Nem olyan?

2005.11.10 21:50
Én is gratulálok a párodnak!
Milyen kicsi a világ. Én is a győri SZIF-re jártam, csak közlekedésmérnökire.
Egyet értek Dino-val. Nem a diploma teszi az embert.
Édes a csöpplány.

2005.11.10 22:11
Szerintem sokkal okosabbak a gyerekeink,mint mutatjak!! Vagy percenkent tanulnak.
Legalabbis tesohoz kepest. Anya buta es nagyon csunya.
A fentebb Moninak irtak miatt mondom.
ejjel! Alig aludtam. Este voltunk etteremben,gorog hagymalevest ettem,nem tudom,ez lehetett-e a baj?
hogy mi lesz oviba menet es jovet,de kibirtam.
Most mar minden oke.
de minel hamarabb valtasz,annal konnyebben viseli.Csak szepen lassan persze.
Pontosan mi erdekel rola?
2005.11.10 22:59
De mit magyarázok én a tapasztalt szülőnek
) 2005.11.11 00:19
Bazsi baba nagyon kis ugyes
Akosnak nem kell kep a szulinapjara?
) ha nem teszi azonnal a cipotartoba viszi utanna. Es meg meselhetnek. Sokszor csak amulok miket ert mar, meg tudnam zabalni sokszor.
Mira baba tovabra is cuki falat
Hogy talaltra fel magat az uj lakasban, tetszik neki?
2005.11.11 07:03
2005.11.11 08:49
Nalunk apa megerkezesekor huuuuuu van es o is szalad ele es nyujtsa a kezet hogy vegye fel. Letenni viszont mar nem egyszeru ugy csimpaszkodik bele mint egy kismajom
De van am masik oldala is a dolognak, egesz ejjel csak forgott meg nyoszorgott apa mar kikoltozott a nappaliba az ejjel szerintem a fogak a ludassak de akkor reggel hogy bir aludni. Vagy reggel a fogacskak is alszanak?
A parom mar csak mosolyog amikor azt mondom bisztosan a fogai mar 6 honapja azt hajtom
De ha egyszer kibujnak es tovabbra se alszunk eljatszom a teror muter szerepet. 2005.11.11 09:12
2005.11.11 09:32
Egyből meg is néztem a honlapjukat + térképen a címet, de most elsőre úgy tűnik, hogy Marci délelőtti alvása miatt nem érnénk oda időben (9-től 10-ig alszik, utána van egy kis tízórai + peluscsere, ami min. 1/4 óra, mert nem marad nyugton, úgy kell hajkurásznom). Délután pedig már Hannát kell begyűjtenem, stb.

És mikor tanultál ott? Én '96-'98 között, mivel amire jártam az csak 2 éves képzés volt, sajna még nem ismerik el teljes jogú diplomának
2005.11.11 10:28
.
.Hisztis cikket már olvastam valahol,nem is tudom mi lesz 2 éves korában ha már most ilyen kis konok akarnok Míra baba...
.
.Pedig szívem szerint 3 évig akartam itthon lenni,de a piszkos anyagiak nem engedik valószínű.
.Megnyugtattál ördögfióka ügyben...

.Balázshoz hasonlóan Míra is próbálgatja a határokat,nagyon jól tudja már mit nem szabad de azért bepróbálkozik
.Néha már Õ maga jön oda és befúrja a fejét az ölembe,ez a bocsánat kérés részéről
.Remélem jól vagy,most tudod szinte mindenről lemaradtam a kényszerszünet alatt
.
Puszi Áron babának.
.Míranak néha a keze szorúl be a rácsok közé és félig állva,félig ülve alszik(utólsó erejével is ki akar mászni az ágyból
).
.Ádáz vita van a hajnövesztés kérdésében,ünnepekig nem akarom levágatni,hogy igazi csajos képek,videók legyenek róla.Ugyanakkor elég izzadós lett mostanság+fodrász is javasolt még egy vágást(eddig 2-szer volt lenyíratva és sokat erősödött neki)ezért tanácstalan vagyok.Párszor már nézték kisfiúnak a rövid haj és a kék ruhák miatt,de ez nem zavar
.Apának elég sok szakmája van,de a fő profil számítástechnikai programozó,azért biztos hízik majd a mája ha a színész dolgot elmesélem Neki
.Keresek én is friss képe hármunkról,bár édes kevés van.Telefonos kép nagyon komoly...
! 2005.11.11 10:40
Szörnyű volt, amiket a régi helyről írtál. Gondolom így, hogy már klassz helyetek van, az sem rossz, hogy "csak" az ötéves tervben szerepel házikó
), jobban megértjük majd, hogy mi is a gond. 
Mírának tetszik?
Tényleg semmi extra? Andris?
Mindig mondogatjuk is, hogy fogalmunk sincs, hogy fogjuk így nevelni. Per pillanat simán megesz minket reggelire
Ha mi valamit lefújunk: ő is fúj
Ha lát egy szöszt: fúj
Ezek után a múltkor valami turpisságot készült csinálni és Apa megpróbálta megakadályozni a "Fúj, azt nem szabad" dumával. Erre Eszti elkezdett fújni

Persze dőltünk a röhögéstől. Ennyit a nevelésünkről eddig

Csak én ugye most itthon vagyok. De amúgy tényleg semmi különbség.

Hogy kidőlt!

), akkor poharat. Ja, meg cicit

2005.11.11 10:58

). Na és szóltam Apának, hogy a fent említett tünetek miatt rá hárul a hétvégi lábepilálásom végrehajtása. Nem tudom melyikünk tojik jobban az akciótól.

És a főnök is követel
2005.11.11 11:19
Édes a csajszi, ahogy alszik a szőnyegen! Köszi, aranyos vagy, ugye, hogy jó a fodrászom??
Épp én is gondolkoztam, hogy mennyi diplomás csajszi van itt én meg lassan elbújhatok, mert annak idején lusta voltam továbbtanulni, most meg már igazán nem látom értelmét. A cég, ahol dolgozom, foglalkoztat diplomásokat is, de a fizetésük pl. annyi mint az enyém, és a végzettségüket nem is tudják ott használni. Más kérdés, hogy akkor miért nem keresnek olyan munkahelyet, ahol ezt meg is fizetik.
"Fúj"
Ez aranyos volt, gondolom, mi sem bírtuk volna ki nevetés nélkül. Meg ahogy nem is bírjuk ki, mert eszméletlen, miket talál ki. Nagyon édes Zénóval egy képen Eszti!
Igen, köszönöm, most már nekiveselkedem és kiválogatok pár képet, átküldöm majd!! Ákos a 101 kiskutyásra szeretne benevezni, Balázsnak is jó, vagy majd ahogy Te jobbnak látod!
Kellynél dolgozom, férjed szerintem ismeri is a cégünket, sőt, lehet, hogy vele is beszéltem még tavaly?
CHS-től elég sokszor és sokmindent szoktunk venni.
nagy kópék ám ezek a legénykék, leánykák, de olyan édesek
Mira nagyon szép kiscsaj, győzzed majd elhessegetni a vőlegényjelölteket
Biztos sikerülni fog, csak ne izgulj. Persze, könnyű azt mondani, mikor mindenki izgul vizsga előtt, de könnyen veszed az akadályokat, csak erre szabad gondolni
Balázs is szokott mindig iparkodni, mikor meglátja apáját hazajönni, de köztük amúgy is nagy a szerelem
Úgyhogy sokszor a szimpla rendszeres orvoshoz járással kiküszöbölhető ez a csúnya betegség. Az én betegségemet sajnos nem lehet szűrni, mivel a petefészek betegségeit csak ultrahangon lehet észrevenni, a méhemnek semmi baja sem volt. 50 éven aluliak között 1%-ban előforduló ez a betegség, én pont beleestem. Mindenki nagyon vigyázzon magára!! 2005.11.11 12:27
Már vártam nagyon hogy jelentkezz
Bandó is egy igazi kis rosszcsont.Néha rájön az öt perc és akkor nem lehet vele bírni,sokszor én is tehetetlen vagyok olyankor. Mira a képeken szép mint mindig
Nálunk anyosom és anyuék összejönnek néhányszor csak úgy,aposommal nem igazán,csak ha összefutnak nálunk ,meg Bandó szülinapján.A karácson tavaly anyósoméknál volt ,anyuék és a hugom is ott töltötte a szent estét,mert a dédit már ne mlehet mozgatni, idén is így csináljuk
Nagylányod igazi kis királylány
Szerencsére. Mondta hogy nem fezses.kötött az izomzata mert akkor már sírt volna, egy kis lazaságot lát,de minimálisat,és állítólag elég még 3-4 alkalom.Kicsit hihetetlen nekem hogy ilyen hamar rendbe jön,de úgy legyen.
Bandónak is van egy hasonló,igaz ez már régi.Mikor apával kimantünk a konyhába még játszott mire visszajöttünk ez a kép fogadott
én kétkezi munkás vagyok
Bemutató cukrász egy holland cégnél és persze most küzdök a közgazdász diplomáért, bár már annyi közgazdász van hogy mire végzek nem tudnak velem mit kezdeni

2005.11.11 13:05
, ha meg nem ,akkor általában az a válasz, hogy ahhoz túl normálisnak látszom. Köztisztviselő vagyok egyébként kutatás- fejlesztéssel foglalkozó kormányhivatalnál dolgozom.
Tök igazad van. Mióta Kornéllal pocakos voltam fél évente tuti megyek ilyen olyan okból, de előtte én sem jártam vagy 6 évig. Lekopogom bajom se volt vele. De ez tényleg fontos.
Édes a lánykád. Az öcsém aludt el rendszeresen így, ráadásul zúgó porszívó mellett.
Hajszínváltások. Zénókutya és Eszti
Már Kornél is megtanult fújni. A vacsiját fújtam mindig és eltanulta.
El tudnád küldeni a sablont? Hvera@ fw.hu a címem. Micimackós kép sablonokat honnan szerezted?
Vezetés
Én utálom, viszont a férjem imád vezetni. Ma délelőtt három ülőpárnát varrtam és hungarocell gyönggyel fel is töltöttem. Most már jöhettek hozzánk. Kornél imád rajtuk mászókázni.
Hányadikon laktok, Babakocsi cipelés? Vagy van lift?
Üzletember fiad
Marcinak gyógyulást
Egyedül ivás
Nálunk csak segítséggel megy, még a cumisüveget sem dönti rendesen.
Hát igen Pocakkal az ember nem príma balerína. Epilálásról számolj majd be
Megkérdezem enyém férjecset hajlandó lenne-e
2005.11.11 13:20
Legközelebb már nem lesz sumákolás
2005.11.11 15:59

Avagy Sünianya
Nincsen azzal semmi baj, hacsak az nem, hogy azóta nem folytattam, és látod mi lett a vége
szerintem.
Aztán csak el ne kezdjen "üvegezni" is

2005.11.11 16:12
2005.11.11 17:21
Ez volt az esti feladata

2005.11.11 18:39

Csak már legyen mindenki azon az úton
Mondjuk vidéken azért sokkal szívesebben vezetek, mint Pesten
2005.11.11 18:49
Ápoló valóban sajnos bárkiből lehet még. Nem kell ehhez semmi extra végzettség, a gyakorlatban mindent felszed az ember ami kell az ilyen betegek ellátásához. Végeztem intenzív terápiás szakápolói tanfolyamot, valamint Egészségügyi Főiskolának a diplomás ápolói szakát, mindkét helyen tanították a mérgezett betegek ellátását, a különböző mérgezések tüneteit, kezelését. Olvastam azt a néhány szakirodalmat, ami magyarul fellelhető róla, valamint rengeteg érdekes esettel találkoztam, mivel mi vagyunk az egyetlen toxikológiára szakosodott osztály az egész országban. De nehogy azt hidd valami szuper helyről van szó, sajnos elég rossz híre van az osztálynak, és az egészségügyön belül is mindenki csak gúnyosan mosolyog mikor megemlítem hogy hol dolgozom, így általában bölcsen hallgatok róla.
2005.11.11 19:37
):
Viszont az "izgi" részeknél nagyon kell figyelni a közbeszólások miatt, mert ha kitör a balhé, a jegyzőkönyv az egyetlen hiteles forrás (hiszen a bekiabálás nem mikrofonba történik), ami eldöntheti a vitát.2005.11.11 22:44
(van helyette más)
, és
), de nem tudom, jövő hétre mit programozott be magának, majd meglátjuk. Szeretnénk menni mi is, de ez a kiscsaj kiszámíthatatlan
Főleg, ha segítség kell, és csikis vagy
Hiszek benne, hogy soha nem fog problémát okozni, legutóbb pl ki sem mutatták. Most, hogy Lili 14 hónapos maholnap, újra kell időpontot kérnem
Jövő héten meg is teszem
Nagyon édi
Fincsi
Eszti tudománya
Lili még csak a fülét ismeri, és levetkőzni próbál(pulcsi, zokni, sapka
)
ahhoz vaksinak kell lenni
Igazán csajszis az arca, nem is értem az embereket. Lilit rózsaszín sapkában, és rózsaszín lila overállban nézték kisfiúnak! Hihetetlen!
Lili ugyanilyen
Nemhiába, egy napon születtek
Már most visszateszi a helyére azokat a dolgokat, amik nem a játékai, de annak használja őket(pl. kézmosó utántöltő a fürdő polcra, CD tartó mappa, stb), a Szűz jegyre jellemző a rendszeretet
Úgy örültem neki
Sok ember egy helyen van,apósom családjánál, de ott nincs anyósom, és az én szüleim)Szóval bonyolult. 2005.11.11 23:27
De most komolyan... 2005.11.12 00:51
és társai szivesen használják a riportjaik alapjául fel.../. Nem is ragozom tovább, ha úgy gondoljátok olvassátok el!
2005.11.12 02:30
Aztán meg bnet...
Most nyomom Nikkhez hasonlóa a szolnoki fősulit, csak idegenforgalmi és szálloda szakon leszek közgazdász, ez az utolsó évem!
Szóval még nem diplomás, de igyekszem!
/Lili is kicsit kooperálhatna velem ezen a téren!/
2005.11.12 08:19
2005.11.12 08:57
Ezt ő teljesen természetesnek veszi
De semmi gond nem volt, mire hazaértünk, már tisztába tette Marcit, szépen átöltöztette (sajna pisis lett a kombija). És hál'Istennek úgy veszem észre, hogy már most nagyon szereti őt mindkét gyerek. Mivel nagycsopija van az oviban ahol dolgozik, így Hannával is egy csomó közös témájuk van
Szóval nagyon örülök, hogy pont őt találtuk magunknak. 2005.11.12 10:16
, Macsek
Ha egyikőjük sem, és tévedtem, bocs

2005.11.12 12:44
Itt vagyok én, csakhát readonly üzemmódban, jellemző módon. Láttam hogy a tali el lett halasztva, viszont nekünk a köv. hét nem okés, mert megyek szüleimhez haza Paksra.
)
Meggyógyultatok már?
Igazad van teljesen a szűrővizsgálatot illetően, sajnos sokan elmismásolják.
Nagyon irigy vagyok hogy sikerült elköltöznötök. Mi sajnos maradunk még egy darabig. Bár összefogva a többi normális szomszéddal írtunk egy kérelmet a zajos szomszéd ellen hogy rendeljenek el birtokvédelmet, de sajnos elutasították.
Volt a szomszédnak ismerőse az önkormányzatnál, és elintézék a dolgot. Teljesen kiakadtam, az elutasító határozat teli volt szemenszedett hazugságokkal... Azóta már ki kellett hívni hozzájuk a rendőrséget....
Ismerős az a munka amit végzel, nálunk is minden bizottsági ülésről, ajánlatbontásról, tárgyalásról stb. kell jegyzőkönyvet készíteni. Ilyenkor derül ki hogy az emberek sajnos nem tudnak értelmes mondatokat alkotni, sokszor nekünk kell kitalálni, hogy mit is akartak mondani ...
Nálunk is balhé volt éjjel, 3/4 1-től ment a cirkusz hajnali 2-ig. Lehet hogy a foga jön Balázsnak, vagy ki tudja
Mindenesetre ha felvettük csendben volt, ha be akartuk rakni az ágyba bömbizett.
Hol voltál kitelepített idegenvezető? Tök jó lehetett külföldön élni.
2005.11.12 12:59
2005.11.12 14:02
2005.11.12 14:11
2005.11.12 14:26
2005.11.12 15:26
Szép hely, csak megáztunk.
Így már kevésbé élveztem, de egyszer majd elmegyünk oda megint.
Én is írtam, hogy csak fürcsikor tudok írni, vagy mikor apa itthon van, vagy ha alszik, és én meg nem, különben Viki akar gépelni, így én is hanyagolom napközben a fórumot.
Én 96-ban végeztem. 3 éves fősulis képzés volt, oklevéllel (mert ugye hivatalosan csak egyetemen van diploma).
Édes Eszti-Maci.
Én is rendszeresen járok szűrésre, bár még nem voltam, megvárom vele a szopi végét, mert magánrendelésre járok, és nincs kedvem kétszer menni a dokihoz, akihez egyébként is nehéz bejutni.
Remélem az üvegezéssel még vár 1-2 évet.
Ez a webcímen tudsz csinálni: 
2005.11.12 17:49
, először is jobbulást Csanádnak. 2005.11.12 18:36
!
.Van akinek már mindkét mellét levették
Vidámabb téma:párom is mondta egyiknap lassan jönnek az udvarlók,ő meg elüldöz mindenkit a kicsi lánya mellöl
.
.
.Minden erőnkkel azon leszünk,hogy saját kis házikónk legyen pár év múlva,sajna a lottózós múltam itt nem segít(pedid játszom rendszeresen,de csak módjával
).

.Azért a macisakat nem...Biztos erősödni fog nálatok is a hajzat,oda ragasztás
.
.Drukkolok,hogy hamar tudjatok majd lépni valamit!!!Balázshoz hasonlóan Míra is tiltakozik szinte minden főzi ellen,nála egy nagy hányás előzte meg ezt
.Néhe egy kis borsó,répa alapú kajcit elfogad,de inkább nem.Az ominózus hányás elött megtömtem eröszakkal,soha többet.Sok sajtot,joghurtot,gyümit eszik majd egyszer talán visszatér a kedve a főzihez is.
.Én nem is tudom hogy lehet észre venni a fülfájást,oda kapkod?Nekem gyerekkoromban hetente szúrkálták az arcüregem meg a fülem,borzasztó élményeim vannak

.A végén korházba kerültem és naponta leszívatták az arcüregem,utána a szüleim nem engedtek többet bökködni.Ne haragudj,hogy elmeséltem nem ijesztgetni akartalak ám!Millió gyógypuszi! 2005.11.12 18:47
Igaz mostanában látom a tápszeres dobozokon, hogy a tehéntejtől meg 3 évig kellene távol tartani a gyereket
2005.11.12 19:27
2005.11.12 21:06
2005.11.12 21:29
ezt már én is olvastam, jó, hogy megelőztél, szerintem fantasztikus ötlet
nálunk a két gyereknél két különböző eredmény jött ki. Ákost is és Balázst is elküldték vérvételre. Ákost azért, mert sápadt és karikásnak látta a szemét az orvos. Igaz, hogy épp betegség után volt, de azért elmentünk. A lényeg, hogy nála, csakúgy, mint Inimmáéknál, még magasabb is volt a vas. Szőke, zöld szemű, világos bőrű. Balázst a súlymegállás miatt küldte el, nála viszont kevesebb lett a vas. Most hagytuk abba a vas szedését, majd januárban lesz egy kontrol-vérvétel. Szerintem egy egy laborvizsgálat nem árt, és akkor vége van a találgatásoknak. Nem lehet megtömni egy babát, ha nem éhes, akkor hiába kínálod neki a kajcsit. Bazsi is 10 kiló körül van, szerintem Dávid remekül néz ki, ha nem aluszékony pl., vagy nem kórosan étvágytalan, akkor nincs gond.
Bazsi sem vastag gyerkőc, épp 10 kiló lehet, de eszik rendesen. Ha szoptatod, akkor megkapja az elegendő ásványi anyagot, vitamint, a narosan bőven elég. Plusz vasat csak úgy nem érdemes adni a babáknak.
mellultrahangon én is voltam, szerintem ha nem is ultrahangra, de legalább manuális vizsgálatra mindig muszáj menni.
Egy sima mellviszgálatot kell kérni az orvostól, nem lepődik meg rajta

Olyan rossz, hogy még nem tudják megmondani, mi a bajuk, és az ember nem tud segíteni rajtuk. Vigyázzatok nagyon magatokra, jobbulást kívánok Csanádnak.
Lost, Született feleségek, Barátok közt, Jóban-Rosszban, Szeress Most
Ha már itt tartunk
Nagyon sokan le szokták tagadni, és mellette nézik. De itt úgy látom, azért vagyunk páran sorozatosok
Férjem csak a Lostot nézi velem
2005.11.12 21:30

Kéretik pink-hajú képet feltenni!!
A sonkástészta receptjén ha nem gond nem gépelem be mégegyszer. Majd megkeresem melyik nap írtam, és értesítelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|