én is mindjárt rakok fel! az album tök tuti lesz
én amikor megnyitottam Dudukly képét, nekem nagyban nyitotta meg, ha jól emlékszem Zsofy!
sajnálom Lillát, szegényke! de a kötőhártya-gyuszi legalább hamar elmúlik, és akkor túlesik ezen a csúnya szurin is. nagyon helyes kis manócska
kendőillat rendeződött?
örülj neki, hogy anyós elfordult v. kiment, amikor szoptattál. én anyósomnak eszébe sem jutott még megkérdezni sem, hogy esetleg nem zavar-e bennünket és ráadásul hangosan beszélgetett a fejünk felett. én persze nem akarok vele összeveszni, mert messze laknak, és viszonylag ritkán jön (eddig kb 2 hetente, de pl ma este is jön
, meg holnap
, még jó, hogy nem alszanak itt), és így sem jó a viszony, de hát a gyerek nagyanyja. de nagyon illetlennek tartom, meg rosszul esik, hogy neki ez tök természetes, hogy ott mereszti a szemét, amikor én meg ott bénázom a szoptatással (első héten volt, hogy hazajöttünk a a kórházból), de egyébként a férj családjának többi nőtagja (még 3-an) detto uez, volt aki még szopi közben birizgálta Eszti lábikóit, ott szerencsére egymásra rászóltak, mert az már átlépte a határt tényleg. mondatm férjnek, hogy mennyire zavar, ennyi. de ő sem tudta átérezni. szerintetek a szoptatás annyira természetes, hogy mutogatnom kellene a cicimet idegeneknek? egyébként vadidegeneknek még mutogatnám is, az nem zavarna annyira
mellesleg a saját édesanyám és húgom megkérdezi minden alkalommal, hogy nem zavarnak-e szopi közben. nálunk ez a természetes. és persze ők nem zavarnak.
ezt jó volt kiírni, olyan rosszul esett.
szóval, egy kicsit furán érzem magam, hogy nekem nem jutott az eszmbe, vajon az anyósodnak milyen érzései lehetnek, de azért én értem, mit érzel. sajnos
és a SIDS-szel kapcsolatban is
tök aggódós vagyok, nem bízok a légzésfigyuban sem. behajolok a kiságyba, meg ráteszem a kezem a hasára/hátára, hogy vesz-e levegőt. nekem is eszembe jut, hogy ha bármi van, én mindent megtettem-e érte/neki. alig merem leírni, de már pár naposan arra gondoltam, hogy én bármit feláldoznék érte (még az egészségemet/életemet is - most ne gúnyoljatok ki), hogy ő egészséges legyen. az apjára nagyobb szüksége van., mert ő tudja eltartani. ezen most iztos kiakadtok, de tényleg így gondoltam, sőt így gondolom. Tegnap apa is kikapta a jót
hajnali 4-ig volt fennt Esztivel. én csak szopira keltem, így tudtam végre aludni valamennyit. most fél 7-kor evett, fél 9-ig bírtam úgy-ahogy ébren tartani, most ébreszthetetlenül fekszik, bármit csinálhatok nagyon mélyen alszik, épp hogy lehet érezni, hogy levegőt vesz.
most már nem merem hívni a doki nénit, mert úgy érzem így is sokat zaklatom, de megkérdezném, hogy a fenébe csináljak a nappalból tényleg nappalt? hogyan tartsam ébren?
ráadásul kijött a herpeszem

persze a zoviraxot nem javasolják szoptatás alatt
most alkohollal szárítom. valakinek jó ötlet erre? Hari, kicsit átvettem a szerepedet, Te most úgyis lazítasz
and