Sziasztok!
Próbálok gyorsan írni, mert mindjárt hazaér manó és akkor megint elvágva a lehetőség, hogy gép elé kerüljek. Képzeljétek, anyám elvitte Lilit ma magától /külön célzás és kérés nélkül/ a vidéki házikójukba, úgyhogy reggel 10-től szalmák voltunk apájával!

Subidubiduuuu!

Pihenés képpen jól megcsináltam a karácsony előtti nagytakit

mert később ha itthon a törpe már nem lesz lehetőség nyugodtan takizni, és addigra jön vizsgaidőszak is. Apájával közben csináltunk egy meglepit is neki, k...va jó lett szerintem, íme:
Tegnap megint sztorik voltak, persze, nem unatkozunk sosem: először is reggel a nyuszi megharapta csúnyán Lili ujját, várzett, mint a fene. Általában a Lili szokott vinni nekik kaja közben hamit, pl. a paprika csumát, stb. ő adja oda nekik. Most meg csak "úgy" odament és bedugta az ujjacskáját, és a nyúl sajnos félreértette..
Aztán megállt az autó, amióta hozzányúltak motorfelújjítás címszóval már 2x robban le, előtte hosszú évekig semmi baja nem volt, de amilyen mákom volt itthon robbantunk le a parkolóban, amikor hazaértünk az 0-áson a Camponából a babaúszásról Lilivel. Hülyét kapok, ha a pályán hagy ott minket ez a kis dög, de nem!

Múltkori pont azután volt a lepukk az M0 közepén, miután Livékkel 4-esben elmentünk a babástalira ugyanazon az úton. Szó szerint felrobbant az eleje, az volt a szerencse, hogy apája vezetett, és vissza tudtuk tolni egy benzinkútig. Ott apája megbarkácsolta, mert akkor épp a termosztát miatt egy vízcső robbant szét. Már akkor beígértem a technikának, hogy ha otthagy egyszer a 0-áson a gyerekkel, lestoppolok egy autót, és nem elvitetem magam, hanem egy öngyufát kérek, és meggyújtom az egészet.

Lehet hogy értette a gép a fenyegetést, ezért bár a lelkét kilehelte, hazáig húzta minden áron...
na közben megjöttek, csak anyuák is bejöttek, talán még csöppet lekötik egymást a gyerekkel, én meg igyekszem befejezni..
Vera! Először is köszi a kesztyűt, múltkor bunkó voltam és nem is köszöntem meg!!! fogkrém: mi Gabit használunk, de csak tessék-lássék, éppen h legyen rajta valami, van h nem is teszek rá semmit sem. Képek édesek, lehet h némi meghasonlás miatt kiskutyusnak érzi magát gyermeked??
REditke! Szégyentelen anya TE! sutyiban eleszed a gyereked elől a RUDIT?? És még csodálkozol, h kiszagolja és kitúrja a kukából a pappert!

Szájápolás: állítólag pl. attól sem megy tönkre a kismama foga, hogy a kalciumot beépíti a gyerek, de kérdezd meg az én fogdokkeremet, hogy mennyivel gazdagodott a terhességem óta.. !

Mindenki mást mond. Mondjuk a fogkrémen fel van tüntetve, h borsónyinál nem nagyobb mennyiséget tegyél rá.. Bálint streap-tease-el és nem a Lilinek???!!!! Szégyen és gyalázmatória!

Az én lányom öltözködik mostanában, pl az apja alsógatyáit húzza a nyakára..

Hogy ezt honnan vette???

/ja és csak a félreértések elkerülése végett az alsók nem rohangásznak szanaszét, csak ha már elővette a fiókból őket a gyerek!

/ PÉNTEK: de jó lenne, ha hozzánk is jönnétek!!! Lécci lécci lécci!

De máskort is gyertek, megértem, hogy elfáradsz estére, hátha a két gyerek lefárasztja egymást és akkor nekünk kicsit könnyebb lesz..

OLTÁS!

Szegény kislány, gyógypuszit nyomj neki egyet a nevemben!

Takker néni : irigyirigyirigy
Innima! Csonginak jobbulást! Nem gondoltál még valami immunerősítőre?

Aztán még vagy 3x neki ugrottam, de csak most fogok talán a végére jutni. Baba valószínűleg valamit összezabált a nagyiéknál, és egy kb. 1/4 óra alvás után felébredt, egy jó óra múlva kakkantott egyet, és most egy 10 perce nagy nehezen visszaaludt. Jó, hogy néha megpróbálnak segítetni, de amint az a mellékelt ábra is mutatja, sokszor a segítség inkább antisegítség.
Dino!

Kössz a segítséget, már Reditke írásánál is elgondolkodtam rajta, h hogyan kéne megnézni a jó nedvszívó pelusban, hogy mennyivel sötétebb a vizelet!

Remélem tényleg csak jelzi, hogy vizzentett egyet. Hát a rokonsággal Te is jól kifogtad, de elég sokan vagyunk itt így ezzel.

Azon gondolkodtam, hogy vajon régen a családos közegben mennyivel volt jobb vagy rosszabb a helyzet, mert ugyan többen tudtak segíteni, de tapasztalatok alapján több hülye is vette körül a kismamit!

Kép tündéri!
Judy! Éjjeli pali-sütés hiányzott volna még a jó közérzetemhez..

A szeleburdi család című alapműre még emlékeztek??

Kukker remélejük nem fogja nagyon megviselni NagyG-t

Oltás

KisGnek is jobbulást! Sok sok pozítiv energia megy! Jól öszejött ez most nektek, élmény lehet!
Liv! Jóhírek: juhu-juhu!

Dávid rettentő ügyes babus!

Látjátok miből lesz a cserebogár?

JÁRÁSHOZ GRATULA!!
Csirkesz!

Botond fogmosása is édes!

Bicaj-kontra egér mániában lehet egy ötvözet lenne a legjobb: olyan bicaj, ami havonta vagy 5-6-ot ellik, és a darwini szelekció alapján avtomatice egyre menőbb utódai lesznek!!

Róka komát kergesd el jó messzire, remélem már jobban vagy!!! Simizd meg a pocit, aztán kérd meg, hogy ne ijesztgessen!!!
Macsek! 3 napos lázon túl vagytok már? Nem lehet h ez az?
Kata! Férjed új munkahelye remélem javulást hoz, bébisintér csúcs lehet!!
Nikk: Na látom Macsekék kapcsán már neked is eszedbe jutott a 3 napos!

Ej-ej - lehet hogy valami idegen kutsától tanulta, mondjuk kinai shar-pei-t hallott ugatni először szegényke!
Na végre megírtam, befejeztem.

Azért jó hosszú lett!
Annyira bosszant, hogy csak ez az egy szórakozásom maradt, és mostanában már ehhez sem jutok hozzá a kisasszony kiko-z teljesen!
Jóéjt,
Macs