-ért. Az ágy 170x60-as, tehát a nagyobb fajta, három szinten állítható a magassága (ahogy nő, úgy teheted egyre lejjebb), oldalt kivehető 2 rács "kijáratnak" Kép ill teljesen levehetők a rácsai, így átalakítható masszív gyerekággyá, és még jó sokáig - remélem legalább sulikezdésig - jó lesz neki. az ágyhoz volt egy jó kis kókuszmatrac, teljes ágynemű szett (paplan, párna, lepedő, huzatok - fehér alapon kis állatkás, unisex), baldachin és fejvédő (bajvédő Kép) is. szerintem megérte. 1-2 hete voltam a budaörsi áruházban, és még mindig volt belőle, pedig az akció már elmúlt. rendesek voltak, h nem árazták föl.

ha ágyat nézel, a keret végül is szinte tökmindegy (bár érdemes megfontolni, milyen hosszútávra szeretnéd, mennyire legyen alakítható, vagy esetleg legyen pelenkázóval egybeépített), a lényeg h a matrac legyen jó és lehetőleg új, továbbá lehetőleg kókusz, mert az kicsit keményebb, jól szellőzik és nem szívja magába a baleseteket Kép - bár eddig, majdnem 11 hónap alatt se volt nagyobb beázás Kép - és elsőre elég 2-3 lepedő, mert ortopédiailag nem szerencsés a párna az első időkben, úgyhogy csak egy pelus kell a feje alá, és paplan helyett is inkább kisplédet használ az ember avagy hálózsákot ad a babára, ki mire esküszik. nálunk zsák van, mert a takarót azonnal maga alá gyűri Kép
fúúú de sokat okoskodtam Kép

votiv 8)
votiv

Fibi, én már kinyiffantam Kép reggel elkúsztam pelusért, aztán majdnem délre értem csak haza Kép

gyerek is hulla, bár persze azonnal kinyílt a csipája, hogy hazajöttünk Kép de mostanra elnyúlt Kép

Eszti, részvétem a sok bosszúságért Kép de a gyönyörű, csupacsupa jókedv és mosoly babócád biztos minden rosszat elfeledtet veled! Kép

votiv 8)
votiv

Kisün,
nem direkt volt, amugy meg egyszerre irtunkKép

Manoka,
hogy oldod meg a kozmikust? Emma addig??

KépKép
fibi

azt akartam még h mit szóltok, hogy ezek a multik már októberben meg novemberben telenyomják a polcokat karácsonyi cuccokkal? hát ki vesz ilyenkor karácsonyfadíszt? (khmkhm, én csak egy hógömböt vettem Istinek Kép)

Kisün, azon én is gondolkodtam, hogy vajon mi izgathat fel egy nőgyógyászt... talán a fiúk? KépKép

Manó, te tök lökött vagy, és ez nagyon szimpi Kép

Hajrá Neet! 3-0 Neetéknek! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
ja, oké KépKép

KépKép
fibi

Aaaaaa, a lasagnat is kinézi a szambolKép

KépKép
fibi

Fibi,
mi egy ideje már fiókból esszük a sütit, hogy E ne lássa. Kép Próbáld a lasagna-val is. Kép

Votiv,
köszi. Kép Mél nem gyün?
neet
neet

Kókuszka, a pelyhekről: a márkája lehet pl. Natura, Fortunate, Öko, BioPont, de nincs nagy különbség, még árban se
a barnarizspehelyből a Glück bio brp-t szeretjük, mert azt csak le kell forrázni, és 5 perc múlva fogyasztható, ill akkor összemixelem gyümivel
-Adától tudom, h a mixer sokkal jobb, mint a turmix, mert az utóbbi teleteszi levegővel a kaját-
na és 6hós alatt a gluténmentes papi a nyerő (addig no búza, árpa, zab, rozs)
és ennyi Kép

ja nem, ez lemaradt: a főfőbeszerzőhely: www.herbahaz.hu, de lehet kapni bármely bioboltban, sőt, elég nagy aválaszték már szerencsére az ábécékben is, nálunk a Macsh-ban is lehet kapni majd' mindegyiket!
éljenek a pelyhek Kép

kérdés: ha a két csajod nem egyszerre alszik, akkor Te mikor alszol?? mamma mia Kép

votiv 8)
votiv

Ancsi!

Te lenni doktor,hogy Gamma- Gt májemzimmel ilyen jóban vagy?KépAzóta egyébként megmyugtatott kedves barátnőm,hogy nem fogok még meghalni tőle.De már no szoptatók,úgy hogy iszok is mint állatKépDe ez csak viccc,bár tudom nem szereted őket.Ez hogy lehet egyébként?

Képet majd prezentálok csajomról,csak Moose meg ne lássa!

Juc
20170114224602

VOTIVIA!
NÉGY : NULL! Kép Kép Kép
neet
neet

Votiv,
vagy a mellek... KépKép

Rylie,
ágyról nekem is ugyanaz a véleményem, mint Votivnak, ágynemű, ha nem dobják utánad, nem kell, mert általában van benne egy bazi nagy paplan meg a kispárna, amit még évekig nem fogsz használni Kép
Viszont érdemes venni hozzá vastag és vékony plédeket, meg 2-3 lepedőt Kép
Ikeás tényleg jó, csak gáz, hogy külön méretük van, és nem tudsz hozzá máshol semmit sem venni Kép

Neet,
drukk, hogy egerek költözzenek végre el Kép

v
kisün

hát ezt kétszer küldte el, de az egyiket most jól kitörlöm Kép
kisün

Neet, most ment válasz, irulpirul Kép
beszippantottam egy kis kókuszligőrt, amit az esti pinyakoládás szkrebölpartihoz vettem, és máris elfelejtem megnézni az emileket Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
na szép. Egyszer abbahagyod a szoptatást, azt itt tartunk. By the way... bailey's...? Kép

Kisün,
ma már 4 kiköltözött. Kép Ha nem forgórendszerben vannak, akkor hazatalálnak, vagy passz.

De most már ne zavarjátok köreimet, esszézek. Kép Írjatok unalmas témákról, vagy bármiről, ami engem nem érdekel, mert így nem haladok. Áh, le is lövöm a (baba)netet.
neet, puff
neet

Sziasztok!Napok óta csak olvasgatlak Titeket.Én is mennék sétálni szívesen,de ez kicsit körülményes lenne,sajna.Az evés egyébként nálunk is agyrém volt.Mindig felállt az etetőszékben és mindent kiköpdösött a Drágám./Szerettem volna szemléltetni fotóval,de nem engedi,mert túl nagy.A profilomban ugyan megvannak/Amit nagynehezen visszatukmákoltam azt meg idővel kibukta.Ugyanis refluxos volt a csöppem.Egy idő után áttértünk a babykompra,na abban szívesen evett.Szeretném én is ha "reformkonyhán"nőne fel,de neki más erről a véleménye.Üdv.:GabiKépKép

petergabi

Én meg bánatomban kitakaritok Kép

KépKép
fibi

Kisün, mellek, ez jó Kép akkor én labdába se rúghatok Kép még régen azzal ijesztgettek, h szoptatás után a mellek kisebbek lesznek, mint terhesség előtt. én csak röhögtem, h még ennél is kisebbek? höhö
most meg úgy nézek ki mint egy 12 éves ukrán tornászlány...KépKépKép

votiv 8)
votiv

Mi már haza is értünk a sétábólKép Sőt, Balu már ebédelt is, most fog Marci!
Nagyobbik kicsifiam bemutatta a hisztitudományátKép Zanza és Fic együttes erővel rakták be a babakocsiba, miután türelmesen kivárták , hogy Rampusz egy 2 méteres körben minden levélre rálépjen, majd anyját megfuttatva lépcsőzzönKép
Nem tudom miért, de engem feszélyez, amikor Marci hisztizik nyilvánosanKépKép

Dora: megkaptam a könyvet, kösziiii, ha lesz egy kis nyugi, akkor nekiesekKép

Fic: tőled meg elfelejtettem megkérdezni, hogy mi az Msn címed?

pocakpacni

bementem ma a Rubinba, és beszéltem az Erikával, és elmondtam a kétségeimet, meg h abbahagyjuk az úszástanfolyást
tök rossz érzés volt, ráadásul a víz már most marhára hiányzik (meg Reccáék is, perszeKép)

E. nem győzködött, csak pár szót mondott, h ennyi idő alatt még nem igazán lehet átlátni a program lényegét, és h az első évet az ő lánya végig üvöltötte, és most meg már annyira szereti, hogy csak na, dehát ő nem fizet az órákért, úgyhogy azt is megérti, hogy sokallom

ettől meg persze olyan érzésem lett, mintha én szörnyeteg anya a gyereken akarnék spórolni... KépKépKép

és mikor azt próbáltam elmondani, h én nem hiszem, h ilyen módszerekkel szeretném nevelni a fiamat, bár alig 10 hónap alatt még nem vagyok azzal se teljesen tisztában, hogyan, akkor azt mondta, h egy anyának el kell tudni dönteni, hogy akarja nevelni a gyerekét, független attól, mennyi idős

na ettől meg aztán tényleg úgy éreztem magam, mint egy hülye seggg... no comment KépKép

votiv 8)
votiv

Gabi, Dorka és a hurka (vagy kolbász?) sorozat naggyon jó! KépKépKép
ha Ti forradalmasítjátok a gyermekétkezési szokásokat, akkor éljen a "reformkonyha"! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: hogy ez nekem nem jutott eszembeKép (homlokon csapós szmájliKép) pedig a fogót rá is próbáltam az üvegre, és van is itthon puha csőrKép Igaz az üveg csak 125 milisKép

pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?