Hű csajok,
életveszély kimaradni 3 napra ebből a topicból!
Egy csomó dologra akartam válaszolni, de csak a leguccsók jutnak az eszembe.
Eliza,
ne keseredj el ilyen hamar, no meg ennyire. A munkahelyváltás a te döntésed. Párod mit szól hozzá?
Az természetes, hogy valamennyi sperma kifolyik. Tényleg nem tud a méhedbe menni egyből a cucc, mert ott a méhszáj, ami csak peteéréskor meg mensikor nyílik meg, de csak picikét. Vica jól szólt.
Elevitet szedem, nekem nincs problémám vele. Ha nem éltem volna olyan rohanó életet csapnivaló táplákozással, nem szedném. Persze a nagyját úgyis kipisili az ember.

Sztem ha egészségesen élsz valamelyest, akkor fölösleges. Én is abbahagyom a 3. hónap után, mert most már nagyjából odafigyelek az egészségemre.
Monyó,
sztem nem rossz befutó a lovaglópóz!

Az kérdésedre a másik gondolat: nagyanyáink idején még nem volt ennyire elérhető a felsőoktatás, és hogy a nő még melózni akar babaproject előtt. 16-18 évesen férjhezmentek és már terhesek is lettek. Olyankor több az esély. Engem meg már a szüleim korosztálya is leöreglányozott.
Vica, Móni,
minden elismerésem. Nyoma sincs már a bizonytalanságnak, depinek. Büszke vagyok rátok.
Betti,
én nem rókázom. Remélem még terhes vagyok, mert semmi jelem nincs.

Csütörtökön kiderül. Ha nem is Róka, de Réka napján.
Mindig összeszorul a szívem, gyomrom, ha felmerül a fizutéma. Ha a férjem nem keresne jól, nem lennék orvos. Így nincs gond, hogy ő jól keres, de azért így is piszkálja a csőrömet. Na mindegy.
Olvastam Szilviát a megint megjöttben, a sírás folytogatta a torkomat...
Hajni, Kamilla,
ezer éve nem írtatok, jő hallani rólatok, bár nem vagytok a toppon...
Ági
12+2 (UH szerint 11+?)