A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Sziasztok!

Kép
breni

Zsuzska,
ha még aktuális, akkor nekem egyszer írtak fel belövőset, simán tejsavpótlásra (fertőzés nem volt) Kép

angel37

Eliza,
az állam leesik...212 hozzászólás 7 nap alatt. Nem semmi! Kép

Szia Breni.

Betti Ötye-társ,
én veled vagyok...osszuk meg a reggeleket. Én eszem helyettetek is, ok? Kép Ma 2 kolbászos-sajtos melegszendvicset ettem, teát ittam hozzá tejjel, levezetésként egy epres joghurtot és grapefruitlevet. KépKép Ízlett?
(Nem akartam szenya lenni.)

Nálunk anyu részéről már pár hónapja le lett fojtva a "mikor lesz már unokám" szöveg. Úgy sikerült, hogy mondtam, nincs peteérésem a doki szerint. (Ami igaz is volt.) Szegénykém, biztos jól megijedt... Előtte nem volt jó, hogy mindig mondta. Olyankor nekem is jobban fájt a szívem. Vizsgaidőszakban is ha egész rezignált voltam képes volt begyullasztani egy: "na, izgulsz már?" kérdéssel. Amúgy szeretem anyukámat, és örülök, hogy örülni fog. Kép De mi elég különbözően fejezzük ki az érzéseinket. Kép

Angyal,
ügyes vagy, hogy kiszurkoltatd dokibácsitól a vizsgálatot. Kép Képzeld, ha flitterben lettél volna, ott helyben megcsinálja. Kép Hány éves a doktorbácsid? Az enyém idős, már 31 éves. Kép
potter_76

Zsuzska,
ilyenről még nem hallottam. Izgalmas. Kép Bár nem nagyon ismerem ezeket a szereket.
potter_76

Angel!

Válaszoltam!

Betti
betti73

Szelivi,
mi van veletek???
Jól vagytok?
potter_76

Csak elköszönni jöttem.

Eliza, képet küldeni sajnos nem tudok, mert lassú betárcsázós net van (de már csak májusig!!!Kép). De már tervezem erősen, hogy bemengyek a helyi könyvtárba és feltöltöm a (még üres) albumomat.Kép
Te azért küldjél!

Puszkó
Vica 26/27-28

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti,
természetesen a reggeliért cserébe te terhesnek érzed magunkat. Kép
potter_76

Ági-ÖTYE-társ!

Ki fogom porolni a popsidat!!! Kép Kép Azért enni én is eszem, reggelente csak a teát hányom ki. Nekem a nehéz kaják most nem jönnek be. Nálam a mai termés: némi kaukázusi kefír zabkorpával, egy fél szendvics salátával, egy körte és most ettem meg egy gyümis cerbonát. Tegnap este kb. fél órát rágódtam egy szelet barna kenyéren, mert nem bírok sokat és gyorsan enni, valahogy a gyomrom nem kívánja, de azért korogni tud.

Betti
betti73

Potter Kép

Az enyém kb 50, de ugye pasiknál ez kb egy női 30-asnak felel meg Kép Kép

Azért a flittert még megejthetem egyszer Kép mondjuk nagy örömömben egy zebra után! Kép az eszement kismama... Kép Kép

ja, egyébként nem is volt cicinézés!!! úgyhogy a flittert máshova (is) teszem legközelebb! Kép

angel37

Ötyék! Kép

Én is úgy szeretnék már a kaján és a rókán osztozkodni veletek! Kép Kép

angel37

Ágika! Kép Kép

Átlagba szerintem jók vagyunk. Kép Kép Mondjuk van némi felesleg rajtam, úgyhogy nem baj, ha naponta csak a fenti adagot tudom elfogyasztani. ennivalóból. Kép Kép

Búcsúzom, mert megyek angolórára.

Pusszancs Mindenkinek

Betti
betti73

Betti,
félreértettél, nálam ez a reggeli volt csak. Kép
Jó angolozást. Én németezek kicsit magamban.

Angyal,
KépKépKép
potter_76

Angyal,
de gondolom szimpla gyomorrontás nem elég...?..KépKépKép
Aztán a dokibácsi csak nézeget a kis vaginális UHUjával, és megint nem fog látszani a méhed, csak egy bazi nagy flitter az UHn. KépKépKép
potter_76

Biztos nem kell a garfieldos? Szerintem leesne az álla..."Drága, a méhe nem látszik...csak egy kövér macska!" Kép.OKép
potter_76

A múltkori UH-n nem a dokibácsim nem látott, az egy vaksi nőci volt! Kép

De jó ötletet adtál, el fogom rejteni a vizsgálati díjat, és csak hüvelyi UH-val találhatja meg majd a dokibácsi! Kép Kép

Garfieldet is majd vhova felragasztom, mondjuk a bejárathoz...Kép Kép

angel37

Angyal,
akkor nem apróval fizetsz, ugyi? Kép
Na, megyek. Jók legyetek. Lehet, hogy este még benézek, de nem biztos.
potter_76

Szaisztok!

Tildi, igen érdekel várom az infót.

Lányok ne aggódjatok, ez a hónap a babaprojekteseké a következő meg a mienk lesz:o

Vica, nem csodálkozom, hogy kiakadtál. Képzeld nekem kb 6 hónapi próbálkozás késett pár napot a mensim ezért csináltam egy tesztet, ami igaz, hogy halványan de pozití lett. Én egyből elmondtam anyumnak, tesómnak meg az egész családnak. Aztán két nap múlva csináltam még egy tesztet biztos ami biztos, és képzeld az meg negatív lett. Egy világ omlott össze bennem. Akkor jöttek anyumék azzal a szöveggel, hogy elkiabáltam és ne éljem bele magam mert az már csak akkor biztos ha megszületik. Akkor megfogadtam, hogy nem szólok neki ha babás leszek csak majd észreveszi, ha nő a hasam.

Kép
Kép
janna

Betti
Addig örülj míg most rókázol és nem a végén.
Az én szervezetem ellenkezőleg reagál.Az elején nem volt semmi és most az utolsó időben szeret engem meglátogatna rókakoma.Az orvos azt mondja már nem tart soká csak még fent van a baba és nyomja a gyomromat.Mondjuk én is tudom, hogy ne tart soká Kb.4 hét, de már alig várom, hogy lejjebb menje a szülőcsatorna felé, mert akkor már nem nyomna ennyire.

Inci 36+2

Kép
Kép
incike

http://www.babazo.hu
Itt is van alúl babatervező.

Sziasztok.Jó éjt.
Inci 36+2

Kép
Kép
incike

Jó reggelt!
Én vagyok az első?Kép

Kép
breni

Sziasztok!

Reni, én örülni szoktam, ha első vagyok.Kép Ma te győztél.Kép

Janna!
Akkor egy csónakban evezünk. nem tudom, hogy fogom kibirni, hogy nem mondom el azonnal (Mert Anyuval mindent meg tudok beszélni), de valahogy muszáj lesz.Kép

Angel, Potter!
Hogy Ti milyen dilisek vagytok!KépKépKépKépKépKép Még most is hull a könnyem...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés: Tengap voltunk kismamatornán Zafírral. Naggggyon jó volt! Ahogy sejtettem, mi voltunk a "legkisebbek", hatalmas hasakkal érkeztek az anyukák. Azt hiszem, láttuk Proone-t is (nem vagyok benne biztos, hogy ö volt), még "egyben vannak"Kép
Zafír jól van, csak rókázik még minden reggel. El van havazva, munka, lakásfelújítás. Ha véletlenül nethez jut, csak a leveleit nézi meg gyorsan.
Én is megyek vissza dógozniKép

Maminti
17+3

Kép
Kép
maminti81

Én is örülök neki,csak már azt hittem többen leszünk,mert máskor is ilyenkor jövök és már sokat szoktatok lenni.Mindegy.Nincs jelentősége.

Kép
breni

Amíg el nem felejtem:
Mindenkit nyomatékosan és szépen megkérnék, hogy ne kérdezze meg, hogy mi újság (csendben szurkolni lehetKép), mert amit történik valami érdemleges (görcsölés, vagy barnázás vagy valami) azonnal szólni fogok. De amíg nem történik semmi, addig igyekszem megőrizni a nyugalmamat. Most 1 perc alatt rá tudnák pörögni úgy a témára, hogy csak na, és nagyon félek az újabb koppanástól. Semmi jele a mensinek, sőt egyre több "olyan" jelet tapasztalok magamon, de le se írom, mert már annyiszor megszívattak. Nem is hiszem el.
Szóval nagyon-nagyon hálás lennék, ha ma rólam nem volna szó. (Legalább is mensi ügyben nem.Kép)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok lányok, jó reggelt. Képzeljétek tegnap este el is múlt a mensim. Alig volt meg.

Kép
elizabeth25

Vica megy a drukk!

Kép
elizabeth25

Vica, akkor +++++++++++++(De csak zárójelben)

zsuzska80
Szombathely

Vica amúgy mikor kellett volna megjönnie?

Kép
elizabeth25

Jó reggelt Lányok!

Semmi különön, ma kivételesen jól vagyok, nem tudom, hogy meddig tart. Kép

Potter!

Bocsi, azt hittem, hogy a napi adagodat írtad le. Kép

Betti
betti73

Vica!KépÉn csak ennyit küldök!
Eliza!
Hány napos volt?És mennyi szokott?Múltkor nekem is 4 napos volt,máskor 5 és még 1 nap pöttyözés.

Kép
breni

Breni 5-6 napos szokott lenni. Most meg hétfőn reggel megjött és tegnap du-tán már alig volt meg, már meg el is múlt. (de biztos nincs semmi)

Kép
elizabeth25

Eli!
Ma 27.cn-on vagyok és 27-28 napos a ciklusom. De mensinek semmi jele.
De ennyi erővel holnap simán megjöhet, és ezért akarok nyugodt maradni, mert holnapig még sok idő van.Kép
De már megint rólam van szó!
Veletek mi van? Meséljetek.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Meg folyton pisilni járok, de biztos csak felfáztam :-(

Vica, szerintem akkor örülj, hogy ha már egy hetet késett. :-))) (nem szeretném, hogy csalódj, de ti már egy éve próbálkoztok nem?)
Hát velünk mi van? Irtam feljebb, hogy csak másfél napig volt meg a mensim, és nem sok, meg folyton pisilni járok, de biztos, hogy nincs semmi. Úgyhogy nem is élem bele magamat!

Kép
elizabeth25

Vica küldesz mailben esküvői képeket :-), én is küldök.

Kép
elizabeth25

Eliza!
Nyugtatásképp csinálj egy tesztet.Én csinálnék.

Kép
breni

Eli!
Nem is örülök. Csak csendben reménykedem. Azt meg muszáj, mert mi másért csinálnám?
Egyébként nem hiszem, hogy kihúzom az 1 hetet, mert jövő kedden lesz a szülinapom és akkor már a 33. napon leszek (ha nem jön meg).Kép
Ti kibirnátok?
Csendben szurkolok neked, hogy ne felfázás legyen.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vegyek ma szerinted Breni? (tuti befutó a negatív :-( )

Kép
elizabeth25

Eli!
tegnap is írta, de biztos nem látad, hgy nem tudok képeket feltenni, mert betárcsázós netünk van, ami marha lassú.(és drága!)
De csütörtökön meg pénteken valószínű szabin leszek és akkor lehet, hogy bemegyek a helyi könyvtárba, mert ott van net és telepakolom az albumomat (már létezik, csak üres)
De te küldjél!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, nem bírnám ki, az biztos! Szerintem sikeres vagy! :-) Egy éve próbálkoztok?

Kép
elizabeth25

Vica!

Szülinapod lesz!!! 15-én? Éljen soká Vicuska!!!! Kép

Betti
betti73

HÁt Vica szép szülinapi ajándék lenne az tuti! Én azért imádkozok, hogy ha most nem sikerült, a Jézuska hozzon egy pozitív tesztet :-)
Nem olvastam, hogy betárcsázós netetek van, de majd ha tudsz azért rakjál fel. Én hova küldhetek neked képet, mármint melyik e-mail cimre?

Kép
elizabeth25

Potter!
Bocsi, elfelejtettem tegnap írni, hogy azt hiszem 300-tól leszel középhaladó felhasználó, 600-tól haladó és 1000-től régi felhasználó.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, amúgy simán letagadhatsz 10 évet a fényképed alapján. :-)

Kép
elizabeth25

Betti!
Köszi előre is.Kép Aranyos vagy.Kép Most lökhetném mamám szövegét, hogy "Ha megérem...Kép"

Eli!
13 hónapja. De annyi idő alatt el tudnám felejteni az egészet, amíg a 2. csík megjelenik.KépKépKép
A címem: vica1982@citromail.hu

Kép
Kép
Kép
vica1982

Eli!
13 ÉVESNEK NÉZEK KI??????????????

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, mocsi fáradt vagyok, összekevertem amit írtál feljebb, pedig tudom, hogy a 23. szülinapod lesz, de én hülye a 33-at néztem. Bocsika, kicsit kivagyok. :-(

Kép
elizabeth25

Sziasztok lányok!

Eliza, szerintem is csinálj, mert a bizonytalanságnál nincs rosszabb. Ha van valami valószínüleg már kimutatja.

Vica, én a helyedben a szülinapodon tuti megcsinálnám!
Ma megpróbálom az esküvői fotókat elküldeni
Julcsi2

Köszi Julcsi, veszek ma egy tesztet annak tudatában, hogy tuti befutó a negatív. Csak annyira idegesít, hogy félóránként járok pisilni. Ahogy megiszok egy korty teát már jön is ki, meg feszül a cicim meg a pocim, pedig már elmúlt a mensim. Lehet, hogy idegi alapon van, a fene sem tudja.

Kép
elizabeth25

Vica, amúgy nem mérted az ébredési hődet?

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?