A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Mzsperx!

Nagy-nagy gratula! Sok egészséget kívánok Nektek, vigyázzatok Magatokra!

Alexandra
Alexandra

Sziasztok Lányok!

Mzsperx
Hatalmas gratula! KépKépKép Már ki is pirosítottalak a listában. KépKép
Klasszul indul ez a hét. KépKép

Lányok,
a Clostitól lehet hányingerem azután, hogy már néhány napja abbahagytam? És nem gond az, hogy a hõm már 4. napja 36,3 körül tanyázik. Tegnap volt 36,2. Lehet, hogy még nem volt tüszõrepim...?

Mati
Azért nem érzed a váladékot az akció másnapján, mert a kisfickók elfedik. Kb. egy nap, mire a fölösleg távozik, utána megint érezhetõ a hüvelyváladék. Szóval teljesen természetes amit tapasztaltál.

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Fércegér 5 c 80 cn Dunaújváros 27 év
Éva 34 c 68 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 63 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 62 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 49 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 35 cn Budapest 28 év
Lujza 14 c 32 cn Budapest 33 év
Edus 6 c 31 cn Svajc 25 év
Marcsi 6 c 30 cn Budapest 28 év
Kakukkfû 5 c 29 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 28 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 26 cn Budapest 30 év
Alexandra 8 c 26 cn Budapest 22 év
Doris 12 c 24 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 24 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 21 cn Györ 29 év
Edi 13 c 21 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 19 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 19 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 17 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 16 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 16 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 16 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 11 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 11 cn Budapest 26 év
Ildi 1 c 9 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 8 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 6 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 4 cn Debrecen 32 év
Khjutka 43 c 2 cn Vidék 30 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 87 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 85 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 84 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 77 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 73 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 63 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 61 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Mszperx,KépKép
Nagy gratula Neked!
Breki
Breki

Szép jó reggelt mindenkinekKép
MzsperxKép
Szívbõl gratulálok és boldog babavárást kívánokKépKép
IldiKép
A fogamzás gátlót hagytad el? Ha igen nekem is volt ilyen tapasztalatom. Ilyen furin kezdtem el menstruálni, az összetétel, szín, mennyiség is megválltozott. Sajna vártam 6 hónapot mire orvoshoz fordultam mert nem is gondoltam, hogy fontos lehet a dolog. Nekem találtak problémát (endometriosis) így azt javaslom, ha a következõ hónapot is "gyanus"-nak találod látogasd meg az orvosod és kérlek ne vedd riogatásnak amit írtamKép Könnyen meglehet, hogy semmi gondod sincs csak én úgy sajnálom, hogy nem fordultam hamarabb a nõgyógyászomhoz, mert hamarabb kiderülhetett volna, hogy mi a gondKép

Puszi: Doris
doris

Jajj!KépKépKépKépKépKép

Most hívtam a "leendõ" új Nõgyógyit és már délután fél 1-re megyek is hozzáKépKépKépKép

Délután beszámolok ha visszaértem..Képzeljétek el, hogy azt mondta, hogy jön értem a kórház portájára.KépKépKépKépKép Ez aztán a protekcióKépKépKépKépKépKép

Ildi
hercegné

Sziasztok!

7c 1 cn Kép

Marcsi
Marcsi

Kedves Doris!Kép

Ma úgyis megyek a nõgyógyihoz, feltétlem említem neki, mert amíg a fogamzásgátlót szedtem addig 5 napon keresztül egész végig piroska Kép voltam és úgy véget ért mintha sose lett volna semmiKép És, nagyon szerencsés voltam, mert meg se éreztem ha megjött, semmi görcsölés, szóval totál problémamentes.
Most meg az elsõ napon hajnalban iszonyatos görcsre ébredtem, alig bírtam kikászálódni az ágyból, szédültem, hányinger stb..
nem vagyok egy nyavajgós típus ( magas a fájdalomtûrõ küszöböm), de ez most nagyon megviselt.

Ildi
hercegné

Sziasztok!

Jol kezdödik a hét Kép Csak igy tovább!!!

Mzsperx, hatalmas gratula!!! Kép

A többiekkel mi van, akik a befutoban vannak?

Eni
Eni

Mzsperx,

Nagy-nagy gratuláció! Vigyázatok magatokra.

Pusz
Alma
Alma

KépKépKépMzsprxKépKépKép

Mati,
Nekem is így volt. 11; 13; 15. napon nyújtható hv, közte semmi. Az LH teszt 13-on 3-ivat mutatott, 15. napon akció és sikerült. HajráKépKépKép

Pilinke,
Már azt hittem valami komoly szívbajom van. Komolyan! Iszonyú gyorsan kifáradok, minden mozdulatsor után jó lenne egy kis pihiKép Viszont érdekes, az úszást elég jól bírom.Kép A párom meg egyszerüen nem érti. Szerinte még rá is teszek egy lapáttal a dolgokra.Kép

Marcsi,
Sajnálom.Kép

Hercegné,
Jó kis orvosod vanKépKépKép

Edelweiss,
A pé-d még várat magáraKép Ne add fel. A clostynak hamarosan meglesz az eredményeKép

Pukkancs,
Ha nem fordult még ilyen elö, és a továbbiakban sem fog, akkor ne aggódj, hogy miért volt trutyi. Csak nyugi. Nem kell agyonaggódni magad rajta. Minden ciklus más, minden eseményre másképp reagál a szervezeted. RELAXKépKépKép

Jovika,
Csatlakozom khjutkaKép véleményéhez. Ne stresszeld magad. Gyerköceid már vannak, hidd el, nem kell sok idö és ott kopogtat majd a jövevényKép Orvolshoz ne menj, még legalább 6 hónapig. Felesleges ezzel is aggasztanod magad. Talán még a hömérözést sem kezdeném el, az is hozzájárul a mindennapi stresszhez. Ha biztosra akarsz menni, inkább vegyél 4-5 db LH tesztet. és félidö elött kezd el öket használni. Ha kétcsíkos lesz akkor aznap meg 2 napra rá akciózzatok. Tuti sikerKépKépKép

Pusszancs mindenkinek,
Moni
mj

Mzsperx KépKépKép

Szívbõl gratulálok.Kép Vigyázz nagyon Magatokra! Boldog babavárást kívánok!Kép

Marcsi, Pukkancs, Khjutka, Tücsi
Sajnálom nagyon.
De látjátok, Mzsperx beindította a babaesõt, és ez nagyon jó jel. Most sikerülni fog.Kép

Ildi
amíg az ember fogamzásgátlót szed azért nincs semmi görcs, meg fájdalom, mert tüszõrepi sincs. Szerintem az a mérvadó, hogy mielõtt gyógyszert szedtél milyen volt a mensid.
Nekem az elsõ napon, mikor megjön, mindig szokott fájni a hasam, de amikor fogamzásgátlót szedtem, semmit nem éreztem. Aztán amikor abbahagytam, megint jöttek a görcsök. (De ez még mindig jobb, mint az állandó migrén, ami a fogamzásgátlótól nekem volt.)
Kiváncsi vagyok, mit mond majd az orvosod. De úgy tûnik, jó fej lehet.Kép

LányokKép
pénteken elmentem LH-tesztet venni arra a címre, amit Éva mondott. (A Corax Kft. telephelye)
A hölgy nagyon aranyos volt és képzeljétek, bár én 7 darabot akartam venni, adott egyet ajándékba, plusz egy Rapipreg terhességi tesztet is, mondván reméli, szerencsét hoz.Kép
Mindenkinek ajánlom ezt a céget, nagyon kedvesen fogadtak ott.Kép

Puszi Mindenkinek: Zsuzsu
zsuzsu

MoniKép

Lenne néhány kérdésem az LH teszttel kapcsolatban:
Az LH tesztet a reggeli vizelet alapján kell nézni? (Ezt sajna elfelejtettem megkérdezni)
Ha nekem általában 30-31 napra jön meg, akkor szerinted melyik napon kezdjem el használni? A 10-en, vagy 11-en?
Ha az egyik napon kétcsíkos lesz, akkor akció, ez rendben. De utána miért csak 2 nap múlva újabb akció? Ezt nem értem. Te így csináltad?

Zsuzsu
zsuzsu

Mzs! GratulaKépKépKép

En asszem holnap elmegyek uh-ra, es meglatjuk mit produkaltak eddig a tuszocskeim...

orsoly
orsoly

Zsuzsu,
Hát nézzük csak. A legrövidebb ciklusod az 30 nap. Ebbõl kivonsz 14 napot, az 16 nap, vagyis feltételezhetöen ez a pé-d napja (nem biztos, de kb.).

Az LH teszt peteérés elött 2 nappal mutat erösen pozitívat (ha halvány a csík az még nem +!!!!!). Szóval ha a 16. napon van a péd, akkor kezd el úgy a 12-13. naptól minden DÉLUTÁN közel azonos idöben (én mindig este 6-kor csináltam amikor hazaértem a munkából). Reggel vizelet nem jó az LH teszthez, mert túl koncentrált lehet. Folytasd a teszteket addig amig erös csíkot nem látsz rajta. Nálam volt olyan, hogy elhasználtam 8-at is, mert sokkal elöbbre vártam a pét mint valójában volt.

OrsolyKép
Aztán értesíts a fejleményekröl.

Üdv,
Moni
mj

MoniKép

Köszi szépen az infót, sokat segítettél.Kép
(Én kis balga a Corax-nál a hölggyel mindenrõl beszélgettünk, csak arról nem, hogy konkrétan hogy kell használni a tesztet. Valamiért mind a ketten azt gondoltuk, hogy én tudom.)

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Mzsperx KépKép
Szívbõl gratulálok!Boldog babavárást kívánok! Kép
Edelweiss
Kérlek írj át 15c 3cn-re Kép
Jól tippeltétek a hõgörbe alapján, valóban a 16.napon volt az ovim. Meg is jött a 30.napon. Kép De ahogy mondani szoktátok új hónap új remények!!
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok!Kép
Kicsit eltûntem egyrészt a sok munka miatt, másrészt mert nem nagyon történik velem semmi.
Mzsperx!KépÓriási gratula!KépKép
Marcsi, Lujza és akiknek megjött, fel a fejjel!!Kép
Én is minden pillanatra várom a mensit.Ha most késõbb jön meg, akkor szerintem lõttek ebben a hónapban is az inszemnek, hisz akkor pont a május 1-i munkaszüneti napokra esnek majd az esélyes napok.Kép
Marcsi!Kép Tudod már, hogy nálatok milyen stimuláció lesz?

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok,

Mzsperx, nagy gratula, mondtam én, hogy jó a tavasz!!!

Zsuzsu, az LH teszt akkor mutat pozitívat, amikor a szervezetben az LH hormon szintje a legmagasabb. Akkor lesz, hogy a teszt csík erõsebb, mint a kontrol csík, és ettõl számítva 20-48 órán belül következik be a tüszõrepedés - tehát aznap kell akció, hogy készenlétben álljanak, hogyha a 20 óra jön be, illetve rá 2 napra, hogyha a 48 óra jön be, akkor az ugye még 24 órát életképes, tehát így el lehet elméletileg kapni a megfelelõ pillanatot.

Sok sikert. Különben nekem is adtak a nénik terhességi tesztet is, nem is használtam el, csak most.
Éva
Névtelen

Mzsperx!

Gratulalok! Vegre ujra beindult a babaeso! Gyere minel hamarabb at ide a szomszedba a frissbe es hozd magaddal a tobbieket is!
Varunk mar nagyon mindenkit!

Edina
edina

Lányok,

Remélem nektek jobban telt a hétvégétek, mint nekem. Pocsékul éreztem magam. Lehet,hogy engem is elkapott az influenza? Egész hétvégén legszivesebben csak feküdtem volna, lázam az nem volt. Annyira gyenge voltam, hogy még egy kis felmosásnál is kétszer le kellett ülnöm és vert a víz. Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy már csütörtök óta kisebb-nagyobb megszakításokkal görcsölök. Nem olyan erõsen, mint mensikor, de azért érzem. Most épp ráz a hideg.
Ki érti ezt? Nem akarok beteg lenni!!!

Pusz
Alma
Alma

ÉvaKép

Köszönöm Neked is a magyarázatot és azt is, hogy közkinccsé tetted az LH-teszt lelõhelyet.Kép
Most már mindent értek, úgy fogok mindent csinálni, ahogy Monival mindketten mondtátok.KépKépKép

zsuzsu

Sien
Én is ebben a hónapban megyek inszemre. Ez lesz az elsõ. Kora délután hívom majd a doki bácsit, mert azt mondta, hogy amikor megjön akkor menjek. Úgy néz ki, hogy az ovim pont hétvégére fog esni. Csak hétköznap végeznek inszemet? Te voltál már, vagy Neked is ez lesz az elsõ?
Lujza
lujza

Lányok, Fiúk!

Megjöttem uh-ról. Ha minden igaz a kilencedik hétbe léptem.
Láttuk a babát (ill. 3 foltot). Dobog a kis szíve!
A méretét nem mondták. Sajnos képünk nincs, mert ez az uh nem tud nyomtatni. Nagyon sokan voltak, ezért egy másik gépre kellett menni.

Most már felszabadultabb vagyok, hogy láttam a kis szívét.

Caldea
Caldea

Szia Lujza!Kép
Nekem is ez lenne az elsõ, mert ebben a hónapban pont azon az oldalamon volt a domináns tüszõ, amelyik nem átjárható, így elhalasztottuk erre a hónapra. Nekem a Szabolcs utcában csinálnák és úgy tudom, hogy ott elvileg nem dolgoznak hétvégén és munkaszüneti napokon. Úgy tudom, hogy egyedül a Káliban nem foglalkoznak azzal, hogy milyen napra esik, de ott meg mindenképpen fizetni kell az inszemért. Ettõl függetlenül, lehet, hogy mégis ott kötök ki. Majd a jövõ héten konzultálok a dokimmal!
Neked hol csinálnák?

Pusz, Sien.
Sien

Caldea!Kép Örülök, hogy minden rendben van veletek!Kép Most már nyugi, és élvezd ki minden pillanatát a babavárásnak!Kép

Pusz, Sien.
Sien

MzsperxKép

Megtennéd, hogy elküldöd a mostani hõgörbédet? (Ha jól emlékszem, a tiéd sem éppen nagykönyvbe illõ és most mégis ott a babóca.KépKépKép)
Illetve leírnád, hogy milyen "praktikákat" alkalmaztál ebben a hónapban? Szerintem ez mindenkit érdekel.Kép

CaldeaKép
El tudom képzelni, milyen boldog lehettél, amikor megláttad a pici szivét az uh-on.Kép Most már megnyugodhatsz, minden rendben lesz és lesz egy aranyos, drága kisbabád.KépKépKép

zsuzsu

Sziasztok Lányok!

Mzsperx!

Nagy gratula! Vigyázz magatokra!
Én már pénteken gondoltam, hogy babás vagy mert írtad hogy a hõd fent van.

Caldea!

Örülök hogy nálad is minden rendben van. Most már megnyugodhatsz.

Andy
Andy

IldiKép
Figyeld a tüneteidet és mindenképp említsd meg az orvosodnakKép
CaldeaKép
Gratulálok! Próbálj megnyugodni, minden rendben leszKép
SienKép
Sajnálnám, ha ebben a hónapban is lecsúsznátok az inszemrõl... Mikor döl el, hogy esetleg mégis a Káliba mész?

Puszi: Doris
doris

Lányok!
Láttok ti ebbõl valamit????

Ebben a hónapban elég sokáig megvolt és a 8-ik naptól mérem a hõm.???????
36,7 8-nap
36,7 9 nap
36,7 10 nap
36,6 11 nap
36,6 12 nap
36,6 13 nap
36,7 14 késõbb keltem
36,7 15 késõbb keltem (nyujtható nyák)
36,6 16 nap

Mzsperx!Kép
El tudnád küldeni a görbédetKép ha jól emléxxem neked sem volt valami szabályos.

LécciKép

Pusz
Alice
Alice

Sien
Én a Schopf-Merei-ben csináltatom. A Káliban az altatófõorvosnõ az ismerõsöm és õ ajánlotta, hogy ide menjek, mert náluk valóban költséges az inszem. Egy idõs fõorvos bácsit ajánlott, aki tényleg nagyon aranyos és figyelmes.Remélem ma eltudok menni és akkor megkérdezem ezt a hétvégi, vagy munkaszüneti napi inszemet.
Én annyira bízok benne, hogy ez sikerül!!Sikerülni fog meglátod!Kép
Lujza
lujza

Sziasztok!

Edelweiss légyszi vegyél ki a listából, mert olyan ritkán tudok jönni, hogy ennek így nincs értelme.
Azért, ha van idõm olvasgatlak benneteket.
Egészséges pocaklakókat kívánok mindannyiótoknak (mindannyiunknak (-: )
Fércegér
fércegér

Sziasztok!KépKép

Megjöttem a dokibácsitólKépHát Lányok álmaim orvosa (mármint szakmailag)KépKép
Szóval: Mondom neki, hogy babócát szeretnénk párommal.
Tudnotok kell, hogy a doki és párocskám nagyon jó baráti kapcsolatban vannak.Kép
Közölte, hogy az alapos kivizsgálás nem velem indul, hanem emberemmel, mert addig nem látja értelmét az egésznek, amíg nem látja, hogy ott minden okés-e?
Aztán jöhetek én és elkezdte sorolni, hogy mi mindent szándékozik..Annyire kedves volt és figyelmes ( egy fillért el nem fogadott, ez tök ciki volt nekem).
Elsõ körben megvizsgált, megcsinálta a rákszûrést, aztán majd folyt.köv.
Javasolta a genetikai vizsgálatot is, és megígérte, hogy bárhova kell mennünk, mindenhová beajánl és segíteni fogKépKépKép
Egyszóval nagyon pozitív élményekkel jöttem el tõleKép
Csak ajánlani tudom, mint orvostKép

Mindenkinek pussz: Ildi
hercegné

LányokKép

Hétvégén elkészültem a gyógynövényes összeállítással, ma gyorsan begépelem és vagy ma vagy holnap küldöm Edelweiss-nak.
A gyógynövények mellett két "betegségrõl" sokat olvastam és gyûjtöttem infókat. Az egyik a PMS, ami nagyon sok nõt érint, a másik pedig a férfi nemzõképtelenség, jobban mondva csökkent nemzõképesség, ami manapság szintén sok férfit érint.
Az összeállításban ezekrõl is lesz szó.

Most azonban a férfiak csökkent nemzõképességérõl szeretnék Nektek írni valamit, ami úgy tudom sokakat érint, s bár lehet, hogy sokan közûletek ezt már tudjátok, nekem nagy újdonság volt a következõ:

Szóval kutatók megfigyelték, hogy a 40-es évektõl kezdve, amilyen arányban nõtt a tejtermék fogyasztás, majdnem olyan arányban csökkent a férfiak spermaszáma, illetve nemzõképessége. Ennek a magyarázata pedig a következõ:
amennyiben egy férfi szervezetében megnõ az ösztrogén hormonok mennyisége, úgy csökken a spermiumszáma illetve a spermák minõsége.
De hogyan kerül a férfiak szervezetében nagyobb mennyiségû ösztrogén?
Nagyon sok négylábút és szárnyast, de legfõképpen a tejelõ teheneket ösztrogén tartalmú hormonokkal kezelnek, hogy több tejet adjanak. A tehéntej a modern technológiának köszönhetõen így jelentõs mennyiségû szintetikus ösztrogént tartalmaz.

Azoknak a férfiaknak, akiknek a nemzõképességgel kapcsolatos problémái vannak, jó ha csökkentik tejtermék fogyasztásukat.
Nagyon fontos vitaminok az ilyen férfiaknak:
C-vitamin (fõleg, ha dohányoznak), E-vitamin, B12 vitamin, folsav és cink nyomelem. Ezen kívül a ginzeng gyógynövény.

Sok olyan férfi lett a kutatások szerint újra nemzõképes, akit például csak C-vitaminnal kezeltek. Számomra ez is meglepõ infó volt.

Bocs Lányok, ha hosszú voltam, de úgy tudom, néhányótok párja ilyen problémával küzd, s szerintem az úgymond egészséges férfiaknak is jó, ha erre odafigyelnek.

A zebrafarmra majd egy kicsit részletesebben írok errõl, de szerintem a legfontosabbakat itt leírtam.

zsuzsu

Doris!Kép A jövõ héten akarom megkérdezni a dokimat errõl a Kális témáról, ha tényleg nagyon úgy állna a dolog, hogy a pé beleesne a 4 napos ünnepbe. Minden attól függy, hogy mikor jön meg...Ez persze törvényszerû, hogy most, amikor fontos lett volna, hogy 28 napra jöjjön meg, késik. Lehet, hogy a Closti kavart be, meg azért, ha belegondolok az uh alapján is sejteni lehetett, hogy most késõbb jön meg.
Lujza!Kép A lelkesedésed rám is átragadt, úgyhogy már csak ezért sem szeretnék kihagyni még egy hónapot!Kép
Ildi!Kép Örülök, hogy ilyen jók voltak az elsõ tapasztalataid!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Sien!

Én is nagyon boldog vagyok, nagyon sokat számít, hogy az embernek milyen orvosa van.

Ildi
hercegné

Sziasztok!!!!

Mzsprex nagy gratula, jaj de jó NektekKép Én is alig várom, hogy újra próbálkozhassunk.

Üdv: Hermi
Hermi

Mzsperx!

Bocsi, elírtam a nevedet, de érdekelne engem is a hõgörbéd.

Hermi
Hermi

MzsperxKépKépKép

Eljen, eljen, eljen !!!

Galuska

KépKép
galuska

Lányok!Kép
Közben rájöttem, hogy totál el vagyok tévedve, hiszen május 1 az szerdára esik és csak azon a napon nem dolgozunk!Kép Hiába, ha nincs probléma, akkor én hipp-hopp kitalálok magamnak valamit!KépKép
Most azért egy kicsit megnyugodtam!

Pusz, Sien.
Sien

AliceKép
Szerintem vagy nem volt még ovid, vagy pedig ma van, de ez csak holnap derül majd ki, ha elindul felfelé a hõd.
Kár, hogy nem mérted az elsõ 8 napban, lehet, hogy abból is ki lehetne olvasni valamit.
De most már sebaj, lényeg, hogy szerintem ma legyen akció!Kép

IldiKép
Örülök, hogy szimpatikus az új orvosod. Ez szerintem alapvetõ fontosságú. Én az új orvosomhoz (orvosnõhöz) csütörtökön megyek elõször. Remélem én is hasonló tapasztalatokról számolhatok majd be.

SienKép
Akárhogy is dolgoztatod a fogaskerekeidet, ebben a hónapban már nem úszod meg az inszemet?KépKépKép
Tudod, a babaesõt nem lehet csak úgy holmi "május 1-ek" miatt megakasztani?Kép

zsuzsu

SienKép

Megkergült a számítógépem. A két kérdõjel a mondat végén természetesen felkiálltójel.Kép

zsuzsu

Zsuzsu!Kép Értem én!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Mzs!
Gratulálok!

Caldea!
Jaj de jó neked? Most biztos a fellegekben jártok mzsperx-szel.

Sien!
Én 10 szem serophent fogok bekapni, az nekem elég hogy petéim legyenek, meg este fél szem bromot kapok, mert nagyon kicsit magas a prolaktinom, meg a serophen hatóanyaga (citrát?) is megynomhatja egy kicsit.
Azt hiszem félidõben még tüszõrepesztõvel rásegítenek minderre.
Szerintem ha tehetitek akkor ebben a hónapban menjetek el a Káliba, mert ha neked csak minden 2. hónap a jó, és ezt is kihagyni.

Na sietnem kell, mert elkések és eldumáltuk az idõt KLÁRIVAL! (Most járt itt a munkahelyemen)

Örülök, hogy láttalak Klári!Kép

Marcsi
Marcsi

Mzsprex!
Gratulálok!Gratulálok és még egyszer gratulálok!
Ugy örülök, hogy legalább neked sikerült!
Jutka
khjutka

Szia Marcsi!

Én is ilyen kezelésben vettem részt . És félidõben nagyon rosszul voltam a gyógyszerek hatásától (még el is ájultam)! De ne ijedj meg ez természetes, a doki szerint a HTC hatása. De ezt más lányoktól is hallottam és ilyenkor jött a bébi... (csak a párom úhgy megijedt, hogy mi nem is próbálkoztunk, szóval nálunk még nem jönKép)

Üdv: Hermi
Hermi

Mindenkinek köszi a biztatatást!
Zsuzsu!
Hogy te miket tudsz? Tök jo! Tényleg lehet benne valami, ugye, hogy ilyen dolgokra nem is gondol az ember fia /lánya/. Meg szabad kérdezni hol olvastad?
Már alig várom, hogy fenn legyen a zebrafarmon!
Jutka
Ui: Mzsprex! Örülök, hogy a dokidank lett igaza, mármint abba, hogy nem progi hiányod volt!Vigyázzatok ám magatokra!
khjutka

Sziasztok!!

Képzeljétek, megkaptam egy természetgyógyász telefonszámát. Baba csinálónak hívják. Nem nagyon hittem benne, de van egy barátnõm is, akinek segítet. Hormonzavaros volt, a dokik azt mondták, hogy gyogyi nélkül nem fog menni. Õ meg nem szedte be a sok gyogyit és rendbejöttek a hormonjai. Azt hiszem felhívom én is. Mit gondoltok az ilyesmirõl?

Hermi
Hermi

Most 16 hetes terhes a barátnõ.
Hermi

Mzsprex!
Gratulálok, jó egészséget kívánok Nektek!
Kata
Kata

Lányok!

Egy költõi kérdés:
Azok a kismamák akik menstruálnak a babavárás alatt (még ha megváltozott mértékben is) hogy áll a hõjük? Nekik is leesik mikor megjön? Vagy ez nem olyan vérzé?

Pukkancs
Pukkancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?