Nyuszika!
Én maradnék a 2-2 db 75 Ft-os figuránál+csokimiki+gyümi. Dinót én sem kérnék, ha lehet akkor valami átlagos állatot szeretnék, mindegy, hogy mit, mert nekünk nincs még ilyen játékunk. Előre is köszi, hogy vállalod az ajándékbeszerzést.
Forti! Férjed előtt le a kalappal, enyém apa szerintem akkor se vállalná a Tépapóságot, ha fizetnénk érte
Csics! Nem értem miért csalódtál a társaságban. Inkább hálásnak kéne lenni azoknak, akik érdeklődnek, szervezkednek, utánajárnak a dolgoknak. Bárki ajánlhatott volna helyszínt, Te is, ha tudsz olcsóbb megoldást. Ahogy emlékszem ilyen irányú ötleted nem volt, de hét végéig még utána lehet járni, hátha találsz valami szuper olcsó helyet.
Én sem ugrálok örömömben, hogy ennyi pénzbe kerül a helyszín, de tudomásul kell venni, hogy a mai világban mindenért fizetni kell. Szerintem próbálj pozitívan állni a dolgokhoz

, minél többen megyünk annál kevesebb költségünk lesz.
Tényleg: Létszám növelése (költségek csökkentése érdekében) esetleg elhívhatom 1 barátnőmet hasonló korú gyermekével? Ha igen akkor hét végén beszélek vele.
Kataa! Zalánt nem akarod elhozni? Annyit hallottunk már róla, biztos neki is tetszene a buli.
A nap híre: Apa tegnap fülig érő vigyorral jött haza, hogy dec 3-ám lesz az osztálytalálkozója. GRRRR. Remélem tesóm eljön velem, azért 2felé nem fogok tudni figyelni.
Legfontosabb: Hány órától lesz a buli??? Ezen a témán valahogy átsiklottam, nem emlékszem, hogy miről volt szó.
Soha nem beteg gyerekek szülei: Sárgulok rendesen.

Tegnap délután fogorvosnál jártam, apa telefonál, hogy Nórinak 39,8 láza van. Szétizgultam magam, mire hazaértem. Közben a dokinéni is járt nálunk, torokgyulladás, ma pisit vittünk laborba, aztán meglátjuk. Ma még hőemelkedése sem volt, de még előttünk a délután.
Gumicukor! Szegény kisgyerek

Nálunk is volt egy kislány az oviban, aki tüdőgyulladássl kórházba került, de nála szövődmény nem lépett fel szerencsére. Hétfőn beszélgettem az anyukájával, eddig öszesen 1 hetet voltak oviban.
Szép napot Mindenkinek:
Magdi