A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet: nekem is van sportmelltartóm ami olyan top szerű, de tökre lenyomja azt a picit is ami van ezért nem szeretem Kép
Ancsi: köszi a cickótartó fotót, épp ilyet néztem az ósanba, de aztán továbbálltam. Ha lesz rá időm akkor visszamegyek és megnézem magamnak. Nagyon szép a babádKép
Akkor a szopismelltartót ráérek csak a legvégén venni.Stimt. Ez az Anita bót csak a Délinél van, vagy van valahol közelebb is??
Gabi25: én is csepeli vagyok Kép
rylie

Manóka:6 hetes terhesen voltam nagyon ramaty állapotban és Nekem is augmentint írt a doki,amit a BS. is jóváhagyott.Szóval szerintem ha akkor szabadott,most sem árthat a babádnak.Rosszabb ha szövödményed lesz!Lányok:képzeljétek olyan jó gyerekdokit sikerült kihúzni a kalapból itt az új lakhelyünkön,hogy csuda!Szegény Dorkám nagyon beteg volt a hétvégén,magas láz,hasmenés.Õ nem bombázta rögtön antibiotikummal,mint ahogy pesten tették volna.Nagyon nagy híve a homeopátiának,ha a szülőnek nincs ellenére akkor azzal kezdi a kezelést.Pont most csináltatja a honlapját és megkért,hogy ha kapcsolatban vagyok anyukákkal kérdezgessem őket,hogy kit mi érdekelne egy ilyen oldalon.Igaz hogy esztergomi,de e-mail-el is lehet őt nyüstölni.Gabi

petergabi

Én is csepeli voltam.Kép

petergabi

Zsanka! csak én lecseréltem 1-2 dolgot rajta, mert most még csak a csörgő cuccok érdeklik.

Gabi! BS? csak nem egy a dokink?

ancsipancsi

Rylie,
én a C&A-ban és a Coraban vettem szopis melltartot, amivel elégedett vagyok. (ha netán Anitaban nem kapsz vagy sokallod)

KépKép
fibi

Ancsi,
Te is BS? nem is tudtamKépKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Rylie: en szoptatos melltartokat hordok es nagyon szeretem oket, gyorsan elkerul belole a cici barhol barmikor.Kép Nekem legjobban az Anita valt be, nem olcso, de ha minden jol megy akkor kiszolgalja az arat.Kép Igaz ez nem pamut, de nagyon kenyelmes viselet es jobban is nyulik, mint a pamut. En szules elott harom hettel vettem, es mivel nem tudtam, hogy mennyit fog valtozni a mellem merete igy bedugtam a tenyeremet is. Amelyikbe belefert megvettem.Kép

Beetrix, tesom lanya bolcsis, es szo sem volt arrol, hogy baj lenne ha nem szobatiszta (de mar az). Csak oviban feltetel.

Ancsi, Lencsibaba tunemenyes, irigylem ezeket a sepru szempillakat!Kép

Zsanci, ismeros erzes! Het eve netezek es mar biztos nem lennek meg nelkule... ez ido kozben volt egy terdserulesem, ami miatt ket het fekvogipszet kaptam. Egy het utan bevitettem magam egy netcafeba, mert akkor otthon meg nem volt netunk.Kép
Sot, azt is elarulom nektek, hogy a ferjemet a randivonalon szedtem ossze!KépKép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ezek a szempillák 1-2 nap alatt nőttek ki. egyszer csak odanéztem, és kinőttek!!! nem tudom mitől Kép), tán valami szempillanövesztőt ettem és átment az anyatejbe Kép

ancsipancsi

Dora,
én is férjemet a neten szereztem (NLC) KépKépKép

KépKép
fibi

Ildi, Deichmann? én is ott akarok majd venni, mert nem szívesen adnék ki 5-6 ezret egy cipőre, amit 2 hónapig hord. elég az a 2-3 ezer is, persze azért legyen jó, és tartson, de nem kell, hogy márkás legyen.

Dóra, húúú, randivonal Kép téged is besoroljunk a rossz (többször férjezett illetve megesett) nők közé? KépKép

Pétergabi, honlapra: láz, nátha, fogzás, hasfájás, árpa, fülfájás stb.
én már rég kutatok anyagokat a gyermekek alkatának meghatározásával kapcsolatban, de az nagyon nincs Kép de biztos nem én vagyok az egyetlen, akit érdekelne Kép

votiv 8)
votiv

Haho!

Itt ennyi Csepeli van???
És akkor mi még miért nem találkozztunk?????
Ryli, Gaby????

Neet!
Kérdésedre itt válaszolva Csepeli volnék:-)
manó27

Ancsi, csajod naggyon veszélyes!! Kép hosszú szempilla rulez Kép

Anita cicifix szerintem is megszolgálja az árát. bolt tudtommal csak a délinél, vagy a Brendonokban van (ex-madrina és ex-megatoys)

csajszók, fiam eggész délután nem aludt egy mukkot se!!! most végre kidőlt, úgyhogy énis

Moose, levelet megkaptam, köszönöm, és jövök neked még egy válasszal!

votiv 8)
votiv

Votiv!
jó cipők a decathlonban is vannak

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

csatlakozom a neten szerelmesedők közé. habár más jellegű fórumon (nem ismerkedős), de 2001-ben összeismerkedtem egy pasival, aki most a férjem.
a direkt randivonalak nem tetszenek.

ancsipancsi

Votiv:amiket felsoroltál, azok homeos gyógyításra gondolsz?A második rész sajna nem túl tisztaKépFejsd ki légyszi,nagyon érdekelne.Ancsi:úgy tűnik,hogy igen.KépNeet:sikerült már beszerezni azt a "hosszúfarkú ,szürke"riasztót?/UH-s talán/.Hamarosan építkezünk és próbálok minden használható infót beszerezni.Gabi

petergabi

Hello Régiek!
Mivel megígértem, és mivel kérdésem is van, írok!Megvolt az első ultrahang ma!
De inkább a tegnap estével kezdem a sztorit, mert onnan izgi Kép
Úgy értem haza munkából, hogy a világos bársonygatyám lábaközt jól látható vérfoltocska díszelgett, ciki... Némileg véreztem,
de reggelig egy kisebb tampon se lett tele. Szóval elmúlt a vérzés.
És ezzel elmúlt az eddig oly útált gyomorégés és büfi-hegy is. Mintha elfújták volna. Így képzelhetitek, hogy milyen állapotban mentem az uh-ra. Tök lemondóan.
Az uh-n a néni két géppel is megnézett, hogy jobban lássa a dolgokat. Azt láttuk, hogy van egy hematomám, amiből a vér jött, és van egy 11mm-es kis parány bennem, akiben mozog valami, ami valószínüleg a szive, de a szívhang egyik gépen sem hallattszódott, se nem rajzolódott a vonal, pedig "ilyen idős korban" már vernie kéne neki szaporán. Azt mondta a néni, hogy egy hét múlva újra megnézzük, addig szurkoljunk neki! A békát 7 hetesnek mondják, és ez az amit én nem értek! Nem lehet 7 hetes, hanem max 6 vagy kevesebb, mert 7 héttel ezelőtt, azaz az utolsó mensim első napján egyáltalán nem szexeltünk, csak egy hét múlva, meg utána egy héttel, ezekből kellene nekik választani kezdő időpontot! Miért mondják, hogy 7 hetes, ha nem is?
Szóval ez a sztorim, most várakozunk a jövő hétig, és meg küldöm neki a pozitív energiát, és az "egészségesen fejlődjél" üzenetet (ebben jó voltam eddig - most is sikerülnie kell!)
A
angyalka76

Fibi!

Már másodszor reagálsz így a hozzászólásomra:"szólj ha nem lehet".Én nem bántólag vagy kioktatólag írom a véleményemet csak ha nekem válaszoltad volna azt az antibiosat,hogy "ki tudja,hogy a gyerek szervezetében mi történt..."hát nem nagyon lelkesednék.
ÉS szerintem nem szabad semmit sem vakon követni.
Rugalmasnak kell lenni.Mindenki a legjobbat akarja a gyerköcének,és én úgy gondolom,hogy avval,hogy antibiotikumot szed a saját bajára, nem akarja veszélyeztetni .
Kérlek ne értelmezz engem úgy mintha támadnék mert nekem ez jön le.
Én is csak véleményt írtam.Kép

Szoptatós melltartó:én Anitát vettem,szép,kultúrált,csipkés és még mindig hordom.Nekem is feszesebb volt a cicim de még így,"összeesetten" is jó rá.

Oxika!

Elküldtem!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Csajom végre eldőlt, most még egy kicsit cincogok, aztán irány az ágy.Kép

Szoptatós melltartót az Árkádban vettem talán Anitát, és egyet a Kálvin téren. Az Emma Jane, nekem nagyon bejött. A harmadikat a Baby Funban vettem, de azt csak éjszakára használtam, szerintem használhatatlan annak a csatja.

Angyalka, drukkolok!
zanza

hahó,
hazaértem,de sajna nem jutottam el vásárolni,pedig annyi mindent akartam venni!ezért csak lett szép körmöm meg fejemKép

moose,
nem válaszoltál hogy hol olvastad azt a tb-s cikketKépmegbántottál veleKéplelki sérült lettem tőledKép

angyalka,
mi is szorítunk nektek meg küldünk sok pozitív energiát is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és ne foglalkozz azzal hogy mit mondanak,te tudod mikor készült és kész!!!!!!!!!!kösd csak az ebet a karóhoz!még mikor én születtem anyukámmal is ezt csinálták és papíron túlhordott 11 napot!de anyukám azt mondja hogy én időben jöttem csak a dokija volt marha okos és nem hitte el!pedig csak egyszer játszadoztak és az maradandó voltKép

juc,
jól beszéltél,uffffffffffffffKép
Vendég

votívia,
engen érdekelnének ezek a fogamzást segítő homeos cuccuk,le tudod írni nekem???????kiváltképpen az hogy van e talán vmi olyan ami a megtapadást segíti!!!!!kösziköszikösziKép
Vendég

Angyalka!
én is küldöm a pozitiv energiákat!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Nem bírom ki,hogy ne tegyem fel:
Képelőtte
Képutána
Képcsak úgy

sorryKép
20170114224602

Szoptatós melltartó: Dorina van tecsóból, nekem bejött...Kép ja, és nekem 2 számmal és egy kosárral lett nagyobb a mellem. most már csak 1 kosárral nagyobb...de ahogy hallom Votivtól, ez sem tart örökké...Bár, azt elfelejtettem mondani, hogy VOtiv, neked nem is picik a melleid!!!! Ha nekem ekkorák maradnának szoptatás után, ÖRÜLNÉK!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc!
ebben a pillanatban jegyeztem meg Levinek, h milyen jó az új msn képed...Kép és hogy én is ápdételek gyorsan!!!
cuki pofi édi bébi!!!!!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Angyalka,
azért 7 hetes, mert a terhességet mindig az előző menstruáció első napjától számítják, függetlenül attól, hogy a babó mikor fogant. Szóval az idő rendben van Kép
Nem is tudod mennyire szurkolok, hogy 1 hét múlva egy kis dobogó szivecskét hallj! Pihenj sokat, beszélgess a babáddal, hogy növögessen szépen Kép

v
kisün

Sziasztok!
Na hosszas tipródás után elkezdtem az antibiotikumotKép Beijedtem, nehogy szövődmények legyenek, meg már túl régóta húzom a betegséget, és egyikünken sem jó, semmilyen szempontból. Most már csak abban reménykedem, hogy gyorsan hat.

Ancsi, Juc!
Csajaitok gyönyörűségesek!

Angyalka!
Szorítok neked a többiekkel együtt.

Na megyek Született feleségeket nézni.

Kép
Kép
manoka11

Még csak annyit, hogy ma voltunk a Tescoban, rengeteg játék van, és vannak köztük egész jók is. Most még nem volt nagyon lerabolva, és tömeg sem volt, de hétvégére biztos rosszabb lesz.
Zsanci!
Láttam a Playskool asztalt, volt belőle elég sok.

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok!

Angyalka: én is küldök drukkokat a babónakKép DRUKK-DRUKK-DRUKK!!!
Enyém harmadik fiam hozta ránk ilyen módon a frászt! De most békésen szuszog az ágyikójábanKép

Persze miután egész nap üvöltött ahányszor autókáztunkKép Ez barátok közt is volt vagy 3 óra a mai napraKép Ennyit azóta nem sírt, hogy megszületett. És nem tudtam sehogy megvígasztalni, jöhetnek a mókusok, de most rossz volt hogy nem cumizik! Más trükköt nem tudok erre. Kinek volt szintén ennyire rossz? Vígasztaljon meg, hogy elmúlik, és adjon tanácsokat hogy mitőlKép

De a mai nap pozitívumai: voltunk egy barátnőmnél, 4 hónapos a babája és tök jó volt látni! A lányom ballagása óta nem találkoztunk, akkor még ők is egyben voltakKép
Le van vizsgáztatva az autó! Figyeltek, Oxi, Fibi, Fabrika!!!KépKép A másik irányba nem merek elindulniKép
A gyerkőcök alszanak, én is megyek dőlni, mert a 4 órás ébresztőtől elszoktamKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Juc, gyönyörű Pannikó! És milyen huncut.Kép
zanza

vera,
nem biztosKép!!!!!!!!nem akarok kötekedniKép,de kétféleképpen számolhatják a heteket.van a "rendes" amikor az utolsó meni első napjától és van az orvosi kor,mikor a fogamzást veszik alapul.nekem pl az elején ezzel számoltak és vmikor csak úgy se szó se beszéd áttértek a másikraKépés agyaltam ezerrel hogy ha 4 hete voltam hogy lehet 6 héttel több a terhességi hétKépés mikor rákérdeztem megvilágosodtamKépés lőn világosság itt is általamKép
Vendég

Hello lányok !
Mégsem a szemfog volt, hanem a bal felső ketteske ami ma reggelre teljes szélességében áttört Bogyó ínyvédvonalán Kép

Juc:
mik azok a háttérben a kanapén Kép
Lyányod még mindig gyönyörűűűűűűűűűűű.....ugyan kicsit lukas Kép Édes.

Képzeljétek; örököltünk egy édes kiscipőt egy kedves barátnőm pici lányától és pont jó Bogyó lábára. Kép

Szopis melcsi: C&A-s rulez...és nekem egy méretet változott a cickó, de már megy összefele Kép lassan elővehetem a 65A-s cicifixeket KépKépKép

Hajjjajjjjjj csajok...ebből nem lesz költözés mostanában....sebaj, vidáman telnek itt is a napjaink, szóval no para....majd hármaska előtt megint visszatérünk rá Kép

Pusza, meg csók, megyek mert apuci családi ügyeket óhajt megtárgyalni.
Ada
ada007

Gigi, melyik számítási verzió jött be?
zanza

Angyalka: most látom.......gondolok rád!!!!
ada007

Ada!

Azok ott ruhák!Kaptam egy kedves ,aranyos barátnőmtől.KépHolnap fel is avatjuk valamelyiket.

Zanza!

Tényleg huncut.

Angyalka!

Várunk vissza csupa jó hírrel!

Juc
20170114224602

zanza,
kinekKép???????????a kettő ugyanaz,mert ha az orvosit nézed akkor csak 38 hét a terhesség.kérdezz csak,okos vagyok ámKépamúgy meg a fogamzás napja telibe stimmelt amit a dokim számolt meg amire én emlékszem hogy ott voltamKép,de B maradt még egy hetetKép

juc,
csajod édes kis bogárKépúúúúúgy szeretnék én isKépszted kizáró ok hogy most kezdtem el szedni a fogigátlótKép?vagy "csak" nem előnyKép?

adaaaaaaaaaKép
kicsit késve de gratula a vizsgádhozKépcsak így tovább!!!de jó hogy én kész vagyok!!!!!!!!azért biztos unatkozom majd karácsony elötti nap,mert nem kell vizsgáznom,ötletem sincs mit fogok csinálniKép
Vendég

Fic, nem hallottunk hangoskodast, kiveve azt amit a mi lanyunk produkalt.Kép Vagy ti is azt hallottatok?Kép

Juc, jol tetted, hogy nem birtad ki es feltetted a kepeket!Kép Lanyod edes!KépKép

Angyalka, drukk a bebidnek!
Nem kaptal gyogyszert a verzes miatt?

Ja igen, Rylie, a csatot probald ki! Ha nem fog jol akkor majd allandoan lefittyed a mellyetarto.Kép
Nekem is ket szammal lett nagyobb,de neem fogom banni, ha visszakapom a regieket!Kép

Mennem kell ... anyai teendok!Kép

Votiv neked meg tartozom egy valasszal.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Angyalka:én is csatlakozom az elöttem szólókhoz:nagyon sok drukk nektek!Próbálj csak rá és magadra koncentrálni.Sikerülnie kell!!!Jucus:nagyon édes a babád,de csak az egyik fülében van fülbevaló?Gabi

petergabi

Manoka!
ma mi is megjártuk tescót, és már itt is figyel az asztalka...végül is nem rágódtam sokat, apummal kifizettetem és kész. Idén én veszem meg mindenki helyett az ajándékot, ők csak utólag perkálnak. Mindenki jobban jár...Kép
na, mék kétségbeesett feleségeket nézni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak,
figyeltem, és figyelekKép Autohoz gratulaKép

Angyalka,
én is nagyon szurkolok, jo ötlet olyan üzeneteket küldeni babonak, amit irtalKép

Juc,
bocsanat a kirohanásért, de valóban támadolag hatott, amit irtalKép Mert tényleg eszembe sem jut senkit rémisztgetni. Evidens, hogy mindenki a legjobbat akarja a gyerekének. Én csak eléggé elrémültem, mikor utanaolvastam egyszer az antibiotikum összetételének, hatasainak, stb. Ezért azt legutoljara venném be, ha mar semmi nem használ. (amugy elöfordult már, még terhesség elött, nem vagyok vakon homeos) Természetesen mindenki azt vesz be, amit a legjobbnak gondol maganak és a babanak, nincs azzal semmi baj, hogy különbözöen vélekedünk bizonyos dolgokról Kép

KépKép
fibi

Gigi, nem számoltam utánaKép
zanza

Gigi,
persze, hogy fogamzástól kellene, de sajnos nem állhat melletted a doki stopperórával... és hogyan számolta ki a dokid? Mert ugye együttléttől is lehet +2 nap a fogamzás. Meg peteérés sem mindig ciklus közepe. Szóval szerintem általánosabb azért az előző menstruáció első napjától számolni, aztán majd UH alapján korrigálják. És mivel Angyalka azt mondta, hogy pont 7 hete volt a mensi első napja, bátorkodtam felállítani a hipotézist, hogy akkor a dokija is innen számolja Kép

v
kisün

Gaby!
mindkettőben van csak az egyik előtte a másik utána készült. az véletlen,hogy pont a másik látszikKép
20170114224602

Kisün,
én is igy tudom, hogy a menzi elsö napjátol számolják a 40 hetetKép Elöször nem értettem, aztan rájöttem, hogy kb 2 hetet levonok, és kb annyi hetes a baba (persze ez mindenkinél más és más idöpont, ahogy irod isKép)

KépKép
fibi

Juc,
Dócinak ugyanilyen sapkája van, csak más színben! És annyira puha és jó, hogy magamnak is akarok egyet Kép és mellesleg panna is jóóóóól néz ki Kép
kisün

veraaaaaaaa,
na és akkor mi a konklúzióKép?rendesen kiszámolta az utolsó mensi szerint csak nem 8 hetet írt a papírra hanem 6-ot és odaírta hogy orv.ne kérdezd mi értelme voltKép

zanza,
enyje benyjeKéplehetnél egy kicsit körültekintőbbKép

mi van,mindeki tv-t néz?én meg festek képkereteketKép
Vendég

Gigi,
őszintén fogalmam sincs, a dokid fejébe nem látok Kép
kisün

http://www.hbaid.org/ciposdoboz/index.htm

Én biztosan összeállítok egy-két dobozt!
20170114224602

Szasztok, végre köztetekKép
mÁr vissza is olvastamKép

1X is Anyalka
Nagyon szorítunk mi is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ A fiammal 12. héten jelentkeztek ilyen tünetek, de hála itt rosszalkodik minden nap velünkKép A lányokkal, pedig , visszaszámoltam épp Aqua parkban csuzdázgattam 2 hetes terhesen. KépHa a te számításod a helyes akkor még érthetö hogy csak alakulgat a szívhang, hiszen azt a 6. hétre datálják.

Pelus
Mi a tétényi 4. utcában egy bababoltban rátaláltunk az ócsó pelusra és kiállta a próbát!!!!, 100 db 2800 Froncsi. Én ha elfogy akkor a DM-est veszem de sokszor az sem az igazi.
Beet
Bölcsibe, a mienkbe 1 éves kortól lehet menni tehát nincs kötelező szobatisztaság. Csak az oviban van ilyen törvény!Kép

Bili
Nekünk a zenélős nagyon bejött, aztán 1X Apa berágott, mert egész éjjel szólt a Lambada és nem lehetett elhalgattatni, és kiszedte az elemeket. De ez nem volt nagy trauma, Beni azóta is jókat ücsörög a kis fókáján.KépKépKép

Moose
Imádlak NodyKép

Votív
Egyik reggel Beni (kb. 1 éves lehetett) nagyon csöndben üldögélt al akvárium elött. Gondoltam már csak felkelek és megnézem a csend okát. Amint kiérek , hát látom, hogy Beni nagy lekomát csapott a szárított bolhából.KépNagy Kópé

Ancsa
Lencsi imádni való. Lencsi? az én Elina lányomat is igy becézzükKép

Oxi
oxi imádlak és nagyon szeretném ha értesítenél dvd ügyben. Köszönöm előre isKép

Juc
Panna baba csodás!!!!

Recca
Ne haragudj, hogy nem hívtalak de el voltunk válogatáson és mikor hazaértem egy percnyi időm nem maradt gongolkodni, ugyanis kaja sehol, a lakás mint Thaiföld cunami utánKépSzóval Kép Holnap hívlakKép

Kászting
Ezer gyerek, sírós, nevetös, néhány anyuka el ők nem bírják ezt, Koós Ráka be , fotó ,Koós Réka ki, Kókuszdió gyerekei csöndesen várnak, esznek vetkőznek,fotó: kicsi popó mutogatás , mosolygás, öltözés BőgésKép Go haza itthon + várt a cunamiKép

Csókolóz mindenkit
Kókusz
kókuszdió

haat, nehez ugy visszaolvasni, ha a nap fele visszahozhatatlan az archivbolKép

Rylie, meg szerencse, h sikerult picit delelott is bekukkantanom ket rohanas kozott, es lattam, h irtal nekem, csak egyszeruen nem volt idom valaszolni. bocsiKép. szoval, ha megirod nekem a szamodat, felhivlak es megbeszeljuk. es koszonomKép. (amugy ti is Erden laktok? vagy csak a ceg van ott? es akkor ti? nem vagyok teljesen kepbenKép)

Neet, ilyen se volt megKépKép teljesen egyetertek veledKép: sportmelltarto! (mondjuk en csak akkor veszem fel, ha elmegyek valahova. itthon nem hordok semmi ilyen szabadsagomban korlatozoKép bigyot! barmi is lesz oregkoromra...Kép)

Gigi, ez aranyosKép (b es a wc).

Claudia, helloKép mi meg nem ismerjuk egymast, bar en akkoriban mar olvastalak titeket...

Ancsi, aranyos a kis Csipkerozsikad. bar ebren is azKép (marmint aranyosKép. a nagy kerek szemeivelKép)

Petergabi, de jo. egy jo gyerekorvos az az egyik legfontosabb dologKép. Votivhoz csatlakozva meg ilyenek lehetnek erdekesek: oltas mellekhatasainak enyhitese, ill. kivezetes; kohoges, torokfajas, orrfolyas, sebek, horzsolasok, zuzodasok, csipesek... ill. ha publikus az email-cime, itt a topikon mindig akad valami megoldando.Kép

Angyalka, nagyon bator vagy, h ilyen koran uh-ra mentel. ilyenkor mindenfele felreertesek, ijesztgetesek szoktak bekovetkezni. legtobbszor persze tok alaptalanul. szoval nagy drukkk nektek!

Juc, Panniko nagyon eeedesKép bar mintha nott volna valami a fulereKépKépKép

Manoka, gyors gyogyulast!

Ada, lehet, h lemaradtam valamirol, de nagyon rejtelyes vagy ezzel a koltozes-nem koltozes, harmaska(?), meg hasonlok "belengetesevel"Kép

Zsanci, mi az a playskool(?) asztal? huha, ez most biztos gaz kerdes...

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Kokusz, ok. gondoltam, h ilyesmi van. mondjuk mi is csak este ertunk haza, es akkor kezdodott meg csak a balKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?