A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Persze, hogy létezik, SUZUKI LIÁNA! KépKép
Azért nem semmi emberek élnek közöttünk...Kép
hajnesz

Hajni Kép
Hát bonyolult egy név, még jó, hogy elrontom Kép

Kedves Liána Kép
Hogy vannak a bébikék? Anyukád vett ki végül még szabit?

Fúúú, én ma nagyon lusta vagyok....
Nincs erőm ráállni erre a nyüves trénerre.

wish

Lányok!

Ismét megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok kakiból (már elnézést, de így érzem magam). Annyira de annyira fáradt vagyok!! Tegnap este is Paptibi kitalálja, hogy ő 23.00-ra ér haza, aztán szeretgessük má' meg egymást. Mondok neki: Normális??!! Már 20.30-kor majd leragadt a szemem. Úgyhogy most Kóbor Jánossal üldöz, hogy vegyek példát Juditunkról kárpótlásképpen. Ez is csak pasiból van...

Liána! Tényleg hogy vagytok??

Hajnesz! Ja, ja, a középiskolás és egyemista barátaimnak Élkáté vagyok. Nem véletlenül választottam itt is meg emíl címhez isezt a nevet választottamKép
lkt

Én picit erőt vettem magamonKép
Odaraktam egy mosást, főztem ebédet és félig elpakoltam a konyhában. Most megyek ebédelek, aztán ha túl vagyok az emésztésen megkísértem a trénert.

wish

Liána Kép tényleg vicces. Hogy vagytok?

Wish!
Hm, eszméletlen hatékony voltál. Hogy csinálod?

Timi!
Veled értek egyet, majd leesem itt a székről, olyan álmos vagyok. Pedig ezer munkám van, de valahogy nincs hozzá kedvem Kép

Eszter
Kép
roxal

EszterKép
Kis csalással. A szennyest már tegnap szétválogattuk, és amíg párolodott a zöldség és sült a husi, gyorsan ki és bepakoltam a mosogatógépet és elmostam a maradékot.
És most hogy átment az összes vér a gyomromba emészteni, megyek és alszom egyet.
Egyébként nekem is van munkám, amit ma kéne befejeznem (nem leszek kész) és emiatt van is egy kis lelkiismeretfurdalásom, de végül is szabin vagyok, vagy mifene Kép

wish

Sziasztok!
Én is beállok a kétoldali lustitisz sorba. Az elmúlt hetekben iszonyúan sokat dolgoztam és mától 2,5 hétig a főnököm külföldön van, így pl. ma elég lazára vettem a dolgot, eddig még semmit nem csináltam, pedig jócskán lenne mit.
Ja bocs mégis csináltam: vettem egy tesztet. Aztán leültettem magamat és megbeszéltük, hogy negatív tesztet látni nem akarunk, az esélyeink meglehetően csekélyek, a csodákra pedig még várni kell (ma vagyok a 24. ciklusnapomon). Kép

Ezen kívül csak titeket olvaslak, meg netezgetek.

Ja engem is le-"erikáztak", pedig olvasta a nő a nevem: Medvecki E. Réka. Nem figyelnek az emberek egymásra.

Hajnesz! Visszaolvastam a lapar-t. És a spontán esélyeitek hogy alakultak? Vagy ilyet ne is kérdezzek?
Megnéztem a profilodat. Nagyon helyes vagy. És milyen szép hosszú a füled... Kép

Wish!
Szép álmokat!
Vendég

Én nem csatlakozom, nem vagyok sem lusta, sem fáradt. Ma. Véletlenül.
Csak ideges. Reggel felhívtam a dokit, vagyis csak szerettem volna. Egy egyik hölgyike mondta, hogy elutazott kongresszusra, és 21-én jön vissza Pityeszkénk. Ilyen hosszú kongresszus? Újból doktorálnak?
Elmondtam neki mi a helyzet, és kellene valamilyen sürgős időpont, erre dec. 2-án kell mennünk. Jó mi? Ez aztán sürgős. Alternatíva még, ha elmegyünk Vass dokihoz, mert közben ő helyettesíti. A hölgyike egyébként nem tudott arról, hogy dec. 13-ával bezárják az évet. De én felvilágosítottam. Kép Szerintetek most mit csináljak? Valahogy nem fog ez összejönni nekem. Kép

Viszont jó hír, hogy a lábam reggelre jobban lett, már nem is sántítok, és nem is dagadt. (Vagyis az, de az nem az eséstől.) Igaz éjszaka nem sokat aludtam. Egész nap elröhögcséletem magamba, amikor eszembe jutott, úgyhogy jól elvoltam.

Hajnesz! Bocsi akkor az idétlen ötletért, Kép de azért még annyira ne piszkáld.

Réka, Wish! És milyen volt a randi? Merre jártatok?
vanda978

Vanda!
Annyira idióta vagyok, reggel óta azon gondolkodom, hogy mit is akartam írni. HÁt ezt a hülye kongresszust.
Ne haragudjatok, de elég zaklatott voltam az első "randin" és a felét elfelejtettem annak, amit mondott.

Most végülis az irányított miatt akarsz menni minél előbb, igaz? Nem mész el a Vass dokihoz? Biztos megnyugodnál. Meg mondanál legalább véleményt is róla. Kép

A Sir Brian-ben randiztunk és csak csacsogtunk, csacsogtunk, meg fincsi levest ettünk, aztán pedig a híres Marlenkát. Volt korábban a másik topikkal egy randi, ahol Wish-sel kb. váltottuk egymást és ezt akartuk bepótolni, s velünk volt még egy mindkettőnk által nagyon kedvelt lányzó, aki a Kaáli-ba jár.
Vendég

Megfekszek emberek!
Én Nagy Erika szoktam lenni, hát nem tudom hogy lehet ezt összerakni a Magyar Juditból, de gratula hozzá.
Volt egy általános osztálytársam Schmidt, hát ezt már mi is kántáltuk amikor le akarta írni valaki.

Lkt,
Azt kell mondjam ez nem egy nagy újdonság, mert lehet, hogy a nyelvük a földet veri, de a t...
Mennem kell majd befejezem, mert ez hosszú lesz.

Kép
farkasok

Kedves Lányok!
Olvaslak benneteket egy ideje, ha jól látom, igencsak összeszokott társaság van itt.
Ha megengeditek, szeretnék csatlakozni a topikhoz.
Én is Dévai doktor betege vagyok/leszek. Túl vagyunk már minden kivizsgáláson, a következő menstruációmkor (kb. 20-án) indul a lombikprogramunk. Ez lesz az első (talán az utolsó is, némi szerencsével).
Amit most első körben szeretnék megkérdezni, az az intézet nyitvatartásával kapcsolatos. Látom, ketten is írtátok, hogy december 13-án bezár az intézet. Ez pontosan mit jelent? Én úgy számoltam, hogy kb. december 6-7 felé lenne beültetés, tehát arra elméletileg még sor kerülne. De mi van 13-a után? Senki sincs az intézetben, vagy ügyelet van? Örülnék, ha a tapasztalatabbak megírnák, hogy működik ez.
Minden próbálkozónak sok szerencsét kívánok, a babásoknak sok boldogságot. Biztatóak a fotók, amiket feltesztek az oldalra.
Üdv, Kata

Kép
szkatácska

Nekem volt egy osztálytársam: Fink Nándor. Kép Nem is tudok mit hozzáfűzni.
vanda978

Suzuki LianaKépKép!!! Tényleg!!!

Ú csajok, nem vagyunk túl jól.
Annyira mérges vagyok. Tegnap vendégeink voltak és ma tudtam meg, hogy egy valaki vírusfertőzéssel jött hozzánk. Ráadásul fogta is a Zsombit, a kezét is, amit persze folyton a kis szájába tuszkol. Mégis hogy lehet ilyen tuskó valaki és jön látogatni 2 5 hetes csecsemőt???KépKép Persze nagyon rossz éjszakánk volt, Zsombor pocok csak 3-kor aludt el, ma egész nap sírt. Persze remélem nem kapott el semmit (ugye nem???), talán a pocija fáj, de olyan keservesen sír, hogy a szívem szakad meg. Én is bőgtem már egy sort, volt, hogy vele. Látjátok, mégsem megy ez nekem olyan jól. Teljesen kivagyok, hogy mi van vele. Remélem nem beteg.
Persze a nagy sírásra sokszor a Panci is felkel és akkor megy mindkét részről a sírás, nekem meg persze csak egy kezem van. Ú, kivagyok. Bele sem merek gondolni az éjszakánkba.
Na megyek, mert nagyon sírKép
Pussz
enigma

Szia KataKép
Gyorsan próbálok válaszolni!
Üdv nálunk. Nekünk az első lombik sikerült, úgyhogy hajrá!!! Ha 6-án meglesz a transzfer akkor az jó. Utána úgyis 3 hét múlva kell jelentkezni nála kontrolra. Az ugye Karácsony tája, de valszeg nem te leszel az egyetlen és tuti, hogy ha be is zárnak, ő több napot bent lesz és megnéz. Ha SOS gond van, úgyis a Jánosba irányít majd. Szerintem. De ne izgulj, figyelni fog rád, jó kezekben vagy.
Szia
enigma
enigma

...szóval 2 kezem van, de értitek, na!

Fink NándorKép
E.RikaKép Boldog névnapot így utólag!!!!KépKép
Nagy Erika???Kép

megyek, mert keserves a sírás.
enigma

Kata! Kép Isten hozott minálunk! A nyitvatartással kapcsolatban nem tudok mondani neked semmi bíztatót, de biztos vagyok benne, hogy ha már fix időpontotok van a kezdéssel kapcsolatban, nem lesztek elhanyagolva. Gondolom, hogy nem tudnak teljesen bezárni, hiszen mi nők sem tudjuk magunkat lezárni amikor akarjuk. Ennyi embernek pedig nem lehet előre mindent kiszámolni. Kép
Amúgy mikor kezdtétek a kivizsgálásokat? Mi a gond, hogy rögtön lombikkal kezdtek?

Réka! Kép Igen, az első irányítottat akartam megcsinálni decemberben még. Még gondolkodom Vass dokin, de nem igazán akarok váltani. De ő is jó doki, meg minden, legalábbis úgy hallottam. Kedves ismerőseim hozzá jártak, lett is rögtön babájuk.

Enigma! Kép Tényleg kissé idióta volt a vendégetek (bocsi), hogy vírusosan elment hozzátok. Nekem 2 hónapja szült a barátnőm, és csak 2 héte tudtunk elmenni látogatni, mert a párom beteg volt. Szerintem ő is kibírta volna még egy kicsit.
De azért ne izgulj, nem törvényszerű, hogy Zsombika el is kapja, Sőt! Nagyon sajnálom, hogy sírnak a babáid, de legalább te ne sírj! Örülj, hogy két kezed van Kép és már két babád.
Holnap biztos jobb lesz, lehet, hogy csak a pocika fáj nekik.
Miért pont Liána? Egyébként mi a neved?
vanda978

Sziasztok!
Enigma!Kép
Rokon.KépRemélem nem lesz gond Zsombival,de szerintem szólj a dokitoknak!Inkább nézze meg mint baj legyen!
Pocira szoktál valamit adni?Én Dominak Grip Water-t adtam,azt hiszem 3 hetes kortól lehet adni.Később infakol-t kapott.Alvásban gazdag éjszakát kivánok nektek!!KépBár én is ezerszer felkelek betakarni Domit.Kép

Kata!
Üdv közöttünk!!Kép

Név:Nálunk"falun"általában az embereknek a saját nevük mellett ragadvány nevük is van.Gondolom azért alakult így,mert sok azonos nevű él ott.Ezek a ragadvány nevek olykor elég humorosak.KépVan pl:Romlott Mari,Birkabaszó János.KépKép
Holnap buli.Juj úgy izgulok!KépEste jövök beszámolóval.Puszi mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép
Ma este a változatosság kedvért tankörtalálkozón voltam Kép Ez egy ilyen találkozós-vacsorázós hét lett Kép
Na és név ügyben azt hiszem ott hallottam most a legdurvábbat. Az egyik srác mesélte, hogy a falujukban egy kislányt Kira-nak kereszteltek. Ami még nem is lenne baj, de a vezetékneve a családnak Szarka. Szóval Szarka Kira, ami azért valljuk be nagyon gáz.

KataKép
SziaKép Reméljük is, hogy végre valakinek sikerül és akkor már miért ne az első legyen az nálatok Kép
Egyébként tényleg a Jánosba kell menni, ha gond van, úgyhogy nektek nincs baj azzal, hogy zárva lesznek. Meg úgyis el fog mondani mindent és végszükség esetén otthon is fel lehet hívni.

EnigmaKép
Nem lesz semmi baja Zsombor úrfinak. Az anyatej immunizál, és ő olyan stramm kislegény Kép. A kedves vendégnek meg remélem megmondtátok, hogy mekkora idióta.
De szerintem hat hetes korig ne is fogadjatok senkit, csak legközelebbi rokonokat és persze a házból azokat, akik sütivel mennek Kép

Wish

wish

Sziasztok!
Köszönöm a segítséget a nyitvatartással kapcsolatban. Én is úgy gondoltam, ha megvan a beültetés, utána igazán nincs szükség dokira pár hétig, csak megfordult a fejemben, hogy mi van ha vmit kérdeznék, és nincs kitől. :-(
Az jó lenne, ha amolyan ügyelet-jelleggel tényleg nyitva lennének. Én is úgy tudom, Dévai elég megszállottsággal dolgozik, hát csak nem hagyja ott az intézetet hetekre.
Hogy ne legyen egyszerű, feljebb olvastam, hogy most meg elutazott? Hát, remélem hazaér, mire nekem megjön, nehogy már most meg ez legyen a baj. :-(
Üdv, Kata

Kép
szkatácska

Vanda, úgy látom időpontilag te sem állsz jobban, mint én. :-(
Nálunk a férjem kiskatonáival van gond. Januárban kezdtük a próbálkozást, viszonylag korán, májusban már ki is derült, hogy nagyon alacsony a spermaszáma, úgyhogy csak lombik, icsi jöhet szóba. Júniusban már át is estünk a Dévai intézetben a teljes körű kivizsgáláson. Kezdeni azért nem tudtunk, mert nekem állandóan hüvelyfertőzést mutatott a kenetvizsgálat. Közben júliusban, legnagyobb meglepetésünkre megfogantam itthon!, de a baba a hatodik héten sajnos elment. Csodának számított, de sajnos rövid ideig örülhettünk. Közben most a novemberi kenet kontroll végre negatív lett, úgyhogy most, a 20-a felé jelentkező mensimmel kezdhetnénk. Röviden ennyi a történetünk.

Kép
szkatácska

Enigma!
Köszönöm Kép

Kati!
Üdv. itt, bár én is nagyon újjány vagyok errefelé.
Lehet, hogy már idén sikerrel jártok! Hajrá!

Enigma!
Nem csodálom, hogy kiakadtál. Én biztos nem engednék legalább 6 hétig senkit a babámhoz. De ha mégis, elvárnám, hogy ennyire legyen már figyelmes. A legjobb barátném kisfiát én is csak 2,5 hónaposan láthattam, mert kicsit taknyos voltam. Ez legyen már természetes.
Viszont azért reménykedjünk, hogy nem atól nyűgizett, mert elkapta tőle. Lehet, hogy csak rossz napja volt. Ma hogy vagytok?

Wish!
Szerintem viszed a pálmát szegény póruljárt Kira sztorijával. Kép
Ha én is hosszabb szabin lennék, valószínűleg nekem is így telne. El bírnám hosszabb ideig is viselni a találkák hetét.. Kép

Lányok!
Tudnátok segíteni? Aki szedett utro-t, fájt tőle a hasa olyan mensisen? Mert ugye 19. naptól elkezdtem szedni (még a nőgyogyim írta fel), a 22.-en voltunk Dévainál, aki a hiányos eredmények birtokában nem tartotta megalapozottnak a szedését, ezért abbahagytam.
Ez nNem azt jelenti, hogy nincs progihiányom, de az pl. LH-értékem az egyik vérvételen 114 (elírhatták a 14-et) és innentől kezdve, elhiszem, hogy nem hisz Pityesz az eredményeknek.
Összesen 3 golyócskát használtam el. Ma (25. nap) elkezdődött a szokásos pecsételésféle és feszít, meg fájdogál az alhasam, mintha meg akarna jönni.
Szóval csak azért kérdezem, hogy hátha van ilyen tapasztalatotok, mert ha nincs, még elkezdek reménykedni..., ami ugye veszélyes lehet a lelkivilágomra nézve. Kép

Köszi előre is:
réka
Vendég

Sziasztok!
Megjöttünk,de egy kicsit dühös,csalódott,mérges,szomorú vagyok!KépSzóval a buli 10-14-ig volt beharangozva.Na,mondom akkor Domi még alszik délelőtt egyet,mert ha alvás nélkül mentünk volna,akkor reszkessen mindenki!KépÍgy negyed 1-re értünk oda,a játszóhely kivételével már semmi nem volt.KépÁllítólag Stahl Judit volt a bemondó,ahogy adták át az ajándékokat,közben kivetítőn mentek a fotók.Annyira szar,hogy lemaradtunk!!!!Beszéltem egy anyukával,akik délre értek oda és épp,hogy megkapták az ajándékot a hostesek már pakoltak és mentek el.Szóval ez a kisfiú Domival egyidős és kapott egy vonatot,6db FP kockát,4db-os Nestle desszertet, 1db 3dl-es béby tejet és egy A/4-es lapon fotó montázst róluk.Nos Domikám postán fogja megkapni az ajándékot,kérdés,hogy legalább karácsonyra ide ér e!KépÁÁÁÁÁÁ nem is írok többet,mert nagyon elvagyok szontyolodva!!Íme néhány kép a játszóban készültek.Puszi
KépKépKép
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Szia Dia!
Nálam még mindig díjnyertes a kisfiad. Az utsó fotón főleg.
Remélem, hamar elfelejted a rossz élményeket Kép
..aztán tényleg megkapjátok az ajikat!!
réka
Vendég

Sziasztok LányokKépKép!

Próbáltam felrakni néhány képet, de mindig azt írja ki, hogy meghaladja a max. 600 x 600 pixel méretet. Elkínlódtam vele jó sokat, de nem sikerült. Computerzsenik, mit tegyek??

Itt voltam ám időnként, olvasgatom ám a kis vidám csapat csacsogását, csak még nem volt erőm írni. De ma éjjel csak egyszer ébresztett Andriska, így ma van egy kis energiám másra is, nemcsak őrá. Írok rólunk pár sort.
EnigmaKépKép, hogy lehet 2 babát egyszerre ellátni?? Lányok, az hatalmas nagy feladat lehet!!
Enigma, gyönyörűek a babócskáid!! Tényleg, igazi szép, formás kisbabák!! És milyen vagány kis szerkójuk van!

Andriska nem sokat sír, csak ha éhes, vagy ha unatkozik. Szerencsére nem hasfájós!! Fürödni nagyon imád, még egyszer sem sírt. Egy sajátos arcot vág hozzá, nagyon mókás. Kicsit meg is van ijedve, de azért nagyon élvezi.
Amikor evett és büfiztetem a vállamon, nagyon édes tud lenni! Pár percen belül kiderül, éhes-e még. Ha nem, akkor elnyúlik a vállamon és azonnal elalszik. Ha viszont éhes maradt, akkor 1 percen belül felemeli a fejét és elkezd keresgélni, ott szuszmákol a nyakamon. Borzongatóan jó érzés! KépKépKép
Ha összeorrozunk, sokszor mosolyog. Ezt már biztosan megtanulta, ez nem lehet véletlen, hogy mindig pont akkor mosolyog. Hihetetlen, milyen okosak a kisbabák. Honnan tudja csukott szemmel, hogy a kiságyba vagy a mózeskosárba vagy a heverőre készülök őt lerakni? Mert a kiságyba rakásnál azonnal sír, a többit elviseli, de anya karjaiban alszik a legjobbatKép.
Olyan érdekes ez, mikor jól kifáradok, alig várom, hogy elaludjon, után meg alig bírom kivárni, hogy végre felébredjen.

DiaKép, szuperek a pályázós fotóitok, nem csoda, hogy nyertetek vele! A fogas kép nagyon mókás, biztos ezért tetszett meg a zsűrinek. De igazad van, a csíkos pólós is nagyon jó, szinte rám néz ez a kiskrapek, átnéz a fotón és kinéz a világba. A késésen meg ne bánkódj, nézd Domi szemével a dolgot. Õ egy jót játszott, neki mindegy volt, elkéstetek-e, és ez a lényegKép!!

Most mennem kell, még nem reggeliztem.

Sok-sok puszi mindenkinekKépKépKépKépKép!!!!
szani

Szia Szani!Kép
Olyan jó,hogy végre jelentkeztél!KépMégegyszer gratulálok Andriskához,jó egészséget kivánok nektek!
Jöttök hozzánk 11.én?KépMár várom a képeket a legényről,biztos tündéri nagyon!Azt tudom,hogy max 500 pixeles lehet a kép.Én leírnám,hogy hogyan teszem fel,de lehet,hogy nektek nem olyan a képtelepítőtök.De majd jön egy számítógép zseni és segít neked!KépTényleg nagyon okosak a gyerkőcök,és ez csak fokozódik az idő múlásával.KépAmint olvasom,már kezdesz belerázódni az anyaságba.Hajrá!KépJó,hogy Andriska büfizik.Domi nagy ritkán büfizett csecsemő korában,én pedig mindig paráztam e miatt.Bezzeg most.....KépNeked is elküldöm azt a kis linket az anyaságról,minden mondat nagyon igaz,majd tapasztalni fogod!KépSok puszi!Dia<!--attachment: gy_resz_f_le_mond_s-293513.doc*mime_msword.gif*application/msword*6.9**gy%f6resz+f%e9le+mond%e1s%2ertf --><center><pre>
Kép
györesz féle mondás.rtf (6.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
Kép
lldicsi

Enigma, jaj, nem igaz, hogy mennyire nem tudnak disztingválni egyesek, még engem is jól felhúzott, nemhogy 2 5 hetes baba szüleit...Jobban vagytok azóta?
Szani, de jó, hogy Te is írtál! Ez a szuszimuszizás tényleg nagyon jó érzés lehet!!! Kép (Ha addig nem oldódik meg a feltöltés-probléma, ha átküldöd a címemre, szívesen megcsinálom, csak a minőség kicsit romolhat.)
Szia Kata! Üdv közöttünk! Remélem, decemberben örülhetünk egy zebrás hírnek! Kép
Dia, hát tényleg nem volt szép tőlük ez a villám díjátadás...de legalább elküldik, ez bíztató. Kép

Képzeljétek, csak nem hagyott nyugton ez a köldök bigyó téma, fürcsi után nekiestem egy csipesszel és apám preparátor ollójával. Hamar ki is derült, hogy valóban egy összecsomózott damil darab volt, ami köré már kezdett benőni a bőr. Hogy rövidre zárjam, néhány izzasztó perc után sikerült elvágnom és kihúznom, ami hatalmas megkönnyebbülés volt, ugyanakkor elég pipa is lettem, hogy ennyi kézimunkát hagytak nekem otthonra...Kép

Réka, hiába erőltetem az agyam, nem jut eszembe, hogy okozott-e valamit az utro...valószínű, nem. Mindig elgurult, arra emlékszem.
hajnesz

Szani! De jó de jó!!Gyönyörű lehet a pici szuszogását hallgatni, elhizem, hgy bizsergető érzésKépKép Gyere gyakrabban!!!

Hajnesz! Na tessék, csak sikerült! Még szerencse, hogy nem hagytad ránőni a bőrt. Azért ehhez nagy bátroság kellett, én aszem nem vágtam volna neki.

Dia! Tényleg az a lényeg, hogy küldjék az ajcsit, tehát nem csúsztatpk le a szuper ajándékokrólKép Sőt, jobb is talán ha csak karácsony körül jön, mert akkor bekerülhet a fa aláKép

Réka! Nem tudok segíteni sajna.

Vanda! Az irányított 2 hetet vesz igénybe a mensi elő napjától számolva, úgyhogy a dec elei kezdés az még tökéletes. De ha félsz, hogy kicsúsztok, feltétlenül mnej Vasshoz, ő is nagyon jó. Így legalább nem lesz oyan unalmas mindig csak Dévait látniKép Én már 5 hónapon át "bámultam". Persze aztán nem kívánom, hogy sokáig lásd!!!

Kézeljétek, annyira aranyosak voltak Farkasék, már meg is vették a Caramel koncertre a jegyet, úghyogy megyünk JudittalKép Hurrrrrá!

Judit! A Jégszívnél futkározik a hideg a hátamonKép
lkt

Sziasztok!
Szani!
Mi még nem ismerjük egymást. Nagyon jól esett olvasnom Anyaságod tapasztalatait. Remélem, mindannyiunknak hamarosan része lesz ebben...
Hajni, Timi!
Köszi, mindegy. Annyi mindentől fájdogálhat a poci. Kép
Tyű, Caramel koncert? Mikor lesz és hol? Biztos tutti lesz.
Vendég

Timi!
Caramel koncert? Én is szívesen megnéztem volna.

Hajni!
Hát ez nem hangzik valami jól. Örülök, hogy túl vagy rajta, remélem, most már minden rendben lesz.

Szani!
De jó, hogy neked is van időd írni. Olyan szép, ami veletek történik, nagyon jó olvasni.

Dia!
Fel a fejjel, Domi biztos nem vett észre semmit az ajándékozás hiányából. Sajnálom, hogy így alakult, sajnos a mai szervezések ilyenek. Lényeg, hogy tényleg megkapja Domi az ajándékot.

Wish!
Ebben a név dologban viszed a pálmát a Kyrával... Ez nagyon durva.

Réka!
Nekem sosem fájt az utrotól a hasim.

Szkatácska!
Üdv a körünkben, bár sajnálom, hogy ilyen körülmények miatt vagyunk rákényszerülve. Kezdtek, s ez a lényeg, innen már peregni fognak az események.

Gigi!
Megsütötted a muffint?

Eszter
Kép
roxal

EnigmaKép
Remélem Zsombi nem kapott el semmit, ettől a meggondolatlan vendégtől!!!

Sajnálom a nehéz éjszakát, de ez szerintem minden gyereknél előfordul, ne feltétlenül a betegség jele.
Próbálj meg nyugodt maradni, mert állítólag megérzik, ha ideges vagy és annál nehezebben tudnak ők is megnyugodni!
Te mindent nagyon jól csinálsz!!!

HajneszKép
Kirázott a hideg a damil-műtétedtől. Hogy bírtad ki???
Nem semmi csaj vagy!!!
Stella

Kép
stella9

Lkt, szerintem Téged is idegesített volna annyira a dolog, hogy egy meggondolatlan pillanatodban nekiess! Kép Dehát próba cseresznye!
Stella, ez nagyon teccett Kép!!! Mondod Te, akinek hány varratása is volt??? Szerintem ez ahhoz képest nudli volt! Nekem csak egyet kellett kivennem, Nektek meg egy rahedlit varrtak be!!! Kép
Jaj, Wish, tegnap óta ezen a szegény Kirán röhögök...Csajok, ígérjétek meg, hogy lecsekkoljátok gyermekeim nevét, mielőtt anyakönyvbe kerülnének! (sajnos Anna már nem lehet, mert kanna lenne belőleKép KépKépKép
hajnesz

Lldicsi! Sajnálom, hogy nem kaptatok ajcsikat, de legalább elküldik. Domi kicsit szomorúnak tűnik a képeken.
Az a "györesz féle mondás" nagyon jó, tele van igazságokkal. Kép

Szani! Kép Ügyes, okos babád lehet, ha lesz időd még, akkor várjuk a további beszámolókat, és a képeket Andriskáról.

Timi! Az a két hét valóban beleférne az időbe, de előtte gondolom megint kenetet vesz (az egy hét), utána duphaston szedés (5 nap), és még 5 nap mire megjön a mensim. Szóval ez már végképp nem fog összejönni, de lassan belenyugszom.
Ma vettem a patikába Pevaryl G nevű hüvelykúpot, és mielőtt fogok menni elhasználom, csak azért, hogy még véletlenül se legyen rossz megint a kenet. Olyan bosszantó.
De jó nektek! Caramel koncert. Majd elmondjátok az élményeiteket.
Megsütöttem tegnap a kevert almást, azt hiszem te írtad le, nagyon fini volt, ízlett a családnak is.

Hajni! Nem semmi vagy. Csak kibogarásztad, hogy mi a feketeség. Reméljük több nem lesz.
vanda978

Vanda! De jó, hogy megsütötted a sütimetKép Ugye milyen egyszerű ugyanakkor tök fincsi Kép

Irányított alatt nem kell kenet, de ez nem tudom, hogy mensi meghozatós irányítottra is igaz -e.

Pfú ma nagy pangás van. Bp-n dolgoztam ma, most értem haza, rohanok a géphez, és lám alig írtatok.
lkt

SziasztokKép
Mi ma Fehérvéron voltunk én azért "pangtam" Kép
De voltunk nagymamámnál, nincs lyukas fogunk, és végre téli gumi van az autón. Kép
Negatív hozadéka a napnak, hogy elkezdett fájni a torkom. Ha Zsombi nem lett beteg a vírusos vendégtől, akkor most tudok adni egy kis torokfájás bacit Kép Na jó, természetesen ez vicc volt, Enigma kénytelen lesz Judit sütijeivel beérni, ha megbetegszem.

KatiKép
Üdv itt, ugye hozol a topiknak egy karácsonyi zebrát Kép

VandaKép
Szerintem menj el Vasshoz, ha tényleg bezárnak az a legjobb, ha minél elöbb elkezditek. A mensit meg lehet hozni úgy, hogy akkora teljen le a nemtudomhánynap, mire az megjön és akkor belefértek a decemberbe. Úgy drukkolok Kép De megértem azt is, ha csak január, akkor legalább nagyobb esély van, hogy valamelyikünkkel randizol az intézetben Kép

SzaniKép
Muszály valahogy képet varázsolni a tiopikra Andriskáról. Ha nem megy a kicsinyítés akkor küldd el a képeket mailben, vagy hívj fel és elmondom hogy kell.
Jajj, ettől a "nyakba szuszáktól" még babaszagot is érzek, annyira el tudom képzelni Kép
Ugye jöttök Domi bulijára?!

DiaKép
Remélem gyorsan ideérnek az ajik Kép Azért jó, hogy Domi még pici, mert biztos ő is nagyon szomi lett volna, ha tudja, hogy miről maradt le.
De nemsokára nagy bulit csapunk neki!

wish

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!KépAndi már nagyon várom a bulit,azért is mert megint sok dajkám lesz!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia!

Szóval nem is ránk vagy kiváncsi, csak a dajkák kellenek? KépKép Még három hét...

Eszter
Kép
roxal

Wish!
Torkfájás, pfújjjjj! Ha kezdődő, akkor én a Mebucainra esküszömKép
Én is megyek csütörtökön fogászatra, tök kedves barátunk fogorvos, de én annyira de annyira parázok a fogorvostól, hogy mostanra (el sem mondom hány év után) szántam rá magam a meglátogatására, de akkor is csak ms LKT kisérteében, mert iszonyúan félek. Hála annak az ÁLLAT iskolafogsáznak, aki ált.iskolás koromban úgy lesokkolt, hogy még minidg nem gyógyultam ki belőle.

Gigi, Farkasok! Mi ez nagy csend???? Csak nem beteg az Oli, ugye??

Roxal! Beállhatsz már az autóval a belső parkolóba a munkahelyeden?

Vanda! Menjél feltétlenül Vass dokihozKépKép!! Kezdjétek, amilyen gyorsan csak lehet!!

Réka! Elkezdted a leletek beszerzését?

Hajneszku! Milyen az élet damil nélkül??

Tegnap egész nap Szarkakira járt az eszemben, és egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogy lehetnek ennyire idióták ezek a szülők???
lkt

Sziasztok! Ja, tegnap tényleg nagy pangás volt itt, hiába csekkoltam negyedóránként az oldalt, állandóan csak Hajneszba ütköztem, monológot meg csak nem kezdek Kép...aztán Vanda megtörte a jeget! Kép Ennyire szürke november van? Na jó, látom, ketten már mutattak fel igazolást. Kép
Farkaskoma, reggel kétszer is láttalak a Hungárián, a S. előtt, egyszer 7:47-kor, aztán 7:49-kor. Melyik voltál? Kép
Jobbulást Wish, talira meggyógyulni ám! Kép
hajnesz

Lkt, tiszta unalom...semmit nem szedhetek ki magamból, szörnyű!!! Kép
Jaj, ne is mondd, nekem is el kellene már mennem fogdokihoz, Laosz már egy hónapja rágja a fülem, hogy menjünk. Csak amíg ez a nyamvadt köhögés el nem múlik (igen, még mindig az altatásos köhögés...), addig nem érdemes. Ha esetleg Pestre szeretnél fogdokihoz járni, én tudok egy szuper nőcit ajánlani, élmény nála egy kezelés!!! Kép De tényleg!
hajnesz

Na hello Drágáim,
Valami Hajnesz állandóan az oldalon csüng!

Roxalka,
December 21-én megyünk földszint jobb oldal 6.sor 13-14 szék, előttünk-mögöttünk-mellettünk szerintem lehet venni jegyet, gyere már, majd rábeszélem Lkt-t, hogy viselkedjen rendesen és ne csápoljon összevissza, bár nem ígérhetek biztosra, ismered a csajt, kész gáz, nem százas, de ő már csak így jön be nekünk.

Vanda,
Dobjál meg légyszi sütivel, mert ki vagyok éhezve.

Katca,
Üdv a fedélzeten, jó kis csapat ez.

Hajneszm,
Remélem holnap én is előrébb lépek és jövőhéten már a damiljaimat nézegetem, esetleg majd beneveznék nálad egy varratszedésre. Nekem is van egy jó fogdokim, pasi ám! Lkt szerintem ez az én oldalamra billenti a mérleget, még Krisztián is szeret hozzá járni, mi hozzájárunk 3 éve, és eddig nem csalódtunk a pasiban.
Az a kocsi volt amiben az anyósülésen egy nagy darab pacák ült, azt nem is nézted mi!

Gyerekek ezek a nevek nagyon gázosak, Hajneszkám én fogok ülni az illetékhivatalban majd gyermekeitek papírozásakor, úgy hogy no para.

Enigma,
Kérlek üzend meg Zuxxal, hogy mit szeretném a ködös albionból mert Krisztián már veszi fel a rendeléseket! Most olvasom a Rubint Réka oldalán, hogy edzési tanácsokat adsz, hogyan izmosítsunk egyszerre két karra, anélkül , hogy tudnánk róla. Adsz majd ki kazettát is vagy csak mint személyes tréner tevékenykedsz?

Lkt,
Tegnap voltam gurunéninél, haladunk. A gyökércsakrára edzettünk vadul, és megint van házi feladat. Szerintem még legalább 3-szor kell mennem, mert túl sok energia van a fejemben amit le kell szállítmányoznom a gyökércsakrába, ami pedig nagyon az alhas, úgy hogy van ám fizikai edzés is. Nem fantáziálni.

Emberek!
Robbie Williams koncert 2006. júniusban? Valaki vevő rá? Krisztián is jön! Szerintem Robbie nem is jönne ha K nem jönne!

Írjatok!!!!

ui. PapTibi létezik!

Stella,
Hogy vagytok?

puszkó Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Én is pangtam, és még mentségem sincs. Egyszerűen nem tartottam érdemesnek a mondanivalómat arra, hogy leírjam nektek. Pedig friss husiként gondolom tepernem kell, hogy bekerüljek a pixisbe Kép Kép, vagy ki ne essek belőle.

Volt egy kis vacila, hogy mennyire jó nekünk Pityu úr a várakozással, a világ végi rendelővel, a karácsonyi bezárással..stb. Én nem igazán tudtam dönteni, nagyon egálban volt a mérleg két nyelve, páromat viszont meggyőzte Mr. Dévai, így maradunk. Kép

Hajnesz!
Nem vagy semmi ezzel a varratszedéssel, de most aztán megkönyebbültél, gondolom.

Wish!
Nagyid fogorvos és autószerelő? Kép Na jó, rossz vicc volt ez is. Kép
Én is torokfájós vagyok (szinte állandóan fáj), nekem a mézes tea az egyetlen, na jó néha a Mebucain is segít, csak zsibbasztja a nyelvem, mint a fogorvos.

Apropó, Farkasok Juditja!
Nekem is hapsi a fogdokim és nagyon jóképű is. Szoktam is ajánlgatni szingli barátnéimnak. Csak most szándékozzuk elhagyni, mert a város másik végén rendel és fél nap, mire megjárjuk.

Lkt!
Köszi kérdésed, holnap estére van időpontunk a körzetihez, hogy beutáljon a vizsgálatokra, meg várom (na jó ez túlzás) a mensit, hogy mehessek hormon-vérvételre.

Nekem Robbie Williams annyira nem, de még gondolkodunk... Kép

Puszi:
réka
Vendég

Robbira vevő lennék, sőt Caramelre is, csak róla lehet, már lecsúsztam. Hol is lehet érdeklődni? De ha belegondolok, hogy Robbie 2006. júniusban jön, akkor nagyon vicces látvány leszünk, 3-4 pocakos kismama egy pasival! Kép
hajnesz

Juditom!
Basszus, erről nem volt szó, hogy nem csápolhatok a Jégszív alatt mint állat, pedig már a bőrszerkómat is előkészítettem a Nagy Napra.
A Robbie W koncerten gondolkodom, de előtte nekem ugye élből "kötelező" az áprilisi Eros Ramazotti. Oda esetleg valaki velem akarni jönni?? Na persze csak akkor vagyok esetlegesen hajlandó (!!) elkisérni Téged, ha itt végre csápolhatok!!!Apropó koncert: ma este Richard Gana (foggalmam sincs, hogy kell írni a nevét) koncert, Paptibi áradozik róla, de majd meglássuk.

Guru néni: ismerem a dolgot, nekem is gyengus a gyökércsakrám, de Paptibivel még mindig nem beszéltem meg a guru nénit, pedig én már eldöntöttem. A lé részét kell vele egyeztetnem. Decemberben el akarom kezdeni, hogy már tuti gyökércsakrával tudjak a fa alá ülni...
Roxal!
Akkor jössz, ha megígérem, hogy csak az öngyújtómat viszem, és ici-picit fogok ütemesen jobbra-balra billegve öngyújtót égetni? Gyorsan menjél jegyet venni, hogy mellénk ülhess!!!!
Én aszittem, hogy elég hangosan közöltem a bulin Caramel koncert látogatási szándékomat. Az is igaz, hogy csak Juditról tudtam, hogy szintén Caramel rajongó.

Hajnesz, Judith, Réka! Köszi a fogdoki ajánlást, nekem szép, jóképű, aranyos fogorvos nem létezik. Mindegyik egy sintér, ha fáj ha nem. Az én orvosom is nagyon helyes, fiatal, tök jó a humora, és tényleg a barátunk, túl azon, hogy Paptibi tollaspartnere is.Majd megfenyegetem, ha nem dolgozik totál fájdalommentesen, akkor már van 3 ajánlatom, aki sokkal ügyesebb nála.
lkt

A fogdokit ne is emlegessétek, egyre jobban fájdogál a fogam, de én nem megyek el. Itt legalábbis biztos. Nincs egy normális fogdoki. Annyira félek tőlük sajnos egy régebbi emlék miatt, hogy el se tudom mondani. Most komolyan szinte lezsibbadok csak ha rágondolok.
Kezdődő takonykornál nekem a Neocitran ital jön be.
Én tegnap verseskönyvért talpaltam, főnököm szívműtétre megy csütörtökön, és meg akarom ajándékozni előtte. Végül is idézetest, bölcselkedőst választottam, jobb is.

Judit! Sajna a fincsi süti már elfogyott, hétvégén megyek anyóshoz diópótlásért, és sütök megint. Majd fénypostával küldöm, nyiss ablakot.

Szegény Hajni! Nem tud magából mit kiszedni és uantkozik.

Wish! Nem értem az összefüggést, akkor most a nagyid fogorvos? Vagy voltatok itt is, ott is, vagy a nagyid csak úgy megállapította?

Réka! Dévai és ki között vaciláltatok?

Szerintetek ha felhívom Vass dokit elég ha időpontot kérek, vagy el kell mondanom az egész sztorimat meg mindent? Vagy najd a rendelésen? És ezért D. nem haragszik meg?

Mi az a gyökércsakra?
vanda978

Lányok!
A gurunéniről mesélnétek kicsit? Csak nem egy kinezizi? Csak kíváncsiskodom. És miben tud segíteni?

Vanda!
Dévai és Kaális Krizsa köszt tipródtunk, mert őt ajánlották még sokan. Kép
Vendég

Naszóval:
A nagyim, csak a nagyim, de rég nem láttam. A fogorvosom az Anyukám. A téli gumikat meg Apu garázsában tartjuk, mert ott van hely, ezért fehérvéron is szoktuk lecseréltetni.

Csakrákról jut eszembe, hogy a torokfájosók kössnek kék sálat a nyakukba, mert a torokcsakra színe kék és segíti a gyógyulást. Én iezt teszem, de azért mellette persze megy a mézes-citromos tea és strepsils (nálam a mebucain nem működik hatékonyan)

wish

Naszóval:
A nagyim, csak a nagyim, de rég nem láttam. A fogorvosom az Anyukám. A téli gumikat meg Apu garázsában tartjuk, mert ott van hely, ezért fehérvéron is szoktuk lecseréltetni.

Csakrákról jut eszembe, hogy a torokfájosók kössnek kék sálat a nyakukba, mert a torokcsakra színe kék és segíti a gyógyulást. Én iezt teszem, de azért mellette persze megy a mézes-citromos tea és strepsils (nálam a mebucain nem működik hatékonyan)

VandaKép
Csakrák:
http://www.origo.hu/noilapozo/horoszkop/20031113ahet.html

wish

WisH! Köszi, most már képben vagyok a csakrákat illetően. És a gurunéni honnan tudja, hogy melyik nem működik elég jól? Hogyan vizsgálja ki és milyenfajta házifeladatokat kaptok? Érdekel.

De jó, hogy fogorvos az anyukád, akkor te biztos nem félsz. Remélem nem bántottalak meg az előző írásommal.

Réka! Az egyik barátném is most ment Krizsához, csak jókat mondott róla is. Legyen is sok-sok jó szakorvos, hogy tudjon sok-sok párnak aranyos, egészséges kisbabát csinálni. .)
vanda978

VandaKép
Bevallom én sem szeretek fogorvohoz járni. Hiába az Anyukám, a kezelések nekem is ugyanolyan kellemetlenek. Talán annyiban más a dolog, hogymivel gyerekkorom óta folyamatos kontroll alatt vannak a fogaim, magamtól is elmegyek félévente egy ellenörző vizsgálatra, nem várom meg hogy elkezdjen fájni vagy ilyesmi.

Gurunéni ügyben Judit tud mesélni, ő volt még csak eddig nála.

wish

WishKép
Köszi a felajánlást, küldök neked néhány képet, megtennéd, hogy közölhető állapotba hozod őket és felteszed a topikba? Nagyon-nagyon kösziKépKép!! Különben jó, hogy tisztázódott a rokoni-szakmai téma, mert ahogy olvastalak, én is azt gondoltam, jé, a Wishnek fogorvos és autószerelő a mamája! De mire lejjebb értem az olvasásban, már láttam, hogy ezt mások sem bírták szó nélkül..Kép.
A guru nénit én is ismerem, ha még mindig ugyanarról az egyről beszélünk, sőt, LKT-t is én dumáltam megKép.
VandaKép, én 3-szor voltam nála beszélgetésen, és a 4. alkalomra már vittem neki a pozitív tesztet!!!! És nem mindenkivel ugyanazt csinálja, hanem tényleg amit kell. Nálam például gyökércsakra szóba sem került.

DiaKép
jókat nevettem a györesz-mondásokon, tök poén, és nagyon igaz! Andriska tud büfizni szerencsére, jön minden alul-felülKép. Mint gyakorlatlan anyuka, napokig tűrtem, hogy tisztába tevéskor mindig lepisili a ruháját és öltöztethetem át. Na, megláttam egy könyvben a nagy megoldást: le kell takarni a baba ruhácskáját, így az nem lesz pisis. Hát így is tettem. De Andriska nem hagyta magát, majd ő megmutatja, hogy akkor is pisil, hát lepisilte nagy ívben saját arcocskájátKép! Csak pislogott, hogy ez meg mi. Én meg rázkódtam a nevetéstől, miközben Andriska letojta odalent a kezemet! Az a jó, hogy ilyesmin nem tudok mérgelődni, mert az egész nap erre van, akkor meg miért ne történhetnének meg ezek a dolgokKép?
Domi bulijáról nem tudok nyilatkozni. Igaz, hogy Andris majdnem annyi idős, mint Enigma babái, de igazából még csak jövő csütörtökön kellene megszületnie.. Nagyon féltjük őt, kis porcelánbaba ő még..

Lányok, visszaolvastam a babóka születésekor írtakat. Nagyon-nagyon köszönöm, nagyon megható, hogy így együtt örültetek velünkKépKép!!! Nem volt könnyű időszak, sokat aggódtam, sírtam. Az emésztése nehezen akart beindulni, az elején még csont és bőr volt, ott feküdt az inkubátorban, nem ölelhettem magamhoz. Furcsa, de szinte minden nap eszembe jut az a kisbaba ott az inkubátorban, hogy mennyire féltettem, hogy milyen pici és esendő. Gyenge kis hangocskája volt, így mindig ő kapott utoljára enni. (Ma bezzeg..Kép)
Szoktam mondogatni Szilinek, hogy menjünk vissza a kórházba, mert úgy érzem, ott hagytuk az egyik kisbabánkat. Fogalmam sincs, miért gondolom őket kettőnek. Az egyik Andriska, itthon velünk, a másik meg a kisbaba az inkubátorban, és ott vár, szüksége van rám. Kicsit tudathasadásos állapot, remélem, elmúlik. Hallottatok már ilyenről esetleg? Engem kicsit aggaszt ez az érzés. Persze ésszel felfogom, hogy ez hülyeség, de akkor miért jut olyan sokszor mégis eszembe?
szani

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?