én úgy tudom nem lehet, sőt nekem most kellene tüdőszűrésre mennem és még arra sem enged a védőnőm! Viszont ügyelj arra, hogy a család többi tagja beoltassa magát, nekem legalábbis ezt javasolták...csakhát páromat mire rászedem egy szurira...

2005.11.10 16:23

2005.11.10 16:30
2005.11.10 16:31

, ha meg hamarabb adok neki, mondjuk 7 kor, akkor meg hogy teszem le aludni?
, és megpróbálok elindulni, de lehet hogy visszafordulok a sarkon

2005.11.10 16:39

)
Még mindig nem jött?
2005.11.10 16:41
Direkt igy választottátok?
2005.11.10 16:42
...olyan idegesÍtő...szerintem azt hiszi, majd jövő héten is itt lóghat a nyakamon. de be nem engedem, ha pár nincs itt, az tuti.

2005.11.10 16:44
, olyan bénának tűnik, vagy csak én vagyok béna hozzá???

, pedig sajna lenne mit
, úgyhogy bárhogy fáj a szívem, valahogy le kell magamat szoktatni rólatok egy kicsit(ritkítani), mert igy semmivel nem haladok

2005.11.10 16:57
2005.11.10 17:19

Utálom!!!!2005.11.10 17:34
2005.11.10 17:37

:, mert amint vizszintesbe próbálom tenni, üvölt...

, sokszor én sem tudok, ha csak nem kell vigasztalni... 2005.11.10 18:02

2005.11.10 18:25
Köszi szépen!
Ha kihagytam valakit, ezer bocs...
És Zsuzsával ellentétben, aki a legnyűgisebb énjét mutatta be, Pálma baba angyalian jó kislány volt. Mindketten lógtak a kengurujukban, úgy látom, Pálmánál is nyerő lesz.
2005.11.10 19:20
nem győzök rászolni, hogy ne találjon már ki ilyeneket! 
2005.11.10 19:40
2005.11.10 20:19
, köszi, hogy ilyen szépeket írtát rólunk. Holnap teszek fel képeket.
). Végülis, télen se kabátba ülünk. Nem trabi
... 2005.11.10 20:23
Itt volt ma Jucc, tök sokat javultam tőle, de komolyan. Képzeljétek el, mikor elment, Lili még aludt, csináltam milánóit a páromnak, és utána gondoltam egy nagyot, és csináltam fürdővizet Lilinek, és egyedül megfürdettem. Hozzáteszem, eddig 1x!!!!! fürdettük meg a párommal. Nem mertük. Meg ugye sokat nem voltunk itthon, olyankor mindig a kórházban fürdették, itthon meg csak mosogattam. És úgy élvezte! Még mosolygott is, bár tudom ez még nem igazi mosoly, de nekem tök sok önbizalmat adott. Azt hittem ordítani fog majd. És utána kakilt is
Mondjuk azt tehette volna előtte is, de a lényeg, hogy volt ma 2 kaki is!! Aztán betápoztam szegényt, mert úgy láttam nincs elég tej egy etetéshez, pedig lett volna, mert aztán elkezdett spriccelni, de most már mindegy, majd a köv. etetésnél azt kapja. És most végre elaludt. Mondjuk az nehezebben ment, sokat kellett ringatnom a hordozóban, de most alszik. Szóval egész ügyik voltunk.
Aztán még próbálok jönni, ha Lili hagy. Elvileg még kb. 2 órát kéne aludnia, de persze erre ugye nincs szabály
2005.11.10 20:53
jó látni a pozitív energiáid

2005.11.10 21:04

2005.11.10 21:22
Napközben imádja a porszívó hangját, de nem tudom most hogy reagálna a hajszárítóra. 2005.11.10 21:26

2005.11.10 21:35
ráadásul mialatt bent voltam elromlott a mosógépünk, és kaptunk tőlük egy újat, ami szárít is. Tényleg megkönnyítik az ilyen szerkentyűk az ember életét. A mosogatógépet is tök sokat használom, és most már a mosás is könnyebb. Szóval tényleg ott segítenek, ahol tudnak. Anyu még azt is mindig felajánlja, hogy elviszi a Lilit egy pár órára sétálni, vagy magukhoz, ha apu nincs otthon. De az nekem egyenlőre olyan fura lenne, hogy nem szeretném. Remélem még egy ideig ilyen jó lesz az idő, mert sétálni viszont szeretek nagyon. Csak hidegben félek, hogy nem jól öltöztetem fel a babót. Nem igazán érzem még, hogy mikor mit kéne ráadni. Meg ha bemegyünk valahova, akkor ugye le kéne venni róla egy-két réteget, és az már olyan komplikáltnak tűnik, de majd ebbe is belejövünk. Azért tavasszal, meg nyáron már kicsit egyszerűbb lesz, de nem sürgetem az időt, mert ugye most ezeket a napokat kell élvezni, abban maradtunk
2005.11.10 21:40
Mint a régi szép időkben. Holnap jön az a szülésznő ismerősünk, aki bejuttatott a kórházba, mikor lázas voltam. Azt mondta megnézi mi lett a szövettan eredménye, ha már megjött. Kiváncsi vagyok rá. Igazából végül is mindegy, de azért szeretném tudni, hogy valóban egy méhlepénydarab maradt-e bent. A "régi" nőgyogyim asszisztense végül is tök rendes volt velem végig, úgyhogy őt még meg akarom látogatni, adok neki fotót Liliről, mert ígértem neki, és akkor azért elmesélem neki, mi történt velem, de ahhoz jó lenne ugye tudni, mi volt a bennmaradt darabka. 2005.11.10 21:53
sokkal jobban mint magamat

én meg betömtem a cicijeimhez most, hátha olyan szaga lesz mint nekem és akkor szeretni fogja megint.
! 2005.11.10 22:02

2005.11.10 22:10

2005.11.10 22:14
2005.11.10 23:32
), hogy kapja már be jól, aztán meg lelkifurim is volt. Aztán elmúlt az érzékenység, de kb. egy éves korában kiderült, amikor egy szopis tanácsadóval fecserésztünk, hogy valójában rosszul kapja be a cicit (lapos bimbó, nagyon nagy bimbóudvar, soha nem tudtam, mennyit kéne bekapnia belőle), és azért nincsen gond, mert a cicim alkalmazkodott a technikájához. Ezzel a tudással felvértezve indultam a következőnek neki, de Csabival szintén nehézségeim voltak (ugye sebes is lett a cicim), pedig minden csecsemősnővért megkértem, hogy mutassa meg a helyes mellrehelyezést. Az egyik nagyon sokat segített, pedig talán egy percet volt ott.
Azóta tudom, hogy hogyan kell jól mellre tenni a babát. Viszont annak ellenére, hogy megmutatta, nekem soha nem sikerült, pláne fekve; aztán itthon, amikor a cicim külső oldala már nagyon feszült, megpróbáltam a hónaljtartást, és ekkor sikerült jól rárakni nekem is, ugyanis így sokkal könnyebben tudtam irányítani, az egyik kezemmel a fejét, a másikkal a cicit. Miután ezt megszokta (éjjel is így szoptattam pár hétig), azóta a többi pózban is jól kapja be általában, néha fekve nem sikerül jól, főleg mostanában, hogy elhagytam az éjjeli fényt, és nem látom, hol tátog.
Szóval teljesen tudom én, hogy nem könnyű a dolog. A tanácsadó tényleg drága, én is úgy voltam vele, hogy ha nem ment volna jól a szopi egy idő után sem, akkor is max. kétszer hívtam volna ki... Drukkolok, hogy egyre jobban menjen a dolog!
):
2005.11.11 07:28
2005.11.11 08:44
2005.11.11 09:04
Lilla meg igazi kislány.
2005.11.11 09:05
!
.
...
. Elfelejtettem, hogy a mi tökünk nem annyira édes, én sütés előtt kicsit meg szoktam szórni cukorral. De legalább teljesen vegyszermentes
.
. Meg rövid ideig voltam ott, de most már mobilis vagyok, megyek gyakrabban
.
. Gödöllő másik oldalán, Isaszegen vagyok. Ezért fenyegetem Megann-t is, mert itt van a szomszéd faluban
.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|