A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok csajszikKép
olyan keveset tudok itt lenni és olvasgatni, mert megesznek a munkahelyenKép, de azért olvasgatok!
MandaKép
ne izgukj minden renben lesz, már tényleg csak két alvásKép Legyél itt velünk, és úgy hamar eltelik minden!! Lehet hogy butaság ilyet kérdezni, de ilyenkor érzel valamit, vagy kell érezni? Vagy szegény már azt se tudod , hogy mit érzel, és mit nemKép
SzilvaKép
Én a helyedben (bár szerencsére még nem voltam) , én is bementem volna dolgozni! Jobb ha lefoglalaod magad, és minden rendben lesz legközelbb... Mandának szoktuk mondani hogy már csak3-2 alszik és mindjárt itt lesz...Kép neked kicsit többet kell, de ez néha hamarabb eljön mint az 1-2-nao (na ezt jó értetlenül írtamKép
pbj12

Sziasztok, mindenkinek udv.KépKép
sajnos rengeteg a munkam, de Szilva Kép miatt neztem be, es draga SZILVA orommel olvasom, hogy kezdessz helyreallni, hihetetlen ugyes vagy ! remelem nem nyomtad le magadban a fajdalmakat, bar mindeki mashogy es mas tempoban dolgozza fel...Remelem a parod es baratok , sot egy kicsit mi is tudunk segiteni.

Manda Kép hogy vagy?
saci

SziasztokKép

Itt vagyok egész nap és már alig várom mindig, hogy valaki írjon a topic-ba.
Neki álltam végre keresztszemezni, hátha leköt egy kicsit.

SzilvaKép
Te éreztél valamit, én már nem is tudom, hogy érzek-e vagy (ahogy te is írtad) csak beképzelem magamnak.

JuditKép
Köszi, megpróbálok nem izgulni, de nehezen megy!
Mint Szilvának írtam, nem tudom mi van!

Még az egerem is meghülyült!Kép

TüncsiKép
Köszi az ötletet, szoktam néha nézni német nyelvű adót, de már csak szavakat értek meg.
Viszont előfordult, amikor németül álmodtam!Kép

AmicaKép
Szép virág, milyen?

manda

Szia SaciKép
Szarul, de büszkénKép
Na félre a tréfával, szo-szo, változóan, egyszer fenn, egyszer lenn.

Nektek nem rendetlenkedik a babanet?

manda

Hát lányok,most jöttem UH-ról, bal oldalon semmi, jobb oldalon egy 12mm, 1 13,5mm és 1 db 15,5 tüsző,nyálkahártya 9mm. Még mindig szúrnom kell magam 100 egységelpénteken megyek vissza újra.
Manda lehet hogy találkozni fogunkKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép szeretsz olvasni? ha pl Szabo Magda :Ajto c. konyvet kezedbe veszed, tuti, hogy nem tudod lerakni.
polc mosas megvolt mar ?:KépKép ( tudod,,innen jon a pockot mosni..Kép), vagy ilyenkor lehet regi fotokat az agyban ulve rendezgetni, amire foldi halandonak szerintem sosincs ideje. Kép
ne agyalj, csak kenyeztesd magad, a Club tv , delben es este 6 kor van fel ora joga, nagyon jo ! Sajnos kesobb nincs igy csak hetvegen jutok hozza. Neha.
saci

BarbiKép
Szerintem jók azok a tüszők, küldök még növesztőket ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Szuper!!!! Találkozzunk!!!!
Hányra mész? Mi szerintem ott leszünk már reggel fél 8 vagy 8 körül!

SaciKép
Köszi, most próbálkozom a hímzéssel.

manda

BarbiKép
A szívem mélyén reméltem, hogy pénteken mész visszaKép

manda

Szilva Kép
Nagyon jó, hogy már a következőre gondolsz. Csak így tovább! Nekem halványan, de 10 napig tartott a vérezgetés. Utána pont négy hétre megjött. De 6 hetet mondanak, addig kell megjönnie. Jó lenne, ha nem kéne 3 hónapot várnod. Engem 6 hónapra akart rábeszélni a doki! Na mondom nem, lealkudtam háromra. Mindegy, mert sajnos közben letelt a hat hónap is.. Kép
Ebben az egészben tényleg a tágító a legkellemetlenebb. Biztos nem lazítottad el magad. Nekem szerencsére nem fájt annyira. De megéri, mert humánusan tágít ki. Hat hét múlva meg lettem dicsérve milyen szép a méhszájam. Kép Nem maradt semmi nyoma a műtétnek.

Hozzám kezd becsúszni piroska. 34. nap. Hurrráá! Lassan kezdek Kandi nyomdokaiba lépni. Azért még elmegyek dokihoz.

Kép
mofly

Barbi Kép meg nohetnenek a tuszok , de ilyenkor minden nap szamit,,a nyh , az mar most is jo ! Drukkolok !

manda Kép ja,,kicsit fura a babanet...a himzes is jo, csak kozben nagyon tud kalandozni az agyad...ezert jobb a film nezes + olvasas, mert ott muszaj odafigyelni (persze csalni lehet..Kép
saci

Barbi Kép meg nohetnenek a tuszok , de ilyenkor minden nap szamit,,a nyh , az mar most is jo ! Drukkolok !

manda Kép ja,,kicsit fura a babanet...a himzes is jo, csak kozben nagyon tud kalandozni az agyad...ezert jobb a film nezes + olvasas, mert ott muszaj odafigyelni (persze csalni lehet..Kép
saci

Manda, nem megyek oda nyitásra, inkább szerintem 10 óra felé, örülnék ha találkoznák

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Ok. Még beszéljünk róla, de ha akarod elküldöm a számomat és sms-ezhetsz, ha már ott vagy?!

manda

Szerintetek, ha pénteken azt modta a doki, hogy kb vasárnap van pé...Kép és holnap megyek hozzá vissza akkor mit láthat holnap az uh-al? Pé. után 4-5 nappal mit lerhet látni, lehet valamit egyáltalán?( jó hülye kérdés..Kép )
pbj12

Manda Kép
Én szurkálásokat éreztem, és éjszakánkén 1x ki kellett mennem pisilni. Úgy emlékszem, hogy ezeket a tüneteket éppen a vérvétel napjától kezdtem érezni Kép
Nálad mi a helyzet?

Kép
Kép
szilva069

Manda, ok!

Szerintem se rossz csak egy kicsit nagyobbra számitottam 2 nap után ennyi hormonal( 2mm nőt mindegyik)tudom ne legyek telhetetlen.Kép

Anyukám már sokkal jobban vanKép. már csak 7-10 között van a cukra( 20 volt)

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Lánykák!

Itt vagyok ám, csak ezerrel dolgozok, mert jövő héten szabin akarok lenni a pénteki vizsga miatt, (a főnököm még nem is tudjaKép) mert így munka után már nem nagyon fog az agyam, és kell az a pár teljes nap, hogy rövid távú memóriámba belesúlykoljam az anyagot. Rájöttem, hogy ez sem jó, hogy volt másfél hónap tanulni, mert amelyik tantárgyakat 1 hónapja tanultam, tök fölösleges volt, mert már nem is tudom Kép

SzilvácskaKép
Örülök neki nagyon, hogy ilyen erős vagy! Hát igen, nagyon el voltam ám keseredve, úgy elment a kedvem az egésztől. De már szebbnek látom a világot, és milyen hamar elment az idő, nem sokára itt van 24.-e és kezdhetem a szurikat.
Az ám a jó lányok, hogy most az évvége - karácsony miatt hamarabb megy az idő!

MandaKép BarbiKép NoémiKép TüncsibeKép és MindenkiKép, akinek most nagyon drukkolni kell! Sokat gondolok ám Rátok, és nagyon-nagyon szorítok!
MandaKép Pénteken írd meg légyszi hogy mi volt, mert jövő héten nem leszek netközelben!

Szorítok nektek nagyon!

Puszi, most folytatom a robotot!
És még ki kéne dolgoznom 19 tételt isKép
mary78

Barbi Kép
Ne aggódj, jók lesznek azok a tüszők! Gondolj rájuk sokat, hogy szépen növekedjenek! Kár, hogy nem jöttél be hozzám hétfőn Kép
És az is jó, hogy Anyukád jobban van!

Kép
Kép
szilva069

BarbiKép
Örülök, hogy anyukád már jobban van!

MaryKép
Akkor neked is egy egész égbolttal kívánok az államvizsgádhoz!!!!!!!!!! Már jobb a kedved!
Amint hazaérünk pénteken, írok!!!

manda

SzilcsikeKép
Most látom, hogy lehet, hogy nem is kell 3 hónapot várni? Jajj de jó!!! Annyira drukkolok és küldöm hozzád pirikét ezerrel!!!!: Nyomikosaras lökött kis mesefigura pirike menj Szilcsibéhez de nagyon gyorsan vagy velem gyűlik meg a bajod!!!!!!!Kép

BarbiKép
Szerintem is jók azok a tüszők és a mnyh meg tuti jó! Nőnek még ne aggódj!!! Küldöm a növesztőket!!:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Kép

MandaKép TüncsikeKép
Mennek még a babatapikKépbabatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi,babatapi ,babatapi,babatapiKép

A nyelveket én is szeretem, bár nincs nyelvvizsgám mert nem volt rá eddig szükségem. Nekem az olasz a kedvencem abból megy a felsőfok és angolból is egész jól állok. Németül nem sikerült megtanuljak pedig egy évig jártam de valahogy nem tudtam ráhangolódni. Spanyolul kezdtem még el (ugyi latin nyelv) csak most nincs rá időm. AAnyi mindent szeret az ember csinálni csak olyan nehéz az időt úgy beosztani, hogy mindenre legyen időm. Pl. imádok rajzolni, festeni és már vagy 2 hónapja nem csináltam semmit és eléggé hiányzik.

GilingKép
Azért várjál ameddig fel nem megy még mert kb. 4 tized fokot kéne emelkednie és ott maradnia. A napközbeni mérés meg nem mérvadó mert akkor mindenkinek magas! Szóval csak akciózzatok ezerrel!!Kép

Voltam dokinál, az UH persze nem jó úgyhogy hazajöttem és csináltam egy LH tezstet és végre úgy tűnik, hogy pozitív, legalábbis szerintem legalább olyan vastag mint a tesztcsík. Na meglátjuk. Holnap mi lesz a hőmmel.

Kép

KépKép
babcsi

Mary Kép
Örülök, hogy már várod a lombikot Kép
Készülj fel rá. A stimus-hetek nagyon gyorsan fognak menni. Észre sem veszed és jön a punkció, aztán a transzfer. Meglátod, nagyon izgalmas lesz!

Kép
Kép
szilva069

Szilva, komolyan mondom hogy ott álltam a nőgyógyászati osztály főbejáratánál és filóztam hogy föl menjek-e, de az ember ilyen helyzetekbe nem tudja hogy mivel tud jót tenniKép, így inkább elmentem!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi Kép
Kapd el Apád este, ne tétlenkedjetek.
Igen, kaptam egy kis bíztatást a dokitól, hogy nem kell kivárnom a 3 hónapot, ha minden ok lesz a szervezetemmel!

Kép
Kép
szilva069

Barbi Kép
Nekem a BMC-ben csinálta Sz. ügynök, nem a nőgyogyi osztályon!

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Minden o.k. lesz!!! Küldöm a gyogyító energiákat:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és próbálok nem tétlenkedniKép

Kép

KépKép
babcsi

Szilva,nem mondod hogy a BMC-be csinálták, meg voltam győződve arról hogy a nőgyógyászaton csinálják meg, nekem ott csinálták!
Hát akkor tényleg nagyon közel voltunk egymáshoz!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Én gondoltam, hogy ügynökünk csináltaKép
Csak azt hittem, bent kell maradnod pár napig a kórházban.

manda

Tunde
Koszonom, megkeresem.
mili

Barbi Kép Manda Kép
Kedves és rendes volt mindenki velem. Nagyon sajnálkozott a "gárda"! Reggel 7-re kellett mennem, és engem rúgtak ki utoljára du. 3-kor.
Tök jó volt, hogy nem máshol és nem más csinálta a beavatkozást! Humánus volt a dolog!
Mellettem feküdt egy lány, punkciója volt. Beszélgettünk, hogy ki miért van itt, és rákérdezett, hogy én nem szoktam a b.neten irogatni, mert ha igen, akkor ismeri a történetem. Megállapítottuk, hogy milyen kicsi a világ.

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Hát tényleg, milyen kicsi a világ!Kép
Az ember ott találkozik ismerősökkel, barátokkal, ahol nem is gondolná!
Erika vagy Erzsike volt ügyeletben?
Én Erikát jobban szeretem, kedvesebb.

manda

Manda Kép
Én névről nem ismerem őket. A nővérkékre gondolsz?

Kép
Kép
szilva069

Lányok!
Lépek haza Kép
Manda Kép
Már csak kettőt kell alukálni!
Nem válaszoltál miket érzel a pocakodban!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Igen, az idősebb az Erzsike, a fiatal szeműveges az Erika.
Most nem érzek nagyon semmit, korábban néha beszúrogatot, főleg, ha már nagyon kellett mennem pisilni. Hát majd meglátjuk!!!
Te mit éreztél?

Jó Pihit!

manda

Barbi
Akkor küldök neked tüszőnövelő bombákat. Most nagyobb méretűeket.KépÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Manda
Már csak kettőt kell aludnodKépKép

Mary
Köszike a drukkolást! Nem irigyellek; még 19 tétel??? Jesszum! Akkor jövő pénteken majd szorítunk neked. És 24-e meg mindjárt itt vanKép Örülök, hogy kicsit jobb a kedved, és bízz a lombikban!

Babcsibe
Köszi a tapikat!
A németben nekem a nyelvtan meg a hülye névelők nem tetszenek. Még melléknév ragozásból is háromféle van. Agyrém! Az angol mennyivel könnyebbKép Egyszer próbáltam én is olaszul tanulni, otthon és egyedül, de asszem tanár is kéne, mert ha vannak kérdéseim, ki válaszolna rájuk?!Kép
gtünde

Szilcsibe
Szia! Jó pihizést otthon!Kép

JuditKép
Nem tudom mit nézhet. Esetleg, hogy van-e sárgatest?? Habár nem tudom, az az uh-n látható-e.

Amica
Szép a kaktusz! Nekem is most kezdenek virágozni a karácsonyi kaktuszaim. Meg, ha jól láttam, akkor a húsvétiak isKép Fiadnak nem pénteken lesz névnapja? Vagy másik Márton napon tartjátok? Oviban mi újság?
gtünde

Lányok!

Kíváncsi lennék, hogy nektek van-e már nevetek a jövendő babuciknak? Meg ha van, akkor mi(k)?Kép
Ez csak amolyan szimpla kíváncsiság + közvéleménykutatásKép
gtünde

Tiza
Miért nem jelentkezel??? Megesz minket a kíváncsiságKép

Noé
Mi volt tegnap? Minden rendben ment??

Lara
Hova tűntél??
gtünde

Mandának és más keresztszemező mániásoknak:
http://www.freepatternsonline.com/xspatterns2.htm
gtünde

Manda
Itt van még egy klassz oldal. Regisztrálnod kell és akkor mindenféle mintát le tudsz tölteni,
http://www.cross-stitch-board.com/
gtünde

Kép

Sziasztok!
Bocsika,nem tüntem el,igaz nem is hiányoztam senkinek....de olvastam,tudok mindenkiről-mindent!
Natinak ma van a szüli és névnapja,így kissé a hét eleje is káosz volt,már ez az ovis kép....azon már túl van....de most jön a vendégsereg...folyt.köv.
Majd még éjjel jövök és teszek fel itthoni tortás képet...ha sikerül csinálni!
na pusza mindenkinek
kandi72
Budapest III. kerület

TüncsibeKép
Köszi az oldalakat, majd Karcsival átnézzük, mert én nem értem az angolt.
Nekem van már két nevem, de még változhat: Eszter, Gergely
Neked?

manda

KandiKép
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ÉS NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NATINAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manda és Karcsi

manda

TüncsibeKép
Nekünk is van már 2 nevünk: Lili-Áron.
Ti milyet szeretnétekKép
pbj12

Sziasztok!

Tündi 30!

Drukkolok a laparra!XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Tündi!

Itt vagyok ragyogok.
Jól vagyok.Kép

Ugye te is jól vagy?

Kép
lara26

Kandi
Még hogy nem hiányzol senkinek!!!! Kép
Tök ari a kisfiad. Kép

Velem semmi extra. Ma vagyok a 19. napon. A hőm fent van. A múltkor a 20. naptól rózsaszíneztem...meglátjuk mit hoz ez a ciklus. A pé-m a 13. 14. nap körül volt. Akció volt előtte is utána alatta is minden nap. Kép
A kenetem szerint nincs gombás fertőzésem, vmi baktériumok vannak bennem...de a doki szerint az nem gáz. Holnap megyek hozzá, s majd megnézi jobban is na meg ad beutalót 21. napi vérvételre, péntekre.
Ennyi.
További drukk mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Kandika
Dehogynem hiányoztál!!!Kép Add át jókívánságaimat Natinak!

Manda, Judit
Szép nevek! Nekem is tetszik a Lili, csak a családnévhez sajna nem jó. Nekem fiú nevem még nincs. A Balázs volt, de unokatesóm lenyúltaKép Van pár ami tetszik, de még nem döntöttem. Viszont második névnek szeretném apukám keresztnevét(Attila), ha már a családnevünk nem megy tovább. Ha lány lesz: Réka Panna. Ez már nagyon régóta megvan, úgyhogy tuti biztos az leszKépHa még egy lány, akkor valószínűleg: Dóra Lili vagy Dorka Lili. De még a párommal is egyeztetek. Meg van még több lánynév is, ami tetszik. Az Eszter is tetszik, csak a páromnak nem. Na, ezt kicsit bő lére eresztettemKép

Lara
Igen jól vagyokKép Mikor is mész dokihoz? Mi a következő lépés? Hormonvizsgálat?
gtünde

VKrisz
De eltűntél!! Végre jelentkeztél. Reméljük, most nem rózsaszínezel ilyen korán. Na meg később semKép
gtünde

óóóóóóóóóóóó
Eltűnt a hosszú üzim. Na most nem érek rá mégegyszer bepötyögni. Kép Megy a drukk mindenkinek!
Én a 19. napon elvagyok. Remélem nem kezdek el megint rózsaszínezni holnap vagy később mint a múltkor.
Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

mostmár megvan...tiszta égő Kép

Kép
vizkriszisback

Kandi-Bandi
Jut eszembe. Nem válaszoltál a levelemre, én is megsértődhetnékKépKép De nem teszemKép

Na megyek megasztározni + született feleségezni!

Jó éjt mindenkinek!!
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?