A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

lanyok velemenyem szerint ezek apozok jok meg minden,de nem hiszem hogy ezen mulik.
pl aki a diszko mozsdojaban csinalja es teherbe esik az nem hiszem hogy parnaval tamasztgatja magat,es ugyebar hallotunk par ilyen nemkivanatos terhasegrol.
en azt gondolom hogyha ket egyeszseges par rendszeresen szeretkezik akkor ott baba leszKép
persze ez sajat velemeny.

Kép
monyoka

Honnét tudjátok merre hajló a méhetek?KépKép

zsuzska80
Szombathely

Vica!
Nem jött még mail... Kép
A méhbe, a méhszájon át kerülhet, az meg a cikl. közepén kissé nyitva van. ezért nagyobb az esély is.

moni

Köszi Móni, én is erre gondoltam. :-)

Ti hogy haladtok a projecttel?

Kép
elizabeth25

Zsuzska, hogy kinek merre hajló a méhe azt a doki megtudja állapítani. :-)

Kép
elizabeth25

Csajok én is itt vagyok én egyáltalán nem tudok ehez mit hozzászólni,mert én ezekről nem hallottam semmit,csak most,de szerintem igaza lehet Monyonak.Legalábbis neki is.Én úgy gondolom hogy nem szabadna ennyire nézni hogy mikor,hogy szexeljen az ember.Amikor és ahogy jól esik,ha lehet baba úgyis lesz ő tudja mikor akar foganni.Remélem nem haragszik meg rám senki ezért.

Kép
breni

Breni abban igazad van, hogy a baba "tudja", hogy mikor akar jönni. DE miért kell ennyire megváratni minket? :-))))

Kép
elizabeth25

Zsuzska!
Olvastad az archívumot amit írtam?

moni

Igen amikor jóesikakkor kell csinálni, mert az nem jó hogy ugy indulunk neki hogy "szexeljünk mert most azok a napok vannak"Kép

Julcsi merre vagy??

zsuzska80
Szombathely

Breni?
Mikor tesztelsz? Vagy megjött már?

moni

Eliza!
Hát azt én sem értem.Lehet nem is baba a hibás,hanem mi.Mi nem csinálunk vmit jól.De mit????Nem szabad hogy egyfolytában erre gondoljon az ember,mert az nem egészséges.Én is gondolok a baba témára,de nem ez tölti ki az egész napomat,hónapomat.Érted?Persze itt sokat olvasok és írok de nem csak ezt látom magam előőt,meg ha haza megyek nem beszélek erről és nem is gondolok rá,hanem teljesen átadom magam a páromnak ha szabad napos,ha pedig dolgozik akkor elfoglalom magam.Ciklus vége felé többet gondolok rá hogy hátha....
Egy kicsit hosszúra sikerült.Bocsika!

Kép
breni

Moni, olvastam de annyira nem nagyon értem mert sokat kéne olvasnom arra meg nincs idő!Melyik irásodra gondoltál? Napra pontosan?

zsuzska80
Szombathely

Anita!
ne csigázz minket! jelentkezz!

moni

Zsuzska!
Így most konkrétan nem tudom. mjad megnézem.

Mennem kell megyek fogadó órára! Sziasztok!
Moni

moni

Moni!
Nekem még van időm,elvileg mostanában volt pém.Tudom hogy ez a 28 nap de nekem mostanában 40 napos a ciklusom.Szerintem azt kivárom.De nem érzek semmit.Ha jól látom még neked is van még időd.Te hogy érzed?

Kép
breni

Ancsa, szia! Kép

5-re megyek, és már kezdek nagyon ideges lenni!

Zsuzska,
ha hátrahajló méhed lenne, sztem arról már tudnál! Kép

angel37

Zsu!
Nekem a régi doki mondta. Csak úgy megemlítette, hogy tudok-e róla. Mondtam, nem. Azt mondta nem gáz, csak kispárna és egyebek. Bár én ezeket a 13 hónap alatt mindössze 1x-2x alkalmaztam, mert olyankor tényleg "gyerek-csinálás" íze van az egésznek.

Reni!
Épp ezért értek veled együtt én is. Hallottam ezekről, tudom, hogy mikor, hogy hányszor, hogy milyen pózban kéne, de csak akkar, úgy és annyiszor csináljuk, ahogy jól esik. Volt már, hogy PÉ körül nem volt kedvünk, hát nem csináltuk, kész.
Ez a mostani akció is olyan erőltetettnek tűnhet, de egyszerűen muszáj volt!KépKépKép

Kamilla!
Jó, hogy itt vagy, de kotyogj már bele te is, elvégre nem mindig az akciókról és a PÉ-ről szól ez a topik.
Ennek apropóján most elmesélem, hogy voltam ebédidőben a postán csekket fizetni és hirtelen felindulásból (sosem szoktam) vettem egy kaparós sorsjegyet 200Ft-ért. És képzeld, visszanyertem a 200-ast. KépKépKép Olyan jó volt, mert tudtam, hogy nyerni fogok valamit, és örültem nagyon hogy bejött megint a megérzésemKép

Móni!
Most írom.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na én is léptem!
Majd holnapjövök!
Akik nem jelentkeztek azok gyorsan tegyék meg!Kép

zsuzska80
Szombathely

Vica, akkkor talán azért folyik ki?vagy ha hátrahajló akkor marad benn??Most ez előny vagy hátrány?

zsuzska80
Szombathely

Vica, akkkor talán azért folyik ki?vagy ha hátrahajló akkor marad benn??Most ez előny vagy hátrány?

zsuzska80
Szombathely

Vica mit vettél? Piramisosat??Én is vettem 3-at és 1700 Ft-ot nyeretem!Aztán azon is vettem 9-et aztán már csak 400 Ft-ot nyertem!Kép

zsuzska80
Szombathely

Banya, most hívtam a patikánkat és azt mondta, hogy az Agnus Castus nincs nekik, a nagykerben sincs így nem tudják megrendelni. Te hol vetted? Patikában?

Kép
Kép
janna

Janna,
gyógynövényboltban nincs?

angel37

Zsu!
Nem hinném, hogy azért folyik ki, de meglehet.
Végül is azoknak is kifolyik, akiknek nem hátrahajló.
Bingó nevezetűt vettem. Olyan mint a régi TV-s Bingó, csak itt papíron.Kép A piramisos mennyibe kerül?

Móni!
Küldtem.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hű csajok,
életveszély kimaradni 3 napra ebből a topicból!
Egy csomó dologra akartam válaszolni, de csak a leguccsók jutnak az eszembe.

Eliza,
ne keseredj el ilyen hamar, no meg ennyire. A munkahelyváltás a te döntésed. Párod mit szól hozzá?
Az természetes, hogy valamennyi sperma kifolyik. Tényleg nem tud a méhedbe menni egyből a cucc, mert ott a méhszáj, ami csak peteéréskor meg mensikor nyílik meg, de csak picikét. Vica jól szólt. Kép
Elevitet szedem, nekem nincs problémám vele. Ha nem éltem volna olyan rohanó életet csapnivaló táplákozással, nem szedném. Persze a nagyját úgyis kipisili az ember. Kép Sztem ha egészségesen élsz valamelyest, akkor fölösleges. Én is abbahagyom a 3. hónap után, mert most már nagyjából odafigyelek az egészségemre.

Monyó,
sztem nem rossz befutó a lovaglópóz! KépKépKép Az kérdésedre a másik gondolat: nagyanyáink idején még nem volt ennyire elérhető a felsőoktatás, és hogy a nő még melózni akar babaproject előtt. 16-18 évesen férjhezmentek és már terhesek is lettek. Olyankor több az esély. Engem meg már a szüleim korosztálya is leöreglányozott. Kép

Vica, Móni,
minden elismerésem. Nyoma sincs már a bizonytalanságnak, depinek. Büszke vagyok rátok. Kép

Betti,
én nem rókázom. Remélem még terhes vagyok, mert semmi jelem nincs. Kép Csütörtökön kiderül. Ha nem is Róka, de Réka napján. Kép

Mindig összeszorul a szívem, gyomrom, ha felmerül a fizutéma. Ha a férjem nem keresne jól, nem lennék orvos. Így nincs gond, hogy ő jól keres, de azért így is piszkálja a csőrömet. Na mindegy.
Kép

Olvastam Szilviát a megint megjöttben, a sírás folytogatta a torkomat...Kép

Hajni, Kamilla,
ezer éve nem írtatok, jő hallani rólatok, bár nem vagytok a toppon...

Ági
12+2 (UH szerint 11+?)
potter_76

Van otthon légpárásítója vkinek? Fűtésszezon óta férjem ugat, nekem meg kapar a torkom. Mit kell nézni rajta? Milyenek vannak? Ha meglesz a baba, miatta úgyis kellene...
potter_76

Aszittem a 22. üzinél jár vmi bónusztitulus...Kép
Mi a következő állomás?

Angyal,
ügyes legyél, ne foss nagyon. Ez milyen vizsg. is lesz? És tudod, ne szaladj el hamar, a cicide6t is mutasd meg szépen a doktorbácsinak! KépKépKép
potter_76

SZia Potter Kép

De jó lesz Neked csütörtökön! Látni fogod Hóförgeteget! Kép

angel37

na, term. a 200-ra gondoltam
potter_76

Angyal,
Remélem már egy bazi nagy Hóförgeteg lesz...akár 4-5 cm-es is Kép
potter_76

Potter Kép

Én már a kétkezi tapi előtt el akarom hagyni a fekhelyet! Kép Sztem belém van kódolva, de majd igyekszem! Kép

Ideje a háromhavi kontrollnak, mindig fosok ilyenkor, meg utána két hétig Kép

Ja, kivallatom a barnázásról, megmutatom a hőtábláimat, ha nagy fosásomban el nem felejtem...Kép

angel37

Angyal,
írd rá filctollal a cicidre, akkor biztos megválaszolja a dokibácsi. Ha kap levegőt. KépKépKép
Szorítok neked, hogy minden rendben legyen. Ez hanyadik 3. napos kontrollod lesz!
potter_76

ez persze kérdés volt
potter_76

Köszi a szorítást és a tanácsot is Kép Látok is egy jópofa rózsaszín szövegkiemelőt! Kép

3. napos???

Háromhavi szűrés lesz, kb ötödik...

angel37

Potter!
Jó, hogy jöttél, már éppen emlegetni akartalak, hogy mizujs veled?
Köszi az elismerést, én is roppant büszke vagyok.Kép
Szerintem az a legegyszerűbb(és legolcsóbb), ha tesztek egy tál vizet a radiátorra/konvektorra/sparhertra.Kép
Hát nem semmi vagy, hogy semmi jeled nincs! Nekem régen már a mensi előtt 1 héttel nőtt a hasam meg hánytam.KépKépKépKépKép
Köszi, hogy megerősítettél a méhnyak-ügyben. Már kezdtem azt hinni, hogy komolyan elő kell vennem egy biológiai atlaszt.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Angel!
Szerintem ragassz a cicidre ilyen flitteres csillagot, amit a Riói karneválon szoktak a táncos nők.KépKépKép Hú, de megnézném magamnaka doki fejét...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica,

Azt én is! Kép Hol lehet olyat szerezni? Kép

angel37

Jöttem lányok búcsúzni, lassan megyek haza.
Legyetek jók és aki még a mensijét várja annak nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi

Kép
elizabeth25

Szerintem papírboltban lehet olyan csilli-villi öntapadós tapétát venni. Veszel.KépKépKép
Mondd neki, hogy az a munkaruhád...Ha-ha-ha.KépKépKép
Na eldugulok, mert úgy látszik ma bolond lyukból bolond szél fúj.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kép Kép Kép

sőt, csak az lesz rajtam, és úgy megyek a rendelésre!

ha vmelyiktek esetleg erre jár, tuti megismer! Kép

angel37

Angyal,
nem megy ma az írás...Kép

Vica,
akkor már csak a tálat kell a radiátorra erősíteni valahogy...lapradiátoraink vannak. Kép
A főzőlapot kipróbálom...és akkor ugye nem kell bekapcsolni a fölötte lévő páraelszívót???KépKépKép
A kisszobába kellene vmi, mert ott vagyunk főleg, meg majd helyünkre a babó fog beköltözni.
Az sparhert??? KépKépKép Na basszus...persze még a partvist sem tudtam...nagy háziasszony vagyok KépKépKép
potter_76

Potter,
ezt most nem értettem, hogy nem megy az írás Kép, biztos már olyan síkideg vagyok! Kép

angel37

Angyal, Vica KépKépKép

Angyal,
mondd azt, hogy már nem volt időd átöltözni. KépKépKép
potter_76

Angyal,
mármint nekem, mindent elírok...a 3 naposra értettem...
persze a hülyeséget jól írom mindig KépKépKép
Nekem vannak mellbimbónyi matricáim...igaz, mindegyiken Garfield van KépKépKép Nos, kell???
KépKépKép
potter_76

Lehet, hogy fel se tűnne...Kép

Ruha nélkül hamarabb felismer! Kép

angel37

Potter Kép

OK, aszittem én írtam el vmit!

Nekem itt most van színes post-it és oldaljelölő cimke! Kép

Hát, ha ez a sok hülyeség ott eszembe jut...Kép Kép

angel37

Potter!KépKépKép
Az a sparhert, amiben fával tűzelnek és vasból van. Lehet rajta főzni. Van amelyiknek sütőrésze is van. Most megint árulnak ilyeneket a Baumaxban meg a Praktikerben. Olyan fehér zománc van rajta, biztos tudod, csak lehet, felétek másként mondják.

Angel!
Szorítok!
A lámpát ne felejtsd el!
A flitter-bugyit se hagyd otthon!KépKépKép

Lassan távozom én is, még 5-ig egyszer bekukkantok, ha lesz időm.
(Háááááát, régen röhögtem a monitor előtt ennyit.Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Angel!

Majd holnap feltétlenül kérünk beszámolót a dokiról! Ne fosssss!!!!!!!!!!

Potter!

Írigyellek, hogy nincsenek tüneteid. Engem már kezd kikészíteni. Össze-vissza van a gyomrom. Képes vagyok reggel egy pohár vizet is kihányni. Ma szerencsére nem rókáztam reggel, de egész nap üldöztek a rókák. Kép

Betti
betti73

Vica,
nagyanyámnak volt olyanja, de aszittem, sparhelt...KépKépKép
Képzelem, aki most gondolkodik azon, hogy csatlakozzon-e a topichoz...KépKépKép

Angyal,
a post it note mégjobb, mert még a kérdések is ráférnek KépKépKép És a szellő is sejtelmesen meglibbentheit a nem rögzített végét. KépKépKép
Mi az anyakönyvvezető előtt beszéltünk ilyesmiket, és amikor a gyűrűt kellett felhúznunk, akkor eszünkbe is jutott...nagy vihogás volt kettőnk részéről abban a méltóságteljes pillanatban KépKépKép
Ha elnevetnéd magad, még mindig mondhatod a dokibácsinak, hogy csikis vagy...KépKépKép
potter_76

Á, bugyira nincs is szükség! Kép

Majd beszámolok! Kép

Asszem léptem, most szólt a Drágám, hogy jön velem! Kép Kép Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?