A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Proone,
neked nagy drukk!

Többiek:
erőm ohne, közel 3 órába telt hazaérni Erzsébetről Téténybe, bkv és az egész városrész egy katasztrófa volt. ÉS még így is apa kijött elénk az Etelére, úgyhogy egyébként akár 3.5 óra is lehetett volna ez a közel 30 km. És a legfincsibb a Lágymányosin volt, ahol FÉL ÓRÁT vártunk a buszra (103as) majd újabb 20 perc alatt átvergődtünk Budára... ezt is az ellenségemnek kívánom. Kép Eszter... s-baby a köbön. Épphogy volt egy kis hiszti a süvítő szélben a hídon, én már szűköltem, majdnem sírtam is. Õ ismét 5öst kapott jófejségből. Kép IMÁDOM!!
neet
neet

Megaoff:
én azért vagyok különleges peadagógus, mert sose készültem ennek, csak úgy jött, és normális munkahelyeken dolgoztam előtte, és .. szóval értitek. Kép De most el, jár egy forró fürdő a BK előtt. Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Hasam - vagyis gyomrom környéke fáj, de most már inkább olyasmi, mintha a bordáim fájnának és hátul is... Szét fogok roppanni...? Pedig azt nem érzem, hogy feljebb lenne a hasam, mint eddig volt, sőt, inkább lejebb...
Majd lesz valami... Doki úgyis vasárnap-hétfőt mondott, hát legyen úgy. Kép Csak ne fájnék...
Férjem végre elindult haza a munkából. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Kókusz!

Tényleg?ÉS csináltad is?És kasztingról írnál bővebben,hogy miért hurcolod a lányokat és mikor és hol láthatjuk őket?nem macerás?
20170114224602

Proone! Te még egyben?
Remélem, hogy hamarosan elindulnak úgy istenigazából a dolgok.
...nekem ápr.10-től minden héten volt kicsi vérezgetés a vizsgálat után; kb. 20-án elkezdett ürülni a nyákdugó.....keményedtem.....és május 17-én szültem...no commento

ada
ada007

Na hali!

Juc, Zsan legegyszerűbb ha mindketten eljöttök hozzánk.Kép Na mit gondol? A hétfő elvileg nekem okés.

Pronne!
Akkor most már gyúrhatsz a szülésre, tessék megdumálni a babóval, hogy jöhet, Apa is úton vanKép

Moose!
Nagyon vicces a sztorid. Én vizuális tipus vagyok és lelki szemeim előtt látom a babakocsit, amint Nyúl egy bazi nagy mackó mögül kandikál kifelé, te meg igyekszel tólni valahogyKépÉljenek a giant mackók!

Nekünk ma egész nyugis napunk volt. Majdnem 3 órát aludt a Lilla egyyhuzamba.Ma apa altat, így majd még benézek.
beetrix

Sziasztok!

Nagyon rég jártam már itt, így nem nagyon tudom követni az eseményeket.
Sajna nem tudtam már tartani a lépést a napi 4-5 oldalakkal. :-)
Legfőképpen a párnák miatt.
Johi jóvoltából annyit tudok, hogy Ancsipancsinak is megszületett a babója.
Bele-bele kukkantottam a hsz-okba, így tudom, hogy nektek Ada már 4 fogacskátok lesz.
Nekünk még egy sincs, de nyüglődünk ezerrel.
Marci egyébként nagyon jó baba, édes kispofa. Napról-napra egyre többet huncutkodik.
A fél éves "szülinapján" kostoltunk először almalét, addig csak szopi.

Viszont mivel már előbbre jártok lenne egy kérdésem amit esetleg ti már tudtok.
Most járt le a tgyásom, ebben a hónapban már csak 13 napot számláztak.
Kérdés: Most automatikusan indul a gyed, vagy ismét kell valami papírokkal rohangászni.

A választ előre is köszönöm.

Remélem mindenki jól van, babák fejlődnek szépen, és jó sok örömötöket leleitek bennük.

Mindenkit puszilok: Pipocs

Kép
Kép
pipocska

Szia Pipocs!
De jó, hogy itt vagy! Épp a múltkor gondoltam Rád, hogy hogy eltűntél...meg is ijedtem, hogy esetleg megharagudtál valakire Kép
Nekem a munkehelyem kipostázta a papírt, amit aláírva vissza kellett nekik küldenem... ennyiben merült ki a tgyásról való áttérés a gyedre.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Beet!

Hétfő nekem nem jó sajnos.

Juc
20170114224602

Szia Bogárka!

Értem. Akkor valószínűleg nekem be kell mennem, mert én magamnak intéztem.

Dehogy haragudtam meg. Ez egy olyan jó csapat.
Csak nem bírom a tempót. Kép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Végre itthon vagyok, Eger és rákszűrés után.
Réka 2 önálló lépést tett, és utána nem dőlt el, mint egy krumplis zsák, hanem megkapaszkodott. Olyan büszke vagyok rá!Kép Egyébként mi is fogzunk, de semmi nyügi eddig.

Neet, Eszti lány nagyon s-baby.Kép

Moose, hihetetlen a történetetek!Kép

Fogzó babáknak mielőbbi fog kibújást!

Johi, mindjárt találtam az oldaladon egy-két jó dolgot!
zanza

Beet, akkor neked kuldok rola kepet, ugy meg vizualisabb lesz, jo? Kép (Csak a telefonbol at kell operalni a gepre. Vagy mms is jo?)

Neet, Eszti tenyleg szuperjofej! En mar reg leuvoltottem volna a fejedet... Kép
moosejaw

húúúú, de ijesztő volt a LOST....brrrrr...
A frontos fogzás a legkillerebb, én teljesen szétvagyok, és nem is a nagyobbik miatt. az, hogy ő úgy döntött, ledobja a földre a túrós táskát, mert én beleharaptam egy mikromilliméternyit, és emellett még földbe is döngöli szegény táskát, már fel sem húzott a mai nap után.
most el, meghalni...
sziasztok holnap...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci!

MAjd egyszer elmeséled nekem LOST-ot?Mert egy db részt sem láttam és én is haldokomKép?

Juc
20170114224602

Zsan!
Tök jó Neked, hogy B. csak ezt csinálta Kép...hallanád a mi sztorijainkat...ajjaj...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Komolyan érdekelnek a sztorijaid mert én is sikitófrászt kapok S-től,napi rendszerességgelKép
mostanában.Tényleg valami front van?vagy a 2-3-4 évesek összefogtak ellenünk?

Juc
20170114224602

Ficánka!
Azt hiszem nem válaszoltam még arra a kérdésedre, hogy hol is kell rámklikkelned: hát a wiw-en Kép Már hónapok óta csak függő kapcsolatom vagy Kép

Votiv!
Neked meg megnéztem a fotóidat ugyanitt, Isti csudajófej mindegyiken, Te meg nagyon szép vagy az utsón Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc!
Én most azzal magyarázom, hogy Doni egyre több figyelmet igényel, mert dumál, meg röhög, meg hogy a csudába ne vigyorogjak rá egész nap, mikor ő is ezt csinálja... és ez Petrának most nagyon fájhat Kép. Úgyhogy ki is találtam, hogy csinálunk majd mindenféle közös programokat, csak ketten, addig Anyukám vigyáz Donira...

Sztorik: emlékszel mit csinált Pannával is? na, ezt most az öccse is megkapta, durvább (maradandó Kép) változatban.
Valamint zöld filctollal összefirkálta a narancsszínű családiörökség-antik fotelt (amit spec. én se csípek annyira, de azért mégsem firkálom össze)...ja, és nem engedte, hogy megszabadítsan reggel a kakis pelusától...bár ennek igazából ő itta meg a levét, mert még este is tűzpiros volt neki minden odalent Kép
...és még mesélhetnék Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok,
énis ujra itthon, sulit élveztem nagyon, eldöntöttem ma, hogy a forumozok lélektanárol irok majd dolgozatotKép
Apa meg büszkén viselte, hogy mindenki körbeudvarolta addig fiacskánkatKép

Proone,
nagyon hajra, mar biztos nincs sok hatraKép

Moose,
sztori édes, mackos nyuszi jofejKép

Clau,
mél mentKép

Neet,
én is elcseszett(en) különleges pedagogus vagyok, véletlenül kerültem a fösulira, aztán évekig irodakban meloztamKép Csak 1 évet tanitottam szülés elöttKép

Zanza,
gratula a 2 lépéshez, ez mar az igazi nagy dolog!!!KépKépKép

Na, kidölök én is,
bye

KépKép
fibi

Bogárka!

Akkor nem egyedi a problémánkKép
Kicsit örülök,hogy nem gyárilag zokni a kölköm,hanem ez jellemző ilyen korban.

Juc
20170114224602

Clau

Mi hétfőn kezdjük a bölcsit Banivel. Egy hetet halasztottunk mert hőemelkedése volt + náthaKép, de rendbejött.Kép Én sem vagyok bölcsi, sőt ovi párti, de őszintén bevallom, fáj a szívem látva, hogy 1.-ből most 3. lett és sokkal kevesebbet tudok vele foglalkozni mint a lányok születése előtt. A Piros bőlcsit kerületi szinten nagyon dícsérik, ezért merem beadni, na+ azért mert imád a korban hozzáillőkkel játszani. A gyerek doki felkészített, hogy sok nyavaját haza fog hozni a lányoknak, de most ez tünik a legjobb megoldásnak.

Mingyá jövök
Kókusz
kókuszdió

Sziasztok,
vissza Debrecenből, nagyon jó volt, csak igenigen fáradt vagyok.

Moose,
nagyon aranyos történet, főleg ahogy birkózhatott macival Kép

Proone,
nekem azt mondta doki annó délután 4-kor, hogy ebből még aznap, de legkésőbb másnapra baba lesz. Én meg jól kiröhögtem, hogy perszepersze, biztos, aztán elmentem vásárolni. Párom hitt neki, meg valószínűleg Dóci is, gondolom, úgy volt vele, hogy ha már egyszer azt mondták, hogy jönni kell, hát akkor jön Kép
Magzatvíz: ha elfolyik, észre fogod venni. Nálam konkrétan egy egész ágyat áztatott el Kép Ja, és ha bizonytalan vagy, hogy indulj-e vagy sem, akkor telefonálj nyugodtan a szülésznőnek vagy a dokinak, ezért vannak Kép

na elteszem magam, többieknek holnap

v
kisün

Juc

Én a Bembe jártam és ott az összes hospitálás nagyon klasz volt,De mikor levizsgáztam akkor úgy éreztem, hogy 18 évesen még fiatal és gyerek vagyok a feladathoz, hogy 24 égetni való kölköt a nyakamba vegyek, így inkább tovább tanultam és lett belőlem sokmindenKépMajd elküldömKép

Kászting

A kisebbik lány kereszt anyukája gyártásvezetőként dógózik és ő szolt hogy az ikrek kelendőbbek az ilyen reklám anyagokban, mert jobb velük dódozni, pl ha az egyik nyűgös akkor kicserélik a másikra és máris jókedvűKép
Miért. Mert az én anyukám időt nem sajnálva évekig hordott a Rádió Gyerekkórusába és neki a szülői büszkeség jutott én meg az lettem amivel világ életemben szerettem foglalkozni énekes csepürágóKépSzeretném ha később nekik is szép emlék lenne, egyenlőre még nem küldöm őket halivudba mert úgy sem kapnánk vízumotKép
Hol? Most egy Bephanten reklám és egy Honda reklám kásztingra hívtak.Még semmi sem biztos. " köszönjök, majd értesítjük".

Folyt K
kókuszdió

Kókuszka!

Bem Rulez!Én is,én is csak aztán én az is maradtam meg fősulik stb...

Kászting!

Értem már!

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Nyugi van, egyben és még a gyomortáji fájdalmam is múlt. Asszem rá kellett jönnöm, hogy a bordáim feszülhettek szétfelé, mert maikor enyhült a fájdalom, akkor jobban éreztem, hogy ez bordaügy lehet, főleg, hoyg hátul is fájdogál... De a gyomrom meg néha nekiáll kutyorogni...
Minden pisiléskor távozik egy ici-pici színeskés folyás, de nem tudom mire vélni, csak nem ennyi darabban jönne ki a nyákdugó...
Elkezdtem nézni a keményedéseim idejét, de rendszertelen nagyon van, hogy 20, van hogy 4, van, hogy 10 perc, úgyhogy ez bakfitty... Kép Most így estére tök jól érzem magam.
Na de ha startolnánk mégis a kórházba, akkor majd írok, legalábbis megpróbálok. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Juc
Macera? Mellette és ellene is szólnak érvek. Pl borzasztó látni amikor a gyerek üvölt az aktuális szereplő anyuka karjában és a rendező szól hogy "show must go on" mert úgy sem látszik, mellette a fentiek szólnak na és a szülői hiúságomKép
K
kókuszdió

Kokusz, de joKép orulok tenyleg. akkor ott jo helye leszKép de hat ket ilyen gyonyoru es aranyos kislany mellett nem is csodaKépKép meg persze a batyorol se feledkezzunk meg. jo volt latni a kis csapatot. B is jol erezte magat, utana el is szunnyadt szepenKép

Cookie, ha voltal tornan, akkor a te lanykaddal probalt Benke ismerkedni, ugye? udv nalunkKép

Ada, fogakKép nalunk is ez volt: felso 4 parosaval (eloszor a kettesek, majd az egyesek) egymas utan. jaj.

Moose, ez aranyos tortenet. remelem, hamarosan eljutunk hozzatok, es megnezhetjuk az uj mackotokatKép

Pipocs, helloKép. igen, be kell menned, es ujabb papirokat kitoltve kervenyezni...Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose, Bogárka

Figyelem! a 19:48 kor kimenő üzenetben helyreigazítok, Bogárkának címzett üzi Moosenek szól

hülye KókuszKép
kókuszdió

Jobb reggelt!
Nálunk éjféltől úgy 1,5 óránként volt ébredés, már 3x volt orrszívás, de lehetetlen tisztán tartani, mert olyan "vizes" orrfolyása van Vincének, igyekszem visszakeresni, h Votiv mit adott Istinek erre. Ja, és állandóan a szájában van a keze, lehet, h ez okozza. Vagy kimelegedett-megfázott, nemtom. Ha valaki tudja a megfelelő homeót, írja meg, köszi!
Annyit még, h Proone-nak drukkdrukkdrukk KépKépKép lehet, h már babázik.
cupp,
zombific
ficánka

<font color="0000ff">Fic! Hát, még mindig itthon. Kép

Most jobban vagyok, mint tegnap, bár éppen most is volt egy keményedésem, dehát ez már megszokott nálam...

Na pussz, ha mégis beindulna valami, megpróbálok szólni, mielőtt kórházba vonulok.</font>

KépKépKépKép
proone

Allium cepa lenne tán a jó, ahogy olvasgatok.(?) Napi hányszor hány vajon?
És akkor most vajon ki lehet-e tenni az erkélyre szundizni, vagy inkább nem?
ficánka

Proone,
de jó, h jelentkezel! Élvezd ki a pocakosság utolsó óráit/napjait, és persze pihenj, amennyit bírsz! Kép Mi gondolunk Rád és szorítunk nagyon!
cupp!
ficánka

<font color="0000ff">Na, itt is leírom: Attól az egytől parázok, hogy kimegyek az utcára és ott elfolyik a magzatvíz! Tiszta cikinek érezném!!! Pedig muszáj elmennem a postára!
Anyut megpróbálom elvinni magammal, legalább ne egyedül menjek. Kép
Aztán lehet, hogy még 3 hétig semmi nem lesz, csak én vagyok ilyen betoji! KépKépKép</font>

KépKépKépKép
proone

A magzatvíz nem mindenkinek "loccsan", nekem Vincénél csordogált lassan ámbár kitartóan. Kép Tegyél be egy vastagabb betétet, és ne foglalkozz semmivel! Ez nem ciki, hanem csodálatos, mert tekintettel a pocakodra mindenki tudni fogja, h nem bepisiltél, hanem elindult a születés, ami CSODA, és aki nem így fogja fel, az mind tök hüje Kép úgyhogy hajráhajrá, menj mindenhová, és ne légy betoji! Kép
ficánka

Proone,
emiatt tényleg ne izgulj! Az emberek sztem be fognak sz@rni, mert 98%uk még sose látott ilyet. Kép És inkább segíteni fognak, mentőt hívnak, és te leszel a sztármesélnivalószereplő csomó családban aznap este. ("És képzeljétek, a csajnak ott a postán folyt el a víze, és ...") Kép
Nekem "loccsant" a niagara, de az már a burokrepesztés után volt.

Mi ez a Lost? Én először azt hittem, valami 3 részes valami, de látom, még mindig megy. Néha ugyan látom a beharangozóját, és mindig csodálkozom, hogy jé még mindig megy? Egy fél részt (2x negyed?) talán láttam, lehet, h bennem van a hiba, sztem dögunalom, és egyáltalán nem félős.
neet
neet

Jó reggelt!

Fic, Allium Cepa 15CH, 1x5 golyócska. Szerintem jól felöltöztetve kirakhatod az erkélyre.
zanza

Köszi Zanza, angyal vagy! Már rá is állítottam zapát a témára, gyerököt meg most tettem ki. Gyanús az is, h fog van a háttérben, mert ma egymás után 2x is volt kaksi. És megállás nélkül nyúlkál a szájába és nyálzik is szegényke. Kép De a kedve jó, mosolygós, ha elalszik én is ledőlök.
cuppantás!

Neet, én nem nézem, láttam keveset belőle, de nem kötött le, mondjuk más, ha az ember az elejétől fogva nézi, akkor biztosan izgis, meg félős, de én inkább mindig mást csinálok.
álmosfic.
ficánka

Proone,
ahogy a többiek mondták: a körülötted állóknak ez inkább izgalmas lenne, mint ciki! szóval ne félj Kép

Neet,
megkaptad a legutóbbi levelemet? Kép

Fic,
Vincének gyógypuszok Kép

v
kisün

Sziasztok!
Csak tőmondatokban, mert Petra úgy belekapott a szemembe, hogy tegnap egész nap be volt kötve és még mindig alig látok :-(

Recca! Igen Petrával próbált a fiad ismerkedni :-)

Bogárka75! Igen, Petra a 4 fogú :-)

Oxigen! Még tanulom a nickeket.....

Kókuszdió! Egyezkedhetünk a gyerekeink felett. Kép feltöltéssel még bibelődöm, mert mellékletet nem enged, bemre pedig szintén hibajelentett :-( Dolgozom az ügyön.....

Vissza fogok olvasni rendesen, ha már látok is....

Pusszancs: Jumurdzsák-Cookie
cookie

Zsanci,
mél ment Kép
kisün

<font color="0000ff">Köszi, aranyosak vagytok! KépKépKép
Megjártam a hadak útját, elmerészkedtem egyedül a postára, aztán anyuval a piacra is. Kép Mai séta már megvolt. Kép
Megyek lassan lábat polcolni, mert tegnap este elkezdett vizesedni, nem akarok elefántlábakat... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Dóra! hova cseppented a Vigantolt neki? elejében nekem is néha több csepp ment, ki kellett öntenem, és előlről kezdenem. Kiderült, hogy kicsit szigorú vagyok, mert én jobban a szájában tudom tartani az üveget, mint a többiek, de ha lefogom a kezét, akkor akkorát ugrik, hogy az üveg is repül Kép . ma reggel arra ébredtem, hogy dumál a kiságyában. elkészítettem a tápot, meg se mukkant. (már külön üvegben adom neki a tápot meg a tejet, hogy a tejet fix megigya, max a tápból hagyjon)
nektek Infacol bevált? igazából nekünk semmi, csak ki kellett várni, hogy elmúljon a nagyon hasfájós időszak. egyedül a Papaverin (orvos írta fel) segített úgy agyhogy.
fogsoros szmájli: kettőspont+nagy o betű

Moose! frankó ez a mackós történet, habár én a malacot választottam volna Kép . persze ilyen kérdések kavarognak a fejemben, hogy miért kap vki mackót a védőnőtől, meg utána miért ad túl rajta olyan gyorsan, meg ilyenek. de hát ilyen adakozó a világ, és ez nagyon szép. én is hondák körül fogok somfordálni a Nyulammal. (sajnos/szerencsére nyuszizom őt, de 50%-ban nyúlnak emlegetem, pedig esküszöm nem téged utánozlak)

Neet, látod, végy példát Esztiről!! Kép amúgy 103-as busz, meg Lágymányosi környéke (bkv szempontjából) száx.

Pipocska! épp tegnap gondoltam rád. láttam párnás hirdetéseket mindenfelé, gondoltam, hogy te követted el őket Kép . tgyás után meg kell igényelni a gyedet, de mielőbb ám, mert annál később fogod megkapni. tgyáskor kellett kapnod egy határozatot, amiben leírták, hogy mikor jár le és a gyed igényléshez milyen papírok kellenek.
már fél éves a fiad??? úúúúristen!
Lencsikém meg már lassan 3 hónapos!

Zanza! Réka nagyon ügyes!

Zsanci! marha jót röhögtem a túróstáska sztorin. nem a bosszúságodon, hanem ahogy előadtad. olyan érzékletesen mesélsz sztorijaidról, hogy még ma is a szemem előtt van, mikor mesélted, hogy nagyobbik fiad a férjed hátára dobta a paradicsomos tányért. Kép Kép Kép

Proone, azért a keményedés nem egyenlő a szülési fájdalommal, úgyhogy ne nézd az idejüket túlságosan Kép
küldd anyukádat postára.
meg a magzatvíz nem mindenkinek folyik el, pl. nekem sem folyt el, csak jöttek a fájások. úgyhogy néfossál!!! Kép
hallgas a dokira, úgyis holnap szülsz.

ancsipancsi

<font color="0000ff">Igen, tudom, de itt többen írták, hogy nem fájt nekik, csak keményedtek. Na meg kiváncsi voltam, hogy rendszeres keményedés-e, de még csak az sem.
Azt is tom, hogy nem feltétlen folyik el a magzatvíz, sőt, többnyire nem, de azért még csinálok belőle maganak problémát... Kép
Ok, holnap szülök, a névnapomon! Kép Jó lesz! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok! megint régen olvasgattam, de jó látni, hogy Proone is sorra kerül! Kép Drukkolok nagyon! Nálam a keményedések szülés előtt 2-3 nappal jelentkeztek, egyre erősödtek, és sürüsödtek. Ez volt az előjel. De nálam se ment el a magzatvíz. Csatlakozom Fichez, pihenj amennyit bírsz. Szükség lesz rá! Próbálom figyelni a fejleményeket. Kép

Máté is szörnyü nyügös mostanában... Kikezdi az idegeinket lassan.. Kép Tegnap is 2,5 órába telt míg hajlandó volt elaludni.. Igaz, utánna aludt 7 órát...
mkatus

Sziasztok!

Csatlakozhatnék hozzátok? 2005.12.21-re vagyok kiírva, Dr. Kocsis és Csizmadia közreműködéssel, mindkettő választott. Szept 26-i 4D-s UH szerint 150%, hogy Roland a kis huncutKép
Proone: kitartás,szorítok!

Előre is köszi, Mamacs
mamacs

Gratula a picihez, és a páros választásához is! Kép
mkatus

Proon:drukkok mennek.

Moose: tetszett a történet.

Fic: együttérzés, nálunk is volt Fanninak ilyen, szegény alig kapott levegőt. Mekkora már Vince?Mi még csak 5300ak vagyunk.

Zanza: mit találtál nálunk? és köszi h megnézted

Pipocs:én kaptam értesítést tőlük, hogy le fog járni és legyek szíves elmenni hozzájuk a dokumentumokkal. Mondjam majd hogy mi kell?

Mamacs: gratula Rolandhoz...

Zsanci: mikor és mivel is akarsz kihasználni?
Johi

Kép
Kép
johanna1975

Mamacs,
üdv köztünkKép Akkor mindenképp izgis karácsonyotok lesz, ahogy nekünk tavalyKép

Mi holnap elhuzunk Bajára, egész héten ott leszünk, ugyhogy megkiméllek titeket magamtolKép Nagyon bele kell huznom a tanulásba, remélem nagyszülök segitségével sikerül majd haladnomKép

KépKép
fibi

Ancsi,
ja, sáx, de nem is arra akartam menni, hanem Csepel felé a Campona felé. De a 138as lerohadt az M0n, így nem járt. Kép Így vissza a HÉVvel, előre a 103assal... érted?

Kisün,
borzasztó régen nem írtál. Kép
neet
neet

Zanza, maris halad a noiholgyed? Orulet! Valami nagyon surgos lett neki, ugye? Vagy csak apaval nem voltatok eleg hatekonyak a kezenfogva setalasban es ezert kenytelen volt ilyen hamar onallositani magat? Kép Kép

Ancsi, bocsi, nem tudtam, hogy a "nyuszizas" ragalyos Kép Egyebkent szerintem kaphattak a vedonok egy raklap hasznalt jatekot valahonnan (lehet hogy kulfoldrol, mert a macko egy holland gyartmany es Bruce-nak hivjak), es azt osztogatjak. Meg nem tudtam kinyerni a mobilombol az ominozus babakocsis szallitmanyozasrol keszitett kepet, de majd lefotozom itthon a birkozast.

Kokusz Kép mar epp vissza akartam keresni Bogarka allatkertes sztorijat, mert kb masfel napot megint kihagytam...

Mamacs, gyere es irjal Kép

Rec, irjal melet, mikor jartok erre!
moosejaw

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?