A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

piros,
no paraKépminden dokifüggőKépáltalában itt a H-ban vállalják a faros szülést kivétel ha lábtartásosKépakkor császár.de ha ez nem első babó és az elsőt simán szülted még nagyobbak az esélyeid hogy szüljél.póbáld rávenni hogy visszfordoljonKépvotiv itt a nagy homeopátiás szakértő,asszem van vmi szer ami arra ösztönzi a babákat hogy beforduljanakKépegy barátnőmnek a 38. héten is forgolódott még ide oda;)

kókusz,
megint tanultam,nem is tudtam hogy a második babák később fordulnak be.....jó hogy már tudomKépés figyi,a fejük korábban beilleszkedik?én úgy vajúdtam hogy feje mozgott.....aztán mikor repedt a burok rögzültKépugye a gravitációKép

zsanci,
Kép
Vendég

Proone!
rám meg akkor gondolj, ha a kékbe mész...Kép Kép és én is gondolok rátok!!! Kép

most olvastam, h a Krizsó Szivia azt mondta, h neki január 8-án fog megszületni a babája, pont a szülinapján. "ha hinni lehet a doktornak!" Hát, szegénynek még senki nem mondta, h a gyerekek nem úgy születnek, hogy akkor január 8. ???Bár enyim második igy született, de a legtöbb bébi nem!!! Akkor születik, amikor jönni akar, vagy tévedek???Kép

DORKÁNAK BOLDOG 4. SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!! Õ barátosném leánya!!
ÉS BOldog Szülinapot Kurt Vonnegutnak is, aki meg a kedvenc iróm...Kép
Éljenek soká!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

proone,
zöldKép
Vendég

Zsanka, marha jó ezt az asztal. mennyit kóstál egy ilyen?

Neet! lehet, hogy Istit látva megkomolyodott Eszti.

Ildi! a MOM Park alagsorában is van Deichman!

Proone! de a vérzést ugye mondod a dokinak? mert mikor nekem már 5 perces fájásaim voltak, csak akkor mertem kórházba indulni, mikor észrevettem, hogy vérzem is! (tudatlan voltam Kép )
szerintem -de ez az én véleményem - nem meznzigyörcs-szerű a szülés megindulása. olyan furcsa érzés, mintha az embernek nagyvécéznie kellene, de elől is fáj... lehet, hogy nálad már indult? Kép

Oxi, akkor Vikka szépen fejlődik, lehet, hogy már el is érte születése súlyának 2x-ét?

Nyunyó! miért is kérdezed? csak nem ő lesz a dokid?

Cookie! üdv!

Piros! nekem végig farosan feküdt a baba. úgy döntöttek, hogy a kiírt időpont előtt 1 nappal fektetnek be, ha nem indul meg a szülés. mivel a szülés megindulása előtti 1-2 órában is megfordulhat, mindenre van esély!!! nekem beindult a szülés, este 10-től éreztem fájásokat, reggel 6-ra már 5-7 percesek voltak, így bementünk a kórházba, és mivel faros volt, megcsászároztak.
a faros szülést nem hogy nem erőltetik, de elméletileg nem engedik meg. nekem ráírták a lapomra, hogy veszélyeztetett vagyok faros fekvés miatt. (pont a főorvos volt benn, mikor beértem, és ő kezdte a vizsgálatot, majd a dokim. ő azonnal a császárt javasolta a dokimnak.)
az enyém lábtartásos volt.

Gigi , a lábtartás akkor mit is jelent?? azt, hogy fent, vagy azt, hogy lent van a lába?

ancsipancsi

Hát lányok......4 fog közvetlen egymás után KÕDURRRRRRVA!!!!!!!!!!!

márcsak SIMAELEM -Ada és élete párja ZombiVik
ada007

<font color="0000ff">Ancsi!
Etse óta nincs már vérzés, tuti a vizsgálattól volt. Picit éreztem is a vizsgálatot, olyan 'meg akar jönni' érzés volt. De azért majd mondom, hogy volt, ha megyek...
Szerintem én amint tudok bemegyek a kórházba, ha fájok (hazaér férjem és bevisz), mert azért 2 ujjnyira mégiscsak nyitva vagyok... Az 4 cm! Hú!

Egyelőre még minidg a gyomrom fáj... Nem értem... ilyen nem szokott lenni, csak ha mondjuk nagyon éhes vagyok vagy ha nagyon tele eszem magam... olyasmi érzés...</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Vagy ha kicsit szülsz....Kép

Ada!

Te itt?

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Jucus!
Kép

Na de ha nem görcsöl időközönként a hasam, nem folyik magzatvíz, meg nem is vérzek, akkor üljek itthon a fenekemen. Ugye? "Csak" a gyomrom fáj... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!

Sajnos nem vagyok kompetens mert én mind 2x rohantam a kórházba de azt mondják itten az okosabbak,hogy rá ér az ember!
Majd ha már nagyon gáz akkor induljatok!Kép
megpróbálok készülődni veled,amennyire Panna engedi!

Azért ha rendszeres 5 perces fájásaid lennének vagy magzatvíz el,akkor indelj el!Vagy ha úgy érzed,hogy valami nagyon furcsa,legfeljebb hazaküldenek.Na,mond már!Kép
Ha meg nagyon szívóznának a kórházban akkor mondd meg,hogy én azt üzenem,hogy szülni fogsz és kész!

Pusza:

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Juc!
Aranyos vagy, ez nem a méhem és most nem is keményedek... Ez a gyomrom! Az pedig este óta folyamatosan fáj...
Na, most erre bekeményedtem.. Kép de nem fáj, csak kőkemény... Baba meg elkezdett bent ugrálni...</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!Proone:én is szorítok,hogy gyors és szép szülésed legyen.Szintén rózsaszínKép.Gigi:mi lett a "szürkével"?Cookie:köszi a popókrém ötletet,ezt még nem próbáltuk!/vény nélkül is adják?/.Zsan:esztergomi a barátnőd és Dorkája?Gabi

petergabi

Szia Proone!

Nagyon izgis a dolog. Bármi van akkor tényleg hívj egy taxit és irány a kórház. Én egyébként onnan tudtam, hogy jön egy fájás, hogy közvetlenül előtte a gyerek iszonyatosan beindult. A hasam viszont alul kezdett el fájni, tényleg, mint egy mensi görcs.
Ettél ma már valamit? nem az éhségtől fáj a gyomrod, vagy az idegtől?

Addig is relax, gyűjtsd az erőtKép)))
beetrix

Ja Pronne!

Ha sárgában leszel akkor ránk gondolj a Lillával.Kép
beetrix

Beetrix!

Mikor találkozunk?Mr tudom,hogy hol laktok és mit csináltál tavaly nyáronKép

Juc
20170114224602

Proone!
szülés előtt nekem is fájt a gyomrom, de a baba feje a gyomorgödörben volt. bármit ettem, már fájt is. 2x pedig gyomorgörcsöm volt kb. 10 órán át, pontosan olyan, mint a szülő fájdalmak.

és az első fájás előtt a baba elkezdett alien módjára mozogni.

ancsipancsi

<font color="0000ff">Beetrix!
Ettem ma már, tejeskávét is ittam, ettem mandarint, körtét meg joghurtot... Most ilyenekkel tömöm magam a szilárdabb... vagyis a szárazabb kajákat nem kívánom, mint kenyér és egyéb főtt ételfélék... Kép De már napok óta nem vágyom olyanokra, még a rántott húsra sem, pedig azt imádom!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok! Szia Cookie!

Lanyom ma abban a luxusban reszesit, hogy hajlando aludni negyed oranal hosszabban.Kép

Proone, en mar nem lepodok meg semmin...
Ketujjnyival mentem be a korhazba, nulla fajas, csordogalo magzatviz, negy es fel ora mulva mar babaztam.Kép Sogornom viszont a kiiras napja elott egy hettel mar haromujjnyira tagult es tulhorda egy hettel a fiat! Pedig allandoan kemenyedett es eros joslofajasai voltak. A korhazba majdnem egy napot kinlodott mire megszult.Kép

Rylie, azota sikerult talalkozni Judittal?

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Hehe, persze hogy mar nem alszik! De legalabb nezelodik es nem bombol.Kép
Mostanaban fedezte fel a kezet, olyan edes amikor nezegeti.Kép Az oklet meg igyekszik letuszkolni a torkan.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Dora!
Nekem a doki kifejezetten monda, hogy úgy van beilleszkedve Babó feje, hogy hatékonyan tudja tágítani a méhszájat, azért mondta, hogy napokon belül. Mert van olyan, aki 2 ujjnyira niytott szintén, de nem úgy nyomja a baba feje, így akár túl is hordja...

A baba rúgdalózása maitt is keményedhet a pocak, valszeg azért volt többeteknek mozgás után a fájás, legalábbis én így gondolom...</font>

KépKépKépKép
proone

Drukkolok!Kép

Pocak, sikerult beleolvasni a konyvbe?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Proone! nekem meg aszonták, hogy nem hinnék, hogy megindul a szülés, mert semmi nem ingerli a méhszájat. (mivel ült bennem a baba)
aztán mégis megindult Kép

Dóra! akár az én lányomat írnád le! habár ő már mostanában jobban alszik, de pl. ma is bömbölt a kaja alatt, mint a fene. nem akart enni.
aztán az öklét tömi befelé, néha még öklendezik is. és nálunk is nézi a kezét, pontosabban az öklét. mint egy részeg Kép , távol tartja és próbálja közel vinni a szájához, és általában az arcát találja el, majd odahúzza a szájához. néha bekapja a hüvelyjét is.

ancsipancsi

Proone,

nekem teljesen egyértelműek voltak a fájások, 5 percenként jöttek,rendszeresen, én is féltem, hogy honnan fogom tudni, hogy mikor szülök. Előtte szintén keményedtem,ahogy te is, a hasam is ment stb...
Álítólag a lényeg, hogy rendszeresen jöjjenek, akkor indult el a szülés.Lehet indulni.Kép

Többiek,
ti hogy álltok a bölcsi kérdéssel, viszitek a lurkót vagy csak majd oviba?

Claudia
claudia

Dora,

Nekem 5 hónapig non - stop üvöltött Erik, de tényleg szinte egész nap, nappal semmit sem aludt, csak bömbölt, hasfájós volt...:Kép
Szerencsénk az volt, hogy éjszaka aludt, különben...
claudia

Proone,

Megnyugtatlak, az én dokim (aki mellesleg a Tiéd is) is ezt mondta, az utolsó hónapban minden vizsgálatkor közölte, hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok, gyerek feje tökéletesen be van illeszkedve és annyira nyomja a méhszájat, hogy mindjárt szülünk, aztán amikor a 3. alkalommal is ugyanezt a dumát kezdte el mondani és elkezdtem mosolyogni akkor a vizsgálótól visszasétált az asztalhoz belenézett a papírjaimba - na jó a monitort bámulta - és jót nevettünk együtt, hogy én vagyok az egyik kivétel, akinek ezek a paraméterek nem hozzák meg a mindjár szülünk időpontot, 3 nappal túlhordtam Brúnót. Viszont ami bejött, hogy amikor eljött az idő nagyon gyorsan tágultam Kép
Nagyon drukkolok Nektek Kép Kép
zsebi2004

Clau!

Én csak óviba,bár oda sem szívesenKép
Persze ez azért van mert itthon tudok maradni

mellesleg óvónő vagyokKép
Juc
20170114224602

Beet!
én nem tom hol laksz, de sejtem mit tettél tavaly nyáron, és én is akarok veled tali...Kép Maja??, Vmikor hétfőn????
Gabi!
De igen!!!Kép

Ancsi!
10 ezer a játékasztal...

KÉSZ VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MI is fogzunk!!!

Fáradságunkra egy friss bizonyiték:
tegnap történt a mom parkban:
megérkeztünk, Lev kivette Igit, én kivettem B-t, levetkőztettem, mindenki kabátját beraktam a kocsiba, bezártam az ajtót, és el mindenki...1 óra múlva jövünk vissza, és hát látjuk ám, h Igi oldalán VÉGIG nyitva volt az ajtó!!! mivel nincs riasztó, igy nem virnyákolt, elég durva látvány volt...először azt hittük, h kipakolták, de semmi nem hiányzott az autóból, köszönet érte mindenkinek, aki nem nyúlt bele. Nem sok mindent tudtak volna elvinni, de pl a kabátokat, gyerekszékeket igen, és már ez is elég húzós lett volna...
szóval, mi is eléggé le vagyunk amortizálva...Kép MIKOR LESZ ENNEK VÉGE????Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
akkor te tudsz valamitKép
claudia

Claudia, jajKép Nalunk szerencsere csak hetirenden van a hasfajas es nem napirenden, van hogy nyugbol sir, mert faradt de nem bir elaludni vagy uram bocsa' megprobalom lerakni.Kép

Ancsi, Kati most sorra kiprobalja minden ujjat, rendszerint oklendezes a vege - huvelykujjtol is.Kép

Juc kollegina!Kép Mert en is... de Neet is kollegina!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Zsebi!
KépKépKép Na igen, van ez így. Kép Kisünnél bejött neki, nálad nem, na, akkor most én jövök, majd kiderül, mi lesz velem...

Megint kutyorgást hallok a gyomrom felől, meg még minidg fáj. Most aludtam egy órácskát... Baba sokat mocorog.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,

Próbáltam visszaolvasni, de semmi esélyem. Lánykám nagyon nyűgi és dolgozom ezerrel.... Mindenkitől elnézést, hogy nem tudok mindent elolvasni, pedig szeretném ám. Itt űlök a gép elött egész nap, de csinálom a webáruházunkat. Nem könnyű feladat.... De nagyon jó dolgokat sikerült összegyűjtenem, ha van kedvetek nézzétek meg, még nagyon alakulóban van, de kb. körvonalazódott, hogy mit is szeretnék madj. Lesznek biokaják, élelmiszerek, bio bébiételek, táplálékkiegészítők, sok sok naturkozmetikum, 100%ban lebomló mosószerek és hasonlók. Ha van kedvetek látogassatok el hozzám a www.netbio.unas.hu címre.

Más: kiscsajom totál nyűűűűűűűűgi, lehet, hogy fogzik.Kinek mi segített?

Votiv: bocsi, hogy nem válaszoltam neked.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Dora!

Vagyunk egy páran itt,elfuserált pedagógusokKép

Juc
20170114224602

Dóra!
Neet nem is ovis néni!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Dóra! Lencsi néha tépi is a száját. És most elég idegroncs is vagyok, mert ma minden étkezésnél harcolni kellett vele, hogy egyen, de így is fél adagokat evett. A kezével folyton ki akarta verni a kezemből az üveget. Kép

Proone! Lehet, hogy tényleg szülni fox az éjjel? Kép amúgy az utolsó hónapokban marha sokat keményedtem, folyton aszittem, hogy mindjárt szülök.

LENCSI MA EGÉSZ NAP NYÜGI!! Johi és Ada is írta, igaz Adáéknál biztos a 4 fog, de Johiéknál...

ancsipancsi

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek az infókat. Akkor most szépen várunk és meglátjuk mi lesz. Gondolom ha záros idön belül nem fordul be a baba, akkor a prof is vázolja a lehetöségeket. Tényleg, mi az a a lábtartás? Az sem mindegy, milyen faros a faros baba?

A másik, hátha volt másnak is ilyen. Hetek óta gyakran van hányingerem, mint pl. ma is. Nem minden nap és nem is olyan, mint az elsö hetekben, akkor émelyegtem, de tudtam enni, söt. Most az van, hogy ilyenkor max. egy üres zsömlét tudok legyürni és gyakran hasmenés is párosul a hányingerhez. Szerintetek ez a terhességtöl van, vagy valami más lehet mögötte? Másnak is volt ilyen?

Proone, én a 38. héten éppen vasalgattam, elmentem a WC-re és láttam, hogy távozott a nyákdugó. Felhívtam a szülésznöt, mondta, hogy menjek be CTG-re, persze férjem éppen a város másik felén volt, így taxival mentem. Mire beértem a gép már fájásokat mutatott, de én még nem éreztem semmit. Rá pár órára már kint is volt Zsombi. Az elözö napokban éreztem kisebb görcsöket, de rendszertelenül. Szóval lehet, hogy Neked is bármikor eljöhet az idö.Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

<font color="0000ff">Lányok!
Milyen az a nyákdugó... és mennyi...?
Csak mert éppen én is vasalgatok. Kép
WC-re menetelkor mindig jön eg pici valami, vagy véres a folyáom (barnás) vagy a nyákdugó... De szerintem a tegnapi vizsgálatos vérzéstől még simán lehet véres a folyásom, nem..?
Na de mindenki azt mondja, hoyg ha fájás van, vagy magzatvíz megy el, akkor kell indulni. Ilyenek meg nincsenek!!!
(Férjem nekem is a város túlsó végén...)</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, akkor ezek jó elöjelekKép

Figyusz, én is úgy tudtam, hogy magzatvíz meg fájás, nekem mégsem így volt. Amúgy végül burkot is kellett repeszteni, amikor kb. 4 ujjnyinál jártam.
A nyákdugó egy olyan 100 forint nagyságú rózsaszínes összefüggö nyákdarab. Én sem láttam azelött ilyet, de megismertem, szóval biztosan felismered Te is. Nekem is elötte 2 nappal volt egy olyan vizsgálatom, hogy utána görcsölgettem és picit volt véres folyásom is.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Ancsi, Ada, Johi!
mi is nyűgösek vagyunk. vagy fog vagy front.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, de nekem Neet is kollegina!Kép Dupla szakon vegeztem.Kép

Ancsi, nem lehet konnyu megetetni egy hadonaszo, ficergo kisbabat.Kép Katinak sem egyszeru beletalalni a szajaba a kiskanallal, meg az infacollal. Apjuk szerint latszik, hogy gyerekkoromban nem volt nintendom.Kép Mindig rossz utemben csepegtetem neki a Vigantolt is.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Proone!
Nekem a véres folyástól számítva 6 óra múlva megszületett Petra!!! Kép Hajráááá!!!!! Kép

Mi is extra nyügik, hisztisek, vagyunk, ... mármint P., Doni elnéző derűvel szemléli megkergült nővérét...Kép
Úgyhogy megyek is...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

PROONE, HAJRAAAA!!!! Nekem szules elott volt delelott egy nagyon kicsi verzes, es delutan bementem a korhazba, hogy azert megis miacsudaez, aszontak rovidul a mehnyak es azert, es hazamentem. Aztan este 3 perces kemenyedesekbol 3 perces fajasok lettek es visszamentunk.

Most csak ezt az oldalt udtam atfutni, majd jovok, de ma tokjo sztorink volt, azt gyorsan elmeselem: setalok delelott a gyerkoccel es egyszercsak feltunik elottunk egy anyuka egy ketevesforma kislannyal, anyuka bazinagy mackot cipel, kislany egy kozepes malacot Kép azon kezdtem gondolkodni, minek hoznak le setalni ekkora plussallatokat, biztos allatira hisztizett a csaj... kozben enyem lany is a mackot nezhette es allatira elkezdett sirni. Felgyorsitottam, hogy megelozzuk oket, nehogy egesz uton a macko utan csorgassa a nyalat, es mikor mellejuk ertunk, anyuka meg is kerdezte, hogy miert tort el a mecses, mondom biztosan a macko kene neki, erre odaadta Kép azt mondta, most kaptak a vedonotol, voltak tanacsadason es kitudjamiert, mindenesetre o a mackot nezte ki es kerte, de a gyerkocnek a malac tetszett es vegul mindkettot megkaptak, de mivel a gyerkocnek a malac tetszik, ugyis csak foglalna a helyet, szoval vigyuk csak. Hat megprobaltuk: marha nehez ugy volt, mert a gyerek meg akkor is uvoltott, mikor mar nalunk volt a macko, megprobaltam, hogy gyereket kiveszem a babakocsibol es mackot be, hatha szivesen tolja, de nem, gyerek a laban jon, macko kezet fogva, nem, gyerek babakocsiban macko kezet fogva, nem, stb. stb. mar kozben egy masik anyuka is segitett, aki ket kisgyerkoccel volt, megfogta a mackot, amig gyereket probaltam visszapplikalni a babakocsiba, meg tobb idos holgy is megkerdezte a csajomtol, hogy miert sir es megjegyezte, hogy milyen szep mackoja van, aztan kozben visszajott a malacos kislany is a mamajaval... vegul beultettem a gyereket a kocsiba, mackot radobtam valahogy, hogy kilasson es kapjon levegot es a macko se essen le es meg szabad kezem is legyen a kocsit tolni es hazaindultunk. Szerencsere nemsokara abbahagyta a sirast. Itthon rogton raugrott a medvere es osszevissza birkozott vele, meg probalta cipelni a lakasban, ami eleg nehez dolog, mert akkora, mint o, de legalabb puhara esik, ha elvagodnak Kép Kép

Remelem azert nem hiszi, hogy ha barmit meglat es elkezd erte sirni, akkor megkapja... Bar, ha ez tenyleg mukodik, akkor holnap en is szornyen fogok bombolni, amikor az elott a szep uj ford fiesta elott megyunk el, aki az utca vegeben lakik Kép Kép
moosejaw

Mooooos, ez annyira jooooo!KépKonnyesre rohogtem magam.KépKépKép
Hogy kell fogsoros szmajlit csinalni?

Enyem gyerek meg annyira nyugodt, hogy felek beteg.Kép Komolyan, alig hallottam a hangjat, alszik-eszik-nezelodik-mosolyog.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora!

Szerintem Zsancira akartál reagálniKép
Pedagógus az egy fura fajzat,gyerekeknek nem lesz könnyű velünk!

Proone!

Szüljünk már,annyira izgatott vagyok!
20170114224602

Ja igen.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

<font color="0000ff">Jucus!
Megávrom, amíg hazér a férjem, aztán elkezdek vajúdni, oksi? Kép Ma későn jön... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Én is pedagógus vagyok...
Sógornőm is az és olyan lükék a gyerekei... remélem, az enyim(ek)nél nem jön be ez a pedagógus-szülő dolog... </font>

KépKépKépKép
proone

Proone, még mindíg közöttünk??? Kép Kép
Nyákdugó - nekem olyan volt mint véres folyás -után 6,5 órával megvolt Brúnó, úgyhogy minden lehetséges, hajráááá Kép

Bogárka, Doninál milyen időt futottál??? Csak a miheztartás végett, hátha meggondolom magam egyszer és benevezek a másodikra, tudjam mire számítsak .O Kép
zsebi2004

Proone!

Ne gondold,hogy megússzák a gyerekeid a félrecsúszásodatKép!
20170114224602

Hello lányok!

Kész vagyok, mint a házifeladat, az op.kut vizsga pedig felejtős....Legyem má' holnap.
De legalább anyucikám megérkezett.

Na, puszmák.
Ada
ada007

Recca
Negyon köszi mégegyszer, már igazi harc megy érte. Beni a tetejére állítgatja az állatait a csajok meg mászkálnak alatta.
Imádni való kis pasid van én beleszerettemKép

Juc
Én is ovipedag vagyok, csak titkolom.

Piros
Én úgy tudom, hogy a 34. hétig áll be a második baba de ez kitolódhat. Mindenkinél más

Éljen DorkaKép

Proone
Mizujsi a hasfájással? Nem vagy te egy kicsit terhesKép Szorítunk

Bogárka

Story nagyon jó! próbálgatják a határokatKép Csak ha állatkertbe mentek, nehogy legközelebb egy elefánttal, vagy egy orrszarvúval állítson hazaKép

Kókusz
kókuszdió

Zsebi!
Doninál kicsit másképp alakultak a dolgok, mert ugye este elfolyt a víz, viszont nem volt semmi fájás. Az első fájás, és vele együtt a véres-nyálkás folyás fél 1 magasságában érkezett, és fél 4-kor már ott muszogott Doni a hasamon Kép Úgyhogy ha így vesszük tényleg feleződött Kép
...és hajrááá második!!!...kell annak a Brúnógyereknek egy hugi Kép

Juc, Dóra, Proone!
A pedagógusnál már csak egy furább fajzat van: a pszichológus Kép Ma ez be is igazolódott...ez a nap a 2 év 4 hónap 2 hét és 1 napja tartó gyereknevelésem csődje volt Kép Nem részletezem... Kép

Most inkább megyek és jól bevacsizok bánatomban...megsült a kenyér Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?