A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Angel!
Több mint 1 év ide vagy oda, a mensi napján én is izgulok. Bár ez hónapról hónapra csökken. Az előtte való napokban is viszonylag hamar le tudom győzni a nagyon beleélést.

Eliza!
Én sem hiszem el.
Például én is (ha egyszer sikerül) elhíresztelhetem pl. itt a bneten más néven, hogy azonnal sikerült, ki tudja, hogy nem??? Senki.
Bár egy barátnőmnek tuti biztosra tudom, hogy tényleg az első hónapban. Igaz, ő 33 éves és már 1 évvel azelőtt abbahagyta a tabit.
Lehet, hogy nekem is így kellett volna, de épp tegnap este gondolkodtam ezen, hogy jobb volt megélni ennyi szenvedést, mert egyrész sokkal jobban fogom értékelni, ha sikerül, másrészt ezzel is fejlődtem. Minden egyes talpraállás után tudtam, hogy valamivel megint több lettem.
És lehet, hogy akkor még agyilag nem voltam érett egy gyerekhez.
Most már úgy érzem igen. Szóval várunk, baba!KépKépKép

Móni!
Írtam mélt!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, erre szokta mondani a párom, hogy amiért megszenvedünk, azt annál jobban értékeljük. Neked mikor is kell majd megjönnie?

Nekem majd szét durran a cicim, meg a pocóm is fájdogál. Hát ebből tuti lányok nem lesz baba! (HAD PANSZKODJAK MÁR! :-( )

Kép
elizabeth25

Eliza,
attól tartok én is, csakhogy addigra lehet, hogy már a hamut is mamunak mondom! Kép

Nekem több barátnőmnek is szinte azonnal sikerült! Én vagyok a fekete bari Kép

Sok topicot láttam sok helyen, és ami kissé felbosszantott:
Babaváró topic, hónapok óta próbálkozó párok, tényleg kálváriát megjárt, de végre babások, és akkor bevillant egy "ősanya" és közli, hogy szisztok, nekünk azonnal sikerült, ti is csak húzzatok bele (noná, mindenki tudja, hogy akciók nélkül nem megy!!!), és osztani kezdi az észt, hogy így csináljátok, meg úgy.

angel37

Lányok szed valaki Elevitet? Én szedtem, de folyton székrekedésem volt tőleg meg égett a gyomrom és abbahagytam. Most olvastam, hogy a köv. vitaminokat kell szedni teherbeesést tervező nőknek: A, C, E, B12, folsav, cink, sőt cinket a párunknak is adni kell, mert javítja a spermák minőségét, és gyorsaságát.

Kép
elizabeth25

Angel, ez teljesen igy van! K.....ra tudják, hogy kell letörni az ember szarvát!

Kép
elizabeth25

Eli!
Panaszkodj csak, azért vagyunk itt!

Julcsi!
A 6 hó sz.tem a vízválasztó! Én utána borultam ki nagyon, a 7. cikl. végén, és most tök higgadtan várom a 8. végét. Próbálok minden gyanút elhessegetni, hogy áááááááá, az nem lehet terhességi jel. És eddig sikerül. Pedig a pocakom nem lapos reggelre, és a 23. napon vagyok csak, de most azt mondom magamnak, hogy híztam, és nekiállok fogyózni. Cicim is szurkál és ég a gombja az egész ciklusban, arra meg azt mondom, hogy a melltartó miatt van. Pocakom is szurkál abba meg beletörődtem, 6. napon voltam UH-n, de semmi rendellenes nem volt. Így azzal együtt kell élnem és kész.

moni

Móni, jó, de azért titkon reménykedsz, nem? Mikor kellene megjönnie neked?
Én meg mindjárt elalszom, két napja, ez is lehet a jele, de mivel fáj a pocim és barnázok, én meg úgy vagyok vele, hogy biztos a front!

Kép
elizabeth25

Julcsi,
Küldtél már mailt?! Mert még nem kaptam meg... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Angel!

Azért haragszom magamra, mert nem tudom türelemmel viselni a megpróbáltatásokat. Pedig erős nő vagyok, de most a hormonális változások kicsit megviselnek. Nem szeretek szerencsétlen lenni. Kép

Betti
betti73

Ne mérgelődjetek ezen a szép napon!KépKép
Persze én is azt hittem, hogy azonnal sikerül, és hát nem.Kép
A próbálkozás időszaka - ha a "jó oldalát" akarom nézni - hozzásegít a testem jobb megismeréséhez.

Lehet, hogy kinevettek, de nekem a vizsgaidőszakok jutnak eszembe: a sikeres vizsga után már annak volt a legnagyobb szája,hogy milyen potya ez az egész, aki az elején a legjobban aggódott..

Kép
Kép
zsazsóka73

Angel!
Engem is marhára fel tudnak húzni az ilyenek! Milyen jogon emeli magát éteri magaslatokba, mikor ez k*rvára nem az emberen múlik (lsd pl. drogos, alkesz anyák) és hogy ha valaki ilyennek született, örüljön magában és ne jelentkezzen a sokat szenvedettek között. Itt a mi falunkbanm például most fel tudnék sorolni legalább 10 friss kismamát, vagy akinek már ababája is megvan, és EGYIKNEK SINCS HÁZA! Szóval nem gondolnám, hogy még nekem kéne szarul éreznem magam. Õk így gyerekkel az Anyóséktól nagyon nehezen fognak tudni lelépni. Mi meg kőkeményen megdolgoztunk azért házért, amiben most lakunk és nem érzem magam alsóbbrendűnek azért mert még nem sikerült összehozni egy babát. Majd lesz az is.Kép

Eli!
Én szedtem korábban, de az ára meg a nagy belesz*rás miatt abbahagytam. 1 év alatt már egy kisebb vagyon ölhettem volna vitaminokba, ha mindig mindent szedek, ami kell. Ráadásul az abbahagyása után vagy 2 hónappal a doki megállapította, hogy semmilyen vitamin hiányban nem szenvedek. tehát jó sokáig tart a hatása, nem kell állandóan szedni.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Most olvastam a neten, ezt figyeljétek: "Ha a menstruációs ciklusod 30 napnál hosszabb vagy 21 napnál rövidebb, valószínűleg nincs rendszeres peteérésed, s ez meddőséget okozhat."

A másik cikk pedig ezt irta: "Ha 21-35 nap között van peteérésed, teljesen normális, hiszen vannak olyan nők, akik nem a "bűvős" 28 napos ciklussak rendelkeznek, de ugyanannyira képesek a termékenységre, mint a többiek".

Lányok, akkor most ez hogy is van?

A f....omba, nem olvasok több ilyen hülye cikket!

Kép
elizabeth25

Köszi Vica a választ! :-)
Lányok én mindjárt elalszom itt helyben!

Kép
elizabeth25

Eli!
Most látom hogy kérdezted: 23.napon vagyok és 27-28 napos a ciklusom. És most nagyon büszke vagyok magamra, mert totál nyugodt vagyok!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Szia Moni! Kép
A 6. hó volt nekem is a vízválasztó! Akkor csatlakoztam ide! Kép

Az előző ciklusban olyan "tuti" tüneteket produkáltam, hogy asszem innentől nem dőlök be semminek!
Talán majd a születés után elhiszem! Kép

Eliza,
magzatvédőt én csak a doki kifejezett utasítására fogok szedni!
A többit, amit felsoroltál azt nagyjából szedegetjük Kép, bár babatervezéstől függetlenül!Kép

angel37

Vica!
Válaszoltam!

Csajok!
Ez ilyenekkel nem kell foglalkozni egyik fületeken be, másikon ki. Van nekem is egy itt a bneten megismert barátnőm, akinek tényleg elsőre összejött mindegyik gyerkőce, de sz.tem ez a ritka. Sőt st.tem ez hajlam kérdése is. Mert van akire ránéznek és már kismama is lesz, van aki trükkök tárházát próbálja ki, aztán csak hosszú idő után sikerül.

És a NőkLapjában olvastam, hogy akiknek nehezen sikerül a baba, azok sokkal jobban szeretik, védik stb. mint akiknek spontán összejött. Most volt egy cikksorozat a petesejtadományozásról, meg hogy egyedülállók is lombikozhatnak külföldön.

moni

SZia Zsazsóka! Kép Kép
Igazad van! Kép

Betti,
OK értelek Kép,
de szerencsétlen az egyáltalán nem vagy! Kép
már ha egy nyanyának elhiszed! Kép

angel37

Angel!
Ez az ősanya most jelentkezett? Mert kíváncsi volnék rá. Hol találom?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, ha most nyugis vagy, akkor lehet, hogy most fog összejönni, vagy már össze is jött. :-)

Lányok bízzunk abban, hogy a várakozás meghozza a gyümölcsét. Annyira vennék ma egy tesztet, hogy legalább lássam, hogy negatív, és akkor titkon nem reménykedek! Fogok is venni, azthiszem!

Kép
elizabeth25

Eli!
Reménykedni nem reménykedek, csak az van bennem, hogy jó lenne ha. De semmi izgulás vagy valami. Várok türelmesen. Én már odáig jutottam magammal,hogy nemhogy tesztelni nem mernék, hanem tesztet venni sem... Elegem volt a negatívokból! Ezért örülnék, ha megjönne mondjuk pontosan mint ezelőtt szokott 28 napra. Ma vagyok a 23.-on. De volt már 26 és 32 napos is ebben az évben. Ez utóbbi nagyon idegtépő volt, ekkor borultam ki. Szó szerint idegbajt kaptam, sírtam mint egy nem is tudom micsoda. De szép lassan "felálltam", ésnagyon nem szeretném ha ez a roham megismétlődne!

moni

Moni, ezzel én is igy vagyok, eddig az előző három hónapban mindig tesztért rohangáltam a gyógyszertárba, ennyi negatívum az egész életembe nem volt, mint a három nap alatt. :-((( Ez a 4. hónap, ez az amikor még egy db. tesztet sem vettem, pedig már sokan mondták. Úgyis tudom, hogy negatív lesz, mert érzem, hogy megfog jönni, de mit tudok csinálni. Most igy, hogy már csak 2 nap van mensiig, izgulok egy kicsit, meg reménykedek egy kicsit, de ha legalább meglátom a szokásos negatív tesztemet, akkor rájövök, hogy egy balfék vagyok és ne reménykedjek, mert úgyis megjön. :-(

Kép
elizabeth25

Vica,
minden elismerésem a munkátokért Kép
ez tényleg az emberen múlik, a baba viszont sajnos nem Kép

sokszor érkezik oda, ahol igazán nem várják Kép

Még valami:
életmód meg vitaminok, meg kutya f*sza, ugye hangsúlyozzák ennek a fontosságát orrba-szájba (és nyilván van is benne vmi), de nekem senki ne mondja, hogy ez mind megvan az afrikai éhezőknél! pedig mindig ott csüng az összes nőn a sok gyerek!

angel37

Angel, ebben tök igazad van. És ott tök gyorsan össze is jönnek a gyerekek!

Kép
elizabeth25

Eliza!Múlt hónapban én is így voltam, aztán meg jött a remény, hogy hátha korai volt, mjad a rideg valóság, hogy megjött. na ez az amit nem karok többször átélni! Nekem 7 naposan kimutatta a teszt Vikit, igaz, hogy 13 naposan az SZTK-s neg. lett, de v.mennyire halványan sz.tem ki kell mutatnia, ha van odabenn v.ki, mert HCG magától nem termelődik. Szóval lehet, hogy akinek az első x teszt nem mutatta ki, az azért volt, mert később fogant a babó, és nem ágyazódott be, nem kezdődött meg a HCG termelődés, de már a mensi sem tudott megjönni, mert a hormonok dolgoztak.

moni

Vica,
nem itt, és nem most volt "ősanya"! Kép

tavaly október óta rengeteg fórumot, topicot nézegettem, nem is csak a babanetet, és általában van ilyen ősanya jelenség több helyen is... no meg az életben is!!!

és persze nem az a gond, hogy nekem savanyú a szőlő, hanem ne gondolják az ilyenek, hogy a többiek valamit rosszul csinálnak...
végülis szexelni mindenki tud! Kép

angel37

Moni elvileg ha ma veszek egy tesztet, akkor ki kéne, hogy mutassa hogy van bent valaki. Mondjuk ha már egy-másfél hetes a terhesség? Neked amúgy nagyon halvány csíkos volt a teszted?

Kép
elizabeth25

Móni és a Zolinál hogy volt ez a dolog?

Kép
elizabeth25

Eliza!
Milyen Zolinál?
Igen, halvány volt, de erősebb mint ami az albumomban van.

moni

Vica!
Szerintem aki leszólja azért a másikat, mert még neki nincs babája, az nagyon nem elégedett a saját sorsával ill. irígy valamiért ( ezt a faludbeli kismamákról írtak miatt "mondom" ).
Szóval ne foglalkozz velük!Kép

Az Elevitet én szedem. A dokim nagyon ajánlotta.
De lehet, hogy ha a munkáltatóm nem fizetné a fizetésem egy részét egészségpénztárba - amit csak különböző bogyók megvásárlásával tudok onnan kiszedni - akkor én sem élnék vele....

Kép
Kép
zsazsóka73

Móni, a fiad Zolinál. :-)) És akkor mennyit késett a mensid mikor megcsináltad a tesztet?

Igen Zsazsóka, ebben teljesen egyet értek veled!

Tényleg most jut eszembe, hogy nekem is van ilyen egészségpénztáras vackom. :-) És te nem híztál Zsazsó az Elevittől, te mikor kezdted el szedni?

Kép
elizabeth25

Hogy bírjátok?
Én mindjárt elalszok, pedig lenne munka még!
Haza akarok menni!!! Kép Kép
Julcsi2

Eliza!
Zoli első nevét a Martint hazsnáljuk! KépKépKép Martinnál a hőgörbéből gynaakodtam csak, és vittem az SZTK-ba vizeletmintát, és abból mutatták ki, Mikuláskor tudtam meg az eredményt, akkor már a 40. nap körül jártam.

Most el kell hogy köszönjek, mert anyunak segítenem kell. Majd este még lehet hogy bekukk. Sziasztok.

moni

Miért Móni hőemelkedésed volt?

Kép
elizabeth25

Csajszik,
A mai táblák:

Kép

Kép

Kata Kép
kata1977
Hatvan

Vica, Kata!
Vacakol a mailem, nem tudok levelet küldeni, de remélem ma még helyrejön.

Igazad van Vica! Mi is sokat gürcölünk a családi fészekért és bízok benne, hogy a baba csak azért nem jött eddig, mert tudta, hogy még nincs igazán hova. Biztosan ő sem szereti túlzottan anyósomat.
De mostmár szóljon valaki a babócának, hogy 1-2 hét múlva rendben lesz a ház és nagyon várjuk már, hogy jöjjön! Kép Kép

Elevitet én is szedek. A dokim ajánlotta.
Bár egyszer már abbahagytam, mikor besokalltam, de most megint elkezdtem, mert egyébként is vitaminhiányban szenvedek. Ha úgyis kell szednem valamit, akkor inkább ezt szedem. Nekem nincs tőle bajom. A vitamin nem árthat, nemde?
Julcsi2

Kata!
Köszi, hogy betettél a táblába!

Angel!
Igazad van, de az afrikai éhezőknél tartósítószerek, szmog és stressz nincs annyi, vagy legalábbis másfajta. Hiszen nincs semmi csak ők vannak egymásnak.
Na azért persze nem irígylem őket.
Julcsi2

Julcsi Kép
igaz, ott nincs tartósítószer, mert kaja sincs! (na ez csúnya volt) a segélyszállítmányokban viszont biztos van!

Na Lányok!
Lépnem kell, mindenkinek kellemes maradék hétvégét! Kép

angel37

Kata, köszi, hogy felraktad megint a táblát és csinálod! :-) Köszike! Hogy vagy?

Julcsi, én is nagyon fáradt vagyok, ráadásul a főnökség nincs bent, de fél 5ig itt kell rohadnunk, hát én nem fogok csinálni semmit, az tuti! Netezni fogok egész du-tán. Ti meddig vagytok?

Kép
elizabeth25

Én ezt nem értem! Az előbb már válaszoltam és nem került fel!

Szóval Angel, oké ebben igazad van. Kép

Eliza, én fél négyig tuti maradok! Sajnos Kép

Ha jól látom akkor most Editkének és Anitának kell nagyon szorítanunk!
Vagy az Anita megjegyzésében mi aza a B? Tudatlan vagyok, vagy lemaradtam valamiről?

Aztán a következő Te vagy Eliza, jövő héte elején már Neked szorítunk! Persze már most is elkezdjük!
Julcsi2

Remélem folyamatosan morzsolódik le innen mindenki és átkerül a babás táblába! Hátha ez az év vége meglepetéseket tartogat sokunk számára!
Ez lenne a legszebb Karácsonyi ajándék.

Na oké ez már csöpög egy kicsit...

Ha nem Karácsony, akkor Húsvét, ha nem Húsvét akkor........ nem akarok már olyan sokáig várni!Kép
Julcsi2

Julcsi!
Úgy látom jóval előtted vagyok a tábliban, tehát, ha nekem ebben a hónapban sikerül, akkor feltétlen szólok a Te babádnak is hogy igyekezzen!KépKépKép
És várom a képeket!Kép

Akit esetleg érdekel, nekem még az archívumban a 2005-ben, azon belül a 2005.májusban, és még azon belül a május 30-ban vannak képeim a házról meg a ballagásomról.

Zsóka!
Nem foglakozok velük. Régebben zavart, de most már eljutottam oda, hogy nem érdekel. Ritkán jössz, mizujs veled?

Még egy negyed órát maradok, aztán én is lelépek.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Julcsi!
Anitánál a B azt jelenti, hogy Bromocriptint szed.
Mikor én Clostylbegitet szedtem, akkor nekem ott volt a C.
Meg egyszer Angelnek volt ott, hogy "nem látszik a méheKép"
Hasi UH-on volt és nem látták neki, ezért Kata viccből beírta megjegyzésnek.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Julcsi igen, tessék nekem is szorítani. :-) Jó lenne ha a Jézúska hozna egy pár babát karácsonyba itt a b.neten. Nem? JÉZUSKA LÉGYSZI-LÉGYSZI!!!!!!!!!!

Kép
elizabeth25

Elizabeth!
Május óta próbálkozunk, akkor kezdtem el szedni az Elevitet. Nem híztam tőle, sőt a fogigátló abbahagyása után szerintem fogytam. Székrekedésem sincs tőle. Ha pedig van egészségpénztárad, ott el tudod számolni!KépKép

Köszi Vica, hogy kérdezel!
Tegnap vagy ma kellett volna megjönnie. Nagyon szorítsatok nekem. A Fertility azt írta, hogy 10-én teszteljek. Nem fáj a hasam, de szurkál az oldalam.
Reménykedem....

Kép
Kép
zsazsóka73

sziasztok lanyok.Mizujs?

Kép
monyoka

Zsazsó ird már meg mi ez a fertility pontosan és mit lehet vele csinálni?

Kép
elizabeth25

szia monyó!

Kép
elizabeth25

Zsóka!
Nagyon-nagyon szurkolok érted!!! Milyen jó lenne egy zebra-eső, így novemberben...Kép

Na tényleg megyek.

Puszkó Mindenkinek!

A DRUKKJAIM meg mennek ezer felé!

Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

<font color="0000ff">Sziasztok! Kép
Ollllyan babaeső van nálunk... Kép ma már 2 megszületett és a harmadikkal vajúdik az anyukája. Kép

https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/198925.html</font>

KépKépKépKép
proone

Köszönöm Vica az infót! Ez a két gyógyszer a PÉ-t serkenti, vagy valami ilyesmi?
A fertility-re én is kiváncsi lennék!

Szia Zsóka!

Szorítok nagyon Neked is! Te ugye nem vagy a táblában?

Igen! Legyen zebra-eső!!!! Légyszi, légyszi!!!! Kép

Vica!

Küldeném a képeket, de ez a szaros gép nem nyitja meg a Cd-ről. Na jó mindjárt hívok egy informatikust, mert béna vagyok.
Julcsi2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?