A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Hermi!
Engem nagyon érdekelnek a természetgyógyásszal kapcsolatos tapasztalataid! Ha elmész hozzá mesélj róla majd!

És elfelejtettem megköszönni a bíztató szavakat Nektek! (köszi köszi)
Ui.:Egyébként még mindig nem jött meg, pedig reggel igen nagy hõesés volt. Talán holnap. Érdekes ez a ciklus.

Pukkancs
Pukkancs

Köszönöm mindenkinek, hogy együtt örültök velem, olyan jóóóóó :-)

Marcsi: :-(

Orsoly: drukkolok az ügyes petécskéknek!

Lujza :-(

Zsuzsu: megy a görbe
Praktikák meg mindösszesen a szabályos három naponkénti szexecskék voltak. Semmi más trükk nem vált be :-)

Alice, Hermi: elküldöm nektek is, ha eláruljátok, hova :-)

KépKép Kép
mzsperx

Edelweiss, Moni!
Köszi az infokatKép

MzsperxKép
Engem is érdekelne a görbéd, küldd el légyszi nekem is, ha nem gondKép

HermiKép
Feltétlenül számolj be majd a természetgyógyászról, nagyon kíváncsi vagyok!

Mati
mati

Mzs, nagyon örülök a jó hirednek, és sok szeretettel gratulálok!!KépKép
Mindenkinek hasonló jó eredményt kivánok!
Már nagyon várom,hogy elkezdhessük a próbálkozást, van még addig idõnk bõven. Kiváncsi leszek, ebben a hónapban is ugyanolyan jól alakul-e görbém...
sziasztok
Barbi
Barbi

Sziasztok LányokKép
HermiKép
Engem is érdekel a természetgyógyász mestered! A helyedben mindenképp kipróbálnám hisz mit veszíthet az ember? Légyszi ha lesz már tapasztalatod mindenképp oszd meg velünkKép A barátnõd mennyi idõ után lett babás? Kellett valami extra dolgot tennie az ügy érdekében? (gyogyikat szedni, teát inni..stb)
MóniKép
A Kondorosiba jársz úszni? Hogy megy a múlt hét óta? Ugye akkor írtad, hogy olyan furin érezted a hasad? Ez javult már? Talán a babácska nem bírta az iramotKépKép
SienKép
Örülök, hogy mégiscsak jó lehet ez a hónap.
ZsuzsuKép
Köszi az infokat a vitaminokról meg a tejtermékekerõl.
GaluskaKép
Mi újság van Veletek? (Bocsi, de a múlt héten nem tudtam követni az eseményeket)
CipómamaKép
Mi van Veletek? Cipócska hogy van? Az adat a táblázatban hiteles?

Puszi: Doris
doris

Sziasztok

Hermi, engem is érdekelne a természetgyogyász. Pécsi? Mikor mész hozzá?

Eni
Eni

Sziasztok Lányok!

Zsuzsu
A tejtermékek csak a fiúkra vannak ilyen hatással vagy ránk is? Mert én nagyon szeretem a tejet, és amikor már meleg van szinte csak az esik jól. Akkor most vissza kellene tartanom magamat egy kicsit...?

Mzsperx
Mikor mész a dokihoz, hogy hivatalossá tegye a babócát? Kép

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Nick Ciklus Lakhely Életkor
Éva 34 c 69 cn Nyíregyháza 27 év
Indigo 4 c 64 cn Budapest 25 év
Cipomama 5 c 63 cn Los Angeles 35 év
Panka 3 c 50 cn Miskolc 26 év
Mzsperx 7 c 36 cn Budapest 28 év
Edus 6 c 32 cn Svajc 25 év
Kakukkfû 5 c 30 cn Budapest 25 év
Sien 19 c 29 cn Budapest 29 év
Zsuzsó 13 c 27 cn Budapest 30 év
Alexandra 8 c 27 cn Budapest 22 év
Doris 12 c 25 cn Budapest 29 év
Mamacs 16 c 25 cn Budapest 24 év
Alma 10 c 22 cn Györ 29 év
Edi 13 c 22 cn Maglód 33 év
Bnemethm 4 c 20 cn Tatabánya 22 év
Vanda 12 c 20 cn Szolnok 26 év
Hermi 7 c 18 cn Pécs 25 év
Eni 8 c 17 cn Pécs 27 év
Orsoly 4 c 17 cn Nagytarcsa 27 év
Alice 38 c 17 cn Budapest 29 év
Edelweiss 13 c 12 cn Szeged 32 év
Kamilla 7 c 12 cn Budapest 26 év
Ildi 1 c 10 cn Budapest 27 év
Zsuzsu 4 c 9 cn Budapest 28 év
Galuska 9 c 7 cn Helsinki 27 év
Tücsi 19 c 5 cn Debrecen 32 év
Lujza 15 c 4 cn Budapest 33 év
Khjutka 43 c 3 cn Vidék 30 év
Marcsi 7 c 2 cn Budapest 28 év
</pre>

Hivatalos Kismamáink

<pre>
Lora 16 c 88 cn Várpalota 25 év
Szami 12 c 86 cn Budapest 30 év
Klari 9 c 85 cn Budapest 31 év
Gitta 10 c 78 cn Tatabánya 29 év
Melinda 7 c 74 cn N-o. 26 év
Moni 10 c 64 cn Törökbálint 28 év
Pilinke 2 c 62 cn Budapest 26 év
</pre>
edelweiss

Tök jó ez a hosszú lista a végén. KépKép
Remélem gyorsan még nagyobbra nõ. Kép
edelweiss

Sziasztok!
Tegnap délután voltam doktorbácsinál, jövõ szombaton (27-én) lesz az inszem. Holnaptól kell szednem napi 2X1 Serophent, jövõ pénteken szuri és szombaton délelõtt 11-kor inszem. Amikor kijöttem tõle kezem-lábam remegett annyira izgultam, hogy most akkor mi is lesz, meg hogy és gyorsan megszámoltam a napokat és már csak 12 kell aludnom... a férjem alig bírt megnyugtatni. Megpróbálok nem izgulni, mert az biztos nem jó, de hát annyira izgulok!!!!
Sien
A doki bácsitól megkérdeztem, hogy mi van akkor, ha hétvégére, vagy munkaszüneti napra esik a dolog, erre azt mondta, hogy õ itt lesz és vár, mert ha a petécskék jönnek, akkor azok a legfontosabbak. Szerintem kérdezz rá Te is. Vagy már kérdezted?
Lujza
lujza

Edelweiss!Kép Én rögtön növelem az alját, de sajna nem a piros betûset: 20c 1cn. Most örülök ennek is!

Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok Lányok!

Jó reggelt Mindenkinek. Reméljük most már megmarad ez a szép idõ és tényleg tavasz lesz.Kép

JutkaKép
A könyv, amiben ezt olvastam, a következõ:
Michael Murray N.D. &#8211; Joseph Pizzorno N.D. : A természetgyógyászat enciklopédiája
Ez egy elég vastag könyv, tulajdonképpen egy lexikon, amiben nagyon sok érdekes tudnivaló van mindenféle betegségrõl, azok természetes gyógymódjairól illetve az egészséges életvezetésrõl. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

EdelweissKép
Hogy a nõkre is ilyen hatása van e a sok tejtermék-fogyasztásnak, arra szintén a fent említett könyvbõl olvasottak alapján csak a következõket tudom mondani:
Nagyon sok nõt érint az ún. PMS szindróma, melynek oka a könyv szerint egy elsõdleges hormonális zavar &#8211; az ösztrogénszint emelkedése és a progeszteronszint csökkenése, tehát az ösztrogén-progeszteron arány valamilyen mértékû felborulása.
A könyv szerint az ilyen nõk túl sok tejterméket fogyasztanak, ezért figyelniük kell arra, hogy csökkentsék a tejtermék fogyasztását és több zöldséget, gyümölcsöt egyenek.
Szerintem ebbõl az következik, hogy ugyanazon okból kell kevesebb tejterméket fogyasztaniuk, mint a férfiaknak.

Én mindenesetre most visszafogom magam, mert eddig mondhatni csak tejterméken éltem. Nálunk otthon mindig van legalább 5 féle sajt, joghurt, tej stb. Fõzeléket, meg zöldséget meg nem nagyon ettem. Most megpróbálok erre odafigyelni.

A zebrafarmra készített összefoglalóban a PMS-rõl is írok, szerintem délig befejezem a begépelést és el is küldöm Neked.

Puszi: Zsuzsu
zsuzsu

Lujza!Kép Hú de beindult a dolog nálatok!Kép Tök jó!!!Kép Én majd csak a jövõ héten konzultálok a dokival és azt hiszem megkérdezem ezt a Kális dolgot. Tegnap este ugyanis átrágtuk a párommal, hogy inkább fizetünk az inszemért, minthogy azon izguljak, hogy május 1-re esik e a pé vagy hétvégére. Jövõ héten már okosabb leszek!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Szép jó reggelt Lányok!Kép

A tegnapi nap nagyon pozitív hatással volt rám és ez a párocskámra is átragadtKépKép
A dokim felhívta és nagyon kedvesen elmagyarázta neki, hogy mennyire fontos a spermavizsgálat..Úgyhogy jövõ hét elején megyünk megnézetni a kis "zacsilakókat"KépKépKépKép
Esküszöm én jobban izgulok, mint ÕKépKépKépKép Remélem nem találnak semmi bajt.

Ildi
hercegné

MzsperxKép

Köszi a görbét!Kép Nagyon tanulságos. Szerintem ez alapján a 19-20. nap körül volt az ovid és nem a 14-en, amire elõször biztos gondoltál. Vagy lehet, hogy két ovi volt, mint Melindának is. Utána szépen emelkedik, nincs ezzel a görbével semmi gond, nagyon szép!!!KépKépKép
Ne aggódj, biztos, hogy minden rendben lesz!Kép

VandaKép
Küldtem emilt.

zsuzsu

Kakukkfû, Edus!KépKépKép

Mi van Veletek??????
Szóljatok!

Puszi:Zsuzsu
zsuzsu

Sziasztok LánykákKép
Milyen szép napunk van ma is ugye?

ZsuzsuKép
Ma is 36,6 volt a hõm,viszont már van vagy két napja olyan izém(nyujtható nyák)viszont a görbém elég furcsán viselkedik.
MzsperxKép
Jöhet a görbe m.alice@freemail.hu
elõre is köszi puszi Alice
Alice

Valaki el tudja mesélni, hogy milyen az inszem? Fáj? Bent kell maradni a kórházban vagy rögtön utána fölkelhetsz?
Köszi,
Zsuzsó
zsuzsó

Zsuzsó kérdése engem is érdekel. Nekem azt mondta a doki bácsi, hogy teljesen fájdalommentes, a beavatkozás után egy órát ott helyben feküdnöm kell majd, utána haza mehetek.
Azért jó lenne, ha valaki leírná, aki már átesett ezen.
Lujza
lujza

Csatlakozom az elõttem szólókhoz (kérdezõkhöz)!Kép

Sien
Sien

EdelweissKép
Küldtem emilt a "zebrafarm készítõi" címre.

HermiKép
A természetgyógyászati tapasztalataid majd engem is nagyon érdekelnek.Kép

LujzaKép
Akkor jövõhét szombaton majd nagyon drukkolok Neked. Biztos sikerülni fog!KépKépKép

SienKép
Ez esetben most örülök, hogy neked megjött, mert így szépen mehetsz inszemre ebben a ciklusban, úgy ahogy tervezted!Kép
Drukkolok Neked is!Kép

LányokKép
Ma vagyok a 9. napon és a hõm 36,45. Ilyen alacsony még soha nem volt (talán csak egyszer, amikor egy nyaralás alatt a tök hideg tengerben megfürödtünk.Kép)
Szóval, szerintetek ez mi?
Az ovi nálam eddig ált. 36,6-on volt és sokkal késõbb. (15-17. napon)
Bár lehet, hogy nem jelent semmit, csak azt, hogy kezdek kicsit lenyugodni és már nem vagyok olyan forrófejû mint 1-2 hónappal ezelõtt!Kép

AliceKép
Látod én is egyfolytában a hõmérõálláson filózok.Kép
Szerintem annyi furcsaság történhet a szervezetünkben, hogy csak egyet tehetünk: Akció kétnaponta!!!Kép
Ez az egyetlen fegyver a kezünkben a fránya hõmérõk ellen!Kép
Ha még mindig 36,6 a hõd, akkor lehet, hogy még nem volt ovid, vagy most van, tehát Te sem tehetsz másként am este, csak úgy, amit egyszer írtál, hogy mit szoktál mondani a párodnak: "Vetkõzz!" KépKépKép

zsuzsu

Sien, Lujza,
Caldea leírásából tudok meríteni, ahogy emléxem.

A beavatkozás általában fájdalommentes. Caldeának sokszor fájt amikor a katétert behelyezték a méhszájon át. De ettõl nem kell megijedni. Középidöben a méhszáj enyhén nyitott, hogy a spermák be tudjanak jutni, ergo a katéter felhejezése is jobban megy.

Szóval felfekszel az asztalra, miután párod leadta az anyagot és megtisztították azt. (Rossz spermáktól, mert bacik, meg mittudoménmitõl).

Felhejeznek egy katétert (gondolom olyasmi lehet, mint a HSG-nél)és felhejezik ezen keresztül a spermákat. Fekszel még kb 1 órát és utána hazajöhetsz.

Üdv,
Moni
mj

BnemethmKép

Mi újság Veled?
Megvannak még a tüneteid? Érzel valamit?

zsuzsu

Sziasztok!

Képzeljétek, holnap (nem) kellene megjönnie, és semmi jel nincsen. Ilyenkor már 2 napja görcsölgetnék, ingerült szoktam lenni, a párom meg is jegyezte, hogy most nem produkálom a szokásos hisztit.Kép

Mzsperx,
nekem is el tudnád küldeni a görbéd? jalex@mailbox.hu

Alexandra
Alexandra

Zsuzsu! Kép

Örülök, hogy eszedbe jutottam. Teljesen el vagyok havazva a melóval, ezért nem tudok jönni. (akinek még nem válaszoltam az emiljére, annak bocsi, fogok csak idõ kérdése!Kép)

Tüneteim azóta nincsenek.
Nehéz helyzetben vagyok és nem tudom mit csináljak, kaptam egy jó lehetõséget, a héten dõl el, hogy kellek e nekik vagy sem, de addig tudnom kéne,hogy mi a helyzet, de valahogy ez lehetetlennek tünik. Ma vagyok a 20. nap. Melyik az a leghamarabbi idõpont amikor a teszt már kimutatja az esetleges babucit??? Felhivtam a házidokim, hogy mit tud tanácsolni, azt mondta, hogy a teszt. Lehet, hogy hülye vagyok, de úgy rémlik hogy van valami mód ami elõbb kimutatja, csak nem tudom mi, mintha hallottam volna valamit. Vélemény???
Mert ha van baba, akkor nem akarok lépni, mert ha a másik helyen meg kiderül, hogy babás vagyok, kirugnak és lõttek a GYED-emnek! Kép
Szóval kemény dió!

puszi:
bnemethm
bnemethm

Bnemethm

Miért lõttek a gyed-nek, ha ott kiderül?
Én úgy tudtam, hogy terhes nõt nem lehet elküldeni, vagy csak 3 hónap után?

Hasonló cipõben járok egyébként én is. Írtam Neked, hogy a jelenlegi munkám június végéig van meg. Az anyacég lehet, hogy átvesz. Néhány napon belül megyek beszélni az ottani HR fõnökkel. Tuti, hogy megkérdezi, hogy mik a családi terveim! Sajnos a mai világban ez így megy. A nagy kérdés nekem is, hogy erre mit lépjek? Úgy gondolom, nem mondhatom meg, hogy már dolgozunk a férjemmel az ügyön.
Ha felvesznek és közben terhes leszek, akkor mit csináljak?
Ha elõtte terhes leszek, de még nem leszek 3 hónapos júni végéig, az is nehéz ügy. Mondjuk akkor gyorsan elmegyek táppénzre. Elég szörnyû tudom, de úgy hiszem ez esetben nem lenne más lehetõségem.
Szóval magyarán szólva szar-helyzetben vagyok én is.
Teljesen megértem a Te helyzetedet, ami szintén nem rózsás.Kép

De a legrosszabb szerintem az, hogy egy fiatal, egészséges lelkületû nõnek ilyeneken kell gondolkodni és választania kell a munka vagy a kisbabája között. Elkeserítõ.Kép

Ha esetleg segít, elmondom, hogy mit mondott a férjem.
Szerinte mindent úgy csináljunk, ahogy eddig. Én tervezzem nyugodtam a "karrieremet", fogadjam el az új állást, és kezdjek el ott dolgozni. Közben persze nem hagyunk fel a próbálkozással és ha terhes leszek (amit sajnos nem tudok, hogy már ebben a hónapban vagy csak 1 év múlva fog bekövetkezni)akkor csak a 3. hónap után mondom meg és akkor már nem rughatnak ki. Sajnos a mai világban nekünk is keménynek kell lennünk.

A Te helyzeted annyival rosszabb, hogy Neked már most kellene választ adnod. Sajnos semmilyen olyan módszerrõl nem tudok, ami ilyen hamar kimutatná a terhességet. Szerintem egyet tehetsz:
Mondd azt az új cégnek, hogy kérsz még egy hét gondolkodási idõt, mert lenne számodra egy másik nagyon jó lehetõség is, de onnan csak a jövõ héten kapsz választ és csak annak ismeretében tudsz majd dönteni. Erre szerintem nem mondhatnak nemet, sõt lehet, hogy még jobban is fognak értékelni, ha látják, hogy milyen "kapós" vagy.

Bocs Lányok, ha hosszú voltam, de ez a téma, sajnos úgy érzem, nagyon sok fiatal nõt érint napjainkban.

zsuzsu

Moni
Köszi az infot.Már nagyon várom! Inszemnél mik az esélyek a babásodásra?
Alexandra
A hõd hogy áll? Mikor volt a pé-d? Nagyon szurkolok!Kép
Lujza
lujza

Sziasztok a természetgyógyászról egyenlõre annyit tudok, hogy akupunktúra és masszázs, azt hiszem nincs tea, se gyógyszer. Legalábbis a barátnõmnek azt mondta, hogy ne szedje azokat a gyogyikat, amit a doki adott neki, és így is tett. Azért kell pár hónap mire rendbe rak, gondolom a problémától függ és azt hiszem a terhesség elsõ 12 hetében is csinálja. De a barátnõnek nagyon szépen fejlõdik a terhessége. Ma este felhívom, miután megjöttem a dokitól, majd ha már találkoztam is vele szerintem többet fogok tudni. Ja és pécsi.

Üdv: Hermi
Hermi

mzsperx

Most olvastam a pozitiv hireket Kép....
Gratulalok! Kép
Melinda

Lujza
a pé 3-án volt, szabályos 28 napos ciklus, 14. napon.
a hõm érdekesen alakul: minden rendben volt, majd a 23.cn-on esett 4 tizedet (37,2-rõl 36,8-ra), aztán
24 cn: 36,9;
25 cn: 36,9;
26 cn: 37;
27 cn(ma): 37,2

Alexandra
Alexandra

Zsuzsu!

Azért lõttek a GYED-nek, mert ha valaki új munkahelyre kerül, akkor eleve három hónapos próbaidõvel inditanak. Próbaidõ alatt bármelyik fél bármikor felmondhat a másiknak indoklás nélkül. Ha táppénzen vagy, vagy ha kismama vagy akkor is. Ha letelt a próbaidõ és utána derül ki hogy kismama vagyok akkor már nem rúghatnak ki, de a három hónapot nem kell megvárni, ezt te honnan hallottad??? Három hónapra max azt tudom, hogy utána lehet az adókedvezményt igényelni, de ilyen kikötésrõl még nem hallottam. Itt is volt egy csaj ki akarták rúgni, kiderült hogy kismama (max. 5-6 hetes lehetett) és nem lehet kirúgni!!!

Hát igen szomorú, hogy ilyeneken kell az ember lányának gondolkodni. Csak tudod én attól félek (nem baj ha közben leszek terhes, de ez próbaidõ után legyen), hogy nem telik még le a próbaidõ kiderül, hogy kismama vagyok, mert ha az elsõ idõm éppen hányós lesz, akkor mivel magyarázzam, hogy gyomorrontásom van már három hónapja??? Nem hülyék, egybõl rájönnének, hogy mi a helyzet. És ilyenkor semmi nem "védi" a kismamákat! Kép

Majd kiderül. Egyenlõre azzal vigasztalom magamat, hogy ez a sors keze, és azért nem jött még össze ez a baba, mert a sors úgy akarta, hogy elõbb lépjek, és utána baba.
Na ezt jól megmagyaráztam magamnak, mi!? Kép Kép Kép

Puszi,
bnemethm
bnemethm

Alexandra
Nem lehet, hogy rosszul, vagy kevesebbet aludtál aznap? Vagy korábban mérted. Mindenesetre szerintem az nagyon jó jel, hogy fent van a hõd. Van okod reménykedniKépKépLányok ti hogy látjátok? Ha holnap nem jön meg és mindig pontos szokott lenni....nos akkor KépKépKép
Lujza
lujza

Bnemet, Zsuzso!

Amikor én is ezen vaciláltam (és végül nem váltottam munkahelyet) azt mondta nekem egy orvos, hogyha próbaidõ alatt kiderülne hogy terhes vagyok akkor elmegyek táppénzre, és ha fel is akarnak mondani a felmondási idõ a táppénz után a munkábaállás napján kezdõdik el.

Na már most 1 évig lehet az ember táppénzen max, ez nálunk 9 hónap lenne utána meg jöhet a gyes, gyed, és mire visszamész dolgozni akkor lehet hogy nem is oda akarnál menni.

Egyébként meg a gyesrõl visszament anyukák sem érezhetik magukat nagyon biztonságban hisz 1 hónap után õket is ki lehet rúgni minden következmény nélkül.
De egy munkaügyis biztos szakszerûbben tudja ezeket.

Remélem ez megkönnyíti a döntéseteket.

Marcsi
Marcsi

Lujza
Azt tudom, hogy rosszabbul aludtam aznap, pontosabban álmodtam, és zaklatott voltam az ébredéskor. Én erre tippelnék, mint lehetséges ok.
Alexandra
Alexandra

Lujza!

Azért az a menetrend ugye módosítható még? Gondolom ultrahanggal is követi a doki a tüszõk érését, hisz egyik hónap sem egyforma teljesen, lehet hogy ebben a hónapban hamarabb vagy késõbb ovulálsz mint afenti kalkuláció.

Marcsi
Marcsi

Marcsi!

Ha próbaidõdet töltöd és akkor mész táppénzre, akkor táppénz alatt is megszüntethetik a munkaviszonyt! Próbaidõ alatt nem véd semmi!!!!!!! SEm a táppénz, sem a kismamaság!!! És ez az elrettentõ!!

pusz,
bnemethm
bnemethm

MzsperxKép

Még mindíg várom a görbédetKép
m.alice@freemail.hu
Alice
Alice

Sziasztok Lanyok!

Bnemethm! Es mi lenne hogyha ok teged akarnak (ok hivtak?) akkor mondd azt, hogy ok, de probaidot nem akarsz hiszen mi a biztositeka hogy te most otthagysz egy jo melohelyet ezert a bizonytalansagert. Persze ez inkabb akkor mukodik ha ok ajanlottak neked a melot.

Ma volt uh-n. 15 mm-es tuszo jobb oldalon. (Elozo ket honapban bal oldalon volt.) Nyalkahartya 13 mm!!!KépKépKépKépKép
Hetvegen akciohegyek, mar keszulodik a ferjuram isKép Kepzeljetek, doki elobb hason keresztul probalta megnezni a dolgokatKép Hat nem tudom lehetne-e latni valamit (mondjuk ha nem lenne haj a hason, mint nalamKép), de szerintem nemKép

orsoly
orsoly

Marcsi
Nem kell mennem UH-ra. Ezt nagyon furcsálltam, de hát csak megvan az oka. Tényleg mi van akkor, ha hamarabb van pé-m?
Lujza
lujza

HÛÛÛÛÛ Csajok!

Hát én nem semmi vagyok ,ugyanis már kb 4 napja egyfojtában páfrányos vagyok.
Szerintem kiakadt a gépezetKépKépKép

Van valami véleményetek.
Alice

BnemethmKép

Van egy nagyon jó ötletemKép:
Stratégia a következõ legyen:

1. Húzd az idõt addig, amíg kiderül, hogy van e már babóca odabent. Hivatkozz másik álláslehetõségre, ahogy fentebb már írtam, vagy mondd azt, hogy a férjeddel mindenképpen meg szeretnéd ezt beszélni, de õ üzleti úton van és csak jövõ héten jön haza stb. Fontos: ne kelljen addig választ adnod, amíg nem biztos a baba.

2. Ha most nincs baba, akkor fogadd el az állást, de próbálj velük tárgyalni a próbaidõ kérdésében. Próbaidõt általában minden cég akar, de sehol nincs elõírva, hogy az 3 hónap. Lehet 1 vagy 2 hónap is.
Eggyezz meg velük 1,5 vagy legrosszabb esetben 2 hónap próbaidõben.

3. Ez a része a stratégiának a legrosszabbKép. Sajna, ha 100%-os biztonságra akarsz menni, akkor 1 hónapot ki kell hagynod a próbálkozásban. 1 hónap kihagyás után újra próbálkozhatsz, hiszen ha rögtön terhes leszel mire kiderül, már letelt a két hónap próbaidõ és nem küldhetnek el.

Ugye milyen jól kitaláltam?KépKépKép

Én is így fogom csinálni.Kép Bár mivel nálunk az anyacéghez való átvételrõl van szó, remélem nem akadékoskodnak a próbaidõvel. Ebben bízom.Kép

Jobb is lett a kedvem.KépKépKép

zsuzsu

OrsolyKép

Ez nagyon jó hír!KépKépKép Tuti esélyes vagy.Kép
Neked hosszúak szoktak lenni a ciklusaid? Ezt csak azért kérdezem, mert ma vagy a tábla szerint a 17. napon. A hétvégén már 21-22. napon leszel. Nem lenne jó hamarabb is akciózni? A biztonság kedvéért?Kép
Bár ezt Te úgyis jobban tudod.
Méred a hõd?

LujzaKép
Szerintem is furcsa, hogy nem nézi a tüszõt a doki uh-gal.
Én is úgy tudtam, hogy ilyenkor nézni szokták. De hát õ az orvos, nem mi, és biztos nem elõször csinál ilyet életében.
Azért esetleg kérdezz erre rá még egyszer.

AliceKép
Te nem semmi csaj vagy!Kép
Minden megakadt nálad, a hõd, a páfrányok, de legalább van idõd jó sok akcióra.Kép Aztán reméljük, egyszer már csak elkezd felfelé mászni már a hõd!Kép

zsuzsu

Sziasztok!

Alexandra!
Nagyon jól alakul a hõd. Szorítok hogy fent maradjon!Kép

Orsoly!
Akkor a hétvégén húzzatok bele. Ilyen szuper nyálkahártyával tuti sikerülni fog!Kép Elõször nekem is hason keresztül akarta az UH-át csinálni,de nem látott semmit.

Moni!
Nekem nagyon rossz emlékem van a HSG-rõl és remélem hogy az inszem nem ilyen kellemetlen.

Andy
Andy

ZsuzsuKép

UGYE Kép

Na mit szótok csajok,szerintem a páromat már az agyvérzés kerülgetiKépKépKép
Alice

Alice!

Még mindig azt a PG/53-at vagy mit használsz???
Valaki emlitette, hogy az sokaknak nem jött be, nem ezért, mert megbizhatatlan???

bocs,
puszi bnemethm
bnemethm

Zsuzsu! Kép

Jó ötlet ennek valami "enyhébb" változatát fogom véghezvinni, egy kicsit húzni fogom az idõt. Itt nem is azzal van gond, hogy nekik azt mondom, hogy ok megyek, hanem ha itt beadom a felmondásomat. Ugyanis az 1 hónapos felmondási idõt le kell dolgoznom, viszont ha kiderül a baba nem mondhatom azt a jelenlegi cégemnek, hogy bocs, visszavonom a felmondásom! Kép

puszi,
bnemethm
bnemethm

Sziasztok!

Most kaptam meg a hormonvizsgálatom eredményeit. Azt írta a dokim a papírra, hogy "LH-FSH hányados alapján PCO lehetõsége véleményezhetõ". Nem tudja valaki, hogy a PCO-nak van valamilyen tünete? És hogy lehet kezelni? Biztos volt már róla szó, de most nincs idõm utánanézni.
Elõre is köszi nektek.

Panka

panka

Zsuzsu! Igen, nekem 35-36 naposak a veteles ota, sot mult honapban 41 naposra sikeredett. (De akkor a 21. napon volt 16 mm-es a tuszomKép) Ja es persze hogy fogunk addig is akciozniKép

orsoly
orsoly

Panka! A PCO policisztas petefeszkeket jelent. Tunete alt az, hogy a mensi keves es nagyon rendszertelen, soxor meg sem jon honapokig. Kezelni lehet sokfelekeppen. Peteerest serkento gyogyokkal, ha ez nem jon be, akkor johet a laparoszkopia, ahol a dokim elmondasa szerint megsutogetik a petefeszek burkat, hogy konnyebben tudjon kitorni a petesejt. Ha ez sem jon be, akkor lombik. Ne ijedj meg, a teherbeesesi aranya jo.

orsoly
orsoly

bnemethm Kép

Még mindíg azt használom.Nagyon GÁZ ?
Alice

Alice!
Én a hõmérõben jobban bíztam, mint a PG/53-ban.

Panka!
Ne keseredj el, mert ismertem olyanokat akik PCO-sok voltak és most babát várnak.

Andy
Andy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?