A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Moszmota!

Az a mi titkos masik gyermekunk! Kép
Amugy a fiam unokatesoja akinek mindig rossz helyen kell lennie. Kép
Nem vettuk eszre amikor csinaltuk a kepet. Kép
Jobban mondva nem unokateso hanem a fiam igazi unokatesojanak a fia. Kép
A parom batyjanak mar felnott gyerekei vannak. Kép

KépKép
KépKép
tontica

JudyKép, ReditkeKép, LivKép
Móni már megírta a foglalkozásunkat, tehát már kiderült a nagy igazság.Kép

JudyKép, TonticaKép és mindenki másKép
én is jó ötletnek tartanám, ha leírná mindenki (persze csak ha van kedvetek), hogy mivel foglalkozott a gyereknevelés előtt. Tontica már megtörte a jeget, csak folytatni kellene.Kép
Szóval lányok eláruljátok?Kép

Tehát az kiderült, hogy én is ápolónő vagyok, egy Toxikológiai osztály intenzív részlegén dolgozom. Azt nem tudom, hogy két gyerek mellett továbbra is tudnám-e csinálni ezt a munkát, de mivel csak ezt a szakmát tanultam éveken keresztül, valószínű nem sok esélyem van más területre átevickélni. Egyébként meg én is nagyon szeretem a munkámat és hiányozna, de nem tudom hogyan lehet az ottani strapát összeegyeztetni az itthonival. Röviden ennyi.

MóniKép
ha jól gondolom akkor nekünk van egy közös ismerősünk (Zsuzsi), aki régebben az én kolléganőm volt, vele jártam főiskolára és végül barátnők lettünk. Nálatok dolgozik, de most éppen ő is Gyeden van. És még az is eszembe jutott, hogy mi már régebben találkoztunk személyesen, egyszer az írásbeli nyelvvizsga után, egyszer pedig a metróban, persze mindkét alkalommal a Zsuzsival lófráltam. Ezeket csak azért írtam le, mert teljesen lázba jöttem, mikor megláttam, hogy hol dolgozol. Ha nem Te voltál akkor bocsi.Kép
Párodnak gratula!Kép

TonticaKép
szép szakmát akarsz választani.Kép

ReditkeKép
jó kis sztori, bár nem volt valami olcsó.Kép Néha olyan ökörségeket tud csinálni az ember.
Nem lehet tetőteret csináltatni?
Én már Dove szappannal fürdetem Bernátot, és a fürdővízbe öntök egy kis J&J habfürdőt. Egyik gyerkőcnek sem lett rosszabb ettől a kombinációtól a bőre, nálunk az ekcémára egyetlen egy orvosság van, ha fürdés után vissza van zsírozva a bőrük. Hiába volt habmentes a víz, és gyógyszertári fürdető, akkor is pont így nézett ki a bőrük, így legalább illatosak és a szappan nálam sokkal meggyőzőbben távolítja el a koszt a gysztári kencénél.

CsirkeszKép
felbuzdulva Boti ovációján, meghallgattuk mi is a szúnyogos dalocskát. Bernátnál is nagy sikert aratott.Kép

AnitaKép
képek nagyon aranyosak.Kép Házatok nagyon szép. Én is nagyon szeretnék kertes házban lakni, de sajna nekünk is be kell érni az előttünk elterülő játszótérrel és a belváros forgalmával.

NikkKép
Bandónak jobbulást! Majd írd meg mi volt az első kezelésen!

JudyKép
persze én sem Donát előtt sírdogáltam. Lehet így jobb, hogy Apa viszi oviba Nagygét. Gyengébb idegzetű anyukáknak az első szülői értekezleten javasolták, hogy esetleg apuka hozza az első időben a törpéket, mert a tapasztalat szerint könnyebben le tudják passzolni a csemetéket.Kép
Az a furi, hogy az ember már nem tud minden percéről, vannak olyan dolgok amiről nem tud az ember stb... Nehéz ez az elszakadás.

VeraKép
lehet hagyni kéne Kornélt alkotni a zsírkrétával, sosem lehet tudni mi lesz belőle, és később ezek a korai zsengék akár milliókat is érhetnének.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok Lányok!Kép

Azt hittem soha nem jön már el ez a nap,hogy megírhatom végre Nektek BEKÖLTÖZTÜNK az új lakásbaKépKépKép!Nagyon hiányzott ez a szuper kis csapat,remélem hamar vissza tudok kapcsolódni.Egyenlőre a nap nagy részét még pakolással töltöm,de egész jól haladok.Szombat óta alszunk itt,nagy csend és nyugalom közepette(talán még emlékeztek fapapucs és társairaKép).

VasaniKép

Istenke éltesse utólag is szépséges Esztikét,tudod borzasztó jól esett,hogy pont leírtad hiányoztam NekedKép.Továbbra is az az érzésem,hogy egy mézeskalács házikóban éltek,kutyus+gyönyörű gyerek,mint a mesébenKép.Apával mi is az ötéves tervbe vettük a családi házikót.Hintás képek haláliak!

NikkKép

Nagy kalappal a vizsgáidhoz,hős vagy nekem jelenleg nem lenne energiám tanulni.Lemaradtam teljesen miért kell a dévényes kezelés Bandusnak?Kicsit több idöm lesz küldök e-mailt.Míra imádja a tőletek kapott egérkét,tologatja a bébi taxijánKép.

DinóKép

Nagyon szép hivatásod van,két gyerek mellett nem lesz egyszerű helytállni.Én tíz évig butikban eladóskodtam és a Szerencsejáték RT-től jöttem el szülési szabira,az utolsó 3 évben lottózóban dolgoztam.Nem tudom egyáltalán visszavesznek e,már most óriási a lemaradásom,itt állandóan új játékokat vezetnek be stb,minden negyedévben vizsgáztatnak megtépázott idegrendszerem nen biztos hogy bírnáKép.

Tényleg csajok a Ti manókáitok is ördögfiókává változtak,vagy csak Míra baba képes a végletekig feszíteni a húrt?Volt már olyan,hogy elbőgtem magam tehetetlenségemben és visszaszámoltam...Gyönyörü,okos szépen fejlődik a kisasszony(majd Apával este tetetek fel képet)de vannak olyan napjaink hogy csak "nyühörög"és ordít felváltva bár mivel próbálkozomKépKép.Szerdánként járunk baba klubba azt imádja,de sajna nem nagyon van kisgyermekes ismerősünk akivel összejárhatnánk.Irigy vagyok nagyon a talitokért,képeket majd kérünkKép!

Most ennyi mert ébredezik a kis hisztipókom,de mégegyszer leírom hogy NAGYON-NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!!!!!!!

Puszi:Viola és Míra baba
h_viola

Sziasztok!
Nem sok időm volt vissza olvasni mert rengteget írtatok!
Vadul áruljuk a házunkat,rohangálok hitek után.Kész vagyok!
Tegnap (remélem sikerül a fiataloknak)elkelt a mi kuckónk már csak a hiteltől függ.Remélem minden rendben lesz.Most pedig az anyós házára akarunk hitelt keríteni.Minden szép és jó a gond ott kezdődött,hogy amiben ő lakik (külterület (tíz méterre a házától még belterület),zártkert,présház).Az értéke kb.20M.Most már csak bank kell aki erre ad hitelt.
Plusz vezetni járok amikor Adrienn beköltözött a pocakomba akkor vizsgáztam az elméletből.Mára meg már szorít a két éves türelmi határidő.A sok rohangálástól a fogyókúra szépen beindult.
Már csak az egyik ciciből eszik Adrienn.Szerintem ez megszokás.Lassan-lassan ez is elkopik majd.Megyek mert hamarosan indulunk az oviba.Kellemes naapot!!
GnéKriszti
gnékriszti

SziasztokKép

Nem fogjátok elhinni mi történt!

Marci ma reggelre egy hajszálnyit náthás lett. Szerintem még nem gáz, mert csak épp annyira, hogy egy kicsit "csillog" a nózijánál. Nem folyik, nem kell szívni, de gondoltam megírom, hogy biztos, ami biztos, tudjatok róla.
Neki is most jön a fenti rágófoga, remélem csak attól. Egyébként más baja nincs, nem köhög, nem tüsszög, stb.

Továbbra is nagyon-nagyon várunk Benneteket, szeretném, ha ez nem tántorítana el mindenkit attól, hogy elgyertekKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Újra énKép

Azt hiszem az lesz a legjobb, ha lemondom a mai talitKépKépKépKépKép
Továbbra is bízom benne, hogy csak a fogtól van ez a kis nátha, de mi van, ha mégsem?
Nem venném a lelkemre, ha pld. azok a babák, akik épphogy kikeveregtek a betegségből, most esetleg nálunk szedjenek össze megint valamitKép

Pedig annyira, de annyira készültem én is!

Remélem azért nem fogtok teljesen megutálni, hogy most meg pont én gondolom meg magamKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok,

ViolaKép új lakásKép Képeket kérünkKép

GnékrisztiKép Majd meséld el milyen volt, rám is ez vár a közeljövőbenKép

KataKép Bálintnak is volt egy kis náthája, szerintem minden baba otthon és a játszótéren is összeszedheti. Persze ez a te döntésed, és nagyon megértem. Ha csak elhalasztanád jövő hétre? Akkor mi is mehetnénk márKép

MóniKép Férjnek nagy nagy gratulációk. Az enyém nem titokban olvas babanetet. Nyiltan, így aztán néha rá is kérdez, hogy mi van veletek.

TonticaKép Sajna a talis fotókon kívül nem találtam olyat, amin én Kornéllal, illetve olyat, ahol az egész család látszik. Szégyen és gyalázat. Létezk ilyen Kornél szülinapjáról, de én nem találom. Hétvégén Budafokon a kedvedértKép csináltatok.
Ha ölelés kell, vagy egyedül vagy, akkor írd meg, és küldöm a következő adagot.

DinoKép Én hagynám az alkotást, de Kornél inkább megenni szeretné az első zsengéketKép

RedikteKép Lehet, hogy megtárgyalom a nagyszülőkkel és a következő turnusnál mi is benevezünkKép Akkor legalább Bálintot is ( meg téged) gyakrabban látnánk.

Született feleségeken én is jókat kacarásztamKép

Íme a hiszti témáról egy hosszú, igazándiból ezért léptem be ide. Hátha még valaki nem olvasta. Enyém szuper anyóstól kaptamKép

MÁR MEGNT HISZTIZIK!!!

Üvölt, rúgkapál, tiltakozik, vagy éppen teljes hangerővel követel valamit...
akár látatlanban is megmondjuk; a produkció két-három éves gyerektől származik.

A hiszti kérdése dobogós helyet foglal el a kisgyerekes szülőket foglalkoztató problémák között, legalábbis erre utal postaládánk és telefonbeszélgetéseink tartalma. Némelyik anyuka kifejezetten megretten a jelenségtől: az eddig békés, jól kezelhető gyerek mintha meghibbant volna. Kiszámíthatatlan akaratérvényesítési rohamaitól már-már felborul a család élete. Első lépésben megnyugtatom a mamát: a gyerek teljesen normális. A második lépés már nehezebb. Meg kell tudnom, mit is neveznek a családban hisztinek.

Derült égből?
A hisztit a legtöbb szülő - főleg az, aki már a saját bőrén is tapasztalta, milyen a tomboló csemetével egy légtérben tartózkodni - valami misztikus, ok nélküli, kifejezetten a gyerek rossz szándékáról tanúskodó viselkedésként éli át. Sokan azt is hisztinek titulálják, amikor a gyereknek jól látható oka van a �kiborulásra�: fájdalmas sérülést szerzett, megoldhatatlan feladat elé állították (döntse el, hogy a nagyihoz vagy oviba akare menni), becsapták (mégsem eheti meg a gyümölcsös joghurtot az utcán), rettentő álmos, vagy nem érzi magát biztonságban. Ilyenkor általános (a pszichológus szülő sem mindig kivétel ez alól!), hogy ahelyett, hogy beismernénk a saját hibánkat, és megvigasztalnánk a kicsit, még jobban legorombítjuk, majd kiborulunk, hogy ennek ellenére (!) sem hagyja abba a bőgést. Maradjunk abban, hogy ezeket a reakciókat nem nevezzük hisztinek. És most térjünk a tárgyra!

A varázsló bánata
Az apróság hosszú hónapokon át teljesen bizonyos abban, hogy - mint egy nagy mágusnak - korlátlan hatalma van a világ felett. Egészen addig, amíg meg nem tanul ülni (ezzel fölszabadul mind a két keze) és mászni (ami a gyors és hatékony helyváltoztatás kezdete). Ilyenkor a világ kifordul a sarkaiból. A szülők, akik eddig csak babusgatták, mosolyogtak rá, és mindenben rendelkezésére álltak, hirtelen elkezdenek furcsán viselkedni. Rászólnak, amikor hozzáfog, hogy falatozzon a virágföldből - pedig eddig mindig örültek, ha �ügyesen", kézzel evett. Összeszaladnak és kiabálnak, ha rángatni kezdi a lámpa zsinórját, ami alig különbözik a zenélő maci madzagjától. Pánikba esnek, ha elindul egyedül lefelé a lépcsőn, pedig hogy örültek, amikor először négykézlábra emelkedett! Ki érti ezt? �Ide nekem a régi szüleimet!!!" - mondhatná teljes joggal, és mondja is. Sír, sír, sír. De még nem hisztizik.

Tudóspalánta
Ahogy közeledünk a kétéves kor felé, a gyerek kezd gyanússá válni. Biztosan tudjuk, hogy az eszével már felfogta, hogy nem szabad húzkodni azt a nyomorult lámpazsinórt. És mégis! Ha megfigyeljük, rájöhetünk, hogy egy fikarcnyit sem érdekli a vezeték. Dacos tekintetével a mi arcunkat kutatja: vajon hogyan viselkedünk, ha újra lerántja a lámpát? Nemrég ébredt tudatára annak, hogy a különböző emberek szándékai eltérhetnek egymástól: anya, apa, nagyi - és főleg ő - másképp gondolkozhatnak ugyanarról a dologról. Most ellenállhatatlan kényszert érez, hogy a végére járjon: vajon komolyan gondoljuk-e, amit mondunk? Hol a határ, meddig mehet el? Ha mindig ugyanazt az eredményt kapja, hamarosan berekeszti a vizsgálatot. Ha a kísérleti alany (a felnőtt) következetlen, a kis tudós újabb és újabb próbáknak veti alá, nem adja fel. Nem öncélúan �roszszalkodik", egyszerűen meg akarja érteni, hogy működünk. Ugyanez a cél vezetheti, amikor nem hajlandó beszállni a babakocsiba, és a legnagyobb esőben hatodszor is a földhöz vágja a sapkáját - vagyis kihúzza a gyufát. Nem ritka, hogy a dorgálás után jön a hiszti, a jól ismert hangeffektusokkal és akciójelenettel. A dackorszak három-négy éves kor táján véget ér. A hiszti azonban nem tűnik el végképp (ugye látott már hisztiző felnőttet?), főleg, ha a gyerek a kísérletek eredményei közt azt is számon tarthatja: ez az a módszer, amellyel anyánál (apánál) elérheti a célját.
Az örök tanulság tehát az: a legjobb következetesnek lenni.

Én, én, én!
Amikor a fejlődés során ébredőben van az éntudat, a gyerek teljes gőzzel hozzálát, hogy megerősítse. �Én akarom!", �Egyedül!", �Az az enyém!" A család bajban van, nem tudja senki, melyik mozdulatra vagy megjegyzésre tör elő a tűz a kis vulkánból. Felnőtt ésszel fel nem érhető, hogy miért nem jó, ha összevágva kapja a kenyeret, hogy miért nem bírja ki, hogy anya húzza fel a cipzárt a kabáton. Folyamatosan méri énerejét, újra és újra bizonyosságot akar szerezni arról, hogy képes hatni a világra. Mivel ebben a korban még érzelmei irányítják, észérvek nem, vagy alig hatnak rá (lásd keretes írásunkat). Ha már belesodródott a hisztibe, úgyis hozzáférhetetlen. Egyszerű szavakkal, határozottan beszéljünk hozzá. Próbáljuk megőrizni hidegvérünket (bár joggal érezhetjük, hogy eddig kígyót melengettünk a keblünkön), és kivárni, hogy lecsillapodjon a kicsi. Talán beválik, ha ilyenkor szorosan magunkhoz öleljük, de az sem rossz megoldás, ha elhagyjuk a helyszínt pár percre, esetleg valami rémesen izgalmas dologgal eltereljük a figyelmét. A lényeg, hogy ne �jutalmazzuk" ezt a viselkedést, se ajándékkal, se azzal, hogy kizárólag a hiszti alkalmával szenteljük teljes figyelmünket a gyereknek. Hiába van még a tojáshéj a fenekén, ahhoz elég okos, hogy megtanulja: hisztizni érdemes.

Na, most muszáj mennem, de jövök mégKép

Vera

hvera

SziasztokKép

Folyamatosan gondolkodom, hogy mi lenne a legjobb.

Azt hiszem az lesz a legokosabb, ha közösen eldöntitek, hogy Ti mit szeretnétek. Jönni hozzánk ma, vagy elhalasszuk a jövő hétre. Nekünk mindegy, még annak is örülnénk, ha ma is jönnétek, meg a jövő héten isKép Én tényleg csak attól félek, nehogy valakit megfertőzzünkKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

InimmaKép
Eszti (amikor mérték a szülinapja előtti napon) 8,70 kg és 73 centi voltKép Nagyon kis formás csajszi (szerintem)KépKép
Vasadon lakunk, ez kb. 35 km-re van Pesttől. Mi bevállaltuk a bejárást, mert annyira szép, nyugodt, csendes helyen lakunk, hogy megéri az a kis fáradság. Bár Violának már kifejtettem egyszer, hogy a hátunk mögé most elkezdtek építeni egy lakópark-szerűséget. Nem nagyon örülök neki, mert eddig előttünk-mögöttünk szántó és erdő volt, meg őzikék és nyuszikák. A kis állatkák sem fognak már olyan közel merészkedni, mint eddigKép No, sebaj, még csak négy ház áll, azok sincsenek még készen teljesen. És akár még el is dózeroltathatom az egészetKépKép
De egyébként, ha valakit érdekel, szívesen utánajárok a paramétereknek, mert ez akkor is a falu széle és nagyon szép helyKép

JutiKép
Én elég sírós vagyok, már attól is elérzékenyültem, hogy írtad, hogy a manód a tornazsákkal baktat... Háát, remélem mire Eszti ovis lesz érek egy kicsit én isKép

Én baba előtt közjegyzőnél dolgoztam, irodavezetőkéntKép

NoémiKép
Ugye Te írtad, hogy Heléna még gyakran szopizik éjjel is, nappal is? De a napi rendes kaják is megvannak mellette?
Csak mert Eszti is sokat tejcsizik még, időnként az uzsit is meg akarja úszni egy kis szopival, de akár a vacsit isKép

TonticaKép
SzülésznőségKépKép Gratula, drukkolok hozzá!Kép
Teszek fel egy szülinapi fotót, ahol mindhárman látszunkKép

KataKép
A házikó nekünk is egy nagyon hirtelen döntés (kb. három percKép) volt. Ismerősök, akik most a szomszédaink (a férjemnek majdnem rokonai), megmutatták a telket és megkérdezték miért nem építkezünk rá. Se pénz, se semmi. De beleugrottunk. Aztán minden megoldódott valahogy. Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy egyszerű dolog, sőt baromi nehézKép A lényeg, hogy mindketten akartuk, és vállaltuk, hogy mivel jár. És akkor még manó sem volt, tehát csak rólunk szólt, hogy bukunk vagy semKép

CsengoKép
CataflamKépKép
Lázas még a lurkó?

LauKép
Festés: na, az sem kis feladatKép
Lakás: én imádtam azt is, mikor lakásban laktunk, ráadásul mi Pesten jópár albérletet kipróbáltunk. Mindig olyan szépen kicsinosítottuk, meg belaktuk. A lakásban beláthatóak a tereid. A ház meg nem ér véget a falaknál, ott a kert, a garázs, a hátsókert, stb. Ezzel együttjár a vakondtúrás, a kutyatúrásKép, a kutya egyéb dolgai, a macskák, a fűnyírás, stb-stb. Szóval sok a dologKép
De szerintem mindkettő tök jó, ha szereti az ember és a sajátjának érziKép
A tesómék gyakorlatilag egy palotában laknak három éve, de azóta sírja vissza a hatvan négyzetméteres harmadik emeleti lakásukat. És nem ő rendezi a kertet, egyszerűen nem tudta megszeretni a házukat (remélem egyszer azért az is eljön).

ReditkeKép
TankolásKépKép Jujjj!Kép
Örülök, hogy Bálint jobban van és persze, hogy Veled is minden okésKép
Fúú, nehéz ez az átépítés dolog, én is nagyon sajnálnám a kertet megbolygatni a fent említett különböző túrások ellenére is gyönyörűnek látom és nem szeretnék beleépíteni semmit. Megértem, hogy rossz érzésed van ezzel kapcsolatban! Dehát, ugye a lurkók...
Jót nevettem a földredöntős puszinKépKép

CsirkeszKép
BogyókKépKép

MóniKép
Férjednek nagy gratula!!Kép

Áron-AndiKép
Apa után kúszásKép Nálunk is van, szegény Apának a legrosszabb, ő is nagyon meg tud ezen hatódni és utána neki el kell indulni dolgozniKép
Torta: nagyon egyszerű, babapiskótát tördeltem a tortaforma aljára, meg körbe is állítgattam hosszabb darabokat, aztán vaníliás pudingot és tejszínes pudingot főztem, először a vaníliásat öntöttem a formába, majd tettem rá egy sor piskótát, meg egy csomó meggyet, ezután jött a tejszínes puding. És díszítésként meggy, tejszínhabKép Úgy felvillanyozódtam, hogy lehet már tejes cuccot adni Esztinek, hogy ilyen tortát gyártottam. Ja, meg addig megismerkedett a tojássárgával és fehérjével is, így a piskóta sem volt gond. Tetszett neki!Kép Lehet, hogy finibb lett volna csokis pudinggal, de azt még nem mertem adni nekiKép

NikkKép
Megy a drukk a dévényhez!!
Bandónak gyors gyógyulást!Kép
Neked pedig kitartást a tanuláshozKép

Gyorsan a fotó, aztán húzokKép

Jó talizást!Kép

Kép

Ja, Lányok!
Egy körkérdés: Nálatok hogy zajlanak a családi ünnepek? Mert mi pl. 8 éve együtt vagyunk a férjemmel, de az anyukáink csak egyszer találkoztak eddig. Nincs harag, de valahogy így alakultak/alakulnak a dolgok.

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Csak gyorsan...

ViolaKép
Hurrá-hurráKépKépKép

Majd még jövök!

Pusz: Anita

KépKép
KépKép
vasani

Kata!

Én azt mondom, dönts te!KépKép
Nekem előreláthatólag jó a jövő hét is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Na jó!

Legyen, aminek lennie kellKép
Ma jönnének hozzánk kb. 5-6-an. Az csak egy hajszálnyival több, mint ami egy mini-talihoz kellKép
Én akkor most úgy okoskodom, hogy tegyük át a talit 17-re, hátha akkor még többen is tudnának jönni + mi is teljesen rendbe jövünk + nem kell attól félnem, hogy miattunk valaki beteg lesz.

Így jó?

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok!

Kata,
én benne vagyok. Kép Marcinak jobbulást!

Viola,
de jó, hogy előkerültél! Kép Remélem, mostantól gyakrabban tudsz majd jönni. Milyen az új lakás?

Nikk,
drukk, hogy Bandó jól viselje a dévényezést!

Anita,
klassz a családi fotó! Kép

Kriszti,
lakáscsere brrr... hamarosan nekünk is kell, előre félek tőle.

Lau,
te egy szuper nőci vagy, le a kalappal előtted! Kép

Csirkesz,
egyszervolt oldal nagyon klassz, Márknak is tetszik, hogy találsz ilyen jókat? Kép

Edit,
tankolás - tuti, hogy a hormonok játéka. Kép

Áron-Andi,
nagyon ügyi Áron, hogy így halad a mozgásfejlődéssel. Írd meg mindig, hogy mi történik. Látod, az én fiam hiába szeptemberi még eszében sincs egyedül állni, nemhogy menni. Mindent csak kapaszkodva, de azt mesterien. Sok mindent csak később tanul meg, mint az itteni babák, pl. integetni is 2 hete intett először és én olyan boldog voltam tőle! Majd beérik a társaikat.

Anita,
nálunk a szülők évente kb. 3-4-szer szoktak talizni, de mindannyian budapestiek vagyunk. Névnapkor meg felhívják egymást. Tali alkalmak: karácsony, férjem, Márk és az én szülinapom. Nem mindig van minden egyben tartva, de van, hogy össznépi a rendezvény. Kép

Munka: én egy német ügyvezető asszisztenseként dolgoztam, végzettségem közgazdász. 8 éve dolgoztam ott és már nem megyek vissza, mert a főnököm eljött a cégtől, meg távolsági problémák is vannak. Lehet, hogy az ex főnökömmel fogok majd dolgozni egy új helyen, de lehet, hogy tök más helyet kell majd keresnem, izgulok is eleget ezen a témán, jó lenne biztosat tudni. Tavasszal majd belevetem magam az ügybe, aztán legkésőbb szeptemberig csak lesz valami megoldás.

M.

Kép

Kép
macsek11

TonticaKép
Én az egyszervolt-on az animációknál a Pinty és Pontyot imádom. Bálint meg széjjel röhögi rajta a fejét Kép

NikkKép
Vizsga Kép Takony Kép
Fürdetős válasz köszi. Az horror ár ténylegKép

InimmaKép
Milyen volt a World Press Photo kiállítás?
Hol van pontosan?

LauKép
Találtam neked egy képet. Ez rólam készült tavaly májusban Londonban a metrón.
Ezt kívánom neked is Kép

Kép

MacsekKép
Jó, hogy Márk okés már.

DinoKép
Tetőteret nem lehet, mert mediterrán típusú, aránylag lapos tetejű a kecó. meg nem is szeretnénk. Egyszintes mániásak vagyunk.

ViolaKép
Költözés - De jó hírek!!!!Kép
Én csak ördögfiókának hívom mostanában Bálintot, úgyhogy telibetaláltál. Nyugi, nem csak a tiéd ilyen Kép Kép

VeraKép
Hiszti - jóóó!!
Tücsökzenére gyertek!!!
Most eddig jutottam. Mindjárt jövök, olvasok tovább (ha B is engedi)

Edit
Kép

Kép
reditke

AnitaKép
Csini a családKép

Ház-kert túrás-fúrás....

Mi is a falu szélén lakunk és amikor ideköltöztünk, most már 3,5 éve (vagy 2,5??!!), akkor még nem volt mögöttünk semmi. Most már millió családi ház és társasház, bár a közvetlenül mögöttünk lévő 10 telket most mérték ki. Párom már be is kérdezett az önkormányzathoz, hogy ugye nem egy 4 emeletes társasház épül ide, de azt mondték, csak családit engednek. Kíváncsi leszek...

KataKép
Jövő heti talinak mi csak örülünkKép
Megcsináltad múltkor a paradicsomos káposztát?

LivKép nagymaminak és CsirkeszKép anyucinak kézcsókokat küld az egész kis családom. Kuglóf és sonkás tészta miatt Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Ha már színtvallunk Kép Én civilben marketinges.
Élelmiszeripari Főiskolán végeztem marketing szakon még az őskorban.
6 éve van egy saját ügynökségem (egy volt kollegával csináltuk), most pedig május óta férjem vette át a helyem a cégnél.
Bár épp most van csinosítás, modernizálás és frissítés (aktualizálás) alatt a weblapunk, de ezek vagyunk mi: www.fieldprofi.hu (ez itt a reklám helyeKép )

Edit
Kép

Kép
reditke

Már annyit emlegettetek, hogy lám az emlegetett szamár... Kép Na nem, csak most van 3 olyan, ami nagyon kikívánkozik belőlem. Olvasni szoktalak benneteket, csak valahogy úgy érzem, hogy igazán érdemben nem tudok rendszeresen hozzászólni a dolgokhoz idő hiányában, az udvariassági kommunikáció pedig nem az én asztalom. Mindenesetre nagyon köszönöm Andris köszöntését.Velünk amúgy semmi extra.

Szóval a kiborulásokról néhány szó. Azt gondolom, hogy az a baj, hogy a saját igényeinket nem eléggé és nem elég jól fejezzük ki (apa többet legyen itthon, el tudjak menni a fodrászhoz ...) és szeretteink nem gondolat olvasók, így nem tudják kielégíteni azokat. A feszültség pedig csak gyűlik, gyűlik, aztán persze, hogy egyszercsak kirobban. Egyszer már megadtam itt egy honlap címét, ami szerintem nagyon hasznos, nem tudom megnézte e valaki, mert senki nem reagált rá. Mindenesetre megadom még 1x, hátha valakit érdekel, hogyan lehet jobban kielégíteni a saját és szeretteink igényét, hogyan lehet elérni, hogy a család összes tagja jól érezze magát a bőrében. http://www.gordon.hu/oldindex.html

Inimma!
Szerintem én már eltűntem mire Te irogatni kezdtél, úgyhogy mi nem ismerjük egymást.
Olvastam a hsz-ed kertes ház ügyben, és gondoltam hátha tudok segíteni. Írtam mailt a profilodban lévő címre.

Macsek!
Olvastam a Te hsz-edet is, miszerint némi társaságra vágysz már. Hozzátok elég közel van baba-mama klub és egy tücsökzenéhez hasonló Ringató program is. Mindez a Karinthy Frigyes Általános Művelődési Központ Közösségi Házában, sajna a pontos címet nem tudom.

Sziasztok:
Cedit
cedit

HahóKép

Kata
Marcikának jobbulástKép talán jövő héten mi is tudnánk menniKép mai nap még nagyon zsufi, Nagygéért oviba, stb..

Ani
Nálunk a szülők elég ritkán találkoznak, csak sátoros ünnepeken, pl. keresztelő. mondjuk nem egy helyen élnek.

Dino
tényleg nagyon nehéz az elválás. párommal beszéltük, hogy olyan jó lenne kilesni, hogy mit csinálKép húha, nagyon komolyan hangzik ez a toxikológia. mérgezéses betegeket kellett ápolni?

én is közgazdász vagyok, egy multinál dologoztam kontrollerként. még nem tudom hogy lesz később.

Reditke
TankKép hát én a férjemet küldöm el tankolni meg kocsit mosatniKépKép
Tücsökzene, lehet, hogy mi is tudnánk járni. bár asszem van itt Érden is.

családi ház: mi mind2-en abban nőttünk fel, ezért szerettem volna. de tényleg kell idő, hogy az ember otthonának érezze. én most már 4 év után nagyon szeretem. csak a várost nem.

na puszka
Judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kata, szerintem nekünk jó a jövő hét, bár már nagyon rákészültem a mai napra - na meg a mákos gubára. Kép

Apropó mák: ma megkérdeztem a gyerekorvostól és a védőnőtől, és azt mondták, még semmiképpen! Majd 2 éves kortól.

Nikk, majd írj, mi volt a dévényezésen. Remélem, jól viseli Bandó.

Családi ünnepek: mindkettőnk szülei, férjem testvéréék, nagymamáim, az egész család összejövünk évente 2-3x, plusz a négy szülő is egymással néhányszor, csak úgy.

Én a főiskolán művelődésszervező szakon végeztem, de nem ezt csinálom, hanem parlamenti gyorsíró vagyok. Szerelmem a szociológia, de nem merem az 5 évet most bevállalni, viszont a grafológiába belekezdek jövőre. Idénre terveztem, csak nem indult esti.

Liv

Kép

Kép
liv

LivKép
Komolyan parlamneti gyorsíró? na ez is tök érdekes a toxikológia mellett. mesélj rólaKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Húú, mit meséljek? A munkaidő nem túl gyerekbarát, ez a téma foglalkoztat, bár még nem készülök visszamenni. Hétfő déltől hajnal (éjfél-1 óráig általában), kedd reggeltől hajnal (éjfél-1-2, de voltam már benn 3-4-ig is). szerda du-ig v. estig, csüt. viszont a munka itthon végezhető, pénteken pedig szinte soha nincs munka. Fentiek miatt max. 6 órában szeretnék majd visszamenni, de egyelőre gondolni se akarok rá.

Kép

Kép
liv

Grafológia, toxikológia??, szociológia Kép Liv, JutiKép
LivKépAzt a sok parlamenti beszólást is leírtátok?Kép
KataKép
Reméljük csak a fogak!Jobbulást!
bebe most akkor egyedül eszem meg a kókuszgolyszlikatKép
CsirkeszKép
Kakaóscsiga remekül sikerült, kösziKép
A paradicsomoskáposzta is jó lett, köszi ReditkeKép
Nívós cégetek van, nagyon jók a referenciák isKép Ügyesek vagytok.A marketing az egyik szerelmemKép

Hamár a ki-kicsoda civilbennél(majdnem cicilbennt írtam, ez már anyai ártalom) tartunk,én agrármenedzser szakos üzletgazda vagyok,külker-üzletkötőként dolgoztam (ilyen végzettségem is van), aztán minisztériumi recepciósként, most meg úgy néz ki babázás után szállodát igazgatok majd.Meglátjuk....

Noémi
fantikbaba

SziasztokKép

ReditkeKép Köszi a képet, ez a tervem a következő évekbenKépKép

Foglalkozás: számítástechnikai nagykerben dolgozom, vevőkkel foglalkozom, árubeszerzés miegymás. Szerencsére várnak vissza, de valószínű6, csk 6 órában tudok, majd meglátjuk.
Jó sokféle foglalkozás gyűlt összeKép És még nem nyilatkozott mindenkiKép Eddig a közgazdászok vezetnekKép

Családi ünnepek: sajnos anyósom és apukám már meghaltak, de igyekszünk évente a szülinapokon együtt lenni, mostanában többnyire már csak a gyerekekét ünnepeljük, van a két srácom, meg férjem öccsének a kisfia. Ill. a névnapokKép

Tontica: az ember a családjáért mindenre képes! De tényleg mindenre!!

Macsek:jó, hogy túlvagytok ezen a víruson!Kép Született feleségeket én nagyon bírom, állítólag nagy versenytársa a Szex és New Yorknak, bár azt nem szoktam nézni.

ViolaKép Épp tegnap gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, milyen az új lakás, mikor fogsz vajon jelentkezni! Kíváncsian várom majd a képeket! Balázs is mostanában szokott olyat csinálni, hogy hiába szólok rá akár erélyesen is, kíváncsian néz rám, de az ujját el nem venné pl. a tévé gombjárólKép Csak vigyorog, még akkor is, mikor megfogom a kezét és elhúzom onnanKép
Ez van, szerintem nem is baj, hogy próbálgatják a határokat.

Rajzolgatás: Oda kell figyelnem rá ezentúl, mert rajzolt a táblára, utána gyönyörűen elkezdte megenni a krétátKépKép Úgy bányáztam ki a szájából. Remélem, nem lesz tőle baja.

VeraKép ez nagyon találó, és tényleg jellemző Balázsra isKép Mostanában csinálja azt, amit Viola írt, hogy egyszerűen megőrjít, de képtelen vagyok haragudni rá, elég egyszer elmosolyintania magátKép A kis vakarcs meg ne tudjaKép

AnitaKép egyelőre meg vagyunk vele elégedve, 55 m2-es a lakás, jó lenne nagyobb, de hitelt nem akarunk felvenni, azért nem hajt a tatár, a lényeg a biztos pont. Hétvégente ki szoktunk járni a telekre - tavasztól őszig -, ott van egy hatalmas ház 400 négyszögöl telekkel, ott azért van mit csinálniKép
Nagyon jó a kép, a férjed is roppant jóképűKépKép

CeditKép szia, mizujs veletek?? Írjál valamit magatokról, Andris miket csinál, képet tudsz feltenni esetleg?

LivKép parlamenti gyorsíró?Kép Én is tanultam gyorsírást, de nem hiszem, hogy olyan tökélyre fejlesztettem volna, hogy mondjuk a parlamentben is helytálljakKép Ha jól tudom, még különleges rövidítéseket is használtok, nem?

Sajnálom, hogy elmarad a tali, mondjuk mi úgysem tudtunk volna menni, még mindig tiszta takony vagyok - bocsKép -, és köhécselek. Jövő héten kezelésen is vagyok és délután 5-kor Ákosnak lesz szülőije.
Mindenkinek jobbulást, sajna tényleg nagyon könnyű megfázni ilyen időben.

Lau
lau

Kicsit off leszek, csak elborzasztott a pécsi kétéves kislány bántalamazása, az ilyen szülőket én lelövetném, és nem nevezném szülőnek.KépNagyon elszomorított.Bocs az offért.

Noémi
fantikbaba

Én is épp most olvastam és elszörnyedtem. A múlt héten meg volt az a kislány, akit megszült az anyja-ha lehet annak nevezni, majd betette egy zsákba és kirakta a bokor aláKépKép
Nem élte túl a pici, igaz, élve találták meg, de sok volt ez nekiKép Az anya kórházban van, asszem, nem irigylem azért az "ellátásért", amit ott bent kap.

Lau
lau

HaliKép
Most csak gyorsan átfutottam az írásokat, de mindjárt aprólékosan is megteszem. Azért kapkodtam, mert arra gondoltam szegény Katával hogy kibabrálok, hogy most szólok csak, a mai nap nem jó.Kép

KataKép
Már látom, hogy a mai randi ugrott, de részemről nem is baj - már ha nem baj, hogy nem bajKépKép Mer' minálunk meg az a nagybüdös helyzet alakult ki, hogy Anyjuk (azaz jómagam) foschik ezerrel, meg szédül, és kóvályog, mint az a bizonyos gólyatermék a levegőben. Azért csak most írom meg, mert gondoltam hátha elmúlik - DE NEM!
Szóval a jövő hét tutira jó lenne nekünkKép
Tegnap este jártunk a házatok előtt, mert Apával tartottunk egy próbautat, hogy hogyan jutok el oda. Sima-liba, jövő héten menni fogKép

JudyKép
A fuvarajánlat a jövő hétre is állKép

Most visszaolvasok, oszt jövök (két rohanás közöttKép)

Csirkesz
29!!!!!! Manócsek a babanetes uh szerint 1,2 kg, és 38 cm. De úgy is érzemKép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Csirkesz
JobbulástKép
Köszi ismét az ajánlatotKép
A hétvégével mi legyen? akkor azt is halasszuk? nem ártana már kikeveredned a nyavalyákbólKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

SZiasztok!

Én nem hallottam ezeket a híreket, de talán jobb is. A csecsemőgyilkosságtól, -kirakástól amúgy is mindig sírhatnékom van, kevés ilyen szörnyű dolgot tudok, még akkor is, ha az anya kényszerhelyzetben van.

Foglalkozás: én alig merem leírni ilyen érdekesnél érdekesebb munkák után, hogy matematika-számítástechnika tanár vagyok. A jövőt még nem tudom...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

HaliKép

Köszönöm szépen mindenkinek az együttérzéstKép Reggel még nagyon depi voltam a tali-tologatás miatt, de remélem jövő héten már tényleg-tényleg összejön, sőt jó sokan leszünkKépKépKép

ReditkeKép
A paradicsomos kápit még nem alkottam meg, de ami késik, nem múlikKép

LivKép
Hát most mit mondjak? Pedig vettem egy tonna mákosgubához való kiflit, mákot is egy fél tonnával, nem baj, majd jövő hétenKép Ne félj, egyszer összehozzukKép

AnitaKép
Szülők elég gyakran találkoznak, gyorsan hozzáteszem csak szüleim+anyós, mert apósom már nagyon régen meghalt, őt csak fényképekről ismerem. Amikor Sümegen vagyunk a szüleimnél, anyós is el szokott jönni, volt, hogy 1 hétig is ott volt. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy akkor már a hócipőm tele volt a mamák sok okoskodásával.

LauKép
Számtech nagyker?? Csak mert a férjem is ilyen cégnél dolgozik, ő a CHS-nél. Igaz már nem sokáig, mert ugye írtam, hogy dec. 1-től vált, akkor a WOSS-hoz megy, ők kiskerek.

Én priviben a győri Széchenyi Fősulin végeztem jogi asszisztens szakon, utána kerültem egy nemzetközi ügyvédi irodához, ahol asszisztensként dolgozom(tam) már '96 óta. Szerencsére várnak vissza, szerencsére tudok 6 órázni, úgyhogy nagyon mázlista helyzetben vagyok.

Cedit, ViolaKép
Ti is régen jártatok már erre, ha tudtok, írjatok gyakrabbanKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

CsirkeszKép
TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Itt jártok és még fel sem csengettek? Kép Pedig nyugodtan felugorhattatok volna! Akkor jobbulást Neked is, úgy látszik ennek a talinak így kell lennieKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

JudyKép
Szerintem nem kell halasztani, a részleteket meg este aptyuk telefonjáról lezsírozhatnánk.

MindenkiKép
Aki az egyszervolt oldalt sikerrel böngészi, Judy-t emlegesse szeretettel, mert tőle ismerem ezt az oldalt. Méghozzá NagyG és a Tigris c. dal közös műsorán keresztül tudtam meg, hogy van ilyenKép

Most csak a vallomás részbe bonyolódom bele, aztán megyek szunyni, amíg a főnök is pihen.
Civilben okleveles műszaki menedzser, és európa szakértő vagyok. Mindkettő diploma, de egyik jobban hangzik, mint a másikKépKép Melóhelyem az FVM Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatala, azaz köztisztviselő vagyok, és mint ilyen, EU-s mezőgazdasági pályázatokat bíráltam el szakmai és gazdasági szempontok alapján. Nagyon szerettem, mert időnként utazós, többnyire irdai meló, de minden pályázat más, és más, így a változatosság garantált. amikor eljöttem szülni, sajna szervezeti átalakítás miatt megszűnt az osztályom, és most névleg szerepelek vhol, de hogy ők mit csinálnak és miért, arról elképzelésem sincs. Így annyira aztán nem is várom a visszamenetelt.

Most lelépek pihizni, este jövök mégKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Noémi, aha, a közbeszólásokat is írjuk.

Lau, persze, nemcsak a kötelező rövidítéseket használjuk, azokkal önmagukban nem sokra mennénk.

Csirkesz, jó nagy már a bébid. Jobbulást neked!

Liv

Kép

Kép
liv

LányokKép
Megalkottam a cserirakást, hát nagyon fincsi lettKép Úgyhogy most bánatomat abba fojtomKép Alig várom a jövő hetet, remélem Nektek is ízleni fogKép

ViolaKép
Gratulálok az új lakáshoz, emléxem mennyit panaszkodtál a kretén szomszédokraKép Ugye Te írtál arról a kutyás szomszédról, aki egyszer majdnem Rátok uszította azt a fenevadat?

Most megyek, megpróbálom altatni srácokat. Ja, ma Hanna sem ment oviba, mert a tali miatt délután nem tudtam volna menni érteKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

TonticaKép
Szülés után a férjemmel mi azt állapítottuk meg, hogy komoly állóképesség a sok éjszakázás és fizikai erő szükséges az anyukák ellátásához. A te országodban lehetséges, hogy teljesen más a szülésznők feladatköre.

Nikk! Írj a Dévényről! Kiváncsi vagyok nálatok hogy zajlik.

Csengő! Ez a Gál Gabi féle Tücsökzene kész maffia. Eddig azt hittem, hogy csak a MOM és a Marczibányi Művház tartozik hozzá, de kiderült a turpisság.

AniKép
Férjem szülei sajnos meghaltak, így nálunk a családi összejövetelen az én szüleim és nagyszüleim vesznek részt. Elég gyakran, kb. havonta találkozunk így kb. 10-en.

ViolaKép
Jó sokáig tartottKép A nyugodt környezetben biztosan gyorsan elfelejtitek az egyész macerát.

MacsekKép
Mi is csak kapaszkodva állunk, lépegetünk.

CsirkeszKép
Oszd meg velem is az útvonalat kérlek. Én a MOM-tól jövök, Váci útig ok, de ott hol kanyarodsz jobbra? Ez a hasmenéses vírus engem egy hónapja két napra teljesen tacsra vágott. Áront alig tudtam ellátni. Vigyázz magatokra!

BesztiKép
Végre egy pedagógusKép Szerintem az is nagyon érdekes. Hogy bírod a szülőket és az öntudtos gyerekeket?

Munka: Én is a közgazdászok körét bővítem. Másoddiplomaként Európa Tanulmányokat csináltam. Áron előtt bankban dolgoztam termékmenedzserként.

Andrea

KépKép
Áron

Hat, en igen elszegyelltem magam itt a sok diplomas kozott Kép en kis mezei szocialis aszisztens vagyok aki szeret emberekkel foglalkozni foleg gyerekekkel, tenyleg jo lenne korhazba dolgozni bar tudom nem konnyu a muszakozas miatt es igen, biztos allokepesseg is kell, itt annyi a kulonbseg, hogy igazabol a vedono az aki a terhesseget vegigvezeti es a szulest levezeti.
Minden tanulo kismamanak elismeresem, nem tudom hogy csinaljak engem a fiam meg olvasni sem hagy nyugodtan.
Elgondolkoztam azon, hogy miert van az, hogy tobbsegben ertelmisegiek vannak itt, hat azert mert valoszinu a "ketkezi" munkas embernek nincs szuksege otthon internetre.

Mi azert kottettuk be, hogy konnyebben tudjam tartani a kapcsolatot az otthoniakkal.

KépKép
KépKép
tontica

Hat, en igen elszegyelltem magam itt a sok diplomas kozott Kép en kis mezei szocialis aszisztens vagyok aki szeret emberekkel foglalkozni foleg gyerekekkel, tenyleg jo lenne korhazba dolgozni bar tudom nem konnyu a muszakozas miatt es igen, biztos allokepesseg is kell, itt annyi a kulonbseg, hogy igazabol a vedono az aki a terhesseget vegigvezeti es a szulest levezeti.
Minden tanulo kismamanak elismeresem, nem tudom hogy csinaljak engem a fiam meg olvasni sem hagy nyugodtan.
Elgondolkoztam azon, hogy miert van az, hogy tobbsegben ertelmisegiek vannak itt, hat azert mert valoszinu a "ketkezi" munkas embernek nincs szuksege otthon internetre.

Mi azert kottettuk be, hogy konnyebben tudjam tartani a kapcsolatot az otthoniakkal.

KépKép
KépKép
tontica

A nyomatek kedveert ketszer is elment, bocsi. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Viola jo, hogy elokerultetek, Mira babarol varjuk a kepeket.

Cedit! En anno is megneztem, de mivel ismertem nem irtamKép

Beszti, majdnem kollegak, mert en mat-fiz tanar vagyok. De ez nem volt eleg igy meg tanultam es az uj szakmamat mar leirtam, meteorologus. Amugy a szolgalatnal informatikuskent dolgoztam. (persze ezek utan szegyellem, hogy lusta vagyok ekezetet irni)

Koszonom az erdeklodest, gyerek jol van. Tegnap este meg furdes elott megmertem, vegvbelben vegzetemre es csak pici hoemelkedese volt. A vegzetemet kitalalhatjatok, ugyanis ilyenkor mar nem adok ra pelust es az ingertol osszesz@rt mindent. MA reggel szokas szerint jo nagyot szelloztettem, majd egyszercsak elment az aram. Egy husz perce jott vissza. Tok hideg volt, de en gondoltam biztos csak 5 perc. Delben mar gyanus volt es akkor mondtak a szomszedok, hogy mindenki tudja, hogy ma 8-15-ig nincs aram. Hat en voltam az egyetlen. Sepruvel takaritani tudnek, de az orrat leszivni nem...

csengo
most nem igen tudok reagalni, mert a gyerek idehozza a kabatjat, cipojet es egyertelmu utalasokat tesz arra, hogy MENNI
Vendég

ViolaKép
de jó újra látni. Milyen az új lakás? Mesélj sokat magatokról, mi történt veletek?Kép

AnitaKép
nem fogsz érni, mire Eszti ovis lesz ugyanígy könnyes lesz a szemed. Én is ilyen sírós, érzékeny fajta vagyok, JudyKép ezen írásánál én is könnyeztem. Hiába próbálom visszafogni nem megy.Kép Szépek vagytok együtt.Kép
Szülők nem szoktak találkozni nálunk sem csak nagyobb eseményeken, mint esküvő, keresztelő.

ReditkeKép
jó ez a metrós kép!Kép

CeditKép
gyere gyakrabban!Kép

JudyKép
igen, mindenféle mérgezés ide tartozik a szándékostól, a véletlenig. Nagyon izgi tud lenni, néha olyan vészhelyzetes, bár sajna mióta az előző főnökömet elküldték nagyon hanyatlik az ellátás és a szakmai hozzáértés szinvonala, többek között ezért sem szeretnék oda visszamenni.

LivKép
micsoda munkád van, nagyon érdekes lehet.Kép

LauKép
nyáron ki szoktatok költözni a telekre, vagy csak rendszeresen kijártok? Merre van a telek?

CsirkeszKép
jobbulást!

KataKép
egyelőre nekünk is jó a jövő hét. Valaki nagyon nem akarta odafönt, hogy összejöjjön ez a tali.

TonticaKép
na ne izélj már, nem a diploma teszi az embert, emiatt kár szégyenkezned.
Nálatok a kórházba kell járni terhesgondozásra? Választhatjátok a védőnőt/szülésznőt?

CsengőKép
micsoda önálló fiad van, hogy így egyértelműen jelzi a sétálhatnékját.Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Mindenekelőtt nagyon köszönöm mindenkinek a gratulációt, férjuram diplomájához, átadtam.

Magamhoz eljutott az üzenet, ezentúl ígérem nem gondolok butaságokat, és eszembe jutnak majd a mostani hozzászólásokKép

DinoKép
Kicsi a világKép
Most, hogy írtad, a nyelvvizsga utáni talira emlékszem, a metrósra nem, de tyúkeszem van, így nem elképzelhetetlen, hogy akkor is én voltam.

Munkahely váltás/változás? Ha jól sejtem Donát akkortájt volt pocakban, amikor főnököd elhagyta az osztályt, vagy utóbbi korábban volt?
Szerintem az új osztályán szívesen látna, nem?

Minden kertesházasnakKép
Irigy-irigyKép Most gondolkodunk új lakás vásárlásán, de hiába van két lakásunk, az enyémben nagyim lakik, és vele nem egyszerű az élet(bocs nagyi), viszont nélküle nem tudjuk megoldani, mivel a bérünkből enm tudunk havi 60-70 ezret törleszteni...szóval sokat akar a szarkaKépAzért nem adom fel, kompromisszumkötésre pedig hajlandó vagyokKép

LauKép
Nagyon jó volt a hajad a talin, magamban csodálkoztam, hogy van. Annnnyira igazinak néztem...Én is csak csodálni tudlak, és ezt nem győzöm elégszer mondani!

KataKép
Gondolom az időpont jövő héten sem változikKép
Marcinak jobbulást, remélhetőleg tényleg a foga.

CsirkeszKép
Gyógyulj, de úgy tűnik a spéci diétád nem vált beKép Szerintem picit finomítani kéne a módszerenKép

Ma Lili kitett magáértKép
Hazajőve a sétából elfáradt, és szegénykémnek "nincs" ágya, így a nappali padlóján heveredett el. Kértem, hogy ha már a földre fekszik, ne a padlóra, hanem a szőnyegre feküdjön.
Erre felkelt, odament a szőnyegre, és oda feküdtKép
El nem aludt...csak azon döbbentem meg, hogy ilyen nehéz feladatot hogy ért meg, és még meg is csinálja?
A másik, szintén ma, talált egy papírfecnit, összegyűrte, és kivitte a konyhába és kidobta a szemetesbe.A nehezítés, hogy a szemetes a mosogató alatti szekrényben van. Oda együtt még nem dobtunk ki semmit, bár látta, hogy én oda szoktam dobálni mindenfélét. Eszméletlen. Minden nap okoz meglepetést.
Az is olyan édes, amikor az ölemben tartom, és apájával megpusziljuk egymást, utána ő fogja meg a fejünket és teszi össze, hogy adjunk még egymásnak puszitKép
Olyan jó dolgok ezekKép

Most dugulok, majd még nézek errefeléKép

Móni

Kép
sunimum

Tévedtem, elaludt a padlón...Kép
Teszek mindjárt képetKép

M.

Kép
sunimum

Kép

Egyszerűen imádomKép
Ilyet még nem csinált...
M.

Kép
sunimum

Sziasztok!

Móni,
szóval kipurcant a csöpped! Kép Tényleg döbbenetes, hogy titokban mennyit okosodnak, aztán meglepnek minket! Kép

Cedit,
köszi a tippet, voltunk már Ringatón, tetszett is, csak nem mindig tudjuk beütemezni az időpontját. Ti már voltatok? A baba-mama klub viszont nem túl kecsegtető volt eddig, mert vagy nincs seni vagy összeszokott társaság van ott és hozzájuk nem könnyű bekapcsolódni. Gordon módszerről már olvastam

Csirkesz,
vigyázz magadra, mostanában mindig rád jár a rúd.

Tontica,
én nem érzem magam okosabbnak diploma után, mint előtt, csak sok helyen kérik a papírt. Aztán a legtöbb dolgot úgy is cégspecifikusan kell megtanulni.

Na most csak ennyit, megyünk fürcsizni.

M.

Kép

Kép
macsek11

SziasztokKép

SunimumKép
De helyes ez az elalvós képKép Engem is folyamatosan meglep Marci, egyre inkább úgy érzem, hogy mindent megért, csak az a fránya beszéd indulna már meg! Alig várjuk, hogy az "aranyköpéseit" halljukKép
Tali időpont: Nektek délután milyen időpont lenne jó?

Tücsökzene van valahol Pesten? Többektől hallottam budai helyszíneken, de az nekünk eléggé kiesikKép Ha van ötletetek, nagyon örülnék nekiKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata,
gyertek Ringatóra, az lényegében ugyanaz, és van Újpesten, nincs olyan messze tőletek. Péntekenként 10.30-tól van. Vagy az Almássy téren is szokott lenni, a VII. kerületben, itt nézhetsz utána: www.ringato.hu

Kép

Kép
macsek11

Kata!
Hívd fel a Gál Gabriellát a következő számon:
06/30-999-4945 Tücsökzene helyszíneiben tud segíteni.

A Tigris szám nagyon aranyos, mi is nagyon szeretjük.

Áron zene preferenciái:

Gryllus: Dalok 1
Gryllus: Maszkabál (azon van a Tigris is)
Gryllus: Dalok 2
100 folk celsius válogatás

A Halász Juditért annyira nincs oda, de a dalok 1-re rázza a rumba tököt vagy tapsol.

Andrea

KépKép
Áron

Nem találom a kuglóf receptet. Segítsetek, merre található?

Kérdés: Szerintetek gáz, ha gyerek egyéves kora után is cumisüvegből iszik? Most olvastam, hogy káros hatást gyakorolhat a fogaira. A cikk alapján csőrös pohárból vagy pohárból kell itatni.

Andrea

KépKép
Áron

Kata,
csak a 14-es villamossal kell elmenni Kápmegyerig és ott van, ezt elfelejtettem írni.

EGYSZERVOLTOT imádjuk tegnap óta!!! Kép

Kép

Kép
macsek11

Sziasztok!

A Barátok közt szünetében felrakatom Apával az igért képeket Míráról. Mindenkinek jó éjszakát!

KépKépKép
h_viola

Sziasztok!

Dino: Kép Ez a toxologia tenyleg tok izgi lehet, bar engem minden vonz ami korhazzal kapcsolatos, tudom ez nem normalis! Kép (meg a veszhelyzetet is imadom Kép )
Ja, nehogy azt hidd, hogy komolyan irtam, dehogy szegyenkezem, igy visszaolvasva tenyleg olyan komolynak hat a hozzaszolasom mert hianyzik belolle ez Kép Kép Kép, de kepzeljetek hozza es maris nem olyan komoly. Amugy szerintem az a fontos, hogy mindenki talalja meg azt a munkat amit szeret vegezni bar ez eleg nehez en 26 evesen meg mindig keresek. Kép
Igen, a korhazba kell jarni a vedonohoz akit valaszthatunk, nem o jon hazhoz mint otthon.
Azt hiszem a het valamely napjain az irodaba vannak es ott rendelnek, mas napokon pedig szuleseket vezetnek le, tok izgi lehet!!!
Csak ehhez 3 evig kell tanulni a foiskolan ami nekem magyarul is eleg nehez lenne nemhogy spanyolul ezert arra gondoltam, hogy elso lepesnek valami egeszsegugyi tanfolyamra kene jelentkeznem.

Sunimim: Kép Lili egyszeruen zabalnivalo ahogy alszik a padlon, tenyleg nagyon okosak es olyanokat tudnak amiket nem is hiszunk el, az en fiam vegigmutogatja a testreszeket magyarul es spanyolul is holott az apja nem is tanitotta neki, akkor honnan tudja? Kép
Haz ugyben megertelek, sajna nalunk is nagy anyagi teher lenne, itt forintban min. 60 millio kene egy norm. haz vasarlasahoz.

Macsek: Kép Szerintem egy diploma megszerzesehez nagyon sok szorgalom szukseges, en lusta vagyok. Kép

Andi: Kép hu, erre nem gondoltam, tenyleg gaz? Az en fiam reggel es este cumisuvegbol kapja a tejcsit. Miert lenne jobb a csoros pohar, majdnem ugyanaz?! Nem ertem!

Viola: Kép tok sokszor gondoltam ratok es ez nem udvariassag hanem igaz! Orulok, hogy mar bekoltoztetek es minden ok meg egy kicsit irigyellek is, en vettem magamnak fulvedot ugy tudok normalisan aludni. Mira annyira gyonyoru a nagy kek szemeivel es a szoke hajaval, nem noveszted meg neki, olyan szep furtosen! Kép
Na most lehet, hogy hulyet kerdezek de a Te ferjed nem szinesz, nem szokott a teveben szerepelni? Olyan ismeros!

Csengo: Kép meteorologus? akkor bejonnel a paromnal mert egyfolytaban az idot kajtatja es mindig elorejelzi nekem, hogy most esni fog vagy jo ido lesz, neha mar olyan uncsi! Kép
Orulok, hogy meggyogyultatok!!!

Anyamama: Kép cserirakas meggyel nem jo? Van megybefottem meg nagyimtol csortam.

Csirkesz: Kép mit jelent az europa szakerto? Lehet, hogy tudsz nekem segiteni? Sp.o. fogad jovore magyar munkasokat? Jo lenne kihozni az ocsemet ide dogzani!
Nem a franko dietad miatt vagy rosszul? Babad szep termetes kissrac/lany, mikor tudjuk meg? Kép

Beszti: Kép matektanar? Hat le a kalappal, nekem az sose volt erossegem. Kép

Liv: Kép a politikusok ott is ilyen borzalmasan korruprok mint itt? Bocsi, nehogy megbantodj, a parom a varoshazan dolgozik es olyanokat mesel, hogy elszall az agyam! Kép

Lanyok, lehet, hogy neha udvariassagbol valaszolunk mindenkinek de szerintem ez egy kedves gesztus legalabbis nekem mindig nagyon jolesik, ugy megorulok amikor meglatom a nevem es mellette ezt Kép meg ha annyit irnatok is, hogy mukk az is csak nekem szol es azt jelenti gondoltok ram. Szerintem nem felszines a topik, neha talan egy kicsit de ez meg a legjobb csaladban is elofordul. Kép Nem beszelunk neha felszinesen a legjobb baratunkkal? Szerintem elofordul es ez normalis!
Na ennyi, most jol megfajdult a hatam es a kezem. Kép

Tcis: Kép ott vagy? Haliho!

KépKép
KépKép
tontica

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?