Nálunk is a párom a problémás és anyuék elfogadják sőt segítenek ahol tudnak, erről a férjem nem tehet ennyi erővel velem is lehetne a baj, és nem esne jól ha a párom szülei negatív véleményen lennének emiatt rólam.
Leona!
Betetelek az táblába a köv. firssítésnél már látni is fogod magad!
Gyerekek már mennyien Krizsások vagyunk, jó lenne már az ő statisztikáját is javítani és feljebb kerülni egy szekcióval.
Borókás!
Azért az attól függ mennyire rossz lehet inszem, de ha nagyon rossz akkor sajnos igen (lombik) ha nem javul (ami sajnos nagyon ritka nem elkeserítésnek szánom) akkor egyenes út a lombikhoz és amennyiségtől függően derül ki az hogy IVF, vagy ICSI. (Számszerűsítve 12 millió alatt nem csinálnak inszemet)
Jól írta Wish, Aurum metalicum 15Ch napi 2X5 szemecske nekünk ettől nőt, de ez sem csodaszer, szóval van akinek használ van akinek nem egy biztos ártani nem árt.
Mka!
Szuper hogy ilyen hangulatod van adtál nekem is egy kis löketet!
Ez meg érdekes ez az endo dolgo. Mikor mész vissza a Káaliba????
Fanni!
Szuper az uh-kép annyira aranyosak rajta. Picurkának külön drukk!!!!! Még nem írom be hogy ikrek, babonából!!!!!!
Renóca!
Úgye nincs baj, nem tetszik hogy a háttérbe húzódsz, bár én is így vagyok mostanában, hogy nem egy olyan akívan a netezés mint eddig, de azért mindig benézek mert érdekel kivel mi van.
Zsebi

Férjem is szedett "Macát", de nem javult a helyzet. Azonban egyetértek Krisztával, ártani biztosan nem árt!