A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Angel, Potter ÖTYE-társnők! Nem semmik vagytok! Kép Kép Már csorognak a könnyeim. Kép Kép

Betti
betti73

Minden jót, Angyal kartársnő. Milyen rendes pasasod van.

Betti,
nekem is. KépKépKép
Te az Irinyin hol golgozol? Férjem ott melózik, néha bemegyek oda kajálni, mert tök közel lakunk. Egyszer dobhatnánk ott egy közös ebédet, ha neked oké. Persze úgy értem, hogy te is befelé dobod. Kép
Írd meg emilben, ha úgy adódik.
hp76bp@lycos.com
potter_76

Potter-Ági!

Küldök mélt.

Az ebédet befelé szoktam dobni (eddig legalábbis) Kép

Betti
betti73

Potter-Ági!

Ment mél.

Betti
betti73

Betti,
oké.

Most mennem kell zoknit vásárolni. Kép
sziasztok.
potter_76

Lelépek én is végre! Kép Sziasztok!

Betti
betti73

Betti,
pont ott melózik. KépKépKép Valahogy sejtettem.
Most rohanok, de majd válaszolok.
potter_76

Sziasztok!

Zsu, azért még nem vagyunk ám kitiltva a netről, csak nem vagyunk a közelében. Elvileg legközelebb tavasszal lehet netünk, de lehet hogy nyáron. Szóval még várni kell rám kicsit.

Betti, gratula az első éjszakához. Akkor nálatok is teljes a boldogság Kép.

Vica, én is remélem, hogy sikeres lesz ez a nem odafigyelés. Majd kiderül. Most néztem a tábláról, hogy már túl vagyok félidőn. Pedig azt hittem még valahol a tizen elején tartok Kép. Na mindegy, de azért nem szeretném, ha meglepiként érne a menzi Kép.

Na puszi, szaladunk haza. Mindenkiért izgulok ám. Nagyon várom Katától a zebrás híreket Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Hát tényleg nem vagyok a toppon. Azért is nem nagyon akartam irogatni, hogy ne rontsam a közhangulatot.

Remélem hamarosan én is csatlakozhatok az "első éjszakásokhoz". Hétvégén befejeztük a maradék festést. Még be kéne rakni a klotyót meg a mosdókagylót, mert anélkül elég érdekes lenne az ottlakás. Egy hét múlva meg hozzák a konyhabútort, aztán megyünk. Majd rakok fel fotókat.

Tegnap született gyereke egy barátunknak és Tündérnek hívják. Hallottatok már ilyen nevet?

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Vica, az is 200 Ft, és tök jó!Kép

Reggel akartam hőt mérni aztán a digitálisból kifogyott az elem, ugyhogy nem mérem.
Szerintem ez is egy égi jel!Kép

Tegnap 8-kor ért haza a párom aztán mondta hogy elvesztették a legnagyobb vevőjüket, így ha rövid időn belül nem köt valami nagyon üzletet akkor veszélybe kerül az állása.Kép úgyhogy iszonyatosan szomorú vagyok miatta, most a baba ügy sem érdekel annyira.

A megint megjöttben láttam egy www.angyalokszulei.hu oldalt, nagyon szép, de csak erős idegzetűeknek.Én már bőgtem rajta, különben is most a nagyon rossz passzban vagyok!

zsuzska80
Szombathely

sziasztok lányok, jó reggelt mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Betti, én úgy tudom, ha valaki nagyon rosszul van az első hónapokba akkor hosszú távra költözik be a baba Kép.

Kamilla, ismerem ezt a nevet, de biztos nem adnám a lányomnak. Nekem nem tecc.
Mi 5 éve építkeztünk és emlékszem mikor beköltöztünk napokig furcsa volt, hogy csak ketten vagyunk nincs ricsaj, nem kell alkalmazkodni senkihez. Hülyén hangzik de este mindig arról beszélgettünk hogy milyen furcsa a saját házunkba lakni. Szerintem eltelt vagy 2 hónap mire felfogtuk, hogy van házunk. Szerintem ez tök nagy dolog.

Potter, milyen orvos vagy, ha szabad ilyet kérdezni?

Kata, látom a táblába kell a lakhelyem ami Vecsés, és a korom ami sajnos 30.

A hátrahajló méhről annyit, hogy a barátnőmnek is az van és most várja a 3. gyerekét amiből az elsőt tervezték a második kettő véletlenül jött össze.

Kép
Kép
janna

Janna, biztos mindennek megvan a saját kis módja. :-) (a hátrahajló méhvel való teherbeesésnek is)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Tegnap lefagyott a gépem ezért nem tudtam elköszönni,nem bunkóságból.
Egyébként nincs semmi különös,tegnap összevesztem a barátommal elment inni a haverjával és nem akkor jött haza amire megbeszéltük és ezennagyon fel tudom idegesíteni magam.Na mindegy!Csak le akartam írni.
Más nincs,ez a 30.napom!
Kamilla!Szépek lesztek.Olyan jó lesz nektek az új házban.

Kép
breni

Jó reggelt Lányok!

Sajnos rókakoma nem hanyagol. Rájöttem, hogy ha reggel engedelmeskedem neki, akkor legalább napközben békén hagy és nem kerget. Kép

Egyébként nekem is hátrahajló méhem van. Ez szerintem semmilyen problémát nem okoz teherbeesés szempontjából. Úgy tudom, hogy az akció után hason kell feküdni és nem háton, hogy kicsit segítsünk. Már nem emlékszem, hogy hason feküdtem-e a kérdéses hónapban. Kép

Zsuzska!

A villamoson reggel éppen eszembe jutottál, mert egy a céged termékeit forgalmazó autó jött a villamos mellett. Nagyon sajnálom, hogy veszélyben a férjed állása. Kép Mindig azt szoktam mondani, hogy 'minden jóra fordul, csak ki kell várni'. Eddig bejött.

Hajni!

Nagyon furcsa, hogy ketten lézengünk abban a nagy lakásban és iszonyatos csend van. Kép Nagyon boldogok vagyunk.

Betti
betti73

Zsu!
Már én is olvasgattam azt az oldalt és annyira megrázott, hogy úgy döntöttem soha, de soha többet nem megyek arra! Eddig abban a naív hitben éltem, hogy ha egy kisbaba megszületik, akkor él vagy 80 évig. És meg is akarok maradni ebben.
Borzalmasan sajnálom azokat a szülőket, de ezek a történetek nem az én gyenge lelkemnek valók. (Még egy erősebb krimitől is rémeket látok...Kép)

Potter-doktornéni!
Itt vagy? Lenne kérdésem.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Potter-Ági!

Valahogy én is sejtettem. Kép Várom a leveled.

Betti
betti73

Betti komolyan??Haa...hn??Ja a sofőr Pesten van!Kép A nagy Ford, vagy a kicsi Seat? A Seat-ot én is szoktam vezetni!

a Másik topicban megint van zebra!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Szerintem Ford volt. Fehér és az oldalán piros+kék betűvel és még egy szép "lángoló" darab is volt.

Betti
betti73

Angel!

Mi volt tegnap a dokinál?

Betti
betti73

Janna!
Nekünk is pont olyan érzésünk van, mint anno nektek. El sem tudjuk hinni, hogy az a mi sajátunk és csak a mienk. Olyan rend van még, minden a helyén van, festék szag van és olyan fura az egész. De nagyon jó! Már várom, hogy ott aludjunk. ( az ágyunk még nem jött meg.)
Ez az angyalok szülei nagyon durva. Még régebben nézegettem, de soha többet!

Kép

Kép
kamilla306

Banya még mindig nem tudom beszerezni az Agnus Castust, vagy 15 patikát hívtam akik foglalkoznak homeós bogyókkal, de még csak beszerezni se tudjákKép. El vagyok keseredve mert a dokinénim azt mondta szedhetem a gyógyszerek mellé. Te honnan szerezted be?

Kép
Kép
janna

Betti!
Sajnálom a rókakoma sűrű látogatását, de örömmel látom, hogy már kezdesz megbarátkozni vele és így kicsit könnyebb. Megszámoltátok a sarkokat az első éjszakán?Kép

Kamilla!
Ti se felejtsétek el megszámolni.Kép Úúúúúúúúgy lennék a helyetekben.Kép

Angel!
Doki-hírek?
Hogy tetszett neki a cici-matrica?KépKépKép

A másik topik zebráját én is olvastam, de nem ismerem ezt a lányt. Lemaradtam valamiről?

Picit görcsöl néha a pocim. Úgyhogy félig már lemondtam erről a hónapról, de nagy örömmel várom az andrológiát! Biztos hülyének néztek, de tényleg várom. Úgyis kiderül, hogy semmi gáz a férjemmel se, és ettől mindketten teljesen megnyugszunk és jöhet bárki!Kép
Ez már lassan ijesztő, hogy ennyire nem érdekel és halál nyugodt vagyok.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok lányok!
Tegnap nagyon sok dolgom volt, most meg nem bírlak visszaolvasni Benneteket!
Eliza, nagyon sajnálom, hogy megjött, de majd Karácsonyra annál nagyobb lesz az öröm.

A pózokkal kapcsolatban én is ezeket olvastam.
Monyoka! Nekem is lovaglóban jó, de a párom már kibírja, hogy nem szabad egyszerre elmennünk. Miután nekem megvolt, pózt változtatunk.

Mi felváltva szoktuk: egyszer kispárnás, egyszer kutyás. Igazából nem kutyás, mert nem négykézláb, hanem hason fekve. Úgy utána mozdulatlanul tudok maradni.

Én úgy érzem, hogy a 11 cn-on volt PÉ-m.(fájt a petefészkem, nyák stb...) (akcióztunk is)A 12 cn-on nagyon begörcsölt a hasam alja középen( valószínűleg a méhem). Kb 2 órán át tartott és gyógyszert kellett bevennem.
Azóta is feszül az oldalam.

Én most úgy érzem ez jelent valamit. Tudom, hogy túl korai, de tegnap hányingerem volt. (nagyon)

Nekem még nem nagyon voltak ilyen tüneteim (pedig már 8 hónapja próbálkozunk), és tudom hogy nagyon korai erről a 14 cn-on beszélni. És nem is kellene erről írnom, előre inni a medve bőrére. De nem is mondom senkinek, csak Nektek.
Persze így most biztosan nagyobb lesz a csalódás.

Zsuzska, köszönöm, hogy hiányolsz!!!!! Kép)
Julcsi2

Sziasztok!

Anita!!!
Jelentkezz!

Csajok!
Rám ne pazaroljátok a drukkokat, még csendben sem. Tegnap fájt a fejem, meg ma reggel is, sőt az előbb úgy éreztem, mintha megjött volna, mondjuk aztán semmi. Belefáradtam, elegem van ebből!

moni

Már a pocakom is görcsölget. Mondjuk örülnék ha meglenne, és új ciklus kezdődne, és nem szivatna meg úgy, mint múltkor, az én 28 napos óramű pontos ciklusom eltartott 32 napig. Iszonyú volt! Már nem reménykedem.

moni

Betti, Kamilla! Mi szeptemberben költöztünk az új házunkba. Azóta még nagyon nem tudtuk élvezni, mert rengeteg melónk volt vele. Sok stresszel is járt, mindent magunk akartunk csinálni (mivel nem volt elég pénzünk) és úgy, hogy már benne lakunk.(hogy ne kelljen tovább anyósommal)
Szóval most kezdünk helyrerázódni. Bár még hétvégén kerítést csinálnak a férjecskémék, én meg függönyt varrok. Aztán tevaszig már biztos nem csinálunk semmit.

Szreintem a babaa fáradtság, stressz és a körülmények miatt nem jött. De mostmár érzi, hogy jöhet és jó helye lesz! Kép
Csak jönne már!
Én nem bánnám a rókakomát sem!
Julcsi2

Julcsi!
Bárcsak beigazolódna a megérzésed, de tényleg ne éld bele magad!

moni

És igen!!!!!a az utolsó reményem volt egy patika és holnapra hozzák mert most adták el!!!!!

Kép
Kép
janna

Móni!
Írtam.Kép

Julcsi!
Én az ilyen tüneteken már csak nevetek. Néha még hangosan is szoktam beszélni magamhoz, hogy "Na ezt jól kitaláltad, tényleg hihető a hányinger, de tudod, hogy én ezt már nem veszem be." És csodák csodájára pár másodperc múlva elmúlik. Ami tényleg a baba miatt van, az meg nem tesz ilyet, ugye Betti?Kép
Anyósoddal mi volt a gáz? Szeretjük firtatni az ilyen témákat, igaz lányok?KépKépKép

Janna!
Titkon bítam benne, hogy hamarosan lesz, és lőn.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Itt vagyok már én is ,és milyen sokat irtatok amig nem voltamKép!!
Tegnapi napon elég gyorsan elment,már 18 órára itthon voltam és a mensim is hagyott szépen dolgozni ,mintha nem is lett volna,semmi görcs, és alig volt mensim, Képilyen szempontbol mázlista vagyok!!
Picit szomoru vagyok, mert nagyon szép görbém volt,de hát már azon csodálkoznák ha sikerülne!
Annyit irtattok ,hogy nem tudom h lesz-e idöm visszaolvasni!
Puszancs!!Kép
Vendég

Ja ez lemaradt!

3/36
Vendég

Vica és többiek!

Nekem az 5. hétig semmi tünetem nem volt. Csak a cicim lett egy picit érzékenyebb és nagyobb, de az is csak a mensi kimaradása utáni napokban kezdődött. Az 5. héten kezdődött a "buli". Émelygés két hétig, aztán azóta émelygés-hányinger-hányás. Egyébként még olyan nagyon gyakran sem járok pisilni, bár egy héten 4-5 alkalommal éjszaka is ki kell mennem (előtte sosem volt ilyen). A nagymértékű fáradtság is változó, ha nem purcanok ki napközben az egyéb tünetek miatt, akkor simán fent bírok maradni 10-ig, egyébként meg van, hogy már délután 4-kor össze akarok esni. A cici kérdés az állandósult, tehát folyamatosan fáj és érzékeny.

Hát ennyi! Kép

Betti
8+4

Betti
betti73

Hahilhó!

Jól vagyunk, csak elöntött a munka, olvasni is alig bírlak titeket. Termeltek rendesen!Kép

Ma megyek kismamatornára elöször, ráadásul Zafírral!Kép Holnap hozok róluk is híreket.

Pózos téma: én még azt hallottam, hogy a kispárnás a jó, úgyhogy mi azt alkalmaztuk. De gyertya nélkül, mert akkor éppen egy emeletes ágy alsó részében aludtunk, nem fért el fölfele a lábamKép És lön!Kép

Mindenkinek szép napot!

Maminti
17+2

Kép
Kép
maminti81

Üdv Mindenkinek! Kép

Zsuzska,
ne keseredj el, minden jól alakul majd, meglátod Kép

Kamilla,
nektek is hamarosan meglesz az "első éjszaka" Kép

Tündér? Aranyos név, bár gyerekemnek nem adnám... egyszer felnő, és akkor már fura lesz... (a kutyámat szoktam így hívni, de tényleg nem gúnyolódásból mondom)

Moni,Kép

Na, és tegnap doktorbácsinál:

Megmutattam a hőgörbéimet, és szerinte jók. A mensi előtti pecsételést is újra megkérdeztem, azt mondta, hogy nem gond, nálam valszeg egy tavalyi műtét következménye (valóban onnantól van), tehát nem hormonális oka van! De azért kierőszakoskodtam egy hormonvizsgálatot, a köv. ciklusban megcsináljuk, már kezemben a cetli! Kép
A méhszájat is megleste, és nincs annyira összeszűkülve, mint legutóbb, ami szerinte biztató. Kép Úgyhogy nagyon reméljük, hogy összejön természetes úton! A szűrés eredményét meg majd megtudom kb. két hét múlva...

Ja, állítólag olyan boldog arccal mentem be, hogy azt hitte, terhes vagyok! Kép Kép

Tegnap mikor kikapcsoltam a gépet, rájöttem, hogy itt lóg egy tapadókorongos állatfigura Kép akár azt is magamra rakhattam volna! Kép Kép

angel37

Betti!
De jó neked,bárcsak mi is éreznénk már ilyen rosszulléteket.Szerintem beszélhetek mindenki nevében.Igaz csajok?

Kép
breni

Sziasztok Mamintiék! Kép

Breni, igazat adok! Kép

angel37

Nekem nem működik rendesen a babanet. Csak a 08:39-es hozzászólárt látom, pedig azóta már én is írtam kétszer
Julcsi2

szisztok lanyok.

masik topikban beindult a zebraaradatKép
ugy orulok neki.
ja a csaj a harmadik babajat varjaKép

anitanak nem kellet volna tesztelnie?

Kép
monyoka

Julcsi!
Jobb klikk, helyi menü, frissités!

Vica!
Válaszoltam!

moni

Angel!
Örülök, hogy jó hírekkel jöttél! Reméljük 2 hét múlva is jó híreket kapsz.
A horm. vizsgálat úgy lesz, mint a többieknél? Hogy a 3., 16.(?), 21.cn-on vesznek vért? Vagy máshogy?
És nem vettél fel flitter-bikinit??? Ejnye, Angel! Csalódtam.Kép

Maminti!
Jó hallani, hogy minden okés veletek! Poci fotó nincs???
Zafírnak mondd meg, hogy jöjjön közénk, mert szeretjük hallani a kismamis híreket!KépJa, és ő is igért pocakképeket!

Betti!
Annyira bízom benne, hogy 1, max. 2 hét múlva már egy fitt kismami társalog majd velünk a te személyedben.Kép

Pottertől akartam kérdezni, de mondam nektek is hogy 3 napja annyira fáj a jobb lábam. Olyan mintha el volna záródva egy ér. Zsibbad, meg minden. Nagyon szar. Se a torna nem segít, se a fásli, se a pihenés, mert reggelre is mindig megvan. Kezd idegesíteni. 22 évesen trombózis? Még viccnek is rossz.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Tudom, tudom Vica!
Pont ezért nem akartam megírni! Dehát ki másnak beszéljek róla, ha nem Neketek?
Nem akarom, hogy a férjecském elbízza magát.
Nekem a 8 hónap alatt nem voltak ilyen tüneteim, és nem is képzeltem be semmit. A szombati görcsölés nem volt normális. Borzasztóan elfehéredtem és nem bírtam meg sem mozdulni, már majdnem orvost hívtunk. ez valami gáz is lehet.

A barátnőm egyébként amikor terhes lett PÉ-kor azt mondta olyan érzés volt, mintah egyfolytában PÉ lenne egész hónapban.
Ezt nem utólag mondta, hanem akkor. Aztán nem jött meg neki, amikor kellett volna. Másnap reggel csinált egy tesztet és zebra volt.

A tesztig nem akartam hinni neki, mert a volt férjével több mint egy évig próbálkoztak úgy, hogy minden vizsgálatot megcsináltak és semmi.

A mostani (azóta sajnos már csak ex) párjával pedig akkor próbálkoztak először élesben és rögtön sikerült. Nem akartam hinni av tüneteiben míg nem volt teszt.

Persze mindenkinek más tünetei vannak.

a másik barátnőm több mint két hónapig nem tudta, hogy babát vár. Rendszertelen volt a mensije és nem gondolta, hogy sikerült, mert régóta próbálkoztak és semmi. Volt nálunk egy buli és mielőtt eljött csinált egy tesztet a biztonság kedvéért(hogy tudjon bulizni nyugodtan) és negatív lett. Pedig már több mint másfél hónapos terhes volt!

A buli ellenére egészséges a baba és már a 7. hónapban vannak. Na például neki nem voltak semmilyen tünetei, pedig egy darabig ikerterhesség volt.
Julcsi2

Köszi Moni, segített!!
Julcsi2

Elizabeth!
Nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült, de légyszi-légyszi ne keseredj el!

Képzeljétek mire végig olvastam elfelejtettem h kinek mit akartam irniKép!!No persze nem jegyzeteltem!
De jo lenne egy zebraesö a topicunkbaKép!
Karácsonyra én is azt kérek,remélem jézuska megajándékozz minket.

Kata !
Majd a cikl.hossz..légyszi javisd ki 36.napra ,rendszertelen,köszi.

Megfogadtam h a 40.nap elött többet nem fogok tesztelni.
Csajok!Mi minden féle pozt kiprobáltunk már de eddig semmi nem jött be!Még a gyetya se Kép!
Vendég

Julcsi!
jajj, remélem nem haragudtál meg. Nem azért írtam mert nem hiszem el, csak olyan sokszor volt már, és annyi féle tünet, hogy én már semmi nem veszek komolyan.
És én is azért írtam, meg móni is, hogy ne éld bele magad nagyon, mert olyankor tud a legjobban fájni. de ezt Te is pontosan tudod. És sokkal nyugodtabban telik el az a 2 hét a mensi időpontjáig, ha nem veszed komolyan a "jeleket".Kép
Látod itt van Potter, több mint 12 hetes és semmi tünete.Kép Van ilyen is.

Nagyon durva az a 1,5 hónapos terhesség. Honnan tudták, hoghy iker volt? Még nem szívódott fel teljesen a másik?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Julcsi!

Köszi ,hogy leirtad Kép!!!
Vendég

Bocsi lányok, hogy mindíg bepofátlankodok ide. Még lehet, hogy átjövök hozzátok, mert a hőmérős topic nem pörög ennyire. Szóval Jannának szeretném írni, hogy vehet pl Agnucastumot is, az gyakorlatilag ugyan az amit Banya szed. Én is azt szedem. Ugyanúgy barátcserjéből készül. Napi 2x veszem be én is. De holnap megyek a term. gyógy nőgyogy-hoz és biztos mond rá v.mit meg lehet,h kapok mást is. Ha gondolod elmesélem mit mondott. Puszi Ildi
Vendég

Szia Ildi !
Gyere csak én is itt vagyokKép!
Bár ma már nem sokáig, mert mindjárt megyek dolgozni!KépOlvastad h Ancsinak + lett a tesztje ,az elöbb irta a höm.topicba!!Kép
Vendég

CsAnita!
Már nagyon izgulok érted!!!
Kérlek, jelentkezz!Kép

Ildi!
Szívesen fogadunk mindenkit.Kép
Én is nagy híve vagyok a term. gyógyászatnak és a homeotpátiának, úgyhogy külön örülök neked.KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Julcsi!
Most nekem is iylen volt, a 12. vagy 13. napomon, hívni is akartam a dokim, mert nagyon erősen fájt. De előtte voltam UH-n egy héttel, így nem akartam mennoi megint. Én pé.-re nem gondoltam, mivel a múlt ciklusom is 32 napos volt. Nekem volt petevezeték tágulatom és annak tudtam be. Mondjuk 6. napon rendben volt, de lehet, hogy kiújult.

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?