A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Vica én akkor nem sírok a 3 hónapommal! :-(

Kép
elizabeth25

Eli!
Teljesen megértelek, ugyanis én is kiborultam már az első hónapban. A 3.ban meg sírógörcsöm is volt. Az 5-6.-tól könnyebb.
Fel a fejjel és ugyan azt tudom mondani, mint a többiek: ne foglakozz vele annyit. Nagyon-nagyon nehéz és nem is mindig sikerül, de meg kel próbálni!
Nekem az jött be, hogy halálosan szerelmes vagyoka férjembe és igyekszem minél több időt vele lenni, és kiélvezni a gyermektelenség minden örömét. (Ott és akkor szexelünk amikor akarunk, akkor megyünk kirándulni, moziba, stb., amikor akarunk, nem kell éjszaka felkelnem, hogy sír a pici, meg különben is elég nekem egyelőre a saját lelkivilágomat rendbeszedni olykor, nemhogy még egy pici babát neveljek is---lehet, hogy még én is nevelésre szorulok???Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Nem tudom,hogy tudok-e jönni!De ha lesz idöm akor benézek!
Az is lehet h kedden jövök legközelebb!!Mindenkinek jo7végét!!!Én is megyek,ma este babázok, jönnek a bnömékKép!!!
Ja és rajtatok kivül senkinek nem mondtam h késik a mensim!!Nem akarom h kitudodjon a családba!!
Sziasztok!Puszika!!
Vendég

vica gyonyoru no vagy,es a ferjed is jokepu.

olyan ize hogy mindenki olyan elegans es jo nez ki az eskuvoi kepen.

Minket folyton testvernek neznek.Eccer fel is haborodtam ezen amikor bementunk a sogornommel meg a ferjemmel a korhazba anyosomat megnezni es a betegtars megjegyezte anyosomnak hogy milyen szep 3 gyereke van.
szerintem nem is hasonlitok a paromra.

Kép
monyoka

Basszus Julcsi!
Most néztem a profilodbana képet, nagyon szép vagy!!! Milyen ruhád volt? Csak a kezdő betűjét mondd meg, kitalálom.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok lányok, én is megyek haza, holnap leszek reggel 9-től du-tán fél 5ig. Sajnos dolgozom! :-(

Kép
elizabeth25

Köszi csajok a sok-sok drukkot.

Én holnap ithon vagyo de vasárnap viszont dolgozom.Holnap lehet bekukkantok!!!

Jó hétvégét mindenkinek aki pihenni fog!!!!

Eliza!!
Vicának is igaza van azt írta amit Én!!Fel a fejjel,látod milyen sokan járunk egy cipőben és mennyien várnak már hónapok-évek óta babára!!!
csanita

Jajj, Monyó nem mondd már...elpirulok.KépKépKép

Ahányszor látom a Ti képeiteket, mindig az jut eszembe, hogy Titeket aztán egymásnak rendelt az Ég, olyan szépek vagytok. És annyira jól nézel ki te is, olyan szép a hajad, a mosolyod meg egyenesen elragadó. (Ez most pont úgy tűnik, mint egy szerelmi vallomásKépKépKépKép)
És tényleg nem hasonlítotok egymásra.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,
én itt leszek holnap és sajnos 5-ig dolgozom. Kép
Nekem is az első három csalódás volt a legrosszabb.

Elizabeth!
Két és fél hónapja vettünk házat, azóta felújítunk: hulla fáradtság+ sokan is voltunk a házban: munkások stb... Úgyhogy az elmúlt három hónapban nem túl gyakran.(4*5* egy hónapban) Most egy kicsit lenyugodtunk, már a munkák végén járunk és most pont kedvező időszak is van. Kétnaponta együtt vagyunk.
Julcsi2

Julcsi!
Nem írtad, milyen ruhád volt.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kép
Kép
ancsa81

Köszönöm Vica, te is nagyon szép vagy!

Na jó, most hogy már mindenki agyondícsérte a másikat, lassan én is lelépek!

Ja nem tudom a ruhám márkáját, de eladó, ha esetleg tudsz valakit, akit érdekelhet!

Ha van kedved küldj képeket a címemre: jignacz@cetelem.hu
Holnap én is tudok Neked küldeni egy párat!
Julcsi2

kicsereltem a profilban a kepemet.ez amire 10 bol 9 aztmonjak hasonlitunk.meg beraktam a kedvenc idezetemKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Jó hétvégét mindenkinek!
Én holnap leszek..
Julcsi2

Julcsi!
Sajnos képet nem tudok küldeni, mert iszonyat lassú betácsázós net van, és nem megy. Csak a férjem munkahelyéről tudtam annak idején, néha feltenni, de már az se megy.
De a Tieidet várom!
vica1982@citromail.hu

Monyó!
Jó az idézet, de akárhogy nézem, akkor se hasonlítotok.Kép

Lelépek, reggel jövök.Kép

Pusz: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!Kép

Editke, kíváncsi voltam már, hogy mi újság van veled! sajnálom, hogy egy csík volt, de simán lehet, hogy csak korán van...pár nap múlva ha megismétled, reméljül lesz rajta még egy csík!Kép

Ancsa Kép
Dehogynem jutottál eszembe! Hogy van a kis fekete ördögfióka? Kép

Holnap leszek én is délelőtt!

angel37

Julcsi,
Miért akarsz megválni ettől a gyönyörű ruhától? Kép
Lehet, h az egyik ismerősömet érdekelné. Mekkora méret és mennyiért szeretnéd eladni? (Kiegészítők is vannak hozzá?)
Ja, lehet, h ezt nem itt kellene megdumálni, ha gondolod, írd a mail-címemre: pkata1977@freemail.hu)

Én is dolgozom holnap!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Ancsa

Nem a korkülömbség számít, ha nem, hogy mennyire szeretitek és tisztelitek egymást.A párom és köztem több mint 9 év van, de nem is látszik. Mi 9éve vagyunk égymásért (szept.24.-én volt 9éve) és 2003.09.13.-án volt az esküvőnk.
Párom:71.12.11.
Én: 81.02.15. születtünk.

Inci 34+5

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Móni!

OK!

Képzeld ma vagyok az 1. cn-n! Olyan jó!
Már nagyon vártam!

Kép
lara26

Vica!
Holnap de. megpróbálok bekukkantani!

Csajok mindegyikőtök nagyon szép menyasszony volt! Mjad jövő héten teszek fel én is rólunk esküvői képeket. Mi 15 és fél éve vagyunk együtt, és 11 és fél éves házasok leszünk dec. elején. Kép Sz.tem mi vagyunk ebben a rekorderek, sajna...

moni

Lara!
Mi is az OK?

moni

Moni
Grat. ehhez a szép,hosszú házzassághoz,és még tripla ennyi évet együtt!!!!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Szivesen,és 30 év múlva is!!!Kép

Na ledőlök aludni!Vagy a Bromo,vagy a gyerek teljesen kicsinált(esetleg 2 in 1)
Kép

KépKép

KépKép
okr

Jó éjt! Én még 1-et játszok, aztán megyek csicsizni én is!

moni

Jó reggelt hétalvók!!!!!!Senki sehol??
Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia okr!

De én már itt vagyok, mert ma is munka nap van! :-(
Te hogy vagy?

Kép
elizabeth25

Kissé fáradtan!Újabban nem alszunk túl jól éjszakaKép
Ez a szombati hétfő tiszta hülyaség!Nálunk a bolt pl. szombati rend szerint van nyitva,ill. zárva.
nem is tudom miért hívják ünnepi nyitvatartásnak,mikor ünnepi zárvatartásról van szóKépKép

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!

Én még azt se tudom meddig leszek nyitva, mert eddig az volt kiírva, hogy 5-ig (mint minden hétköznap) de Apukám tegnap bejelentette, hogy elég 12-ig vagy 1-ig, majd látom. (Ha rajtam múlna, ki se nyitottam volna.KépKépKép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Mi 2-ig vagyunk ma bent (5 helyett). Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok.

Eliza,
én valszeg már egyszer terhes voltam, vagy vmi hasonló januárban, de mensi kimaradása után 8 napra megjött a mikulás, és az a vmi elment, ha az babó volt. Nem tuti, nem mentem dokihoz. Lehet, hogy csak a hormonjaim tréfáltak meg, de jő kellemetlen volt.
Ma töltöm elvileg a 12. hetet mensi szerint, de UH szerint ez még a 11. Jövő héten csütörtökön megyek UH-ra.

Okr,
azt hallottam a bromó jól kifárasztja az embert. Jól vagy?

Most csak egy gyors bekukk, utazom haza szüleimhez, hétfőn leszek megint.
Sziasztok.

Á.
12+0
potter_76

Potter
Hát lehet attól ez az őrületes álmosság,fáradság!

Lányok
Sajna az én férjem csak holnap reggel jön haza.KépNo persze ez akkor is így lenne,ha ma valódi szombat lenneKép

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt lányok!

Engem elengedtek 15:30-kor 17:00 helyett. Jobbra számítottam, de ez is jó.
Vica küldöm a képeket!
Kata Neked is írom a mailt.
Egyébként először én is arra gondoltam, hogy megtartom a ruhát. De mégegyszer úgysem fogom felvenni és csak az idő vasfoga rágja meg.
Én nagyon szerettem és jól éreztem magam benne, hátha még másnak is okoz kellemes órákat.
Rablásnak tartom a kölcsönzők árait. Én fele annyiért adom el a ruhát, amennyiért ugyanezt kölcsönözni lehet.

Tegnap PÉ volt (legalábbis úgy éreztem). Volt akció is. Újabb reményteli 2 hétnek nézel elébe.
Julcsi2

LÁnyok én annyira izgulok, hogy mi lesz!!!!!

Kép
elizabeth25

Másolok Nektek ide egy érdekes cikket, ami talán mindenkit érdekelhet és sok praktikus tanácsot tartalmaz

Mindent a terhességért:

"Aki azt hiszi, hogy a védekezés abbahagyása után azonnal teherbe esik, téved. Ha sietteted az eseményeket, alighanem meglepetés ér: lehet, hogy még hónapok múlva sem kerülsz másállapotba. Ne add fel, van megoldás!

A termékenységet a környezet, az életmód, a szerelmi szokások egyaránt befolyásolják, a termékeny időszak pedig tovább tart, mint gondolnád.
- Fontos az egészségi állapot, a stresszleküzdő képesség és a megfelelő táplálkozás.
- Ha egészségesen élsz, a korod alig-alig nyom a latban. A nők mintegy négyszázezer petesejttel jönnek világra, mit számít öt-tíz év ide vagy oda? A teherbe eséshez úgyis csak egyetlen egyre van szükség közülük.
- A férfiak termékenységébe vetett hitét nemigen lehet megingatni. Pedig a nemzőképes spermiummennyiség csökken az évek folyamán.
- A nők ezzel szemben nem ennyire öntudatosak, az orvosok szabvány
figyelmeztetései elvehetik a termékenységébe vetett hitüket.
- Bár az életkor előrehaladtával nő a vetélés veszélye a terhesség első
harmadában, a koraszüléssel kapcsolatban nincs ilyen összefüggés.
- Egyetlen veszély: idősebb korban nagyobb az esély a Down-kórra. Ezt a kromoszóma-rendellenességet azonban speciális vizsgálattal a terhesség korai szakaszában meg lehet állapítani.

Rossz az időzítés
A legelterjedtebb tévhit: a peteérés mindig a ciklus közepén következik be. Valójában előtte és utána is megtörténhet. Van, aki az ébredési hőmérsékletét méri minden reggel, és azt figyeli, miként változik, mikor emelkedik. (A fogamzás szempontjából fontos peteérés a hőmérséklet emelkedésekor már megtörtént.) Ha minden rendben van, ciklusonként akkor is csak 8–36 százalék a teherbe esés valószínűsége, s az életkor emelkedésével növekedésével egyre kevesebb. A számok azt jelentik, hogy ciklusonként tízből körülbelül három nő marad terhes. A húszévesek átlagosan öt hónapot, a negyvenévesek tízet várnak - feltéve, hogy rendszeresen élnek nemi életet.

Terméketlenség
Elavultnak minősíthető már a szabály, miszerint egy nő/férfi akkor számít meddőnek, ha a rendszeres szexuális együttlétek dacára egy évig sem következik be a terhesség. Egy európai kutatás értelmében ugyanis minden harmadik pár több mint egy esztendőt várt a gyermekáldásra, és mindössze 2,2 százalékuk maradt egész életében terméketlen.

Póz és fogamzás
A nemi öröm kedvezően befolyásolja a termékenységet, mert endorfin termeléséhez vezet. Ez a hormonhoz hasonló vegyület elősegíti az orgazmust. A csúcsponton, az izomösszehúzódások következtében, a spermiumok egyre mélyebbre hatolhatnak a méhben, s onnan már nincs messze a petesejt. Persze nemcsak az átélés intenzitása, hanem a szeretkezés közbeni testhelyzet is befolyásolja a megtermékenyülést.
- A misszionárius pózban a sperma nagy része az aktus után visszafolyik. Ha a nő felhúzza térdeit, és ezáltal megemeli a medencéjét, valamelyest javul a megtermékenyülés esélye.
- Ha a pár állva szeretkezik, szinte esélytelenek a spermiumok, mert a hüvely majdnem függőleges.
- Ugyanez érvényes a lovaglópózra is (a nő a férfin ül). A spermiumok ugyanis szinte el sem jutnak a méhig.
- Az egyik leghatásosabb testhelyzet, amikor a férfi hátulról hatol a nőbe: a hímvessző egészen közel kerül a méhszájhoz.
Mindegy, hogy ki melyik pozíciót részesíti előnyben a párjával. Csak arra
kell figyelni, hogy a hímivarsejtek számára megfelelő körülményeket biztosítsanak a célba éréshez. Hatásos az is, ha aktus után a nő egy ideig még fekve marad, és párnát helyez a medencéje alá.

A spermiumok útja
Vannak olyan szokások, amelyek bizonyos körülmények között csökkenthetik a megtermékenyülés valószínűségét.
- A női nemi szerv orális kényeztetése változtat a hüvelykörnyezet kémiai jellemzőin, így később a spermiumok nehezebben tudják a petesejtet megtermékenyíteni.
- A szeretkezés előtti zuhanyozás megváltoztathatja a hüvely pH-értékét (normális esetben 4,5 és 5 között van). A szappan vagy a tusfürdő miatt magasabb vagy alacsonyabb lesz, tehát kevesebb hímivarsejt jut el a petesejtig.
- Az aktus utáni zuhanyozás sem ajánlott, mert a spermiumok kimosódhatnak a hüvelyből.
- Gyakori kérdés: a szeretkezések gyakorisága. Tíznapos önmegtartóztatás után van a legtöbb spermium az ejakulátumban. A mennyiség minden egyes nappal tovább csökken. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy tíznapokat kell sokáig várni, mert akkor elszalaszthatják a megfelelő alkalmat (peteérést). Orvosok a heti kétszeri szeretkezést javasolják, ha nemzés az elsődleges cél."

A folytatást megtalálhatjátok a következő oldalon:

http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=15216
Julcsi2

Másolok Nektek ide egy érdekes cikket, ami talán mindenkit érdekelhet és sok praktikus tanácsot tartalmaz

Mindent a terhességért:

"Aki azt hiszi, hogy a védekezés abbahagyása után azonnal teherbe esik, téved. Ha sietteted az eseményeket, alighanem meglepetés ér: lehet, hogy még hónapok múlva sem kerülsz másállapotba. Ne add fel, van megoldás!

A termékenységet a környezet, az életmód, a szerelmi szokások egyaránt befolyásolják, a termékeny időszak pedig tovább tart, mint gondolnád.
- Fontos az egészségi állapot, a stresszleküzdő képesség és a megfelelő táplálkozás.
- Ha egészségesen élsz, a korod alig-alig nyom a latban. A nők mintegy négyszázezer petesejttel jönnek világra, mit számít öt-tíz év ide vagy oda? A teherbe eséshez úgyis csak egyetlen egyre van szükség közülük.
- A férfiak termékenységébe vetett hitét nemigen lehet megingatni. Pedig a nemzőképes spermiummennyiség csökken az évek folyamán.
- A nők ezzel szemben nem ennyire öntudatosak, az orvosok szabvány
figyelmeztetései elvehetik a termékenységébe vetett hitüket.
- Bár az életkor előrehaladtával nő a vetélés veszélye a terhesség első
harmadában, a koraszüléssel kapcsolatban nincs ilyen összefüggés.
- Egyetlen veszély: idősebb korban nagyobb az esély a Down-kórra. Ezt a kromoszóma-rendellenességet azonban speciális vizsgálattal a terhesség korai szakaszában meg lehet állapítani.

Rossz az időzítés
A legelterjedtebb tévhit: a peteérés mindig a ciklus közepén következik be. Valójában előtte és utána is megtörténhet. Van, aki az ébredési hőmérsékletét méri minden reggel, és azt figyeli, miként változik, mikor emelkedik. (A fogamzás szempontjából fontos peteérés a hőmérséklet emelkedésekor már megtörtént.) Ha minden rendben van, ciklusonként akkor is csak 8–36 százalék a teherbe esés valószínűsége, s az életkor emelkedésével növekedésével egyre kevesebb. A számok azt jelentik, hogy ciklusonként tízből körülbelül három nő marad terhes. A húszévesek átlagosan öt hónapot, a negyvenévesek tízet várnak - feltéve, hogy rendszeresen élnek nemi életet.

Terméketlenség
Elavultnak minősíthető már a szabály, miszerint egy nő/férfi akkor számít meddőnek, ha a rendszeres szexuális együttlétek dacára egy évig sem következik be a terhesség. Egy európai kutatás értelmében ugyanis minden harmadik pár több mint egy esztendőt várt a gyermekáldásra, és mindössze 2,2 százalékuk maradt egész életében terméketlen.

Póz és fogamzás
A nemi öröm kedvezően befolyásolja a termékenységet, mert endorfin termeléséhez vezet. Ez a hormonhoz hasonló vegyület elősegíti az orgazmust. A csúcsponton, az izomösszehúzódások következtében, a spermiumok egyre mélyebbre hatolhatnak a méhben, s onnan már nincs messze a petesejt. Persze nemcsak az átélés intenzitása, hanem a szeretkezés közbeni testhelyzet is befolyásolja a megtermékenyülést.
- A misszionárius pózban a sperma nagy része az aktus után visszafolyik. Ha a nő felhúzza térdeit, és ezáltal megemeli a medencéjét, valamelyest javul a megtermékenyülés esélye.
- Ha a pár állva szeretkezik, szinte esélytelenek a spermiumok, mert a hüvely majdnem függőleges.
- Ugyanez érvényes a lovaglópózra is (a nő a férfin ül). A spermiumok ugyanis szinte el sem jutnak a méhig.
- Az egyik leghatásosabb testhelyzet, amikor a férfi hátulról hatol a nőbe: a hímvessző egészen közel kerül a méhszájhoz.
Mindegy, hogy ki melyik pozíciót részesíti előnyben a párjával. Csak arra
kell figyelni, hogy a hímivarsejtek számára megfelelő körülményeket biztosítsanak a célba éréshez. Hatásos az is, ha aktus után a nő egy ideig még fekve marad, és párnát helyez a medencéje alá.

A spermiumok útja
Vannak olyan szokások, amelyek bizonyos körülmények között csökkenthetik a megtermékenyülés valószínűségét.
- A női nemi szerv orális kényeztetése változtat a hüvelykörnyezet kémiai jellemzőin, így később a spermiumok nehezebben tudják a petesejtet megtermékenyíteni.
- A szeretkezés előtti zuhanyozás megváltoztathatja a hüvely pH-értékét (normális esetben 4,5 és 5 között van). A szappan vagy a tusfürdő miatt magasabb vagy alacsonyabb lesz, tehát kevesebb hímivarsejt jut el a petesejtig.
- Az aktus utáni zuhanyozás sem ajánlott, mert a spermiumok kimosódhatnak a hüvelyből.
- Gyakori kérdés: a szeretkezések gyakorisága. Tíznapos önmegtartóztatás után van a legtöbb spermium az ejakulátumban. A mennyiség minden egyes nappal tovább csökken. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy tíznapokat kell sokáig várni, mert akkor elszalaszthatják a megfelelő alkalmat (peteérést). Orvosok a heti kétszeri szeretkezést javasolják, ha nemzés az elsődleges cél."

A folytatást megtalálhatjátok a következő oldalon:

http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=15216
Julcsi2

Sziasztok Csajok!

Megint itt vagyok. Legszívesebben hazamennék, mert elég pocsékul vagyok. Reggel megint meglátogatott rókakoma. Megyek megbeszélem a főnökömmel, hogy meddig maradjak.

Betti
8+1 (9+2 mensi szerint)

Betti
betti73

Bocsánat ez kétszer sikerült.
Julcsi2

Üdv Lányok! Kép

Julcsi, köszi az okítást! Kép Van benne egy-két érdekes momentum...
Bár nekem (sajnos) már minden ilyen szöveg ismerősnek tűnik!

Mi délig vagyunk ma! Kép

angel37

SZia Betti!

Remélem, hogy ez a csúf rókaidőszak elmúlik hamarosan! Jobbulást! Kép

angel37

Angel!

Sajnos nehezen viselem és haragszom is magamra emiatt. Sosem voltam beteges és ezért zavar nagyon, hogy már 3 hete pocsékül vagyok és alig bírom csinálni a dolgaimat. Így van, ha valaki állandóan pörgött előtte, most meg nem bír. Kép Remélem, hogy tényleg el fog múlni, mert a költözés miatt is rengeteg a teendő és este már hulla vagyok, alig élek. Meggyötör ez a kis maszat nagyon. Kép Kép Azért nagyon imádom és alig várom már lássam. Kép

Betti
betti73

Julcsi!
Még nem kaptam képeket.Kép
Már én is valahol olvastam azt a cikket és sajnos(?) ott tartok, hogy ezekre már marhára nem figyelek oda, mert túl sokszor csináltam és elegem lett, meg akkor hol marad az igazi szex?

Betti!
Mikor jelented be, hogy babát vársz? Lehet, hogy egy kicsit előbbre kellene hoznod, nem? Aggódom értetek! De komolyan!Kép

Eliza!
Azért izgulsz, hogy megjön-e?
Nem akarom magam ismételni, mert saját tapasztalatból mondom, hogy csak akkor tud az ember "leállni", mikor saját maga látja be, hogy kár a gőzért, mert annál később jön össze.
Ha megnézed a teherbeesési sztorikat, 90%-ban akkor sikerültek, mikor belefáradtak, feladták, nem számítottak rá, stb. További 5% a lombikos és inszemes babák, amikre nem lehet nem számítani, és csak a maradék 5%-uk jött össze pont a terv szerint.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Tudom Vica, de akkor is olyan rossz. :-(

Kép
elizabeth25

Betti,
vigyázz nagyon magatokra! Kép
tudom, hogy vkinek kell csinálni, de inkább a költözést hanyagold egy kicsit, és magaddal és Maszatkával törődj elsősorban! Kép

Vica,
amit Elizának írtál, az nagyon igaz (sajnos)!
Egyszer eljön, hogy az ember az X. sikertelenség után belefárad, és már elnézést, de le*szarja...
No és akkor! Kép

angel37

Tudom, Eliza. Ha most a közelben lennék, jól megölelgetnélek!
Küldök egy ölelést:

((((((((((((((((((((((Elizabeth25))))))))))))))))))

Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti,
most esik le, mi az, hogy haragszol magadra??? ejnye no!Kép
Haragnak itt most nincs helye! Kép

angel37

Igazatok van!

De ha másra nem, azért arra jó, hogy beleunjunk ebbe az egészbe és talán kevesebbet foglalkozzunk vele!
Én figyeltem ezekre egy a dolgokra kb két hónapig és semmi.
Aztán csak a PÉ maradt meg. Csak azt figyelem.
Azt hiszem viszont arra a pontar, hogy ezt ne figyeljem és ne görcsöljek, hogy megjön a mensim vagy nem, hát szóval azt hiszem erről nem fogok tudni lemondani.
Próbálom, de mindig reménykedek, hogy most hátha nem jön meg. Azt hiszem a remény sosem tűnik el.
Julcsi2

A ciklus elején-közepén általában tényleg nem annyira foglalkoztat, de amint közeledik az időpont, az utolsó napokban kezdek tűkön ülni! Kép
Kíváncsi lennék, hogy ez mikor változik meg...

angel37

Igen, az igaz, hogy a "Remény hal meg utoljára", de nekem abból van elegem, hogy felmegy az ember a www.babanet.hu-ra, ott is chat-re és ott mindenkinek elsőre-másodikra sikerült,hát ki hiszi ezt el? Én nem! Az tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ha megtudják, hogy az ember, mint pl. én 4 hónapja próbálkozunk, rögtön kezdik, hogy jaj, biztos nincs rendben veled valami, vagy a pároddal! HÁt ez szerintem, már bocsánat a kifejezésért, de gusztustalan!!!

Kép
elizabeth25

Angel, max, akkor, mikor már halál beleuntunk az egészbe!

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?