Sziasztok Csajok!
Szilva
Nagyon örülök, hogy újra itt vagy, bár talán még korai, de ahogy írod minden ok.eü-ileg, és így talán jobb.
Nagyon drukkolok, hogy Pirike meglátogasson és ne kelljen várnod 3 hónapot, hanem csak kb. másfelet és kezdhessétek a fagyibabás transzfert.
Köszi, hogy izgulsz értem, én már egyre jobban félek a péntektől.
Tudom, ha nem sikerül, még van egy lehetőség, de akkkor is, meg hát tudom ez még csak a második lombik volt, de akkor, mivel egyedül vagyok itthon, el tudnak kapnak rossz gondolatok.
Biztos ezért kapaszkodom annyira ebbe a fórumba és ragaszkodom hozzátok, mert erőt adtok ill. erőt adunk egymásnak.
Köszönöm mindnyájatoknak, hogy így drukkoltok, izgultok értünk
Amica
Nagyon tetszenek a csokraid, ügyes vagy!
Wish
Biztos szépek a tiéid is!!! Ha le tudod fényképezni őket, rakd majd fel. Köszi!
Barbi
Remélem minden rendben van az UH-n. Tüszőnövelőket küldöm ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Noémi
Pihizz csak, babatapik mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Tüncsibe
Neked is küldöm a babatapikat ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Babcsi
Akkor lassan Pé!!! Mindent bele, küldök hozzá mindent, amire szükséged lehet ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Giling
Biztos összejön az a baba, nyugi!!!!
Márta
Jó utat Dániába és vigyázz magadra ott messze északon!!!
Tiza
Mikor tesztelsz, rajtad a topik szeme?!
Mofly, Mili, Potter
Sziasztok!!!