Én is írok néhány sort, bár már rég nem jártam a babaneten és csak egy-két emberkét ismerek közületek. Babus, Tamesz! Már azt hittem Ti sem írtok egyáltalán, erre tessék, itt Rátok bukkantam. Biztos hülyén hangzik, de úgy megörültem Nektek! hosszú kihagyás után néztem be a tavaszi topikba és szinte már senkit nem ismertem.
Örülök, hogy jól vagytok és szépen cseperednek a Fiúcskák. Marci 10-én lesz 8 hónapos és azt hiszem a fogak terén mi nagyon előrehaladtunk. Marcinak már 5 foga van (teljes nagyságban)és a hatodik is tisztán látszik, de az ínyt még nem szakította át. A nappalaink fantasztikusak, az éjszakáink tragikusak. Nappal nincs igazán türelme enni, éjjel bezzeg előfordul, hogy 2-3 (vagy akár 1,5) óránként szopizik. Főleg, amikor 4 foga jött egyszerre
. Marci is beteg volt. Ugyanúgy, mint a Ti gyerkőceitek. Nálunk 2 hétig tartott (köhögés, taknyosság, zűrös orrleszívás, sőt egy kis fülkürtgyulladás). A füle miatt (ami egyébként nem fájt neki) kapott egy kis antibiotikumot is
. A második hét végére viszont hirtelen ért véget a betegeskedés. Mondta a gyerekorvosunk, hogy most valahogy mindenki nehezebben lábal ki a betegségből, mint általában. Remélem minden kis emberpalánta gyorsan meggyógyul. Most ennyit magunkról. Ha nem zavarok, időnként benézek majd, bár nem ígérem, hogy gyakran, mert Marci most már folyton a szőnyegen akar lenni. Most kezdett kúszni. Mászni nem akar, pedig már 2 hónapja négykézláb hintázik. Egyébként pedig súlyos egyéniség. Már 70 cm és 9,5 kg a sok anyatejnek köszönhetően, de állítóalg az anyatejes (el?)hízás nem jelent gondot, mert ha
járni fog, ez egy-kettőre lemegy. Remélem tényleg így lesz. Csak arra leszek kíváncsi, hogy ez a súlyt mikor tudja majd megemelni.
Szép napot mindenkinek!
Eveka