Szép jó reggelt!
Ma én keltem a legkorábban: útjára engedtem a páromat. Tegnap este már nem néztem be, mert későn jöttem meg a továbbképzésről és utána fáradt voltam...de nem annyira.
Amúgy sem történik most velem semmi érdekes. A 15. napon vagyok. Most nem teszek fel görbét, mert béna vagyok a kicsinyítéshez meg minden, majd Viktorral dobatok esetleg du. Valszeg volt peteérés a 13. napon, feljebb ment a hőm, de nem olyan veszett magasra mint szokott. Bát tegnap csak 6 órát alaudtam, úgyhogy az nem is igazán hiteles mérés. De nem is olyan érdekes ez, csak a papírforma miatt mérem.
Ti többiek itt sokan izgisebbek vagytok nálam mostanában.
Mary78, Lara26
Éljenek az új ciklusok!!! Együtt kezdtétek ezeket most!CSak ügyesen!!! Vagy "Mindent bele?!"
Saci
Te meg kiéled magad ebben a cilusban? Az esélytelenek nyugalmával várod majd a menzi közeledtét? Lehet, hogy pont ez hozza meg a várva várt csodát.
Mellesleg kellemes rövid hétvégét mindenkinek aki él és mozog itt!!!
GTündi
Sok sikert az inszemhez.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd jelentkezz, mi volt!
Szilva
Nagyon bízom benne, hogy pozitív híreket kapsz ma! Mennek az energianyalábok oda is:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Noémi
Kérjük a tüszőjelentést, ha megvan!!! Remélem szép nagy(ok)!!!