A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia OkrKép
Kitartás, neked is küldök energiát hozzá ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++

manda

Csajok!
Szülés után sem a szexen jár ám egy darabig az ember esze, adjatok is bele most mindent!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Olvsgattam,de kicsit belezavarodtam.Sebaj,majd csak képbe kerülök!Kép

Saci
Az 5 mg-ból kell ma este felet,majd így 3 napig.Aztán 2X 1/2,és 2x1 lesz a végleges adag.
Nem hagyom abba,történjék bármi!!!!!!KépKépKépKép

Manda
Gondoltam ám rád!!!!!!Pihizz sokat!!!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

OkrKép
köszi szépen!!!!
csak kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Wish
Úgy látszik nem. Az a legbosszantóbb, hogy semmit nem lehet tenni. Én nem merek lekiabálni nekik, mert ki tudja mi lenne. De azt sem értem, hogy van ott 3db tízemeletes ház és csak minket zavar?!?
Mikor mentek kromoszóma vizsgálatra?

OKriszta
Ez a cumis tök édiKép

Amica
Nem fárasztják ki egymást a gyerkőcök? Akkor legalább aludnának egyet délután és te is pihizhetnél.
gtünde

Okr Kép
a vegleges 2 x 1 az nagyon brutalnak tunik... mennyi a prolaktinod?
kozben ellenorizni fognak?
tartsd be a fokozatossagot, mert akkor nem lesz semmi bajod tole.
sok sikert !
saci

SaciKép
Jövő hét csütörtökön megyünk a Szabolcsba. Valami Dr Tóth Andráshoz irányított minket a dokim. van róla valami infód?
Egyébként persze hogy maradok veletek, csak most nem ülök folymatosan a gép elött (sőt!), ezért jövök ritkábban.

MandaKép
Én megvagyok. Lassan úgy érzem kezdek kilábalni a "depiből". Már csak 2-3 naponta jön rám a sírhatnék, úgyhogy szerintem lassan túllépek a dolgon. Most ugye itthon vagyok. Van egy kis munkám, amit még megigértem, hogy befejezek, de egyébként szabad vagyok, mint a madár Kép

Kérdeztétek, hogy miért fizetésnélküli. Ez egy bonyolult dolog, és nem itt fogom elmagyarázni, de a lényeg, hogy tulajdonkáppen nem járok így sem rosszabbul. A táppénz az én részemről lett volna inkább egy kicsit tisztességtelen.

wish

Tünde Kép
Ezt én sem értettem soha.
Nálunk az Árpád hídnál van egy diszkó, ami tőlünk két metromegálló és ott szokott olyan hangos lenni a zene, hogy néha meg tudom mondani milyen szám megy. Az egy dolog, hogy engem ilyen távolságban nem szabadna, hogy zavarjon, de mi van a közelben lakókkal?
A Sziget dettó. Állítólag a megengedett zajszint alatt volt a zaj, de nekünk nem is arra néz az ablakunk és mindent hallotunk. Beszéltem a környéken lakókkal és mindenkit zavart, de ez senkit nem érdekel az önkormányzatnál Kép

wish

WishKép
Köszi, hogy nem felejtettetek el. A lapart decemberben mensi után és pé előtt fogják csinálni, az kb. karácsony előtt 1,5-2 héttel.

Mikortól leszel fizu nélkülin? Tényleg, nem lehetne táppénz?

Kép
Kép
tiza

Wish Kép sajnos nem ismerem azt a pasit. De biztos jo kezekben leszel. O endrokrinologus? mert abban a Dravucz ott a nagy kiraly.
Orulok, hogy otthon tudsz lenni es magaddal tudsz foglalkozni. elkezdtel sportolni ? (irtad korabban,hogy szeertnel,) minden,,amit magaddal torodsz , sokszorosan megterul. KépKép

(zaj-ugyebn : nalunk felnek az emberek kinyitni a szajukat. Pedig anelkul semmi sem fog valtozni.)
saci

Kép
Kép

wish

Saci
Nagyon magas 732,és 511-ig jó.
Ráadásul bezavart a többi hormonnál is.
2 hónap múlva kell hormonlabor.Addigra már lehet,hogy normalizálódik.

Wish
Nagyon nehéz lehet neked!Rengeteg türelmet,és kitartást kívánok!
SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!

Van még ilyen cuki smilem:Kép

KépKép

KépKép
okr

OKriszta
Ez is jóKép

Wish
Szerintem Lara még nincs a 6. napon, mert a hétvégén várta, hogy megjöjjön.

Tényleg, Lara, merre vagy?? Mizujs?

Szilvanyu!!
Hol vagy?
gtünde

Sziasztok Lányok Kép

Szörnyű hírem van Kép
Tudjátok, ma voltam UH-on. Először közölte velem Sz. ügynök, hogy úgy néz ki, hogy "B" magzatnak továbbra sincs szívhangja, úgy tűnik nem tudott megtapadni véglegesen.
Aztán kiderült, hogy a másik semmit sem fejlődött az előző UH óta (9 napja). A szívműködése sem meggyőző, lehetséges, hogy csak valamelyik mögötte levő ér pulzálását lehet érzékelni.
Szombaton vissza kell mennem vérvétel lesz, meg gondolom ismét UH.
Szörnyen érzem magam. El sem hiszem, hogy ez velem történik...

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Ne már!!!!!Biztosan elnézték!!!!!!!!
Én nagyon szorítok,hogy ez csak tévedés legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

SzilvanyuKépKép
Ne már! Ez nem lehet!Kép Úgy sajnálom.
Nem is tudok mit mondani.Kép
gtünde

Szilva Kép
Istenem Kép Nem is tudok mit mondani. Kép
Ez nem lehet igaz KépKépKépKép

wish

Tünde Kép
Lara írta, hogy megjött, atán hogy lehet,hogy mégsem, de benne hagytam az eredetit kérdőjellel, majd ha jelentkezik és lessz pontosabb infonk, kijavítom.

OKrisztaKép
Azért annyira nem vészes ám ez a prolaktin. Magas ugyan, de a bromo teljesen rendbe fogja hozni. Én olyanról is tudok, akinek 1000 fölött volt, ehhez képest a 730 nem is olyan sok, ugye?

SaciKép
Vettünk egy elliptikus trénert és azon futok. Eddig is az volt, csak átjártam az egyik szomszédunkhoz, de most vettünk sajátot Kép Meg vettem egy edzőprogramot a playstation-höz, de azt még nem üzemeltem be.

wish

SzilvaKép ez nem lehet igaz, ilyen nincsKép
Valahogy próbálj megnyugodni, reménykedjük még fejlődik a baba, sajnálom nagyon

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Nem hiszem el, amit írtál!Kép
De még szombaton kaphatsz jobb híreket!!Kép

manda

SzilvaKép
Ezt nem is akarom elhinni. Mikor elolvastam, teljesen elöntött a meleg, mint amikor az emberrel valami borzasztó történik. Gondolom Te is így voltál, mikor meghallottad.
Azért még egy kicsit reménykedek és nagyon együttérzek veled.

Kép
Kép
tiza

SzilvaKép, bízz abba a pici kis embrióba hogy még erősődni fogKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

VIZKRISZTI
NEMESIK NEHEZÜNKRE MINDENNAP VAGYIS DE UGYANIS HULLA FÁRADT A PÁROM ESTÉNKÉNT MERT AZ ÉPÍTÕIPAR ELÉG FIZIKAI ERÕT KIVESZ BELÕLE.ÍGY AZT GONDOLTAM NEM CSESZTETEM MINDEN ESTE.CSAK A KÖZÉPSÕ IDÕBEN.AZÉRT KÉRDEZTEM A MINDENNAPOT HOGY A SPERMÁK TUDNAK É OLYAN JÓK LENNI HA MINDENNAP KIFACSARJUK APÁT.DE NEKEM IS NÉHA NEHEZEMRE ESIK MERT HULLA VAGYOK ESTÉRE MEG NEMTOM DE 11 ÉV UTÁN MÁR NEM OLYAN MINT AZ ELSÕ 3 ÉVBEN.EZ NEM JELENTI AZT HOGY NEM IMÁDOM ÕT.CSAK EZ ÍGY VAN .GILI
Kép
gilingalang

Szilva,

Nagyon elkeseredtem, nagyon sajnálom. -Kép De hátha még van remény és fejlődésnek indul az egyik babóca. Nagyon szorítok érted.

Fruzsina

fruzsina32

Szilva Kép Kép jajajajj, ez meg nem biztos! most kell erosnek lenni, hogy ne azt erezze a kis magazat, hogy lemondtal rola. Ez lehet, hogy hulyen hangzik, de en igy gondolom. Es mit erzel? sok anya mondja, hogy akarmit mondtak az orvosok, ok ereztek belul, hogy minden ok lesz...remelem te is ezt erzed !!!!! KépKép++++++++++++++. Veled vagyunk...

giling Kép ez a "kemia". az elso 2 -3 evben meg mashogy mukodik minden. A muveszet, hogy utana is megtartani, de akkor mar vannak hullamvolgyek, aminek szerencsere vannak csucspontjai is. KépKép

Wish Képaz egy futogep? bocs,,de en nem ismerem..Mindenesetre a mozgas az csak jot tesz, de megjobb, ha szabadban, vagy nyitott ablaknal, mert ugy nem olyan szaraz a levego. Ugyi vagy, Wish !

Szilva Kép meg mindig csak ez kattog az agyamban. Muszaj, hogy rendben legyen minden !!!
saci

Babcsi Kép nagyon epitkezel ma..... De hat azt is kell.
remelem ma nem fagynak le az ujjaid !
saci

Köszönöm a bíztatást. Lehet, hogy jövő héten vissza is megyek dokihoz és akkor meglátom mi legyen. Ma leeset a hőm, holnaptól várható Pirike. Nem is vártam mást, hiszen apjuk nem is volt itthon. Ezért keseredtem el most egy kicsit, mert ilyen munkahely mellett nem lehet ezt így.

Tiza Kép
Nem felejtettünk el. Mi van veled mostanában? Múlt hónapban kivételesen én sem barnáztam. Lehet h azért lett jó a progi-szintem. Nem tudom.

Kép
mofly

Tündi,Babcsi,Saci(és még a többi bromo szedő)
Mennyit szedtek belőle?

KépKép

KépKép
okr

MoflyKép
Köszi, hogy Te sem felejtettél el. Még mindig kész bolondok háza az irodánk. Sehol nem lehetek nyugodtan. Mindenhol por és rendetlenség. Még jó, hogy a gépemhez már hozzáférek.

Én még várakozó állásponton vagyok. Most nehezen telnek a napok. Cicim, hasam fáj, de hát ebből semmit nem lehet leszűrni, de már nagyon régen volt ilyen, hogy nem barnáztam. Talán tényleg most szép érett petém lett (a doki szerint a nem megfelelő peteérés miatt is lehet barnázni, mert a progim nekem a barnázás ellenére jó volt.)

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat.
Azt hiszem veszek ma egy tesztet és holnap reggel megcsinálom. A magam megnyugtatására is + azért mert ma délben 38,3 volt a lázam és nem mertem semmit bevenni. Az éjszakám is szörnyű lesz, de ha holnap negatív lesz ismét a teszt, akkor kikurálom magam gyógyszerekkel.

Bahika
bahika

SaciKép
Nem tudok szabadban futni sajnos, mert nem bírják az izületeim. Az elliptikus tréner pont azért jó nekem, mert nem terheli az izületeket.
Ilyen egyébként:
Kép

wish

OKriszta
Én 2x1/2-et szedek a kezdetektől fogva.
gtünde

Most olvastam vissza.
Szilva!
Ez szörnyű! Nagyon sajnálom. Tarts ki!
Bízz benne, hogy a másik baba még rendben lesz.
Sajnos itt többen át tudjuk érezni milyen amikor egy ultrahang után közlik a szörnyű hírt. Kép

Kép
mofly

Tünde
Hány mg-s ból szedsz felet?2,5-ből,vagy az 5 -ből?

KépKép

KépKép
okr

Tiza Kép
Igen, fura ez a barnázás. Nem tudott rá a doki se magyarázatot. Az jó, hogy nálatok minden rendben volt, most járt le az egy év is. Minden esélyed megvan rá, hogy most már tényleg összejöjjön. Főleg lapar után. Nem is kell aggódnod.

Wish Kép
Jól néz ki a trénered. Tényleg hatékony.

Kép
mofly

OKriszta
2,5 mg-osból.
gtünde

MoflyKép
Jó, hogy ilyen pozitív vagy. Remélem így lesz.

WishKép
Tényleg klassz az ellipszis trénered. Én is szoktam rajta kínozni magam az edzőteremben (25 perc), de mostanában inkább kiváltom a reggeli futással. Amúgy tényleg nem terheli annyira az ízületeket. Én is térdfájós vagyok, amióta megsérült a térdem, de most már a betonon futástól sem nagyon szokott fájni.

Kép
Kép
tiza

Tündi
Nekem esti 2,5 mg-mal kell indítani.
Biztos csuda rosszul leszek majd tőle!

KépKép

KépKép
okr

Lányok, rájöttem miért ez a vacak napom, azt hiszem valami betegség kerülget.
Gondoltam benézek, mert rövid sétát tartottunk, már vártam Szilvát és szóhoz sem jutok.
Szilva, gondolok rátok!

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszta
Én nem éreztem mellékhatást, habár a folytonos álmosságom, lehet, hogy az.Kép De más nem volt.
gtünde

Wish
Ha most úgysem próbálkoztok januárig, akkor mindent bele. Induljon a szeretgetés!!!

Giling
Remélem tényleg nem esett rosszul amit írtam. Csak hülyültem. Persze mi még csak 19 hónapja egy hete és egy napja Kép vagyunk együtt a párommal, így "könnyű". Nekünk is vannak napjaink (nem is kevés) amikor nagyon fáradtak vagyunk este...ezért nem is mindig este vagyunk együtt. Kép Na meg nem is mindig tart órákig az akció. Kép De azért én optimista vagyok, hiszek abban, hogy az életünk olyan lesz amilyenné mi alakítjuk és nem olyan amilyenné a körülmények akarják tenni. ( Húúúúú ezt tényleg én írtam? Kép)

Okr
Na legalább kiderült a probléma. Ennek is sokan örülnének. Az én progim szerencsére jó volt. Az fsh-m volt kicsit magasabb mint a határérték, de azt mondta a doki az nem gáz.

Szilva
Hát ez nem lehet igaz! Mérges vagyok ám a sorsra. Kép De még pislákol egy halvány remény...hátha erőre kap az kis embrió. Megy a drukk ezerrel!!! Egy emberként neked drukkol a topic!!!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!

Tündi én nem a 6.cn-n vagyok hanem az 51.cn-n (ma)! Kép
Mondtam Wish-nek, hogy dobjon le és ott jegyezze 5? .cn- t.m már rossz kimondani is . Szörnyűűűűűűűűűűűűűű .Kép
Már 3 nap eltelt mióta bevettem az utolsó norcolutot.
Most már aztán igazán megjöhetne!

Kép
lara26

Szia Kriszta!

Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Most, hogy már tudod mi a problémád már csak azon kell izgulni, hohy mihamarabb kigyógyulj belőle.
Remélem pikk-pakk menni fog!!!!!!!!
Szorítok!

Kép
lara26

Sziasztok, én még nem írtam ide, a Dévai topicba írogattam, de ott alig van forgalom, így kerestem egy másikat. Ha nem jó helyen lennék a kérdésemme, akkor irányítsatok át légyszi.
Szóval nekem 8-án lenne az első lombikom, ha sikerülne egy andrológus szakvéleményét ráíratnom a papíromra, ami az ICSI-hez kell. Akit a Dévai ajánlott, azzal nem egyeztünk, most kajtatok, mert holnap megyek a Dévaihoz és vinnem kéne a papírost.
Szóval, nagyon-nagyon hálás lennék, ha tudnátok andn egy andrológus számát, nevét. előre is köszönom

Kép

Kép
boszti

Lara,Vizkrisz

Legyen igazatok,és gyógyuljak ki ebből a nyavajából.
LaraKép-majd csak kiderül nálad is mi lehet az oka ennek az egésznek.Gondolom mennyire rossz ez a hosszú ciklus.Képnekem is 50 napra jött meg.

Tündi
Remélem nálam is max.álmossá lesz mellékhatáskéntKép

Boszti
Sajnos én nem tudok neked segíteni!De valaki itt biztos tud!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Neked rendesen megjött?

Kép
lara26

Megjött,és lassan már múlóban.
(Persze előtte 1 napig barnáztam,de a dokim szerint az is a magas prolaktin miatt van)

KépKép

KépKép
okr

Szia Lara!
Nagyon eltűntélKép Tudod, múltkor írtam, hogy 4-5 nap, úgyhogy még van 2 napodKép Szólok Pirinek, hogy húzzon Komló feléKép

VizKrisz
Akkor még nem csoda, hogy ilyen aktívak vagytokKép De mindent beleKép Azért klassz, hogy még mindig dúl a loveKép

Boszti
Sajna én sem tudok segíteni.
gtünde

MandaKép
Mizujs? Tünetek? Pihizz ám!!
Mennek a babatapik (esti adag): ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++
Tényleg, te is utrozól?

BabcsibeKép
Merre vagy? Remélem nem fagyoskodsz valahol?
gtünde

Tünde
Akarsz pletykát rólunk?...

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?