A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Hajni! Nagyon aranyos, és már szemfoga jön?!!

Szerintem aki meg tudja fizetni annak sokkal jobb a VIP szoba. Én vágytam volna rá, de 1. a korházban nincs, 2. nem is tudtam volna akkor kifizetni

Dancsi! Nagyon szép a szoba!!

Csibe! nekem csak a mindjárt megjön érzés volt pár napig, aztán utána semmi. Csak akkor éreztem valamit amikor megmozdult. Semmi tipikus terhességi egyéb tünet. Amugy én is ismerek többet akik véreztek/pecsételtek babásan. Engem meg el is öntött 8 hetesen, máig is csodának tartom hogy Orsi megmaradt. Remélem a teszt poz. lesz!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi! Szép a szoba nagyon!

A VIP szobában nagyon jó, hogy vissza lehet igényelni az ára x %-át (ezt nem is tudtam), a gond az, hogy előtte az egészet ki kell fizetni.Kép

Pankata! Üdv! Nagyon helyes fiaid vannak! Dávid hogy fogadta Ádikát? Féltékenység?

Exdeus! Ezt a koraszülést honnan veszed?

Hajni! Nagyon ari a "nagylány"!

Csibe! Drukkhegyek!!

Bibi! Hidd el, tudni fogod, mikor indul meg a szülés. Én is ajánlom, no paraKép Minden a legnagyobb rendben lesz, Barnussal segíteni fogtok egymásnak!Kép

Enikő! Kösz, tesómék jól vannak, majd mondom neki, hogy írjon mán egy pár sort. 8 hónapos múlt szombaton Rubinik.Kép

Ma voltam védőnőnél, megvan a 3. pecsétem, és az utolsó beutalóm (32.hetes vérkép). El vagyok ájulva, ugyanis a pocakom nagyobb mint Lottival volt anno ekkor, és csak 2 kilót híztam!Kép Ja, és így vagyok 3 kilóval kevesebb mint amikor Lottussal teherbe estem!!Kép Sovány meg sose voltam!!Kép

Melinda
27+5

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szia Melinda, hát nem is vagyok teljesen egészséges, én is koraszülött voltam, szóval az esély megvan rá. De mint írtam, úgyis akkor jön, amikor szeretne. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda, köszike! Dávid egész jól fogadta Ádikát, rajta nem érzem a féltékenység jeleit, de hát ő a kisebb, talán azért KépKép Egyébként Ádikám, talán a ngyobb korkülönbség miatt, nagyon "tudatosan" készült a tesóra, sok vizsgálatra elkísért (külön értékeltem, hogy pl. a CTG-n abszolút nem csináltak belőle gondot, sőt van egy külön gyereksarok a helyiségben és így ő is hallhata az Öcsike szívdobogását, nekem is nagyon extra érzés volt). Mindent előre megbeszéltünk vele, de azt hittem, amikor eljön az idő, mármint a szülésé, akkor "bepánikol" (egyik barátnőm kislánya hónapokig szenvedte azt az éjszakát, pedig felkészítették!), de nem volt semmi gond, sőt Apát is elengedte velem, ő meg felment folytatni az alvást a barátnőmékhez.
Én az első pillanattól úgy érzem, hogy büszke arra, hogy tesója van. Na nyilván, ő is akkor éhezik meg, amikor leülünk szopizni, meg ehhez hasonlók, de egyáltalán nem vészes és egyre kevesebbszer fordul elő. Igaz, megpróbáltuk nem felborítani az ő életét, a szobája ma is csak az övé, megvannak a külön programjai, még külföldön is volt nyaralni a nagyiékkal (én meg izgultam itthon és hiányoltam piszkosul).
Klasszikus féltékenységi jelenet még nem volt, sőt rengeteget foglalkozik a Kicsivel és nagyon egymásra tudnak hangolódni. Nagyon büszke vagyok ám rá és ezt ő is tudja.
Nálunk egyelőre bejött a kicsivel nagyobb korkülönbség (egy régebbi témához kapcs.)

Üdv:
Kata
pankata

Kata! Akkor ezt most jól megfordítottam!Kép
Mennyi is van köztük?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Karmen!
Köszi a bíztató szavakat!
Nekem ált. 27-28 napos ciklusaim vannak, a múlt hónapban pont 30 napos volt, de valószínű, hogy a closty miatt, ezt a doki is mondta, hogy számítsak hosszabb ciklusra.Holnap leszek a 28.napon és mindenképpen várok a hét végéig a teszteléssel. Ha meg addig megjön, akkor jön a köv.lépés/ek:andrológia és átjárhatósági. Ezt mondta a doki.

Melinda!
Köszi a drukkokat, remélem megtalálnak!Kép

Jó éjt Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csibe: Nem fog megjönniKép, és tegyél mindent úgy mint eddig, ne "kivételezz" magaddal. Éld az életed tegyél-vegyél ugyanúgy ahogy eddig! És okés lesz minden!Kép

Melinda: Örülök, hogy jól vannak Meliék! Jesszus már ilyen nagy Ruben? Aztaaaa, repül az idő...... Ügyi vagy, hogy ilyen jó a súlyodKép

Hajni: Csodaszép a picilányod, és nagyon ügyes! gratulálokKép Mél majd megy eccer csak, ha lesz rá időm.....

Dancsi: Tetszik a szoba, ez a bordűr nagyon klassz! Jozsó szobája milyen?

Kata: Nagyon szépek a srácok! Látszik Ádin, hogy mennyire szereti a kistesótKép

Exi: Jó korán agyalsz már a vip szobánKép Nekem a terhesség elején a legkisebb gondom is nagyobb volt annál, hogy hova fogok kerülni szülés utánKép lehet, hogy akkor még nem is volt vip szoba? Nem mintha most oda vágynék. Mondjuk tény ha kifogsz 2 HP szobatársat, akkor a nyugalom mindennél többet ér, viszont ha jó fejek, jó kis kapcsolatok-barátságok tudnak köttetni és tudtok egymásnak segíteni, tapasztalatot cserélni....szvsz!

Kértem beutalót a picinek a szemészetre, mert az egyik szeme már régóta könnyezik! Ki kéne deríteni mi az oka, bár nem olyan vészes és főleg akkor könnyezik, ha kimegyünk a hidegbe, de engem akkor is zavar.... Úgyhogy holnap felhívom a sportorvosit és kérek időpontot.
Bogim ovizik keményen nagyon élvezi. Ma festettek, meg rajzoltak gyönyörűeket és már csomó verset tanultak, csak a legtöbbet Bogi már alapból tudtaKépKép

Bogiszáj:
B: Anya a Viola büdöset pukizott!!!Kép
E: Miért te rózsaillatút szoktál????Kép
B. Nem, de végülis igazad van azért büdi, mert a kakáról jött leKépKépKép

És a legmegdöbbentőbb: Nikianyuszáj a múlthéten: "Ha ennyit hiányoznak a lányok az oviból, nem fogják velük újrajáratni az évet?????"KépKépKépKép

Csajok én majd összepisiltem magam a röhögéstől!Kép Ennyire nem lehet (síííííííííííííííííííípszó) valaki!!!!!!Kép

Na jóccakaKép
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő!KépKép
Nagycsopiban van egy határ,hogy mennyit lehet hiányozni,mivel a ncs. kötelező.Iskolára felkészítés
stb..Kép
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Enikő,
jó fej a Bogi! Kép

Ilyen Jozsó szobája:

Kép
Vendég

Pankata!
Üdv. közöttünk!Aranyosak az utódok!Igazán szépek ahogy így szeretik egymást!
E.

szilde
Szeged

Dancsi!
Klasszak a szobák!
A falak festve vannak+papír bordűr?
Egyediek.Fiúsak.KépKép
Ki csinálta?Bordűr honnan?
Jozsóka hogy van?
E.

szilde
Szeged

Szilde: Tudom, de mi kiscsoportba járunk 3 évesek a lányaink!!!! KépKépKép

Dancsi: Húú naggyon tuti Jozsó szobája is!!! Klassz ez a bükk szín!!! A padló laminált jól látom?

Akkor a ketteske neve végülis mi lesz????Kép Vagy még nincs véglegesítve???

Ja és ma rendeltem 1 sólámpát!!!Neten! Kíváncsi vagyok rá nagyon Kép

E

ceniko
Szeged

Enikő!KépKépKép

szilde
Szeged

Enikő!
Majd mesélj milyen a lámpa és mennyiért osztogatják..Kép
E.

szilde
Szeged

Edit: 8 kilós hagyományos sókristály alakú és 8500 ft szállítási és csomagolási költséggel együtt! De ez olyan "igazi"Kép Hát nagyon kíváncsi vagyok. Ha nem használ, akkor vettem baromi drágán egy tök hangulatos lámpát!Kép
Egyébként bővebb infó itt: www.solampa.hu

E

ceniko
Szeged

Asszem a Baumaxban-ban 12cm-est adnak 2299-ért,de hogy hány kiló...?

Tulképp ez a lámpa egy idő után elfogy?
Ugyértem elhasználódik az anyaga v. ilyesmi?
Lehet,hogy megint lesz pár vidám perced?Kép
E.

szilde
Szeged

Bocs.Kép
ban-ban:ban

szilde
Szeged

Szilde: Lehet, hogy neked lesz pár vidám percedKép,ugyanis halvány gőzöm sincs elfogy-eKép Szvsz nem!
És holnap már hozzák is, írt a pasi!!!! Na erre varrjál gombot anyukám, és kb 1,5 órája rendeltem megKép Ezt nevezem gyors kiszolgálásnak!!! Nem vagyok én ehhez hozzászokvaKép

Egyébként Te ménem alszol mááár?Kép Hmmmm?Kép
E

ceniko
Szeged

Szilde,
sima bordűr csík, alul-felül festve van a fal. A bordűrt a Faktumban vettük. Ez volt a legolcsóbb megoldás,a tapéta nagyon húzós lett volna, én meg aszthmás is vagyok, ezért nem akartam.

Enikő,
igen, laminált a padló, a tesó pedig Boldizsár lesz. Kép

Jozsó jól van, meggyógyult, de most meg kijött az ekcémája, csak hogy sose legyek nyugodt......
Vendég

Melinda,
5 és fél év van közöttük. Ahhoz képest, hogy Ádikát "egykének" terveztük, nem is sok Kép

Szilde,
mennyi az a hiányzási határ, tudod? Mert szerintem mi feszegetjük... Igaz, elfogadják a szülői igazolást, egyelőre. Tudjátok, most, hogy itthon vagyok a Minivel, az a helyzet, nekem is jól esik, ha a Nagymanóm is itthon sertepertél körülöttem. Ma pl. elindult oviba, de leginkább azért, mert úszás lesz, amit imád Kép

A hétvégén mennénk a kicsivel is babaúszásra, most hogy túl van már az első szurin, meg a dokinénink szerint is stramm kiskölyök, úgyhogy nyugodtan. Tudtok valamit erről, hogy pontosan hol, ki és mikor csinálja? Mi a nagyobbikkal is jártunk 2 éves koráig, de az már régen volt, akkor csinálták a Sportusziban meg a Forrásban. Ha vki tudja, ossza meg velem, most mi a helyzet !?

Köszike,

Kata
pankata

Sziasztok!
Enikő, igen tényleg korán van, de inkább most, minthogy kicsússzak az időből. Nekem a háromágyas szoba jó volna, de valaki írta, hogy vannak többágyasok is, ahol nem lehet igény szerint szoptatni, mert nincs melletted a gyerek. A tanácsokról meg annyit, hogy mindenkinek más a gyereke-nem?-tehát max. barátság köttethet...ja, és lesz, aki tanácsot osszon, de velem nem hiszem, hogy jól járnának. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exdeus, a 10 ágyasban is lehet melletted a gyerek, akár éjszakára is, de a nővérek nem támogatják (gondolom a szobatársak se mindegyik), mert szerintük egy szobában éjszakára 10 baba túl sok, mert mindegyik máskor sír, nem lehet pihenni stb., de ettől függetlenül kérheted. Mondjuk mikor mi ott voltunk körbenézni, a nővér ezt olyan hangon adta elő, hogy tulajdonképpen azt jelentette: "Ezek az anyukák kitalálnak mindenféle hülyeséget, és még a gyereket is maguk mellett akarják tartani, hát ez borzalmas!" Ez persze magánvélemény, de még a védőnőnk is azt állítja, hogy nővérek hozzáállása kriminális... Tisztelet a kivételnek!
Hajni, az első kép is édes, de a második egyszerűen zseniális a kislányodról! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Dancsi,nagyon tuti a gyerekszoba!!!
Nagyon tetszik!!!

Melinda,Enikő,köszi a bátorításokat!
Még mindig nagyon parázok,szerintem mert nem tudom hogy mire számítsak!(3órát vagy 13 órát kell vajúdnom),hogy mennyire fog fájni,hogy tudom magam kontrolálni,hogy a Barbi ott lesz-e,szóval nagyon próblémás vagyok!!!!!

Holnap 1/2 2-re megyek megint CTG-re, csütörtökön pedig az orvos méhszájat nézz!
Hát kiváncsi vagyok!!!

Melinda,nagyon ügyes vagy a hizással kapcsolatban!!!Te ugye nem voltál rosszul?
Én 6 kg híztam eddig, a 28 héten rajtam kb 4-5kg volt!!!
Gondolom azért jóval kevesebbet pihensz most ,mint mikor Lotti volt a pocidba!!
Én nem szeretek egyedül lenni,itthon is ha egyedül vagyok alig várom hogy apa hazaérjen!
Én ez miatt nem is szeretnék egyedül lenni 1 ágyas szobába!
Jó volna 3 ágyasba lenni!!

Csibe,én nagyon szorítok!!!

Ma megvesszük a Barnusnak azt a rucit amibe hazahozzuk!!
Puszancs:Bibi 37+2

Kép
bibi226

Bibi, te is nagyon ügyes vagy, a 4-5 kiló a 28. héten nem sok, a 6 kiló a 38ban pedig pláne nem! Kép Rajtam is 4 kiló van most pluszban (28+4), csak pocira híztam, máshol nem látszik semmi, tehát a rokonok állandóan aggódnak, hogy nem hízok eleget, a barátnők meg állandóan dicsérnek! KépKép
Jó vásárlást Barnusnak! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi, az tény, hogy tíz baba egyszerre sok. Nekem akkor is szimpi az alapítványi szoba, ha úgy alakul, ott is beadhatom a babát, de nem valószínű, hogy sűrűn fog erre sor kerülni. És már írtam, hogy én unatkozni is jól tudok... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsi, Bibi,
Tényleg nagyon ügyik vagytok súlyilag, és a barátnőkre hallgassatok Kép Egyébként mondta a Hugicám, aki gyógytornász (nem itt, hanem Debrebenben, sajna nekem) és kismama tornákat is csinál, hogy egyre több a nagyon csinos kismama.Szóval gratula nektek!
Bár szerintem a lényeg, hogy legyen egy-vagy két- vagy sok szép és okos babád és nem a kilók.

Enikő,
megjött a lámpa????KépKépKép

Ja, és nem reklámozni akarom,csak belelkesedtem és megosztom veletek, két klassz ajándékötlet Mazsoláknak, amire most találtam rá a neten. Az egyik névre szóló mesekönyv (gyerkőc képével, meg ő is a mese hőse a Télapóval), és ezt Szegeden csinálják (!), kb. 1700 pénz, a másik meg mikulászsák a Babóca nevével hímezve, ezt meg a babyruha.hu -n találjátok.

Pussz Mindenkinek
Kata
pankata

Bocsi, Debrecenben (már a szülővárosomat sem tudom rendesen leírniKép)

Melinda, az előbb kifelejtettelek a dicséretbőlKép

Bibi, lesz veled vki a szülésnél (na jó, a kötelezőkön kivül...)?

Kata
pankata

Sziasztok!

Enikő!
Nagyon rendicsek vagy, hogy így bízol bennem!Kép
Mindent csinálok a régi kerékvágásban!
Bogiszáj nagyon tetszett!!!Kép

Bibi!
Köszi a szorítást!
Én is nagyon fogok neked szorítani a szüléshez! Mikorra is vagy kiírva? Csak hogy tudjam kb. mikor kell szorítani!Kép

Dancsi!
Nagyon jó a gyerekszoba!Tetszik!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket! Kép Kép

Karmen igen a szemfogunk nődögél, pedig eddig még csak az alsó kettő van kint. Kicsit furi, attól félek a fölső hat esetleg egyszerre fog szinte kibújni... Körbekérdeztem mindenki altatás ügyileg, lassan bevetem a módszered, csak még lelki erőt gyűjtök rá (1-2 hónapKép).

Enikő semmi gond, csak azért kérdeztem a múltkor, hogy megkaptad-e a választ, mert bekrepált az outlook expressünk. A sólámpáról majd én is szeretnék többet hallani, ha kipróbáltátok. Bogi jó fej volt megint. Kép

Pankata a dokibácsi nem lett aktuális (legalább van okom sumákolni Kép), reggel megjött. Kicsit furi így 1,5 év után. Mailt majd küldök, köszike a választ. Kép

Szerintetek a tejem még jobban csökkeni fog, hogy elkezdtem menstruálni? Dorka nem örülne...

Dancsi nagyon jó lett a szoba! Nem gondoltam volna a falrészletből, hogy ilyen szép lesz (én nem vagyok zöld párti)!

Melinda, Bibi tényleg ügyesek vagytok! Riogatás képpen: én szülés után híztam el a sok alkoholmentes sörtől Kép.

Mennem kell, a lányom reklamál, meg ezer a dolog.

Vigyázzatok magatokra: Hajni
hajni_

Hajni, hogy lehet elhízni az am. sörtől???? :Ö
Mondjuk én annyira nem szeretem, hogy majd sokat igyak belőle.... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Hajni! Nem az én módszerem, hanem az aludj jól gyermekem! Amugy 2 hónapja kitalálta hogy folyton vegyem fel az ágyból, majd szinte rögtön fektessem is vissza, ezt csinálta napokig, alvásról igy szó sem volt, nagyon elegem lett, ugy szokott le hogy kibirtam egyszer tovább, sirt 1 órát, végül lefeküdt magától azota nincs Anya Orsi kiszáll

Dancsi! Mi is igy terveztük a gyerekszobát, festve lesz csak és bordürrel. Nekünk is ezek tetszettek a legjobban eddig

Enikö! Én is jót nevettemKép Lámpa. Én azt hittem ezek csak diszek, nem tudtam róla párolog belöle valamilyen só. Ezek szerint mégis?

Szilde! én azt hittem az oviban az számit, ki mennyire iskolaérett, nem az hogy az évben mennyit járt oviba. Orsi már most számol 10ig, mondokákat ismer, szerintem ha nem sokat járna oviba akkor is elérni azt a szintet amit mások. Persze járni fog, mert szerintem hasznosak azok a foglalkozások meg közös játékok, csak nem értek egyet azzal hogy nagycsoportban nézzék ki mennyi ideig járt oviba

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Csibe! Szedsz cinket? Tudod hogy 15mg naponta segithet babásodni? Remélem nem kell menni vizsgálatokra brrrrr. De ha igen akkor meg jó eredménye kell legyen! Én nem engedtem a HSG-t hanem amikor amugy is mütöttek akkor altatásban csinálták meg. Gyáva vagyok

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Pankata: Számítógépes grafikából írok zh-t holnap, OpenGl programozás.

Hihetetlen, hogy Zozo, Bibi nemsokára szülni fog!

Csibe: Szorítok!

Hajni: Jók a képek Kép

Szita az agyam, gőzöm sincs mihez akartam hozzászólni, hiába nézek vissza Kép

Hajni, Hildus: Csütörtökön valamikor lenne kedvetek egy közös sétáláshoz? Én úgy tudok unatkozni séta közben Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!
Légyszi irjátok már le, hogy ti hogyan rakjátok fel ide a képeket. Mert nekünk állandóan kicsinyiteni kell, és ezért a múltkor is olyan szemcsés lett. köszi.

Hajni!
Dorka egyáltalán nem vékony. Olyan szép kerek arcocskája van.

Dancsi!
Tök jók a szobák. Jó szinesek. Biztos tetszeni fog Boldizsárnak is.
Zita
zita_29

Sziasztok,

Nincs vkinek infoja babaúszásról? Eddig mindenki csak "talán" infókat tudott, de nem szeretnék blindre odamenni a Sportusziba. Pedig lassan itt az idő, ha el akarjuk kezdeni, amíg megvan a nem-veszek-levegőt-a-víz-alatt-reflex.

Bea, ez nagyon jól hangzik Kép, ügyi legyél!

Karmen, Hajni,
azt hiszem, pont erről a könyvről volt egy parázs vita itt a babaneten, olvastátok?

Üdv:
Kata
pankata

Sziasztok!

Karmen!
Engem se akart a doki kitenni a HSG-nek, de azt mondta, hogy ez a köv. lépes, mert a closty és a repesztő nem segített. A cinket még nem próbáltam, csak folsavat szedek. De majd veszek!Köszi a tippet.
Egyébként sajnos biztosra érzem, hogy meg fog jönni.Olyan erős az áttöréses vérzésem, hogy ha lenne vki a pocakomban biztos nem csinálna ilyet a szervezetem.Szerintem.Kép
A törvény előírja, hogy valamennyi időt kell oviba járni, ill. legalább iskolaelőkészítőre. Anélkül nem tud iskolába menni!

Bea!
Drukkolok a zh-hoz, majd írd meg hogy sikerült!
Nagyon bonyolultnak hangzik a neve!!!

Jó éjt Mindenkinek!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!!
Exi: Úgy, hogy a sör alapból hízlal. És ha valaki sokat iszik, (márpedig állatjó tejserkentő, szvsz a legjobb -kinek mi 6-), akkor sörpocakot ereszt(het) KépKép
Egyébként 1 darab 10 ágyas van, a többi mind 3 ágyas szoba! Igen kicsi az esélye (főleg ha fogadott dokid van), hogy a 10 ágyasba tegyenek!!!

Csibe: Kitartás, és nem feladni++++++++++++++++++++++!! Én úgy éreztem nem jön meg!Kép Rosszul éreztem, pedig általában bejönnek a megérzéseim! Na majd áttesszük a megérzésem a következő hónapra, jó??? KépKép

Kata: Igen megjött a lámpa! Qvajól néznek ki! Ugyanis 1 nagy helyett 2 közepesett hozott a pasi, mert írtam 2 gyerekem van, és a 2 gyerek 2 fekhelyéhez kell őket rakni! Ezért egy nagy áráért 2 közepeset kaptam! Tök rendi volt (árban jobban jártam)! Beüzemeltem mindkettőt, és állatjóóóóóóóóóóKép Gyönyörű fényük van!! Imádom Kép Ha másra nem is jók, de nagyon szép dekoratívak Kép
Majd írok a hatásról, nagyon kíváncsi vagyokKép
Babaúszásról sajna nincsen infóm, mi nem jártunk pedig biztosan jól lenne Violának is!Ti most hétvégén terveztek menni? Majd írd meg lécci milyen voltKép
Az a névre szóló mesekönyv jól hangzik, hol van pontosan????

Zita: Voltatok méricskén?

Jégvirág: Nagy kalappal..... drukkolok!!++++ Bogi kérdezte, mikor hozod az ollóját?? Kép

Karmen: Ahhoz én is gyáva lennékKép Remélem Csibének nem lesz rá szüksége!

Hajni: Szvsz jó az az altatás módszer,kegyetlenül hangzik, de hatásos! Gratu a sok fogatokhozKép

Jóccaka
E

ceniko
Szeged

Enikő,
a honlap: www.auditandaudio.hu/mese , egyébként a Mikszáth K. utcában vannak.
Tényleg nagyon korrektek voltak a lámpásosok, remélem, beválik KépKép
pankata

Csibe,Pankata,Hajni, nov 28-ra vagyunk kiírva (hétfő) elméletileg,de a Barbival kiszámoltuk (ő a szülésznőm)hogy nekem mindig rövid ciklusaim voltak,ezért valószínűleg hamarabb meglesz a pici!

A férjem lesz bennt a szülésnél,de az elején megbeszéltük hogyha nem bírja tovább akkor a barátnőm váltja le!
Az orvosom a Kormányos dr,és van egy tuti fogadott szülésznőm Barbi!
Aztán majd kiderül!!

A hízásra visszatérve,én úgy voltam vele hízok amennyit hízok csak egészséges legyen a baba!
Bár egy kicsit figyeltem a súlyomra,én reggelente ugye rengeteget hánytam!!

Mindjárt indulok a fodrászhoz,aztán a Ctg-re!!!!

Csibe,én azért még mindig szorííííííííítok!!!!!!
puszancs:Bibi37+3

Kép
bibi226

Sziasztok!

Megjöttem Zalából.Nagyon jó volt otthon.Igyekszem majd visszaolvasni.

Ildi
tfildiko

Pankata, teljesen egyetértek, nem a kilók számítanak, hanem az egészséges babák! Kép Engem sem érdekelt volna különösebben ha többet hízok, de így sikerült!
Bibi, ez már tényleg nagyon közeli! Szorítok majd nektek, remélem a férjed jelezni fogja nekünk, hogy megérkezett a baba! Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

csak 1 gyors kérdésre jöttem!

Ha már van anyakönyvi kivonat,akkor hogyan lehet hozzájutni az anyaságihoz?(kelengyepénz)
révi

Szia Ildi, végre itthon! Kép

Enikő,
fotózd le a lámpát, plííííííz! Ez a sólámba, vagy mi, akkor? Mennyibe került? Lehet engem is érdekelne.
Tegnap találkoztam egy anyukával, akinek a kislányával Jozsó egy csoportban van. Szegény picúr tök beteg volt, pont az a baja, mint Jozsónak volt. Tuti a sószobában szedik össze, mert ugye pici térben be vannak zárva, a gyerekben aznap már lappang és ráprüszköl az összes többire. Szóval, Jozsó nem mehet sószobába, a dokink letiltotta pár hétre.
Vendég

Szia Révi,

A MÁK-nál (vagy TÁH?, nem az a régi elnevezése, na mindegy)tudod intézni, a Széchenyi téren vannak, úgy tudom, vinned kell az anyakönyvit, meg az igazolást, hogy 4x voltál tanácsadáson, de érdemes az összes papírt összeszedni (a Te személyid, lakcímkártya, a kicsi lakcímkártyája) és bevinni. majd a bankszámládra utalják (vagy azt hiszem, postás bácsi is hozhatja).
Egyébként Párod is intézheti, nem feltétlenül kell neked megjelenned. Nálunk ez olyan ffimunka volt, mind a két Csemeténél. Kép
Ja és a családi pótlékot is intézheted ott, ahhoz kell az aláírásod, de odaadják a kitöltendő papírt, ahhoz sem kell ottlenned!

Kivéve, ha a munkahelyed önálló kifizető hely (nem a MÁK alá tartozik), akkor az ottani bérosztályon intézik ezeket (nekem pl. az egyetem "állam az államban", így férjuram ott intézkedett.

Üdv, és sikeres egymásrahangolódást a Babával!
Kata
pankata

Sziasztok!
Dancsi amint lesz időm fotózok! Én integettem ám Neked az autóból ma a hősök kapujánálKép

Kata: Köszi az infót majd megnézem!

TFIldi: Nagyon örülök, hogy újra itt vagy! Kép Mesélj milyen volt Zalában Kép ??

Bibi: KItartás! Kép

Zozóról tudtok valamit?????????? Ma szerda van Kép

Voltunk a kicsivel a szemészeten és képzeljétek, el van záródva a könnycsatornája!Kép Azért könnyezett a szeme újszülött kora ótaKép A dokink elintézte egy antibiotikumos szemcseppel eddog kb 4x írta fel neki! Ha mentünk hozzá mindig mondtam, hogy még mindig könnyezik a jobb szeme, még mindig....és letudtaa dolgot a szemcseppel.Kép Én meg honnan tudjam??????
A szemészeten (sportorvosi) szabályosan leb*sztak, hogy miért ilyen későn mentem....???? Mondom mi vaaaan?? Úgy kellett könyörögnöm a dokinak, hogy adjon beutalót. Nem magától ajánlotta fel ám!!!!!
Szal pénteken délre megyünk a szemklinikára és átmossák a könnycsatornájátKép Nagyon későn, ezt általában 4!!! HETES korban csinálják, nem 9 hós korban!!!!!!
Mindjárt hívtam a védőnőt és szóltam neki, hogy átmegyek a másik dokihoz! Már tele van a hócipőm, hogy magától semmit sem csinál (nem vette észre,azt sem,hogy a Viola hipotón!!!) A védőnőm csak annyit mondott, hogy a mennyiség sajnos a minőség rovására megy! Tudniillik a mi jelenlegi dokinkhoz 4x annyian járnak, mint a másik dokihoz itt a Miniklinikbe!

Bocs nagyon mérges vagyok és ideges is, már bőgtem egy sort szegény pici babám, miken kell keresztül menjen...Kép

Na pusz
E

ceniko
Szeged

Enikő,
Sajnálom a Violát, és totál igazad van! De nyugi, legalább ez is kiderült, még nincs veszve semmi! Egyébként mi is átmentünk más dokinénihez, igaz, más okok miatt... Az új doktornéni-bácsi ad egy papírt, amit aláírsz és neked nem is kell a régihez menned, simán átkérik a kártyákat!
Fel a fejjel!

Kata
pankata

Sziasztok!
Enikő, hát akkor tényleg nem ártana dokit váltani! Én a leendőben nagyon bízom, még mi is hozzá jártunk, és egyszer sem volt gond vele, nekem nagyon szimpi volt mindvégig! Az meg jó kifogás, hogy a mennyiség a minőség rovására megy, neki az a dolga, hogy gyógyítson, és nem hiszem, hogy egy beutaló megírása többe tart, mint egy recepté...
Klinika és szobaügyben még annyit, hogy engem még mindig az alapítványi szoba csábít... Oda jöhetnek a látogatók-fognak is-, és egyedül is lehetek. Az az igazság, hogy társasági vagyok ugyan, de a felületes barátságok nem az én világom. És nem tartom valószínűnek, hogy 4-5 nap alatt rendesen megismerhetném a szobatársaimat, arról nem is beszélve, ha van köztük egy kakukktojás pl.-értsd magába zárkózó. Na ettől megenne a fene. Ha meg barátkozós kedvem lesz, majd keresek magamnak ismerősöket. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Mi is hazaértünk, nagyon jól éreztük magunkat Baján.Én már visszaolvastam, így reagálok is.

Dancsi, nagyon szép lett a babaszoba, de Jozsó szobája is csodaszép!
Benci tényleg elég bújós.
Boldizsár név is jó, az biztos, nem lesz gond majd, hogy különböztessék meg a suliban a többi azonos nevűtőlKép Petiék osztályában pl. öt Péter van!
Tudjátok már, mitől jelenik meg Jozsónál az ekcéma?

Csibe, sajnálom, hogy nem jött össze. Reméljük a következő hónapban már sikerül! Ne csüggedj!

Pankata! Üdv. a topikon! Szépek a gyerekeid! Jó dolog, hogy ilyen jó alvó a kicsi.

Bea, sok sikert a Zh-hoz! Vagy már túl is vagy rajta?
Köszi a dicséretet. Te mikor raksz fel újabb képet?

Hajni, nagyon ügyes a lánykád!Kép

Melinda, akkor kishugi nem lesz egy csöppség, igaz?
A végén még tényleg egy szobában lesztek Dancsival és ZsuzsivalKép

Bibi, Zsuzsi én nagyon sokat híztam mindegyikkel, még jó , hogy lejött belőle sok. De Ti nagyon ügyesek vagytok, hogy csak ennyit híztatok!

Enikő, tényleg jó nagyok már a fiúk. Peti nemsokára tíz éves lesz. Hihetetlen. Nagyon gyorsan telik az idő.
Nem semmi a dokinénitek, nekünk mindig mondta az orvosunk, hogy masszírozzam a szemzugot, hogy meginduljon (vagy el ne duguljon) már nem tudom.

Zozo, tényleg, mi újság veled? Remélem a párod majd értesít bennünket. Becs szó, mi nem megyünk be látogatni!Kép Különben én ált. örültem, ha jöttek, bár amikor sok volt a látogató, az már kicsit fárasztó volt.

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Hát,nincs időm részletesen visszaolvasni.Majd a hétvégén.Este nődokihoz megyek,nincs minden rendben velem.Már 14 napig tart a mensim,ezt már egy kicsit utálom...
Annyit azért olvastam,hogy Évinek megszületett a kisfia.Gratulálok neki!
Jó volt ez a 2 hét!Rengeteget foglalkoztak anyuék a Noémivel.Tudtam pihenni,jókat beszélgettem a régi ismerősökkel.Az éjszakáink rémesek voltak,sokat kellett hozzá felkelni.Kint a 12.fogunk,nagyon megvisel bennünket ez a fogzás.Talán egyszer sikerül majd egy jót aludnom éjszaka.

Enikő!

Szegény Viola,nagyon sajnálomKép

Megyek,mert sír a lány.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Erika, Enikő!
még együtt vagyunk, sz.tem ez így is maradKép
de nem baj, úgyis mindig halom dolgom van, még kedvemre rohangálhatokKép mindenki csodálkozik mikor mondom h. mikorra vagyok kiírva h. én még így "szaladgálok"? nem tudom mások hogyan csinálják, minden pasi megjegyzi h. bezzeg az ő felesége ilyenkor meg sokkal előbb is már nyafogott ezerrel. Kép meg csak nyűglődtek, hát nekem erre nincs időm.
Még vezetek is símán, gyalog tovább tartana.
amúgy jóslóim, görcseim vannak, de ez belefér néha fel se tűnik csak olyankor nagyon lelassulok.

szerintetek ha nem szülök hétfőig befektetnek?
mit csinálnak túlhordásnál, megindítják vagy várnak, ha várnak meddig?

Enikő!
sajnálom ViolátKép

Zozo
39+2
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?