És nagy-nagy gratula!!!!! Hatalmas nagyot nőt, de hát az idő is duplikálódott, hát a bébi is.

2005.11.10 14:14
majd irj a vizsgalat utan? kivancsi vagyok, hogy hogy ment? vert vesznek,? vagy hogy megy ez? Szepek nagyon a neveitek ! dehogynem lesz 4 ! 2 iker pl.
remelem jol vagy es mosod a pockot
hogy allnak a tuszok? remelem a november lesz a szerencses honap ! 

megiscsak meg kene vennunk azt az uh-gepet,,,latod,,,az legalabb nem lennne rossz..
hogy vagy? gratulalok ... es fiu lesz v. lany? vagy meg korai kerdezni?
az meg a jobbik, ha "csak" neked sir MArci,,es ott mar kesobb jol erzi magat. Biztos bele fog szokni hamar...A gyerekek alklmazkodobbak, mint mi. Remelem nem kell 6 napot varnod most...
en is gondoltam ra. Nem lehet, hogy a dokik is olvassak? vagy nincs idejuk? remelem !!!! 
2005.11.10 14:41
Igazából nem nagyon vannak terhességi tüneteim, "csak" egy szép UH fotóm.
5. hónap elejétől tudják megmondani a nemét. 6 hét múlva megyeh megint UHra, addigra lehet, hogy látszik majd. Persze nem biztos, hogy akarjuk tudni.
2005.11.10 14:55
2005.11.10 15:47

hihihi...én biztos tesztelnék egyet!
Nagyon izgulok érted!!!!! Karcsi, hogy bírja az izgalmakat?

2005.11.10 16:07
De ha terhes lennék, a gyulladás se lenne túl jó. Várom véleményetek a témáról. Holnap megyek 21. napi vérvételre.2005.11.10 16:14
2005.11.10 17:33
2005.11.10 18:30
orulok, hogy gyorsan ment az egesz...remeljuk nem lesz semmi, ha meg igen akkor egyszeru lesz orvosolni
mondom en....kell nekunk az az uh. Legalabb a tuszo nov. latnank,,es nem kene homeroznod allandoan.
bocsanat, hogy nem tudom pontosan,de holnap mesz visszza a dokihoz? hol tartotok?
te egy hos vagy ! a sport neha atsegit a stresszes idoszakon, ennel mar csak az alvas jobb
. Gratulalok a konfernciahoz !
hhaat, megertem. Lehet, hogy mi sem kerdeznenk a gyerek nemet. bar lehet, hogy a kivancsisagom gyozne.
sok sikert a mutethez ! remelem minden rendben lesz !
merre vagy? ugy latszik, jol megy ez a szabaddsag,,mert el vagy tunve ! ez jo jel,,csak nem nekunk 
2005.11.10 18:31
Szerencsés vagy, hogy nem szenvedsz a terhességi tünetektől. Várom az UH képet
De feltétlenül kúráld ki magad. Lehet, hogy ez a baci is tehet róla, hogy nem jött még össze.
Látom jól vagytok. Babcsibe - hány doboz LH tesztet használtál már el?
Szóval holnap tessék rendesen felhasználni és egy hatalmas pozitív teszttel hazajönni!
De gyorsan el fog telni az idő a laparig, mert ugye közben világot is látsz. Utána meg hamar összejön a babó.
Nagyon szép neveket választottatok
Ja, és ma van leendő lányom névnapja
Megpróbálom megjegyezni, de azért előtte pár nappal figyelmeztess, hogy elegendő drukkot tudjak átutalni neked
2005.11.10 19:54
Remélem hamar 100%-os lehetsz,minden területen!!!! 2005.11.10 20:17
2005.11.10 21:06
2005.11.10 21:19
meg ne tesztelj,,eleg jovo heten megtudni a + hirt !!
boldog nevnapot MArtonodnak ! mit kap?
ennyit dolgozni !! hogy birod? vagy mar megszoktad? mit csinalsz a 13 gyerekkel? ok egyutt eljatszanak? vagy meg tul kicsik ehhez? olyan sosincs, hogy tul sok sir egyszerre? neked tenyleg kijar tobb gyerek meg, mert gondolom a tapasztalatod oriasi .

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|