A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi!

Törvény nem tiltja,hogy Gyesen lévő anyuka óviba vigye nagyobb gyermekét.Tehát ez a csak délig dolog óvodafüggő és nem törvényes!
Persze szeretik óvinénik,ha elhozod a gyereket ebéd után mert akkor nincs vele gond tovább de mondom,ilyen nincs hogy csak délig járhat.
Viszont ha otthon vagy a kicsivel,mint pl. én is,akkor gusztustalan dolognak tartom ha a nagyot ott hagyod egész nap!

Nekem olyan szarok bele az egészbe hangulatom van napok óta.Az sem dobott fel,hogy megpucoltam az ablakokat meg kimostam a függönyöket.
ÉS ez a takarítás is olyan izé!Valamit befejezek és kezdhetem mással elölről!BR!

Ancsi!

Nem válaszoltál nekem!

Jucus
20170114224602

Jucus,
küldök neked egy virtuális hátbaveregetést, meg vörösbort, vagy ami feldob, hogy ne legyen ilyen szarokbele hangulatod. Kép Bár néha ilyen is kell...
neet
neet

Sziasztok mindenkinek

Voltunk bölcsibe nagyon jó volt az első két óra aztán szétpakolták a játékokat és rászolt a Juli néni, Beni megsértődött, észrevette hogy nincs anya a közelben és sírva fakadt. KépOtt azt mondta hogy nem jön többet ide, de amikor hazaértünk, már büszkén ujságolta apának, hogy mivel játszoott.Kép
Késöbb jövök, most megyek megállítom a hurrikánt.Kép

Kókusz
kókuszdió

Ancsi!
Hogy, hogy két dokid van? Egy helyen rendelnek?

Csak még annyit kérdeznék ezügyben aztán eldugulok (bkitől várom a választ, aki tudja), hogy ha gátvédelmet és nyugtot akarok magamnak szülésnél, akkor kit javasoltok inkább kettejük (hármójuk) közül?

Ovival kapcs. egyre több ilyet hallok én is, hogy ha otthonvan a mami, akkor vagy nem veszik be a gyerkőcöt vagy ebéd után kitessékelik őkelmét Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!Jucus:teljesen így vagyok a takarítás dologgal én is!Reggel már előre utálom,hogy neki állok" felforgatni"a lakást és 1-2 óra múlva nyoma sincs/2gyerek,kutya,+apa/.Fúúúj!!Egyébként találtam egy neked való kifejezést a Kismamában:"csaszi"=császármetszés.És ezt egy állítása szerint bababarát szülészetén dolgozó tudta leírni az újságba!Kép./Nem tudom,hogy ki olvasta már,de iszonyatos stílusban adja elő/Juc:Te jártál már a postán a "cipődobozos"akció miatt?Itt eszterg.-ba nem tudnak az egységtasakról.Ancsi:a tesz-vesz nagyon jó dolog a neten.Virtális turkáló/aukció.Szinte mindenre van vevő ott,legalább is nekünk eddig nagyon bejött/www.tesz-vesz.hu/Kép.Kismamák:a házasságival én nem igen foglalkoztam,vittem a 14évvel ezelőttit/ez hihetetlen/és mivel itt volt a kerületben,gondoltam az anyakönyvezésnél úgy is látják majd az illetékesek,hogy a helyzet változatlan.Szerencsére így is volt.KépGabi

petergabi

Gigi!
Sajnos én is hallottam már olyat, hogy egyáltalán nem vették be a második miatt...de ha már járt, akkor nem kellett abbahagynia...Ti meg úgyis így akarjátok nem???? Kép

Kisün, Beet, Moose...meg bárki más, csak így konkrétan Ti jutottatok eszembe Kép!
Van egy 21-es eladó hótaposóm. Kislányos (bordó/rózsaszín) Baren márkájú Deichmann-ból tök jó állapotban... ha érdekel valakit, akkor küldök mélben fotót, meg részleteket...

Proone!
Szavaztam! És írtam megjegyzést is .Kép

Gabi!
Akik a kerületben esküdtek, azoknak nem is kell papír! Mi is így voltunk ezzel Kép

Húúú, mikulásos témával jó kis balhét csináltam... utólag is bocs, nem állt szándékomban...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

LÁnyok!

Óvoda témában:ha ilyennel találkoztok akkor tessék azt mondani,hogy:"tessék szíves lenni megmutatni nekem azt a Törvényt amiben ez le van írva"És akkor meg lesz fogva vezetőnéni.
20170114224602

Proone,
szép pocak!!! Ha szülsz, a rendelés elmarad Kép Ja, és érzésem szerint vagy lány lesz, vagy fiú Kép

Neet,
én már itthon, szóval jöhettek!!! Kép

Szoni,
én sem vettem magamra, főleg, mert azt hiszem, én válaszoltam is Kép Gátvédelemben szülésznő a főszereplő, de annyit mondhatok a saját dokimról (BZs), hogy ha kell gátmetszés, akkor úgy vág és varr, hogy még aznap törökülésben ülsz Kép
De mindegyik átlalad választott orvos maximálisan támogatja a gátvédelmet, tehát bármelyiküknél szülsz is, nem lesz gond. Kép

Juc,
csatlakozom neethez, fel a fejjel!!! Kép
kisün

Proone utolagosan is boldog nevnapot!Kép
Aliz nincs? Csak hogy megint le ne maradjak...Kép

Kata lanyom az erkelyen huuu, de jot alszik.Kép Azt sem tudom mit kezdjek ezzel a ramtort szabadidovel.KépKép

PGabi, milyen kutyotok van? Bent lakik?

Kokusz, akkor mindent osszevetve azert jol sikerult az elso bolcsis nap, igaz?Kép

Pocak, jobbulast!

Fic, valamikor atjohetnetek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Moose-nak BOLDOG SZÜLINAPOT, Proone-nak BOLDOG NÉVNAPOT! KépKépKép

Proone!

Én is szavaztam és ezzel változtattam a döntetlen álláson!Kép

Tök kivagyok ettől a Petőbe mászkálástól!Kép Most is alig állok a lábamon...vagyis ülök a széken! Ráadásul most reggel baleset volt a Gellért téren, így a 18-as nem ment tovább, ezért Körtérre vissza, 61-esre felszállás, Moszkván le, át 156-osra és jó sokat késve sikerült megérkeznünk! Ráadásul úgy fűtenek a 18-as villamoson és pont a babakocsi helyén van a fűtőtest, hogy hiába vetkőztettem le Timit, ömlött róla a víz!
Na, de inkább nem panaszkodom, ugyanis a 156-os buszon találkoztam egy anykával, Õk is a Petőbe mentek! 5 éves a kislánya és nem tud járni, pelenkázni kell stb. 2 gyerek van még neki otthon, vidékről egy faluból járnak vonattal, busszal, villamossal heti 1X és 2000,-Ft-jukba kerül hetente az utazás! Szóval én még nem szólhatok semmit, csak felszállunk a 18-as villamosra és ott vagyunk!

Neet!

Kulcsos szekrényekről: Szülésznőm mesélte, hogy vannak olyan alakok, akik simán besétálnak a gyerekágyas osztályra meg a szülészetre! Eltűnt már így egy pár óra meg egyebek! Egy ilyen alakot meg is mutatott, mert épp a H-ban sétikált, amikor beszélgettünk! Tudták, hogy Õ volt, csak nem tudták rábizonyítani!

Pocak!

Jobbulást!Kép
ildi76

Megnyugtattatok, köszi szépen. Akkor már csak annyi a dolgom, hogy továbbra is nagy izgalommal várjam a holnapi előadást. Ezt is fogom tenni...

Mi is a tesz-veszen adtunk el egy fényképezőt, amit ügyesen nyertem Kép
Viszont a Vaterára ne menjetek (legalábbis eladni), mert ott az eladási árból X%-ot lenyúlnak!

Mennem kéne matekozni, mert szombaton vizsgázok, de annnyira nincs kedvem.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Jucus! én meg aszittem, hogy meg fox sértődni, hogy beszólok!! (eddig nem is mertem)
az óvodát tudom, hogy hosszú ó-val kell írni, az óvi néni már kicsit furcsa hosszú ó-val, de még elmegy, viszont volt egy-két egyéb szó is, amit hosszú ó-val írtál. ahogy észreveszem szólok, oki? Kép azért csodálkoztam, mert ugyebár két diplomád van, ami nekem nincs. (úgyhogy tanár se vagyok sajnos/szerencsére, de ami késik, nem múlik)

Szoni! úgy tudom mindkét doki gátvédelem barát, de akkor a szülésznőnek is annak kell lennie. (pl. Vera, Joli stb.)
Bardóczy Zsolti bácsihoz jártam végig, de pont nyaralt, mikor szültem. ilyenkor helyettese Bálint Balázs, akinek átadott, így nála szültem császárral. mindkettőt nagyon kedvelem, de nem váltottam át BB-re, mert BZS már igen bevált nekem, annak ellenére, hogy nem nála szültem. (remélem a következőt nála fogom Kép )

ancsipancsi

Juc, aranyos es kedves vagy Kép viszont nekem is ilyen hangulatom van, ugyhogy most csokit ebedelek, pedig ilyet sosem szoktam... megint ket ora kinlodas volt, mire bealudt a csajom. system resources exhausted.

Cookie, legyszi juttasd eszedbe es ird le a tobbi buntetest is, mert ezek nagyontokjok (naptar, jatekok szekreny tetejere)!

Proone, tokjo a pocid es hajra kislany Kép hadd faggyon a himsovinisztak arcara a mosoly.

Koszonom a jokivansagokat.

Vizsgalotol par meter a slozi, semmi panik.

Neet, azt irtam: jó bőr. Egyebkentmeg elvezd ki meg ezt a ket-harom honapot, amig nem rohan a lanyod, mert aztan majd uldozheted a hipermarketben, meg mindenhol, ahova mesz, allandoan csak utanfuto uzemmodban leszel, mert o marhara elvezni fogja a szabadsagot, meg azt is, hogy teged bosszanthat. Tapasztalt mamik, meddig tart ez az idoszak?

Igen Kisun, olyan agresszivak ezek a hivok. Latod, most is nekem estek, hogy muszaj hinni vmiben meg hogy majd ha oreg leszek es ketsegbeesek, hogy mindjart elpatkolok, milyen tokjo lesz azt gondolni, hogy van valami rulez tulvilag, meg hogy ez a felsobbrendu(?) letforma(?) vigyaz az utodaimra, ha en mar nem leszek itt. De mitol felnek, hiszen ha nem letezem, az nem fajdalmas, sem fizikailag, sem mashogy. Az utodaim eletkepessege meg biztosan nem attol fugg, hogy eleget imadkoztam-e erettuk. Ha akarjatok, akkor a tudomanyban hiszek, ezert taroltatom a gyerkoc koldokzsinorveret, ezert fogom maximalisan tamogatni es segiteni majd a real targyak elsajatitasaban es marhara nem fog erdekelni, ha irodalombol rossz jegyet hoz, mert nem pont ugy elemezte valamelyik haborodott kolto fohaszat, ahogy a ven, begyepesedett, teknosbekaforma tanerojenek tetszett volna. Es remelem, hogy valoban hasznos tagja lesz a tarsadalomnak (pl. urkutato, biotechnologus, vagy akar egy jo orvos), es nem csak a tarsadalom szerint ertekes (mint mondjuk egy filmeszteta). Lassan elpusztul a bolygo, es meg mindig olyan szervezetlen az emberiseg es annyi felesleges marhasaggal foglalkozik, es tovabbra is nyomatjak ezerrel a kornyezetszennyezo izemicsodakat, meg... ah, szoljatok ram, hogy ne irjak mar tobbet!
moosejaw

<font color="0000ff">Neet!
Nem baj, nem muszáj szavazni. Kép Egyébként én sem érzem, hogy fiú vagy lány... Kép Még amikor olyat ámodok, hogy megszületik vagy már megvan, akkor sem tudom a nemét...
Az meg hogy melyik nap foganhaott... Kép márc 5 a hőgörbe szerint (épp abban a hónapban mértem) és márc 8 a menzi szerint, de egyik nap sem volt akció, csak előtt levő napokon... Úgyhogy 4 vagy 7. Kép

Pocak!
Köszi! Kép Virnyával pedig úgyis találkozunk a kórházban... vagy nem... Kép

Bogárka!
Aszem a görögdinnyés írás lehet a tied, ugye..? Kép

Kisün!
Kép Végülis... 50-50 %, de már úgyis eldőlt, csak nem tudja senki (max a szonográfus csaj, meg az apósom, meg a nagymamám... mert ők meg vanak győződve hogy... Kép

Dora!
Köszi! Kép

Moose!
KépKépKép

Gátvédelemről
kérdeztem BZs-t, és azt mondta, hogy 3 dlgon múlik, az egyéni adottségaimon túl: az én együttműködőképességemen, a szülésznő személyén és az orvos személyén. Mondta azt is, hogy van, aki már könyörög, hog inkább vágjon, de ő nem vág... Ettől kicsit megijedtem, hogy mi lesz, ha én is elkezdek neki nyüszögni, hogy inkább vágjon már és a szokott mosolygós nyugalmával megingatja a fejét, hogy neeeemm, nem vágok. Kép Én meg ott halok meg! Kép Aztán meg örülök, hogy mégsem vágott...</font>

KépKépKépKép
proone

Proone!
Igen: de itt is leírom: nálam bejött, amit valahol olvastam: lánynál görögdinnye, fiúnál baseball laszti Kép

Kisün, Moose!
Hótaposó??? (vagy ahogy P. hívta akkoriban: "hototó")

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mennyi ideig aludhat kint ilyen idoben a koc? (Bundazsakban van, ill. radobtam egy vekonyabb tobb retegbe hajtott takarot, csak a szeme es az orra van kint.)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Na ügyesen visszaolvastam, és látom, volt néhány vita. Nem akarom újra elővenni a témát, csak annyit, hogy büntetés-ügyben Dr. Zsancival és Neet-tel értek egyet, vallás-témában pedig Zsebipapa és Pétergabi véleményét osztom. Ja, és még annyi, hogy nálunk is az Angyal(ka) hozta az ajándékot, meg Erdélyben mindenhol, gyorsan megkérdeztem a szüleimet, hogy miért (és miért nem a Jézuska), azt mondták azért, mert a megszületett Jézuskának is az angyalok vitték az ajándékot (egész pontosan ugye Jézus születését az angyalok adták hírül). És Télapózás nálunk sincs, Levi által emlegetett okokból.

Moose, Proone!
Utólag boldogságos születés-, és névnapot nektek!

Proone, szavaztam!

Emma iszonyat módon fogzik, már a Panadolnál tartunk, csak tudnám mikor bújik ki végre, mert egyelőre never-ending-storynak érzem.
Ja, én jobban vagyok, hála az antibiotikumnak, még egy napi adagom van. Sajnos egy kis köhögés maradt, de remélem gyorsan elmúlik.
És Emma tök jól elvan a járókában már jó ideje, hurrá, így tudtalak elolvasni titeket!

Nem megyünk valamikor a Mayába? Mondjuk szerdán? Már ezer éve nem láttam a szépséges babáitokat!

Szoni!
Egyik barátnőm Bálint B-nél szült (egy napon szültünk), és nagyon meg volt vele elégedve.
És nemtom ki kérdezte, én 4 újjnyira voltam tágulva beérkezésnél, és nem volt beöntés.

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Van itt a topikban néhány tanár végzettségű anyuka (pl. én is, csak nem gyakorlom), szerintem egyikünk sem vén, begyepesedett és még teknősbékaformák sem vagyunk. De tiszta szerencs, hogy te olyan fiatal, felvilágosult és szépséges vagy (bocsi, de teknősbéka ellenkezője nem jutott eszembe)Kép

Kép
Kép
manoka11

Proone, nagyon szep a pocid. szep formas.Kép amugy meg boldog nevnapot tolunk is!Kép

Moose, en tok egyetertek veled! szamithatsz ram: csendben, de tamogatlakKépKép

Manoka, gyertek tornazni! ott van am babazsurKép

Juc, fel a fejjelKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Öcsém ennyit visszaolvasni?? Még szerencse, hogy nem volt ma annyi munkám Kép

Szóval:
Pirus: egy kolleganőmnek tanácsolta azt a dokija, hogy mászkáljon négykézláb, mert akkor van a babának elég hely a forgolódáshoz. És lőn a faros babája megfordult és szépen szült hagyományosan. De passz, hogy mennyi ideig mászkálhatott négykézláb a lakásban??

Dóra: Judit-randi=ha minden jól megy most pénteken.

Proone: drukk-drukk, amúgy szerintem emberke lesz belőle ;)

Szonibaba: a hydrocortison ilyen durva??? Sajna kijött a bőrömön ilyen kipirosodás és a kozmetikusom javasolta, hogy kenegessem hydrocortisonnal. És néha bekenem vele. De most beijesztettél??!!! Remélem nem ártottam vele a babának? Többé nem használom!

Zsanci: mi is ikeáztunk szombaton. Megvettük a pelenkázószekrénynek kinézett komódot Kép de mi nem ettünk ikeásat, pedig a lazac az ott nagyon finom!

Bogárka: engem anyám is fürdőbe zárt be. Ott mindig üvöltöttem. Majd egyik alkalommal csönd. Anyám benéz, énmeg mindent kinyomtam, szétkentem ami kinyomható és szétkenhető volt. Többet nem zárt be ;)
rylie

Rylie, Juditot sokszor puszilom (es Kata is)! Remelem emlekezni fog rank.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bogarka, kuldsz kepet melben? Megmerem centivel a labat, mert az a tuti (a 19es szandink utan ugye 19es cipot vettunk, csak mas gyartmany). Es ez ugyanolyan jol tartja a labat, mint a rendes cipok, vagy puhabb csizmafazon? Nem tudom am, hogy milyen labbelire lenne igazan szuksegunk. Epp tegnap kezdtem tunodni rajta.

Manoka, nekem ilyen magyartanarom volt: legalabb hetveneves, ronda, gornyedt, dagi es tok rosszindulatu (ja, o volt az iskolaigazgato is). Ha annyira penge voltam, hogy meg olyanokat is megtanultam, amit o le sem adott, akkoris max 4est kaptam, mert nem voltam neki eleg szimpi.

Rec Kép es mikor megy B a nagymamahoz? Kép
moosejaw

és lényeg Kép !!!
Kép
rylie

szegény nagyon pixeles lett, de 600X600-ba meg tök nagy a kép, elfoglalta volna az oldalt...

Dóra: átadom, ha sikerül végre valahára találkozni vele! Kép
rylie

Meg azt a szornyu Faustot is elolvastam, pedig nem is volt kotelezo... de Rettegett Ivannet nem igazan erdekelte.
moosejaw

Dóra! sajna nem tudom, de én is gondban vagyok...

BABAKOCSIBA ÖLTÖZTETÉS:
alul a kocsi bevonatos szivacsa+2 vékonyka régi pléd duplán hajtva, babán ruha+ overáll,sapka, felül polár takaró duplán.
ANYÓSOM KIIDEGEL,H EZ KEVÉS, és kispaplant tesz alá.
szerintetek? megfázatni se akarom, de olyat se akarok, mint anyósom fia Kép , aki folyton megfázik , valszeg a gyerekkori túlöltöztetés miatt.

ancsipancsi

Rylie! mi az ott a feje mellett? csak nem a lába?
és a keze a szájánál van?nagyon édi! fiú?

ancsipancsi

Moose!
Nekem meg jó magyartanárom volt... na mindegy, nem akarok vitázni, csak ha egy tanárodról rossz élmény marad benned, akkor sem érdemes általánosítani. Pláne nem előítéleteket betáplálni a gyerekbe. És egyébként mi lesz, ha Nyúl mondjuk humán érdeklődésű lesz? Akkor majd erőszakkal reál irányba tereled?

Kép
Kép
manoka11

Manó! azt hogy kell? Kép Kép Kép én reálos csajt akarok, azoknak megy a humán is. fordítva már nehezebb...

amit Moose ír, az a beskatulyázás. ezt majdnem minden tanár csinálja biz. szinten, ezért érdemes az elején kussolni és jól tanulni. én bele fogom táplálni a gyerekembe, hogy érdemes jól tanulni, és tartania a száját egy darabig legalábbis, amíg a tanárok megszokják, hogy ő jó fej. én azt vettem észre, hogy aki be-be szólogatott, elmondta a véleményét (ami a tanárétól különbözött), az ment a levesbe. úgyhogy lapítás rulez! Kép
Moose, miért nem szeretett a tanárod?

a Faust meg hogyhogy nem volt kötelező?

ancsipancsi

szép jó napot,

valaki megadná a mobil számát, holnap úgy néz ki mennénk tornázni hozzátok, ha eltévednénk kéne segítség...Kép
e-mail:szclaudia@axelero.hu
Amúgy a mi napjanik is horrorisztikusak, szokásos fog.
4 napja minden órában kelünk éjszaka...
Proone,
szerintem lány, elég gömbölyűKép
claudia

Ja Zs, altalaban Orsre jarunk, Budaorsre ritkan. Tenyleg, akkor milyen autopalya matricat kene vennem, ha csak a bevasarlokozpontig megyek az autopalyan meg vissza kb 3-4 havonta egyszer?

Ja, Gigi, kis elemes vetito rulez. Tetszett a lanykanak, ossze-vissza maszkalt vele es leginkabb a plafonra vetitett Kép persze meg koti le sokaig. es azt nem tudom, hogy ha vetitunk (sotetben ugye), akkor hogy olvassuk hozza a szoveget a konyvbol, szoval azert ez megis hulyeseg igy

Ancsi, en tavaly a picurt inkabb az overall alatt oltoztettem tobb retegbe es nem takargattam. Mondjuk a babakocsi labzsakjat meg rahuztam. Siman el tudtam tologatni ketorat 1-2 fokban.
moosejaw

Ancsi!

Nem vagyok én olyan könnyen sértödös,de ha akarod akkor megsértödhetem.
Nem a két diplomám miatt,de közlöm,hogy óvónő,óvó néni vagy óvinéni a'la Jucus az bizony hosszú ó!
Akkor most mi van?Teljesen kétségbe zuhantam,hogy mit írtam rosszul!Kérlek nézz utána,mert ugye nem helyesírásból van nekem egyik diplomám se nemKép de tudod,jó pap is holtig tanul!Lécci,lécci!

Moose!

csoki ebédre Rulez,én is napok óta így kurálgatom a depimet,de idáig semmi látszata.
20170114224602

Moose!

Csak Érdtől kell matrica!

Kép

Juc
20170114224602

húúú, most olvastam el Moose kirohanását. én alapvetően reál érdeklődésű vagyok, de soha nem beszélnék így a művészetekről, amelyek az ember számára esztétikai élményt nyújtanak. mert hát mit érne az életünk Bach és Mozart nélkül, hogy fejlődnénk lelikeg olvasás nélkül, nem beszélve róla, hogy lennék én filmbuzi, annak létezése nélkül?
tehát ilyen módon nem érdekel, hogy a lányom egyik, vagy másik irányba húz, csak értse a reál dolgokat, mert akkor tudja a humánokat is könnyen elsajátítani, hiszen azok is logikusan épülnek fel.
nem ezeket tartom feleslegesnek, inkább a világ pénzéből kevesebb pénzt áldoznék (kábé 0 Ft-ot) marketingre és marketingesekre, kritikusokra, kommentátorokra. Ugyanis majd én eldöntöm, hogy mit akarok megvenni, megnézni, és hogy hogyan értelmezem a híreket.(a politikát is zérónak tartom, csak sajnos muszáj)

ancsipancsi

Moose, pentek?

Rylie, furdoszobas tortenet jooo! teszik. ja, hat azert a gyerekeknek is megvan a magukhoz valo eszukKép
a kep aranyosKép tenyleg fiusnak tunikKép

Coolio
recca

Jucus!
persze, hogy hosszú ó az óvónő, de az óvi néni is az? a rövidítéseknél, becézéseknél (óvoda-ovi) már le szokott rövidülni a szóeleji magánhangzó.
nem emléxem mit írtál rosszul, de nem ezeket.
most viszont ezt: sértödös = sértődős
azért ha nem haraxol most nem kezdem el olvasni a Jucus összest Kép , inkább majd mindig szólok, okidoki?

a csoki helyett egyél RumCocot. remélem ismered. (és remélem nem sok rum van benne, mert szombat óta legalább 10 szemet ettem már)

ancsipancsi

Koszi Juc Kép Akkor megnyugtatom apat.

Manoka, volt mas tanarom is, aki nem volt korrekt, vagy eleg figyelmes, megse utaltam oket, csak ezt az egyet. De az irodalommal nem ezert van bajom. Sot, nem is az irodalommal van bajom, mert egy csomo mindent szeretek es regebben rengeteget olvastam, csak azzal van bajom, ahogy oktatjak. Mert marha szubjektiven, minden tanar mashogy ertelmezi ugyanazt a verset, es neked azt kell megtanulnod, meg az sem jo nekik, ha Szerb Antalt halljak vissza a feleletedben, arrol meg ne is beszeljunk, hogy esetleg sajat gondolatokat adsz elo. Es ha mondjuk tortenesz, regesz vagy restaurator lesz a lanyom, az is tokjo, nem muszaj real beallitottsagunak lennie, de muszaj vagnia a real dolgokat, mert szerintem azok szuksegesek az elethez. De ha egy butikban fog dolgozni, akkor kivagom Kép

Rec, irok.
moosejaw

Moose, majd valami computer butikban Kép
mit adjak az overall alá? most body+rugi van általában.

így csicsizik a Nyulam:

Kép

ancsipancsi

helló, dolgozom sokat, de azért bekukk, és holnap torna is!

Zsebi, a műtermi fotós: Színháromszög Bt. 1053 Budapest, Kálvin tér 2. Tel./fax: 317-6078
a fotós neve Diószegi Erika, árakat nem tudok, még nem voltunk, de 2 héten belül elmegyünk!

mert aztán apafej elutazik 3 hétre Kép
úgyhogy kissé szívok majd
de addig legalább feltérképezem Biát...

vasárnap költözünk, tv már van, net még nincs, inkább fordítva lenne...

votiv 8)
votiv

Ancsi, ez a Lencsi gyönyörűűűű! titokban tuti szempillagöndörítőt használ!!!!

ja és Isti elkezdett járni. pénteken 3 lépést tett kapaszkodó nélkül, tök egyedül! most már vegyünk cipőt? Kép

votiv 8)
votiv

Moose!
Este küldök mélt, most eksön van Kép

Rylie!
Te nem miskolcról származol??? Csak mert az "öcsém" kifejezést eddig csak a miskolci barátaimtól hallottam Kép Vagy máshol is használják????

Votiv!
Éljen a lépegető Isti! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv, maris koltoztok?KépKépKép
IstiKépKépKép

Coolio
recca

Ancsi!

Óvó néni lenni hosszú ó!Ezért óvi néni is mert ez az én szóhasználatom és így akarom írni.

Juc
20170114224602

ancsi,
én nem használok a fórumokon nagybetűtKépfeltűntKép????

juc és mindenki,
köszi az infót.konkrétan ezt szerettem volna tudni hogy van e ilyen törvény ami szabályozza vagy lehet é raplizni.

bogárka,
nem én akarom egész napra adni a fiamat,hogy gondolhatsz rólam ilyentKép?????????????????????????????én csak és kizárólag délig!!!!!!!!!!!!!!!de délig mondjuk szeretném hogy kicsit tudjak majd kettecskével meg hármacskával is egyedül lenniKépés jól tudod,akkor szeretnék nekiállni ha b kezdi az ovit és akkor semmin nem leszekKépnem leszek nyilvántartvaKép

szóval ma voltam pedikűröztetni és ott beszélgettem egy csajjal és ő szerette volna és nem vették be csak délig.........

moose,
na örülök hogy bejött de azért annak is hogy rádöbbentél hogy nem annyira királyKépnem akartam írni hogy nekem az a személyes véleményem hogy vagy olvasok vagy vetítekKépkettő egyszerre semmiKépde akkor már nem baj ha lelombozlakKép
Vendég

qva élet

apafej most közölte, hogy hazajön B-ből éjjel 1-re, és megy tovább A-ba 5:30-kor a gépe, úgyhogy vszínű 3 hétig tényleg színét se látom. KIVAGYOK!!!

még jó, hogy legalább isti első szülinapjára haza méltóztatik tolni azt az áruló képét...

votiv 8)
votiv

Moose,
igazából arra akartam kilukadni, hogy szerintem tökmindegy, csak tiszteljük, hogy a másik miben hisz vagy nem hisz, és a "másik" itt jelentheti a gyerekeinket is Kép és arra akartam felhívni a figyelmed, hogy azért te sem vagy piskóta határozottság és eltökéltség terén Kép és remélem, hogy ha a gyereked véletlenül hívő bölcsész lesz, akkor nem harapod le a fejét Kép

Zsebipapa,
amit Moose-nak írtam, rád is dettó igaz véleményem szerint, csak a másik szemszögből Kép Szerintem a hit (ami nem egyenlő az értékrenddel és a morális szabályokkal) nem feltétlenül létszükség és nem nyilvánvaló, hogy az életünk folyamán meg kell, hogy találjuk istent... és az szerintem régen rossz, ha csak azért találjuk meg, mert félünk Kép

Proone,
ne félj, nem fogsz "nyüszögni," mással leszel elfoglalva Kép

v
kisün

Jucus,
helyesíráson gondolkodom épp... és rájöttem, hogy teszek rá magasról, ha rosszul írom, rosszul írom, ettől még mindketten fasza csajok vagyunk!!!! KépKép
kisün

Moose,utólag nagyon boldog szülinapot, Buddha éltessen sokáig!

Proone, neked pedig nagyon boldog névnapot!
nem vagyok jósnő, de sztem tök buli a szavazás! úgyhogy szavaztam is Kép és mit kap, aki eltalálja a nemét? Kép és nagyon drukkolok!
nekem nyákdugó olyan volt, mint 1 tojás fehérje, csak rózsaszínesebb, és utána még vagy 5 napig folydogált-pöttyögött, és akkor már szültem.
postára még nyugodtan elmehetsz! Kép készítsétek be a kocsiba a cumót, és intézzétek el az elintéznivalókat. apa meg ne dolgozzon már annyit, foglalkozzon végre csak VELED!

votiv 8)
votiv

Zanza, most olvastam, hogy Rékusz is pénteken indult el, hát ez nagyszerű! végre Süti is igyexik valamiben.

ja és mostanában a délutáni alvást blicceli, úgyhogy estére ordítani tudnék a fáradságtól, ha lenne erőm.

Pirus, nemsokára meglátogatunk Istókkal, ok? Kép
ő nagyon későn fordult be, 36 hétnél asszem. és nekem is a 4kézlábat ajánlgatták, meg h beszéljek a fejével. meg van az "indiai hinta" póz is Kép érdekel? már elfelejtettem, hogy is volt, de utánanézhetek

votiv 8)
votiv

Bogárka, honnan lehet filmet letölteni egyszerű halandóknak? Kép (még amig van netem...)

Fic, hogy vagytok? Allium cepát félóránként is adhatod, de ha 5-6 adag után semmi változás, akkor vszínű nem jó a szer, másik kell
sajnálom, hogy nem jöttök tornára

fogakért mindenkinek részvét, TUDOM miről beszéltek, hajjaj

volt 1 jó dolog is a napomban: vettem magamra egy 38-as gatyát! Kép
ugyan ez még mindig nem a 34-36, de haladok! ADÁNAK ezer puszi KépKép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?