A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bogárka: Adatok jucusnak, majd egyben átküldi nekem. Kép
Dentonox mellé-helyette jó az Anaestetica, vényköteles, és nem kamillás (nálunk fennáll(t) a veszély a kamilla-allergiára, nekem jól fejlett). Szerintem egyébként tuti, pelussal szoktam bedörzsölgetni, a kisfióka meg nyitogatja a száját, mert hideg is, vakarja is Kép

Karácsony nálunk nem rulez, túl sokfelé szakadt a család és minenhová menni kellett, de az idén már lemondtam legalább a szentestét. De anyósom nem úszom meg Kép
Viszont az ajándékokból sosem csináltunk gondot, de valahogy mindig személyes ajándék lett (persze ez alól kivétel anyós, akinél csak drága ajándék lehet... Jah és mutasson a fa alatt)
Volt, hogy apumnak 5 db díszgombot adtam, mert a kedvenc zakójáról elhagyott egyet, és ugyanolyat nem kapott. Felvarrtam és becsomagoltam neki karira. Azóta is emlegeti, hogy évekig az eszébe jutottam mindig, amikor vette fel a zakót. Sztm ez a lényeg.

KépKép
oxigen
Györköny

Jucus! Önéletrajz is kell? Csatolt fájlként, ha valaki unatkozik, csak előkapja, és olvasgatja?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Ha gondolod és van neked akkor küldd el.NÍem unatkozásiból gondoltam ki ezt hanem mert kiváncsi vagyok jobban rátok.Meg az iskolákat Bogárka javasolta,hátha kiderül,hogy valakivel egy suliba jártunk.

Juc
20170114224602

Beet,
akkor ez megbeszéltükKép Részemröl nincs akadalyaKép

Fabri,
pont kérdezni akartam, milyen az ovi.

KépKép
fibi

Beet!
szia!
hozzad csak hozzám a csemetéidet angolra...Kép nagyon jól beszélni én angol!!! Kép Kép
De igen, minket láttál...mayában v. auchanban, vagy épp egy ilyen mozgó, zenélő, pénznyelő előtt??? És én aznap többször is találkoztam Reccáékkal is a Szagojában, aki épp azon panaszkodott, hogy B mennyit szomrokodik mostanság... Az a B, aki hatalmas vigyorral köszöntött, amikor csak összefutottunk...Mondtam is Reccának, h itt vmi nem stimmel...Kép
Úszógatyi:
MOst szerdán nincs maya tali? mert akkor hozhatnád. És persze a legfontosabb: KÖSZI!!!
Johi!
Ha lesz egy incur pincur időm, irok, és kihasznállak!!! Kép Kép
KARÁCSONY:
én is szeretek mindent előre letudni, eddig a legtutibb évem az volt, amikor B 4 hónapos volt, akkor csiszre minden összejött, és este 6-kor egy TÖKÉLETES karácsonyi vacsit varázsoltam az asztalra, és minden olyan de olyan széééééép volt. Idén is arra gyúrok. Én is elkezdtem már vásárolni, h ne a tömegnyomiban kelljen verekedni, és én is sikeresen beszereztem már egy vagon édeséget...Kép Kép
És én annak is örülök, h mióta bébik vannak, nem "kell" egyik családunknál sem megjelenni, hanem csak mi vagyunk egymásnak...Kép Kép Most már négyen...Kép és most szépen letörlöm a könnycseppeimet...Kép Kép
Juc!
tudod, téged is ki szeretnélek használni majd...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi, csak meg ne vicceljük, leadjuk az önéletrajzod, mindenféle álláspályázatra, aztán majd csodálkozol Kép Kép
zsebi2004

Helló Everibodri!

Dóra: Vasárnap nem tudtam randizni Judittal, mert a front miatt futószalagon ment a szülés Kép Igy ez halasztódott. De biztos volt valami front, mert a barátném is megszült Kép

Kókusz: ez ugrott be a gyerkőcképről: kisbudha Kép)

Gátmasszázs: háááát eddig azt hittem ami masszázs az csak jó lehet...de nem úgy tűnik a szavaitokból,hogy ezt marhára lehetne élvezni. Köszönöm Dóra mindenesetre az olaj felajánlást, még gondolkodom rajta...De ha már választani kell, inkább az emberem csinálja mint valami idegen...

Fic,Ada, Votiv: szuper jók a képek! Kép

Gyümicentrifuga: Anyukám nagy lelkesen odaígérte nekem az ő gyümölcscentrijét. Mostmár értem, hogy miért ;)

Ágyat megrendeltük Gportálos diósdi nénitől, akinél voltunk személyesen is.
Kókuszmatracot megvettük a Novetexbe + egy belül birgés hálózsákot ami jó kisplédnek is ha szét zipzárazzuk.

Pocakosság eleje: én is mindig este voltam rosszul! Reggel semmi bajom nem volt. Meg akkor volt hányingerem ha nem ettem, igy folyamatosan kellett hogy egyek. Leginkább répát rágcsáltam, mert az nem hízlal a babónak is jó, és a gyomromat is lefoglalta. De én szeretem a pocakomat, néha attól félek, hogy milyen lesz ha majd kint lesz és nem lehetek vele mindig és akkor sokkal több baj érheti...elő-para !!

Ja és Votiv:
Rylie - 28-29. hét. - sajna nem tudom pontosabban
rylie

Oxi: én is a személyes ajándékok híve vagyok. Nálunk is inkább ez dívik.

Juc: akkor küldöm majd az adatkáimat neked.

Zsanc: használj majd jól ki.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

csajok,
sztem mindenki azt küldje el ezeken kívül amit még gondol,én most regényt az életembőlKépjuc,mindjárt megyKép
Vendég

juc,
idézet lett belőle nem regényKép
de ment
Vendég

Zsanci, Kép hat valoban nem lehetett tul hiheto... de valami tenyleg nem stimmel, mert ejszaka kb. orankent felsirtKép
az obi-ban (ahol, ugye, szinten osszefutottunk) egyebkent tobbek kozott az Ancsi altal emlitett paramentesitot akartuk megnezni/venni, de hianycikkKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Lindi,
itt a szomszéd utcában (1113 Badacsonyi u. végén) van a Re-Cont-Ra Kft., ők forgalmazzák a chicchot, náluk lehet venni is (11ezer Ft). Onnan tudom, hogy mindenfelé kerestünk chicco ajtózárat (mert az sokkal praktikusabb, mint a többi), és ide lukadtunk ki, párom ma volt, vett néhányat, sokkal olcsóbb, mint boltban, és jól megnézegette a járássegítőt is, de D.-nak már nem kellKép
A raktárjuk (meg egy Babavilág nevű bolt) a Daróczy utcában (Karolina útról nyílik) van, az Orsz. Vérellátó mellett.

v
kisün

Hello Lányok!

Mi két napja zombulubk...LH-nak elindult a bal felső szemfoga.....alvás nuku, max 50 perc...éccaka is!!!!!!!!!!!!!!!!! (oké,akkor esetleg 3× 50)
KépKépKép (Neet: most nem vagyok olyan fene energikus ám Kép)
Remélem nem bújik ki a felső két metsző előtt, mert akkor mehetek vámpírkára szájzárat venni :D

Na, visszaolvasék...
Ada
ada007

Persze mostanra mindent elfelejtettem.

Juc: hát, az az eladóhölgy a next-ben nem lehetett piskóta Képismerős házaspár? nagyon titokzatos :D

Karácsony rulez, csak sajna nekem kétbalkezem van, és apukámnak imádok a leginkább ajándékot adni, mert úgy tud apróságoknak is örülni Kép És Viknek még fogsincs mi legyen, de LH ajija (ezt Juc és a többi rövidítéshívő kedvéért :D) már úton van Mo. felé Kép

ajjajjj, ébredés
Ada
ada007

Sziasztok!

Bogárka!

Hogy intézed netről az ajándékokat?

Recca!

De jó Nektek! Én is minden évben megbeszélem a családdal, hogy ne ajándékozzunk, mert valaki mindig elveti a súlykot, van aki meg nem tud annyit adni és ez olyan rossz érzés! Úgy utálom! Meg aztán úgy is szép a karácsony, ha nem ajándékozunk és csak a gyerekek kapnak! Akkor legalább nem a bevásárlási lázról, meg az ajándékozásról szól!
Hú, de dezsávű érzésem lett! Mintha ezt tavaly ilyenkor már tárgyaltuk volna, nem? Kép

Voltunk ma Timivel Petőben! Hát a reggeli tömegközlekedés a csúcsban horror volt és lesz is!Kép De Timinek nagyon tetszett a foglalkozás! Olyan zabálnivalók voltak! Egy másik kislánnyal tornáztak együtt, egy hét van köztük és u.az a bajuk! Kis sámlira ülve kellett csinálniuk gyakorlatokat pl. kutyust fej fölé emelni, rúddal kalapálni, kendőt levenni a fejről! Tök jó volt! De aztán jól el is fáradt, meg én is, miután fél 7-kor keltünk!Kép Az egyik apukától meg sikerült sírógörcsöt kapnia!Kép Nem tudom, mi nem tetszett neki rajta!

Johanna!

Most jut eszembe, hogy kérdezted! A neurológus a Petőt ajánlotta inkább Timi problémájára, ezért inkább oda mentünk és nem a Dévénybe!
Egyébként hogy haladtok Fanni kezelésével? Már jobban viseli?
ildi76

Recca
Mi az a baba tornáztató.Én gyepes agyu szülő, nem értek az ilyen modern masinákhoz?!Kép
Mén vissza olv. Köbüki
Kókusz
kókuszdió

Ildi!
libri.hu, ebolt.hu, diafilm.hu, conrad.hu, jatekplaza.hu, meg ilyenek....

Most el adatokat írni, Juc, mindjárt megy a mél...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Köszi!Kép
ildi76

Kókusz: Oxi alig 5 hós Vikájának a kiflivég szerintem még kissé meredek..... szerintem....Akkor már inkább hámozott répa a kicsikézbe, nem?

Zapa itthon, ihajcsuhaj!!!!!!!!!!!

Manóa: sajnálom, hogy nem jössz tornázni Kép
Ildi: ez a pető jól hangzik
ZSANCIKANT: GYERE TORNÁZNI HOLNAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ada007

nekem még semmi ötletem nincs karacsonyra, sehogy nem állokKép
tavaly a várhato szülés miatt novemberben megvettünk mindent, pedig...Kép

Recca, Ildi,
egyetértek, nem az szamit, mennyit költünk. Ajándékozni meg barmikor lehet.

KépKép
fibi

Kokusz, kis allvany, amirol lelognak ilyen-olyan jatekok, meg esetleg zenel is. es jol alafektetheted a babat, aki ott eljatszogat. vagy nem. mondjuk ti mar kinottetek az ilyesmibolKép

Coolio
recca

ILdi, oh reggeli csucsban babaval. az tenyleg sz*rKép. de legalabb a foglalkozas jo!Kép
parod hogy birja a "kikepzest"?

Ildi, Fibi, orulok, h mas is gondolja igy isKép

Zsanci, hallottad Adat?Kép holnap tornara fel!!!

Coolio
recca

Zsebi! Ne má! Én nem szeretek dolgozni!

Kisün! Köszi. Néztem a múltkor a honlapjukat, és azonmég nincs rajta. De akkor elugrunk a boltba. Viszont lehet megkapja hamarabb, mint karácsony, mert lehet, addigra már magától is járni fog.

Recca! Nekünk is van babatornáztatónk, műanyag, és Gréti még most is nagyon jókat játszik vele. Négykézláb lökdösi a kezével a lelógó valamiket, az oldalán forgatja a játékokat, meg kapaszkodik benne és feláll. Úgyhogy szerintem még ne ajándékozd el.

1 db karácsonyi ajándékot már én is beszereztem, tesómnak.
Anyukámék és anyósomék stílusosan víztisztítót kapnak tőlünk ajándékba. Nagyon jó ajándék, csak ajánlani tudom (ez itt a reklám helye Kép )

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi, lehet, h igazad van, de B regebben sem jatszott vele tulzottanKép. igy leginkabb csak a helyet foglalja, amibol nincs tul sok. de egyelore nem tolong erte senkiKépKép
viztisztito. jo, h mondod. szeretnek kerdezni, irok majd mailt.

Coolio
recca

Rylie Kép

Maminti, szia újra! pocakhoz gratula! Kép tornáért nem kell fizetni, csak egy igazolás kell a nődokidtól, h minden ok, és a kiskönyvedet vidd még magaddal. vagyis, ööö, mikor én jártam, óra után mindenki adott a gyógytornásznak, amennyit jónak látott (általában 200 forintot)
és kinél szülsz majd? és tudjátok már, h fiú/lány?

teljesen le vagyok zúzva, nem is tom miért, csak úgy 1xűen hulla vagyok. bár, nekem lehet, mert ez a vasárnapom - a szombati munkanap után is jár 2 nap, nem?
szóval punnyadok ezerrel, és hála nektek, tele a fejem a karácsonnyal Kép

az idén úgy tervezzük, mi se megyünk már sehová, mert mi már itt vagyunk magunknak Kép aki akar jönni a családból, jöhet, de mi gyerekkel vagyunk, és ezért mi diktáljuk a feltételeket! bár, talán mégis jobb lenne, ha elmennénk, mert akkor viszont hamarabb el tudnánk szabadulni... tavaly a 3 hetes fiókával végig itthon voltunk, de alig tudtam kipenderíteni a lelkes látogatókat, miközben én már fa nélkül is csillagokat láttam, mikor már 1 órája ültem a gátsebemen, áú...

votiv 8)
votiv

Recca, mi lehet a baja Benkének? remélem csak rossz napja volt, és már elmúlt! Kép jöttök tonázni?

én már nagyon készülök, de utána majd viszonylag időben le kell lépnem mert a dédihez megyünk ebédölni Sütivel Kép

még vmi. a gyerek kb 5-6 kanál kaja után fel akar állni az etetőszékből és nyöszörög. ha szórakoztatom, berregek, mint egy repülő, meg cuppogok, meg kajafutárt játszom, akkor még ugyanennyit megeszik. ez normális? lehet, hogy unatkozik evés közben, én meg azt hiszem, hogy rossz az étvágya? és azért nem eszik rendesen, mert nem erőltetem az evést? valaki tapasztalt már ilyet?

votiv 8)
votiv

Ildi, tényleg jól hangzik ez a Pethő! nem véletlen lehet annyira jó a hírük a világban - bár biztos sok múlik azon is, épp milyen csoportot fogsz ki, nem?

Manóka, sztem még várhattok az almalével nyugodtan, Emma bőven ráér még felfedezni az ízek világát! azért mondom, mert ahogy mi elkezdtük a kóstoltatást, Isti hip-hop leállt a cicivel Kép ha van tejed elég, akkor ráértek még egy hónap múlva, 6hósan is almázni, semmivel sem késtek el.

votiv 8)
votiv

Votiv, apa azt kerdezte, h csak nem a 7. (fog) jon? jaj. ki tudja... de most napkozben nem volt semmi bajaKép
tornazni megyunk persze!
eves: ilyesmiket Moose szokott (volt) irni... nem?

B most nyomott be egy harmad banant. eloszor megfogta es ugy, aztan mikor mar jo nyalas volt az egesz es csuszott, akkor mar csak az en kezembol volt hajlandoKépKép

Coolio
recca

jaaj ezek a fogak! és ez még vagy két éves korukig így lesz Kép

a banán jóóóó Kép csak sajna Isti párszor kipöttyösödött tőle, mert valami hülye gázzal tartósítják őket, hogy kibírják a szállítást
vagy azért, mert túl éretlen volt, mikor leszedték? ilyen rémhíreket hallottam. Recca, mint biológus, mit gondolsz erről?

votiv 8)
votiv

Recca
én tolongok, tolongok mi szeretnénk a baba tornáztatöt!

Kökusíz
kókuszdió

Sziasztok!

Nincs most időm visszaolvasni egész nap főztem, édesanyámnak tüdőgyulladása van.
Miután végeztem átvittem neki...
Mindezt azért ipari mennyiségbe, hogy holnap mehessek hozzátok tornázni!

most fürdetés utána megprópálok visszajönni
manó27

Balint az elöbb ugy megharapott, hogy meg mindig sajog a vallam, borogatom nedves zsepivel. Ha rakiabalok, csak mosolyog rajtam... Mit lehet ilyenkor tenni???

KépKép
fibi

sziasztok!
ha vki elmondja (ismét), h hogy lehet eljutni Adához, akkor megyünk!!!Reszkessetek, pesti autós vagányok!!!!!!És persze reszkessen mindenki, aki nem birja Igi vernyogását, mert azt nem tudjuk otthon hagyni...sajnos.
Recca!
Igi csak és kizárólag úgy hajlandó banánt enni, ha ő foghatja, mert akkor összenyomja ezerrel, és ami az ujjai között kifolyt, azt nyalogatja. Kifejezetten szereti, ha csupa trutyi lesz. Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
két évesen nekünk már hire hamva sem volt a fogak okozta nyűgöknek. Lehet, h hozzászokott, de az utsó 4 örlő úgy jött ki, h nem is tudtam róla...és akkortájt már nem szivesen turkáltam a szájában, fogakat keresvén...Kép
sztem egyéves kora után már nem volt nyöfi ilyen miatt...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv, mint biologus, semmitKépKép egyebkent meg valszeg mindket felvetes igaz: eretlenul szedik le + tartositjak is. de az elelmiszer-szakertonk: Ada. vagy nem? na majd a tablazatbol kiderulKépKép
egyebkent a tablazattal kapcs. pont ezen gondolkodtam: vajon ki fog tudni engem kihasznalni?KépKépKép azert bepofatlankodjak??

Coolio
recca

Votiv!

Fogilag csatlakozom Zsanci kolleginához,2 évesen már nem fogKép fogKép miatt sírni.

Én nem megyek torna,több okból kifolyólag,de egyik sem Igi!

Lindi!

Mit Te dolgoztál,hogy nem szereted?

Juc
20170114224602

Zsanc, ez nagyon jó hír! Kép mármint a fog is meg az is, hogy jönnétek tornázni! KépKép

BMW-vel jöttök? és honnan magyarázzuk? Dayka G. úttól?

votiv 8)
votiv

Banánt B ugy eszi, hogy apro falatkakban teszem a szajaba, és imadjaKép Ma mindent összeevett, folyton kiabalt a kajaert, aztan 2-3 orankent bekakilt, és azert kiabalt... Nem tudom, hogy ehes e, vagy a foga miatt jol esik neki, hogy ragjon vmit. Jo napunk van... Votivhoz csatlakozva, én is hulla vagyok.

KépKép
fibi

Kokusz, ez komoly? igaz, Lindi is azt irta, h Greti meg szereti. vagyis lehet, h tevedes azt gondolnom, h ti mar kinottetek. nos, ha jol meggondoltadKép, akkor a tietek. lemailezzuk, hogy jusson el hozzatok, ok?

Coolio
recca

ezt találtam, karácsonyi ajándék gyanánt:
http://plaza.velvet.hu/index.php?module=products&category=7198&from=category&pro dfilter=
nekem KELL!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc Kép mér nem fogsz jönni? meg akartam volna nézni Pannikó új fogát

Recca, na nehogymárne tudjunk kihasználni! én azt is tudom, hogy a szoftverekhez is értesz, ugye?? KépKép

bébiétel: kipróbáltuk az univert, és Istinek ízlik, véééégre! (de azért még fogok főzni is neki, csak hát jó a tudat, hogy néha kihagyható, pl ha elutaznánk, bár jelenleg épp nem készülünk csak Biatorbáááágyra...) és én is megkóstoltam, és nekem is jobban tetszik az íze, mint a hippnek (ennek legalább beazonosítható a tartalma. a borsónak borsóíze van, a krumplinak meg krumpli, de komolyan!). és ebbe sincs cukker meg tartósító (állítólag). és legalább normálisnak tűnő kajakreációik vannak, nem édesköményes nyúlhús meg ilyesfélék
szóval univer bébikaja rulez Kép
arról nem is szólva, hogy most épp 150 ft-ért vesztegetik üvegét a pipisben, úgyhogy vettem is jó sokat Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Igen, a Daykától jönnénk, csak nem a BMW-vel, hanem a Jaguárral...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, szuper, gyertek. majd az autosok elmagyarazzak, hogyan.

Zs, Juc, legyen igazatok! es szunjon meg mielobb ez a fog miatti mizeriaKép

na, apa meg ujfent elkodorgott sorozni:
1. folyik a nyalam...Kép
2. mi lesz a dietajavalKép
3. vmi olyasmirol volt szo, h ma hamar hazajon... vagy mi

Coolio
recca

Zsanci, NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! brrrrrrrr

Coolio
recca

ismeritek a legujabb belga-lemezrol a feherlofiat? mindenki benne van: fanyuvo, komorzsolo, vasgyuro, kapanyanyimonyo, sarkanyok, griffmadar... szerintem nagyon allat!Kép

Coolio
recca

Recca!

nem ismerem,de rondán nem beszélnek benne?

Votiv!

Nem megyünk,mert lusta vagyok és Soma is köhög még és almaszerelőt fogok vásárolni egy barátnőmnekKép..stbJa és holnap lyuggatják ki Panna fülét.ÉS mellékesen a parkolűsi fóbiám kezd kiterjedni az utóba simán beülésre is!HELP!Egy pszichomókust nekem ide!Kép

Juc
20170114224602

Recca!

nem ismerem,de rondán nem beszélnek benne?

Votiv!

Nem megyünk,mert lusta vagyok és Soma is köhög még és almaszerelőt fogok vásárolni egy barátnőmnekKép..stbJa és holnap lyuggatják ki Panna fülét.ÉS mellékesen a parkolási fóbiám kezd kiterjedni az utóba simán beülésre is!HELP!Egy pszichomókust nekem ide!Kép

Juc
20170114224602

Juc, nemKép. a dupla lemez egyik fele direkt gyerekeknek keszult, azon van ez is. majd idonkent, amikor nem lesz kedvem meset mondani, beteszem ezt B-nek esti mese gyanantKépKép

Coolio
recca

ja, es azert igazan johetnel tornikazni!!!!Kép

Coolio
recca

Sikerült 2x,hibával teli elküldeni.Ügyes Jucus!
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?