A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc

Mivel nagycsaládos vagyok célzottan nekem küldheted az egy két cipős dobozt, minek kölön posázgatni, raktározni. Amit szeretném ha beleraknál: 1 db Macintos szgép extrákkal, Hogyan neveljünk fiut c. könyv, egy csörgő sipkás Nody baba, és egy emeletes ágy ja és kihagytam a fél millkót amit nagy címletekben tegyél bele, mert úgy kevesebb helyet foglalKép
Boldog KarácsonytKép( Csak vicceltem)Kép
K
kókuszdió

sziasztok lányok,

véger tudnék csatlakozni, erre nem tudom elolvasni az arhívot, azt sem, hohy mikor van a torna stb..
Fibi
Ti milyen játszóházba jártok?
claudia

Angyalka,
pici angyalkádnak természetesen mi is nagyon szorítunk. (Még az egerek is, különben kitekerem a nyakukat.) Kép

Recca,
akkor most kivételesen egy kicsit szeretlek. Jó? Kép

Juc,
törvényszerű, hogy a fülbevalós babák koszos babák? Kép (Az "utána" képen mintha csoki lenne a képén... Kép) JÓL ÁLL! Kép

Ada,
milyen hármaska? Milyen ketteske? Most a kettes vizsgádhoz gratuláltunk, vagy a 2es babucihoz??? MI VAN??? Ne hagyj már kétségek között!!!
neet, aki nem érti...
neet

Kókusz KépKépKép

jó reggelt mindenki!

Angyalka, ne izgulj, ez a legfontosabb Kép én nem is tudtam a terhességemről a 6. hétig, és addig heti 4 edzés (futópaddal), meg épp akkor kipróbáltuk a thai masszázst is - majdnem minden megvolt, amire azt mondják, ha valamivel, hát ezzel vigyázni kell, ha terhes az ember, főleg a korai időszakban. de a fiam nem hagyta magát "lerázni" Kép mikor pedig megtudtam, h már ott bújik a hasamban, volt mellette egy majdnem uakkora ciszta is. de a 18 hetes uh-n már egyértelmű volt: a fiam volt az erősebb, megint Kép majd meglátod, hogy neked is ilyen erős kis mukkancsod van Kép

votiv 8)
votiv

Recca,
én sem tudom, mi az a playskool, csak nem mertem megkérdezniKép A habtapit azota sem tudom, mit takarKép
És BOLDOG NÉVNAPOT, ha ma ünnepledKép

KépKép
fibi

Jó reggelt!

Szegény Balubabát annyira kifárasztottam tegnap, hogy este elaludt 8 után, és csak fél ötkor kelt fel kajálni!!!! Akkor is Marci ébresztette, nem tudom mikor kelt volna magától.Kép

Ada: tök jó, hogy görbülKép

Oxi, Kókusz: nekem is Hamupipőke a kedvencem!KépKépKép És évek óta üldözömKép Most láttam, hogy kiadják remélem öcsémtől megkapom karácsonyraKép

Amit tegnap este elfelejtettem:
Ancsi, nagyon szép a lányod, Balunak még talán lesz esélye, végülis nem sokkal fiatalabb LencsinélKép

Juc: Szerintem igenis szép egy egy kiscsaj fülbevalóval, és ha odafigyel az ember, nem is lesz belőle baj (beakadás stb.), mert megszokja, hogy vigyázni kell!

Kókusz: csajokKépKépKép Én is szerettem volna ikreket, amíg nem lett gyerekemKép Azért örülök, hogy nekem egyesével jöttekKép

Ma jön a tesóm meg az unokaöcsém, majd este jövök még!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pétergabi, Recca már rásegített a válaszomra, szóval arra a kérdésedre írtam, hogy mi érdekelne minket a doki honlapján, erre kezdtem el sorolni, aztán Recca folytatta.

az alkati szerről: mindenki besorolható vmilyen homeopátiás típusba. de hogy ne legyen egyszerű, iszonyú sok van. ez egyrészt nem baj, mert az emberek is nagyon különbözők. másrészt meg emiatt marha nehéz megállapítani, milyen alkatú mondjuk gyereked. mert hogy gyerekeknél még olyan infók sem állnak rendelkezésre, hogy milyen társas életet él, szereti-e a fűszeres kaját, vagy rengeteget beszél, akkor is, ha nem kérdezik stbstb. Kép felnőtteknél bőven lehet találni olvasnivalót az alkatokról, de a gyerekekről eddig 1db kis füzetke méretű prospektust találtam a Remedia kiadásában, és még nem sikerült a fiam alkatát megállapítanom KépKép

pedig ám az alkati szer mindenre jó, ha az megvan, és szeded, semmi másra nem lesz szükséged, mert eleve nem is leszel beteg Kép ráadásul ugye nem csak fizikai szinten hatnak a szerek, így ez segíthet akár a lelki problémákat is legyőzni Kép
nálam legalábbis működött/működik Kép

fú, nekem ma melóznom kell keményen, úgyhogy L.
mindenre visszatérek később

Panna szép fülbevalóval és anélkül is, mert mindig szép Kép és a cipősdobozolás nagyon szép ötlet! látom, ugyanazok csinálják, akik a cunami-utáni örökbefogadást is - a szerkesztőségünknek van 10 édes drága kis krampusz "gyereke" Kép ((((én ötletem volt))))

votiv 8)
votiv

Az összes Rékának boldog névnapot!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Reccának és Zanza Rékájának boldog névnapot! ajándékba elküldöm a kedvenc állatkámatKép: Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Köszönöm a cipős ötleteket! Tegnap egyébként még felhívtam a Siestát és van 18-as cipőjük! Lehet, hogy ma megnézzük!

Angyalka!

Nagyon szorítok neked, hogy ne legyen semmi baj!
Próbálj meg nem idegeskedni, tudom könnyű mondani! Én 6-8 hetes terhesen kaptam vesemedence gyulladást! Azt mondták nem marad meg a baba! Képzelheted, hogy 2 hétig milyen állapotban voltam! Szorítok!+++++

ILdi
ildi76

Boldog Névnapot Zanza Rékájának!
neet
neet

ÉS persze hasonló boldogot az egerek nagy haverjának... Kép
neet
neet

Clau,
mi (sajnos) Szadán lakunk, és az itteni játszoklubba szoktunk elmenni. DE! Járunk Pestre is baba-mama jógára, ha érdekel. Az Örsön van, a Padma Jogastudioban kedden fél 4-töl. Mi nagyon szeretjük, Balint imad a gyerekekkel játszani, miközben mi nyujtozgatunkKép

KépKép
fibi

Ááááááá, Soma a legujabb NLC levelében az egyik Freud tanulmányt emliti, már megint stréberkedettKépKépKépKépKép Holnap le leszek maradvaKép

KépKép
fibi

Sziasztok!

Réka nevében köszönöm a névnapi jókivánságokat!

Fibi, nem is említetted, hogy az Örsre jártok jógázni. Ejnye-bejnye!Kép Mennénk veletek.Kép

Recca boldog névnapot!
zanza

Sziasztok!
Olyan jó, Vince most már több, mint 1 hete átalussza az éjszakát, ma is este 8-tól reggel fél6-ig nyomta, aztán enni kért, de már nem sír, hanem szólongat, megzabálomKép! és aztán szopi után hozzámbújt, és úgy szundítottunk még 7-ig. Ez így tök jóóóóóóó! KépKépKép

Rékáknak boldogságos névnapot!!!! Kép

Manókának jó bulást!

Én éjszakára már jó ideje nem hordok melltartót, mert zavart. Sőt van, h fél napig inkább olyan trikó félét veszek inkább fel, ami tart, mert nem bírom a cickótartót. Csak tudom, h kell valamit, mert nagyon megnőttek, és nem szeretném, ha nagyon megnyúlnának. De én már útálom a szopis melltartóimat, úgyhogy most valamilyen más márkát próbálok ki, anitára gondoltam, mert azt nagyon dícsérgetitek.

XI. kerületiek, ismeritek a tölgyes lakóparkot? vélemény?

Ancsi és Juc: lánykáitok gyönyörűségesek!!!! Kép
fic
ficánka

Boldog névnapot Rékának és ReccánakKép

Kép
Kép
manoka11

Kisün,

Azt írtad, az én koromban 1 év számít határnak, de 4 éve nem védekezek. Én attól tartok, nem e petevezeték elzáródás maradt vissza a gyulladásomból. Persze remélem nem, csak szeretném biztosan tudni. Neked a görcs hamarabb volt mint a peteérés? Köszi, megnézem a másik topicot is.

Votiv,
Köszi a listát, majd kipróbálom.

Kép
gaby25

Fic, jó, csak tölgy nincs egy szál se Kép
ennek a lakóparkozásnak meg az az átka/varázsa? hogy végül 1,5x annyiba fog kerülni, mert annyi "extrára" lesz szükség
pl. minden szobába csak 1 konnektort szánnak, és az alapberendezésekből is mind a legolcsóbbat
ez nem lenne gond, ha az legalább elfogadható lenne, de neeeem
úgyhogy az ember inkább ráfizet, aztán ott van, hogy ennyiből talán már ő is simán építkezett volna...
na és arról nem is szólva, hogy mikor adják át a lakást??? ezeket már a kötbér se motiválja, úgy el vannak szemtelenedve! grrrr Kép

Clau, leírom még1x, nehogy infó nélkül maradj! Kép

Torna: kedd 10 óra, Haller u. 27, Ferencvárosi művelődési központ. ha a Lágymányosi hídon át jössz (erre tippelek), a híd után rögtön balra kanyarodsz, a Centrum felé. majd a Haller utcánál jobbra (itt jár a villamos, erről megismerheted), és csak egyenesen. mikor bal oldalt már látsz egy shell kutat, akkor lassan kezdj el parkolóhelyet nézni a jobb oldalon Kép a parkolás ingyen van, a tornára a beugró 200 Ft. hozz tornaruhát és -csukát, meg egy polifómot, ha van. Eriknek hozd a szokásosat, meg pár játékot esetleg, és némi táplálékot, mert mire vége a tornának, minden gyerek éhes lesz, és akkor etetés jönKép én meg azt kérdeztem tőled, hogy szoptatsz-e még, és hogy Erik hol tart a totyogásban Kép

votiv 8)
votiv

Juc, a cipősdoboz 5let nagyon jó, köszi! Kép

Angyalka, és is drukkolok Nektek nagyon, és az szuper, ha beszélsz a kicsidhez, és legyél pozitív, mert az nagyon fontos mindig, és akkor minden rendben is lesz! Kép

Kókusz, válogatásKépKépKép

Dóra, a sírástól nem hallottad a nagy kajabálást, üvöltözést, csúnya beszédet ... az volt ám a "balázs show". Kép de nem veszítettél semmit!

Ada, melyik lakóparkot néztétek? ne csigázz minket! Kép

Most L házimunkázni, cupp
fic.
ficánka

Votiv, köszi a lakóparkos infót, igaz minket sajnos jó ideig nem fog érinteni.Kép Ja, és átadás utáni is egy csomó hiba felmerül.

Clau, Votiv a végét lehagyta, torna után még megyünk cukrászdába is.Kép
zanza

képek Eszti és Isti (illetve Neet és Votiv) talijáról:
Kép
Kép
Kép

votiv 8)
votiv

és még:
Kép
Kép
Kép

votiv 8)
votiv

Eszti:
KépKép

votiv 8)
votiv

sajnos a töpörítés nem tesz jót az amúgy se szuper felbontású képeimnek...

Neet, mielőtt lebombázom a postaládádat, megkérdem, hogy küldjem el a többi képet Kép

és bocs, hogy jól leterheltem a böngészőtöket Kép

votiv 8)
votiv

Eszti és Isti gyönyörűek vagytok!!! ügyesek, szépek, huncutak, életrevalóak Kép Mondjátok meg anyukátoknak!

Votiv, írtam hosszú reagot, de elszállt, grrrr Kép úgyhogy beszéljünk erről jövő torna után, oksi? Kép

Tényleg L, cuppantás!
fic
ficánka

Sziasztok!

Recca, Réka Istenke éltessen titeket!KépKép

Lencsinek kinőtt a 2. fogacskája. Éljen. KépKép

Votív
Nagyon aranyos a képKép

Pocak
Ugye, ugye. Mondom hogy az orgonasíp könnyebb, de a dupla Boldogságot nem adnám semmi pénzértKép

Juc
Hogy vagytok? Jelentkezzzzzzzzzzzz!

Éljen Marcelinó és Blinki Bill

Kókusz
kókuszdió

igen, Clau, a lényeget kihagytam, torna után cukizás, kávé, süti, traccsolás
hogy legközelebb is legyen mit letornázni Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Rekaknak boldog nevnapot, es Zsombinak is utolag!Kép

Votiv, mibol is gondolod, hogy elvalt vagy megesett lennek?Kép Bavallom, egyik sem vagyok.Kép

Fic, mi is nezegettuk a Tolgyest.Kép En nagyon szeretem azt a kornyeket, a sulinktol ket buszmegallonyira van, a parom munkahelyetol meg csak egyre. Magarol a lakoparkrol nem sokat tudok, de ugy tudom az indexen van foruma!
Vince nagyon jo fiu!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra, persze hogy egyik se, de tiszteletbeli tag még lehetsz, a "randivonal-férjeddel"! Kép én megesett volnék... KépKépKép
de többet nem merek ezzel poénkodni, mert egyre többen jelzik, hogy az interneten ismerkedtek meg a férjükkel, és mingyár jól kupáncsap valaki Kép

votiv 8)
votiv

hallottátok, hogy a H&M meg akarná venni a budai Skálát? ennyi az össz hír, de majd utánakérdezek Kép

votiv 8)
votiv

Votiv, Neet! Dedek gyonyorusegesek!Kép Tok jo, hogy tudtatok talizni es meg is orokitettetek!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
tényleg szépek a dedjeink: Kép De mi ezt eddig is tudtuk. Kép
Bombázz nyugodtan képekkel, próbáld a citromailt, arra asszem több fér. Vagy felét ide, felét oda. Kép
Köszike.
A
neet
neet

Votiv,
ezeket lementettem, köszi. Kép
ÉS BOLDOG 11. HÓT!!!! Kép Kép Kép
neet
neet

Recca: írtam mélt.
amúgy ember dolgozik Érden, lakunk Csepelen. Én tősgyökeres vagyok és nem is kívánok kivándorolni a szigetről Kép Max ha nyertem volna a lottón akkor esetleg a Cote d'Azuron vettem volna valami kérót..de sajna nem nyertem, igaz szelvényt is elfelejtettem venni Kép

Cickótartó infókat mind-mind köszi. Egyébként én is úútálom eme szerkezetet, de miután néha napján csöppen valami inkább hordom nap mint nap, mert itt melóhelyen cikis lenne ha pacás lenne a fölsöm épp a mellyemnél ;) De otthon az az első, hogy megszabadulok tőle!
rylie

Neet, ezeket is átküldeném rendes méretben, ok?
tejóég, tényleg 11 hós!!!! nektek meg boldog 11+1-et! Oxi Vikijének meg boldog 5.-et!

votiv 8)
votiv

Votiv,
jók ezek ekkorában, már el is mentettem, meg családszerte továbbküldözgettem. A többit várom szeretettel, köszi. Kép
neet
neet

Recca S.O.S

Valami idegen nőci van a telefonszámodon amit mélben küldtél!
kókuszdió

közérdekű hirdetmény:

egy barátnőm - 22 éves, megbízható, jófej, csupaszív és csupabáj, pszichomókus hallgató-lány szívesen vállalna bébisintérkedést, hogy az egyetem mellé legyen egy kis mellékes. egyébként meg így is tanul, mert a gyermekpszichológia érdekli nagyon. A neve Barbara, a száma 30/67-66-461.

votiv 8)
votiv

Zanza,
pedig irtam már, hogy oda járunkKépKép Biztos megint nem figyeltélKépKép DejoDejo, gyerteeeeeekKépKépKép Jövö héten Baján leszünk, de utana megyünk megintKép
Hogy ünneplitek Réka neve napját?

Votiv, Neet,
csodaszépek gyerköcökKép

KépKép
fibi

csajok,
tudtátok hogy van a tétényinek vmi "luxusszárnya"???most olvastam a haszonban.......asszem a generali bitosítónak a részlege.azaz a generali bitosítottai vehetik igénybe.francba,miért van nekünk az ing-nél a bitosításunk,így a máv-ba kéne mennünkKép Kép Kép

VOTIV,
írtam hogy engem érdekel a homeos fogamzássegítésKépolvastad???????????

votiv,neet,
dedék édesekKéptegnap voltam a kézimunka üzletbe és jött be egy nő a csajával,kiscsaj kiugrott a babakocsiból odarohant a fiamhoz,szó szerint sarokba szorította és lesmároltaKépén meg tiltakoztam hogy még túl fiatal meg nem vagyok rá felkészülve hogy más nővel lássam a fiamatKép
Vendég

Votiv, Neet, lurkók gyönyörűek!

Fibi, oké, megint nem figyeltem.Kép Délután gyün a másik nagyi is. Megkapja azt a könyvet, amit még nyáron vettem neki, hátha már értékelni fogja.Kép

Boldog évfordulókat!Kép
zanza

isten éltesse a rékákatKép))))))))))))))))))))))
Vendég

Gigi, úgy tudom, ha Dimenzió magánnyugdíj tag vagy, akkor is mehetsz a "hotel" részbe.
Vigyázz B-re, látod, eszüket vesztik a nők már akkor is ha megjelenik vhol.Kép
zanza

Sziasztok!Isten éltesse a Rékákat!Votiv:most már tiszta a képKép,csak én nagyon gyagya vagyok még ebben a témában,ellenben nagyon lelkes.Feltétlenül rákérdezek majd erre.Egyébként ami a felnőtt részt illeti,olyat hol tudok beszerezni?A fiad tényleg nem semmiKép,de sajna Dorkám már túlkoros hozzá,pedig az már most látszik,hogy nagyon dögös pasi lesz egyszercsak belőle.Neet:a lányod is csodaszép!Szépek együtt.Jucus:a "cipődobozos" nagyon jó ötlet,köszi!Gabi

petergabi

Sziasztok!

Oktober 23-tol kellett visszaolvasnom,1 hetet vett igenybe a mennyisegKép
Nagyon okosok kitalaltak,hogy most cserelik ki a hazban az osszes gazcsovet,kb 60 lakasban...ezert mi Akossal lekoltoztunk a szulokhoz Hatvanba.Kép
Jo ujra itthon!!KépKép

Babak meg mindig GYONYORUEK!!!Kép

Rekaknak,hofordulokhoz,fogakhoz Gratula!

Azt hittem,mar vagy 2 honapja nagyon fogzunk,de kiderult,hogy az semmi nem volt ahhoz kepest,ami 2 hete van...Sokszor van lazunk,napi 4-5 hig kaki es sok-sok fajdalomKépKépJo lenne,ha megjelennenek mar azok a fogacskak!

AngyalkaKép
Mi is nagyon drukkolunk!!!

Pelus:
Akos mindenben atazik,kiveve a Liberoban,pedig min 8 fele pelust kiprobaltunk marKép

Hozzataplalas:
Mar eleg sok mindent kostolgatunk,csak egy a bokkeno:Akos nem hajlando kanalbol enni...Nagy gond ez,iga majdnem 6 hosan?Cumisuvegbol mindent megevett eddig,kiveve a spenotot.Anyja fia,en is utalom.Bar orulnek,ha O szeretne.

GabyKép,WickKép
Udv ittKép

Korhazrol:
Szerintem is SZUPER!!!!!
Gyonyoru elmeny volt a szules.Az osszes doki,szulesno,akikkel talakoztam,igazan kedvesek voltak.
Bencsik dokiKép nezte meg minden reggel a gatsebet,kedves volt.
Csecsemosokkel szemely szerint nem voltam nagyon elegedett,de valoszinuleg velem is lehetett problema.nem voltam "eroszakos",nem kerdeztem(nem tehetek Rola,ilyen vagyok),es talan ez is kozre jatszhatott abban,hogy nem sikerult a szoptatasKépKépBar bejott egy vedono,O azt mondta,jok kapta be Akos,minden ok,megsem sikerult...Hat Ketteskenel okosabb leszek.

Mento:
a Kiskonyv utolso lapjara beirta dokim es lepecsetelte,hogy a SzImrebe kell szallitani,ha ugy adodik.

Rolunk:
Akos 8kg,76-77cm.Tegnaptol elkezdtunk "majdnem kuszni".Meg tokeletesiteni kell,de haladni halad.Mar nem hagyhatom felugyelet nelkul,mert kepes leforogni az agyrolKépKép
hetfon kapjuk meg az 5 hos oltast,mar az uj gyermekdokitol.

Megyek,hianyolKép
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Néhány hete jártam már erre, mikor dokit keresve érdeklődtem Nálatok. Sikerült, s most szeretném megragadni az alkalmat a köszönetem kifejezésére. Szóval köszönöm a segítségetek Lányok! Kép

Egyúttal csatlakoznék is Hozzátok kis, majdkétéves Zoltánommal és 13 hetes Piciny pocilakómmal. Szeretném előrebocsájtani, hogy ebben az iramban a napi kapcsolattartás kicsit megterhelő számomra, de majd igyekszem. Kép

Kérdezzetek, mert nem tudom mit írjak még magunkról. :D

Boró (ez a becenevem)
femõke

boró,
mondjuk hogy kit sikerült választanodKép?meg mit tudhatunk a srácodról,hogy hangzik az előéletetekKép?

zanza,
hol van ez a hotel rész?szülészethez képestKép
fiamat 20 éves koráig szobafogságra ítéltem,utána újratárgyaljuk az ügyetKépmost már csak kéne egy csaj is hogy az apja is izguljon és ne csak rajtam röhögjönKép
Vendég

Neet, huhaKép de joKép

Fibi, habtapi: hat ezt nem konnyu elmagyarazniKép gumi(szeru) szines lapok, amiket mint a puzzle egymashoz lehet illeszteni. a lapok kb. 30cmx30cm-esek, a kozepukon a hattertol kul. szinu betu/szam/figura, ami kiveheto. az osszeillesztett lapokat leteheted a foldre, ra a gyereket es hadd jatsszonKép. szoval szonyegkent funkcional. pl. a teckoban is lehet kapni, v jatek-, bababoltokban. valamennyire ertheto volt?
mar akartam kerdezni a jogarol, h hogyan tudtok ugy ellazulni, koncentralni, stb. ha kozben felszemmel a gyerkoket kell figyelni?! (vagy legalabbis a tornan azert figyelni kell rajuk...) amugy nagyon klassz lehetKép

Fibi, Pocak, Votiv, Neet, Zanza, Fic, Manoka, Kokusz, Dora, Gigi, Gabi, Kriszta, kosziKépKépKép

Zanza, a te Rekadnak is boldogot!Kép

Votiv, Neet, hat igen, szep ezek a gyerekekKép es hogy oregszenekKép

Rylie, megkaptam, valaszoltam, koszi.

Kokusz, elkuldtem ujraKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Juc!
még kéne cipősdoboz!! De tényleg, ajándék van egy csomó!!!!!cipősdoboz meg csak kettő..Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?