A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!
Most jöttünk a fogászatról. Hát a Beni az nem hogy a száját nem nyitotta ki de úgy durmolt a szentem mint a mormota. Vele együtt az Elina is. Bogi pedig üvőltött. Szóval ennyit a fogászatról, majd fél év mulva kell megint megmutatni magunkat.

Votiv
köszönöm a márka lelő listát

Kókusz
kókuszdió

Votív
A kérdésedre a válasz: hogy hogy alszom :Ritkán de gyorsan ám !
Kókusz
kókuszdió

Ildi!
Szénmonoxid mérő is van a conradban, de állítólag jobb gázostól venni... öcsémék onnan vették, majd megkérdem...

Dora!
Bocs, hogy Neked címeztem, de a visszaolvasás délután volt, az írás pedig este, így nem emléksztem mindenre pontosan...de akkor biztos Neked is akartam írni valamit Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
Hauser BM-800 szerintem tök jó, lekvárt is lehet benne főzni Kép

Votiv,
imádom a kis monológjaidat, de komolyan Kép
zsebi2004

Ildi!
szénmonoxid mérőt 4500fz-ért asszem a mediamarktban láttam!!!
Gratula párodnak!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Laaaaanyok, ti is lattatok???

A Fokuszban Szantho doki nyilatkozott!!! De miert pont o? Kar hogy nem valamelyik Balint doki...
Es a Varadine Ica is!Kép

Zsebi, kenyersuto? Nekunk is olyan van! Tenyleg jo!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora:köszönöm ez jól esett!Gabi

petergabi

Dóra!
macis uhs párásitó bruttó vagy nettó 9ezer valahányszáz volt???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

mit nyilatkozott Szántó doki????Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nekünk BM 802 van/már mint a kenyérsütő/,ez is jó,csak nem tudok mit kezdeni vele.Nincs valakinek tuti receptje?Pedig ez is főz még lekvárt is!Amúgy szerintem is inkább a Bálintokat a TV.-be.Gabi

petergabi

Petergabi, Bogárka emlegetett egyszer receptet, majd elkapjuk, mivel én nem írtam le akkor. Egyébként a sütő mellett volt recepteskönyv és abban vannak alapreceptek, de az nlc-n külön topikok vannak kenyérsütésre talán még hauser-es is van külön és ott is tök jókat irogatnak.
zsebi2004

Gabi!
Nekem is hauser van, most nincs erőm, leszaladni megnézni, hogy hányas, de majd pótolom Kép
Teljesen hasból csinálom a dolgot: 3 deci víz, bele egy löttyintés olaj, 40-50 deka liszt (tönköly, rozs, graham vagy vegyes), 1 tk só, 1 tk cukor, 1 zacsi élesztő. 5 perc alatt beledobálom és az 58 perces gyorsprogramon sütöm meg. Nagyon tuti lesz!!! Kép

Na most el Petrátaltatni....

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

kenyérsütő???
nekem is!!!!!!!!!Kép Kép
és a tuti frankó fajták mit tudnak még a lekvárfőzésen kivül???????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi Hauser tippeket!
ÉS nekünk ilyen :http://www.bonair-bg.hu/boneco/bon7136.htm párásítónk van ,még jó,hogy nem rohantam paramérőt venni mert ebben az is van.Kicsit tudatlan vagyok technikai ügyekben,de most elővettem és mivel vennem kell bele szűrűt,legalább ezt is megtudtam.
SZánthó soki,hol,mit,miért?Ezt tuti direkt csinálták és mit mondott?

Juc
20170114224602

Zsanci, brutto volt!

Juc, RTL Fokusz
Nem sokat beszelt, a tavalyi statisztikarol szolt a bejatszas.
Pontosan nem tudom, hogy mit mondott, mert kajabaltam a ferjemnek, hogy Varadine Ica a teveben, es mivel olyan ismeretlen volt a mukso, nem is gondoltam, hogy figyelnem kene, csak mikor a nevet is meglattam.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci,
kenyér, kalács, csak dagasztás és a sütőben sütöd meg pl. ha kiflit akarsz csinálni, ezek jutottak eszembe hirtelen.
zsebi2004

Zsebi! Kép
Pedig nem is láttam még a hsz-edet, és látod, már itt is voltam a recepttel Kép

Zsanci!
És beprogramozhatod este, hogy reggel a friss cipó illatára ébredj Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Rylie,
a börzén MINDEN van, főleg használt, de a kiskereskedők is kint vannak, új cuccokat is lehet kapni Kép
Fejőgép: én az ipari medelát használtam, ez van a kórházban is, lehet bérelni.

Petergabi,
sült kolbász rulez!!!! Kép

Neet,
cinke valószínűleg azt hiszi, hogy nincs ott ablak. Esetleg fellógathattok az ablakra valami kis üvegdíszt, az elvileg megoldja a dolgot Kép lehet, hogy mennek az egerek, jönnek a cinkék (the attack of the killer tits [tényleg 'tit' a cinke Kép])??? Kép Ja, és én mindig UTÁLTAM esszét írni, nemcsak félisten, de HÕS is vagy!!!!!
baribuccot mi is jáccottunk, ugyanaz az eredmény: ájult szülők, röhögő gyerek Kép

Votiv,
én is most lassan post-szopi, és a mellem NEM akar összemenni Kép és azon gondolkodom, hogy majd a következő babánál megint nő egy számot, és a végén én leszek a nagycsöcsű kisün Kép najó inkább Kép Ha tudnék, adnék neked belőle Kép

Ildi,
szegény ti! Mindig gondolj arra, hogy ha Timinek használ, akkor megéri! Kép Megnéztem a lányod, eszméletlen, mennyit nőtt! és szépséges Kép Párodnak gratulálok!!!!! KépKépKép

Jucus,
Pannának pusszancs a kis lázas kobakjára! Kép

Zsanci,
Dóci menetelésmenetelésmenetel és jóóóóól kifárad, és alszik nagyokat Kép éljen a kétlábon járás!!! Kép nekünk is van kenyérsütőnk, mi hihetetlen fincsi pizzatésztát szoktunk a dagasztóprogrammal csinálni Kép ja, mélem megkaptad? Kép

v
kisün

Nagycsöcsü Kisün!Kép

Szétröhögtem magam rajtad!

Én is annyira várom már a kétlábon járást,olyan jó nektek!
20170114224602

sziasztok!
kenyérsütő ötleteket köszi, egy pontos márkanevet és számot kérnék, uis ezt fogom kérni apámtól karácsonyra, ha már vett maguknak egy félmillás tv-t és nem is szólt. Idén végre nem egy üveg Bailey's-t fogok kapni, mert tuti konkrétan megmondom, h mi köll. ja, és az sem lenne rossz, ha tudnátok egy pontos cimet is mondani, ahol meg lehet venni, mert még képesek lennének elsumákolni a dolgot azzal, hogy "nem volt a teszkóban...". És kapnám a Bailey's-t...Kép
Vera!
igen, levelet meghozta a galamb, válasz már iródik, csak kifolyt az összes tintám, és elrepült a galamb is, amit meg akartam volna csupasztani...Kép a tolláért...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok!
Azt tudjátok, hogy szombaton az FMH-ban, vasárnap a KUSZÁ-ban börze? Nem jön valaki?
A KUSZÁ-s börzék milyenek? Van valakinek infoja? Érdemes menni???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka, én egyszer programoztam be és szívinfarktust kaptam hajnalban amikor beindult a gép Kép szóval egyszintes lakásban nem ideális, persze ha berakod a fürdőbe a szennyestartóba sok szennyessel letakarva akkor lehet, hogy nem hallani Kép Kép

Nagycsöcsü Kisün ami késik az nem múlik, várjál türelemmel és egyszer csak nem leszel nagycsöcsű Kisün, már csak azért sem maradhatsz így, mert lelki szemeim előtt megjelent egy kis süni nagy cicivel és rájöttem, hogy ilyen nincs Kép
Nekem visszaállt minden az eredetire de kellett hozzá idő, persze melltartóból nagyobb kell de nem a cici miatt hanem a rajtam maradt felesleges hájbájok teszik szükségessé Kép
zsebi2004

ZSanci!

Én is kenyérgép karácsonyra.Hauser 800-s jól is néz ki,Zsebinek müködik is és az interstore.hu-n van is.De azért megnézem majd valami bótban is és szólok neked.
20170114224602

Sziasztok!

Séta szuper volt, csajom akkor kidölt és csak egy kicsit horpasztott, utána semmit, viszont most csend van és béke.Kép

Dora, jól olvastam? Ír almatortát sütöttél? Légyszi receptet.Kép

Neet, akkor nem panaszkodhatsz, nálad zajlik az élet.Kép
zanza

Sziasztok!

Már megint nem tudtam követni, annyit írtok. Kép

Ildi: Párodnak gratula! Timinek gyors javulást!

Juc: Én paszolom a kenyérsütőt, tudom, hogy jó volt, de már nem is emlékszem, milyen KépKép

KépKép
oxigen
Györköny

Juc, Bogárka, Zsanci!

Köszi a mérős infókat!

Kuszás börzén én voltam 1-en és jó volt. Jó sok ruci volt. Az FMH-s is jó szokott lenni, bár múltkor meghirdettek mégegyet rá egy héttel is és össz-vissz egy darab kereskedő lézengett ott egy darab asztalnyi ruhával. Egy kicsit ciki volt. Jónép meg sehol, csak én. Azt hittem korán mentem.Kép
ildi76

Votiv, tenyleg voltatok az usziban? mikor? hat, nem talalkoztunkKép
hm. ha ugy erezned erdemes, pengetnel erte, nem sajnalnad. nem? emiatt ne erezd magad sz*rul!!! a masik meg, h egyaltalan nem biztos, h azert elvezi xy a vizet z idos koraban, mert elotte k ideig eroltettek. lehet, h enelkul is elvezne. szvsz...
a tobbi reszt nem teljesen ertemKépKép lehet, h en is hulye seggg vagyok. vagy segg huje...KépKép

egyebkent en mondtam mar jo multkor E-nek, h nem szeretnenk merulni, mondta, h jo, es azota nem merulunk. es azert nem kellene ra ilyeneket mondanotok, amiket. mert ez igy NEM IGAZ!!!

Neet, most meg mar a cinkek is... ragasszatok valamit (pl. ragadozo madar format) az uvegre. ha mar olyan tisztan tartjatok, h nem lehet eszrevenniKép

Zsanci, rubinbol kikoltozes: komolyan?
ez meg fogja oldani a menni v nem menni dilemmankat. hehe..

ILdi, azert ne aggodj annyira a bkvzason! az embert idonkent erik egesz kellemes meglepetesek isKép
parodnak gratula, es kitartast a munkahozKép, mert ez olyan nem mindig vidam...Kép

Juc, Pannanak gyogyulast, de mielobbKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jóestét!

Megkaptuk ma a 4 hós oltást...:-(
Hát mit ne mondjak vót sírás rivás!
Talán most alszik, folyton a lázát nézem remélem nem lázasodik be..
Csajszik a combikáját mikor kell bekötni?
Mert 3-kor kapta az oltást és még nem dagadt fel, az egyből feldagad???
manó27

Sziasztok!

Már újra érzem a netezés feeling jétKép újra függő lezsekKép

Manóka!

kösziKép

Ancsi!

Igen sajnálatos dolog voltKép de szerencsére polc nincs fölötte, meg semmi sincs. A szekrény alatt ott tartjuk a pihiszékét és egy kissé deformált lett mikor a szekrény leugrottKép de szerencsére ott sosem fekszik a bébi!

Neet!

Kép Osvát ha van kedved bármikor velem isKép+

Votiv! Kép

Hát igen Domi mindent feledtet velem!

Jucus!

Pannusnak jobbulást!!

Jó újra itt veletek!

Dominak képzeljétek SEMMI baja nem lett a 4hóstól!! Nagyon stram kissrác!

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=7060
http://www.kismadar.hu/index.php?albid=670&next=12

Egy pár kép Domiról ha vkit érdekel.
eszti25

A lényeg:

közkívánatra írattam fel CITROMOS TESTÁPOLÓT:
neve: UNG.HYDROCORTINSON 1,0% gta 20,0 viginti SOL. Vigantol
OL.VIT "A"
GLICERIN aa gta 5,0 quinque
UNG HYDROPHYL
UNG REFRING aa gta 50,0 quingueginta
SOL ACITI BORICI 3% gta 100,0 centrum
OL CITRICI gta 0,50

DS:külsöleg testápoló
manó27

Manóka27

Mi tegnap kaptuk. A helyét én nem borogattam. Nem dagadt fel egyáltalán. És láz sem volt. Persze ez nem mérvadó. Remélem nektek sem lezs láz!
eszti25

Tiszta szaki leszek mar paramero, meg parasito, és kenyersuto temakban KépKép Amugy mi is azt kapunk karacsonyra szuloktolKép

KépKép
fibi

Vaniliás popsikrém:
Cerae altae
Cerae lanoe
Zines Oxyclati
Ol.(ezt nem tudom itten elolvasni)
Vaselisi alt gta 50,0
vanillin 0,10
Ut.ung tsan III 300g

Õ bocsika de ezt kézzel Jrta a dokinő és nem nagyon tudtam elolvasni azt az egy sort
de a lényeg megvan innen már tudni fogják a gyógyszertárban mit kell kikeverni
manó27

Manó!
Zsombinak drukk drukk, h ne legyen baj! Egyszer egy doki azt mondta, hogy NEM SZABAD bekötözni a combikáját, mert begyulladhat. MOndta ezt azután, h az ÖSSZES oltás után bedunsztoltam a lábikókat. Egyébként Ledum D30 segit, ha adod neki. Nálunk semmi dudor nem vót. Még csak hirből sem.
És még vmi: TE EGY ANGYAL VAGY!!!!!!!!!!!!!
köszi köszi a testápolót!!!!
kinek is kell? Jucus, Bogárka, Zsebi??? Nem igérem, h gyorsan meglesz, de azért sietünk...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti!

Ari vagy remélem megúszuk mi is!

Juc!
Jegyzeteljél:-)

na most visszaolvasok pussz
manó27

Hello bébikék. Õrület, hogy mit műveltek...miattatok kell ma megint éjszakáznom Kép
ADa
ada007

Manó!
ez lehet a hiányzó sor a vaniliás popsikrémnél:
Ol.heliouth.on.gta.40,0

Kép

ZsanciKép
zsancikant

a mennyiség a végén nem biztos. azt meg tudnád nézni????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juj, és látjátok, hogy a citormos krémben van VIGANTOL???? akkor nem kell adnom a fiamnak????úgysem kapja...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
akkor te megérted, hogy miért akarok még 18 évig szoptatni????KépKép én is azt hittem, hogy kisebb már nem lehet...EZ NEM IGAZSÁG!! akinek alapból nagy, annak nagyobb lesz, akinek meg kicsi, annak meg eltűnik...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Igen, igen, én szeretnék citromosat!!! Hálás köszönet!
És Manó neked is!!! Kép

Zsebi!
Hát igen, mi is mikor első nap beprogramoztuk a sütőt riadtan ültünk fel az ágyban a párommal, hogy úristen mi ez a zaj Kép Aztán a sütő kikerült a mosókonyhába, ajtó rácsuk, így nem hallani... persze most már nincs is hajnali sütés, mert amióta a gyorsprogramot használom inkább esténként sütöm meg.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

valamit még elfelejtettem:

SZOPTATÓS ANYUKÁK!!!
a DM-be akciós a laktoherb tea pont fele annyi 1 doboz mint a gyógyszertárba!!!

Illetve akciós a Huggies Super-Flex pelus is megapack 50%-al több! 2849.- ért
manó27

Zsanci!

Igen az a sor lehet a hiányzó, de nekm nincs ott mennyiség:-(
manó27

neet,
gigi ittKép
igazoltan hiányoztam mert melóztamKép

na de az elmúlt két napot visszaolvasni ember felettiKépfőleg hogy nem is emlékszem semmire amit írni akartam,asszem lassan elkezdek jegyzetelniKép

esztiKép
végreKépmikorKép???????????????????
Vendég

egyebkent tokre orulok, mert ma megint sikerult elintezni jonehany dolgot. pl. vegrenagynehezen elvertuk azt a ket utalvannyi(igy kell irni?) penzt, amit a kollegaktol kaptunk a babanak ajandekba. egyetlen boltban lehetett bevaltani (a mamutban levo bababoltban), es kicsit nehezen dontottuk el, mit is vegyunk (na nem a tul nagy valasztek miatt!Kép). aztan csak sikerult: vettunk nehany ruhat telre. hat, mit mondjak, arak azok vannak! magamtol biztos nem vasaroltam volna ott... de igy legalabb van egy-ket szep uj es draga ruhaja is a gyereknekKépKép

Coolio
recca

mondjuk tenyleg szepekKép

joejtKép

Coolio
recca

na végre visszaolvastam...

Kisün!
mellek :-))

Votív:
tornászlány:-)))

Neet!
Kéne kommunikálnunk egér ügyben kérem a mél címed!

Juc!
Most olvasom, hogy neked má megvan a cirtomos testápoló citrom nélkül:-)
Lánykódnak jobbulást!

Bogárka!
Örülök, hogy jobban vagy!

Zsebi!
Te meg relaxra használsz bennünket??-jót mosolyogtam rajtad!

Ildi!
Férjednek nagy nagy gratula! Végre rendeződik minden!
manó27

Fic!

Próbáld ki a pempörszt!
Nekünk nagyon bejött, most az akciós huggies-t nem is engedi apa megvenni:-)))
manó27

Zsanci!

Ti elmentek venni macis párásítót???
ez ultrahangos?
nekünk is kéne....
hol van ez pontosan?
manó27

nalunk a fijjuk mar alszanakKép

Kép

megyek en is...