2005.11.04 15:04
2005.11.04 15:18

Nem is olyan vészesek az árak itt.(Mint pl.noppies a Brendonból-onnan van 2 gatyóm, még Olivérrel vettem, de batárnagyok
) 2005.11.04 22:11
2005.11.04 22:21
.
2005.11.05 09:20

(ezeknek meg 20 ezer volt darbja 2 éve
) 
2005.11.05 10:08
2005.11.05 10:16
!
2005.11.05 10:44
2005.11.05 13:01
(lehet, aztán fele víz volt, mert egész nap wc-re jártam). 

2005.11.05 13:12
2005.11.05 13:21
Meg gyurmáztam én agyaggal eleget annak idején, így hát összekaptam magam. Mondjuk én tökre élvezem, ha a kölökkel gyurmázunk, csak ő előbb megunja, mint én
Bár ügyes keze van nagyon, úgy látom, szóval remélem egy kicsit örökölt tőlem is valamit
.
De a rokonok meg azt modják, simán verte a fejét a falba, ha nem kapott kielégítő választ a kérdésére. Naszóval Miksa néhány napja baromira raplis, nyüszít egész nap, és megállás nélkül nyivákol, hogy "emme, emme, emme..." ez nem jelent semmit, csak hogy akar valamit. Veri magát a földhöz, fetreng, dobálja magát, a keze mint a cséphadaró, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné. Éjjel fél 1-kor fölébredt (mi előtte feküdtünk le 10 perccel, és én már hulla voltam), az ember ment át hozzá, nyújtotta a kezét az itatóért, de aztán meglátta, hogy a papa az és nem a mama, és óriási őrjöngésben tört ki. Akkor már hiába mentem át, torkaszakadtából ordított, állt a kiságy sarkában, és nem akart lefeküdni. Azt akarta, hogy kivegyük, de ha kiveszem, sose teszem vissza, még rosszabb lesz a helyzet. A takarót nem akarta, de ha kivettem, hogy ne feküdjön rá (később be tudjam takarni), akkor meg azért ordított. Fél 3-ig. Namost bevallom, én is ordítottam egy idő után. Otthagyni nem mertem, mert még megpróbált kimászni is a kiságyból. Máskor is le szoktam mellé feküdni a szőnyegre, szóval most is úgy próbáltuk, de az se segített. A végén már az arcába spricceltem egy kis langyos vizet a kezemről, mert már nem látott, erre közli, hogy törlő. Amikor meg kiabáltam, akkor azért beszólt, hogy hákká (halkan) namost ettől nem lettem nyugodtabb... Reggel meg kellett volna kezdenem egy melót, de persze még cvsak most tudok hozzáfogni, úgyhogy náluk az ember shoppingol most egyedül. Már a plazmatévéket nézi... (sóhaj). El akarta vinni a gyereket, de akkor tutira elalszik a kocsiban, és akkor fölborul teljesen az alvása, azt meg most nem mertem megkockáztatni. Inkább kivittem lombot gereblyézni az udvarra, jól kifáradt a szabad levegőn, és jól be is aludt ebéd után 2 perc alatt.
A mammystic-nél baromira szép az a poncsó, nem?
Volt valaki mostanában a C und A-ban? Mondjuk az a bajom, hogy a babacuccoknál és a gyerekcuccoknál is kevés a 98-as, ez épp a baba és a kisfiú között van. Ildi, te honnan öltözteted a fiúkat? 2005.11.05 13:47

, de én hagyni szoktam, erre magától megnyugszik, igaz, kell egy kis idő hozzá.

???
2005.11.05 14:49
De én nem tudom, miért, sehogy sem jutok géphez
Na mindegy, fő hogy most tudok írni.
Olyan sok biztosan nem ugrott vissza!!! Jajj, a minap én is beleléptem egy játékkockába, és még a zoknin keresztül is felszakadt a talpam
Eléggé fájt, de a legrosszabb az volt, hogy attól féltem, nem tudok majd tornázni. De végülis nem akadályozott
Szépen gyógyulgat már a seb. Nekünk hiába van dobozunk, mégis szanaszét vannak a játékok, az egész nappalink be van terítve velük...
Néha én is elborzadok, mikor felveszem egy régi nacimat, hogy hogy is nézhettem ki
Korábban kérdezted, hogy miért szedem az Elevitet
Na igen, azért is persze, mert készülünk a kistesóra
De legfőképp azért, mert én még mindig szoptatok. És bárhogy is nézem, ez sok energiát kivesz a szervezetemből. Mostanában nem, de néhány hete még állandóan a fejem fájt, az is biztos a vashiánytól (is) lehetett. De a mozgás is segít valószínűleg
Meg az, hgoy eszem rendesen. Olivér nagyon édes a pajzs előtt
Jó lehetett a kirándulás! Mi Hollókőn akkor voltunk, mikor nászutaztunk
Illetve hát kettőt, mert annyi minimum kell, egy egyberészest (azt újonnan), és egy használt kétrészest, de annyira gyönyörűt sikerült kifognom, hogy csak na! Büszke is vagyok nagyon, mert eszméletlen drágák ezek a téli holmik, és egy szuper dögös, tökéletes és teljesen új darabot vettem, szerintem nem nagyon volt még gyereken
Ez is 98-as
Nekünk kell még téli bundás cipő és csizma is. Minden más már van
Vagy mindent pakoljak el? Ti hogyan büntettek? Nálunk az is a baj, hogy ha fel is emelem a hangom, egyáltalán nem segít, szinte meg sem hallja, hogy mit mondok vagy hogy mondom. Eddig elég volt annyit mondani, hogy "nem szabad", most már tökmindegy, mit mondok... Továbbra sem szeretném persze mondjuk a kezét csapni, annak nagyon ellene vagyok. Bevetettem, hogy nem nézhet Micimackót (ez most a kedvenc), de az sem hatotta meg. Semmi nem hatja meg
Tényleg fura nekem, hogy az eddig engedelmes kisfiamból ördögfióka lett.
Így azért mindjárt más, hiszen ha nem alszik délután, akkor totál lefárad, persze hogy rosszabb mint máskor.
2005.11.05 14:50

2005.11.07 08:07
2005.11.07 08:17
2005.11.07 08:40

2005.11.07 08:44

2005.11.07 08:57
2005.11.07 09:11
De nemtom, tény, hogy sokat vezettem az elmúlt időmet, de azt nem mondtam, hogy szeretek. És hova tesszük a 3 kölket?
2005.11.07 09:16

2005.11.07 09:32
2005.11.07 14:09

) 

2005.11.07 14:38
2005.11.07 14:48
A képen amúgy a tükörbe néz, mert imádja látni magát, azért is kapok frászt, mert ha ugrál, nem azt nézi, hogy hol az ágy, hanem magát lesi a tükörben, ezért is fog egyszer lepottyanni
De most már rács van az ajtón, nem is megyünk be egész nap, csak pelenkát cserélni meg aludni.
Megmutatod a kabátot? Dobj fel egy fotót róla (de persze Te is legyél benne), nagyon kiváncsi vagyok
És a dackorszakos írásodat is. Igen, nagyon nem vagyok verés párti, én még egyetlen egyszer sem csaptam rá Zsoltikára, mert nagyon ellene vagyok. Úgysem lenne értelme. Ha rugdos, vagy ütöget (mert ő bezzeg szokott, de hogy honnan szedte ezt az ötletet???), no akkor szépen elkapom a kezét vagy lábát, és nagyon komolyan elmondom, hogy ez fáj anyunak, és legyen szíves abbahagyni. Ha nagyon nem akar valamit (mondjuk pelust cserélni), akkor otthagyom, de előtte elmondom, hogy nagyon szomorú vagyok, mert azt hittem, hgoy Zsoltika nagyfiú, de nem az, ha ennyire engedetlen. Na 5 perc múlva általában már a pelenkázón fekszik (ami a földön van), és akkor már szépen hagyja is magát.
Meg amúgy is jól érzem magam a bőrömben
Ma este megyek tornázni is! És a 90 naposból átvettem a gyümölcsreggelit
Már korábban észrevettem, hogy ha gyümit reggelizek, az már másnapra csökkenti a súlyom
Csak az a baj, hogy nem vagyok nagyon oda a gyümölcsökért... Na mindegy, ma kivit reggeliztem, de kibírtam
2005.11.07 15:00
2005.11.07 15:03
2005.11.07 16:09
Annyira rossz ez, hogy ilyen sokáig elhúzódik
Hú, a Smecta az nagyon rossz! Nem csoda, hogy nem itta meg. Ez a másik ugye kapszula? Azt hogy adod neki? Vegye be és nyelje le? Mi még sosem adtunk ugye ilyet Zsoltikának, eddig csak kanalas orvosságot kapott, azt viszont imádja szerncsére, folyton inná ha lehetne
2005.11.07 16:30
. És tejet követelt. Végül beletettem neki tejbe, azt megitta. Tejet egyébként nem szívesen adok neki, de azt mondta a doki, hogy ha végképp semmit nem eszik, akkor adjak azt, amit igen, akkor ne ragaszkodjunk a szigorú diétához. Mondjuk a tejre épp enmlítette, hogy inkább kakaóban igya, de olyan ordítást rendezett, amikor barna lett a tej, hogy csak néztem. És sivította, hogy önti, önti... Márminthogy önsem ki. A kakaót eddig kétszer próbáltuk, de nem ugrik érte. 2005.11.07 17:26
De lehet, hogy el is bólintottam.
)
2005.11.07 18:51
Teljesen bele van merülve...
szóval én úgy tudom, hogy a kapszulákat nem szabad szétszedni. Mert pont az a lényegük, hogy ne a gyomorban, hanem a bélben oldódjanak, mivel így hat a hatóanyag.
Épp most fénymásolja egy ismerősöm, csak beletelik néhány napba, mert egyszerre nem tudja az egészet lehúzni 2 példányban
De ha megvan, akkor már igazán visszaadom, csak talizni kéne
Benézek én is a Mango-ba, most valahogy kedvet kaptam rá
Bár ott asszem csak outlet van, de sebaj
Összedobom a vacsit, aztán szaladok tornázni. 2005.11.08 08:00
2005.11.08 08:09
2005.11.08 08:35
2005.11.08 08:50

2005.11.08 09:29
2005.11.08 09:46