Sziasztok!
Oktober 23-tol kellett visszaolvasnom,1 hetet vett igenybe a mennyiseg
Nagyon okosok kitalaltak,hogy most cserelik ki a hazban az osszes gazcsovet,kb 60 lakasban...ezert mi Akossal lekoltoztunk a szulokhoz Hatvanba.
Jo ujra itthon!!

Babak meg mindig GYONYORUEK!!!
Rekaknak,hofordulokhoz,fogakhoz Gratula!
Azt hittem,mar vagy 2 honapja nagyon fogzunk,de kiderult,hogy az semmi nem volt ahhoz kepest,ami 2 hete van...Sokszor van lazunk,napi 4-5 hig kaki es sok-sok fajdalom

Jo lenne,ha megjelennenek mar azok a fogacskak!
Angyalka
Mi is nagyon drukkolunk!!!
Pelus:
Akos mindenben atazik,kiveve a Liberoban,pedig min 8 fele pelust kiprobaltunk mar
Hozzataplalas:
Mar eleg sok mindent kostolgatunk,csak egy a bokkeno:Akos nem hajlando kanalbol enni...Nagy gond ez,iga majdnem 6 hosan?Cumisuvegbol mindent megevett eddig,kiveve a spenotot.Anyja fia,en is utalom.Bar orulnek,ha O szeretne.
Gaby

,Wick
Udv itt
Korhazrol:
Szerintem is SZUPER!!!!!
Gyonyoru elmeny volt a szules.Az osszes doki,szulesno,akikkel talakoztam,igazan kedvesek voltak.
Bencsik doki

nezte meg minden reggel a gatsebet,kedves volt.
Csecsemosokkel szemely szerint nem voltam nagyon elegedett,de valoszinuleg velem is lehetett problema.nem voltam "eroszakos",nem kerdeztem(nem tehetek Rola,ilyen vagyok),es talan ez is kozre jatszhatott abban,hogy nem sikerult a szoptatas

Bar bejott egy vedono,O azt mondta,jok kapta be Akos,minden ok,megsem sikerult...Hat Ketteskenel okosabb leszek.
Mento:
a Kiskonyv utolso lapjara beirta dokim es lepecsetelte,hogy a SzImrebe kell szallitani,ha ugy adodik.
Rolunk:
Akos 8kg,76-77cm.Tegnaptol elkezdtunk "majdnem kuszni".Meg tokeletesiteni kell,de haladni halad.Mar nem hagyhatom felugyelet nelkul,mert kepes leforogni az agyrol

hetfon kapjuk meg az 5 hos oltast,mar az uj gyermekdokitol.
Megyek,hianyol
Kriszta es Akos