Sziasztok lányok!
Most írok először, de már olvasgattalak Titeket! Felvidít a jókedvetek és hogy ilyen optimisták vagytok. Én múlt hónapban voltam 25, a párom 35 éves. Májusban volt az esküvőnk. De előtte pár hónappal már nem védekeztünk. azt túlzásnak tartanám, hogy próbálkoztunk, mert igazából akkor még nem néztem utána a dolgoknak, hogy mikor kell együtt lennünk, hogy sikerüljön, stb.. Egy fél éve pedig tudatosan próbálkozunk. Persze sajnos "nem teljes erőbedobással".
2,5 hónapja vettünk egy házat, amibe rögtön beköltöztünk, úgy hogy közben felújítjuk. Mindketten bankban dolgozunk. Fél hétre érünk haza munkából és otthon még sokat dolgozunk, későn kimerülten dőlünk az ágyba. Sok volt a stressz a vásárlás körül és most a felújítánál is. Persze azért ha marad egy kis energiánk és nincs tele a hzáz munkásokkal, akkor rajta vagyunk a dolgon.
Múlt hónapban elmentem dokihoz és elmondtam neki, hogy mi a helyzet. Az UH nem mutatott semmi rendellenességet. Látta a normális méretű tüszőt stb.. Megmondta mikor legyünk együtt és 8 órán belül menjek vissza hozzá.
visszamentem. Diagnózis:
Valószínűleg magugnak sohasem lehet természetes úton gyermekük"
Egy világ dőlt össze bennem. Csak egy két élettelen spermát talált. Akkor nagyon elkeseredtem. Ebben a hónapban vinnem kellett volna neki mintát, hogy megvizsgálja és ha jó, akkor már fel is helyezze. De nekem ez túl gyors volt.
Többé látni sem akartam.
Persze azóta lenyugodtam. Nem akarom elsietni a dolgot. Meg szeretném várni, hogy berendezkedjünk, (már csak pár hét)aztán nyugodtan, stresszmentesen csak egymásra koncentrálunk. Boldogan az új közös fészkünkben.
A rossz eredményt persze

) meg tudom magyarázni. A dolki azt mondta, hogy két szeretkezeés között min 2, max.8 napnak szabad eltelnie, utána elhalnak a kis drágák. Mi akkor már 10 napja nem tudtunk együtt lenni. + Hajnalban óracsörgésre kellett együtt lennünk, hogy utána még tudjak mozdulatlanul feküdni és a dokihoz is odaérjek 8 órán belül. Hát egy kicsit stresszes. A doki szerint pedig stressz hatására nem termelődnek.
Szóval én még szeretnék egy kicsit természetes úton próbálkozni. Ebben a hónapban már teljes erővel. Most járok a 10 cn-nál és úgy ézem most van PÉm, de a Jónás naptár szerint csak 6-án lesz. Mindnesetre most 2 naponta teljes gőzzel belevetjük magunkat.
Mi a véleményetek? Ti inkább folytatnátok a kivizsgálást?