A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gaby,
neked is üdv itt. És hajrá babaprojekt!
neet
neet

Fic!

Aranyos a kép a Profilodban!
ildi76

Gaby25!

A magánrendelésén voltam múlt héten. Innen voltak a vegyes benyomások, bár egy találka még elég kevés a megítéléséhez. A 36. héttől kell majd hetente találkoznunk, de kikötötte, hogy akkor már csak a kórházban.

Most elindult a hangya...az agyamban.
Mivel szomszédos megyei egészségbiztosítónál dolgozom, ezért tudom, hogy a szakrendeléseken az ellátási kötelezettségnek megfelelően - nálunk legalább is - a bejelentett lakcím szerint fogadják az embert: tehát megmondják, hogy hol vehetem igénybe a tb alapon az ellátást.

Viszont a szülésnél - nagyon remélem - ez nem így van, mert ahova lakhely szerint tartozok, na oda többet soha! Úgy tudom, hogy ebben az esetben fogadnak nem a területhez tartozó betegeket is. De talán jobb lesz telefonon erre rákérdeznem... még mielőtt a para felett még kiszámlázzák a teljes kórházi költséget.

Szerintetek?

Zsancikant! Legyen úgy!
wick

Neet!

Csupa rossz hírem van:szerintem nincs már 13.havi neked,de ne legyen igazam!

ÉS van még egy rossz hírem...részletezem priviban.

Bocs:Jucus
20170114224602

Szabad orvosválasztás van, nem? Főleg mert nőgyógyázhoz általában magánrendelésre jár az ember, így hát ott szül, ahol az orvos dolgozik. Én voltam a csepeli sztk-ban, hogy vizsgáljanak ki, dehát nem küldött el sehova, csak megnyomkodott, aztán annyi. Ha azt akarod, hogy jó kezekben legyél, akkor fizetned kell, hiába fizeted a tb-t is

Kép
gaby25

Moosejaw! Köszi az infókat a dokiról, amit írtál mindenképpen pozitív. Tényleg remélem, hogy ezúttal minden rendben lesz, de a drukk akkor is ránk fér!
wick

Jucus!

Ne boríts ki! Én is azon filóztam ma reggel, hogy kapok-e 13. havi fizut!Kép

Wick!

Még arra figyelj, hogy legyen beutalód a H-ba, mert én úgy tudom, hogy ha mentővel kellene bemenni, akkor beutaló nélkül az ügyeletesbe visznek majd! De lehet, hogy rosszul tudom! Ha igen, akkor majd a többiek kijavítanak!

ILdi
ildi76

Ildi76! Köszi, majd figyelek és rákérdezek a dokinál is erre!

Gaby25! Nekem előzőleg a terhesség alatt végig egy "jó nevű" privát orvosom volt, ő utalt be az utolsó hónapban a kórházban, minden nap bejött hozzám és mégis... Õ annyival intézte el a történteket utólag: "amíg vannak autók, addig vannak autóbalesetek". Szóval nekem "egy kicsit" más tapasztalatom volt...sajnos. Ja és bizonyíthatóan orvosi mulasztás következtében halt meg az egyébként szervileg teljesen egészséges gyermekem, de ez már egy nem ide tartozó hosszú és fájdalmas történet, aminek még nincs vége!
wick

Gaby, üdv! Nekem a legkisebb Bálint a dokim, és helyből magánrendelésre mentem.

Wick, drukkolok! Lehet, hogy lesz még egy szilveszteri baba?Kép

Csajjal nem bírok, inkább megyünk egyet sétálni.
zanza

Sajnálom a történteket. Én csak azt akartam ezzel mondani, hogy jogosan kérem a kivizsgálást TB alapon, mivel fizetem és a cégem is fizeti a tb-t, de magasról t...nak rám.
Én is azért akarom jól körbejárni ezt a témát, hogy biztos jó kezekben legyek. Ezt a vizsgálatot máshol is megcsináltathatnám, de nem akarom orvosról orvosra járni, ezért gondoltam, hogy rögtön ebből a kórházból választok orvost magamnak, nem csak akkor amikor már terhes vagyok. Sok jót hallottam, és a legjobb reklám az, ha azok mondanak jó véleményt, akik már tapasztalták milyen a hely.

Kép
gaby25

Szia Wick! nagyon erős és bátor nőci lehetsz, hogy nekivágtatok újra a babaprojektnek! amiben tudunk segítünk Kép
a dokid nem ismerem, de ha nem a Szánthó, akkor csak jó lehet Kép és látod, Moose már sok jót is írt róla! Kép nekem nem volt fogadott szülésznőm, mert a papa benn volt - itt sztem több az apás szülés, mint a nemapás, úgyhogy misem természetesebb nekik. és papa kapott kórházi gúnyát ingyensbérmentve. de az se lett volna baj, ha vett volna egy szettet, mert akkor itthon jácchattunk volna orvososatKépKépKép

Szia Gaby, üdv neked is a legjobb helyen!
én kerületi vagyok, és sztk-rendelésre jártam, és ugyanolyan tökéletes volt, mint a magán. és én úgy tudom, hogy a szülészetben is szabad orvosválasztás van, azaz ott szülsz, ahol akarsz (csak a lakóhely szerinti illetékes nem vághat ki). úgyhogy hajrá SztImre! Kép

és én is úgy tudom, mint Ildi, hogy ha mentővel kell bevinni, akkor az ügyeletesbe visznek automatikusan, ha nincs nálad papír - de a legilletékesebb a kérdésben Pocakpacni, aki tudtommal az egyetlen itt, aki mentővel ment szülni Kép

Fic, szépek vagytok!!! Kép

votiv 8)
votiv

Wick, ez rémesen hangzik. megértem, hogy nem rajongsz az orvosokért! persze, hogy vannak tragédiák, amelyek kivédhetetlenek. de ha ez nem volt az KépKép nagyon együttérzek.

Zanza, Isti is ordít, amióta hazajöttünk, pedig olyan fáradt, hogy állva eldől. de én még fáradtabb vagyok nála is, úgyhogy nincs séta...

votiv 8)
votiv

Gaby, teljesen igazad van, tb alapon is járna a teljes és szakszerű, hozzáértő kivizsgálás! Csak nagyon ritka és ez szomorú, hogy az ember tb alapon is minden tekintetben megfelelő ellátást kapjon.

Én most szakítottam a "hagyományokkal" és a terhesség alatt tb. alapon jártam/járok dokihoz itt nálunk, csak a szülés miatt kellett másik helyet és így dokit keresnem.

Az itteni "tb-és" dokim előtt egyelőre le a kalappal...össze se tudom hasonlítani az előző privát dokimmal.

Zanza, köszi szépen és hát ki tudja, de az újévi sem kizárt!
wick

Ezek szerint a XI-kerben az sztk is jó. A párom oda van bejelntve állandóra, de az a szülei háza, nem kérhetem, hogy legyenek szívesek idiglenesre bejelenteni. Mondjuk én a kórháznak az ambulanciájára mennék, ahol mindenféle tükrözést csinálnak.

Kép
gaby25

Votiv, köszönöm, igénybe fogom venni a segítséget!
Muszáj bátornak lennünk, 31 voltam, amikor megfosztottak a gyermekemtől 33 leszek mire reményeim szerint megszületik egészségesen a mostani babánk. Hiába mondták, hogy várjunk fél év helyett 1 évet, mi eldöntöttük, hogy fél év után hajrá... és első alkalommal megfogant ez a picurka. Biztos ő is nagyon akarta, hogy legyen nekünk...mert, hogy mi nagyon, az tuti! Nem pótlásként, mert az első babánkat már sajnos senki és semmi nem tudja pótolni...
wick

Recca: Páramentesítőre rákérdeztem:
Henkel Ceresit a neve és max 3e Ft az ára. Pontosat még nem tudok, mert nem árazták be, de ennél nem lesz több az tutti - ezt mondta az emberem. Amúgy Érden vannak ők, de ha messzebb lakol, akkor megdumálunk valamit és leszállítjuk az árut ;)
rylie

Gaby, tartson össze a család, és Te csak jelenkezz be a (wannabe)nagyszülőkhöz! Kép

Wick, a babátok tényleg nagyon akart jönni, biztos, hogy szupererős és egészséges kiskrapek lesz! drukk-drukk! minden rendben lesz!Kép

votiv 8)
votiv

Wick!
sztem is ez a legjobb, amit tehettek!! Minél előbb BABA!!!!! Az elsőt nem feledteti, de segit enyhiteni a fájdalmat!! Ezt hallottam egy másik lánytól...Kép
Mi itt leszünk, és szoritunk nektek!!!!Kép

Iginek hiába mondom, h NE EGYE MEG A REKLÁMÚJSÁGOT, tojik rám!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok újak!
Bencsik dr.: Én találkoztam vele hosszas kórházi tartózkodásom alatt, és azt mondtam a páromnak, hogy ő lenne a másik, akit orvosomnak választnék. Alapos, kedves.

Mentő: Nekem azt a felvilágosítást adta a mentőszolgálat anno, hogy ha nem komplikációs a szülés, akkor oda visznek, ahová a terheskönyved szól, kivéve, ha az túl messze (azt hiszem 50 km felett) van.

Más nem jutott el az agyamig, robogok tovább Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxigen köszi az infokat és a többiekenek a kedves szavakat! Aranyosak vagytok!
wick

Wick, fantasztikusak vagytok!! kivanom, h legyen szep a szulesed, es gyonyoru, egeszseges a gyermekedKép

Gaby, udv itt. hajra a babohozKép

Rylie, igen ez az. de ezt most nem ertem teljesen. a ceg, ahol a parod dolgozik, arusitja ezt a bigyot? de akkor meg tobbet rendeltek volna... mindenesetre koszi, az aru-penz cseretKép majd meg letargyaljukKép

Zsanci, B azt uzeni I-nek, h reklamujsag, telefonkonyv, ikea-katalogus, stb. rulezKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Sajnalom, hogy nem mentunk tornazni, de tegnap eleg k@ki napunk volt. Kiscsaj ejfelig kukorekolt es az ejszakak sem volt sima, igy reggel orultem, hogy elek, nemhogy meg tornazni!Kép
Pedig Fic olyan kedvesen invitalt!Kép

Ugy remlik itt mar volt szo "fogas kerdesrol", de azert ha nem haragudtok bemasolom az egyik ismerosunktol kapott levelet, ha mar ilyen haraposak a gyerekek.Kép

"Ha a csöppség úgy beleharap az ágy szélébe, hogy gyökerestül kijön a tejfoga, a következők a teendők:
1. A fogat rögvest fiziológiás sóoldatba vagy tejbe kell helyezni.
2. Rohanás a gyermekfogászati ügyeletre.
Ugyanis a tejfogat visszaültetik, ha még nem alvadt meg a vér a sebben, illetve a fog nem károsodott (mert szárazon tönkremegy).
Négyszemközt azt is megsúgta a doki, hogy a legjobb, ha én magam rögtön visszatolom a helyére, és csak utána megyünk a fogászatra, ahol kap egy antibiotikumot az esetleges fertőzések elkerülése végett. (Ez utóbbi megoldás persze erős idegeket feltételez, és ügyelni kell a higiéniára.)
Ne forduljon elő veletek, de ha mégis, járjatok több sikerrel, és ne higgyétek el a kórházi ambulanciának, hogy nincs mit tenni!!!
Mi nem rohantunk, mert a Bethesdában azt mondták este, hogy nincs mit tenni.
Csak másnap mentünk a Hermina útra a gyermekfogászatra, tehát már későn. Ott derült ki, hogy mit kellett volna tenni.
Azért írtam, hogy Ti ne járjatok így.
Az ügyelet a Szentmihályi úton van a VIII. kerületben."

Wick, sajnalom a tortenteket!Kép
Bencsik doki: a valaszott orvosomat o helyettesitette mikor szabin volt, mivel az utolso honapban voltam igy hetente talalkoztam vele. Nekem szimpi volt, fajdalommentesen vizsgalt, tulkeppen nem lett volna ellenemre, ha nala kellett volna szulnom.
Egyik baratnom nala szult, o teljesen meg volt elegedve, dicserte.

Gaby,en sem 11.ker. lakos vagyok, megis a Szt.Imreben szultem. Mondjuk en vegig maganrendelesre jartam, de ezt eleve igy terveztem.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Persze, én is el fogok majd járni magánrendelésre, mert ha már lesz bébi végre, akkor nem a szakambulancián fognak vizsgálni, ez tuti. Csak még előbb össze kéne jöjjön. És ha a kórháznak van ilyen szolgáltatása, akkor gondolom nem csak az ottani lakosok vehetik igénybe.

Kép
gaby25

Fic, megneztem a kepet, szepek vagytok!Kép
Remelem nem haragszol, hogy ezt irom, de olyan kislanyos vagy a kepen!Kép

Gyogyuljanak a betegek!

Kokusz, milyen valogatason voltatok? Bocs, ha mar kerdeztek...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra!
örülök, h bemásoltad ezt ide, jó ezt tudni!!! De iszonyodva olvastam....annyira durva volt, h páromnak is fel kellett olvasni, ő is szörnyűlködött...SOHA, SENKIVEL NE FORDULJON ILYEN ELÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szerintem sem kell keruletbeli lakosnak lenni. A vervetelemet is ott inteztem, minden tovabbi nelkul megcsinaltak.
Lakcimigazolot sehol sem kertek, nyilvan csak abbol derulne ki a lakhely.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci,erre van a forum nem?Kép Siman odatalaltal a FMK-ho?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Beet,Kép nyaron voltunk egy-ket (szabadteri) koncertjukon. B is nagyon elvezteKépKép

Fic, klassz ez a kep rolatok!Kép

Dora, auuu!Kép de azert koszi.

Coolio
recca

Nekem még régi típusú igazolványom van :-(
Eleve itt csepelen megszűntették a kórházat, csak valami rehab maradt. Elvileg erzsébetre tartoznék a Jahn Ferenc kórházba, na de az sincs közelebb, mint a Szent Imre. Átmegyek a lágymányosin, és onnan már nincs messze, nem igaz?

Kép
gaby25

nézegettem a képeket rólatok. Nagyon édesek, már mi is szeretnénk egy ilyen kis totyogóst. Csak egy unokahúgom van, aki már 8 éves, és nagyon imádom. Egy baj van, tesómék külföldön laknak, így őt is csak egyszer látom évente. :-(

Kép
gaby25

hahó,

gabi,wick,
üdv néktekKépszóval én annyit hogy a H szuper,legjobb választásKépmásik:területileg nekem az illetékes a pest megyei flohr ferenc H lett volna.....szóval szabad orvosválasztás van,ne izgulj,tb nem számolhat fel semmit!és ez nem csak szülésnél van így,a mandulámat pl az istvánba vették ki,tehát más műtéteknél sem számol fel!

gigi
Vendég

Zsanc, a színes papír vmi fiziológiás szükséglet lehet... Kép

úgy emlékeztem, h a meddőségi szakambulancia vezetője a Szánthó Kép de most megnéztem, és a menopauzáé Kép

jesszus, hogy milyen hangulat van a világban KépKép nem is nézek több tv-t. Recca, jó nektek, hogy nincs is Kép

votiv 8)
votiv

Én felhívtam a kórházat, és megkérdeztem, hogy ha az ambulanciára megyek, tb alapon van e, és most csak helyettes asszisztens volt, és azt mondta orvostól függ, és az asszisztense majd megmondja, hogy a magánrendelőbe menjek e vagy oda. Ennek szerintem nem így kéne működnie. Ha egyszer van ott ambulancia, akkor ott vizsgáljanak meg tb alapon, ha odamegyek, és utána majd elmegyek a magánrendelésre is később. Kiváncsi vagyok jövőhéten mit mond az illetékes.

Kép
gaby25

megnéztem a honlapot, és Dr. Fülöp Tamás a meddőségi ambulancia vezetője, de gondolom ez nem azt jelenti, hogy csak egyedül ő vizsgál, ha másik orvost választok, akkor az is meg tud nézni.

Kép
gaby25

Votiv, jajKép. inkabb nem szeretnem tudni, miert irtad ezt...

Coolio
recca

Votiv!
akkor elég nagy büntit kapott...ezért ilyen mufurc mackó...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dóra!
Igen, köszi, nagyon sokat segitettél!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gaby, már régóta próbálkoztok? mert sztem egy "sima" nőgyógyász is elég ahhoz, hogy első körben elküldjön pár vizsgálatra ill. adjon pár jó tanácsot, vagy tovább irányítson a megfelelő helyre, ha valóban meddőségről van szó. persze remélem, távolról sincs!

Recca, nem is mondok semmit. Kép

Zsanci, én is valami ilyesmire gondoltam Kép

votiv 8)
votiv

Dóra, én úgy tudom, a felnőttek fogával is így kell tenni (egy pohár tejbe és irány az ügyelet)

egy ismerősöm egyszer arcra esett és letört az első fogából egy nagy darab. megtalálták, és tejbe tették, és nem sokkal később a doki lazán visszaragasztotta. de ilyen eshetőségekre jobb inkább nem is gondolni, brrrrr Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok!
Hát, tornára sajna nem jutottam el, túl körülményes nekem odajutni. Mire végiggondoltam, mikor hol kell átszállni, már bele is fáradtam.

Kókusz! Nagyon édi a két kiscsaj. Főleg így együtt!

Bogárka! Nekünk sem kellett menni 4 hónaposan csipőszűrésre, csak 6 hetesen, de az is nagyon laza 2 perces vizsgálat volt. Szerintem értelme se nagyon volt. Nekünk majd akkor kell visszamenni, ha Gréti elkezd totyogni.

Fic! Vincenzo egy igazi kis vasgyúró.

Manó! Zsombinak boldog névnapot!

Votiv! Nekünk sincs tévénk a tavalyi cunami óta. Na nem az vitte el, de akkor annyira rá voltunk tapadva, és csak ámultunk, hogy mennyi szörnyűség történik a világban, meg a híradó másból sem áll, csak hogy riogassa a jónépet, meg elmondja, hogy hétvégente hány ember halt meg autóbalesetben, meg hány repülő zuhant le, meg hányan robbantották fel magukat valami bevásárlóközpontben, hogy azt mondtuk nekünk ebből nem kell. Most meg jönnek a választások, hát az ezzel kapcsolatos sárdobálásra sem vagyunk kíváncsiak. A mese dvd-k azért ott figyelnek a polcon, amit majd a számítógépen fogunk lejátszani.

KépKép
KépKép
lindicita

sziasztok lányok,

Talán még emlékeztek rám....
örömmel látom, hogy milyen sokan írtok azóta is és hogy mindenki jól van.
Erik baba is szépen megnőtt már, és gondoltam ideje lenne kis barátokat keresni neki. Van ötletetek hol találkozhatnánk hasonló korú gyerkőcökkel? Sajnos az ismerőseinknél sehol sincs baba.

puszi mindenkinek
claudia

Jesszus Clau!
De rég jelentkeztél! Tök jó, hogy megint itt vagy! Mennyi idős is most Erik? Hogy vagytok? Mesélj!Kép
Velünk találkozhatsz, ha megfelelünk!Kép Időnként szervezünk talit, tél lévén a Savoya parki Maya kávézóban mostanság! Ti merre laktok?

Lányok! Vagy nagyon kimerült vagyok vagy beteg leszek, de alig van erőm és elég vacak a gyomrom is! Remélem inkább az előbbi!Két napja csak mászkálunk egész nap, holnap meg megint Pető...hajjaj!
Azthiszem megpróbálom eltenni magam, ha Timi is úgy akarja, de az álmosságnak még csak a jelét sem mutatja!Kép

ILdi
ildi76

Zsanci,

Azt nem tom, hogy milyen a playskool játszóasztal, de a babaszobán hirdetnek egy csomó fajtát újonnan, hátha érdekel, vagy bárki mást.

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=82280&page=3

TV: úgy látszik ez egy olyan téma amiben nekem nagyon más véleményem van mint a többségnek, szerintem a TV nagyon hasznos tud lenni, csak jól kell használni. De ez nagyon sok mindenre igaz a mai világban. Én szeretek jó műsorokat nézni, befészkelni magam a fotelba kis rágcsálnivalót magam mellé rakni és megnézni azt ami érdekel. És ez elsősorban nem a hírek, de nem is a kereskedelmi csatornák népszerűség hajhász műsorai, vannak színvonalas műsorok, színházi közvetítések, tudományos filmek, irodalmi vitaműsorok stb.
Egyszóval én bevállalom, hogy a TV egy jó dolog Kép Kép
zsebi2004

Szia Claudia, épp ma kerültettek szóba.Kép

Dóra, nem kötözködés képpen, a Szájsebészet és a gyerekfogászat a Szentkirályi utcában van. Ezzel a Szentmihályi úttal én is egyszer megjártam.Kép

Lindi, nálunk is így rendelik vissza a gyerekeket, először el se akartam hinni, ott rágtam a fülüket, de lepattintottak, hogy "ha a 6 hetes eredménye jó volt, akkor semmi gond nincs".Kép
zanza

Erik 23-án lesz 11 hónapos.Jól vagyunk köszönjük, már jön a hetedik fogunk, kb 10 kg-ot nyom, szép nagy gyerkőc...
mi budakeszin lakunk, de kocsival könnyen tudunk bárhova menni.
claudia

Zsebi!
köszi szépen, már nézem is!! Olyan rendi vagy!!! És mindig tucc vmit, pont mint Jucus!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gaby,Wick!

Sziasztok!Sajnos még nem tudok hozzátok érdemben szólni,de igyekszem!Szóval nem fogtok engem sem megúszni!Kép

Zsanci!

Megint pénzt költesz?Kenyérsütöt kifigyeltem itt nálunk az eboltban.Itten van szomszédben.

JA és csatlakozom Zsebihez,én is TV-zek!

Juc
20170114224602

Zsebi! Igazad van, de nálunk otthon állandóan ment a tv, amolyan háttérzajnak, aztán, mikor már nekem is lett saját, én csak akkor kapcsoltam be, ha tényleg néztem valamit, viszont a sok reklámtól már falra másztam. Egy csomószor volt olyan, hogy valami jó film volt a tv-ben, és mi elmentünk a videotékába és kikölcsönöztük ugyanazt, mert én nem bírtam idegekkel, hogy 8-kor elkezdődött egy film, és a sok hülye reklám miatt 11-kor lett vége.
A spectrumot pont amiatt szerettem, hogy nem volt rklám, de most már ott is van, a discoveryn meg az idegesített, hogy 10 percenkén 5 percig nyomatják az aznapi meg a másnapi műsorokat.
Azért az hozzátartozik a dologhoz, hogy ha Szolnokon vagyok, bizony még a Győzike show-ba is belenézek.

Tényleg, jut eszembe, holnap megyek Szolnokra, nem leszek egy jó pár napig, és megnézem a Született feleségeket, meg a Lostot, ammyit beszéltek róla,és én azt se tudom mi az.

KépKép
KépKép
lindicita

Zanza, az az igazsag nekem fogalmam sincs, hogy mi hol van (fogaszat, ugyelet stb.), szoval en feltetel nelkul elfogadtam a levelben leirtakat.
Koszi, hogy kijavitottad!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Wick, Gaby!
Üdv itt, gyertek, jó a csapat, és Szent Imrében szülni jó!!!

Csípőszűrés: mi is 6 hetesen voltunk, most egy ideig nem kell, gondolom majd ha Emma elkezd járni.

Annyira megfáztam és annyira sz@rul vagyok, és ez húzódik jópár napja, hogy ma levánszorogtam a háziorvoshoz, de jól meg is bántam. Ott kezdődött, hogy 5-re kaptam időpontot. Én ott voltam időben, kb. 5.10-kor kijött valaki, aztán sokáig semmi nem történt. 5.35-kor hívtak be (még jó, hogy előtte szoptattam, és Emma nem üvöltött éhesen itthon). Az asszisztensnő (akinek tisztára alkesz feje van) hátul csörömpölt valamivel, szóval egyből rájöttem, hogy kávéztak. Dokinő megvizsgál, megnézi a torkomat, majd közli, hogy antibiotikum. Persze én már a legelején mondtam, hogy szoptatok, de azt mondta, az Augmentint lehet szedni szopi alatt is. Hiába tiltakoztam, meg mondtam, hogy nincs is lázam, nem érdekelte. Ahogy kijöttem, felhívtam a gyerekorvosunkat, ő is azt mondta, ha nincs lázam, hagyjam a fenébe, és mondott néhány olyan dolgot, ami segíthet, öblögető, orrspray, stb. Írt még fel a háziorvos vasat, mondtam, hogy a terhesség alatt végig Ferrofolgammát szedtem, azt mondja, ő most egy másikat ír, de ugyanazt tudja. Naná, csak a patikában kiderült, hogy sokkal kevesebb van benne, ellenben sokkal drágább. Jó kis gyógyszerlobbi. Elegem van, olyan felületesen vizsgált, rohadtul nem érdekelte, hogy miket mondok. Lehet, hogy én is olyan leszek mint a Jóbarátokban Ross, gyerekdokihoz fogok járni harmincon túl is.

Kép
Kép
manoka11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?