A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie,
a gátmasszázs-olajjal lehet a gátat masszázsni. Kép
ELVILEG segít, hogy jobban ellazulj, jobban-gyorsabban tágulj, elkerülhető vele a gátmetszés. Hetekkel (??) előtte már csinálni kell, és vajúdás közben is. Én ennyit hallottam, de ki nem próbáltam. Ill. ha jobban belegondolok, mintha a szülésznéni ügyködött volna valamit, de kértem, hagyja abba, mert fájt. (Ha nem fáj, nem ér semmit.)
neet
neet

Oxi!

Esküszöm azt hittem,hogy az orrkenöcsős teát megitatnád BogárkávalKép

Neet!

Emlékszem gátmasszázsra és én úgy szorítottam össze a térdeimetKépamikor ezt mesélte szülésznő.

Ada,Bogárka!

De az gyulladásos állapot és vészhelyzet volt,tehát megértve.

Panna tök jól van,lassan 2 fogú lesz,Soma csúnyán köhögKép
20170114224602

Juc: Fúúúúúúúúúúj Kép
Somának gyógyulást! Mit adsz neki?

Gátmassz olaj: Na ezt sem tudtam volna elképzelni, hogy a zapa csinálja Kép Mondjuk alkalma sem nagyon lett volna, a Hban nem lett volna erre lehetőség Kép Én szerettem a gátmassz olajat, mondjuk ettől még vágtak, de jó illata volt Kép Van még nekem is, ha kell valamelyik pocakosnak. Sok embert kiszolgál, én Manókától kaptam Kép

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Sziasztok!
Tegnap este voltam szülőszobát látogatni férjestül. Kép
Megmutatták az alternatív szobát, meg a kék szobát, hát az utóbbi az előbbi után elég ridegnek tűnt. Kép Szülésznőm mondta, hogy vajúdni főleg a kád és a nagy hely miatt (lehet járkálni) az alternatívban jó, de szülni már inkább a szülőszéken jó, leginkább a gátvédelem miatt. Meg az alternatívból kiviszik a babát súlyt mérni, meg rendberakni, mert pl. mérleg nincs ott...
DOkim is bent volt, meg is vizsgált, mert el mertem panaszkodni, hogy görcsölget a combom, farizmom... Mondta, hogy minden rendben van, de ha megindulna a szülés, akkor már nem próbálnák leállítani.

Itt a tábla:

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

Juc, Oxi,
igen, tantonéni vagyok angolbol, ügyesen kitaláltátokKép

Zsan,
ezen jot rötyögtemKép Amugy nem tervezem, h pszichomokus leszek, masra akarom majd használni az ott megszerzett tudastKép
Bebebeee, én is tudok még gyerekdalokat, sokat am, mert tanitottam táborban is gyerköcöket, meg tanfolyamon is csoportokat (8-9 éveseket, akkor jött ram, hogy én is gyereket akarokKépKép)

Votiv,
Te is elmehetnél pszichot tanulniKép Amiket itt összeirtal a kolerikus, melankolikus meg a pavlovi reflexröl... király volt olvasniKépKép

Moose,
igen, nalunk is volt sirogörcs, ha egyikünk eltünik. Akkor a legboldogabb, ha mindketten vele vagyunkKép Amugy nyelvész sem vagyok, és galériank sincsKépKép

Neet,
én is a Tojás Tobiasos verziot ismertem csak. Az angolnál mi az utso sort ugy tanitjuk, hogy "couldn't put Humpty together again"Kép

Dora féle forditas is nagyon tetszikKép

Bogarka,
köszi a választKép Egyenlöre elég lesz, de ha netán nem tanuljuk majd ezt a részt, akkor szolok, hogy okits ki ebböl isKépKép

Remélem, mindenkinek reagáltamKép Apa ma mégsem ment dolgozoba, juhéjj KépKép

KépKép
fibi

Oxi,
na latod, a gatmasszazst mar en sem adnam at apanakKép

KépKép
fibi

Fibi! először furcsa volt nekem, hogy egy légtér az egész (na jó, a fürdő külön van, de oda csak akkor menekülök fejni, ha zavaró tényezők vannak), de sokkal jobb, hogy mondjuk főzök, mosogatok v. fejek és rálátok a babára a konyhából.

Jucus! akkor a harmadik babánál - magad kímélése céljából- gondolkodj majd el, hogy fejjen csak apa Kép Kép mondjuk nálunk csak az első két hétben fordult elő, hogy ő fejt, de most is sokszor együtt vagyunk, ha fejek (naná, egy légtér), mert ha dumálni nem is mindig tudunk, de bámuljuk egymást Kép . ez olyan megnyugtató.

a kőgazdagságot viccből mondtam.
az meg fix, hogy nem a legöregebb vagy, mert minimum én vagyok a legöregebb, meg a legdebellább is, úgyhogy piha!
a tamponos témán jót röhögtem.

BIZARR téma:
egyébként nálatok megkóstolta a férj az anyatejet eredeti csomagolásból? na csak mert több barátunknál igen, de nálunk meg ezt tartja bizarrnak az apa. Kép ...aha, aha, Ada már pedzegeti a témát!!
na és sokan masszíroztattátok a gátatokat, én azt is bizarrnak találtam Kép . még azt is bizarrnak találtam, hogy magamnak csináljam, és az aqua natalon engem győzködő csoportvezetőnél ennek hangot is adtam, mikor már meguntam, hogy folyton ezzel nyösztet. én nem akarom magam gátmasszírozni, meg más se csinálja. főleg, hogy már akkor is faros volt a babám, kinézett a császár. úgyhogy ízlések és pofonok. viszont sok témában én is konzervatív vagyok.

Oxi!
nem Jucust izélgettük azzal, hogy emeletes lakásban laknak, és hogy emiatt kőgazdagok? Kép ő meg mintha mindig védekezne, hogy az csak albérlet.
hanem mi van a lányoddal? szamárköhögés, nunifelvágás? végre átvészelte ezeket a csúnyaságokat?
azt még kifejthetnéd, hogy szerinted miért kevésbé bizarr az, hogyha a férj szájjal feji az anyát Kép , mint géppel!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, MOST JÖTTEM RÁ, AHOGY BOGÁRKA FELVILÁGOSÍTOTT!!! Jucusék a 2 fürdőszoba miatt kőgazdagok! AJÓÉLETBE! Kép (bocs Oxi a csúnya kifejezésért)

valójában mi is kőgazdagok vagyunk, csak titkoljuk, ezért pici lakásban lakunk, egy légtérben. viszont a lakás rommá van zsúfolva mindenféle drága cuccal Kép Kép Kép (kisbaba, ilyesmi)

Zsanci! de majd ugye azután is írsz ide, hogy nyertél a lottón? nem bírnánk a tanácsaid nélkül! szóval szánjál ránk is majd időt!

Dóra, de édes a deded, ahogy pakolászik!!

Zsanci, Fibi! stipistop, két gyerekem lesz, mindkettő akar angolt tanulni, ők mondták! úgyhogy mennek!

egyre látom, hogy itt egy belterjes társaság fog kialakulni, egyik masszíroz, másik frizurás, harmadik tanít, én meg majd számítógépre okítom a kőceiteket, jó?? habár nincs róla képesítésem, de a régi melóhelyemen csináltam naívan. ezen kívül a lustaságra is taníthatom őket, meg üvegfestésre, mert Jucus már lestoppolta a dekut. majd csinálunk kézműves foglalkozást nekik.

és ne feledjétek, hogy Ildi logopédus!!!!

Soma decoupage-a profi!

Kókusz, ennyi gyerekhez ennyi szint minimum dukál!

Bogárka! a hangod magától meg fog javulni Kép , ezt én mondom, habár nem vagyok orvos. krákogjál sokat, meg folyamatosan (ezt szó szerint értsd!) mosd a torkod teával. nagyon jót tesz az ilyen toroknak, ha nagyon sokat isznak rá, mégpedig finom mézes vagy egyéb hárs, bodza és ilyesmi teákat!

Moose, 1 nap alatt megjön az xpresses cucc!

Beetreix! én hozzád szólok! hozzád milyen órára küldhetjük a kőcöket?

ancsipancsi

Beet,
Hozzad azert nem szolok, mert Zsancihoz küldöd angolra a gyerekeketKép

Ada,
ezek szerint én nem vagyok bolond? Dejoooo Kép

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Ancsi!
Nálunk van gátmasszázs, ráadásul a férjem csinálja, rá tudtam venni.
Régebben mondogatta, hogy ha a doki vágni fog, akkor ő eltöri a karját. Na, akkor járuljon is hozzá, hogy megúszhassam a gátmetszést.

KépKépKép Tegnapi látgatás után kérdezgettem férjemtől, hogy szimpi-e neki a szülésznő, mondta, hogy igen. És az orvos? Igen. Nincs vele semmi baja..? Nincs... De van! Miért olyan bazi nagy darab??? Kérdeztem, hogy miért baj az neki, aztán eszembe jutott a kartörés. Kérdem: Félsz tőle? Nem tudod majd eltörni a karját, ha vágásra kerül a sor? Erre mosolyogva: "Ja, igen! Kép Ezt megúszta! Kép"</font>

KépKépKépKép
proone

Ancsi,
fürdöbe fejni én is ritkán jártam, inkabb csak akkor, ha csöpögött a másik cicibölKép Amugy volt olyan, hogy Megasztar nézés közben fejtemKép
Okés, küldheted mindkettötKép

KépKép
fibi

Fibikém!
hát nem találtad ki azt, amit én, hogy egy pici avent cumisüveg kupakját oda tettem a csöpögő mellre, és pelussal odaszorítottam? így aztán felfogtam egy fejés alatt 10 ml-t is az elcsöppenő tejből!!

Proone! ugye egy a dokink? mert az nem is nagy darab! (csak szép magas) olyan helyes figura! úgyhogy én meghagyom a csajoknak a kisBarnát, nekem az én dokim kell ;-)
ha jól esik a masszázs, hát abba ne hagyjátok! ;-)

ancsipancsi

én meg ciciket akarok!!! Kisün, ha már ilyen jó a szíved, akkor adsz egy implantravalót? Kép

az jut eszembe, h mikor kicsit már pocakosodtam, sok elismerő tekintetet kaptam a kebelcsodám miatt, majd ahogy kissé lejjebb tévedt a pasik szeme, egyből vágott mind vmi fintort KépKépKép hihihihi

Oxi, rajtam gyakorolhatnál! légyszilégyszi! nem kívánom ingyen, elvégre kell a benyára is!

Fibi, mögöttem is van 2-3 év pszichó, meg pedagógia Kép tanítottam is egy fél évet, de aztán úgy döntöttem, megmentem az emberiséget magamtól Kép na és képzelj el egy súlyosan introvertált tanárt Kép a gyerekek a fejemen ugráltak Kép

gátmasszázs: én csináltam egy darabig, mert nagy aromaterápia meg egyéb fan vagyok. de legyőzött engem is a lustaság, meg h alig értem el, és marha körülményes volt... 36 héttől lehet kezdeni, napi 1x U-alakban kell kissé tágítani ott lenn - de ekkortájt már örül az ember, ha ott lenn eléri egyáltalán... ezért ajánlgatják, h csinálja apa, meg hátha kedvet kap máshoz is :9 mert a "mórickázás" (copyright Neet) utolsó időkben nagyon jót tesz - már akinek még van kedve meg ereje - akár be is indíthatja a szülést

ez így lehet, h durván hangzik így elsőre, de amikor már a 41. hét végén van az ember, már mindent megtenne, hogy kijöjjön az a gyerek Kép pl. "bábakoktélt" iszik (pálinkás, ricinusos elegy, broááá) na de ezekről még ráérsz tájékozódni, Rylie Kép tényleg, hányadik hétben vagy? régen azt csináltuk, h mindenki képben legyen, odaírtuk a nevünk mellé/alá, h 36+1nap. légyszi írd ki Te is, hadd izguljunk Veled együtt Kép

Pétergabi, csak nem az én maratoni vajúdásomra célzol? Kép bár Neet is ráhúzott egy hetet Kép

Esztinek még mindig KIM BASINGER-LÁBAI VANNAK! és olyan okos!!!! az is nagyon tetszett tegnap, h amíg mi nagyok ebédeltünk, a két lurkó egymással szemben üldögélve cumit cserélt, és úgy iszogatott Kép

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Ancsi!
Egy a dokink, de a férjemnél is vagy egy fejjel magasabb, ha nem másféllel... Engem nem zavar.
Egyébként meg én az a félős fajta vagyok, nehezen oldódok fel idegenek között és a dokim még idegennek számít nekem... Pedig ő aztán tényleg nem egy mufurc alak, akitől félnem kéne, dehát én ilyen csönes nyuszi-típus vagyok, ami nem túl előnyös... Aztán lehet, hogy szüléskor nem igazán fogok azzal foglalkozni, hogy én milyen típus vagyok. Kép
Fenét esik jól a gátmasszázs!!! Kép Férjem elég lelkiismeretesen masszíroz, úgyhogy jön mindenféle székelési inger, meg nyilallás, égő érzés, ahogy tágítgatja... Kép Szegény mondta is, hogy eddig valahogy máshogy kell hozzáállnia ehhez a részemhez, eddig kényeztette, most meg fájdalmat kell okoznia... Megnyugtattam, hogy kényeztetheti majd még eleget. Kép

Egyébként lustaság... Tegnap pl. kimaradt, mert kissé késő volt, fáradtak voltunk...</font>

KépKépKépKép
proone

Figyi, én is félős vagyok idegenek között, úgyhogy nagyon-nagyon sokat számított, hogy a férjem bejöhetett a kórházba. Olyan ez, mikor régen anyuval mentünk el dokihoz. (régen? Kép mikor most legutóbb ügyeletben kihúzták a bölcsességfogamat, anyukám eljött velem. tök rendes!)

ancsipancsi

Ancsikám,
hát csak késöbb talaltunk ki mi is vmi hasonlo megoldástKép Ha akkor is olvashattalak volna Titeket... Kép

Votiv,
Te mint introvertáltKép Bár még nem találkoztunkKép SajnosKép

Nekem is maratoni vajudasom volt, 10 nappal tulhordva.

Na, L CorabaKép

KépKép
fibi

Vinci alszik, én végre pihizek, mert idáig sütöttem, főztem... Kép

Juc,
Szerintem is nagyon jó ötlet a táblázat, engem is érdekelne, hogy babázás előtt, után, közben ki miket csinál, mi érdekli. Emailcimen kívül szerintem telszám is szerepeljen benne. Ja, és engem is ki tudsz használni szociológiai felmérés készítése ügyében, ui egyik diplomám szociológusi Kép Ezzel máris elárultam egy titkot, ami csak a táblázatban szerepelhetne.

Gátmasszázs:
Proone, nagy gratula Nektek. Én úgy voltam, mint Votiv, szóval tudtam, hogy jó lenne, de nem nagyon csináltam.

Nekünk nincs kenyérsütőnk, de most teljesen kedvet kaptam hozzá, ahogy írtatok róla! Lehet, hogy kérek karácsonyra!

Moose,
hogy van Nyuszi? Az mmr oltás mennyire viselte meg így utólag, láz stb lett?

Blaye
blaye

Sziasztok Csajszik!
Csak picit tudtam visszaolvasni, ezért bocs, ha valakinek nem reagálok! Vince ma 6.12-ig aludt!!! KépKépKép ilyen vagyok én. egész délelőtt sétáltunk, meg vásárolgattunk ajándékokat, mert délután nagy családi vendégeskedés lesz, úgyhogy kicsit rápihenek, amíg V alszik az erkélyen. Kép
Azt akartam még mesélni, h tegnap kipróbáltuk Stahl sült csirkéjét, és isteni, úgyhogy próbáljátok ki (piros szakácskönyv), és ha akarjátok, akkor megosztom veletek a receptet! Nagggggyyyyyyyyon finom!!! Kép
És mi is kőgazdagok vagyunk Kép mert egy házban lakunk Dóráékkal, tehát 6 emeletünk van és portás és tükrös lift Kép és látjuk az ablakokból a Gellérthegyet és a Szabadság szobrot Kép meg a galambokat Kép
Én is 10 nappal túlhordtam, de akkor egész gyorsan ment, és homeóztam meg masszíroztam előtte, de ennek ellenére vágtak, vákumnál ez nem megúszható sajna, és ittam előtte bába koktélt is, amitől nagyon mosolygós állapotban gyorsan kitakarítottam a lakást Kép

Mindenkinek jó hétvégét és cupphegyek,
boldogfic.Kép
ficánka

Sziasztok!
Hát hogy itt mindenki kőgazdag! Nekünk se több szintünk, se liftünk, de még kenyérsütőnk sincs. És csak egyetlen egy fürdőszobánk van. Kép

Mellszívást én sem tudnám párosan elképzelni, pedig első időkben másból sem álltam. Viszont a második mellgyuszinál mi is bevetettünk mindent. Szerintem akkor az ember már nem szégyenlősködik, hanem cselekszik.

Viszont nálunk gátmasszázs is volt. Igaz, egy kicsit bizarr volt, de a végeredmény a lényeg, hogy nem kellett vágni. Igaz Zsanci?

Jucus, ez tényleg jó ötlet. A végén kiderül, hogy van köztünk mindenféle foglalkozású ember, és kisebb önfenntartó kolóniát is alkothatunk. (bár túl sok itt a bölcsész, akik egész nap csak bölcselkednének, és ugy e abból nem nagyon élnénk meg)

Ada! Részvétem a statisztika miatt. Én világ életemben szerettem a matekot, tanulás nélkül végig 5-ös voltam a gimiben, ezért a fősulin se féltem tőle. Az első órán viszont rájöttem, hoyg ennek köze sincs a matekhoz, nem tudom, ki találta ki, és épp hogy 2-es voltam belőle.

Jucus! Soma olyan kis ügyi, mint az anyja.

Moose! Szerintem nekünk ez a csiri-biri még nem való, mi maradunk a tücsökzenénél, Gréti nagyon élvezi.

KépKép
KépKép
lindicita

Zanza, es futar hozza vagy utanvetes postai izemicsoda?

Ancsi! Mit fogsz te oktatni?? Felkeszitenelek...

Blaye, 26an kapta lanyka az oltast, azaz 9 napja. Eddig meg nem volt semmi, de nagyon "varom" a lazat meg a kiuteseket. Majd tudositok.

Lindi, ti mar voltatok is? Jaaa! Hat apaval ugy dontottunk, eloszor csak egyre megyunk es meglatjuk, hogy tetszik neki, es asszem a csiribirit probaljuk elobb, mert az valo a mi perpetuum mobilenknek Kép
moosejaw

Sziasztok!

Fibi, nem ismertem az angol verziot, en csak magyarul hallottam Hampti Damptirol.Kép Gyerekkorom egyik kedvenc meselemeze volt Alice Tükörországban es megjegyeztem a versiket. Most hogy szoba jott, raismertem es nagy orommel konstataltam, hogy meg emlekszem ra.Kép

Rylie, mar mindent leirtak a tobbiek, amit a gatmasszazsrol tudni kell.Kép

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gyerekek,
azért vagyunk mindannyian kőgazdagok, mert mindannyiunknak van egy pocakja és/vagy egy vagy több édes gyermeke, és asszem férje (szeretője/élettársa, stb) is van mindenkinek és többé-kevésbé egészségesek is vagyunk és egy nagyon tuti H-ban szültünk, a Szt Imrében! Kép
Kell ennél több a gazdagsághoz? Kép
neet, az elégedett
neet

Beet, a budaorsi dokinenire gondoltal? ime:
Toth Ildiko, Budaors, Kossuth u. 9.
rendeles: h: 10-13, k: 12-14, sz: 16-18, p: 14-16
bejelentkezni a 06-30-515-0727 szamon lehet (de sokan csak ugy mennek oda bejel. nelkul...)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi, ez erdekes, mert mi pont amiatt alszunk foldre letett matracokon, mert nagyon kicsi a hely, es az agyak megszuntetesevel probalunk B-nek egy kis jatekteret biztositani. az mas kerdes, h mindig sokkal erdekesebb a "kijelolt" helyen kivul lenni, hiaba tagasabb az elobbiKépKép

Coolio
recca

Hello Lánykák!

Voltunk az FMH-ban, igazi nagy börze volt, de sem a bejáratot, sem a sorközöket nem a mi kicsi Quinny bébékocsinkra tervezték Kép Úgy indítottunk, hogy szétszedtük a duplaszárnyas ajtót, aztán lépten nyomon borogattunk mindent, ami az utunkba került.....Így aztán ócsóbban kaptunk egy pár dolgot, csak, hogy tűnjünk már el Kép
Na, most visszaolvasok, addigis páááááááá.
Ada
ada007

sápadtarcú Neet, igazat szóltál, uff Kép

Rylie, már csak a málnalevélteáról nem hallottál (undok, de megszokható ízű zöld trutyi, ami a tágulást segíti, és ezt is lehet 36. héttől napi 1-2 bögrével Kép)

táblázat rulez! ki csinálja? Kép (én mint mihaszna bőőőcsész nem ajánlkozom mert abban nem lesz köszönet Kép)

zenés programra én is elmennék szívesen. tücsökzenét kerestem a neten, de nem leltem. Lindi, Moose, hol lehet utána nézni?

jaaaj csak az én fiam nyekereg ma egész nap? vajon front van vagy fog jön? Kép szegény fekszik az ágyában, játszani nem akar, aludni nem akar, és csak nyüszög Kép

votiv 8)
votiv

Ada, te vizsga utan ultel neki tanulni (ill. gornyedtel a konyv fole)??? hogy van ez? nem mondtak, h elotte hatekonyabb? legalabbis a vizsga szempontjabol...KépKépKép

Coolio
recca

Johi! tegnap betettem a Halász Judit válogatás-albumot, és Isti sikongva hallgatta! a kis mancsával ütötte a ritmust, és nagyokat vigyorgott! - a babazene bezzeg negyedennyire se tetszett neki, úgyhogy Halász Jutka rulez, über állesz!!! KépKépKép
még1x nagyon köszi a CD-t!!!! Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
Kismama leghatso oldalan van csomo zenebölcsis hely felsorolvaKép

Recca,
értemKép Mi viszont nem tudjuk egyenlöre hova eltüntetni a franciaagyatKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Hát mi ez a szóáradat így szombat délelőtt? Senkinek nincs jobb dolga?Kép

Votiv!

Pszichológia tankönyvbe illő az okfejtésed az uszihoz való hozzáállással kapcsolatban és E.-ről! Kész pszichomókus vagy!Kép

Rylie!

Nálunk párom masszírgált a 36.héttől! Hatásos volt, mert nem kellett vágni! Eleinte kicsit nehéz volt komolyságot erőltetni magunkra, de a cél érdekében mindent!Kép

Egyébként, akinél nem volt gátmetszés...Titeket is össze vissza gyűrögettek ott felül gátvédelem közben? Én utólag gondolkoztam, hogy a gátmetszés lehet, hogy jobb egy fokkal, bár az meg utólag biztos fájdalmasabb! Mert én alig tudtam még napokig pisilni, úgy összegyűrte a szülésznő a húgycsövemet!(??)

Beet!

Hogy vagytok? Más kérdés most nem jut eszembe!Kép

Juc!

Hogy van Pannikó?

Bogárka!

Jobbulást Neked! Én nem megyek holnap KUSZÁ-ba!

Lányok!

Mikortól kell pohárból itatni a kőcöt?A Petőben elég furcsán néztek rám, amikor mondtam, hogy még cumkásüvegből issza a vizet! Próbálkozunk egy két napja, de vagy hisztirohamot kap, mert nem adom neki oda a bögrét (mert vagy magára önti a vizet vagy rám) vagy megfullad tőle!
(???)

ILdi
ildi76

A térdeplö szopizo:Kép

KépKép
fibi

Az önkiszolgálo:Kép

KépKép
fibi

Fibi, a mienk ikejas szetszedheto. most kint lapulnak a darabjai a szinben. apa egyelore kerulgeti, es nagyon remelem, h nem vagja fel tuzifanakKépKép (a gyerek racsosagya biztonsagos helyre, a nagyihoz kerult. bar azt nem igazan tervezzuk ujra osszerakni meg egy jo ideig...)

Coolio
recca

Tehát, akkor most, hogy van időm, belefolynék egy kicsit a fejtegetésekbe:

gátmasszázs: nem is volt kérdés, hogy ki csinálja....én olyan, de olyan mórickás hangulatban hordtam ki LH-t, hogy csak na, így aztán ki nem hagytam volna (na jó, egy-két este kimaradt, amikor Vik térden állva szabiért könyörgött Kép) Ja, és azt sem értem, hogy mi a csudáért osztogatjátok el szülés után az olajat....nekem elég sokáig még kicsit rozsdás volt a gátizmom (huhh, de jól megfogalmaztam, de bizton értitek) és ezzel olajoztuk Kép van benne rózsaolaj is, ami pedig afrodiziákum !!!!!!!!!!!!

kenyér: Bog, mitől függ, hogy csirízes lesz e a belseje? a tegnapi király lett, a mai kicsit csirízes, persze így is finom ám Kép

Jövő hét Savoya?????? Mini vásárlótanfolyam és Maya??? Na? Pl. szerda 11?????????

MAYAAAAAAAA??????????????

Votiv: van egy tutter cikktémám, msn-en majd kereslek!

Hopp, lejárt mosómasa...kimosta az új cuccosokat, amiket shoppingoltam Kép

Csók
ada007

Fibi, ez nagyon aranyosKép

Coolio
recca

Megoldom a problematokat es beirom az eredeti verziot meg a magyar forditasban szereplot (merthogy nekem Alice Csodaorszagban es Alice Tukororszagban is megvan mindket nyelven, most buszke vagy ram Kisun, ugye? Kép ).

'Humpty Dumpty sat on a wall:
Humpty Dumpty had a great fall.
All the King's horses and all the King's men
Couldn't put Humpty Dumpty in his place again.'

(Lewis Caroll: Through the Looking Glass)

'Dingidungi a falra ult,
Dingidungi lependerult.
Johet a kiralytol lo, katona,
nem rakjak Dingit ossze soha.'

(nekem ez van meg: Mora Ferenc Konyvkiado, Revbiro Tamas forditasa, versbeteteket Totfalusi Istvan forditotta, 1980, masodik kiadas)

Es Dingidungi szerint "Igen durva sertes, ha tojasnak neeznek valakit. Igen durva." Mire Alice: "En csak azt mondtam, hogy hasonlit egy tojashoz, uram. Es vannak igen tetszetos tojasok is." Kép Kép
moosejaw

Ada!

Jól fogalmaztál, érjük!Kép Nahát, nekem eszembe sem jutott, hogy ezzel "olajozzunk"! Úgy látszik nem vagyok elég keratív!Kép

Jövőhetünk nekünk tele van sajnos, úgyhogy nem jó a Maya!Kép Nem is tudom, hogy oldom meg, úgy összejöttek a dolgok! Minden nap rohangászok majd!

Timcsi végre aludt egy nagyot, most ébredt fel!
Remélem holnap is ilyen pörgős lesz a topic, mert párom kezdi a melót, 16 órázni fog, úgyhogy egész nap egyedül leszek!Kép Nehogymá' unatkozzak!
ildi76

Ildi, enyem lany is magara onti a poharat meg. Csoros poharbol viszont regota szuperul iszik. Es nem szelepes izemicsodabol, hanem a legegyszerubb van, ugyhogy ha razni kezdi, el kell venni tole Kép

Votiv, Tucsokzene nem tudom, hol van neked kozel, en most csak az obudait neztem. A Csiri-biri viszont itt elerheto: http://www.csiri-biri.hu/ es ez is zenes, de nem csak zene. En most ezt neztem ki.

Juc, csomagot megkaptad?
moosejaw

Fibi!

Édik a képek!Kép
ildi76

Ada, ez nem er! En is akarok a vasarlos kurzusodra menni, de sosem jutok el Savoyaba meg Camponaba, meg sehova, bruhuhuhu... na jo, csak a Bogarka fele kertipartikra Kép az lehet, hogy irnal egy vazlatot es elkuldened melen?
moosejaw

Moos: mért nem ülsz fel a 18-as vilire az véviv elhoz a savoya-ig!!!!!!!!!!!
CSAK BÁTRAN!!!!!
Nyúl már nagylány, szerintem semmi para nem lenne.
És én azt sem tudom, hogy ki az a humpty Dumpty Kép

Ildi: LH az ikejás békás csőrös pohárból iszik néha vizenyőt, az nem szelepes (nem is igazán értem a szelepesek lényegét, merthogy akkor már mindegy, hogy cumisüvegből iszik, vagy csőröspohár alakú cumisüvegből, nem? ígyis-úgyis színi kell, hogy jöjjön, tehát nem előrehaladás, persze útrakelni nem a legkényelmesebb egy csöpögős pohárral, de otthon bármikor át tudjuk öltöztetni, ha leöntötte magát, nem?.....vagy valamit rosszul gondolok?).

Huhh, most jól kiokoskodtam magam.

Ada- a perverz móricka
ada007

Ada,
"tiny love" márkájú. Ezek szerint csak a legfontosabb infó maradt le Kép

Votiv,
Jucussal már próbáltunk Moose-nak adni, de valahogy nem ment Kép

Fibi,
képek csúcsszuperek Kép nálunk is volt ráúszásos szopi, imádtam KépKép

Én mindenkit megtanítok sumerül és akkádul, aki akarja Kép Ja, és egész jól tudok szerelni mindenféle mechanikus dolgokat (WC-tartály stb.) Kép

Gátmasszázs nem volt, picit vágtak Kép de hogy is mondjam, a szülés könnyűségének fényében ez igazán belefért Kép

vera
kisün

Kép Kép KépESZTER AZ ELÕBB MEGÁLLT PÁR MÁSODPERCIG TELJESEN EGYEDÜL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép
neet
neet

ÉLJEN ESZTI!!! Kép
kisün

Sietnem kell, ha meg akarom előzi Kisün 1000. hsz-át!
neet
neet

előzi= előzni
neet
neet

Fibi,
nagyon jó az önkisz.ós kép!!! Kép
neet
neet

És voltaképp nekem már volt 1000, de volt rendszerhiba is.
neet
neet

Kisün,
várj meg, és egyszerre érjünk a ... a 1000-re. Kép
neet
neet

persze Neet, én is mondhatnám, hogy volt már ezer KépKép
kisün

akkor érjük el
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: