Szerintem csak azért találták meg az elfekvő készletüket a várandós mamák könyvéből, mert múltkor rákérdeztem hogy már nem jár. Mikor mész legközelebb említsd meg és ha van akkor tuti kapsz, legalábbis szerintem.
Szerencse hogy nincs nagyobb baj a lurkóval.
Túlhordás/előbb jövetel
alapból én is ugy hallottam hogy a nagyátlagban a fiuk a lustibbak és a lányok a gyorsabbak, bár erre a teoriára én annak idején jól rácáfoltam, két héttel később születtem mint ahogy ki volt anyum velem irva. A fiamnak a doki csak két napot engedett pluszban bent maradni, pedig lehet hogy aznap született volna meg, mint anno én, mert egy napra voltunk anyummal kiirva, vagyis én is arra a napra vártam a fiam, mint anyu engem.
Szülésznő
Szeritnem alapból bármikor fel lehet vele venni a kapcsolatot, mert mindig akad az emberjányának aktuális kérdése amiben talán tud segíteni. Én már 8 hetes várandósan beszéltem vele, a fiam is nála szültem, remélem pocakmacinál is ott lesz.
Angi
Ez csak álom volt, minden menni fog hidd el, legalább egy kicsit arra sarkal hogy minden tuti rendben legyen.
Nah nem hiszem el, a fiam sajtkukacot reggelizett tuti, mert egy percre nem áll meg a lakásban, igy majd később folytatom, mert most is a szekrénytetejéről varázsoltam le
Ági

Ezt csinálja a lányom.